Euroleague 2023-2024 Playoffs (4) Barcelona FC vs (5) Olympiacos PIraeus

Συντονιστής: Captains

Αποτέλεσμα σειράς

Πρόκριση Ολυμπιακού 3-0
5
8%
Πρόκριση Ολυμπιακού 3-1
26
40%
Πρόκριση Ολυμπιακού 3-2
10
15%
Πρόκριση Μπαρτσελόνας 3-2
15
23%
Πρόκριση Μπαρτσελόνας 3-1
5
8%
Πρόκριση Μπαρτσελόνας 3-0
4
6%

Σύνολο ψήφων: 65
Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions: 3326
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: JO Morant, Luka Doncic
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 0

Τρί Απρ 30, 2024 1:19 pm

Εμένα μου φαίνεται ότι πολύ υποτιμάμε την Μπάρτσα χωρίς να προκύπτει ούτε από την πορεία της ως τώρα ούτε από τους παίκτες της, ούτε απαραίτητα από τον προπονητή της. Γιατί δηλαδή είναι ενδεικτικό το Game 1 και όχι το Game 2; Η Μπάρτσα έχει και ψηλούς και περιφερειακούς που μπορούν να μας κάνουν ζημιά, μπορεί να παίξει καλή άμυνα όπως ΄έδειξε, και οι 2 ομάδες προσαρμόζονται η μια στην άλλη. Έχουμε το πλεονέκτημα της έδρας μας και ως εκεί, μας δίνω ένα πλεονέκτημα αλλα΄σε καμία περίπτωση δεν υπάρχει εμφανής ανωτερώτηατα μας σε βαθμό που να θεωρούμε και σίγουρη την πρόκριση.

5
5 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
βήματα εκτός φάσης

a1greece
Reactions: 1435
Αγαπημένη ομάδα: Askatuak

Τρί Απρ 30, 2024 1:36 pm

Ο κόσμος ας κάνει ότι θέλει, αν και γενικά επικρατούν χαμηλοί τόνοι. Το ζήτημα είναι να μην υπάρχει υποτίμηση από τον προπονητή ή την ομάδα του Ολυμπιακού, κάτι που δεν φαίνεται από τη γενικότερη αντιμετώπιση της σειράς ή τις τελευταίες δηλώσεις.

0
assistant

nba
Reactions: 1661
Αγαπημένος παίκτης: Isiah Thomas
Προειδοποιήσεις: 2

Τρί Απρ 30, 2024 1:40 pm

Conan1982 έγραψε:
Εμένα μου φαίνεται ότι πολύ υποτιμάμε την Μπάρτσα χωρίς να προκύπτει ούτε από την πορεία της ως τώρα ούτε από τους παίκτες της, ούτε απαραίτητα από τον προπονητή της. Γιατί δηλαδή είναι ενδεικτικό το Game 1 και όχι το Game 2; Η Μπάρτσα έχει και ψηλούς και περιφερειακούς που μπορούν να μας κάνουν ζημιά, μπορεί να παίξει καλή άμυνα όπως ΄έδειξε, και οι 2 ομάδες προσαρμόζονται η μια στην άλλη. Έχουμε το πλεονέκτημα της έδρας μας και ως εκεί, μας δίνω ένα πλεονέκτημα αλλα΄σε καμία περίπτωση δεν υπάρχει εμφανής ανωτερώτηατα μας σε βαθμό που να θεωρούμε και σίγουρη την πρόκριση.
Ειναι πιο ενδεικτικο το game1 γιατι το ηθελαν και οι δυο ομαδες σαν τρελες ενω το 2ο δεν ηταν για μας do or die.....στο 1ο παιχνιδι λοιπον φανηκε οτι αν ειμαστε σοβαροι δεν μπορει να μας προκαλεσει ιδαιτερους πονοκεφαλους η Μπαρτσα......δεν ειναι κακη ομαδα προφανως και δε θα νικησουμε αν κατεβουμε με σαγιοναρα και γυαλι ηλιου αλλα αν ειμαστε σοβαροι δε θα υπαρξει θεμα.....

0
Άβαταρ μέλους
chainsaw

euroleague
Reactions: 893
Προειδοποιήσεις: 4

Τρί Απρ 30, 2024 1:45 pm

Παντα υπαρχει και η αλλη αναγνωση. Στο game 1 η Μπαρτσελονα ειχε τρομερο αγχος, ολοι οι παικτες της υπολειτουργησαν, αλλα εμεις παλι στο 4ο δεκαλεπτο ηπιαμε θαλασσα. Ειναι δεδομενο οτι και τα 2 ματς θα κριθουν στις λεπτομερειες. Εκει θα πρεπει η ομαδα να βρει λυσεις.

0
assistant

nba
Reactions: 1661
Αγαπημένος παίκτης: Isiah Thomas

Τρί Απρ 30, 2024 1:58 pm

εγω δεν περιμενω παιχνιδι που θα κριθει στις λεπτομερειες,στις τελευταιες κατοχες,σ ενα σουτ κτλ......δεν πιστευω φυσικα οτι θα τους διαλλυσουμε(και δεν το θελω κιολας για ψυχολογικους λογους)αλλα βλεπω ενα παιχνιδι που θα το ελεγχουμε στα 40΄ και δε θα αγχωθουμε.

0
Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin

Τρί Απρ 30, 2024 2:01 pm

assistant77 έγραψε:
Τρί Απρ 30, 2024 1:58 pm
εγω δεν περιμενω παιχνιδι που θα κριθει στις λεπτομερειες,στις τελευταιες κατοχες,σ ενα σουτ κτλ......δεν πιστευω φυσικα οτι θα τους διαλλυσουμε(και δεν το θελω κιολας για ψυχολογικους λογους)αλλα βλεπω ενα παιχνιδι που θα το ελεγχουμε στα 40΄ και δε θα αγχωθουμε.
Για τον Ολυμπιακό μιλάμε έτσι; Που μας έχει.. ασπρίσει τα μαλιά, που μας έχει φέρει στα πρόθυρα εγκεφαλικών πριν σηκώσουμε την γειτονιά από τις φωνές, που όταν ένα παιχνίδι κυλάει ήρεμα μας φαίνεται παράξενο και αναρωτιόμαστε πως έγινε και έχουμε ένα αίσθημα ότι κάτι λείπει.

4
2 Εικόνα 2 Εικόνα
XamenaF4_the_return

junior
Reactions: 117
Αγαπημένος παίκτης: Sokratis Kokkalis

Τρί Απρ 30, 2024 2:52 pm

Conan1982 έγραψε:
Δεν ειδα κανεναν εδω μεσα να γραφει για σιγουρη προκριση.
Ανωτερωτητα σε Μοναδες δεν υπαρχει
Ανωτερωτητα ως Ομαδα Εμφανης Ναι Υπαρχει
λογω προπονητη, μαχητικοτητας και ψυχης.

Αυτα ΔΕΝ ικανα να φερουν την Προκριση.
Μην τα Μπερδευουμε

Απλως λεμε οτι
Αν ο Ολυμπιακος προκριθει σημαινει οτι επαιξε οπως επρεπε και αντιμετωπισε την σειρα οπως επρεπε
Αν δεν προκριθει πραγμα που δεν ειναι καθολου απιθανο. Τοτε απλως δεν αντιμετωπισε την σειρα οπως επρεπε.

Ο Σωστος Ολυμπιακος χανει απο Ρεαλ
Ο Σωστος Ολυμπιακος δεν χανει απο καποια αλλη ομαδα

Ο Σωστος Ολυμπιακος μπορει να εμφανιστει; και σε τι ποσοστο;
Απαντηση: Αγνωστο.
Απαντηση: Πολυ πιθανον να ερχονται Ηττες

Αυτο ΔΕΝ αλλαζει καποια στοιχεια που εχει δειξει αυτη η ομαδα.

Και ας γραψουν μετα για επιθετικη στηροτητα και οτι αλλο σκεφτουν

0
Mickey Mantle? You think Mickey Mantle cares if you live or die?
You think Mickey Mantle cares if
your father lives or dies? Mantle
makes a hundred thousand dollars
a year.

A bronx tale
Άβαταρ μέλους
golitog7

nba
Reactions: 1732
Αγαπημένη θέση: Bench
Αγαπημένος παίκτης: Spanoulis, Diamantidis
Αγαπημένη ομάδα: BayernMunich
Προειδοποιήσεις: 1

Τρί Απρ 30, 2024 3:50 pm

Το ματς σήμερα είναι πραγματικά do or die για εμάς. Δεν πιστεύω όπως έχω ξαναπεί ότι αν κερδίσουμε θα περάσουμε σίγουρα και αέρα αλλά μου αρκεί διότι μας έχω ικανούς να κερδίσουμε και μέσα στη Βαρκελώνη το 5ο ματς. Αν χάσουμε σήμερα βλέπω πολύ δύσκολο να κερδίσουμε 2 ματς στη σειρά. Η πλάστιγκα θα έχει γύρει οριστικά προς τη μπάρτσα.

Αν είμαστε σκληροί και ρίξουμε ξύλο όπως φάγαμε στο δεύτερο ματς και έχουμε μία στοιχειώδη ευστοχία από το τρίποντο θα το πάρουμε. Ειδικά το τρίποντο είναι καθοριστικής σημασίαας για να κάνουμε μία κουρασμένη ομάδα να τρέξει κι άλλο. Τώρα αν τουβλάρουμε και οι άλλοι κλείσουνε μέσα θα είμασετ άξιοι της μοίρας μας.

0
Άβαταρ μέλους
chainsaw

euroleague

Τρί Απρ 30, 2024 3:56 pm

golitog7 έγραψε:
Το ματς σήμερα είναι πραγματικά do or die για εμάς. Δεν πιστεύω όπως έχω ξαναπεί ότι αν κερδίσουμε θα περάσουμε σίγουρα και αέρα αλλά μου αρκεί διότι μας έχω ικανούς να κερδίσουμε και μέσα στη Βαρκελώνη το 5ο ματς. Αν χάσουμε σήμερα βλέπω πολύ δύσκολο να κερδίσουμε 2 ματς στη σειρά. Η πλάστιγκα θα έχει γύρει οριστικά προς τη μπάρτσα.

Αν είμαστε σκληροί και ρίξουμε ξύλο όπως φάγαμε στο δεύτερο ματς και έχουμε μία στοιχειώδη ευστοχία από το τρίποντο θα το πάρουμε. Ειδικά το τρίποντο είναι καθοριστικής σημασίαας για να κάνουμε μία κουρασμένη ομάδα να τρέξει κι άλλο. Τώρα αν τουβλάρουμε και οι άλλοι κλείσουνε μέσα θα είμασετ άξιοι της μοίρας μας.
Aν τουβλαρεις παλι, παρκαρεις τον Γουοκαπ και πας με καμικαζι Μακκισικ/Λαρυ και Κανααν και ο,τι γινει. Μονο ο Σατορανσκι μπορει να ποσταρει απο τα γκαρντ της Μπαρτσελονα. Δνε εχουμε αμυντικο προβλημα.

0
Άβαταρ μέλους
golitog7

nba
Reactions: 1732
Αγαπημένη θέση: Bench
Αγαπημένος παίκτης: Spanoulis, Diamantidis
Αγαπημένη ομάδα: BayernMunich
Προειδοποιήσεις: 1

Τρί Απρ 30, 2024 4:08 pm

chainsaw έγραψε:
golitog7 έγραψε:

Aν τουβλαρεις παλι, παρκαρεις τον Γουοκαπ και πας με καμικαζι Μακκισικ/Λαρυ και Κανααν και ο,τι γινει. Μονο ο Σατορανσκι μπορει να ποσταρει απο τα γκαρντ της Μπαρτσελονα. Δνε εχουμε αμυντικο προβλημα.
Ο Γουόκαπ δεν βγαίνει. Αν τουβλάρει πρέπει να βρούμε άλλον τρόπο να τον αξιοποιήσουμε. Από την περσυνή σειρά έχουμε ιστορικό προηγούμενο και ξέρουμε πως να αντιδράσουμε σ αυτή την αντιμετώπιση. Απλώς θα πάρει το διάδρομο και θα μπουκάρει μέσα. Αν δεν πάςει βοήθεια λέι απ ή κοντινό mid range. Αν πάει kick out και ελεύθερο σουτ. Το πρόβλημα φάνηκε έντονο στην Βαρκελώνη και δη στο 2ο ματς διότι ο Γουόκαπ έπαιζε τραυματίας, δεν είχε ούτε δυνάμεις ούτε ανάσες. Αν έχει επανέλθει σωματικά και τον παίξουν Under πάμε σε screen, re-screen και μπούκα.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
chainsaw

euroleague

Τρί Απρ 30, 2024 4:35 pm

golitog7 έγραψε:
Τρί Απρ 30, 2024 4:08 pm
chainsaw έγραψε:

Ο Γουόκαπ δεν βγαίνει. Αν τουβλάρει πρέπει να βρούμε άλλον τρόπο να τον αξιοποιήσουμε. Από την περσυνή σειρά έχουμε ιστορικό προηγούμενο και ξέρουμε πως να αντιδράσουμε σ αυτή την αντιμετώπιση. Απλώς θα πάρει το διάδρομο και θα μπουκάρει μέσα. Αν δεν πάςει βοήθεια λέι απ ή κοντινό mid range. Αν πάει kick out και ελεύθερο σουτ. Το πρόβλημα φάνηκε έντονο στην Βαρκελώνη και δη στο 2ο ματς διότι ο Γουόκαπ έπαιζε τραυματίας, δεν είχε ούτε δυνάμεις ούτε ανάσες. Αν έχει επανέλθει σωματικά και τον παίξουν Under πάμε σε screen, re-screen και μπούκα.
Aν τον παιζουν στα 2 μετρα, πως θα κανει μπουκα;

0
Άβαταρ μέλους
qspock

allstar
Reactions: 522

Τρί Απρ 30, 2024 5:12 pm

Οπως και στο πρωτο παιχνιδι, η σειρα θα κριθει στην αμυνα.
Αν ειναι συγκεντρωμενοι και δε τα φανε απο τους της Μπαρτσα ολα καλα.
Αν επικεντρωθουν στην επιθεση, κι επειδη η Μπαρτσα σιγουρα θα πιεσει, μετα τα πρωτα τουβλα θα αρχισουν να αγχωνονται.

Η προσεγγιση του παιχνιδιου ειναι ολα τα λεφτα.

0
SleeperMonk

senior
Reactions: 466

Τρί Απρ 30, 2024 5:24 pm

Πάντως να πούμε και ότι ο γουοκαπ δεν είναι μαρντι Κόλλινς ούτε Τζος Τσίλντρες. Θα τον παίξεις μια αντερ, θα τον παίξεις δεύτερη, ε στην τρίτη θα σε τιμωρήσει.

Σε σειρά δηλαδή είναι αρκετά επικίνδυνο. Βέβαια το ίδιο θα κάνει η Μπαρτσελόνα γιατί όλες οι άλλες επιλογές είναι χειρότερες.

0
Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin

Τρί Απρ 30, 2024 5:35 pm

SleeperMonk έγραψε:
Πάντως να πούμε και ότι ο γουοκαπ δεν είναι μαρντι Κόλλινς ούτε Τζος Τσίλντρες. Θα τον παίξεις μια αντερ, θα τον παίξεις δεύτερη, ε στην τρίτη θα σε τιμωρήσει.

Σε σειρά δηλαδή είναι αρκετά επικίνδυνο. Βέβαια το ίδιο θα κάνει η Μπαρτσελόνα γιατί όλες οι άλλες επιλογές είναι χειρότερες.
Το ζήτημα είναι ότι δεν είναι σταθερός, αν του δώσεις τρίποντα και δεν μπουν μετά οι πιθανότητες να συνεχίζει να αστοχεί είναι αυξημένες, το έχουμε δει αρκετές φορές φέτος. Στο δίνουν και δεν το παίρνεις είναι η απορία; Αν δεις ότι δεν μπαίνουν ναι, ας κοιτάξουμε για άλλες εναλλακτικές, το ζήτημα δεν είναι βέβαια μόνο ότι δεν τα βάζει είναι ότι κλείνουν οι αντίπαλοι προς τα μέσα και περιορίζουν τον χώρο δράσης των ψηλών μας.

0
SleeperMonk

senior
Reactions: 466

Τρί Απρ 30, 2024 6:08 pm

Conan1982 έγραψε:
Τρί Απρ 30, 2024 5:35 pm
SleeperMonk έγραψε:

Το ζήτημα είναι ότι δεν είναι σταθερός, αν του δώσεις τρίποντα και δεν μπουν μετά οι πιθανότητες να συνεχίζει να αστοχεί είναι αυξημένες, το έχουμε δει αρκετές φορές φέτος. Στο δίνουν και δεν το παίρνεις είναι η απορία; Αν δεις ότι δεν μπαίνουν ναι, ας κοιτάξουμε για άλλες εναλλακτικές, το ζήτημα δεν είναι βέβαια μόνο ότι δεν τα βάζει είναι ότι κλείνουν οι αντίπαλοι προς τα μέσα και περιορίζουν τον χώρο δράσης των ψηλών μας.
Ναι συμφωνώ ότι δεν είναι σταθερός. Πάντως νομίζω αν στο δίνουν το παίρνεις, εκτός και αν είσαι ο μαρντικολις :D

0
Απάντηση

Επιστροφή στο “Euroleague Season 2023-2024”