Ιδέα δεν έχω.nikolas_asteri έγραψε: ↑Τετ Απρ 10, 2024 6:25 pmΞέρουμε πότε εγκρίθηκαν ή είναι να εγκριθούν τα λεφτά για τα οποία μιλάει;tokalytero3d έγραψε: ↑Τετ Απρ 10, 2024 5:56 pmΒρήκε να ασχοληθεί πάλι ο κ.δημητρης σε τελείως τυχαία περίοδο..
Ολυμπιακός Off Topic
Συντονιστής: Captains
-
- Reactions: 1551
- Αγαπημένη θέση: PG
- Προειδοποιήσεις:
3
0
-
- Reactions: 465
- Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
- Προειδοποιήσεις:
5
Προφανώς και το Σεφ πρέπει να παραδωθεί έτοιμο και ανακαινισμένο στον Ολυμπιακό από το κράτος. Μιλάμε για ένα γήπεδο ερείπιο που δεν έχει ανακαινιστεί ποτέ από τότε που χτίστηκε. Αν ήταν στην κατάσταση του οακα που παραχώρησαν στον παο που απλά θέλει να αλλάξεις καρέκλακια και να κάνεις κάποιες αισθητικές αλλαγές οκ. Δεν είμαστε κορόιδα,το σεφ θέλει ριζική ανακαίνιση.
Αν είναι να μας δώσει το κράτος ένα γήπεδο πένα μπασκετικό στην κατάσταση του οακα όπως έδωσε στον παο για να μιλάμε επί ίσοις όροις.
Αν είναι να μας δώσει το κράτος ένα γήπεδο πένα μπασκετικό στην κατάσταση του οακα όπως έδωσε στον παο για να μιλάμε επί ίσοις όροις.
0
-
- Reactions: 891
- Αγαπημένος παίκτης: Doncic
- Προειδοποιήσεις:
5
Έχουν μπει πολλά εκατομμύρια στο ΟΑΚΑ,δεν ήταν καρέκλακια .WeRuleThisLand έγραψε: ↑Τετ Απρ 10, 2024 7:01 pmΠροφανώς και το Σεφ πρέπει να παραδωθεί έτοιμο και ανακαινισμένο στον Ολυμπιακό από το κράτος. Μιλάμε για ένα γήπεδο ερείπιο που δεν έχει ανακαινιστεί ποτέ από τότε που χτίστηκε. Αν ήταν στην κατάσταση του οακα που παραχώρησαν στον παο που απλά θέλει να αλλάξεις καρέκλακια και να κάνεις κάποιες αισθητικές αλλαγές οκ. Δεν είμαστε κορόιδα,το σεφ θέλει ριζική ανακαίνιση.
Το θέμα είναι πιο απλό , πρέπει να μπουν τόσα χρήματα από την κυβέρνηση στο σεφ όσα χρειάζονται για να το καταστήσουν ένα ανθρώπινα λειτουργικό γήπεδο σε αρχικό στάδιο. Οτιδήποτε παραπανω θα πρέπει να χρεωθεί στους ιδιοκτήτες του .
0
- shaq7
- Reactions: 7278
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
στον δπγ δεν δωσαν σχετικα καινουριο γηπεδο και παρκινγκ και ολα ? τωρα γκρινιαζει για 2εκ που θα δωσουν για το σεφ που ειναι ρημαδιο? Παντως οι αφοι εχουν ριξει ηδη χρημα στο αχουρι με προπονητηριο ,αποδυτηρια κ αλλα..
Κανονικα οι ιδιοκτητες επρεπε να τα βαζουν ολα και οχι το κρατος,αλλα να γκρινιαζουν και απο πανω παραπαει..
Κανονικα οι ιδιοκτητες επρεπε να τα βαζουν ολα και οχι το κρατος,αλλα να γκρινιαζουν και απο πανω παραπαει..
1
1

-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
5
Η πρώτη δυνατή συντήρηση του γηπέδου που έπεσε πολύ χρήμα ήταν για τους ολυμπιακούς αγώνες το 2004. Και μετά άλλη μια φορά έπεσε χοντρό πακέτο.panpav έγραψε: ↑Πέμ Απρ 11, 2024 10:33 amΓια πες μας ποια ημερομηνία έγιναν αυτές οι ανακαινίσεις και ποιο το κόστος, μιας και είσαι ενήμερος.WeRuleThisLand έγραψε: ↑Πέμ Απρ 11, 2024 9:17 amΤο Οακα έχει ήδη ανακαινιστεί 2 φορές από τότε που κατασκευάστηκε με έξοδα του κράτους προφανώς. Το Σεφ δεν έχει ανακαινιστεί ποτέ από τότε που κατασκευάστηκε και είναι και 10 χρόνια παλιότερο.
Δεν αρκούν 5.000.000 για να ανακαινιστεί το Σεφ. Χρειάζεται ριζική ανακαίνιση. Να γίνουν γκρεμίσματα σε κερκίδες και να χτίσουν αλλιώς από το 0 ξεκινοντας αμέσως μετά το παρκέ και καταργώντας τον στίβο.
Χρειάζεται να πέσουν πολλά εκατομμύρια για γίνει ένα άκρως μπασκετικό γήπεδο και να έρθει στην κατάσταση του οακα όπως είναι τώρα. Η χωρητικότητα τώρα είναι 13.000 αν γίνει όπως πρέπει μια ριζική ανακαίνιση με κατάργηση στίβου και χτίσιμο κερκίδων από την αρχή μπορεί να φτάσει 17000 ίσως και παραπάνω.
Υπενθυμίζω πως αναφερόμαστε μόνο στο κλειστό του μπάσκετ.
Ο Ολυμπιακός πολύ σωστά ζητάει να του παραδοθεί ένα καθαρά μπασκετικό γήπεδο για 49 χρόνια και οι περιβάλλοντες χώροι. Το γήπεδο πρέπει να του παραδοθεί μπασκετικό χωρίς στίβο και με τις κερκίδες να ξεκινανε μετά το παρκέ και στην κατάσταση που παραδόθηκε το οακα στον παο.
Είναι αυτή την στιγμή έτσι το Σεφ? Όχι. Οπότε το κράτος πρέπει να το φέρει σε τέτοια κατάσταση και μετά να το παραχωρήσει στον Ολυμπιακό με το ανάλογο ενοίκιο που θα εισπράττει βάση συμφωνίας.
Έτσι θα μιλάμε για ισονομία και όχι για διακρίσεις.
Δεν γίνεται στον ένα να νοικιάζεις διαμέρισμα με πλακάκι μέσα, κουζίνα ωραία, κουφώματα αλουμινίου με διπλά τζάμια και στον άλλο διαμέρισμα με μωσαϊκό του 1950, ξύλινα κουφώματα που μπαζουν και πάει λέγοντας. Τα φτιάχνεις πρώτα αυτά βάζεις και σε αυτό πλακάκι και κουφώματα αλουμινίου και καινούρια κουζίνα και ύστερα το νοικιάζεις.
0
- golitog7
- Reactions: 1929
- Αγαπημένη θέση: Bench
- Αγαπημένος παίκτης: Spanoulis, Diamantidis
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Αυτό να το σκέφτονταν πριν τις φτιάξουν και βασικά πριν αναλάβουμε τους Ολυμπιακούς αγώνες κτλ κτλ. Επειδή όμως έτσι πάει μακριά η κουβέντα, το κράτος πρέπει να λογοδοτεί όταν παραχωρεί λαική περιουσία σε ζάπλουτους γόνους. Δεν έχω πρόλημα με αυτόν που την δέχεται και την καρπώνεται αλλά μ αυτόν που την παραχωρεί. Αλλά θα μου πεις σε ποιον να λογοδοτήσει η κυβέρνηση, στον λαό που τον δουλεύουν από το πρωί ως το βράδυ οι Αδώνιδες και τα υπόλοιπα μέλη του τσίρκου στα κανάλια? Τι ψάχνεις να βρεις.panpav έγραψε: ↑Πέμ Απρ 11, 2024 10:57 amΣωστά σε ένα οργανωμένο κράτος έτσι πρέπει να είναι.golitog7 έγραψε: ↑Πέμ Απρ 11, 2024 10:48 amΔεν ξέρω για εσάς αλλά εγώ να πω την αλήθεια νιώθω λίγο μα...ας. Ζάπλουτοι τύποι έχουν πάρει την περιουσία ΜΟΥ (γιατί είναι δικιά μου και δικιά σας φυσικά) χωρίς να πληρώσουν φράγκο και δεν φτάνει μόνο αυτό αλλά μας κουνάνε και το δάχτυλο πότε ο ένας και πότε ο άλλος. Άμα θέλει ο ΟΣΦΠ, ο ΠΑΟ, ο Γιαννακόπουλος, ο Αγγελόπουλος και δεν ξέρω και εγώ ποιος άλλος καινούριο γήπεδο να πάει να το φτιάξει με τα δικά του λεφτα που είναι και πολλά και όχι με τα δικά μου. Αυτό που γίνεται στην Ελλάδα (όπως βέβαια και σε άλλες μπανανίες είναι εκ των ουκ ων ουκ άνευ).
Το ακόμα πιο αστείο βέβαια είναι που αντί να τους πάρουμε με τις πέτρες (εννοώ την κυβέρνηση που χαρίζει την περιουσία μας) καθόμαστε και τσακωνόμαστε εμείς για αυτούς ποιος πήρε περισσότερα και λιγότερα. ΠΑΡΑΝΟΙΑ
Στο δια ταύτα, το κράτος δεν έχει να συντηρήσει τις Ολυμπιακές εγκαταστάσεις και για αυτό και δίνει, έδωσε , θα δώσει τα γήπεδα μπάσκετ σε ΑΕΚ, ΟΣΦΠ, ΠΑΟ.Με τον τρόπο αυτό μειώνει τα λειτουργικά του έξοδα !
Ο άλλος ο φίλος παρακάτω γράφει "ο Ολυμπιακός ζητάει..." Από ποιον ζητάει ρε φίλε? Από που και ως που χρωστάμε εμείς στον Ολυμπιακό? Συνειδητοποιείτε ότι ο Ολυμπιακός όπως και όλες οι ομάδες είναι ανώνυμες εταιρίες? Είναι σαν να λέμε το ψιλικατζίδικο του Μήτσου ζητάει από εμάς να του πληρώσουμε την ανακαίνιση.
5
4
1

- plo koon
- Reactions: 787
- Αγαπημένος παίκτης: Papaloukas
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Παίδες καλά τα λέτε ΑΛΛΑ οι ομάδες μπάσκετ Ολυμπιακού και ΠΑΟ είναι ιδιαίτερες περιπτώσεις.
Για να μπορούν να είναι στην κορυφή οι ιδιοκτήτες τους τρέχουν τις ομάδες με ζημιές για δεκαετίες. Τώρα αν το αντίτιμο είναι ο μπασκετικός Ολυμπιακός και ο μπασκετικός ΠΑΟ να έχουν ένα γήπεδο-δωρεά από το κράτος, εμένα ως φίλαθλο του μπάσκετ με βρίσκει σύμφωνο. Αντιλαμβάνομαι ότι σε μια χώρα που είναι φτωχή αυτό είναι ο ορισμός του "άρτος και θεάματα" αλλά αυτή είναι η αλήθεια μου. Και μακάρι να έρθουν μεγαλοπαράγοντες και σε ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Αρη και θα είμαι εδώ να πω τα ίδια και για τα γήπεδά τους.
Από τη δική μου σκοπιά, το μπάσκετ για την Ελλάδα πλέον αποτελεί στοιχείο της σύγχρονης πολιτισμικής μας ταυτότητας.
Για να μπορούν να είναι στην κορυφή οι ιδιοκτήτες τους τρέχουν τις ομάδες με ζημιές για δεκαετίες. Τώρα αν το αντίτιμο είναι ο μπασκετικός Ολυμπιακός και ο μπασκετικός ΠΑΟ να έχουν ένα γήπεδο-δωρεά από το κράτος, εμένα ως φίλαθλο του μπάσκετ με βρίσκει σύμφωνο. Αντιλαμβάνομαι ότι σε μια χώρα που είναι φτωχή αυτό είναι ο ορισμός του "άρτος και θεάματα" αλλά αυτή είναι η αλήθεια μου. Και μακάρι να έρθουν μεγαλοπαράγοντες και σε ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Αρη και θα είμαι εδώ να πω τα ίδια και για τα γήπεδά τους.

0

-
- Reactions: 95
- Αγαπημένη θέση: PF
- Αγαπημένος παίκτης: LARRY BIRD
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: BOSTON CELTICS
- Προειδοποιήσεις:
0
Μια ανακαίνιση έχει γίνει και στα δύο γήπεδα το 2004. Συμφωνώ να μην σαπίζουν τα γήπεδα και να αναλάβουν την συντήρησή τους οι ΑΕΚ, ΟΣΦΠ, ΠΑΟ.WeRuleThisLand έγραψε: ↑Πέμ Απρ 11, 2024 1:27 pmΗ πρώτη δυνατή συντήρηση του γηπέδου που έπεσε πολύ χρήμα ήταν για τους ολυμπιακούς αγώνες το 2004. Και μετά άλλη μια φορά έπεσε χοντρό πακέτο.
Ο Ολυμπιακός πολύ σωστά ζητάει να του παραδοθεί ένα καθαρά μπασκετικό γήπεδο για 49 χρόνια και οι περιβάλλοντες χώροι. Το γήπεδο πρέπει να του παραδοθεί μπασκετικό χωρίς στίβο και με τις κερκίδες να ξεκινανε μετά το παρκέ και στην κατάσταση που παραδόθηκε το οακα στον παο.
Είναι αυτή την στιγμή έτσι το Σεφ? Όχι. Οπότε το κράτος πρέπει να το φέρει σε τέτοια κατάσταση και μετά να το παραχωρήσει στον Ολυμπιακό με το ανάλογο ενοίκιο που θα εισπράττει βάση συμφωνίας.
Δεν γίνεται στον ένα να νοικιάζεις διαμέρισμα με πλακάκι μέσα, κουζίνα ωραία, κουφώματα αλουμινίου με διπλά τζάμια και στον άλλο διαμέρισμα με μωσαϊκό του 1950, ξύλινα κουφώματα που μπαζουν και πάει λέγοντας. Τα φτιάχνεις πρώτα αυτά βάζεις και σε αυτό πλακάκι και κουφώματα αλουμινίου και καινούρια κουζίνα και ύστερα το νοικιάζεις.
Καμία δαπάνη από τους φορολογούμενους για οτιδήποτε. Θέλουν οι ομάδες τα φτιάχνουν, δεν θέλουν δεν φτιάχνουν τίποτα ! Είναι ήδη πολύ μεγάλο το κόστος κατασκευής τους, όχι άλλα έξοδα στην τσέπη των φορολογούμενων.
Μια που ανέφερες το θέμα της ισονομίας, από το στάδιο Καραΐσκάκη υπάρχουν ακόμα απλήρωτα 50 εκατομμύρια δάνεια σε τράπεζες !
Από την υπόθεση Κοσκωτά, ο Ολυμπιακός και συγκεκριμένα ο κος Κόκκαλης, με απόφαση του υπουργού Μάνου αντί των 8,5 δις δραχμών που ήταν η οφειλή, πλήρωσε σε 120 δόσεις τα 2,2 δις !
Από ότι βλέπεις έχουμε πληρώσει πολλά για την ''τακτοποίηση'' χρεών της ομάδας του Ολυμπιακού.
0
- golitog7
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Δεν είναι καθόλου ιδιαίτερες περιπτώσεις. Και αν ο σύγχρονος ελληνικός πολιτισμός είναι αυτός που προκύπτει από την αέναη τοξική κόντρα (όπως τουλάχιστον αφήνουν να φαίνεται) μεταξύ οσφπ και παο τότε να μας λείπει, ας μείνουμε απολίτιστοι.plo koon έγραψε: ↑Πέμ Απρ 11, 2024 2:34 pmΠαίδες καλά τα λέτε ΑΛΛΑ οι ομάδες μπάσκετ Ολυμπιακού και ΠΑΟ είναι ιδιαίτερες περιπτώσεις.
Για να μπορούν να είναι στην κορυφή οι ιδιοκτήτες τους τρέχουν τις ομάδες με ζημιές για δεκαετίες. Τώρα αν το αντίτιμο είναι ο μπασκετικός Ολυμπιακός και ο μπασκετικός ΠΑΟ να έχουν ένα γήπεδο-δωρεά από το κράτος, εμένα ως φίλαθλο του μπάσκετ με βρίσκει σύμφωνο. Αντιλαμβάνομαι ότι σε μια χώρα που είναι φτωχή αυτό είναι ο ορισμός του "άρτος και θεάματα" αλλά αυτή είναι η αλήθεια μου. Και μακάρι να έρθουν μεγαλοπαράγοντες και σε ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Αρη και θα είμαι εδώ να πω τα ίδια και για τα γήπεδά τους.Από τη δική μου σκοπιά, το μπάσκετ για την Ελλάδα πλέον αποτελεί στοιχείο της σύγχρονης πολιτισμικής μας ταυτότητας.
Και τέλος, πραγματικά υπάρχει άνθρωπος με στοιχειώδη λογική να πιστεύει ότι τύποι που έχουν μεγαλώσει με βασικό άξονα "πως θα κάνουμε τα πολλά κλεφτά που έχουμε περισσότερα" ότι όντως μπαίνουν μέσα?
Μην τσιμπάτε από τους μούφες που πλασάρουν. Και οι μεν και οι δε έχουν πολλά να κερδίσουν από Οσφπ και Παο (με χίλιους τρόπους μάλιστα) για αυτό έχουν γατζωθεί πανω στις ομάδες. Προφανώς και θα αφήσουν να περάσει προς τα έξω ότι είναι αγνοί πορωμένοι φίλοι της ομάδας που θα βάλουν βαθιά το χέρι στη τζέπη για την ομαδάρα-πάθος τους, έτσι δένει το αφήγημα.
4
3
1

- lefpan
- Reactions: 1919
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Ζάρκο, Fast Eddie
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
4
Χέστηκα αν είναι στην κορυφή οι ομάδες μας. Εμένα με νοιάζει, όταν ψοφολογάω και τρέχω στα νοσοκομεία, να υπάρχουν γιατροί και νοσηλευτές να με αντιμετωπίσουν σαν άνθρωπο, και άλλα τέτοια γραφικά και λαϊκιστικά. Και αν στο κράτος περισσεύουν 5 ευρώ, να τα διαθέσει εκεί και όχι στις ανακαινίσεις γηπέδων.plo koon έγραψε: ↑Πέμ Απρ 11, 2024 2:34 pmΠαίδες καλά τα λέτε ΑΛΛΑ οι ομάδες μπάσκετ Ολυμπιακού και ΠΑΟ είναι ιδιαίτερες περιπτώσεις.
Για να μπορούν να είναι στην κορυφή οι ιδιοκτήτες τους τρέχουν τις ομάδες με ζημιές για δεκαετίες. Τώρα αν το αντίτιμο είναι ο μπασκετικός Ολυμπιακός και ο μπασκετικός ΠΑΟ να έχουν ένα γήπεδο-δωρεά από το κράτος, εμένα ως φίλαθλο του μπάσκετ με βρίσκει σύμφωνο. Αντιλαμβάνομαι ότι σε μια χώρα που είναι φτωχή αυτό είναι ο ορισμός του "άρτος και θεάματα" αλλά αυτή είναι η αλήθεια μου. Και μακάρι να έρθουν μεγαλοπαράγοντες και σε ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Αρη και θα είμαι εδώ να πω τα ίδια και για τα γήπεδά τους.Από τη δική μου σκοπιά, το μπάσκετ για την Ελλάδα πλέον αποτελεί στοιχείο της σύγχρονης πολιτισμικής μας ταυτότητας.
8
6
2

I never thought there were corners in time
Till I was told to stand in one
Till I was told to stand in one
- nikolas_asteri
- Reactions: 3415
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
- golitog7
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Ακριβώς αυτό. Καλύτερα δεν θα μπορούσες να το πεις. Ας φτιάχτεί πρώτα το ΕΣΥ να μην πεθαίνουν άνθρωποι σε διαδρόμους και καρότσες αγροτικών, να φτιαχτούν τα ΜΜΜ που στιβάζονται σα σαρδέλες, τα τρένα να μην χάνουν γονείς τα παιδιά τους και μετά κυκλοφορούν σα ζόμπι περιμένοντας απλά το θάνατο να τους λυτρώσει, ας φροντίσουν λίγο για τα λαικά στρώματα που πασχίζουν να πάρουν γάλα στα παιδιά τους και πολλά πολλά πολλά άλλα. Δεν έχει νοήμα να τα αναφέρω όλοι τα ξέρουμε. Αν τα κάνουν όλα αυτά ε μετά ας δώσουν ότι περισσέψει στους ζάπλουτους γόνους που αιμοραγούν για να μας ταίσουν πολιτισμό με τις ομαδάρες τους.lefpan έγραψε: ↑Πέμ Απρ 11, 2024 3:06 pmΧέστηκα αν είναι στην κορυφή οι ομάδες μας. Εμένα με νοιάζει, όταν ψοφολογάω και τρέχω στα νοσοκομεία, να υπάρχουν γιατροί και νοσηλευτές να με αντιμετωπίσουν σαν άνθρωπο, και άλλα τέτοια γραφικά και λαϊκιστικά. Και αν στο κράτος περισσεύουν 5 ευρώ, να τα διαθέσει εκεί και όχι στις ανακαινίσεις γηπέδων.plo koon έγραψε: ↑Πέμ Απρ 11, 2024 2:34 pmΠαίδες καλά τα λέτε ΑΛΛΑ οι ομάδες μπάσκετ Ολυμπιακού και ΠΑΟ είναι ιδιαίτερες περιπτώσεις.
Το βαρύναμε λίγο πάντως. Πρέπει όμως να καταλάβουμε ποια είναι τα σοβαρά προβλήματα στη ζωή. Μεγαλώνοντας και κάνοντας παιδιά τα βλέπει κανείς τελείως διαφορετικά τα πράγματα.
5
3
2

-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
5
Και γω μαζί σου είμαι σε αυτό. Και το είχα γράψει όταν έγινε η παραχώρηση του οακα. Κανονικά ανώνυμες εταιρίες πρέπει με δικά τους έξοδα να χτίζουν τα γήπεδα τους. Και αν δεν μπορούν τότε να είναι στο καθεστώς ενοικίου όπως τόσα χρόνια νοικιάζει και συντηρεί ο παο και ολυμπιακος οακα και σεφ.lefpan έγραψε: ↑Πέμ Απρ 11, 2024 2:06 pmΠάντως εγώ, ως Έλληνας φορολογούμενος πολίτης, δεν ανέχομαι ούτε μισό ευρώ να πηγαίνει σε γήπεδα, για να μην ξηλωθούνε οι πρόεδροι. Δεν μπαίνω σε διαδικασία να συγκρίνω, ούτε με ενδιαφέρει, αλλά αγανακτώ, όταν υπάρχουν άλλες προτεραιότητες για να ξοδευτούν χρήματα από το κράτος.
Η μόνη δωρεά από το κράτος ίσως θα μπορούσε να είναι μια έκταση όπου εκεί θα μπορεί η ανώνυμη εταιρία με δικά της κεφαλαια να χτίσει το γήπεδο της.
Αλλά από τη στιγμή που χαρίζει γήπεδα κρατικά πρέπει να δώσει και στις 2 ομάδες αντίστοιχου επιπέδου γήπεδα
0
-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
5
Καλά το είπες σε τράπεζες. Κάποιος ιδιώτης πήρε δάνειο από μια τράπεζα για να χτίσει το Καραϊσκάκης. Η τράπεζα λοιπόν οφείλει να κυνηγήσει την εταιρία που της χρωστάει λεφτά. Δεν μιλάμε για κρατικό χρήμα εδώ. Αλλά για μια ιδιωτική συναλλαγή ιδιώτη τράπεζας. Και δεν με απασχολεί το συμφωνία η τον διακανονισμό έκανε ο ιδιώτης με την τράπεζα για το δάνειο.panpav έγραψε: ↑Πέμ Απρ 11, 2024 2:39 pmΜια ανακαίνιση έχει γίνει και στα δύο γήπεδα το 2004. Συμφωνώ να μην σαπίζουν τα γήπεδα και να αναλάβουν την συντήρησή τους οι ΑΕΚ, ΟΣΦΠ, ΠΑΟ.WeRuleThisLand έγραψε: ↑Πέμ Απρ 11, 2024 1:27 pm
Η πρώτη δυνατή συντήρηση του γηπέδου που έπεσε πολύ χρήμα ήταν για τους ολυμπιακούς αγώνες το 2004. Και μετά άλλη μια φορά έπεσε χοντρό πακέτο.
Καμία δαπάνη από τους φορολογούμενους για οτιδήποτε. Θέλουν οι ομάδες τα φτιάχνουν, δεν θέλουν δεν φτιάχνουν τίποτα ! Είναι ήδη πολύ μεγάλο το κόστος κατασκευής τους, όχι άλλα έξοδα στην τσέπη των φορολογούμενων.
Μια που ανέφερες το θέμα της ισονομίας, από το στάδιο Καραΐσκάκη υπάρχουν ακόμα απλήρωτα 50 εκατομμύρια δάνεια σε τράπεζες !
Από την υπόθεση Κοσκωτά, ο Ολυμπιακός και συγκεκριμένα ο κος Κόκκαλης, με απόφαση του υπουργού Μάνου αντί των 8,5 δις δραχμών που ήταν η οφειλή, πλήρωσε σε 120 δόσεις τα 2,2 δις !
Από ότι βλέπεις έχουμε πληρώσει πολλά για την ''τακτοποίηση'' χρεών της ομάδας του Ολυμπιακού.
Ο Κοσκωτάς πήρε τα λεφτά που πήρε χωρίς να σημαίνει ότι τα ξόδεψε στον Ολυμπιακό. Και το ποσό που πλήρωσε ο Κόκκαλης δεν ήταν υποχρεωμένος να το δώσει. Το φυσικό πρόσωπο Κοσκωτά έπρεπε να κυνηγήσουν που έκλεψε τα λεφτά.
Αν δηλαδή ο ο Γιαννακόπουλος καταχραστεί χρήμα θα τα χρωστάει η καε παο μετά?
0