Παναθηναϊκός - Αγωνιστικά 2023-2024 (Α1 ΕΣΑΚΕ, Κύπελλο, Φιλικά, Toυρνουά)

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
golitog7

allstar
Reactions:
Αγαπημένη θέση: Bench
Αγαπημένος παίκτης: Spanoulis, Diamantidis
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 0

Τρί Απρ 09, 2024 1:13 am

xomitsious έγραψε:
Δευ Απρ 08, 2024 10:17 pm
BillyPao έγραψε:
Δευ Απρ 08, 2024 10:14 pm

Επειδή έχει κουράσει αυτό το παραμύθι: Υπερασπίζομαι την ομάδα όταν θεωρώ ότι γίνονται άδικα και μηδενιστικά σχόλια για παίκτες, όταν κάποιοι βγαίνουν και κράζουν μόνο στις ήττες κλπ. Αν θεωρώ ότι κάποιος παίκτης δεν παίζει καλά, ότι η ομάδα κάνει ένα κακό παιχνίδι ''αδικαιολόγητα'' κλπ., φυσικά και θα κάνω και έχω κάνει κριτική.
Γράφε ότι θέλεις φιλαράκο μου.
Οποίος βρίσκει βαρετό το τοπικ ας δει μάστερ σεφ.
Αυτό ακούστηκε πολύ αντρικό. Πάλι καλα που δεν μας έστειλες και στην κουζίνα μας. Γενικά είναι ωραίες και εποικοδομητικές οι απόψεις του στυλ αν σ αρέσει καλώς αλλιως εκείνο ή το άλλο.
Πάντως ειλικρινά δεν ξέρω γιατί το είπες για κακό το μάστερ σεφ. Από το να βλέπω τις ίδιες απαντήσεις συνέχεια και συνέχεια ακόμα και το μάστερ σεφ καλύτερο είναι

Άβαταρ μέλους
manj13

allstar
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: MJ,Bodiroga,Διαμαντιδης
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star

Τρί Απρ 09, 2024 2:24 am

O Βιλντοζα μετα τα σημερινα μπορει να παει στην ευχη του Θεου...2-3 χρονια πριν θα ταν πρωτο βιολι με τον Λευτερη πισω του...Τωρα δειχνει ο ιδιος Λευτερης...Στο καλο...

“I own the guy guarding me.”...Μichael Jordan....The G.O.A.T.
Άβαταρ μέλους
xomitsious

euroleague
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PF

Τρί Απρ 09, 2024 8:00 am

golitog7 έγραψε:
Τρί Απρ 09, 2024 1:13 am
xomitsious έγραψε:
Δευ Απρ 08, 2024 10:17 pm

Γράφε ότι θέλεις φιλαράκο μου.
Οποίος βρίσκει βαρετό το τοπικ ας δει μάστερ σεφ.
Αυτό ακούστηκε πολύ αντρικό. Πάλι καλα που δεν μας έστειλες και στην κουζίνα μας. Γενικά είναι ωραίες και εποικοδομητικές οι απόψεις του στυλ αν σ αρέσει καλώς αλλιως εκείνο ή το άλλο.
Πάντως ειλικρινά δεν ξέρω γιατί το είπες για κακό το μάστερ σεφ. Από το να βλέπω τις ίδιες απαντήσεις συνέχεια και συνέχεια ακόμα και το μάστερ σεφ καλύτερο είναι
Το είπα γιατί το έβλεπα εκείνη την ώρα. Μια χαρά είναι.

Και αν βλέπεις αντρικό το να υπερασπίζεσαι κάποιον που απλά γράφει τις απόψεις του και οι άλλοι του κάνουν passive aggressive bullying γιατί δεν ψυχαγωγούνται με ότι διαβάζουν ακόμα καλύτερα.

Κάθε άποψη που γράφεται εδώ μέσα μπορούμε να την κριτικάρουμε. Αλλά δεν χρειάζεται να νιώθει άσχημα αυτός που την έγραψε.

WALKUP

Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ

Τρί Απρ 09, 2024 8:29 am

plo koon έγραψε:
Δευ Απρ 08, 2024 11:34 pm
τουλουμπα έγραψε:
Δευ Απρ 08, 2024 11:19 pm

ο αταμ τα χωνει στον βιλντοζα και αυτος ξυνει τα....νυχια του
Τι μπορεί να έχει πάει τόσο στραβά με αυτόν τον παίκτη. Ούτε τα προσχήματα δεν κρατάει.
εδω χερι δωσανε μετα? θα μας ενημερωσει ο μπουκουρας? το χω αγωνια

panpav

junior
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: LARRY BIRD
Αγαπημένη ομάδα: BOSTON CELTICS

Τρί Απρ 09, 2024 8:38 am

WALKUP έγραψε:
Τρί Απρ 09, 2024 8:29 am
plo koon έγραψε:
Δευ Απρ 08, 2024 11:34 pm

Τι μπορεί να έχει πάει τόσο στραβά με αυτόν τον παίκτη. Ούτε τα προσχήματα δεν κρατάει.
εδω χερι δωσανε μετα? θα μας ενημερωσει ο μπουκουρας? το χω αγωνια
Να ρωτήσεις τον Μπούκουρα ο οποίος δεν είναι εδώ, ψάξτον στο SDNA !

80sLover
Reactions:

Τρί Απρ 09, 2024 1:00 pm

Παντως για να λεμε την αληθεια και ο Βιλντοζα εχει δειξει αρκετη υπομονη με τον Αταμαν... και οσον αφορα τους χρονους και τις δηλωσεις του...φανταστειτε τι θα γινοταν αν στην θεση του ηταν π.χ. ο Ντορσει!!!

Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions:
Mood:

Τρί Απρ 09, 2024 2:28 pm

80sLover έγραψε:
Τρί Απρ 09, 2024 1:00 pm
Παντως για να λεμε την αληθεια και ο Βιλντοζα εχει δειξει αρκετη υπομονη με τον Αταμαν... και οσον αφορα τους χρονους και τις δηλωσεις του...φανταστειτε τι θα γινοταν αν στην θεση του ηταν π.χ. ο Ντορσει!!!
αν επαιζε σαν τον βιλντοζα δεν θα ειχε σημασια τι θα γινοταν
φευγατος και αυτος σαν τον αργεντινο θα ηταν

nikkal

euroleague
Reactions:
Αγαπημένη θέση: C
Αγαπημένος παίκτης: Stojan Vrankovic

Τρί Απρ 09, 2024 3:39 pm

Πάντως, επειδή η μεγαλύτερη συζήτηση έγινε για τον Βιλντόζα, να (ξανά)πούμε πως στις δηλώσεις του στην ΕΡΤ ο κοουτς τα έχωσε και στον Μήτογλου...

HackerBaby

euroleague
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Doncic
Προειδοποιήσεις: 4

Τρί Απρ 09, 2024 4:37 pm

Παντως μεταξυ μας τωρα παικτες εκατομυριουχοι το ελαχιστο που εχουν να κανουν , περα απο προπονηση , μυικη ενδυναμωση , τακτικη κτλπ , ειναι να εχουν τα εντερα να ακουσουν την κριτικη του καθε πικραμενου ΚΑΙ του προπονητη τους.

Αν δεν μπορεις ασε τα εκατομυρια και γινε κομμωτης . Σε σοβαρες θεσεις ευθυνων στον ιδιωτικο τομεα αμα κανεις π....ρια οχι μονο θα τα ακουσεις κιολας αλλα θα παρεις δρομο στο λεπτο ο Βιλτοζα μας πειραξε?

AO DAFNIS

euroleague
Reactions:

Τρί Απρ 09, 2024 11:53 pm

nikkal έγραψε:
Πάντως, επειδή η μεγαλύτερη συζήτηση έγινε για τον Βιλντόζα, να (ξανά)πούμε πως στις δηλώσεις του στην ΕΡΤ ο κοουτς τα έχωσε και στον Μήτογλου...
Καλά ο Αταμάν τι περίμενε; Να παίζει όλη την χρονιά ο Μήτογλου σαν MVP? Λογικό είναι να πέσει κάποια στιγμή η απόδοση του. Κάλλιστα μπορεί να ξανανέβει.

Δεν μπορώ να καταλάβω πάντως γιατί τόσο συχνά βγάζει στην σέντρα τους παίχτες. Οκ για Βιλντόζα έχει δίκιο αλλά αυτά που είπε δημόσια είναι τουλάχιστον άκομψα. Τον έχει χάσει τον παίχτη.

«Δεν μπορούν παίχτες σαν τον Βιλντόζα να παίρνουν τόσα σουτ» ;;;

Δεν ξεκίνησε χτες το μπάσκετ ο Αργεντίνος.

80sLover
Reactions:

Τετ Απρ 10, 2024 12:03 am

AO DAFNIS έγραψε:
Τρί Απρ 09, 2024 11:53 pm
nikkal έγραψε:
Καλά ο Αταμάν τι περίμενε; Να παίζει όλη την χρονιά ο Μήτογλου σαν MVP? Λογικό είναι να πέσει κάποια στιγμή η απόδοση του. Κάλλιστα μπορεί να ξανανέβει.

Δεν μπορώ να καταλάβω πάντως γιατί τόσο συχνά βγάζει στην σέντρα τους παίχτες. Οκ για Βιλντόζα έχει δίκιο αλλά αυτά που είπε δημόσια είναι τουλάχιστον άκομψα. Τον έχει χάσει τον παίχτη.

«Δεν μπορούν παίχτες σαν τον Βιλντόζα να παίρνουν τόσα σουτ» ;;;

Δεν ξεκίνησε χτες το μπάσκετ ο Αργεντίνος.
Να το ξαναπουμε.
Δεν ειπε αυτο ο Αταμαν.
Ειπε επακριβως οτι παικτες σαν τον Βιλντοζα δεν μπορει να επιτειθενται με 1 στα 7 σουτ.
Εχει μεγαλη διαφορα νομιζω.

Άβαταρ μέλους
golitog7

allstar
Reactions:
Αγαπημένη θέση: Bench
Αγαπημένος παίκτης: Spanoulis, Diamantidis

Τετ Απρ 10, 2024 10:08 am

Εγώ νομίζω ότι ο Αταμάν θέλει και την πίτα ολόκληρη και τον σκύλο χορτάτο. Επέλεξε να πάει με κοντό ροτέισον για να δέσει πιο γρήγορα η ομάδα και να κρατηθεί στον αφρό. Αυτό του βγήκε, πράγματι λειτιούργησε. Αναπόφευκτα όμως κάποιοι από τους παίκτες θα κλατάρουν τελείως ή θα περάσουν ντεφορμάρισμα. Δεν έχεις το δικαίωμα να τους κράζεις δημόσια μιας και αυτή η κατάληξη είναι ξεκάθαρα συνέπεια της τακτικής που επέλεξες (αναφέρομαι κυρίως στον Μήτογλου).

BillyPao

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Προειδοποιήσεις: 1

Τετ Απρ 10, 2024 11:13 am

golitog7 έγραψε:
Εγώ νομίζω ότι ο Αταμάν θέλει και την πίτα ολόκληρη και τον σκύλο χορτάτο. Επέλεξε να πάει με κοντό ροτέισον για να δέσει πιο γρήγορα η ομάδα και να κρατηθεί στον αφρό. Αυτό του βγήκε, πράγματι λειτιούργησε. Αναπόφευκτα όμως κάποιοι από τους παίκτες θα κλατάρουν τελείως ή θα περάσουν ντεφορμάρισμα. Δεν έχεις το δικαίωμα να τους κράζεις δημόσια μιας και αυτή η κατάληξη είναι ξεκάθαρα συνέπεια της τακτικής που επέλεξες (αναφέρομαι κυρίως στον Μήτογλου).
Καλά, τον Βιλντόζα ήθελε να κράξει ο Αταμάν —και δικαίως για μένα. Εγώ πιστεύω ότι μίλησε και για τον Μήτογλου για να μη φανεί ότι μόνο ο Βιλντόζα είναι ο στόχος των δηλώσεων του.

Άβαταρ μέλους
Giwrgos_AEK

nba
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Aek

Τετ Απρ 10, 2024 6:52 pm

nikkal

euroleague
Reactions:
Αγαπημένη θέση: C
Αγαπημένος παίκτης: Stojan Vrankovic

Τετ Απρ 10, 2024 8:33 pm

golitog7 έγραψε:
Προσωπικά, έχω την εντύπωση πως (ο Άταμαν) τα λέει περισσότερο για την προσέγγιση που είχαν απέναντι στο παιχνίδι παρά για την απόδοση τους αυτή καθεαυτή. Όταν παίζεις στον άσσο και θεωρείσαι ελίτ παίχτης, δεν πορευεσαι με σουτ μέχρι να σβήσει ο ήλιος (1/7) και δίχως αξιόλογη δημιουργία (2 ασσίστ). Μηπως αυτό ήθελε ο κοουτς; Αφού δεν σου μπαίνουν τα σουτ, βρες ψυχολογία από την δημιουργία σου. Το ίδιο και ο Μήτογλου. Οκ, είσαι κουρασμένος. Κανένα πρόβλημα. Βάλε το μυαλό σου και μην κουτουλάς δεξιά κι αριστερά. Δώσε μια πάσα. Σκέψου λίγο περισσότερο πριν εκτελέσεις.
Μπορεί και να κάνω λάθος φυσικά, αλλά αυτό μου βγάζει ο προπονητής...

Απάντηση

Επιστροφή στο “Παναθηναϊκός”