Δυστυχώς, νομίζω πως η ανάρτησή σου αναπαράγει όλη την τοξικότητα που λες ότι αντιπαλεύεις.eddiedimitris έγραψε: ↑Τρί Απρ 16, 2024 6:54 pmΗ επιθεση που δεχεται ο Γιωργος Μπαρτζωκας εδω και καιρο ειναι πρωτοφανής...Θεωρω απιθανο αλλος προπονητης παγκοσμιως να εχει βιώσει κατι τετοιο...
Ενας πάμπλουτος γόνος και κληρονόμος βαζει ολη του την επιρροή ειτε προσωπική ειτε στον τυπο για να καταστρέψει εναν ανθρωπο ως χαρακτηρα πετυχαίνοντας να μη τον εχει αντιπαλο...Πραγματικα δεν εχω λογια....Περα απ το ανηθικο του πράγματος το θεωρω και άνανδρο...Μονο και μονο επειδη ετυχε να εισαι κληρονόμος εξουσίας να τη χρησιμοποιεις για τετοιο σκοπο απεναντι σε πιο αδύναμο...Δεν εχω εχω λογια...
Προσωπικα απο το καλοκαιρι που έριξε λεφτα η διοικηση του Παναθηναικου ημουν σιγουρος και το εγραψα και εδω πως την τοξικότητα και την επιθετικότητα θα την παει σε αλλα επίπεδα...Πολλοι αμφέβαλλαν....Ποσο μυαλο θελει άραγε πως ενας αυτοπροσδιοριζόμενος ως εφευρέτης της αλητείας δε γινεται να αλλαξει χαρακτηρα στα 45+....Λιγη εμπειρια σως θελει...κανενας δεν αλλαζει χαρακτηρα και ηθος στην ηλικια αυτη...
Παντως η προσπαθεια αποδόμησης του προπονητη ειναι εντονη και οργανωμένη...Μη ξεχναμε το δηθεν στοίχημα οτι οι προεδροι δε τον στηρίζουν και το Φεβρουάριο θα φέρουν Ιτούδη και Παπαγιαννη....Σπέρνεις διχόνοια και το λεγόμενο διαίρει και βασίλευε ....παλιές ναζίστοκομμουνιστικες τακτικές...
Επειδη αυτο δεν προκειται να εχει τελος και επειδη το να πέφτεις τοσο χαμηλά δεν ειναι λυση γνωμη μου ο Ολυμπιακός να αποχωρήσει μια και καλη απ το ελληνικό πρωταθλημα....να ανακοινώσει οτι αποχωρεί για τα επομενα 5 ετη....η εστω το ελάχιστο να βαλουν να παιζουν πιτσιρικα ωστε να αναπτυχθεί καποια στιγμη και η ακαδημία...Στην τελικη πλεον με ακομα περισσοτερα ματς στην Ευρωλιγκα η ομαδα δε θα εχει θεμα ....
Ο Μπαρτζωκας ειναι μεγαλη τυχη για τον Ολυμπιακό και θα πρεπει να τον προστατέψει παση θυσία...Προπονηταρας με εξαιρετικο σταφ ,Ολυμπιακός στα συναισθήματα και Έλληνας και μαλιστα δεν απαιτεί υψηλότατο μπατζετ...τι παραπανω να θες....Το μονο αρνητικο τα πολυ εντονα μπινελικια που ριχνει τα οποια και για μενα ειναι αποκρουστικά αλλα τι να κανεις δεν ειναι τέλειος ...
Υ.Γ.Οταν λεμε οτι ο Κοκκαλης διέλυσε τον Παναθηναϊκό στο ποδοσφαιρο εννοούμε πως επι παρα πολλα χρονια διέθετε τον μεγαλυτερο μπατζετ και έφερνε τους καλυτερους παίκτες και προπονητές ...ταυτοχρονα βεβαια την 5 ετια 93-97 τους χόρεψε και στο μπασκετ οπου τους πέτυχε σε Ελλάδα και Ευρώπη
Το να αποχωρήσει ο Ολυμπιακός από το πρωτάθλημα, και μάλιστα για 5 χρόνια, θα είναι καταστροφικό και για τον Ολυμπιακό και για το ελληνικό μπάσκετ. Στο κάτω-κάτω, ας έρριχνες αυτή τη φαεινή πέρυσι και πρόπερσι, που και πάλι ΔΠΓ και sdna έκαναν τα ίδια. Δεν σε είδα, όμως, να το λες αυτό πέρυσι. Μάλλον επειδή ο ΠΑΟ τότε ήταν εντελώς ανυπόληπτος ως ομάδα και τον είχαμε του χεριού μας όπου τον πετυχαίναμε. Τώρα που δυνάμωσε, θα αποχωρήσουμε από το πρωτάθλημα; Και καταστροφικό και ανήθικο.
ΥΓ: Εκείνο το "ναζιστοκομμουνιστικές τακτικές" τι το ήθελες, ρε αδερφέ; Τι δουλειά έχει ο ναζισμός με τον κομμουνισμό (με τον κομμουνισμό, λέω, και όχι με το υποτιθέμενο "κομμουνιστικό" σοβιετικό καθεστώς);