Το βλεπα στο Κινητα δεν αντεχα να μην βλεπωassistant77 έγραψε: ↑Πέμ Απρ 25, 2024 12:47 amΕσυ αφου ειπες οτι πηγες για φαι και ποτο δεν τον ειδες.......ασε εμας να τους βλεπουμε.......XamenaF4_the_return έγραψε: ↑Πέμ Απρ 25, 2024 12:22 am
Δεν μπορω να βλεπω το 43 να παιζει καθολου. Και 30 ποντους να βαλει και να κερδισει Ολυμπιακος το NBΑ.
Επαθα Overdose στην αρχη της χρονια.
Θελουν σκουπα στο Γρηγορο για να στρωσουν χαρακτηρα ειναι και Εριστικοι .
100 ματς να παιξουν, οσα χασει ο Ολυμπιακος θα ειναι μονο απο τον κακο ευατου του.
Euroleague 2023-2024 Playoffs (4) Barcelona FC vs (5) Olympiacos PIraeus
Συντονιστής: Captains
-
- Reactions: 117
- Αγαπημένος παίκτης: Sokratis Kokkalis
- Προειδοποιήσεις:
2
1
1

Mickey Mantle? You think Mickey Mantle cares if you live or die?
You think Mickey Mantle cares if
your father lives or dies? Mantle
makes a hundred thousand dollars
a year.
A bronx tale
a year.
A bronx tale
- kite26
- Reactions: 1031
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
2
2

Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!
-
- Reactions: 1661
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Isiah Thomas
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
μη χαλας δεδομενα......θα ζητας μετα απ τους γονεις να σου βαλουν κι αλλο giga και θα χεις θεμα.XamenaF4_the_return έγραψε: ↑Πέμ Απρ 25, 2024 12:49 amΤο βλεπα στο Κινητα δεν αντεχα να μην βλεπωassistant77 έγραψε: ↑Πέμ Απρ 25, 2024 12:47 am
Εσυ αφου ειπες οτι πηγες για φαι και ποτο δεν τον ειδες.......ασε εμας να τους βλεπουμε.......
0
- Quincy
- Reactions: 994
- Αγαπημένος παίκτης: A. Iverson
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Δεν έπεσες και εντελώς έξωfotis vlachopoulos έγραψε: ↑Τετ Απρ 24, 2024 6:32 pmρουα ματ θα ειναι να κλεισει το σπιτι της Μπαρτσα με τριπλ νταμπλ σε ποντους ριμπαουντς και ασσιστ ο Σικμα με 4/ 5 τριποντα και αλευ ουπ καρφωμα .
0
- Sharp Shooter
- Reactions: 1083
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Nashty
- Προειδοποιήσεις:
0
1. Το αποψινό ήταν προπονητικό masterclass. Είχα καιρό να δω τέτοιο outcoaching σε τέτοιο επίπεδο.
2. Ψυχραιμία και ηρεμία. Μην ξανακούσω για 0-3 και σκούπες.
3. Ελπίζω ο Πετρουσεφ να είναι εντάξει γιατί αλλιώς ο Πάρκερ θα αποδειχτεί πολύ μεγαλύτερος πονοκέφαλος απ’οτι ήδη είναι.
4. Μερικές αποφάσεις των γκρι ήταν συζητήσιμες για να το πω όσο πιο σεμνά γίνεται. Αλλά αυτό που μου έκανε εντελώς αρνητική εντύπωση ήταν η κλαψομ**νίαση του κόσμου και των παικτών της Μπαρτσα σε ΚΑΘΕ σφύριγμα στο τέλος. Εκνευριστικοί.
5. Ο Ολυμπιακός φέτος μπορεί να έχει χτυπηθεί ανελέητα από τραυματισμούς και να έκανε τραγικά λάθη στο σχεδιασμό του καλοκαιριού αλλά αυτό είχε ως αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ομάδα με 12 καμικάζι που μπορούν να εμφανιστούν ανά πάσα στιγμή και να κρίνουν αγώνες.
3. Ελπίζω ο Πετρουσεφ να είναι εντάξει γιατί αλλιώς ο Πάρκερ θα αποδειχτεί πολύ μεγαλύτερος πονοκέφαλος απ’οτι ήδη είναι.
4. Μερικές αποφάσεις των γκρι ήταν συζητήσιμες για να το πω όσο πιο σεμνά γίνεται. Αλλά αυτό που μου έκανε εντελώς αρνητική εντύπωση ήταν η κλαψομ**νίαση του κόσμου και των παικτών της Μπαρτσα σε ΚΑΘΕ σφύριγμα στο τέλος. Εκνευριστικοί.
5. Ο Ολυμπιακός φέτος μπορεί να έχει χτυπηθεί ανελέητα από τραυματισμούς και να έκανε τραγικά λάθη στο σχεδιασμό του καλοκαιριού αλλά αυτό είχε ως αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ομάδα με 12 καμικάζι που μπορούν να εμφανιστούν ανά πάσα στιγμή και να κρίνουν αγώνες.
4
4

“Maybe now you could say I didn't play a second, but in five years, you guys are going to forget. In ten years I'll still be a champion. In 20 years I'll tell my kids I probably started, and in 30 years I'll probably tell them I got the MVP.”
-
- Προειδοποιήσεις:
2
Κοιτα μην ζηταω απο εσεναassistant77 έγραψε: ↑Πέμ Απρ 25, 2024 12:53 amμη χαλας δεδομενα......θα ζητας μετα απ τους γονεις να σου βαλουν κι αλλο giga και θα χεις θεμα.

1
1

a year.
A bronx tale
a year.
A bronx tale
Πραγματι, απο επιγονατιδικο συνδεσμο εως χιαστο παιζει αυτο. Η στροφη που εκανε το γονατο δε μου αρεσε. Το οτι το παταει καλα μπορει να ειναι υπουλο. Θυμαστε τον Πατρικ Γιανκ?
0
-
- Προειδοποιήσεις:
2
Σχετικα με 2.Sharp Shooter έγραψε: ↑Πέμ Απρ 25, 2024 12:57 am1. Το αποψινό ήταν προπονητικό masterclass. Είχα καιρό να δω τέτοιο outcoaching σε τέτοιο επίπεδο.
Για να το θεσω πιο σωστα. Επειδη εγω εγραψα για Σκουπα
Το Δικαιο και Αναμενομενο αποτελεσμα ειναι το 0-3
Αν δεν ερθει το 0-3 και ερθει αλλο αποτελεσμα. θα ειναι λογω λαθος Ολυμπιακου οχι λογω ικανοτητας Μπαρτσελονα
Ελεγχει την εκβαση της σειρας οποια και να ειναι αυτη.
Σχετικα με το 3.
Το οτι αυτο το παλτο (το μεσημερι τον ειχα μπερδεψει με το αλλο παλτο τον walker) πηρε επιθεσεις δειχνει σε τι σημειο ειναι η Μπαρτσελονα.
0
a year.
A bronx tale
a year.
A bronx tale
Ο Σικμα σήμερα ήταν τίμιος κυρίως στην άμυνα. Να είμαστε δίκαιοι. Για 5-60ς ψηλός όμως , δεν είναι πλέον για παραπάνω, σε καλή ομάδα. Σήμερα ήταν κακός και ο Πίτερς. Πολύ καλές εμφανίσεις κάνει κι ο γκος τελευταία που και εγώ τον έχω κράξιμο για. τους τραυματισμούς του.Βέβαια για τον γκος δεν υπάρχει θέμα για την ποιότητα του.
3
3

Οπως προειπα, το πως θα παει σε θεμα τακτικης το ματς ηταν σημαντικο.
Μπραβο στα παιδια και τον κοουτς που εχει φτιαξει μια ομαδα με απειρο βαθος!
Η υπεροχη στους ψηλος και το βαθος του ροτεισον (το οποιο εχει διευρινει ο Μπαρτζωκας κατα τη προσφιλη του συνηθεια στα πλει οφς) ηταν καθοριστικοι παραγοντες. Ο Ολυμπιακος επαιξε αμυνα υψηλου επιπεδου και απο πλευρας τακτικης αλλα και απο πλευρας ροτεισον και φρεσκαδας.
Στο τελος χρειαζοταν ενας εμπειρος πλει μεικερ. Το μυαλο μου στριφογυριζε στον Καλαθη που ηταν ο X factor της Φενερ στο break. Κριμα αυτο το παιδι να μην παιζει στην Ελλαδα.
Τελος παντων, ελπιζω ο Γουοκαπ να ηταν απλα επηρεασμενος απο το προβλημα στη μεση και να επανελθει γιατι ο Ρουμπιο κοντεψε να γυρισει μονος του το ματς. Επικυνδινος στα κλεψιματα πολυ ο Ισπανος.
Πολυ προσοχη θελει στα επομενα, ελπιζω να επιστρεψει ο Πετρουσεφ γιατι η ποιοτητα που εβγαλε ηταν κομβικης σημασιας. Ο Γκος για μενα ηταν ο καλυτερος του πρωτου παιχνιδιου.
Μπραβο στα παιδια και τον κοουτς που εχει φτιαξει μια ομαδα με απειρο βαθος!
Η υπεροχη στους ψηλος και το βαθος του ροτεισον (το οποιο εχει διευρινει ο Μπαρτζωκας κατα τη προσφιλη του συνηθεια στα πλει οφς) ηταν καθοριστικοι παραγοντες. Ο Ολυμπιακος επαιξε αμυνα υψηλου επιπεδου και απο πλευρας τακτικης αλλα και απο πλευρας ροτεισον και φρεσκαδας.
Στο τελος χρειαζοταν ενας εμπειρος πλει μεικερ. Το μυαλο μου στριφογυριζε στον Καλαθη που ηταν ο X factor της Φενερ στο break. Κριμα αυτο το παιδι να μην παιζει στην Ελλαδα.
Τελος παντων, ελπιζω ο Γουοκαπ να ηταν απλα επηρεασμενος απο το προβλημα στη μεση και να επανελθει γιατι ο Ρουμπιο κοντεψε να γυρισει μονος του το ματς. Επικυνδινος στα κλεψιματα πολυ ο Ισπανος.
Πολυ προσοχη θελει στα επομενα, ελπιζω να επιστρεψει ο Πετρουσεφ γιατι η ποιοτητα που εβγαλε ηταν κομβικης σημασιας. Ο Γκος για μενα ηταν ο καλυτερος του πρωτου παιχνιδιου.
0
- τουλουμπα
- Reactions: 3956
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
το πεσιμο του πετρουσεφ φανηκε πολυ ασχημο στην αρχη γυρισε αρκετα το ποδι του κλασσικος τραυματισμος σε συνδεσμους
γραφουν οτι δεν ειναι κατι πολυ σοβαρο θα κανει εξετασεις αυριο
νομιζω οτι δεν θα τον βαλει στο δευτερο παιχνιδι εξαλλου ο οσφπ αυτο που ηθελε να πετυχει εκει μεσα το πετυχε μια νικη δηλαδη ωστε να παει η σειρα στο σεφ
δεν νομιζω οτι ο στοχος ηταν να πεσει σκουπα για να πιεστει ο πετρουσεφ να παιξει και στο δευτερο παιχνιδι
γραφουν οτι δεν ειναι κατι πολυ σοβαρο θα κανει εξετασεις αυριο
νομιζω οτι δεν θα τον βαλει στο δευτερο παιχνιδι εξαλλου ο οσφπ αυτο που ηθελε να πετυχει εκει μεσα το πετυχε μια νικη δηλαδη ωστε να παει η σειρα στο σεφ
δεν νομιζω οτι ο στοχος ηταν να πεσει σκουπα για να πιεστει ο πετρουσεφ να παιξει και στο δευτερο παιχνιδι
1
1

- Quincy
- Reactions: 994
- Αγαπημένος παίκτης: A. Iverson
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Κάποιες σκόρπιες σκέψεις γιατί δεν είμαι καλά. Τι ρολερκοστερ ήταν αυτό; Ουφ
- Κλασσική νίκη ΟΣΦΠ που πρέπει να μας βγει η ψυχή μέχρι τη λήξη. Δεν έχει γούστο αλλιώς.
- Στεναχωρήθηκα τόσο για τον Πετρούσεφ που δεν είχα όρεξη ούτε να πανηγυρίσω στο τέλος.
- Χρειάζονται τεράστια επίπεδα συγκέντρωσης για να προηγείται κανείς σχεδόν 40 συνεχόμενα λεπτά μέσα στο Παλαου. Κρεντιτς στον Σκακιστή και το σταφ του που το έκαναν και χωρίς τον Παπ.
- Το τρίποντο που βάζει ο ΚΑΝΑΑΝ όταν η Μπαρτσα έχει πλησιάσει στους 2 και το γήπεδο έχει πάρει κατηφορική κλίση 85 μοιρών λίγοι το βάζουν. Ανανεώστε τον!!!
- Ο Πητερς είναι γατάκι.
- Μόλις βγήκε ο Γουοκαπ με 4 φάουλ, ανάθεμα αν έγινε μια σωστή επίθεση κι όχι "πέτα τη μη μας μείνει στα χέρια".
- Ίσως να είμαι προκατειλημμένος, αλλά αυτοί οι θεατρινισμοί των Ισπανών μου κάθονται στο λαιμό ρε φίλε. Και είναι κρίμα γιατί είναι παιχταράδες και δεν χρειάζεται να καταφεύγουν εκεί, κι όμως το κάνουν.
- Ούτε ο ίδιος ο Νικόλας δεν πρέπει να το πίστευε όταν του είπαν "μπαίνεις" στο 35. Παραλίγο να τον βγάλουν απ' το ντουζ.
- Σαδιστικός Μπαρτζώκας. Σικμα βασικός. Αφήνει τον Πετρούσεφ πάγκο μετά το επικό 2ο δεκάλεπτο. Προκλητικό τσαλεντζ για το δεύτερο ντισκαλιφιέ του Βέσελυ. Βάζει Μιλου στο '35. Κάπου ώπα ρε συ.
- Αυτό το αίσθημα που έχω όταν παίζει ο Ραιτ δεν το έχω ξαναζήσει με παίκτη. Περιμένω να πάρει την μπάλα, να κάνει μια πιρουέτα στο άκυρο από το πουθενά και να καρφώσει λες και παίζει στην αυλή του, και ταυτόχρονα να του φύγει η μπάλα μέσα από τα χέρια και να κάνει αντιαθλητικό στο καπάκι. Κάτι παρόμοιο κι όταν αμύνεται. Δεν βγάζω άκρη.
- Η Μπαρτσα ήταν φοβερά αγχωμένη στην αρχή, κι όσες φορές το πίστεψε ο ΟΣΦΠ κατάφερνε να απαντήσει. Θεωρώ πως αυτή η ήττα θα κλονίσει αρκετά την αυτοπεποίθησή της στην συνέχεια της σειράς, δεν θα είναι καθόλου εύκολο να το διαχειριστεί αυτό ο Γκριμάου με μια ομάδα που έτσι κι αλλιώς ψιλοψάχνεται φέτος. Το ταλέντο πάντως το χει. Έρχονται ματσάρες
- Τρια μπρεικ σε 1ο παιχνίδι δεν ξαναθυμάμαι. Θα κλειστούμε σπίτι μέρες που ναι
Αυτά... μάλλον. Καλό βράδυ
- Κλασσική νίκη ΟΣΦΠ που πρέπει να μας βγει η ψυχή μέχρι τη λήξη. Δεν έχει γούστο αλλιώς.
- Στεναχωρήθηκα τόσο για τον Πετρούσεφ που δεν είχα όρεξη ούτε να πανηγυρίσω στο τέλος.
- Χρειάζονται τεράστια επίπεδα συγκέντρωσης για να προηγείται κανείς σχεδόν 40 συνεχόμενα λεπτά μέσα στο Παλαου. Κρεντιτς στον Σκακιστή και το σταφ του που το έκαναν και χωρίς τον Παπ.
- Το τρίποντο που βάζει ο ΚΑΝΑΑΝ όταν η Μπαρτσα έχει πλησιάσει στους 2 και το γήπεδο έχει πάρει κατηφορική κλίση 85 μοιρών λίγοι το βάζουν. Ανανεώστε τον!!!
- Ο Πητερς είναι γατάκι.
- Μόλις βγήκε ο Γουοκαπ με 4 φάουλ, ανάθεμα αν έγινε μια σωστή επίθεση κι όχι "πέτα τη μη μας μείνει στα χέρια".
- Ίσως να είμαι προκατειλημμένος, αλλά αυτοί οι θεατρινισμοί των Ισπανών μου κάθονται στο λαιμό ρε φίλε. Και είναι κρίμα γιατί είναι παιχταράδες και δεν χρειάζεται να καταφεύγουν εκεί, κι όμως το κάνουν.
- Ούτε ο ίδιος ο Νικόλας δεν πρέπει να το πίστευε όταν του είπαν "μπαίνεις" στο 35. Παραλίγο να τον βγάλουν απ' το ντουζ.
- Σαδιστικός Μπαρτζώκας. Σικμα βασικός. Αφήνει τον Πετρούσεφ πάγκο μετά το επικό 2ο δεκάλεπτο. Προκλητικό τσαλεντζ για το δεύτερο ντισκαλιφιέ του Βέσελυ. Βάζει Μιλου στο '35. Κάπου ώπα ρε συ.
- Αυτό το αίσθημα που έχω όταν παίζει ο Ραιτ δεν το έχω ξαναζήσει με παίκτη. Περιμένω να πάρει την μπάλα, να κάνει μια πιρουέτα στο άκυρο από το πουθενά και να καρφώσει λες και παίζει στην αυλή του, και ταυτόχρονα να του φύγει η μπάλα μέσα από τα χέρια και να κάνει αντιαθλητικό στο καπάκι. Κάτι παρόμοιο κι όταν αμύνεται. Δεν βγάζω άκρη.
- Η Μπαρτσα ήταν φοβερά αγχωμένη στην αρχή, κι όσες φορές το πίστεψε ο ΟΣΦΠ κατάφερνε να απαντήσει. Θεωρώ πως αυτή η ήττα θα κλονίσει αρκετά την αυτοπεποίθησή της στην συνέχεια της σειράς, δεν θα είναι καθόλου εύκολο να το διαχειριστεί αυτό ο Γκριμάου με μια ομάδα που έτσι κι αλλιώς ψιλοψάχνεται φέτος. Το ταλέντο πάντως το χει. Έρχονται ματσάρες

- Τρια μπρεικ σε 1ο παιχνίδι δεν ξαναθυμάμαι. Θα κλειστούμε σπίτι μέρες που ναι

Αυτά... μάλλον. Καλό βράδυ
2
2