Euroleague 2023-2024 Playoffs (2) Panathinaikos vs (7) Maccabi Tel Aviv

Συντονιστής: Captains

Πρόβλεψη σκορ σειράς

Panathinaikos Athens 3 - Maccabi Tel Aviv 0
5
6%
Panathinaikos Athens 3 - Maccabi Tel Aviv 1
27
35%
Panathinaikos Athens 3 - Maccabi Tel Aviv 2
21
27%
Panathinaikos Athens 0 - Maccabi Tel Aviv 3
3
4%
Panathinaikos Athens 1 - Maccabi Tel Aviv 3
16
21%
Panathinaikos Athens 2 - Maccabi Tel Aviv 3
6
8%

Σύνολο ψήφων: 78
BillyPao

champion
Reactions: 2651
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 3

Τετ Μάιος 01, 2024 3:17 pm

80sLover έγραψε:
Τετ Μάιος 01, 2024 3:15 pm
Jimmyrogue84 έγραψε:
Τετ Μάιος 01, 2024 3:07 pm
Παιδιά καλό κουράγιο....τους διαιτητές απ το χθεσινό ματς με μας και τη Μπάρτσα τους όρισαν για το αυριανό δικό σας με τη Μακάμπι.... :banghead: :hammer:
Φιλε μου δεν νομιζω να πρεπει να ασχολειται κανενας Παναθηναικος με το αυριανο παιχνιδι καθως ειναι ηδη χαμενο.

Εχθες για 35 λεπτα η Διαιτησια ηταν ΑΨΟΓΗ, ειχα χρονια να δω τετοια διαιτησια χωρις αδικιες και παλι χαναμε με 18 ποντους...απο μια ομαδα που δεν επαιζε ο κορυφαιος σκορερ της, που επαιζε για πρωτη φορα σε αυτο το γηπεδο και που ειχε 700 οπαδους...
Με ποια διαιτησια να ασχολουμαστε τωρα και με ποιο Game 4.
Ειμαστε αξιοι της μοιρας μας....
Ειτε μας σφυριξει αυριο ο Γιαννακοπουλος ειτε ο Μπερτομεου το αποτελεσμα θα ειναι το ιδιο...ΗΤΤΑ
Αφού εύχεσαι να χάσουμε γιατί σε νοιάζει να δικαιωθείς και όχι το καλό της ομάδας, τότε προφανώς και δεν είσαι Παναθηναϊκός, αλλά ένα ακόμα τρολ από τα πολλά που υπάρχουν.

1
1 Εικόνα
80sLover
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 0

Τετ Μάιος 01, 2024 3:19 pm

BillyPao έγραψε:
Τετ Μάιος 01, 2024 3:14 pm
Σέβομαι την κάθε άποψη, αλλά είναι αστείο να λένε κάποιοι ότι γνωρίζουν καλύτερα από τον Αταμάν. Η απαξίωση ενός καταξιωμένου και επιτυχημένου προπονητή δεν είναι άποψη, αλλά εμπάθεια που προφανώς και δε θα σεβαστώ.

Την δικη μου αποψη εννοειται οτι μπορεις να.μη τη σεβαστεις γιατι ειμαι ενας απλος οπαδος...του Παπαπετρου την σεβεσαι??
Που σου λεει οτι ειχε η ομαδα ΛΥΠΗΡΗ εικονα και οτι μπηκαν ΑΝΕΤΟΙΜΟΙ στο παιχνιδι??
Τι αλλο πρεπει να πει δημοσια δηλαδη για να καταλαβετε?

80sLover
Reactions:

Τετ Μάιος 01, 2024 3:20 pm

BillyPao έγραψε:
80sLover έγραψε:
Τετ Μάιος 01, 2024 3:15 pm

Φιλε μου δεν νομιζω να πρεπει να ασχολειται κανενας Παναθηναικος με το αυριανο παιχνιδι καθως ειναι ηδη χαμενο.

Εχθες για 35 λεπτα η Διαιτησια ηταν ΑΨΟΓΗ, ειχα χρονια να δω τετοια διαιτησια χωρις αδικιες και παλι χαναμε με 18 ποντους...απο μια ομαδα που δεν επαιζε ο κορυφαιος σκορερ της, που επαιζε για πρωτη φορα σε αυτο το γηπεδο και που ειχε 700 οπαδους...
Με ποια διαιτησια να ασχολουμαστε τωρα και με ποιο Game 4.
Ειμαστε αξιοι της μοιρας μας....
Ειτε μας σφυριξει αυριο ο Γιαννακοπουλος ειτε ο Μπερτομεου το αποτελεσμα θα ειναι το ιδιο...ΗΤΤΑ
Αφού εύχεσαι να χάσουμε γιατί σε νοιάζει να δικαιωθείς και όχι το καλό της ομάδας, τότε προφανώς και δεν είσαι Παναθηναϊκός, αλλά ένα ακόμα τρολ από τα πολλά που υπάρχουν.
Το οτι δεν σαρεσει η αποψη μου δεκτο...αλλα οχι να λες οτι θελω να χασουμε και οτι δεν ειμαι Παναθηναικος :drunk:

BillyPao

champion

Τετ Μάιος 01, 2024 3:22 pm

80sLover έγραψε:
BillyPao έγραψε:

Το οτι δεν σαρεσει η αποψη μου δεκτο...αλλα οχι να λες οτι θελω να χασουμε και οτι δεν ειμαι Παναθηναικος :drunk:
Κανένας Παναθηναϊκός δε θα ευχόταν να χάσει η ομάδα για να βγει και να πει "σας τα έλεγα εγώ, είναι μυρωδιάς ο Αταμάν".

0
80sLover
Reactions:

Τετ Μάιος 01, 2024 3:33 pm

BillyPao έγραψε:
80sLover έγραψε:

Κανένας Παναθηναϊκός δε θα ευχόταν να χάσει η ομάδα για να βγει και να πει "σας τα έλεγα εγώ, είναι μυρωδιάς ο Αταμάν".
Ειπα εγω πουθενα οτι ΕΥΧΟΜΑΙ να χασουμε η οτι ΘΕΛΩ να χασουμε??

Απλα λεω οτι πιστευω πως το αυριανο παιχνιδι δεν χρειαζεται να ασχολουμαστε γιατι ειναι ηδη χαμενο, διοτι απο τον Προπονητη δεν περιμενω απολυτως τιποτα.
Τωρα αν Σλουκας και ΝΑΝ κανουν παλι ρεκορ καριερας σε ασιστ και ποντους με 30 ποντους ο καθενας μπορει εχουμε πιθανοτητες...αλλα και παλι αυτο δεν ειναι μπασκετ. Ειναι All Star game

assistant

nba
Reactions: 1754
Αγαπημένος παίκτης: Isiah Thomas
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 2

Τετ Μάιος 01, 2024 3:34 pm

BillyPao έγραψε:
80sLover έγραψε:

Ο Αταμαν ειναι προπονηταρας και ειναι αθλος του εβαλε την ομαδα στα playoffs στην πρωτη χρονια με 10 καινουριους παιχτες........αλλα στη διαχειριση,στην ετοιμασια αυτης της σειρας εχει κανει μπασκετικα ΄΄εγκληματα.....το ενα δεν αναιρει το αλλο ,μπορουν και συμβαινουν ταυτοχρονα...

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
lefpan

nba
Reactions: 1919
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Ζάρκο, Fast Eddie
Προειδοποιήσεις: 4

Τετ Μάιος 01, 2024 3:40 pm

Πολλή μίρλα, ρε παιδιά, εφάμιλλη με των δικών μου απέναντι. Και αυτό είναι άδικο.
Ο ΠΑΟ δεν είναι η σούπερ υπερομάδα, αλλά δεν είναι και για τα μπάζα, όπως τον εμφανίζετε πολλοί.
Ήδη είναι πετυχημένη η ομάδα μέχρις εδώ, και υπάρχει και συνέχεια.
Το επόμενο παιχνίδι πιστεύω πως θα το πάρετε άνετα. Φτάνει ο Αταμάν να αποφασίσει να παίξει κανονικό μπάσκετ. Το ταλέντο υπάρχει, οι μονάδες υπάρχουν, ας μπει στην εξίσωση και η προπονητική παρέμβαση και όχι ο αυτόματος πιλότος.

0
I never thought there were corners in time
Till I was told to stand in one
BillyPao

champion

Τετ Μάιος 01, 2024 4:01 pm

80sLover έγραψε:
BillyPao έγραψε:

Απλα λεω οτι πιστευω πως το αυριανο παιχνιδι δεν χρειαζεται να ασχολουμαστε γιατι ειναι ηδη χαμενο, διοτι απο τον Προπονητη δεν περιμενω απολυτως τιποτα.
Τωρα αν Σλουκας και ΝΑΝ κανουν παλι ρεκορ καριερας σε ασιστ και ποντους με 30 ποντους ο καθενας μπορει εχουμε πιθανοτητες...αλλα και παλι αυτο δεν ειναι μπασκετ. Ειναι All Star game
Εντάξει, αν θεωρείς ότι η ομάδα αυτή από τύχη έφτασε στην 2η θέση στην κανονική διάρκεια της Ευρωλίγκας και ότι ο Αταμάν δεν έχει καμία συνεισφορά σε αυτή την προσπάθεια, σηκώνω τα χέρια ψηλά —από το πληκτρολόγιο. Να μη συμπαθείς τον Αταμάν το καταλαβαίνω, τον μηδενισμό δεν τον δέχομαι.

1
1 Εικόνα
N.I.2022

a1greece
Reactions: 323
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Eddie Johnson
Αγαπημένη ομάδα: OSFP
Προειδοποιήσεις: 1

Τετ Μάιος 01, 2024 5:12 pm

BillyPao έγραψε:
Τετ Μάιος 01, 2024 4:01 pm
80sLover έγραψε:

Εντάξει, αν θεωρείς ότι η ομάδα αυτή από τύχη έφτασε στην 2η θέση στην κανονική διάρκεια της Ευρωλίγκας και ότι ο Αταμάν δεν έχει καμία συνεισφορά σε αυτή την προσπάθεια, σηκώνω τα χέρια ψηλά —από το πληκτρολόγιο. Να μη συμπαθείς τον Αταμάν το καταλαβαίνω, τον μηδενισμό δεν τον δέχομαι.
Όχι πως δεν είναι καλή ομάδα ο ΠΑΟ...

... αλλά ΝΑΙ !! στη 2η θέση από τύχη έφτασε, με τη ανεκδιήγητη βολή στο Μονακό και με τον ύπνο του Μπελινελι στην Ιταλία.

Δεν έχει σημασία στο μπάσκετ είναι και αυτά…αλλά η αυτογνωσία πρέπει να υπάρχει!

0
Άβαταρ μέλους
Jimmyrogue84

euroleague
Reactions: 552

Τετ Μάιος 01, 2024 5:19 pm

Διαφωνώ με κάποιους πάντως κι εδω που λένε οτι αύριο θα χει ήττα, η σειρά είναι περίεργη η δική σας, καλή ομάδα η Μακάμπι αλλά δεν είναι και το μεγαθήριο!Ο Παναθηναϊκός μπήκε κάπως μπλαζέ χθες, ίσως έπαιξε ρόλο το 2ο ματς που τελείωσε με 16π διαφοράς και περιμένανε πιο εύκολο εργο το θεωρώ δεδομένο ότι θα βγάλει αντίδραση ο Παναθηναϊκός όπως κι ότι αν θα χάσει δε θα χάσει με τα χέρια κάτω.....

0
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions: 5031

Τετ Μάιος 01, 2024 5:39 pm

Jimmyrogue84 έγραψε:
Τετ Μάιος 01, 2024 5:19 pm
το θεωρώ δεδομένο ότι θα βγάλει αντίδραση ο Παναθηναϊκός όπως κι ότι αν θα χάσει δε θα χάσει με τα χέρια κάτω.....
θα χασει τον αγωνα αλλα θα κερδισει τις εντυπωσεις που λενε :mrgreen:

0
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion

Τετ Μάιος 01, 2024 5:43 pm

N.I.2022 έγραψε:
Τετ Μάιος 01, 2024 5:12 pm

Όχι πως δεν είναι καλή ομάδα ο ΠΑΟ...

... αλλά ΝΑΙ !! στη 2η θέση από τύχη έφτασε, με τη ανεκδιήγητη βολή στο Μονακό και με τον ύπνο του Μπελινελι στην Ιταλία.

Δεν έχει σημασία στο μπάσκετ είναι και αυτά…αλλά η αυτογνωσία πρέπει να υπάρχει!
ολες οι ομαδες εχουν κερδισει παιχνιδι στο τελος εχουν χασει παιχνιδι στο τελος εχουν κανει χαζες ηττες κτλ
απτην θεση 2-6 ειναι περιπου ισοδυναμες ολες θα θα μπορουσαν να ηταν 2ες η 6ες αντιστοιχα

οι 2 που ξεχωριζουν ειναι η ρεαλ που φαινεται ενα κλικ καλυτερη απτις υπολοιπες και η μπασκονια που φαινεται ενα κλικ χειροτερη απτις υπολοιπες

1
1 Εικόνα
80sLover
Reactions:

Τετ Μάιος 01, 2024 5:55 pm

Τα ειπαμε πριν το παιχνιδι εχθες...οτι ειναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ ευκαιρια το Game 3 γιατι
1) Υποτιθεται ερχομασταν με ψυχολογια απο το Game 2
2) Η Μακαμπι επαιζε σε γηπεδο που δεν εχει ξαναπαιξει
3) Επαιζε με 700 οπαδους
4) Επαιζε χωρις τον 2ο καλυτερο παικτη της

Και τι καναμε? Πηγαμε και χαναμε με 18 ποντους με μια διαιτησια που ηταν στην χειροτερη 50-50 για 39 λεπτα.

Αυτη τη στιγμη ειμαστε η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ομαδα των πλει οφφ.

Μια ομαδα που απο ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΗΣ παιζει με ενα Σεντερ και 1 τεσσαρι.

Ξεκιναει εχθες το παιχνιδι με Γκριγκο πανω σε ΚΟΛΣΟΝ!!! Που ειναι απο τα μεγαλυτερα ΜΙΣ ΜΑΤΣ στην διοργανωση ολοκληρη. Δηλαδη τι περιμενε οτι σε 5 μερες θα εχει βαλει ο Γκριγκο 15 μυικα κιλα και θα εχει ανεβασει 2 ταχυτητες???
Ξεκιναει το παιχνιδι με ανετο 5-0 δινοντας ψυχολογια στην Μακαμπι και τον βγαζει....ΔΗΛΑΔΗ τι ακριβως περιμενε να αλλαξει??

Η Μακαμπι εχει εναν πολο δημιουργιας τον Λορεντσο Μπραουν( απουσια Μπολντγουιν)...αντι λοιπον να εχει πανω του 30 λεπτα Καλαιτζακη και Γκραντ εναλλαξ να του ρουφηξουν τα πνευμονια ( γιατι δεν ειναι και 25 χρονων) τον ειχε με Σλουκα και Βιλντοζα και εκαναν παρτι με τον Νιμπο ( Ρεκορ καριερας) στα αλει ουπ.

Εβαλε τον Κωστα μεσα που ειναι ο Μονος που ματσαρει σε αθλητικοτητα την φροντ λαιν της Μακαμπι...εκανε μια λαθος ενεργεια και τον εβγαλε σε 30 Δευτερολεπτα και δεν τον ξαναεβαλε σε ολο το παιχνιδι....Για να μου βαλει μεσα τον Μπαλτσεροφσκι(!!!!!!!!) που τον εχει DNP στα 10 τελευταια παιχνιδια. Δηλαδη δεν θα μπορουσε να παει στο 5 με Κωστα στο 4 με Λεσορ και στο 3 με Παπαπετρου να τους φανε το σκαλπ???
Σε καποια φαση επαιζε με Σλουκα, Βιλντοζα, Γκριγκονις Μητογλου και Μπαλτσε!!!!!!!

Δεν μπορουσε να βαλει 5-10 λεπτα πανω στ ον αργοκινητο Κοχεν τον Μαντζουκα..ποσο χειροτερος αμυντικα απο τον Μητογλου μπορει να ειναι??? Θα μου πειτε ποιον Ματζουκα τον εχει Σε ολη την Ευρωλιγκα DNP...ΠΟΙΟΣ του φταιει που δεν εχει ετοιμοπολεμους ολους τους παικτες του και να μπορει να παρει απο τον καθενα.ΟΤΙ μπορει...μια αμυνα, ενα τριποντο, ενα φαουλ ??? Καθε φαση μετραει...

Γιατι η ομαδα δεν μπηκε με το μαχαιρι στα δοντια...αλλα ηταν ολοι σαν χεσμενοι??
Ποιος οφειλει να ετοιμασει την ομαδα ψυχολογικα και αγωνιστικα??

Γιατι δεν εχει αναλαβει την ευθυνη ποτε για την ασχημη εικονα της ομαδας? Εχθες η δηλωση του ηταν " χασαμε επειδη καναμε ενα χαζο φαουλ, εκανε ενα λαθος ο διαιτητης και χασαμε το τελευταιο σουτ"....και βγαινει ο Καλυτερος του παικτης ο Παπαπετρου και λεει οτι χασαμε γιατι 35 λεπτα ειχαμε ΛΥΠΗΡΗ εικονα και μπηκαμε να παιξουμε ΑΝΕΤΟΙΜΟΙ.
Δηλαδη χασαμε επειδη Φταιει ο ΝΑΝ που δεν εβαλε το τελευταιο Μπαζερ Μπιτερ..ενω σπυ εχει γυρισει ΜΟΝΟΣ του το παιχνιδι με τραβηγμενα τριποντα ενω εσυ κοιμασαι η τρως μπακλαβα στον Παγκο.

Τι να πεις ρε φιλε απο που να ξεκινησει και να τελειωσει καποιος με το χθεσινο εκτρωμα...

Υπομονη και υπομονη...ποια υπομονη 12 χρονια χωρις Φ4 ημασταν 22 χρονων και πηγαμε 35..καθε φορα τα ιδια και τα ιδια...ΥΠΟΜΟΝΗ

Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion

Τετ Μάιος 01, 2024 6:05 pm

80sLover έγραψε:
3) Επαιζε με 700 οπαδους

Και τι καναμε? Πηγαμε και χαναμε με 18 ποντους με μια διαιτησια που ηταν στην χειροτερη 50-50 για 39 λεπτα.

Μια ομαδα που απο ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΗΣ παιζει με ενα Σεντερ και 1 τεσσαρι.

Ξεκιναει εχθες το παιχνιδι με Γκριγκο πανω σε ΚΟΛΣΟΝ!!! Που ειναι απο τα μεγαλυτερα ΜΙΣ ΜΑΤΣ στην διοργανωση ολοκληρη. Δηλαδη τι περιμενε οτι σε 5 μερες θα εχει βαλει ο Γκριγκο 15 μυικα κιλα και θα εχει ανεβασει 2 ταχυτητες???
Ξεκιναει το παιχνιδι με ανετο 5-0 δινοντας ψυχολογια στην Μακαμπι και τον βγαζει....ΔΗΛΑΔΗ τι ακριβως περιμενε να αλλαξει??

Η Μακαμπι εχει εναν πολο δημιουργιας τον Λορεντσο Μπραουν( απουσια Μπολντγουιν)...αντι λοιπον να εχει πανω του 30 λεπτα Καλαιτζακη και Γκραντ εναλλαξ να του ρουφηξουν τα πνευμονια ( γιατι δεν ειναι και 25 χρονων) τον ειχε με Σλουκα και Βιλντοζα και εκαναν παρτι με τον Νιμπο ( Ρεκορ καριερας) στα αλει ουπ.

Εβαλε τον Κωστα μεσα που ειναι ο Μονος που ματσαρει σε αθλητικοτητα την φροντ λαιν της Μακαμπι...εκανε μια λαθος ενεργεια και τον εβγαλε σε 30 Δευτερολεπτα και δεν τον ξαναεβαλε σε ολο το παιχνιδι....Για να μου βαλει μεσα τον Μπαλτσεροφσκι(!!!!!!!!) που τον εχει DNP στα 10 τελευταια παιχνιδια. Δηλαδη δεν θα μπορουσε να παει στο 5 με Κωστα στο 4 με Λεσορ και στο 3 με Παπαπετρου να τους φανε το σκαλπ???
Σε καποια φαση επαιζε με Σλουκα, Βιλντοζα, Γκριγκονις Μητογλου και Μπαλτσε!!!!!!!

Δεν μπορουσε να βαλει 5-10 λεπτα πανω στ ον αργοκινητο Κοχεν τον Μαντζουκα..ποσο χειροτερος αμυντικα απο τον Μητογλου μπορει να ειναι??? Θα μου πειτε ποιον Ματζουκα τον εχει Σε ολη την Ευρωλιγκα DNP...ΠΟΙΟΣ του φταιει που δεν εχει ετοιμοπολεμους ολους τους παικτες του και να μπορει να παρει απο τον καθενα.ΟΤΙ μπορει...μια αμυνα, ενα τριποντο, ενα φαουλ ??? Καθε φαση μετραει...

Γιατι η ομαδα δεν μπηκε με το μαχαιρι στα δοντια...αλλα ηταν ολοι σαν χεσμενοι??

Γιατι δεν εχει αναλαβει την ευθυνη ποτε για την ασχημη εικονα της ομαδας? Εχθες η δηλωση του ηταν " χασαμε επειδη καναμε ενα χαζο φαουλ, εκανε ενα λαθος ο διαιτητης και χασαμε το τελευταιο σουτ"....και βγαινει ο Καλυτερος του παικτης ο Παπαπετρου και λεει οτι χασαμε γιατι 35 λεπτα ειχαμε ΛΥΠΗΡΗ εικονα και μπηκαμε να παιξουμε ΑΝΕΤΟΙΜΟΙ.
Δηλαδη χασαμε επειδη Φταιει ο ΝΑΝ που δεν εβαλε το τελευταιο Μπαζερ Μπιτερ..ενω σπυ εχει γυρισει ΜΟΝΟΣ του το παιχνιδι με τραβηγμενα τριποντα ενω εσυ κοιμασαι η τρως μπακλαβα στον Παγκο.

Τι να πεις ρε φιλε απο που να ξεκινησει και να τελειωσει καποιος με το χθεσινο εκτρωμα...

Υπομονη και υπομονη...ποια υπομονη 12 χρονια χωρις Φ4 ημασταν 22 χρονων και πηγαμε 35..καθε φορα τα ιδια και τα ιδια...ΥΠΟΜΟΝΗ
ο παναθηναικος dedalos :mrgreen:

2
1 Εικόνα 1 Εικόνα
TakeshyKurosawa1

allstar
Reactions: 1502
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Vasilis Spanoulis
Προειδοποιήσεις: 2

Τετ Μάιος 01, 2024 6:11 pm

80sLover έγραψε:
3) Επαιζε με 700 οπαδους

Συμφωνώ στα περισσότερα, αλλά όπως και να έχει το πράγμα.. Τους έχετε ειδικά αν δεν παίξει ο Μπολντγουιν. Το παιχνίδι της σειράς είναι αύριο! Αν το πάρετε θα χάσουν από το αεροπλάνο!

0
Απάντηση

Επιστροφή στο “Euroleague Season 2023-2024”