Ο μόνος λόγος που αναφερόμαστε σε Καλάθη και Παπαγιάννη είναι ότι θέλουμε Χεζονια και ακούμε ότι ο ΠΑΟ θέλει 7 ξένους και του χρόνου.
Τα έχω πει και σε άλλο ποστ αλλά τα βασικά θέματα της ομάδας είναι 2ο πενταρι και καλός οργανωτής αντί Βιλντοζα.
Κλειδί είναι αν θα μείνει ο Ναν. Εγώ θα ήθελα να μείνει ασυζητητί. Δεν ξέρουμε πόσο καλά θα ταίριαζε ο Λαρκιν με το Σλούκα πχ. Και ο Τζέιμς έχει κι αυτός τα ρίσκα του. Ένας θα πάρει το ακριβό συμβόλαιο στα γκαρντ, και θα ήθελα να είναι ο Ναν.
Θεωρώ επίσης καλύτερη επιλογή να αντικατασταθεί ο Μπαλτσεροφσκι με ξένο σέντερ παρά με Παπαγιάννη. Μετά το επεισοδιακό καλοκαίρι και τη γιουχα που έφαγε στο ΟΑΚΑ το βλέπω δύσκολο και για τον παίχτη να θέλει.
Οπότε εφ όσον μείνει ο Ναν, ο Καλάθης είναι καλή επιλογή, ειδικά αν θες και Χεζονια.
Δε θα είχα πρόβλημα να έχουμε και 8 ξένους του χρόνου, αλλά μάλλον η ομάδα προτιμά 7.
Τέλος, δεν μου αρέσει η ιδέα να φέρουμε Χεζονια στη θέση του Χουάντσο γιατί τα λεφτά του Χεζονια συν κάνα 800αρι που θα δίνεις αποζημίωση στο Χουάντσο μου ακούγονται μεγάλη σπατάλη.
Πιστεύω πως ο Χουάντσο θα είναι πολύ καλύτερος του χρόνου και είναι κρίμα να πληρώνουμε εμείς το έτος προσαρμογής του από το ΝΒΑ και να επωφεληθεί αντίπαλη ομάδα τη χρονιά που θα έχει πλέον προσαρμοστεί.
Αν φύγει ο Χουάντσο θα πάει σε μεγάλο αντίπαλο μας στην Ευρωλίγκα. Κι εμείς θα του δίνουμε όσα παίρνει ο Μητογλου για να παίζει αντίπαλος μας. Ε, νομίζω ότι θα νιώσουμε κορόιδα αν γίνει αυτό.