Euroleague 2023-2024 Playoffs (2) Panathinaikos vs (7) Maccabi Tel Aviv

Συντονιστής: Captains

Πρόβλεψη σκορ σειράς

Panathinaikos Athens 3 - Maccabi Tel Aviv 0
5
6%
Panathinaikos Athens 3 - Maccabi Tel Aviv 1
27
35%
Panathinaikos Athens 3 - Maccabi Tel Aviv 2
21
27%
Panathinaikos Athens 0 - Maccabi Tel Aviv 3
3
4%
Panathinaikos Athens 1 - Maccabi Tel Aviv 3
16
21%
Panathinaikos Athens 2 - Maccabi Tel Aviv 3
6
8%

Σύνολο ψήφων: 78
WeRuleThisLand

a1greece
Reactions: 465
Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
Προειδοποιήσεις: 5

Πέμ Απρ 25, 2024 4:20 pm

BillyPao έγραψε:
Πέμ Απρ 25, 2024 4:12 pm
WeRuleThisLand έγραψε:
Πέμ Απρ 25, 2024 4:09 pm
Αφού τσιμπάει ο κόσμος και πιστεύει ότι αδικείτε ο παο καλά κάνει. Μια ομάδα πρέπει να χτίσει χαρακτήρα και να περάσει από μια διαδικασία για να φτάσει στην πηγή κάποια στιγμή.

Πώς γίνεται να κυνηγάει η διαιτησία μια ομάδα και να είναι πρώτη στις βολές σε όλη την λίγκα, πρώτη σε κερδισμένα φάουλ και τελευταία σε φάουλ κατά? Δε συνάδουν αυτά τα 2.

Κάποτε αυτό το προνόμιο κάθε χρόνο το είχε η ΤΣΣΚΑ να είναι πρώτη στις κατηγορίες αυτές και όλοι λέγαμε για τα ρωσικά ρούβλια και την εύνοια που έχει.
Πρώτη στις βολές στην ιστορία της Ευρωλίγκας είναι η ομάδα σου πάντως.
Για παρέθεσε μου τα στοιχεία να δω αν είναι πρώτος. Γιατί δεν το νομίζω. Θέλω στοιχεία που να το αποδεικνύουν όχι αερολογιες.

0
Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

allstar
Reactions: 3068
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks
Προειδοποιήσεις: 0

Πέμ Απρ 25, 2024 4:22 pm

WeRuleThisLand έγραψε:
BillyPao έγραψε:
Πέμ Απρ 25, 2024 4:12 pm

Πρώτη στις βολές στην ιστορία της Ευρωλίγκας είναι η ομάδα σου πάντως.
Για παρέθεσε μου τα στοιχεία να δω αν είναι πρώτος. Γιατί δεν το νομίζω. Θέλω στοιχεία που να το αποδεικνύουν όχι αερολογιες.
https://www.euroleaguebasketball.net/eu ... ccumulated

Όχι ότι συνεισφέρει κάτι στην κουβέντα αλλά μιας και ρώτησες. Δεν είναι και δύσκολο να βρεις στατιστικά Euroleague.

0
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
slok

euroleague
Reactions: 1089

Πέμ Απρ 25, 2024 4:26 pm

Σε περιπτωση απωλιας Φ4 και πρωταθληματος τον βλεπω τον Γιαννακοπουλο να το παραταει το project του γηπεδου....

Ναι θεωρω αρκετες φασεις ηταν περιεργες προχτες αλλα πολυ το κουρασαν και αυτος και ο Αταμαν. Βγαινει και λεει τωρα μην ασχολειστε ειναι δικη μου δουλεια να αντιμετωπησω τη διαιτησια , οταν εδω και δυο μερες δυναμητιζουν το κλιμα. Αν θες να κανεις κατι καντο παρασκηνιακα και μην εμπλεκεις τον κοσμο .

Εγω προσωπικα πιο πολυ στεναχωρηθηκα με την αποδοση της ομαδας και το hero μπολ που παιζει μηνες τωρα

Υπαρχουν καποιοι που απλα ειναι χρονια στο κουπρμετι

Εικόνα

1
1 Εικόνα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος slok την Πέμ Απρ 25, 2024 4:27 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
βήματα εκτός φάσης

a1greece
Reactions: 1711
Αγαπημένη ομάδα: Askatuak
Προειδοποιήσεις: 1

nikolas_asteri έγραψε:
Πέμ Απρ 25, 2024 4:15 pm
BillyPao έγραψε:
Πέμ Απρ 25, 2024 4:08 pm
Ενώ εσύ που χαρακτηρίζεις προπονητές είσαι καλύτερος; "Σάπια" είναι για σένα επειδή τα λέει ο Αταμάν, να δω τι θα έλεγες αν ο Μπαρτζώκας έλεγε τα ίδια.
Βρε Μπίλυ κάποια στιγμή πρέπει να σταματήσεις να ζητάς αμεροληψία από τα μέλη ενός ανώνυμου φόρουμ. Εμείς (εμείς = κάποιοι φίλοι του Παναθηναικού) κράζουμε τον ΔΠΓ όταν βγάζει άναρθρες φασιστικές κραυγές, κράζουμε τον Αταμάν όταν γίνεται γραφικός και δεν συμπεριφέρεται όπως να θέλαμε να συμπεριφέρεται η κεφαλή του Παναθηναικού, κράζουμε παίκτες όταν κάνουν καραγκιοζιλίκια κλπ. Το τι κάνουν οι άλλοι με την ομάδα που υποστηρίζουν είναι εντελώς άλλο θέμα. Εμείς (το ίδιο "εμείς" με πιο πάνω) δεν θα κάνουμε εκπτώσεις στο πως θέλουμε την ομάδα που στηρίζουμε με βάση το πως συμπεριφέρονται άλλοι.

Αν τα βλέπουν όλα καλά με την ιδιοκτησία και τον προπονητή και τους παίκτες και του φιλάθλους, οκ. Γιατί προσπαθείς να τους αλλάξεις γνώμη; Θα αλλάξει κάτι στη δική σου γνώμη; Δεν νομίζω. Καλά κάνεις και υπερασπίζεσαι την ομάδα αλλά νομίζω κάθε φορά τα επιχειρήματα σου αναλώνονται σε whataboutisms και δεν βγαίνει καμία άκρη, μόνο κόντρα.
Εν τω μεταξύ το whataboutism είναι μια κλασική περίπτωση fallacy ή λογικής πλάνης όπως θα λέγαμε στα ελληνικά. Καμία σχέση με επιχειρηματολογία ή έστω τίμια προσπάθεια για επιχειρηματολογία, ο μόνος στόχος είναι να φανεί ότι ο ομιλών έχει πάντα δίκιο ή ο εριστικός διάλογος.

0
tarp7

allstar
Reactions: 2125

1
1 Εικόνα
tokalytero3d

euroleague
Reactions: 1390
Αγαπημένη θέση: PG
Προειδοποιήσεις: 3

Πέμ Απρ 25, 2024 4:27 pm

Αυτές οι τακτικές Γιαννακόπουλου αταμαν (καραγκιοζιλικια για μένα) δυστυχώς έχουν ακόμη αποτέλεσμα.
Θα δείτε τι θα γίνει σήμερα.
Αλλά ότι γίνει σήμερα θα είναι δίκαιο και 50-50..

0
WeRuleThisLand

a1greece

Πέμ Απρ 25, 2024 4:30 pm

nikolas_asteri έγραψε:
WeRuleThisLand έγραψε:

Όχι ότι συνεισφέρει κάτι στην κουβέντα αλλά μιας και ρώτησες. Δεν είναι και δύσκολο να βρεις στατιστικά Euroleague.
Στατιστικό που δείχνει ότι δεν είμαι πρώτος. Το average κοιτάμε. Και άλλες ομάδες είναι πρώτες. Γιατί δεν έχουμε παίξει όλοι τον ίδιο αριθμό παιχνιδιών για να δείς σύνολο οπότε κοιτάμε τον μέσο όρο. Επιβεβαιώθηκα ότι ήταν αερολογιες ότι είναι πρώτος σε βολές

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

allstar

Πέμ Απρ 25, 2024 4:32 pm

βήματα εκτός φάσης έγραψε:
Εν τω μεταξύ το whataboutism είναι μια κλασική περίπτωση fallacy ή λογικής πλάνης όπως θα λέγαμε στα ελληνικά. Καμία σχέση με επιχειρηματολογία ή έστω τίμια προσπάθεια για επιχειρηματολογία, ο μόνος στόχος είναι να φανεί ότι ο ομιλών έχει πάντα δίκιο ή ο εριστικός διάλογος.
Ναι όμως για να υπάρχει ένας διάλογος χωρίς fallacies θα πρέπει οι συμμετέχοντες να... συμμετέχουν με "καλή πίστη" (δεν ξέρω πως μεταφράζεται το good faith σε αυτή την περίπτωση) κάτι που είναι δεδομένα (γενικά) πολύ δύσκολο όταν η συζήτηση περιλαμβάνει θέματα που έχουν να κάνουν με ταυτότητα (πολιτική, θρησκεία, ομάδα κλπ).

0
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
βήματα εκτός φάσης

a1greece
Reactions: 1711
Αγαπημένη ομάδα: Askatuak
Προειδοποιήσεις: 1

Πέμ Απρ 25, 2024 4:32 pm

Ο Γιαννακόπουλος έχει κάνει κατά 50% μια χαρά τη δουλειά του. Στο βασικό κομμάτι που είναι ο πρωταθλητισμός και το αθλητικό θέαμα έχει αποτύχει εντελώς αλλά στο επικοινωνιακό κομμάτι ή πιο σωστά στο προπαγανδιστικό (αυτό της εσωτερικής κατανάλωσης όμως) τα έχει πάει εξοργιστικά περίφημα: Έχει δημιουργήσει μια γενιά κρετίνων ακόλουθων που έχουν κάνει τη λογική πλάνη κυρίαρχο τρόπο σκέψης και αναπαράγουν την τοξικότητα στο δημόσιο λόγο νομίζοντας ότι προσφέρουν υπηρεσίες άξιες να μνημονεύονται εις τον αιώνα των άπαντα! :banghead:

1
1 Εικόνα
NikBot

junior
Reactions: 130

Πέμ Απρ 25, 2024 4:34 pm

Εμμ, για τις βολές, απλώς να πω ότι πρέπει να μπορούμε και να αξιολογήσουμε λίγο τα στατιστικά που διαβάζουμε και παραθέτουμε. Τι εννοώ:

Πρώτος στην ιστορία είναι ο Ολυμπιακός σε απόλυτο αριθμό βολών. Αυτό καταλαβαίνετε ότι επηρεάζεται πολύ από τα παιχνίδια που έχει δώσει η κάθε ομάδα. Αν κάνουμε sort με τις βολές / αγώνα αλλάζει η κατάταξη, αλλά εντάξει ας αγνοήσουμε κάτι ομάδες με πολύ λίγες συμμετοχές. Μεταξύ των ομάδων με σταθερή παρουσία στην διοργάνωση (500+ παιχνίδια π.χ.) οι διαφορές ολυμπιακού με ΠΑΟ, ΤΣΣΚΑ (για παράδειγμα) είναι μισή βολή ανά αγώνα. Δεν το λες και εύνοια...

0
Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

allstar

WeRuleThisLand έγραψε:
nikolas_asteri έγραψε:

Στατιστικό που δείχνει ότι δεν είμαι πρώτος. Το average κοιτάμε. Και άλλες ομάδες είναι πρώτες. Γιατί δεν έχουμε παίξει όλοι τον ίδιο αριθμό παιχνιδιών για να δείς σύνολο οπότε κοιτάμε τον μέσο όρο. Επιβεβαιώθηκα ότι ήταν αερολογιες ότι είναι πρώτος σε βολές
Μάλιστα. Άρα λογικά και Παναθηναικός είναι πρώτος σε Ευρωλίγκες γιατί αυθαίρετα αλλάξαμε το "πρώτος" σε "κατά μέσο όρο". Δεν έχω λόγια πραγματικά.

0
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 6712
Αγαπημένη θέση: SG, C
Προειδοποιήσεις: 2

Πέμ Απρ 25, 2024 4:38 pm

Bλεποντας το προηγουμενο ματς που ο παο ηταν καλυτερος για αρκετο διαστημα θα ειχα σιγουρη νικη αποψε..Τωρα με τα καραγκιοζιλικια που καναν δεν θα μου κανει εντυπωση αν εχουν χασει οι παικτες το μυαλο τους,θα κοιτανε πως να διαμαρτυρηθουν και πως θα ειναι η ατμοσφαιρα στο γηπεδο αν νομισουν οτι αδικηθουν σε καποια φαση οι οπαδοι και ειναι πισω στο σκορ.. Καπου ειδα οτι θα ναι ο δπγ στα court seats..

Eλπιζω να μπορεσω να το δω το ματς γιατι υποψιαζομαι οτι θα χει πολυ φαση :D

για αυτο για τις βολες και εγω το λογικο το βλεπω να κοιτας τον μ.ο αφου εχουμε παιξει 650 παιχνιδια ποσα ειναι..Δεν γινεται να εχουμε λιγοτερες απο καποια ομαδα με 400 πχ.. Η αδικημενη που ειδα ειναι η μπαρτσα με 18 ενω οι αλλοι εχουμε 20-21..Βεβαια πχ ρεαλ και μπαρτσα παιζουν ισπανικο μπασκετ με πολυ τριποντο και οχι τοσο επαφη.

0
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος shaq7 την Πέμ Απρ 25, 2024 4:41 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
WeRuleThisLand

a1greece

Πέμ Απρ 25, 2024 4:40 pm

nikolas_asteri έγραψε:
WeRuleThisLand έγραψε:

Μάλιστα. Άρα λογικά και Παναθηναικός είναι πρώτος σε Ευρωλίγκες γιατί αυθαίρετα αλλάξαμε το "πρώτος" σε "κατά μέσο όρο". Δεν έχω λόγια πραγματικά.
Απλά μαθηματικά δημοτικού είναι.

Αν εκτελεσω 1000 βολές και έχω παίξει 200 μάτς θα έχω 5 βολές ανά μέσο όρο.
Αν εκτελέσεις 500 βολές και έχεις παίξει 100 μάτς θα έχεις και εσύ 5 βολές μέσο όρο.

Μισές στο σύνολο προφανώς γιατί έχεις παίξει μόνο 100 παιχνίδια. Θα ξεχάσουμε και αυτά που ξέρουμε.

Στατιστικά βολών, ριμπάουντ κτλ κτλ δεν έχουν καμία σχέση με το στατιστικό κατάκτησης τίτλου.

0
HackerBaby

euroleague
Reactions: 891
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Doncic

Πέμ Απρ 25, 2024 4:42 pm

NikBot έγραψε:
Εμμ, για τις βολές, απλώς να πω ότι πρέπει να μπορούμε και να αξιολογήσουμε λίγο τα στατιστικά που διαβάζουμε και παραθέτουμε. Τι εννοώ:

Πρώτος στην ιστορία είναι ο Ολυμπιακός σε απόλυτο αριθμό βολών. Αυτό καταλαβαίνετε ότι επηρεάζεται πολύ από τα παιχνίδια που έχει δώσει η κάθε ομάδα. Αν κάνουμε sort με τις βολές / αγώνα αλλάζει η κατάταξη, αλλά εντάξει ας αγνοήσουμε κάτι ομάδες με πολύ λίγες συμμετοχές. Μεταξύ των ομάδων με σταθερή παρουσία στην διοργάνωση (500+ παιχνίδια π.χ.) οι διαφορές ολυμπιακού με ΠΑΟ, ΤΣΣΚΑ (για παράδειγμα) είναι μισή βολή ανά αγώνα. Δεν το λες και εύνοια...
Ναι αλλα στην ερωτηση ποιος ειναι πρωτος σε μεσο ορο , πρακτικα παλι o Ολυμπιακος ειναι δευτερος μονο πισω απο Παρτιζαν :banghead: , μιση βολι ειναι 6 θεσεις διαφορα στην καταταξη , σε τετοια λιστα

0
Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

allstar

Πέμ Απρ 25, 2024 4:43 pm

WeRuleThisLand έγραψε:
Πέμ Απρ 25, 2024 4:40 pm
nikolas_asteri έγραψε:

Απλά μαθηματικά δημοτικού είναι.

Αν εκτελεσω 1000 βολές και έχω παίξει 200 μάτς θα έχω 5 βολές ανά μέσο όρο.
Αν εκτελέσεις 500 βολές και έχεις παίξει 100 μάτς θα έχεις και εσύ 5 βολές μέσο όρο.

Μισές στο σύνολο προφανώς γιατί έχεις παίξει μόνο 100 παιχνίδια. Θα ξεχάσουμε και αυτά που ξέρουμε.

Στατιστικά βολών, ριμπάουντ κτλ κτλ δεν έχουν καμία σχέση με το στατιστικό κατάκτησης τίτλου.
Έκανες μία ερώτηση, στην απάντησα. Δεν ξέρω γιατί εμπλέκεις ανώτερα μαθηματικά στην κουβέντα. Αδυνατώ να ακολουθήσω.

0
Εικόνα
Απάντηση

Επιστροφή στο “Euroleague Season 2023-2024”