Τα διάβασα τα σχόλια. Ανήκουν σε μια τοξικότητα η οποία είναι ο λόγος που έχουμε το basketforum να συζητάμε και κάτι σοβαρό.
Δεν είστε εσείς σε αυτήν την κατηγορία, προς θεού.
Αν ψάξω για κάποια επιχειρηματολογία δε θα βρω κάτι παραπάνω από το "όσο έχανε η Μύκονος, κινδύνευε να πέσει η Χ,ψ,Ζ ομάδα μου".
Τα νεόπλουτοι και τα σχετικά είναι αστεία για μένα γιατί ξαναλέω ότι έχουν αρχίσει την σοβαρή δουλειά από τότε που δεν είχαν κλειστό γυμναστήριο. Πάμε παρακάτω γιατί υπάρχουν χειρότερα παραδείγματα
φωτοβολίδων που είναι το κύριο χαρακτηριστικό του νεοπλουτισμου.
Έχουμε καιρό για να δούμε αν η Μύκονος είναι φωτοβολίδα.
Όλες οι ομάδες είχαν περίεργα αποτελέσματα. Να τα αναφέρετε και αυτά όμως, αυτή είναι η ένσταση μου. Όχι μόνο της Μυκόνου. Και για μένα δεν θα πρέπει να ανοίξει με το ζόρι κόντρα Ψυχικό/Μύκονος ή Ερυθραία/ Εύοσμος και άλλα σχετικά ζευγάρια που επηρεάζονται. Εκτός αν έχετε παρασκηνιακές πληροφορίες να τις αναφέρετε. Εγώ σχολιάζω μπασκετικά και με απόσταση.
Αλλά ξαναλέω καταλαβαίνω τον φίλο μιας ομάδας που καίγεται να σωθεί και δεν το επεκτείνω γιατί όντως η εικόνα της Μυκόνου είναι αποκαρδιωτική και θα έπεφτε το Ψυχικό (που η μοναδική αιτία που θα έπεφτε ήταν η κακή αρχή του μιας και ήταν καλή ομάδα) .
Δε θέλω να πέσω στο επίπεδο του καφενειακου σχολιασμού γιατί θα πρέπει να ακουστούν και οι βορειοελλαδιτικες απόψεις για την αγαστη συνεργασία αθηναϊκών ομάδων μεταξύ τους. Και δε θα τελειώσει ποτέ η κουβέντα. Για μένα η κάθε ομάδα πρέπει να βελτιώσει μαζί με τις άλλες το προϊόν γιατί τα έσοδα πάνε σε αυτές.
Στην τελική η φετινή Α2 δεν σας άρεσε γιατί
1) υπάρχει η Μύκονος που χαλάει την κατηγορία; ( Και αν ναι τι πρότυπα ομάδας θέλετε; )
2) έπεσε η ομάδα μου από περίεργα αποτελέσματα;
3) ήταν άδικο/ περίεργο το σύστημα της κατηγορίας;
4) επιτράπηκαν ξένοι και χάλασαν την πιάτσα με τα λεφτά σε αυτούς;
Έβαλα άπειρα πικάντικα ερωτήματα ελπίζω να μείνουμε σε μπασκετικό επίπεδο