Euroleague 2023-2024 Playoffs (4) Barcelona FC vs (5) Olympiacos PIraeus

Συντονιστής: Captains

Απάντηση

Αποτέλεσμα σειράς

Πρόκριση Ολυμπιακού 3-0
5
8%
Πρόκριση Ολυμπιακού 3-1
26
40%
Πρόκριση Ολυμπιακού 3-2
10
15%
Πρόκριση Μπαρτσελόνας 3-2
15
23%
Πρόκριση Μπαρτσελόνας 3-1
5
8%
Πρόκριση Μπαρτσελόνας 3-0
4
6%

Σύνολο ψήφων: 65
Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions: 3331
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: JO Morant, Luka Doncic
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 0

Τετ Απρ 24, 2024 9:56 am

Quincy έγραψε:
Τετ Απρ 24, 2024 9:21 am
Για να μπούμε λίγο σε ρυθμους πλέι-οφ. Ο Μπαρτζώκας είπε ότι κάτι έχει ετοιμάσει για την απουσία του Παπ. Νομίζω πως εννοεί τον Πίτερς στο 3 για κανένα 15 λεπτό και στο υπόλοιπο με κοντό σχήμα με τρία γκαρντ.αυτο που με ανησυχεί είναι τα ριμπάουντ , η ομάδα δεν είναι καλή σ' αυτό φέτος και είδαμε πόσο πληγώθηκε απ' αυτό ο ΠΑΟ χθες. Ειδικά εκτόε έδρας είναι ζωτικής σημασίας το εύκολο αμυντικό ριμπάουντ.

Η σκακιέρα έχει στηθεί :Amen:
Κι εγώ που νόμιζα ότι θα δούμε τον Μπραζντέικις να παίζει 30λεπτο και να κάνει το ματς της ζωής του!
Στα σοβαρά τώρα είπε και ο Μπαρτζώκας ότι πρέπει να ελέγξουμε τα ριμπάουντ, αναρωτιέμαι αν σκοπεύει να αλλάξει τον τρόπο άμυνας και να περιορισεί τις αλλαγές των ψηλών.

0
TakeshyKurosawa1

allstar
Reactions: 1455
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Vasilis Spanoulis
Προειδοποιήσεις: 2

Τετ Απρ 24, 2024 10:09 am

Προβλέπω ένα διπλό με εμφανισάρα. Δεν ξέρω αν είναι σήμερα ή σε 2 μέρες. Λογικά μία εύκολη ήττα και μετά διπλό με εμφανισάρα καραμπινάτο. Και αίμα με άμμο εδώ μέσα.

2
1 Εικόνα 1 Εικόνα
tarp7

allstar
Reactions: 1993

Τετ Απρ 24, 2024 10:14 am

Conan1982 έγραψε:
Quincy έγραψε:
Για να μπούμε λίγο σε ρυθμους πλέι-οφ. Ο Μπαρτζώκας είπε ότι κάτι έχει ετοιμάσει για την απουσία του Παπ. Νομίζω πως εννοεί τον Πίτερς στο 3 για κανένα 15 λεπτό και στο υπόλοιπο με κοντό σχήμα με τρία γκαρντ.αυτο που με ανησυχεί είναι τα ριμπάουντ , η ομάδα δεν είναι καλή σ' αυτό φέτος και είδαμε πόσο πληγώθηκε απ' αυτό ο ΠΑΟ χθες. Ειδικά εκτόε έδρας είναι ζωτικής σημασίας το εύκολο αμυντικό ριμπάουντ.

Κι εγώ που νόμιζα ότι θα δούμε τον Μπραζντέικις να παίζει 30λεπτο και να κάνει το ματς της ζωής του!
Στα σοβαρά τώρα είπε και ο Μπαρτζώκας ότι πρέπει να ελέγξουμε τα ριμπάουντ, αναρωτιέμαι αν σκοπεύει να αλλάξει τον τρόπο άμυνας και να περιορισεί τις αλλαγές των ψηλών.
Αν ο Πετρούσεφ είναι καλά πιστεύω δεν θα έχουμε μεγάλο θέμα στα ριμπαουντ . Ο πετρούσεφ
βοηθάει πολύ περισσότερο στα ριμπάουντ και στα μπλοκ αουτ απ ότι ο πιτερς

1
1 Εικόνα
TakeshyKurosawa1

allstar

Τετ Απρ 24, 2024 10:15 am

Αν ο Πίτερς μπορεί να σταθεί στο 3 τότε το Γουόκαπ-Γκος-Πίτερς-Πετρουσέφ και Ράιτ είναι πολύ δυνατό επιθετικά!

0
Άβαταρ μέλους
Quincy

allstar
Reactions: 994
Αγαπημένος παίκτης: A. Iverson
Αγαπημένη ομάδα: Milwaukee-Bucks

Τετ Απρ 24, 2024 10:19 am

Conan1982 έγραψε:
Quincy έγραψε:

Η αλήθεια είναι πως αυτές οι αλλαγές ευθύνονται για τα χαμένα αμυντικά. Πέρσυ αυτό το έκρυβε ο Σάσα που έχει φοβερή αντίληψη του ριμπάουντ. Ο Πίτερς που δεν το έχει αυτό και τον σπρώχνουν και εύκολα στην ρακέτα δεν μπορεί να καλύψει την ομάδα εκεί. Τώρα ξαφνικά να αλλάξει την άμυνα που παίζει όλη τη χρονιά το βρίσκω δύσκολο. Ίσως το κάνει πιο πίσω στην σειρά. Αν το κάνει τώρα η Μπάρτσα θα έχει προσαρμοστεί μέχρι τα παιχνίδια του Σεφ. Λογικά στο πρώτο δεν θα δούμε κάποια φοβερά τρικ, το άγχος το έχει η Μπάρτσα σημερα, είναι παιχνίδι που το αφήνεις να κυλήσει και πράττεις αναλόγως με το πώς πάει imo. Ανοίγεις πιο πολλά χαρτιά στο δεύτερο αν χάνεις 1-0

0
Άβαταρ μέλους
chainsaw

euroleague
Reactions: 893
Προειδοποιήσεις: 4

Τετ Απρ 24, 2024 10:28 am

Quincy έγραψε:

Ωραια. 15 λεπτα ο Πιτερς στο 3. Και θα παιξει και άλλα 20 στο 4; Δε βγαινει. Περιμενω να δω πολυ Πετρουσεφ σημερα.

0
Άβαταρ μέλους
Quincy

allstar
Reactions: 994
Αγαπημένος παίκτης: A. Iverson
Αγαπημένη ομάδα: Milwaukee-Bucks

Τετ Απρ 24, 2024 10:46 am

chainsaw έγραψε:
Τετ Απρ 24, 2024 10:28 am
Quincy έγραψε:

Ωραια. 15 λεπτα ο Πιτερς στο 3. Και θα παιξει και άλλα 20 στο 4; Δε βγαινει. Περιμενω να δω πολυ Πετρουσεφ σημερα.
Ναι Μ αυτό το πλάνο πάει για πολλά λεπτά ο Πίτερς. Γιάννενα παιχνίδι είναι οκ

0
tokalytero3d

euroleague
Reactions: 1210

Τετ Απρ 24, 2024 1:43 pm

Πολύ δυσκολο το ματς σημερα για τον ολυμπιακο ειδικά χωρις ολα αυτα που προσφέρει ο παπανικολαου.
Δεν βλέπω τρόπο να κερδίζει σημερα, μαλλον θα παει για μια ηττα εκει 8 10 πόντων. Εκει νομιζω πως θα παιζει και η διαφορα σε ολο το παιχνιδι.

1
1 Εικόνα
TakeshyKurosawa1

allstar

Τετ Απρ 24, 2024 1:50 pm

Πρέπει να κόψουμε εκτελεστικά τον Λαπροβίτολα. Αυτός είναι η ομάδα τους. Οι άλλοι δεν βάζουν πολλά. Επίσης θέλουμε σε καλή μέρα τη φρόντλαιν μας.

0
fotis vlachopoulos

euroleague
Reactions: 949
Προειδοποιήσεις: 1

Τετ Απρ 24, 2024 2:22 pm

εχω μια ιδεα πως μπορει να δουμε ραιτ στο 4 σημερα με πητερς να πηγαινει στο 3 , εκτος πια κι αν φυλαγε τον μπραζνεικις ολη τη χρονια για να κανει πεντε ματσαρες που μας χωριζουν απο την κουπα και μετα να τον ξαναβαλει στο κουτι του να μη σκονιζεται ....πως ηταν τα ¨καλα ¨τα παιχνιδια που τα ανοιγαμε μονο χριστουγεννα και πασχα και μετα τα ξαναβαζαμε στο κουτι τους μην χαλασουν

0
fotis vlachopoulos

euroleague
Reactions: 949
Προειδοποιήσεις: 1

Τετ Απρ 24, 2024 2:33 pm

BillyPao έγραψε:
Τρί Απρ 23, 2024 3:02 pm
XamenaF4_the_return έγραψε:
Τρί Απρ 23, 2024 2:36 pm
Να πηγαινανε Υγιεις και Πληρεις στο 100% απο δω και επειτα μεχρι τον Ιουνιο

Ουτε αυτο
Αν ειναι δυνατον παει να γινει Ζαλγκρις η ιστορια.
Απιστευτο το φετινο
Εντωμεταξύ έτσι όπως μιλάνε για τις απουσίες σε εκείνη τη σειρά με τη Ζαλγκίρις, θα νόμιζε κανείς ότι παίζατε σε όλα τα παιχνίδια χωρίς 3-4 βασικούς. Ενώ τώρα που το βλέπω, ο Μιλουτίνοφ είχε χάσει το 2ο και ο Πρίντεζης το 5ο παιχνίδι της σειράς. Η Ζαλγκίρις σας απέκλεισε γιατί ήταν πιο φορμαρισμένη σε εκείνο το σημείο της σεζόν, όχι λόγω των απουσιών σας.
πες μου οτι εισαι ο μπιλυ παο χωρις αν μου πεις οτι εισαι ο μπιλυ παο βρε αδερφε ειναι το σχολιο ...εσυ δηλαδη αν πηγαινες σε ενα παιχνιδι χωρις τον λεσορ και σε ενα αλλο (ιδιαιτερα το πεμπτο μιας αμφιρροπης σειρας ) χωρις τον μητογλου δεν θα τις θεωρουσες σημαντικες απουσιες? ειπαμε αγαπας την ομαδα σου και σε εκτιμω ειλικρινα για αυτη σου την αγαπη αλλα σε ορισμενες καταστασεις θεωρω οτι εισαι υπερβολικα μεροληπτικος.

2
1 Εικόνα 1 Εικόνα
BillyPao

allstar
Reactions: 2318
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star

Τετ Απρ 24, 2024 2:42 pm

fotis vlachopoulos έγραψε:
BillyPao έγραψε:
Τρί Απρ 23, 2024 3:02 pm

Εντωμεταξύ έτσι όπως μιλάνε για τις απουσίες σε εκείνη τη σειρά με τη Ζαλγκίρις, θα νόμιζε κανείς ότι παίζατε σε όλα τα παιχνίδια χωρίς 3-4 βασικούς. Ενώ τώρα που το βλέπω, ο Μιλουτίνοφ είχε χάσει το 2ο και ο Πρίντεζης το 5ο παιχνίδι της σειράς. Η Ζαλγκίρις σας απέκλεισε γιατί ήταν πιο φορμαρισμένη σε εκείνο το σημείο της σεζόν, όχι λόγω των απουσιών σας.
πες μου οτι εισαι ο μπιλυ παο χωρις αν μου πεις οτι εισαι ο μπιλυ παο βρε αδερφε ειναι το σχολιο ...εσυ δηλαδη αν πηγαινες σε ενα παιχνιδι χωρις τον λεσορ και σε ενα αλλο (ιδιαιτερα το πεμπτο μιας αμφιρροπης σειρας ) χωρις τον μητογλου δεν θα τις θεωρουσες σημαντικες απουσιες? ειπαμε αγαπας την ομαδα σου και σε εκτιμω ειλικρινα για αυτη σου την αγαπη αλλα σε ορισμενες καταστασεις θεωρω οτι εισαι υπερβολικα μεροληπτικος.
Καταλαβαίνω τι λες, αλλά και πάλι θεωρώ ότι η Ζαλγκίρις θα περνούσε. Ίσως όχι με 3-1, αλλά με 3-2. Βέβαια αυτό είναι προσωπική άποψη, και μπορεί ο καθένας να διαφωνήσει, δεν έχω θέμα με αυτό. Πάντως να ξέρεις πως και εγώ σε εκτιμώ, είσαι από τους Ολυμπιακούς που πάντα διαβάζω τα ποστ τους. :)

0
XamenaF4_the_return

junior
Reactions: 117
Αγαπημένος παίκτης: Sokratis Kokkalis

Τετ Απρ 24, 2024 2:52 pm

Εχω Ξενερωσει με τους Τραυματισμους Παπ και Walkup.
Τι Ζητησα να παμε στο 100% μεχρι Ιουνιο για να Φανουν στο Μεγιστο οι Δυνατοτητες της ομαδας. Να πουμε χτυπησε ταβανι. Αυτο ηταν Αυτο μπορουσαν του χρονου.
Οχι ομως με τραυματισμος.... Δεν ειμαστε Ρεαλ να εχουμε 16 παιχτες
Ο Παπ οταν λειπει κανει μπαμ η απουσια του. Ειδικα οταν απεναντι ειναι ο Καλινιτς που παιζει Παραδοσιακα καλα απεναντι μας.
Πρεπει να γινει Break σε ενα απο τα δυο Παιχνιδια και μετα τελος η Σειρα. Δεν ακαλυψα και την Αμερικη που το λεω
Δεν γινεται ομως με Απωλειες. Ο ενας ποανει στην Μεση ο αλλος ειναι Εκτος. Πολυ Κριμα .
Με επηρεασε παρα πολυ αυτο χθες σε σημειο να πανηγυριζω με την Μακαμπι για το αντισταθμισω.

0
Mickey Mantle? You think Mickey Mantle cares if you live or die?
You think Mickey Mantle cares if
your father lives or dies? Mantle
makes a hundred thousand dollars
a year.

A bronx tale
N.I.2022

a1greece
Reactions: 312
Αγαπημένος παίκτης: Eddie Johnson
Αγαπημένη ομάδα: OSFP

Τετ Απρ 24, 2024 2:57 pm

BillyPao έγραψε:
fotis vlachopoulos έγραψε:

Καταλαβαίνω τι λες, αλλά και πάλι θεωρώ ότι η Ζαλγκίρις θα περνούσε. Ίσως όχι με 3-1, αλλά με 3-2. Βέβαια αυτό είναι προσωπική άποψη, και μπορεί ο καθένας να διαφωνήσει, δεν έχω θέμα με αυτό. Πάντως να ξέρεις πως και εγώ σε εκτιμώ, είσαι από τους Ολυμπιακούς που πάντα διαβάζω τα ποστ τους. :)
Να σου υπενθυμίσω ότι ο Ολυμπιακός στο ΣΕΦ έχασε το παιχνίδι στην παράταση, ότι μπορεί να λέει αυτό όταν παιζεις ένα παιχνίδι με εκλείψεις βασικων σου παιχτών.

0
BillyPao

allstar
Reactions: 2318
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star

Τετ Απρ 24, 2024 3:11 pm

N.I.2022 έγραψε:
Τετ Απρ 24, 2024 2:57 pm
BillyPao έγραψε:

Να σου υπενθυμίσω ότι ο Ολυμπιακός στο ΣΕΦ έχασε το παιχνίδι στην παράταση, ότι μπορεί να λέει αυτό όταν παιζεις ένα παιχνίδι με εκλείψεις βασικων σου παιχτών.
Στο 1ο παιχνίδι ο Μιλουτίνοφ και ο Πρίντεζης είχαν παίξει κανονικά, και δε βλέπω κάποια άλλη απουσία.

0
Απάντηση

Επιστροφή στο “Euroleague Season 2023-2024”