Γιώργος Μπαρτζώκας

Συντονιστής: Captains

tarp7

allstar
Reactions: 2115
Προειδοποιήσεις: 0

Τετ Απρ 17, 2024 2:42 pm

Δεν έχω καταλάβει το νόημα να μπαίνετε σ ένα φόρουμ και να βρίζετε ο ένας τον άλλο.

2
2 Εικόνα
Leo_98

a1greece
Reactions: 537
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Michael Jordan
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos

Τετ Απρ 17, 2024 3:06 pm

Πάντως είναι εντυπωσιακό το γεγονός ότι στο πιο αδιάφορο ντέρμπι των τελευταίων χρόνων και πάνω που φαινόταν πως πάμε ένα βήμα μπροστά στο θέμα της τοξικότητας, καταφέραμε να πάμε δέκα βήματα πίσω.

Ένα παιχνίδι μάλλον διαδικαστικού χαρακτήρα, όπου ο Παναθηναϊκός κέρδισε δίκαια και υπό κανονικές συνθήκες θα είχε ήδη ξεχαστεί.

Δεν ξέρω τι ακριβώς έγινε στον αγωνιστικό χώρο και στην φυσούνα, δεν ξέρω ποιος έβρισε ποιον, το μόνο που ξέρω είναι ότι οι δύο προπονητές ήταν υπερβολικοί στις αντιδράσεις τους και πως ο Γιαννακόπουλος επέστρεψε στις...εργοστασιακές του ρυθμίσεις (άκρως αναμενόμενο για μένα).
Όλα αυτά βέβαια έδωσαν την αφορμή στους γνωστούς θερμόαιμους να ξεσαλώσουν, με αποτέλεσμα να βλέπουμε και να διαβάζουμε πολλές "ομορφιές".

Το μόνο που δεν κατάλαβα είναι γιατί οι διαιτητές δεν σταμάτησαν έστω μιά φορά το παιχνίδι λόγω των υβριστικών συνθημάτων, όπως πολύ σωστά είχαν πράξει στο ΣΕΦ.

1
1 Εικόνα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Leo_98 την Τετ Απρ 17, 2024 3:12 pm, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
tokalytero3d

euroleague
Reactions: 1333
Αγαπημένη θέση: PG
Προειδοποιήσεις: 3

Τετ Απρ 17, 2024 3:07 pm

Ελα ρε παιδιά τώρα όλη αυτή η προπαγάνδα εναντίον του Μπαρτζώκα ξέρουμε τι στόχο έχει, τόλμησε να φτιάξει μια απ'τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Δεν περνάνε αυτά στον κύριο Δημήτρη.

3
3 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
xomitsious

euroleague
Reactions: 652
Αγαπημένη θέση: PF
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star

Τετ Απρ 17, 2024 3:16 pm

Ας βρίζει όσο θέλει ο Μπαρτζώκας.

Συγχαρητήρια σε νίκη μας θα μας δώσει ποτέ?

Φυσικά όχι. Καλύτερα αγκαλίτσες και ματς μουτς με τον Τσουκαλά.

Αυτά για όσους τον συγκρίνουν με τον Ομπράντοβιτς.

4
3 Εικόνα 1 Εικόνα
SleeperMonk

senior
Reactions: 493

Τετ Απρ 17, 2024 3:23 pm

xomitsious έγραψε:

well...
https://www.sport24.gr/basket/mpartzoka ... 99652.html

3
1 Εικόνα 2 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
xomitsious

euroleague
Reactions: 652
Αγαπημένη θέση: PF

Τετ Απρ 17, 2024 3:30 pm

SleeperMonk έγραψε:
Τετ Απρ 17, 2024 3:23 pm
xomitsious έγραψε:

well...
https://www.sport24.gr/basket/mpartzoka ... 99652.html
Ουαου ευχαριστώ!

Πραγματικά δεν το ήξερα.

Ε, εφ όσον το κάνει και αυτό τότε no problem από την πλευρά μου.

Τα βρισιδια την ώρα του αγώνα δεν τα θεωρώ τόσο άσχημα, αν μετά την ένταση μπορεί να βγει και να μιλήσει σωστά.

3
3 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
j-kidd13

Honorary
Reactions: 1707
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Jordan,Kidd,Kobe,T-mac

Τετ Απρ 17, 2024 4:10 pm

Έχω τεράστια εκτίμηση,που ώρες ώρες, αγγίζει και τα όρια του θαυμασμού,για τον κόουτς Μπαρτζώκα και το έργο του στον Ολυμπιακό.Η αναγνώριση μου στο πρόσωπο του υπάρχει απο την αρχή της πρώτης παρουσίας του στον Ολυμπιακό,και όταν έφυγε μετά την ήττα απο τον Παναθηναικό στο κύπελλο και όσα ακολούθησαν στο παρκινγκ του ΣΕΦ, μίλαγα με φίλους Ολυμπιακούς για το πόσο λάθος θεωρούσα την απομάκρυνση του. Είναι στην ελίτ των προπονητών της Ευρώπης, ξεκάθαρα.
Η συμπεριφορά του ωστόσο κάποιες φορές δεν συνάδει με το επίπεδο του σαν προπονητής. Δηλαδή τώρα να κάθεσαι να απαντάς την ώρα που κάνεις δηλώσεις on camera,σε 2 παίκτες αντίπαλης ομάδας που πανηγυρίζουν μια νίκη, με το "αυτός", τέτοια αντίδραση απο προπονητη παιζει να μην την δείς ούτε στη Γ ΕΣΚΑ.Δεν θέλω να επεκταθώ και σε άλλα πράγματα που πιστεύω,γιατι και δεν θα είμαι κόσμιος και θα ακουστώ προκλητικός και δεν υπάρχει λόγος, απλά θα πω οτι η εικόνα του στο τελευταίο ματς,δεν συνάδει με εικόνα προπονητή του επιπέδου του.

2
2 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions: 4434

Τετ Απρ 17, 2024 4:46 pm

j-kidd13 έγραψε:
Έχω τεράστια εκτίμηση,που ώρες ώρες, αγγίζει και τα όρια του θαυμασμού,για τον κόουτς Μπαρτζώκα και το έργο του στον Ολυμπιακό.Η αναγνώριση μου στο πρόσωπο του υπάρχει απο την αρχή της πρώτης παρουσίας του στον Ολυμπιακό,και όταν έφυγε μετά την ήττα απο τον Παναθηναικό στο κύπελλο και όσα ακολούθησαν στο παρκινγκ του ΣΕΦ, μίλαγα με φίλους Ολυμπιακούς για το πόσο λάθος θεωρούσα την απομάκρυνση του. Είναι στην ελίτ των προπονητών της Ευρώπης, ξεκάθαρα.
Η συμπεριφορά του ωστόσο κάποιες φορές δεν συνάδει με το επίπεδο του σαν προπονητής. Δηλαδή τώρα να κάθεσαι να απαντάς την ώρα που κάνεις δηλώσεις on camera,σε 2 παίκτες αντίπαλης ομάδας που πανηγυρίζουν μια νίκη, με το "αυτός", τέτοια αντίδραση απο προπονητη παιζει να μην την δείς ούτε στη Γ ΕΣΚΑ.Δεν θέλω να επεκταθώ και σε άλλα πράγματα που πιστεύω,γιατι και δεν θα είμαι κόσμιος και θα ακουστώ προκλητικός και δεν υπάρχει λόγος, απλά θα πω οτι η εικόνα του στο τελευταίο ματς,δεν συνάδει με εικόνα προπονητή του επιπέδου του.
μαλλον εχεις χαλασει και εσυ επειδη διαβαζεις πολυ σδνα
δεν γινεται να μην βλεπεις φυσιολογικο αυτο το σκηνικο
ειπαμε οτι προκληθηκε ο μπαρτζωκας και αντεδρασε ετσι τον ειχαν δει οτι εδινε συνεντευξη και ειπαν ποιος ποιος επιτηδες μεταξυ τους με σκοπο να το ακουσει :welcome:

0
Άβαταρ μέλους
golitog7

nba
Reactions: 1837
Αγαπημένη θέση: Bench
Αγαπημένος παίκτης: Spanoulis, Diamantidis
Προειδοποιήσεις: 1

Τετ Απρ 17, 2024 4:58 pm

j-kidd13 έγραψε:
Αχ αυτό το αλλά. Η τοποθέτηση σου μου θύμησε όλους του "ξεπλένηδες" όλων των θεμάτων. Πάρτο από τα πολιτικά μέχρι τα αθρωπιστικά, αθλητικά, τους γκέι και ότι άλλο θες. Δεν μας έπεισες καθόλου (τουλάχιστον εμένα) για το πόσο εκτιμάς τον Μπαρτζώκα. Αν όντως τον εκτιμούσες θα πήγαινες λίγο τη σκέψη σου παραπέρα και θα έκανες στον εαυτό σου τις εξής ερωτήσεις-σκέψεις.

α. Ο Μπαρτζώκας είναι 15 χρόνια στο κουρμπέτι. Πάντα έβριζε παίκτες και οπαδούς που τον κορόιδευαν? Γιατί το κάνει τώρα ξαφνικά? Τι στο καλό συνέβει και άλλαξε έτσι ο ανθρωπάκος? Πολλώ δε μάλλον σε ένα ματς που πραγματικά δεν είχε ιδιαίτερη αξία.

β. Στην εποχή μας (την εποχή της εικόνας δλδ) βλέπεις ένα στιγμιότυπο, μια αντίδραση και αυτομάτως βγάζεις ένα γρήγορο συμπέρασμα. Είμαστε μαθημένοι να βγάζουμε γρήγορα συμπεράσματα πλέον. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι όταν βλλέπεις τον Μπαρζτώκα να βρίζει ξαφνικά έναν οπαδό βλέπεις μόνο αυτό. Δεν μπορείς να ξέρεις ποιος είναι αυτός, αν είναι βαλτός από κάποιον (γκουχ γκουχ), τι του έλεγε όλη την ώρα, αν του απειλούσε τη γυναίκα ή την κόρη, αν τον έφτυσε, αν αν αν.

γ. Βάλε τον εαυτό σου στη θέση του. Είσαι ο Μπαρτζώκας, ένας ντόμπρος και ευθύς τύπος (ρίξε μια ματιά σε διάφορα άρθρα στο ιντερνετ να δεις ποια είναι η γνώμη όσων συνεργάστηκαν με τον Μπαρτζώκα, δλδ ανθρώπων που περνάγανε ώρες ατελείωτες δίπλα του). Κάνεις απλά τη δουλειά σου, πας το μπάσκετ με τις ωράιες ιδέες σου ένα βήμα πιο μπροστά (γνώμη προπονητών, παικτών και έγκριτων δημοδιογράφων του αθλήματος) και βλέπεις να σου γίνεται ξαφνικά πόλεμος από το πρωί ως το βράδυ από συγκεκριμένα μέσα (γλειφτρόνια, αναξιοπρεπή έμμισθα τρολλ). Και αυτό για πολύ καιρό. Και βλέπεις ότι αυτή η προπαγάνδα περνάει και στον κόσμο. Πως αντιδράς?

Φίλτατοι το να λέτε όλη την ώρα ναι ο κόουτς δέχεται επίθεση αλλά και αυτός προκαλεί κτλ κτλ είναι ακόμα χειρότερο κατά την γνώμη μου διότι κοροιδεύετε τον εαυτό σας. Κατά βάθος διαλέξατε μεριά, είναι η μεριά των Κουβόπουλων, των Μπουκουρων και των λοιπών έμμισθων αμόρφωτων τρολλ. Απλώς βρείετ το θάρος να το παραδεχτείτε

3
3 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
plo koon

euroleague
Reactions: 756
Αγαπημένος παίκτης: Papaloukas

Τετ Απρ 17, 2024 5:03 pm

Ρε τουλούμπα ναι, δε διαφωνούμε ότι η εικόνα του κόουτς δεν είναι καλή. Αλλά δεν θα έπρεπε να παίζει κανένα ρόλο.

Η εικόνα αυτή δεν μπορεί να αποτελεί δικαιολογία/αιτιολόγηση/συγχωροχάρτι για τα παρακάτω:

1) Ένα ολόκληρο γήπεδο που τον έβριζε εν χωρό.
2) Τους "φιλάθλους" στα court seats να τον βρίζουν συνεχώς (τα μετέδωσε και η ΕΡΤ).
3) Τον πρόεδρο του ΠΑΟ να γράφει απειλητικά μυνήματα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. τσάμπα μαγκιές.
4) ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ δεν θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως δικαιολογία αν γίνουν επεισόδια. Γιατί κάπου στο μέλλον το βλέπω και αυτό να έρχεται με παρόμοιο τρόπο που τα "αυτάκια" που έκανε ο Σπανούλης χάλασαν το κλίμα σε εκείνο τον τελικό στο ΟΑΚΑ.

Επιμένω ότι η ρητορική που χρησιμοποιείτε είναι ο ορισμός της ενοχοποίησης του θύματος.

1
1 Εικόνα
:hammer: je suis jazz thrillos :hammer:
Fitz

euroleague
Reactions: 398
Αγαπημένη ομάδα: Utah-Jazz

Τετ Απρ 17, 2024 5:09 pm

golitog7 έγραψε:
Τετ Απρ 17, 2024 4:58 pm

β. Στην εποχή μας (την εποχή της εικόνας δλδ) βλέπεις ένα στιγμιότυπο, μια αντίδραση και αυτομάτως βγάζεις ένα γρήγορο συμπέρασμα. Είμαστε μαθημένοι να βγάζουμε γρήγορα συμπεράσματα πλέον. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι όταν βλλέπεις τον Μπαρζτώκα να βρίζει ξαφνικά έναν οπαδό βλέπεις μόνο αυτό. Δεν μπορείς να ξέρεις ποιος είναι αυτός, αν είναι βαλτός από κάποιον (γκουχ γκουχ), τι του έλεγε όλη την ώρα, αν του απειλούσε τη γυναίκα ή την κόρη, αν τον έφτυσε, αν αν αν.
Μια μικρή σημείωση σε αυτό σου το θέμα, εντελώς ανεξάρτητα από την όποια τοποθέτηση για τον κόουτς:

Λόγω της υπερβολικής πυροδότησης πληροφοριών από διάφορα μέσα, πολύς κόσμος (ίσως ο περισσότερος) είναι επίσης μαθημένος ακριβώς να μη βγάζει συμπεράσματα και να περιμένει να δει και να ξαναδεί και να ξαναδεί μια είδηση. Αυτός είναι δυστυχώς και ο κόσμος που προπαγανδίζεται και κατευθύνεται εύκολα και δυστυχώς επισκιάζει όλο τον υπόλοιπο κόσμο που θα κρίνει με τη λογική του.

Γι αυτό και όσοι ανήκουν στην κατηγορία που περιγράφεις, τις περισσότερες φορές θα σκεφτούν πριν πουν κάτι, θα λάβουν και άλλους παράγοντες υπ'όψιν τους προτου μιλήσουν και, στα δικά μου μάτια τουλάχιστον, είναι και οι πιο υγιείς πολίτες/φίλαθλοι κ.ο.κ

Εντελώς προσωπική γνώμη, που απλά με βοήθησες να δημοσιοποιήσω με το ποστ σου :)

0
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions: 4434

Τετ Απρ 17, 2024 5:13 pm

plo koon έγραψε:
Ρε τουλούμπα ναι, δε διαφωνούμε ότι η εικόνα του κόουτς δεν είναι καλή. Αλλά δεν θα έπρεπε να παίζει κανένα ρόλο.

Η εικόνα αυτή δεν μπορεί να αποτελεί δικαιολογία/αιτιολόγηση/συγχωροχάρτι για τα παρακάτω:

2) Τους "φιλάθλους" στα court seats να τον βρίζουν συνεχώς (τα μετέδωσε και η ΕΡΤ).
3) Τον πρόεδρο του ΠΑΟ να γράφει απειλητικά μυνήματα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. τσάμπα μαγκιές.
4) ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ δεν θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως δικαιολογία αν γίνουν επεισόδια.
δεν με απασχολει ιδιαιτερα η συμπεριφορα του καθε προπονητη παραγοντα αθλητη
τα ποστ μου ειναι κυριως για να αναδειξουν οτι στην ζωη τα πραγματα κανουν κυκλους και οτι κοροιδευεις συνηθως το λουζεσαι

θυμαμαι που καποτε οχι και πολυ μακρυα ολοι περιμεναν ενα ποστ του ταραντουλα ενα τσακωμο του με καποιον απιθανο στα σοσιαλ η κανα μπινελικι διαιτητη για να μιλησουν για ηθικα πλεονεκτηματα κτλ
και δεν εννοω κυριως ολυμπιακους που εχουν εχουν συμφερον αλλα για κατι <<αντικειμενικους>> παναθηναικους που μας ειχαν ζαλισει για το ποσο κακο κανει στην ομαδα ο δγ και ποσο χαμηλα την ριχνει ηθικα κτλ κτλ

ε τωρα φανταζομαι οτι δεν θα υπαρχουν αντιστοιχες αποψεις αφου ο οσφπ εχει για προπονητη εναν τυπο που του λες καλημερα και σου βριζει την μανα και τον χριστο

2
2 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
plo koon

euroleague
Reactions: 756
Αγαπημένος παίκτης: Papaloukas

Τετ Απρ 17, 2024 5:16 pm

τουλουμπα έγραψε:
ε τωρα φανταζομαι οτι δεν θα υπαρχουν αντιστοιχες αποψεις αφου ο οσφπ εχει για προπονητη εναν τυπο που του λες καλημερα και σου βριζει την μανα και τον χριστο
Νταξει οκ. Αυτό ακριβώς γίνεται.... Δεν έχει νόημα η κουβέντα. :peace:

2
2 Εικόνα
:hammer: je suis jazz thrillos :hammer:
Άβαταρ μέλους
golitog7

nba
Reactions: 1837
Αγαπημένη θέση: Bench
Αγαπημένος παίκτης: Spanoulis, Diamantidis
Προειδοποιήσεις: 1

Τετ Απρ 17, 2024 5:17 pm

τουλουμπα έγραψε:
plo koon έγραψε:

4) ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ δεν θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως δικαιολογία αν γίνουν επεισόδια.
δεν με απασχολει ιδιαιτερα η συμπεριφορα του καθε προπονητη παραγοντα αθλητη
τα ποστ μου ειναι κυριως για να αναδειξουν οτι στην ζωη τα πραγματα κανουν κυκλους και οτι κοροιδευεις συνηθως το λουζεσαι

θυμαμαι που καποτε οχι και πολυ μακρυα ολοι περιμεναν ενα ποστ του ταραντουλα ενα τσακωμο του με καποιον απιθανο στα σοσιαλ η κανα μπινελικι διαιτητη για να μιλησουν για ηθικα πλεονεκτηματα κτλ
και δεν εννοω κυριως ολυμπιακους που εχουν εχουν συμφερον αλλα για κατι <<αντικειμενικους>> παναθηναικους που μας ειχαν ζαλισει για το ποσο κακο κανει στην ομαδα ο δγ και ποσο χαμηλα την ριχνει ηθικα κτλ κτλ

Τι είναι αυτά που λες ρε άνθρωπε για κάποιον που δεν ξέρεις? Όντως έχει χαθεί κάθε μέτρο δεν έχει νόημα η συζήτηση. Κλείστε ρε μάγκες το τόπικ να πάμε παρακάτω.

0
NikBot

junior
Reactions: 130

Τετ Απρ 17, 2024 5:20 pm

xomitsious έγραψε:

Συγγνώμη, δεν έχω διάθεση αντιπαράθεσης αλλά αυτά τα ποστ δημιουργούν εντάσεις χωρίς λόγο.

Γράφεις κάτι εντελώς αναληθές, έχεις κάνει την παραμικρή έρευνα? Ο Μπαρτζώκας πάντα ξεκινάει δίνοντας συγχαρητήρια.

Πανέυκολο googlaρισμα 2 λεπτών από την ήττα στο ΣΕΦ:
https://www.eurohoops.net/el/heba-el/15 ... thinaikos/

“Στρεσαριστήκαμε πολύ χωρίς λόγο. Αποτυπώθηκε στο ότι είχαμε 4/16 βολές μέσα στο γήπεδό μας. Αγχωθήκαμε περισσότερο. Ο Παναθηναϊκός πήρε αυτοπεποίθηση, πήρε αρκετές προσωπικές μάχες, στο τέλος επίσης ήταν πολύ πιο σκληρός και κέρδισε δίκαια στο τέλος. Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό."

0
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος NikBot την Τετ Απρ 17, 2024 5:21 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”