Ο μπαρτζωκας η εχει τα μεγαλυτερα καρυδια εβερ η ειναι τρελος..περσι δεν διαλεξε μπασκονια αντι φενερ και φετος διαλεξε να νικησει την μπαρτσα με μειονεκτημα για να παει να πεσει στην ρεαλ

Συντονιστής: Captains
Ευχαριστώ, ομολογώ ότι δεν το πρόσεξα. Πάντως αυτό που ειπώθηκε για το μπάτζετ της Μονακό ισχύει, η εταιρεία που μεταδίδει τους αγώνες της Μονακό έχει οικονομικά προβλήματα και θα μειώσει τον προϋπολογισμό της. Ανάλογη μείωση θα υπάρξει και στο μπάτζετ της Βιλερμπάν, καθώς στη Γαλλία οι αγώνες της μεταδίδονται από την ίδια εταιρεία.chainsaw έγραψε: ↑Σάβ Απρ 13, 2024 12:14 amΣε καποια φαση στο 4ο δεκαλεπτο. Συγκεκριμενα το ανεφερε ο Καρυδας, οταν συζητησαν ποια ομαδα προτιμαει ο καθενας. Και μετα ο αλλος του ειπε οτι συμφωνα με δημοσιευματα, η Μονακο εχει μεγαλα οικονομικα προβληματα και χρεη, οποτε η επιρροη της εχει μειωθει.
Γενικα νομιζω οτι η ευρωλιγκα ευνοει ομαδες με κοσμο και χρημα, για να ειναι ψημενοι οι οπαδοι και να καταναλωνουν και για να εχουν καλες σχεσεις με τους ιδιοκτητες. Αυτο απεναντι σε υποδεεστερους αντιπαλους. Οταν παιζουν αυτες οι ομαδες μεταξυ τους, οπως για παραδειγμα στο φ4, δεν παρεμβαινουν. Παιζουν 50-50 οσο γινεται.shaq7 έγραψε: ↑Σάβ Απρ 13, 2024 12:25 amτο ειπαν στην μεταδοση αυτο για την μονακο..σιγουρα υπαρχουν ομαδες με μεγαλυτερη ευνοια παντως για μενα..
Ο μπαρτζωκας η εχει τα μεγαλυτερα καρυδια εβερ η ειναι τρελος..περσι δεν διαλεξε μπασκονια αντι φενερ και φετος διαλεξε να νικησει την μπαρτσα με μειονεκτημα για να παει να πεσει στην ρεαλΜακαρι να του βγει..Πιστευω θα ειναι απο τις πιο καρυδατες ευρωλιγκες αν επιτευχθει μιας και θεωρω θα ναι και ο παο στον τελικο.
Ενταξει, δε λεει κατι αυτο απο μονο του. Μπορει να καλυψουν τη χασουρα οι ιδιοκτητες. Δεν υπαρχει financial fair play ακομαBillyPao έγραψε: ↑Σάβ Απρ 13, 2024 12:26 amΕυχαριστώ, ομολογώ ότι δεν το πρόσεξα. Πάντως αυτό που ειπώθηκε για το μπάτζετ της Μονακό ισχύει, η εταιρεία που μεταδίδει τους αγώνες της Μονακό έχει οικονομικά προβλήματα και θα μειώσει τον προϋπολογισμό της. Ανάλογη μείωση θα υπάρξει και στο μπάτζετ της Βιλερμπάν, καθώς στη Γαλλία οι αγώνες της μεταδίδονται από την ίδια εταιρεία.chainsaw έγραψε: ↑Σάβ Απρ 13, 2024 12:14 am
Σε καποια φαση στο 4ο δεκαλεπτο. Συγκεκριμενα το ανεφερε ο Καρυδας, οταν συζητησαν ποια ομαδα προτιμαει ο καθενας. Και μετα ο αλλος του ειπε οτι συμφωνα με δημοσιευματα, η Μονακο εχει μεγαλα οικονομικα προβληματα και χρεη, οποτε η επιρροη της εχει μειωθει.
Έχω διάβασα από αρκετές πηγές ότι τα μπάτζετ τους θα μειωθούν του χρόνου. Και η Μονακό πες ότι έχει πλούσιους ιδιοκτήτες, η Βιλερμπάν είναι πιο νοικοκυρεμένη οικονομικά ομάδα, που προσπαθεί να καλύψει το μπάτζετ της από χορηγίες, εισιτήρια κλπ. και όχι από την τσέπη του ιδιοκτήτη της. Άλλωστε και ο ίδιος ο Πάρκερ επιβεβαίωσε τη μείωση του μπάτζετ από τη νέα σεζόν.chainsaw έγραψε: ↑Σάβ Απρ 13, 2024 12:44 amΕνταξει, δε λεει κατι αυτο απο μονο του. Μπορει να καλυψουν τη χασουρα οι ιδιοκτητες. Δεν υπαρχει financial fair play ακομαBillyPao έγραψε: ↑Σάβ Απρ 13, 2024 12:26 am
Ευχαριστώ, ομολογώ ότι δεν το πρόσεξα. Πάντως αυτό που ειπώθηκε για το μπάτζετ της Μονακό ισχύει, η εταιρεία που μεταδίδει τους αγώνες της Μονακό έχει οικονομικά προβλήματα και θα μειώσει τον προϋπολογισμό της. Ανάλογη μείωση θα υπάρξει και στο μπάτζετ της Βιλερμπάν, καθώς στη Γαλλία οι αγώνες της μεταδίδονται από την ίδια εταιρεία.
Eχει εγγυημενο συμβολαιο η Βιλερμπαν; Ξερει κανεις; Wildcard ξερω οτι εχουν οι Βιρτους, Αλμπα, Ερυθρος, Παρτιζαν και Βαλενθια. Ξεχναω καποιον;BillyPao έγραψε: ↑Σάβ Απρ 13, 2024 12:52 amΈχω διάβασα από αρκετές πηγές ότι τα μπάτζετ τους θα μειωθούν του χρόνου. Και η Μονακό πες ότι έχει πλούσιους ιδιοκτήτες, η Βιλερμπάν είναι πιο νοικοκυρεμένη οικονομικά ομάδα, που προσπαθεί να καλύψει το μπάτζετ της από χορηγίες, εισιτήρια κλπ. και όχι από την τσέπη του ιδιοκτήτη της. Άλλωστε και ο ίδιος ο Πάρκερ επιβεβαίωσε τη μείωση του μπάτζετ από τη νέα σεζόν.
Αυτή τη στιγμή η Βιλερμπάν έχει συμβόλαιο, αλλά δε γνωρίζω τη διάρκεια του. Θα έχει πάντως ενδιαφέρον να δούμε ποιες ομάδες θα είναι του χρόνου στην Ευρωλίγκα, από τη στιγμή που μπαίνει και η Παρί που κατέκτησε το Eurocup. Η Άλμπα λέγεται ότι έχει έγγραφα που εξασφαλίζουν την παρουσία της και του χρόνου, οπότε λογικά θα μείνει. Η Βαλένθια είναι ερωτηματικό, πάντως σίγουρα κάποια ομάδα θα πάει στο Eurocup, αλλιώς βγαίνουν περισσότερες ομάδες από ό,τι διαθέσιμες θέσεις.chainsaw έγραψε: ↑Σάβ Απρ 13, 2024 12:55 amEχει εγγυημενο συμβολαιο η Βιλερμπαν; Ξερει κανεις; Wildcard ξερω οτι εχουν οι Βιρτους, Αλμπα, Ερυθρος, Παρτιζαν και Βαλενθια. Ξεχναω καποιον;BillyPao έγραψε: ↑Σάβ Απρ 13, 2024 12:52 am
Έχω διάβασα από αρκετές πηγές ότι τα μπάτζετ τους θα μειωθούν του χρόνου. Και η Μονακό πες ότι έχει πλούσιους ιδιοκτήτες, η Βιλερμπάν είναι πιο νοικοκυρεμένη οικονομικά ομάδα, που προσπαθεί να καλύψει το μπάτζετ της από χορηγίες, εισιτήρια κλπ. και όχι από την τσέπη του ιδιοκτήτη της. Άλλωστε και ο ίδιος ο Πάρκερ επιβεβαίωσε τη μείωση του μπάτζετ από τη νέα σεζόν.
Πολύ σωστά, η Μπάρτσα παρουσιάζει κάποια νεκρά διαστήματα. Ο ολυμπιακός μπορεί να τα εκμεταλλευθεί και να περάσει ! Η Μονακό δείχνει πιο συμπαγής και θα ήταν πιο δύσκολος αντίπαλος !BillyPao έγραψε: ↑Παρ Απρ 12, 2024 11:47 pmΓια να μιλήσω λίγο και για το αγωνιστικό κομμάτι, πιστεύω πως η σειρά του Ολυμπιακού με την Μπαρτσελόνα, είναι αμφίρροπη με τις 2 ομάδες να ξεκινούν με μοιρασμένες τις πιθανότητες. Και αυτό γιατί η Μπαρτσελόνα έχει το πλεονέκτημα έδρας, αλλά ο Ολυμπιακός με πείθει λίγο περισσότερο αγωνιστικά. Καλώς ή καλώς, ο Ολυμπιακός —και το λέω ως Παναθηναϊκός— έχει τον τρόπο και την εμπειρία να ανταποκρίνεται στα δύσκολα. Γενικά πιστεύω ότι η Μπαρτσελόνα ταιριάζει περισσότερο στον Ολυμπιακό —πόσο μάλλον αν λείψει από τα παιχνίδια ο Ερνανγκόμεθ— ενώ η πιο αθλητική Μονακό θα ήταν πιο δύσκολη αντίπαλος, έστω και αν δεν έχει έδρα που τρομάζει.
Είχε γράψει ο φίλος μας ο reignman ότι στην σύγκριση Canaan-Nunn, " ο nunn εχει χειροτερο true shooting, eFG, net rating, positive +/- , on off... περισσοτερα λαθη, πολυ μεγαλυτερο usage και αλλα"nikolas_asteri έγραψε: ↑Σάβ Απρ 13, 2024 3:07 amΝαι αλλά εγώ τώρα θέλω να μάθω τι έγραψες για τα advanced stats γιατί συνήθως γράφεις χρήσιμα πράγματα.