Να φανταστώ ότι και μετά το 1ο παιχνίδι έλεγες ότι θα χάσουμε στο 2ο...80sLover έγραψε: ↑Τετ Μάιος 01, 2024 10:45 pmΠοτε δεν ξερεις πως ενας ιος μπορει να επηρεασει καποιο ζωτικο οργανο η μπορει να πηρε καποια ισχυρη αντιβιωση η οποια επισης μπορει να τον επηρεασε. Αυτο που ακουγεται παντως ειναι οτι ειναι καλυτερα και αναμενεται να βοηθησει στην συνεχεια και δεν εννοω τα πλει οφ που τελειωνουνε αυριο για μας.
Euroleague 2023-2024 Playoffs (2) Panathinaikos vs (7) Maccabi Tel Aviv
Συντονιστής: Captains
-
- Reactions: 2651
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
0
Οχι η αληθεια ειναι οτι ευκολα η δυσκολα περιμενα να τα παρουμε και τα 2 παιχνιδια στο ΟΑΚΑ...BillyPao έγραψε: ↑Τετ Μάιος 01, 2024 10:52 pmΝα φανταστώ ότι και μετά το 1ο παιχνίδι έλεγες ότι θα χάσουμε στο 2ο...80sLover έγραψε: ↑Τετ Μάιος 01, 2024 10:45 pmΠοτε δεν ξερεις πως ενας ιος μπορει να επηρεασει καποιο ζωτικο οργανο η μπορει να πηρε καποια ισχυρη αντιβιωση η οποια επισης μπορει να τον επηρεασε. Αυτο που ακουγεται παντως ειναι οτι ειναι καλυτερα και αναμενεται να βοηθησει στην συνεχεια και δεν εννοω τα πλει οφ που τελειωνουνε αυριο για μας.
και για το 1ο παιχνιδι του εδωσα δικαιο του Μπακλαβατζη για τη διαιτησια...ειδικα με τις αστειες βολες απο τη σεντρα...
αλλα να μου βγαινει εχθες να παραπονιεται οτι μας σφαξανε επειδη σε ολο το παιχνιδι εκαναν λαθος ΜΙΑ κατοχη και ηταν στα 55 δευτερολεπτα και ακολουθησαν αρκετες φασεις μετα απο αυτη...και 40 λεπτα να κοιμαται...ενταξει παιζει με τη νοημοσυνη μας
-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
Η διαιτησία είναι κομμάτι του παιχνιδιού, δεν είναι ''υποτίμηση της νοημοσύνης'' να αναφέρεται κάποιος στη διαιτησία όταν θεωρεί ότι μπορεί να έπαιξε ρόλο στο τελικό αποτέλεσμα.80sLover έγραψε: ↑Τετ Μάιος 01, 2024 11:04 pmΟχι η αληθεια ειναι οτι ευκολα η δυσκολα περιμενα να τα παρουμε και τα 2 παιχνιδια στο ΟΑΚΑ...
και για το 1ο παιχνιδι του εδωσα δικαιο του Μπακλαβατζη για τη διαιτησια...ειδικα με τις αστειες βολες απο τη σεντρα...
αλλα να μου βγαινει εχθες να παραπονιεται οτι μας σφαξανε επειδη σε ολο το παιχνιδι εκαναν λαθος ΜΙΑ κατοχη και ηταν στα 55 δευτερολεπτα και ακολουθησαν αρκετες φασεις μετα απο αυτη...και 40 λεπτα να κοιμαται...ενταξει παιζει με τη νοημοσυνη μας
0
Ναι ειναι παραγοντας αλλα να την επικαλουμαστε οταν οντως επηρεαζει την εκβαση ενος παιχνιδιου.BillyPao έγραψε: ↑Τετ Μάιος 01, 2024 11:14 pmΗ διαιτησία είναι κομμάτι του παιχνιδιού, δεν είναι ''υποτίμηση της νοημοσύνης'' να αναφέρεται κάποιος στη διαιτησία όταν θεωρεί ότι μπορεί να έπαιξε ρόλο στο τελικό αποτέλεσμα.80sLover έγραψε: ↑Τετ Μάιος 01, 2024 11:04 pm
Οχι η αληθεια ειναι οτι ευκολα η δυσκολα περιμενα να τα παρουμε και τα 2 παιχνιδια στο ΟΑΚΑ...
Οπως πχ στο 1ο παιχνιδι...αλλα να επικαλειται εχθες που εγινε λαθος σε μια φαση μονο...ενταξει απλα προσπαθει να καλυψει τη δικη του ανεπαρκεια στο παιχνιδι.
-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
Δεν ξέρουμε αν αυτό το λάθος επηρέασε το τελικό αποτέλεσμα. Και λέει κάπου ότι αν δεν παίξουμε καλά, δεν μπορούμε να έχουμε παράπονα από τη διαιτησία; Δε νομίζω.
0
Εγω ειμαι ο πρωτος που αναφερομαι στη διαιτησια και εχω φαει πολλα μπαν εδω περα για τις αναφορες μου στη διαιτησια...αλλα το να αναφερομαστε εχθες ΓΙΑ ΜΙΑ ΦΑΣΗ θα χασουμε το δασος.
Το κανουν μονο εσυ, το SDNA, ο Αταμαν και ο DPG7000 στο Ινστα.
Επισης μονο εσυ και το SDNA δεν παραδεχεστε τον μυθικο χθεσινο ΥΠΝΟ του ΑΤΑΜΑΝ. Το ακουσατε το ροχαλητο αλλα για καποιο λογο το αποσιωπατε...το SDNA να το καταλαβω γιατι...εσυ δεν ξερω τι λογο εχεις.
Σημερινες δηλωσεις ΓΚΕΡΣΟΝ... " Ο Αταμαν πρεπει να ειναι πιο δραστηριος στον παγκο...χρειαζονται και οι παικτες του να τον βλεπουν πιο δραστηριο".
Με αλλα λογια του λεει να ξυπνησει.
Χθεσινες δηλωσεις Παπαπετρου : " Ειχαμε ΛΥΠΗΡΗ εικονα για 35 λεπτα...μπηκαμε ΑΝΕΤΟΙΜΟΙ και ΑΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΟΙ".
Μονο εσυ και το SDNA αρνειστε την αθλια χθεσινη εικονα του Αταμαν.
-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
Ο Γκέρσον είναι πρώην προπονητής της Μακάμπι, τι θα έλεγε; Δηλώσεις για να χαλάσει το κλίμα στον Παναθηναϊκό έκανε. Πέρα από την πλάκα, η κακή νοοτροπία οφείλεται πρώτιστα στους παίκτες, αυτοί μπαίνουν στο παρκέ να παίξουν. Ο Αταμάν δεν είπε ποτέ "θέλω να μπείτε χαλαροί, να χάνετε με 20 πόντους στο ημίχρονο, δεν πειράζει".80sLover έγραψε: ↑Τετ Μάιος 01, 2024 11:54 pmΕγω ειμαι ο πρωτος που αναφερομαι στη διαιτησια και εχω φαει πολλα μπαν εδω περα για τις αναφορες μου στη διαιτησια...αλλα το να αναφερομαστε εχθες ΓΙΑ ΜΙΑ ΦΑΣΗ θα χασουμε το δασος.
Το κανουν μονο εσυ, το SDNA, ο Αταμαν και ο DPG7000 στο Ινστα.
Επισης μονο εσυ και το SDNA δεν παραδεχεστε τον μυθικο χθεσινο ΥΠΝΟ του ΑΤΑΜΑΝ. Το ακουσατε το ροχαλητο αλλα για καποιο λογο το αποσιωπατε...το SDNA να το καταλαβω γιατι...εσυ δεν ξερω τι λογο εχεις.
Σημερινες δηλωσεις ΓΚΕΡΣΟΝ... " Ο Αταμαν πρεπει να ειναι πιο δραστηριος στον παγκο...χρειαζονται και οι παικτες του να τον βλεπουν πιο δραστηριο".
Με αλλα λογια του λεει να ξυπνησει.
Χθεσινες δηλωσεις Παπαπετρου : " Ειχαμε ΛΥΠΗΡΗ εικονα για 35 λεπτα...μπηκαμε ΑΝΕΤΟΙΜΟΙ και ΑΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΟΙ".
Μονο εσυ και το SDNA αρνειστε την αθλια χθεσινη εικονα του Αταμαν.
0
-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
Σιγά μην πάρει τόσα λεφτά, είπαμε. Μου φαίνεται εντελώς υπερβολικό αυτό το ποσό.
0
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος BillyPao την Πέμ Μάιος 02, 2024 12:57 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.