Euroleague 2023-2024 Playoffs (2) Panathinaikos vs (7) Maccabi Tel Aviv

Συντονιστής: Captains

Πρόβλεψη σκορ σειράς

Panathinaikos Athens 3 - Maccabi Tel Aviv 0
5
6%
Panathinaikos Athens 3 - Maccabi Tel Aviv 1
27
35%
Panathinaikos Athens 3 - Maccabi Tel Aviv 2
21
27%
Panathinaikos Athens 0 - Maccabi Tel Aviv 3
3
4%
Panathinaikos Athens 1 - Maccabi Tel Aviv 3
16
21%
Panathinaikos Athens 2 - Maccabi Tel Aviv 3
6
8%

Σύνολο ψήφων: 78
fotis vlachopoulos

euroleague
Reactions: 1102
Προειδοποιήσεις: 1

Πέμ Απρ 25, 2024 8:50 am

τουλουμπα έγραψε:
Τετ Απρ 24, 2024 8:23 pm
παει ο χουαντσο
με καλο μητογλου δεν νομιζω να εχετε να φοβηθειτε τιποτα το ζητημα ειναι οτι πισω απο το μητογλου θα εχετε αναγκαστικα παπαπετρου που οσο κι αν πιστευω οτι στο 4 αν το δουλευε θα επαιζε καλα δεν το πολυθελει . κανε υπομονη και του χρονμου θα εχετε στο 4 μητογλου και χεζονια και θα κερνατε πονο

0
τα τρια μου μεγαλυτερα ελλατωματα ειναι η αναβλητικοτητα και... τα αλλα δυο θα τα γραψω μια αλλη φορα
fotis vlachopoulos

euroleague
Reactions: 1102

Πέμ Απρ 25, 2024 8:54 am

shaq7 έγραψε:
Τετ Απρ 24, 2024 5:54 pm
εγω ο μονος λογος που δεν εχω βαλει euroleague tv ειναι οτι εχω lg τηλεοραση και δεν εχει εφαρμογη..απο το να καθομαι να συνδεω λαπτοπ και τετοια υπομενω τον καρυδα..Εντωμεταξυ εκει στην νοβα 1-2 καλους που εχουν δεν τους βαζουν στα ματς των αιωνιων για να ακουμε τον καρυδα που βαριεται που ζει αλλα δεν βλεπει και μπροστα του..Αμα πετυχει παικτη ειναι θαυμα.
mute δεν εχει η tv?

0
τα τρια μου μεγαλυτερα ελλατωματα ειναι η αναβλητικοτητα και... τα αλλα δυο θα τα γραψω μια αλλη φορα
Άβαταρ μέλους
j-kidd13

Honorary
Reactions: 1726
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Jordan,Kidd,Kobe,T-mac
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 0

Πέμ Απρ 25, 2024 10:44 am

Πολυ πιο δυσκολο απο το πρωτο ματς το σημερινο,ετσι οπως τα καταφεραν στο game 1,το αγχος ειναι υπερπολλαπλασιο,μακαρι να μην αποτελεσει βαριδι στα χερια των παικτων.

Μακαρι να πλακωσουν σε τιποτα ενεσεις τον Χουαντσο,να συνελθει,για να ειναι διαθεσιμος το βραδυ.Απεναντι στον Κολσον,ειναι απαραιτητη η παρουσια του. Τον Γκριγκονις ο Κολσον δεν τον βλεπει,ο Παπαπετρου θεωρητικα εχει το σωμα και την δυναμη να πεσει πανω του,αλλα δεν ξερω ποσο τον εμπιστευεται γενικα ο Αταμαν.

Ο Μπαλντουιν ειναι παικταρα,στην μερα του δεν σταματιεται, αλλα σαν παικτης ειναι και αυτος λιγο ατιθασος,οποτε οσο καλο μπορει να κανει στην ομαδα του,υπαρχουν και αλλες περιπτωσεις που μπορει να κανει κακο. Χωρις αυτον, ο Μπραουν ειναι πολυ καλυτερος,και κυριως με καλυτερες αποφασεις για το παιχνιδι της Μακαμπι,και επειδη ειναι καλυτερος floor general απο τον Μπαλντουιν, δεν ξερω αν στο τελος,θα ειναι υπερ μας η απουσια του. (Βεβαια, αλλο να λειπει ενας παικτης οπως ο Μπαλντουιν σε ολο το ματς αρα να μην εχεις καθολου βοηθεια απο τα πολλα καλα που μπορει να σου δωσει, και αλλο να λειπει στο τελος ενος αγωνα,που τον παρκαρεις παγκο αν δεν ειναι καλα).

Να εκφρασω καπου εδω την αμεριστη συμπαρασταση και συμπονοια μου στο προσωπο του Λεσορ, που θα πρεπει απο δω και περα μεχρι το τελος, να αφησει πνευμονια,κοκκαλα,και ο,τι αλλο εχει, στο παρκε,απο την αδιανοητη επιλογη του Αταμαν ολη την χρονια,να μην αποκτηθει ενας αξιολογος μπακ απ ψηλος, με αποτελεσμα ο Γαλλος να πρεπει να βαρει 35λεπτα απεναντι σε ομαδες που θα αλλαζουν 2 η 3 ψηλους απεναντι του, να βγαινει σε καθε φαση για να κανει hedge, να πρεπει να σκριναρει,να ποσταρει,να σκοραρει,να να να να....Στο game 1 στο τελος εκανε μπαμ οτι ειναι κουρασμενος,να παλευει μονος απεναντι σε Νιμπο και Ριβερο.Μακαρι να μην το πληρωσουμε.

ΥΓ: Μαυρο 2ημερο αν εισαι Παναθηναικος, ενθουσιασμος για το πρωτο ματς με πλεονεκτημα ,γιορτη στο ΟΑΚΑ, παμε Βερολινο, 7ο κλπ, σφαλιαρα με το καλημερα απο την Μακαμπι και 0-1, χθες διασυρμος απο την ΑΕΚ στο ποδοσφαιρο,και καπακι το βραδυ να βλεπεις και τον Ολυμπιακο να περναει απο την Μπαρτσα χωρις να αγχωθει ιδιαιτερα, και να εχει γερο προβαδισμα για το f4...Mη σου τυχει :D :lol:

1
1 Εικόνα
Christofis

euroleague
Reactions: 1304

Πέμ Απρ 25, 2024 11:04 am

Αν και Ολυμπιακος θελω να πω δυο πραγματα για το Παο Μακαμπι( την Δευτερη ομαδα μου οπως την λεω λογω των χρονων που εζησα εκει) Παρόλο που πιστευα οτι θα σπασει εδρα η Μακαμπι αλλα ο Παο θα επανελθει και θα περασει πλεον μετα την αντιδραση συνολικα της ομαδας πιστευω οτι θα γινει το 0-2 σημερα. Ο αταμαν αντι να σκυψει το κεφαλι και να προετοιμασει την ομαδα οσο καλυτερα μπορει γυρισε και ειπε θα ειμαστε στο φαιναλ φορ αλλιως δεν θα ειμαι του χρονου στον Παο. Καραγκιοζιλικια. Δεν εμαθε απο περυσι που σηκωνε γροθιες και ειπε θα κανω το threepeat μετα απο μια νικη στη Βαρκελωνη για να χασει τα αυγα και τα πασχαλια αργοτερα και να γινει πιο σοβαρος σε αυτα που λεει. Αντι να κατσει να ασχοληθει με βιντεο που δειχνει τις κινησεις του κολσον, και τα 100 επιθετικα ριμπαουντ-φολου του Νιμπο εκανε βιντεακι με τις φασεις που αδικηθηκε( που οι μισες ειναι σωστές βασει κανονισμων).

Θεωρω οτι αυτη τη αλαζονεια θα την πληρωσει ο Παο γιατι δεν εχουν αντιληφθει οτι επεσαν στην χειροτερη μετα τον Ολυμπιακο ομαδα( το ειχα πει εξαρχης) για ματσαρισμα στα πλέι-οφ και οτι δεν ειναι κανενα σκορποχωρι αλλα μια ομαδα με πολυ ταλεντο που ειναι ηδη δυο χρονια μαζι, που εχει σκληραγωγηθει απιστευτα φετος με τον πολεμο( να διαμενουν ααν προσφυγες στην Κυπρο πριν το βελιγραδι, να παιζουν χωρις κοσμο, να εχουν θεματα με παικτες που δεν ηθελαν να γυρισουν να παιζουν στο πρωταθλημα Ισραηλ και πολλα αλλα) και εχουν κορμια και αθλητικοτητα εξισου καλη με την δικια σου.

Σημερα δυστυχως για το ελληνικο Μπασκετ θα γινει το 0-2 για την Μακαμπί ακομη και χωρις μπαλντγουιν( οτι να λεμε οτι θα λειπει ο καλυτερος παικτης της Μακαμπι και θα ειναι καλυτερα για αυτους και οτι ο Παο ειναι ατυχος αυτο ειναι παγκοσμια πρωτοτυπια. Οτι θα λειπει ο Ναν ή Λεσορ και ο Παο θα ειναι καλυτερος γιατι θα βρει χρονο ο βιλντοζα ή Πολωνος να ειναι καλυτεροι)

Αυτα απο μενα

1
1 Εικόνα
BillyPao

champion
Reactions: 2438
Αγαπημένη θέση: PG
Προειδοποιήσεις: 4

Πέμ Απρ 25, 2024 11:18 am

Christofis έγραψε:
Αν και Ολυμπιακος θελω να πω δυο πραγματα για το Παο Μακαμπι( την Δευτερη ομαδα μου οπως την λεω λογω των χρονων που εζησα εκει) Παρόλο που πιστευα οτι θα σπασει εδρα η Μακαμπι αλλα ο Παο θα επανελθει και θα περασει πλεον μετα την αντιδραση συνολικα της ομαδας πιστευω οτι θα γινει το 0-2 σημερα. Ο αταμαν αντι να σκυψει το κεφαλι και να προετοιμασει την ομαδα οσο καλυτερα μπορει γυρισε και ειπε θα ειμαστε στο φαιναλ φορ αλλιως δεν θα ειμαι του χρονου στον Παο. Καραγκιοζιλικια. Δεν εμαθε απο περυσι που σηκωνε γροθιες και ειπε θα κανω το threepeat μετα απο μια νικη στη Βαρκελωνη για να χασει τα αυγα και τα πασχαλια αργοτερα και να γινει πιο σοβαρος σε αυτα που λεει. Αντι να κατσει να ασχοληθει με βιντεο που δειχνει τις κινησεις του κολσον, και τα 100 επιθετικα ριμπαουντ-φολου του Νιμπο εκανε βιντεακι με τις φασεις που αδικηθηκε( που οι μισες ειναι σωστές βασει κανονισμων).

Θεωρω οτι αυτη τη αλαζονεια θα την πληρωσει ο Παο γιατι δεν εχουν αντιληφθει οτι επεσαν στην χειροτερη μετα τον Ολυμπιακο ομαδα( το ειχα πει εξαρχης) για ματσαρισμα στα πλέι-οφ και οτι δεν ειναι κανενα σκορποχωρι αλλα μια ομαδα με πολυ ταλεντο που ειναι ηδη δυο χρονια μαζι, που εχει σκληραγωγηθει απιστευτα φετος με τον πολεμο( να διαμενουν ααν προσφυγες στην Κυπρο πριν το βελιγραδι, να παιζουν χωρις κοσμο, να εχουν θεματα με παικτες που δεν ηθελαν να γυρισουν να παιζουν στο πρωταθλημα Ισραηλ και πολλα αλλα) και εχουν κορμια και αθλητικοτητα εξισου καλη με την δικια σου.

Σημερα δυστυχως για το ελληνικο Μπασκετ θα γινει το 0-2 για την Μακαμπί ακομη και χωρις μπαλντγουιν( οτι να λεμε οτι θα λειπει ο καλυτερος παικτης της Μακαμπι και θα ειναι καλυτερα για αυτους και οτι ο Παο ειναι ατυχος αυτο ειναι παγκοσμια πρωτοτυπια. Οτι θα λειπει ο Ναν ή Λεσορ και ο Παο θα ειναι καλυτερος γιατι θα βρει χρονο ο βιλντοζα ή Πολωνος να ειναι καλυτεροι)

Αυτα απο μενα
Περισσότερο σαν επιθυμία μου φαίνεται αυτό που γράφεις...

0
TakeshyKurosawa1

allstar
Reactions: 1502
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Vasilis Spanoulis
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 2

Πέμ Απρ 25, 2024 11:34 am

Στο σημερινό ματς δεν χωράνε προβλέψεις διότι δεν ξέρουμε και την ψυχολογική κατάσταση των ομάδων αλλά και τις απουσίες που θα έχουν καθώς Μπολντγουιν και Χουάντσο είναι αμφίβολοι.

0
Christofis

euroleague

Πέμ Απρ 25, 2024 1:36 pm

BillyPao έγραψε:
Christofis έγραψε:

Αυτα απο μενα
Επιθυμια δεν ειναι καθως θα ηθελα τελικο Παο Ολυμπιακου. Και το εχω πει και στις προβλεψεις μου παλαιοτερα. Απλα θεωρω οτι ο Παο μετα τις δηλωσεις και ολα τα σχετικα αντι να συγκεντρωθει να κλεισει στοματα, κοιταζει απο ψηλα με ενα υφος αλαζονειας που θα του κανει κακο καθως τα τελευται χρονια εχει μονο την πλουσια ιστορια του να επιδειξει και καθολου must win παιχνιδια που αυτα κερδιζονται μονο με χαμηλα τον αμανε οταν δεν εχεις την εμπερια. Ο μονος παικτης που την εχει ειναι ο σλουκας και ο Παπαπετρου.

0
assistant

nba
Reactions: 1735
Αγαπημένος παίκτης: Isiah Thomas

Πέμ Απρ 25, 2024 1:49 pm

Καλα οτι εβγαλαν ενα βιντεακι για τη διαιτησια(αστεια πραγματα.....)δε σημαινει οτι δυο μερες ασχολουνται μονο μ αυτο......ξερει ο Αταμαν τι κανει......και δουλεια ειμαι σιγουρος οτι σημερα θα μπουν αλλιως οι πρασινοι και επικοινωνια ωστε ο κοσμος να ουρλιαζει απ το πρωτο λκεπτο στους διαιτητες με το οτιδηποτε........ευκολο ασσο βλεπω εγω σημερα +10 ποντους.

1
1 Εικόνα
BillyPao

champion
Reactions: 2438

Πέμ Απρ 25, 2024 1:59 pm

Christofis έγραψε:
BillyPao έγραψε:

Επιθυμια δεν ειναι καθως θα ηθελα τελικο Παο Ολυμπιακου. Και το εχω πει και στις προβλεψεις μου παλαιοτερα. Απλα θεωρω οτι ο Παο μετα τις δηλωσεις και ολα τα σχετικα αντι να συγκεντρωθει να κλεισει στοματα, κοιταζει απο ψηλα με ενα υφος αλαζονειας που θα του κανει κακο καθως τα τελευται χρονια εχει μονο την πλουσια ιστορια του να επιδειξει και καθολου must win παιχνιδια που αυτα κερδιζονται μονο με χαμηλα τον αμανε οταν δεν εχεις την εμπερια. Ο μονος παικτης που την εχει ειναι ο σλουκας και ο Παπαπετρου.
Πέρα από τις δηλώσεις και τις ανακοινώσεις, προφανώς και έγινε προετοιμασία, προσπάθεια να εντοπιστούν τα λάθη του 1ου αγώνα κλπ. Και πιστεύω ότι η ομάδα θα θελήσει να αντιδράσει και να δείξει καλύτερο πρόσωπο σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι. Το μόνο σίγουρο που μπορώ να σου πω, είναι ότι αν οι παίκτες είχαν δείξει αλαζονεία, ούτε το 5/5 θα είχαν κάνει τις τελευταίες αγωνιστικές, ούτε 2η θα είχε τερματίσει η ομάδα στην κανονική διάρκεια.

0
Άβαταρ μέλους
Soupamantar

senior
Reactions: 315
Αγαπημένη θέση: Bench
Αγαπημένη ομάδα: Pαnαθηναϊκόc

Πέμ Απρ 25, 2024 2:11 pm

Ο Παναθηναϊκός χρειάζεται σήμερα να επικεντρωθεί στο αμυντικό τρανζίσιον και στο επιθετικό ριμπάουντ.
Δε πρέπει σε καμμία περίπτωση να αφήσει τον αντίπαλο να τρέξει και να κυριαρχήσει σε δεύτερες ευκαιρίες.
Αυτό προϋποθέτει φρεσκάδα, ομαδική δουλειά και πάνω απ όλα πάθος.
Ο κόσμος θα είναι εκεί… στο τέλος ξυρίζουν τον γαμπρό, ούτε ενθουσιασμός χρειάζεται ούτε απογοήτευση.
Είδαμε πως έσπασαν 3 έδρες στην 1η αγωνιστική.. το ίδιο εύκολο είναι να σπάσουν και αργότερα όταν γυρίσει η μπιφτέκα

0
N.I.2022

a1greece
Reactions: 323
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Eddie Johnson
Αγαπημένη ομάδα: OSFP

Πέμ Απρ 25, 2024 2:17 pm

BillyPao έγραψε:
Christofis έγραψε:

Πέρα από τις δηλώσεις και τις ανακοινώσεις, προφανώς και έγινε προετοιμασία, προσπάθεια να εντοπιστούν τα λάθη του 1ου αγώνα κλπ. Και πιστεύω ότι η ομάδα θα θελήσει να αντιδράσει και να δείξει καλύτερο πρόσωπο σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι. Το μόνο σίγουρο που μπορώ να σου πω, είναι ότι αν οι παίκτες είχαν δείξει αλαζονεία, ούτε το 5/5 θα είχαν κάνει τις τελευταίες αγωνιστικές, ούτε 2η θα είχε τερματίσει η ομάδα στην κανονική διάρκεια.
Δεν πιστεύω ότι οι παίχτες του ΠΑΟ είναι αλαζόνες.

Ο Αταμαν ναι είναι … και ίσως και ο Ναν λόγο υπερεκτίμησης του αναμφισβήτητού ταλέντου του.

Αλλά αλαζόνα σε κάνουν οι επιτυχίες/νίκες φιλέ μου, αν είχε βγει 6ος (δλδ αν ο Μπελινελι είχε κάνει ένα υποτυπώδες μπλοκ-αουτ) … δεν θα γινόταν να ήταν … το 2ος και το 5/5 φέρνουν αλαζονεία.

0
Christofis

euroleague

Πέμ Απρ 25, 2024 2:37 pm

N.I.2022 έγραψε:
Πέμ Απρ 25, 2024 2:17 pm
BillyPao έγραψε:

Δεν πιστεύω ότι οι παίχτες του ΠΑΟ είναι αλαζόνες.

Ο Αταμαν ναι είναι … και ίσως και ο Ναν λόγο υπερεκτίμησης του αναμφισβήτητού ταλέντου του.

Αλλά αλαζόνα σε κάνουν οι επιτυχίες/νίκες φιλέ μου, αν είχε βγει 6ος (δλδ αν ο Μπελινελι είχε κάνει ένα υποτυπώδες μπλοκ-αουτ) … δεν θα γινόταν να ήταν … το 2ος και το 5/5 φέρνουν αλαζονεία.
Αλλο η αισθηση ανωτεροτητας και αλλο η αλαζονεια. Ο ναν δεν ειναι αλαζονας ετσι συμπεριφερονται στο ΝΒΑ. Η αλαζονεια που αναφερω δεν αφορα τους παικτες αλλα τον προπονητη και το σταφ του. Αλλα για μενα το ψαρι βρωμαει απο το κεφαλι και οταν ο προπονητης θεωρει δεδομενο οτι θα περασει φαιναλ φορ και οτι ο μονος τροπος να μην παει ειναι η διαιτησια σημαινει οτι δεν προετοιμαζει την ομαδα σωστα.

0
Άβαταρ μέλους
Sharp Shooter

a1greece
Reactions: 1087
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Nashty

Πέμ Απρ 25, 2024 2:43 pm

Ο Παο προχθές έχασε. Θα τολμήσω να πω απόψε είναι ήδη χαμένος. Έχει χάσει πριν αρχίσει το ματς.

Έχει χάσει διότι η αντιμετώπιση της ήττας από τη διοίκηση ήταν τραγική με άστοχες και άτοπες αναφορές σε θέματα άσχετα με το μπάσκετ και σπόντες που παραπέμπουν σε συνωμοσιολόγους.

Έχει χάσει διότι η αντιμετώπιση της ήττας απ’τον προπονητη θυμίζει ιδιοκτήτη ουζερί που στον ελεύθερο χρόνο του κοουτσάρει την ομάδα του χωριού.

Εχει χάσει διότι η αντιμετώπιση της ήττας από τον οργανισμό γενικά βγάζει άγχος και ηττοπάθεια.

Θυμάμαι τον Παναθηναϊκό του Ομπράντοβιτς να χάνει το πλεονέκτημα στο ΟΑΚΑ και να μην τρέχει τίποτα και μετά να κερδίζει στη Σιένα δυο σερί φορές. Να πηγαίνει να παίξει στο καυτό Γιαντ Ελιάου το 2012 και να ξέρεις από πριν ότι ένα ματσάκι θα το πάρει.

Θα κερδίσει όταν κατακτήσει ξανά αυτό. Που δεν αγοράζεται μόνο αλλά χτίζεται με σωστές αποφάσεις, κατάλληλα ατομα σε όλες τις θέσεις και υπομονή.

Για όλα τα παραπάνω στα ματια μου ο,τι κι αν γίνει απόψε… έχει χάσει.

1
1 Εικόνα
“Maybe now you could say I didn't play a second, but in five years, you guys are going to forget. In ten years I'll still be a champion. In 20 years I'll tell my kids I probably started, and in 30 years I'll probably tell them I got the MVP.”
Άβαταρ μέλους
Quincy

allstar
Reactions: 1002
Αγαπημένος παίκτης: A. Iverson
Αγαπημένη ομάδα: Milwaukee-Bucks

Πέμ Απρ 25, 2024 2:52 pm

Να χάσει ο ΠΑΟ δευτερο συνεχόμενο στο ΟΑΚΑ; Πολύ δύσκολο να το καταφέρει αυτό η Μακάμπι, ειδικά χωρίς Μπαλντγουιν.

0
Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

allstar
Reactions: 3066
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks

Πέμ Απρ 25, 2024 2:54 pm

Quincy έγραψε:
Πέμ Απρ 25, 2024 2:52 pm
Να χάσει ο ΠΑΟ δευτερο συνεχόμενο στο ΟΑΚΑ; Πολύ δύσκολο να το καταφέρει αυτό η Μακάμπι, ειδικά χωρίς Μπαλντγουιν.
Τρίτο συνεχόμενο εννοείς :D

0
Εικόνα
Απάντηση

Επιστροφή στο “Euroleague Season 2023-2024”