Euroleague 2023-2024 Playoffs (2) Panathinaikos vs (7) Maccabi Tel Aviv

Συντονιστής: Captains

Πρόβλεψη σκορ σειράς

Panathinaikos Athens 3 - Maccabi Tel Aviv 0
5
6%
Panathinaikos Athens 3 - Maccabi Tel Aviv 1
27
35%
Panathinaikos Athens 3 - Maccabi Tel Aviv 2
21
27%
Panathinaikos Athens 0 - Maccabi Tel Aviv 3
3
4%
Panathinaikos Athens 1 - Maccabi Tel Aviv 3
16
21%
Panathinaikos Athens 2 - Maccabi Tel Aviv 3
6
8%

Σύνολο ψήφων: 78
TakeshyKurosawa1

allstar
Reactions: 1502
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Vasilis Spanoulis
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 2

Πέμ Μάιος 02, 2024 1:32 pm

pan24 έγραψε:
Πέμ Μάιος 02, 2024 1:22 pm
Καλά δεν ξέρουμε ακόμα αν θα παίξει ο Μπάλντγουιν και σε τι κατάσταση θα είναι αν παίξει.

Με 1-2 προπονήσεις και αν δεν είναι και σωματικά στο 100% ίσως αν παίξει να τους κάνει και περισσότερο κακό και δε νομίζω σε κάθε περίπτωση να μπορεί να βγάλει πάνω από 10-15 λεπτά.
Κακό για να τους κάνει αποκλείεται γιατί οι άλλοι γκαρντ πάνω κάτω είναι παίχτες Α1.

0
BillyPao

champion
Reactions: 2647
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 3

Πέμ Μάιος 02, 2024 1:36 pm

80sLover έγραψε:
Πέμ Μάιος 02, 2024 1:26 pm
BillyPao έγραψε:
Πέμ Μάιος 02, 2024 1:22 pm

Εντάξει, εδώ μιλάμε για παραλήρημα. Κλασικά κρατάς αυτά που σε συμφέρουν και πετάς αυτά που δε σε συμφέρουν για να βγάλεις το συμπέρασμα που θέλεις. Σε έναν αγώνα παίζουν 2 ομάδες, οπότε το "αν παίξουμε καλά θα κερδίσουμε" δεν ισχύει πάντα. Μπορείς να παίξεις καλά, αλλά ο αντίπαλος καλύτερα και να κερδίσει αυτός. Η ουσία είναι ότι η χρονιά είναι ήδη επιτυχημένη και όσο και να θέλετε να απαξιώσετε τον Αταμάν και την όλη προσπάθεια που γίνεται όλη τη χρονιά, δε θα σας περάσει. Εξαφανισμένοι όλη τη χρονιά και τσουπ, στις ήττες όλως τυχαίως εμφανίζεστε...
Εγω μιλαω ΕΙΔΙΚΑ με επιχειρηματα ενω εσυ μου λες γενικολογιες που δεν εχουν νοημα και δεν απαντανε σε αυτα που λεω.
Άτομα που χρησιμοποιούν χαρακτηρισμούς του τύπου ''μπακλαβατζής'', ''ύπνος'', ''πουθενάς'' κλπ., που μηδενίζουν και απαξιώνουν προπονητές που ξέρουν απείρως περισσότερο μπάσκετ από αυτούς, δεν τα παίρνω στα σοβαρά. Εντάξει, ξέρουμε ότι ως μέσος Έλληνας οπαδός νομίζεις ότι τα ξέρεις όλα καλύτερα, αλλά πλέον καταντάει γελοίο. Πες ''δε συμπαθώ τον Αταμάν και τα βλέπω όλα στραβά'' και σταμάτα να παριστάνεις τον αντικειμενικό.

0
Άβαταρ μέλους
slok

euroleague
Reactions: 1089
Προειδοποιήσεις: 0

Πέμ Μάιος 02, 2024 1:46 pm

80sLover έγραψε:
Πέμ Μάιος 02, 2024 1:10 pm
Ηδη το SDNA εχει ξεκινησει την Προπαγανδα...ετοιμαζει το εδαφος για τον αποκλεισμο...τι αρθρα για 2000 οπαδους της Μακαμπι...τι αρθρα για 250 δικους μας που ηθελαν εισιτηρια αλλα αρνηθηκε η Μακαμπι...τι αρθρα για διαιτησια...ακομα και αρθρο οτι η Χορηγος Turkish Airlines αφηνει οι Σιωνιστες να αδικουν τον ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ!!!! Μιλαμε οτι ναναι....το Game 3 και πολυ πιθανον το Φ4 χαθηκαν επειδη ο Τουρκος θα το πω οσο πιο απλα γινεται εχει κανει ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟ κουτσαρισμα στο Game 3....μιλαμε για ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΠΟΛΕΜΟΥ.

Ειχε ενα πραγμα να κανει ΕΝΑ...να εξολοθρευσει τον Λορεντσο Μπραουν...να του κανει ΜΠΟΥΛΙΝΓΚ απο το 1ο δευτερολεπτο.
Να εχει βδελλα πανω του Γκραντ- Καλαιτζακη ακομα και Μωραιτη. Ενναλλαγη παικτη καθε 3 λεπτα να του σκασουν τα πνευμονια...πιστευει κανεις οτι θα ειχε ο Μπραουν πανω απο 5 ποντους και 2 ασιστ....????
Καποτε σε ενα ΠΑΟ- ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ 0-0 ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΔΑΡΛΑΣ μονος του ειχε σβησει τον ΡΟΝΑΛΝΤΙΝΙΟ.

Αυτα δεν τα λεω ως μετα Χριστον προφητης...υπαρχει σχολιο μου πριν απο το παιχνιδι με τα ιδια ακριβως...τι πρεπει να κανει ΑΜΥΝΤΙΚΑ ο Τουρκος για να κερδισει...
Αυτος βεβαια αντι αυτων αφησε να αλωνιζει ο Λορεντσο Μπραουν και να κανει Μαγκα τον Νιμπο με ρεκορ καριερας.

Και θα ερθει σημερα ο Μπακλαβατζης και θα μου εχει τον Γκραντ πανω σε Λορεντσο και Καλαιτζακη πανω σε Μπολντγουιν....και ΘΑ ΓΕΛΑΣΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΣ...γιατι Ενας παικτης δεν μπορει να μαρκαρει αυτους τους παικταραδες...θα κουραστει ο αμυντικος θα υποπεσει σε φαουλ κλπ...
ΓΙΑΥΤΟ στο GAME 3 που ειχες ΕΝΑΝ ΠΑΙΚΤΗ να μαρκαρεις θα μπορουσες να εχεις τους αμυντικους σου ξεκουραστους και ανετους να τον αναλαμβανουν ανα 3-5 λεπτα ο καθενας και θα τον ειχαν πεθανει.

Τωρα αγαπητε Αταμαν πιασε εναν μπακλαβα, εναν κανταιφι και ενα Εκμεκ και κατσε στον Παγκο και περιμενε μπας Σλουκας και ΝΑΝ κανουν ΡΕΚΟΡ ΚΑΡΙΕΡΑΣ παλι για να κερδισεις τον Κατας.

Αγωνιστικα :

O Grant επαιξε απο το πρωτο παιχνιδι αλλα προερχοταν απο τραυματισμο και δεν ειναι σε θεση να πιασει την αμυντικη αποδοση που ειχε μεχρι τωρα για τοσα λεπτα . Βοηθαει αλλα δεν μπορει να το κανει για 35 λεπτα . Παει αυτο.

Με μια επιθεση που δυσκολευεται τοσο πολ ποσο νομιζεις μπορει να παιξει ο καλαιτζακης οσο και αν βοηθαει στην αμυνα . Ειναι παρα πολυ λιγος επιθετικα.

Και να το ξαναπω δε χανουμε ουτε απο τον Μπραουν, ουτε απο τον Κολσον. Αυτοι παιζουν στα στανταρ τους εκτος αν νομιζεις πως ειναι παιχτες που θα τους κρατησουμε στους 5 ποντους και θα νικαμε με 15-20 διαφορα

Ο Παναθηναικος βρισκεται στην θεση που ειναι τωρα για εναν σημαντικο λογο . Ο Μητογλου ειναι χωμα αμυντικα , πραγματικα χωμα σε σημειο που ειναι έκτος παιχτης της Μακαμπι. Εχω μετρησει καμια 20αρια φασεις στα 3 ματς που λες δεν ειναι δυνατον..
Ο Χουαντσο εμεινε εκτός την πιο κρισιμη στιγμη και οι Μλατσε και Αντε απλα δεν εκαναν κανενα εστω και μικρο στεπ up μεχρι τωρα. Οποτε η frontline μας ειναι μια ΤΕΡΑΣΤΙΑ τρυπα.ΤΕΡΑΣΤΙΑ.
Οταν η ρακετα σου ειναι μπατε σκυλοι αλεστε , δεν υπαρχει περιπτωση να βρεις κανενα ρυθμο. Εχθες το γυρισαμε και στα τελευταια λεπτα χαθηκαν 2-3 αμυντικα ριμπαουντ παλι.

Με λιγα λογια αν δε σφιξει η ρακετα σημερα, οτι και να κανουν οι κοντοι μας ή οι κοντοι τους , παμε για ηττα.

0
80sLover
Reactions:

Πέμ Μάιος 02, 2024 1:53 pm

BillyPao έγραψε:
80sLover έγραψε:
Πέμ Μάιος 02, 2024 1:26 pm

Εγω μιλαω ΕΙΔΙΚΑ με επιχειρηματα ενω εσυ μου λες γενικολογιες που δεν εχουν νοημα και δεν απαντανε σε αυτα που λεω.
Άτομα που χρησιμοποιούν χαρακτηρισμούς του τύπου ''μπακλαβατζής'', ''ύπνος'', ''πουθενάς'' κλπ., που μηδενίζουν και απαξιώνουν προπονητές που ξέρουν απείρως περισσότερο μπάσκετ από αυτούς, δεν τα παίρνω στα σοβαρά. Εντάξει, ξέρουμε ότι ως μέσος Έλληνας οπαδός νομίζεις ότι τα ξέρεις όλα καλύτερα, αλλά πλέον καταντάει γελοίο. Πες ''δε συμπαθώ τον Αταμάν και τα βλέπω όλα στραβά'' και σταμάτα να παριστάνεις τον αντικειμενικό.
Φιλε μου δεν ειναι θεμα συμπαθειας...ειναι θεμα οτι θελω εναν προπονητη To get the Job Done!
Η Κριτικη μου στον Τουρκο επικεντρωνεται στο Game 3...
Εσυ δηλαδη πιστευεις οτι στο Game 3 δεν ηταν Μπακλαβατζης??? Και αν οχι ΠΟΥ ΤΟ ΣΤΗΡΙΖΕΙΣ???
Εγω το στηριζω σε αυτα που εγραψα πιο πανω...
Ειναι ανεπιτρεπτο -Εγκληματικο κοουτσαρισμα στο Game 3
Θα μου πεις τον κρινεις απο ενα παιχνιδι???
Ναι τον κρινω απο ενα παιχνιδι...γιατι ειναι το πιο σημαντικο παιχνιδι της χρονιας....της 13 ετιας...και γιαυτο εχεις και ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ Αταμαν και οχι τον συμπαθεστατο Κατσικαρη.

Επισης εχω κουραστει να ζω στον ΠΑΟ και ειδικα σε περιοδους Πλει Οφφ την Ημερα της Μαρμοτας σε Loop.

Τα ιδια και τα ιδια , προπονητες που δεν μπορουν να κοουτσαρουν σε πλει οφφ, Προπαγανδα απο SDNA να κανουν το ασπρο μαυρο...ο αλλος στο Ινστα να βριζει Euroleague Mafia, διαιτητες, Μπερτομεου, και να ανοιγει βεντετα με τους οπαδους των αντιπαλων καθε φορα. Και απο κατω τα δικα μας 25 χρονα να τον υποστηριζουν.

Και εσυ μου λες δεν συμπαθω τον Αταμαν...
Τι ειναι ο ΑΤΑΜΑΝ καμια ιερη αγγελαδα??
Να μην πουμε αυτα που βλεπουμε?
Να μην πουμε οτι ΑΦΗΣΕ την ομαδα σε πλει οφφ με ΕΝΑΝ ΨΗΛΟ και ενα 4αρι??
Να μην πουμε οτι ΞΕΖΟΥΜΙΣΕ 6 παικτες που τωρα ΣΕΡΝΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ...και εκαψε Αλλους 6 που θα μπορουσαν να προσφερουν??

Να μην πουμε οτι ατο Game 3 εκανε ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ??
Δηλαδη πραγματα που ειδαν και οι τυφλοι, γυναικες παιδια γεροι και γριες...Τα ειδα ΟΛΟ το μπασκετικο ΣΥΜΠΑΝ??
Υπαρχει λογος να μη τα πουμε??
Τι ειμαστε πληρωμενα παπαγαλακια να προσπαθουμε να τα κρυβουμε κατω απο το χαλακι?

Η βλεπουμε καμια θεατρικη παρασταση?
Εγω φιλε μου θελω η ομαδα να κερδιζει..δεν βλεπω το παιχνιδι για ΤΗΝ ΧΑΡΑ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ...για την χαρα του παιχνιδιου παιρνω μια μπαλα και παω να βαραω σουτακια σε μια αλανα.
Ως οπαδος θελω η ομαδα να κερδιζει και φεν εχω κανενα συμφερον να κρυβω τα εξοφθαλμα λαθη- εγκληματα οταν γινονται

BillyPao

champion

Πέμ Μάιος 02, 2024 1:58 pm

80sLover έγραψε:
BillyPao έγραψε:

Φιλε μου δεν ειναι θεμα συμπαθειας...ειναι θεμα οτι θελω εναν προπονητη To get the Job Done!
Εσυ δηλαδη πιστευεις οτι στο Game 3 δεν ηταν Μπακλαβατζης??? Και αν οχι ΠΟΥ ΤΟ ΣΤΗΡΙΖΕΙΣ???
Ναι τον κρινω απο ενα παιχνιδι...γιατι ειναι το πιο σημαντικο παιχνιδι της χρονιας....της 13 ετιας...και γιαυτο εχεις και ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ Αταμαν και οχι τον συμπαθεστατο Κατσικαρη.

Επισης εχω κουραστει να ζω στον ΠΑΟ και ειδικα σε περιοδους Πλει Οφφ την Ημερα της Μαρμοτας σε Loop.

Τα ιδια και τα ιδια , προπονητες που δεν μπορουν να κοουτσαρουν σε πλει οφφ, Προπαγανδα απο SDNA να κανουν το ασπρο μαυρο...ο αλλος στο Ινστα να βριζει Euroleague Mafia, διαιτητες, Μπερτομεου, και να ανοιγει βεντετα με τους οπαδους των αντιπαλων καθε φορα. Και απο κατω τα δικα μας 25 χρονα να τον υποστηριζουν.

Να μην πουμε οτι ΞΕΖΟΥΜΙΣΕ 6 παικτες που τωρα ΣΕΡΝΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ...και εκαψε Αλλους 6 που θα μπορουσαν να προσφερουν??

Δηλαδη πραγματα που ειδαν και οι τυφλοι, γυναικες παιδια γεροι και γριες...Τα ειδα ΟΛΟ το μπασκετικο ΣΥΜΠΑΝ??
Τι ειμαστε πληρωμενα παπαγαλακια να προσπαθουμε να τα κρυβουμε κατω απο το χαλακι?

Εγω φιλε μου θελω η ομαδα να κερδιζει..δεν βλεπω το παιχνιδι για ΤΗΝ ΧΑΡΑ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ...για την χαρα του παιχνιδιου παιρνω μια μπαλα και παω να βαραω σουτακια σε μια αλανα.
Ως οπαδος θελω η ομαδα να κερδιζει και φεν εχω κανενα συμφερον να κρυβω τα εξοφθαλμα λαθη- εγκληματα οταν γινονται
Ως οπαδός πρέπει να καταλάβεις ότι και οι νίκες και οι ήττες είναι κομμάτι του μπάσκετ. Γιατί αν σε νοιάζουν μόνο οι νίκες, σημαίνει ότι δεν αγαπάς την ομάδα αλλά τις νίκες. Και μη φανατίζεσαι τόσο, ένα παιχνίδι είναι.

0
80sLover
Reactions:

Πέμ Μάιος 02, 2024 2:03 pm

BillyPao έγραψε:
80sLover έγραψε:

Ως οπαδός πρέπει να καταλάβεις ότι και οι νίκες και οι ήττες είναι κομμάτι του μπάσκετ. Γιατί αν σε νοιάζουν μόνο οι νίκες, σημαίνει ότι δεν αγαπάς την ομάδα αλλά τις νίκες. Και μη φανατίζεσαι τόσο, ένα παιχνίδι είναι.
Γιαυτο λοιπον επειδη κουραστηκα να εκνευριζομαι, σημερα θα παω να δω καμια ταινια την ωρα του παιχνιδιου και θα διαβαζω απο εσας εδω τι γινεται...και ΑΝ κερδισουμε με τους Σταρ μας να βαζουν 30 ποντους ο καθενας ( γτ δεν βλεπω αλλον τροπο) θα το δω σε επαναληψη απο το Euroleague Tv :dribble:

BillyPao

champion

Πέμ Μάιος 02, 2024 2:06 pm

80sLover έγραψε:
Πέμ Μάιος 02, 2024 2:03 pm
BillyPao έγραψε:

Γιαυτο λοιπον επειδη κουραστηκα να εκνευριζομαι, σημερα θα παω να δω καμια ταινια την ωρα του παιχνιδιου και θα διαβαζω απο εσας εδω τι γινεται...και ΑΝ κερδισουμε με τους Σταρ μας να βαζουν 30 ποντους ο καθενας ( γτ δεν βλεπω αλλον τροπο) θα το δω σε επαναληψη απο το Euroleague Tv :dribble:
Άλλο να θέλεις να κερδίζει η ομάδα που υποστηρίξεις και άλλο να εκνευρίζεσαι όταν χάνει. Αν είναι να ''αρρωσταίνω'' για την ομάδα μου —με την κακή έννοια—, να μου λείπει.

0
Άβαταρ μέλους
βήματα εκτός φάσης

a1greece
Reactions: 1793
Αγαπημένη ομάδα: Askatuak
Προειδοποιήσεις: 1

Πέμ Μάιος 02, 2024 2:08 pm

Το αποψινό είναι σαν πέμπτος τελικός πρωταθλήματος ή σαν τελικός ευρωλίγκας μέσα στην έδρα του αντιπάλου.
Μπαίνεις και παίζεις σαν να μην υπάρχει αύριο.

Το πέμπτο ματς στην Αθήνα ξεκλειδώνει μόνο με νίκη σήμερα και γι' αυτό δεν χρειάζεται να υπάρχει καν σαν ιδέα στα μυαλά παικτών, προπονητών και κόσμου.

0
Fitz

euroleague
Reactions: 406
Αγαπημένη ομάδα: Utah-Jazz

Πέμ Μάιος 02, 2024 2:13 pm

Έχω πολλή περιέργεια να δω αν θα παρουσιαστεί κάποι πλάνο αντιμετώπισης της ζώνης, από τη στιγμή ειδικά που ο Κάτας όταν τη χρησιμοποιεί, έχει ψηλά κορμιά μέσα για να καλύπτει το οπτικό πεδίο των πασερ. Είναι ένας από τους λόγους που ο Grigonis είναι παροπλισμένος, αφού δε μπορεί να χρησιμοποιήσει εύκολες πάσες για να σουτάρει με καλές προϋποθέσεις. Θα δοκίμαζα και Μήτογλου στο 5 για να βγαίνει στο high post, αφού και mid range έχει, αλλά και μπορεί να δεσμεύσει την άμυνα πάνω του και να γυρίσει η μπάλα για να βρούμε εύκολο σουτ. Εκεί θα μπορεί να ξεκουράσει και τον Lessort. Ωστόσο, μέχρι τώρα ο Αταμάν χρησιμοποιεί τον τελευταίο ειδικά τότε, αφού εκμεταλλεύεται τα αμυντικά ροτείσον για να ποστάρει με miss match.

Νομίζω κι εγώ πως αμυντικά δε θα δούμε κάτι φοβερά διαφορετικό σήμερα. Περιμένω τη Μακάμπι στους 80-85 πόντους. Ο Καλαϊτζάκης, όσο τίμια άμυνα κι αν μπορεί να παίξει, μπροστα δυστυχώς στις περισσότερες των περιπτώσεων είναι κώνος. Μόνο με απόδοση σαν αυτή στη Μαδρίτη θα μπορούμε να έχουμε ελπίδες να το πάρουμε.

0
Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

allstar
Reactions: 3412
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks

Πέμ Μάιος 02, 2024 2:32 pm

Fitz έγραψε:
Έχω πολλή περιέργεια να δω αν θα παρουσιαστεί κάποι πλάνο αντιμετώπισης της ζώνης, από τη στιγμή ειδικά που ο Κάτας όταν τη χρησιμοποιεί, έχει ψηλά κορμιά μέσα για να καλύπτει το οπτικό πεδίο των πασερ. Είναι ένας από τους λόγους που ο Grigonis είναι παροπλισμένος, αφού δε μπορεί να χρησιμοποιήσει εύκολες πάσες για να σουτάρει με καλές προϋποθέσεις. Θα δοκίμαζα και Μήτογλου στο 5 για να βγαίνει στο high post, αφού και mid range έχει, αλλά και μπορεί να δεσμεύσει την άμυνα πάνω του και να γυρίσει η μπάλα για να βρούμε εύκολο σουτ. Εκεί θα μπορεί να ξεκουράσει και τον Lessort. Ωστόσο, μέχρι τώρα ο Αταμάν χρησιμοποιεί τον τελευταίο ειδικά τότε, αφού εκμεταλλεύεται τα αμυντικά ροτείσον για να ποστάρει με miss match.

Νομίζω κι εγώ πως αμυντικά δε θα δούμε κάτι φοβερά διαφορετικό σήμερα. Περιμένω τη Μακάμπι στους 80-85 πόντους. Ο Καλαϊτζάκης, όσο τίμια άμυνα κι αν μπορεί να παίξει, μπροστα δυστυχώς στις περισσότερες των περιπτώσεων είναι κώνος. Μόνο με απόδοση σαν αυτή στη Μαδρίτη θα μπορούμε να έχουμε ελπίδες να το πάρουμε.
Δεν είμαι σίγουρος ότι κάναμε κάτι φοβερά λάθος στη ζώνη. Ναι οκ, δεν βρήκαμε τα "πέναλτι" που βρίσκεις με άριστη κυκλοφορία αλλά χοντρικά δεν τα πήγαμε άσχημα. Και με τον Μήτογλου να τραβιέται έξω πάντως, απλά άνοιγαν όλοι στο τρίποντο. Χρειάζεται κάποιος slasher που θα μπορεί να περάσει στο πρώτο βήμα και να πάρει την γρήγορη απόφαση στη βοήθεια, και δεν ξέρω πόσους από αυτούς έχουμε. Τον Γκραντ ίσως;

Νομίζω το πρόβλημα εστιάζεται στην ενέργεια που θα βγάλουμε εμείς στην άμυνα. Αν πάλι σουτάρει 80% δίποντο ο Νίμπο...ε να το βράσω. Γενικά επιθετικά δεν τα πάμε άσχημα (αν εξαιρέσεις αυτή τη γενική νωχελικότητα), νομίζω αν απλά τους περιορίσουμε τις δεύτερες ευκαιρίες θα έχουμε καλές πιθανότητες.

0
Εικόνα
Fitz

euroleague
Reactions: 406
Αγαπημένη ομάδα: Utah-Jazz

Πέμ Μάιος 02, 2024 2:56 pm

nikolas_asteri έγραψε:
Πέμ Μάιος 02, 2024 2:32 pm
Fitz έγραψε:

Δεν είμαι σίγουρος ότι κάναμε κάτι φοβερά λάθος στη ζώνη. Ναι οκ, δεν βρήκαμε τα "πέναλτι" που βρίσκεις με άριστη κυκλοφορία αλλά χοντρικά δεν τα πήγαμε άσχημα. Και με τον Μήτογλου να τραβιέται έξω πάντως, απλά άνοιγαν όλοι στο τρίποντο. Χρειάζεται κάποιος slasher που θα μπορεί να περάσει στο πρώτο βήμα και να πάρει την γρήγορη απόφαση στη βοήθεια, και δεν ξέρω πόσους από αυτούς έχουμε. Τον Γκραντ ίσως;

Νομίζω το πρόβλημα εστιάζεται στην ενέργεια που θα βγάλουμε εμείς στην άμυνα. Αν πάλι σουτάρει 80% δίποντο ο Νίμπο...ε να το βράσω. Γενικά επιθετικά δεν τα πάμε άσχημα (αν εξαιρέσεις αυτή τη γενική νωχελικότητα), νομίζω αν απλά τους περιορίσουμε τις δεύτερες ευκαιρίες θα έχουμε καλές πιθανότητες.
Ναι δεν έχεις εντελώς άδικο, απλά τα σουτ τα παίρνει κυρίως ο Παπαπετρου (ίσως να είναι και οδηγία για ζώνη όταν είναι αυτός μέσα). Θέλω να πω πως μπορεί να μας βραχυκυκλώσει αν δε μπουν τα ελεύθερα από τους καλούς μας σουτέρ και δε μπορούμε να ποντάρουμε ότι θα ξαναέχει τέτοια ευστοχία ο Ιωάννης. Θα ήθελα να δω να τη χτυπάει αλύπητα, να βγάλει τρικ με διαφορετικούς παίκτες σε διαφορετικές θέσεις, έναν ψηλό και 4 που μπορούν να σουτάρουν.

Δε βοηθάει πολύ το αμυντικό τρανζισιον αυτο επίσης, εκεί που έχει πολλή δύναμη η Μακάμπι και μας κόστισε στο τελευταίο παιχνίδι.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
qspock

Honorary
Reactions: 583

Πέμ Μάιος 02, 2024 6:44 pm

Λοιπον:

Πλεον, η Μακαμπι ειναι το φαβορι. Οι σειρες ομως αυτες εχουν την ιδιοτητα να αλλαζουν την ψυχολογια κατακορυφα. Και ξαφνικα αυτος που τα εβαζε ΟΛΑ ομως, να τα χανει ΟΛΑ.

Κι απο την αλλη, αυτος που δεν τα εβαζε γιατι ειχε αγχος, πλεον να παιζει χωρις να εχει κατι να χασει αφου πλεον θεωρειται τελειωμενος.

Θα εχει ενδιαφετον να δουμε σημερα μια ολικη ανατροπη...

Ακομη: Η Μακαμπι με Μπαλτγουιν ειναι πιο προβλεψιμη απο την Μακαμπι χωρις Μπαλτγουιν. Ο Μπαλτγουιν τουλαχιστον ξερεις οτι δε θα πασαρει καθολου, θα παει στο καλαθι κι ο,τι βγει.

Δεν εχει τελειωσει τιποτα ακομα.

0
tokalytero3d

euroleague
Reactions: 1551

Πέμ Μάιος 02, 2024 7:35 pm

Βλέπω 2-2 σήμερα.
Μακάρι να κερδίσουν και οι 2 ελληνικές ομάδες!

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
kein

euroleague
Reactions: 868

Πέμ Μάιος 02, 2024 8:00 pm

tokalytero3d έγραψε:
Πέμ Μάιος 02, 2024 7:35 pm
Βλέπω 2-2 σήμερα.
Μακάρι να κερδίσουν και οι 2 ελληνικές ομάδες!
Μακάρι φίλε, μετά από αυτά που έγιναν την προηγούμενη αγωνιστική, θα είναι θεία δίκη να πάνε και οι 2 ομάδες στο Φ4.

1
1 Εικόνα
:bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball:
11/4/1996 : Paris - 20/4/2000 : Thessaloniki
5/5/2002 : Bologna - 6/5/2007 : Athens - 3/5/2009 : Berlin
8/5/2011 : Barcelona - 26/5/2024 : Berlin
Άβαταρ μέλους
nikosvip

euroleague
Reactions: 428

Πέμ Μάιος 02, 2024 9:35 pm

Τι κακό εχουμε κάνει και πρέπει να ακούμε Καρυδα στο σχολιασμό?

Αν και δεν είμαι αισιόδοξος, μακάρι να βγουν όπως πρέπει αποψε και όχι να κυνηγάμε απ την αρχή στο σκορ.

0
Απάντηση

Επιστροφή στο “Euroleague Season 2023-2024”