Αν μου λεγαν διαλεξε εναν να πας μαζι στον πολεμο τον κανααν θα επαιρνα..ο τυπος αν το ματς καιει ειναι σκυλι μεγαλο.
Euroleague 2023-2024 Playoffs (4) Barcelona FC vs (5) Olympiacos PIraeus
Συντονιστής: Captains
- shaq7
- Reactions: 7270
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
ολη η ομαδα ειναι στο πνευμα πλει οφ ακομα και παικτες που συνηθως δεν παιζουν,μεγαλος σκακιστης εχει εξουδετερωσει τελειως τα γκαρντ τους..μεχρι και ροτεισον κανουμε..Λιγο συγκεντρωση θελει και πηραμε το πλεονεκτημα.
Αν μου λεγαν διαλεξε εναν να πας μαζι στον πολεμο τον κανααν θα επαιρνα..ο τυπος αν το ματς καιει ειναι σκυλι μεγαλο.
4
4

-
- Reactions: 1754
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Isiah Thomas
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
Βασικα ο Κααναν θα σου ελεγε ΄΄αραξε σπιτι σου και πολεμαω και για τους δυο μας.......΄΄shaq7 έγραψε: ↑Τετ Απρ 24, 2024 11:03 pmολη η ομαδα ειναι στο πνευμα πλει οφ ακομα και παικτες που συνηθως δεν παιζουν,μεγαλος σκακιστης εχει εξουδετερωσει τελειως τα γκαρντ τους..μεχρι και ροτεισον κανουμε..Λιγο συγκεντρωση θελει και πηραμε το πλεονεκτημα.
3
3

- Jimmyrogue84
- Reactions: 552
- Προειδοποιήσεις:
0
- nikolas_asteri
- Reactions: 3403
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Δεν δουλεύει έτσι η στατιστικήassistant77 έγραψε: ↑Τετ Απρ 24, 2024 11:07 pmτο μονο που με προβληματιζει ειναι οτι στατιστικα να σπασουν τρεις εδρες στο πρωτο παιχνιδι ειναι δυσκολο........

4
3
1

- reignman
- Reactions: 3235
- Αγαπημένος παίκτης: delete me
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
ψυχη και φρυδια ξερουμε οτι εχει, δεν το μαθαμε σημερα.shaq7 έγραψε: ↑Τετ Απρ 24, 2024 11:03 pmολη η ομαδα ειναι στο πνευμα πλει οφ ακομα και παικτες που συνηθως δεν παιζουν,μεγαλος σκακιστης εχει εξουδετερωσει τελειως τα γκαρντ τους..μεχρι και ροτεισον κανουμε..Λιγο συγκεντρωση θελει και πηραμε το πλεονεκτημα.
αυτο που με εντυπωσιασε και ειπα ΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ ΡΕ ΠΣΤΗ ΠΑΙΧΤΑΡΑ ηταν η αμυνα που εβγαλε στο μηδεν πανω στην μπαλα στον Παρκερ.
εκει ηταν για salutation
3
2
1