Οκ, δεν το βρίσκω και πολύ σημαντικό να πρέπει να συμφωνήσουμε επι τούτου.chainsaw έγραψε: ↑Παρ Απρ 26, 2024 1:16 pmΜε τη δική σου ερμηνεία αρχηγός επρεπε να ειναι ο Σλουκας και στον Ολυμπιακό. Για καθαρα επικοινωνιακό τρικ το βλέπω εγώ...nikolas_asteri έγραψε: ↑Παρ Απρ 26, 2024 12:43 pm
Τι να σου πω; Έχουμε διαφορετικές ερμηνείες για το πως πρέπει να είναι ο αρχηγός. Κατ’εμέ καλά έκαναν και έβαλαν τον Σλούκα. Btw και ο Παπαπέτρου είναι αρχηγός.
Τελοσπαντων. Εγω είμαι εγκαθετος γαύρος και δεν επιτρέπεται να αναφέρομαι στον Παναθηναϊκό και τον ηγέτη.
Euroleague 2023-2024 Playoffs (2) Panathinaikos vs (7) Maccabi Tel Aviv
Συντονιστής: Captains
- nikolas_asteri
- Reactions: 3025
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
0

Καλά ναι. Συζήτηση κάνουμε. Απλά νιώθω ότι προσπαθείς να βρεις έναν τρόπο με το ζόρι για να το δικαιολογήσεις. Φάσεις και αντιφασκεις λίγο.nikolas_asteri έγραψε: ↑Παρ Απρ 26, 2024 1:25 pmΟκ, δεν το βρίσκω και πολύ σημαντικό να πρέπει να συμφωνήσουμε επι τούτου.
Εκτός αν για κάποιο λόγο πιστεύεις ότι ο Παπαπέτρου δεν εμπνέει κανενα στα αποδυτήρια, επειδή δεν έχει πάρει Ευρωλίγκα ας πούμε.
Αν το θεσουμε σε επίπεδο χαρακτήρα, όντως ο Παπανικολάου είναι λογικά αρχηγος στον Ολυμπιακό. Αν το θέσουμε σε αγωνιστικό επίπεδο και εφοσον και οι 2 είναι μεγάλοι αθλητές, θα έπρεπε αυτό τον ρόλο να τον ειχε αναλάβει ο Σλουκάς. Και επομένως φυσιολογικά τον ανελαβε και στον ΠΑΟ
0
- xomitsious
- Reactions: 652
- Αγαπημένη θέση: PF
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Φυσικά να τη λετε.chainsaw έγραψε: ↑Παρ Απρ 26, 2024 1:08 pmΑ καλά. Δεν πάτε καλά μερικοί... Απαγορεύεται να λέμε τη γνώμη μας δηλαδη.xomitsious έγραψε: ↑Παρ Απρ 26, 2024 12:51 pm
Χίλια συγνώμη ρε συ. Μην ανησυχείς, του χρόνου θα σε ρωτήσουμε
Κι εμείς έχουμε δικαίωμα να θεωρούμε ότι χαλαστηκες με τη χθεσινή εμφάνιση του Σλούκα και σχολιάζεις με βάση αυτό το συναίσθημα.
0
Όταν πάω στο φ4, να δεις πόσο θα χαλαστω.xomitsious έγραψε: ↑Παρ Απρ 26, 2024 1:38 pmΦυσικά να τη λετε.
Κι εμείς έχουμε δικαίωμα να θεωρούμε ότι χαλαστηκες με τη χθεσινή εμφάνιση του Σλούκα και σχολιάζεις με βάση αυτό το συναίσθημα.
Άσε που δεν έχω ξαναδεί τέτοια εμφάνιση απο τον Σλουκα. Ως γνωστό έγινε 3 φορές καλύτερος βάζοντας τα πράσινα.
Η κουβέντα το έφερε φίλε μου. Από το καλοκαίρι σκοφτομουν ότι είναι περίεργη απόφαση και ολίγον υποτιμητική για μια ομάδα σαν τον Παναθηναϊκό. Είχε αρχηγό επί 3 χρόνια. Άποψη μου και παλι
1
1

- nikolas_asteri
- Reactions: 3025
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Πως «φάσκω και αντιφάσκω»; Θεωρώ ότι ο αρχηγός πρέπει να έχει έναν συνδυασμό:chainsaw έγραψε: ↑Παρ Απρ 26, 2024 1:37 pmΚαλά ναι. Συζήτηση κάνουμε. Απλά νιώθω ότι προσπαθείς να βρεις έναν τρόπο με το ζόρι για να το δικαιολογήσεις. Φάσεις και αντιφασκεις λίγο.nikolas_asteri έγραψε: ↑Παρ Απρ 26, 2024 1:25 pm
Οκ, δεν το βρίσκω και πολύ σημαντικό να πρέπει να συμφωνήσουμε επι τούτου.
Εκτός αν για κάποιο λόγο πιστεύεις ότι ο Παπαπέτρου δεν εμπνέει κανενα στα αποδυτήρια, επειδή δεν έχει πάρει Ευρωλίγκα ας πούμε.
Αν το θεσουμε σε επίπεδο χαρακτήρα, όντως ο Παπανικολάου είναι λογικά αρχηγος στον Ολυμπιακό. Αν το θέσουμε σε αγωνιστικό επίπεδο και εφοσον και οι 2 είναι μεγάλοι αθλητές, θα έπρεπε αυτό τον ρόλο να τον ειχε αναλάβει ο Σλουκάς. Και επομένως φυσιολογικά τον ανελαβε και στον ΠΑΟ
1. Αξίας σαν παίκτης (δηλαδή να μην είναι άμπαλος να μπορεί να κουβαλήσει).
2. Να μπορεί να εμπνεύσει τους συμπαίκτες του.
3. Να μπορεί να καθοδηγήσει τους συμπαίκτες του.
4. Βάλε και παλαιότητα.
Τα 2 και 3 μπορούν να γίνουν πολύ πιο άνετα αν είσαι αποδεδειγμένα νικητής και έχεις καταφέρει πράγματα στην καριέρα σου.
Ο Παπαπετρου μπορεί να ήταν αρχηγός πριν αλλά τώρα ήρθε μαζί με τον Σλούκα σε μια καινούρια ομάδα για μια καινούρια αρχή. Όπως σου είπα, είναι και ο Παπαπετρου αρχηγός. Μάλλον η ομάδα αναγνωρίζει αυτό που λες και δεν θέλησε να τον παρακάμψει. Όμως μέσα στη χρόνια είναι παραπάνω από ξεκάθαρο το ποιος πρακτικά πληροί τα 1-2-3 που έγραψα πάνω. Δεν μου φαίνεται παράλογο ο πιο έμπειρος και accomplished παίκτης μας να είναι και ο αρχηγός μας.
0

- j-kidd13
- Reactions: 1725
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Jordan,Kidd,Kobe,T-mac
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Αν ηταν ηδη στην ομαδα και αρχηγος ο Παπαπετρου και τον καθαιρουσαν για χαρη του Σλουκα,οντως θα ηταν ακομψο,παροτι θα ειχε λογικη μια τετοια κινηση,οπως λεει ο nikolas_asteri ο αρχηγος πρεπει να πληροι καποια κριτηρια,οχι μονο παλαιοτητας.
Απο τη στιγμη που ηρθαν και οι 2 το καλοκαιρι, δεν υπαρχει κανενα φαουλ.Απλα το κανουμε θεμα γιατι ειναι ο Σλουκας, αν ηταν ο Σλουκοπουλος και ερχοταν απο το Περιστερι και οχι τον Ολυμπιακο δεν θα ασχολιομασταν καν.
Απο τη στιγμη που ηρθαν και οι 2 το καλοκαιρι, δεν υπαρχει κανενα φαουλ.Απλα το κανουμε θεμα γιατι ειναι ο Σλουκας, αν ηταν ο Σλουκοπουλος και ερχοταν απο το Περιστερι και οχι τον Ολυμπιακο δεν θα ασχολιομασταν καν.
0
Αν το αναγνωριζε πληρως, θα ηταν επισημα ο pπρωτος αρχηγος και "δευτερος" o Σλουκας. Αλλο το ποιος καθοδηγει εντος ή εκτος γηπεδου. Σεβασμος στην ιστορια και το παρελθον σου λεγεται. Τελοσπαντων οκ.nikolas_asteri έγραψε: ↑Παρ Απρ 26, 2024 1:53 pmΠως «φάσκω και αντιφάσκω»; Θεωρώ ότι ο αρχηγός πρέπει να έχει έναν συνδυασμό:chainsaw έγραψε: ↑Παρ Απρ 26, 2024 1:37 pm
Καλά ναι. Συζήτηση κάνουμε. Απλά νιώθω ότι προσπαθείς να βρεις έναν τρόπο με το ζόρι για να το δικαιολογήσεις. Φάσεις και αντιφασκεις λίγο.
1. Αξίας σαν παίκτης (δηλαδή να μην είναι άμπαλος να μπορεί να κουβαλήσει).
2. Να μπορεί να εμπνεύσει τους συμπαίκτες του.
3. Να μπορεί να καθοδηγήσει τους συμπαίκτες του.
4. Βάλε και παλαιότητα.
Τα 2 και 3 μπορούν να γίνουν πολύ πιο άνετα αν είσαι αποδεδειγμένα νικητής και έχεις καταφέρει πράγματα στην καριέρα σου.
Ο Παπαπετρου μπορεί να ήταν αρχηγός πριν αλλά τώρα ήρθε μαζί με τον Σλούκα σε μια καινούρια ομάδα για μια καινούρια αρχή. Όπως σου είπα, είναι και ο Παπαπετρου αρχηγός. Μάλλον η ομάδα αναγνωρίζει αυτό που λες και δεν θέλησε να τον παρακάμψει. Όμως μέσα στη χρόνια είναι παραπάνω από ξεκάθαρο το ποιος πρακτικά πληροί τα 1-2-3 που έγραψα πάνω. Δεν μου φαίνεται παράλογο ο πιο έμπειρος και accomplished παίκτης μας να είναι και ο αρχηγός μας.
Ο Σλουκας ειναι αρκετα χαμηλων τονων αθλητης. Με αυτη την εννοια δεν ειναι και ξεκαθαρο οτι επρεπε να γινει αρχηγος. Οπως π.χ δεν εγινε αρχηγος νωρις ο Διαμαντιδης. Αρχηγος στον ΠΑΟ ηταν πιο παλια ο Χατζηβρεττας και ο Αλβερτης που αγωνιστικα ειχαν ελαχιστη συμμετοχη αλλα λογο παλαιοτητας και χαρακτηρα, εβγαιναν μπροστα.
0
- plo koon
- Reactions: 757
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Papaloukas
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Συγχαρητήρια για τη νίκη χθες. Εκεί που έπεσε η διαφορά στους 3 (ή στους 5?) θέλει τσαγανό για να μην σε πάρει από κάτω. Δλδ σκέφτεσαι ότι σε 10' παίζεις όλη τη χρονιά, απέναντι σε έναν αντίπαλο που του λείπει ο καλύτερός του παίκτης. 2-3 σουτ να μη σου μπουν σε εκείνο το σημείο το χάνεις το παιχνίδι.
Επίσης μεγάλη υπόκλιση στο Σλούκα και δεν του το είχα. Αναλόγως και με την κατάληξη της σαιζόν, το παχνίδι αυτό μπορεί να συγκαταλέγεται στα legacy game του. 30 λεπτά, 28 PIR, 27+/-!!!. Μόνο σπαθιά δεν κατάπιε.
Τεσπα, εμένα ο ΠΑΟ ακόμα δεν με πείθει. Του έχουν πάει πολλά πράγματα καλά, και ακόμα δεν μπορεί να πατήσει κάτω την Μακάμπι. Την κερδίζει μέσα από ξεσπάσματα παικτών και εξέδρας (η οποία ήταν κολαστήριο χθες). Βέβαια μπορεί να κερδίσει και ευρωλίγκα ο ΠΑΟ και εγώ ακόμα να περιμένω να σκάσει ο Λεσόρτ από τα 30λεπτα, οπότε τι ξέρω
Νομίζω τα πράγματα είναι απλά. Αν παίξει ο Baldwin και είναι στο 100% υγιής, η Μακάμπι θα την πάρει τη σειρά. Αν όχι, ο ΠΑΟ θα την πάρει τη σειρά.
Επίσης μεγάλη υπόκλιση στο Σλούκα και δεν του το είχα. Αναλόγως και με την κατάληξη της σαιζόν, το παχνίδι αυτό μπορεί να συγκαταλέγεται στα legacy game του. 30 λεπτά, 28 PIR, 27+/-!!!. Μόνο σπαθιά δεν κατάπιε.
Τεσπα, εμένα ο ΠΑΟ ακόμα δεν με πείθει. Του έχουν πάει πολλά πράγματα καλά, και ακόμα δεν μπορεί να πατήσει κάτω την Μακάμπι. Την κερδίζει μέσα από ξεσπάσματα παικτών και εξέδρας (η οποία ήταν κολαστήριο χθες). Βέβαια μπορεί να κερδίσει και ευρωλίγκα ο ΠΑΟ και εγώ ακόμα να περιμένω να σκάσει ο Λεσόρτ από τα 30λεπτα, οπότε τι ξέρω

Νομίζω τα πράγματα είναι απλά. Αν παίξει ο Baldwin και είναι στο 100% υγιής, η Μακάμπι θα την πάρει τη σειρά. Αν όχι, ο ΠΑΟ θα την πάρει τη σειρά.
1
1

- j-kidd13
- Reactions: 1725
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Jordan,Kidd,Kobe,T-mac
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Δεν ειναι ευκολο να πατησεις κατω την Μακαμπι,δεν μιλαμε για την Αλμπα η την Ζαλγκιρις.plo koon έγραψε: ↑Παρ Απρ 26, 2024 2:08 pmΣυγχαρητήρια για τη νίκη χθες. Εκεί που έπεσε η διαφορά στους 3 (ή στους 5?) θέλει τσαγανό για να μην σε πάρει από κάτω. Δλδ σκέφτεσαι ότι σε 10' παίζεις όλη τη χρονιά, απέναντι σε έναν αντίπαλο που του λείπει ο καλύτερός του παίκτης. 2-3 σουτ να μη σου μπουν σε εκείνο το σημείο το χάνεις το παιχνίδι.
Τεσπα, εμένα ο ΠΑΟ ακόμα δεν με πείθει. Του έχουν πάει πολλά πράγματα καλά, και ακόμα δεν μπορεί να πατήσει κάτω την Μακάμπι. Την κερδίζει μέσα από ξεσπάσματα παικτών και εξέδρας (η οποία ήταν κολαστήριο χθες). Βέβαια μπορεί να κερδίσει και ευρωλίγκα ο ΠΑΟ και εγώ ακόμα να περιμένω να σκάσει ο Λεσόρτ από τα 30λεπτα, οπότε τι ξέρω![]()
Η Μακαμπι ειναι πολυ καλη ομαδα,και αν επαιζε στην εδρα της,θα τερματιζε παραπανω απο την 7η θεση.
1
1

Ποιος να πατησει κατω τη Μακαμπι ??? Δε νομιζω υπαρχει ομαδα στην ευρωλιγκα να παταει κατω τη Μακαμπι. (Με την εννοια καλως τα παιδια 3-0)plo koon έγραψε: ↑Παρ Απρ 26, 2024 2:08 pmΣυγχαρητήρια για τη νίκη χθες. Εκεί που έπεσε η διαφορά στους 3 (ή στους 5?) θέλει τσαγανό για να μην σε πάρει από κάτω. Δλδ σκέφτεσαι ότι σε 10' παίζεις όλη τη χρονιά, απέναντι σε έναν αντίπαλο που του λείπει ο καλύτερός του παίκτης. 2-3 σουτ να μη σου μπουν σε εκείνο το σημείο το χάνεις το παιχνίδι.
Τεσπα, εμένα ο ΠΑΟ ακόμα δεν με πείθει. Του έχουν πάει πολλά πράγματα καλά, και ακόμα δεν μπορεί να πατήσει κάτω την Μακάμπι. Την κερδίζει μέσα από ξεσπάσματα παικτών και εξέδρας (η οποία ήταν κολαστήριο χθες). Βέβαια μπορεί να κερδίσει και ευρωλίγκα ο ΠΑΟ και εγώ ακόμα να περιμένω να σκάσει ο Λεσόρτ από τα 30λεπτα, οπότε τι ξέρω![]()
Πόσο μαλλον ο Παναθηναικος που ειναι εντελως φετινη ομαδα, και οτι συζηταμε φετος ειναι λογω μη εδρας τους. Αν πηγαιναμε Ισραηλ τωρα κλαφτα χαραλαμπε
0
Κατανοητό να ενοχλεί τους Ολυμπιακούς η απόδοση του Σλουκα , και μεις τα ιδια κάναμε με Σπανουλη, προσωπικά εγώ όμως δε μπορούσα να μη παραδεχθώ πόσο παικταρας ήταν ο kill bill.
Πάνω κάτω για τους ίδιους λόγους κάνανε το μεγάλο βήμα και οι 2, το ό,τι ο Κώστας αποδίδει πολύ πιο γρήγορα σε σχεση με τον τότε Σπανουλη, προφανώς και δεν είναι αρεστό.
Ο Παναθηναϊκός εχασε ένα δικό του πρώτο ματς, στο οποίο ηταν μπροστα για 3 δεκαλεπτα. Για μένα οι βασικοί λόγοι, η εμφάνιση του Ναν και η κακή επίδοση στις βολές.
Αν ο Παναθηναϊκός ειχε ένα καλό δεύτερο 5αρι που μπορουσε να πασαρει τη μπάλα γρήγορα εξω, θα έκανε περίπατο απέναντι σε αυτή τη Μακαμπι.
Πάνω κάτω για τους ίδιους λόγους κάνανε το μεγάλο βήμα και οι 2, το ό,τι ο Κώστας αποδίδει πολύ πιο γρήγορα σε σχεση με τον τότε Σπανουλη, προφανώς και δεν είναι αρεστό.
Ο Παναθηναϊκός εχασε ένα δικό του πρώτο ματς, στο οποίο ηταν μπροστα για 3 δεκαλεπτα. Για μένα οι βασικοί λόγοι, η εμφάνιση του Ναν και η κακή επίδοση στις βολές.
Αν ο Παναθηναϊκός ειχε ένα καλό δεύτερο 5αρι που μπορουσε να πασαρει τη μπάλα γρήγορα εξω, θα έκανε περίπατο απέναντι σε αυτή τη Μακαμπι.
0
-
- Reactions: 323
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Eddie Johnson
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: OSFP
- Προειδοποιήσεις:
2
Θα μπορούσε όμως και κάποιος να πει ότι το χτεσινό παιχνίδι το πήρες λόγο της υπερ-απόδοσης του Σλουκα και το πείρα από κάθε προσδοκία παιχνίδι του Παπαπέτρου.nikosvip έγραψε: ↑Παρ Απρ 26, 2024 2:46 pmΚατανοητό να ενοχλεί τους Ολυμπιακούς η απόδοση του Σλουκα , και μεις τα ιδια κάναμε με Σπανουλη, προσωπικά εγώ όμως δε μπορούσα να μη παραδεχθώ πόσο παικταρας ήταν ο kill bill.
Μην μου πεις ότι όταν στο παιχνίδι πήγε στους 3 πόντους και με μπάλα στη Μακαμπι (άστοχο τρίποντο του Μλαντ) και το σκορ κόλλησε μετά για τρεις επιθέσεις στους 5 πόντους δεν σε έζωσαν τα φίδια.
Τότε καθάρισε ο Σλουκας που χτες έκανε την καλύτερη επιθετικη βραδιά της καριέρας του.
Η Μακαμπι το πηγε όπως το είχε προφανώς σχεδιάσει για εκτός έδρα παιχνίδι, να είναι δλδ κοντά στο σκορ και στο τελος να στο κλέψει … την Τρίτη της βγήκε χτες πάλι λειτούργησε το σχέδιό αλλά σε γλύτωσέ ο Σλουκας.
Αυτό που πρέπει να προβληματίζει τον ΠΑΟ είναι ότι για να πάρει το παιχνίδι έκαναν από τα τοπ παιχνίδια τους διαχρονικά, δυο (2) παίχτες του.
0
-
- Reactions: 1299
- Προειδοποιήσεις:
1
Ο παναθηναικος εχασε το πρωτο παιχνιδι γιατι δεν ειναι ετοιμη ψυχικα η ομαδα του Παο για τετοιους ειδους παιχνιδια. Και χθες παρολιγον να υπαρξει η τρικυμια οταν μειωθηκε η διαφορα στους 5 μεσα σε 3-4 λεπτα και αν υπηρχε ο μπαλντγουιν δηλαδη ενας ακομη πολος για να μην σκασει ο Μπραουν ισως και να ερχοταν η τρικυμια.nikosvip έγραψε: ↑Παρ Απρ 26, 2024 2:46 pmΚατανοητό να ενοχλεί τους Ολυμπιακούς η απόδοση του Σλουκα , και μεις τα ιδια κάναμε με Σπανουλη, προσωπικά εγώ όμως δε μπορούσα να μη παραδεχθώ πόσο παικταρας ήταν ο kill bill.
Βγηκαν μπροστα ομως οι μονοι παικτες που εχουν εμπειρια απο τετοια παιχνιδια με την πλατη ατον τοιχο ο σλουκας και ο Παπαπετρου. Τωρα αν δεν παιξει ο μοαλνγουιν στο τριτο παιχνιδι ειναι η ευκαιρια του να παρει πισω το πλεονεκτημα.
Ο σλουκας ειναι παικταρας και οποιος το αμφισβητει δεν καταλαβαινει απο μπασκετ. Παικτης για μεγαλα παιχνιδια ειναι και δεν το συζητω, παικτης που να σε παρει απο το χερακι ολη τη χρονια δεν ειναι και δεν ηταν και ποτε. Εγω το εχω γραψει και παλαιοτερα για τον Κωστα αν και Ολυμπιακος, αν θα μπορουσα θα τον ειχα στην ακρη του παγκου μου μεχρι τα βαθια γεραματα του( ισως και βαθυτερα λογω τροπου παιχνιδιου) οπως ο Σπανουλης και ο Πριντεζης μονο γιατι θα ξερω οτι θα μπορω να εχω ενα μαεστρο στις δυσκολες στιγμες. Ειναι μερος της ιστοριας του Ολυμπιακου και αυτο δεν θα αλλαξει. Απο εκει και περα δεν τα βρηκε με τον Μπαρτζωκα και απο την στιγμη που τον θεωρω οπως και η πλειοψηφια μεγαλυτερο κεφαλαιο για τον Ολυμπιακο απο οτι ο Κωστας καλα εκανε και πηγε καπου που θα ειναι ευτυχισμενος.
Και εσεις αν ειχατε το 2011 να διαλεξετε αναμεσα σε Ομπραντοβιτς και Μπατιστ ή Τσαρτσαρη τον Ζοτς θα διαλεγατε( μονο για τον Μητσο ισως οχι).
1
1