Western Conference Semifinal Round - Denver Nuggets (2) vs (3) Minnesota Timberwolves

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
ggr

allstar
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SF, PF
Αγαπημένος παίκτης: Φ.Χριστοδούλου
Αγαπημένη ομάδα: Panionios
Αγαπημένη ομάδα: Πανιώνιος, Detroit Pistons
Προειδοποιήσεις: 0

Τρί Μάιος 07, 2024 8:12 pm

SteveNashidis έγραψε:
Τρί Μάιος 07, 2024 6:46 pm

Ποιος άλλος θα έχανε τέτοια σειρά από 0-2😂
Άσε , μεγάλη πίκρα τότε, από 0-2 το 1994 και από 3-1 μπροστά αποκλεισμός το 1995 πάλι από το Χιούστον...

Άβαταρ μέλους
mixalisgate7

champion
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Michael Jordan
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos

Τρί Μάιος 07, 2024 9:18 pm

ggr έγραψε:
Τρί Μάιος 07, 2024 6:27 pm
Ούτε κι εγώ πιστεύω ότι θα συμβεί κάτι τέτοιο. Η τελευταία φορά που συνέβη να γυρίσει ομάδα από το 0-2, και διόρθωσε με αν κάνω λάθος, ήταν το μακρινό 1994 , όταν οι Rockets γύρισαν το εις βαρος τους 0-2 σε 4-3 και απέκλεισαν τους Suns. Το θυμάμαι καλά, γιατί τότε στη Δύση ήμουν με το Phoenix, λόγω τρελής καψουρας για τον Barkley.

Η φετινή Μινεσότα δείχνει σοβαρή και αποφασισμένη.
Οι Σέλτικς το 2017 είχαν γυρίσει 0-2 από τους Μπουλς με Μπάτλερ, Γουέιντ και Ρόντο. Εάν θυμάμαι καλά ο τελευταίος είχε πάθει κάταγμα στο χέρι σε κάποιο από τα πρώτα ματς.

Άβαταρ μέλους
ggr

allstar
Reactions:

Τρί Μάιος 07, 2024 9:20 pm

Σωστός, ευχαριστώ για την διόρθωση

Άβαταρ μέλους
GK_23

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: SGA, Andrew Bogut

Τετ Μάιος 08, 2024 12:43 am

Στα 4 από τα 6 ματς που έχουν δώσει οι δύο ομάδες φέτος, οι Nuggets έχουν σκοράρει κάτω από 100 πόντους.

Η διαφορά στα επιπέδα ενέργειας των δύο ομάδων είναι παραπάνω από εμφανής και η σειρά δείχνει να οδεύει προς σκούπα. Η ταχύτητα με την οποία οι παίκτες των Wolves δίνουν βοήθειες στην άμυνα και βάζουν τα χέρια τους πάνω στη μπάλα είναι τρομαχτική.

Ξέρω τι λένε για την "καρδιά του πρωταθλητή" αλλά οι Wolves δείχνουν ασυναγώνιστοι τη δεδομένη στιγμή.

Άβαταρ μέλους
Sharp Shooter

a1greece
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Nashty

Τετ Μάιος 08, 2024 1:05 pm

Ρε αυτοί ήταν πολύ καλοί τελικά.

Matt Ishbia, Frank Vogel, Kevin, Bradley και Devin ο,τι είπαμε νερό κι αλάτι. :D

“Maybe now you could say I didn't play a second, but in five years, you guys are going to forget. In ten years I'll still be a champion. In 20 years I'll tell my kids I probably started, and in 30 years I'll probably tell them I got the MVP.”
kostas1978

junior
Reactions:

Σάβ Μάιος 11, 2024 11:56 am

αν κανουν το 2-2 στο επομενο ολα γινονται

Άβαταρ μέλους
ggr

allstar
Reactions:

Σάβ Μάιος 11, 2024 12:46 pm

Δε νομίζω να αυτοκτονήσει η Μινεσότα. Λογικά, θα γίνει το 1-3 και θα περάσουν στα 5 ή 6 παιχνίδια.

Άβαταρ μέλους
yorgos

Honorary
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Στηβ Νας
Αγαπημένη ομάδα: Peristeri

Σάβ Μάιος 11, 2024 6:20 pm

ggr έγραψε:
Δε νομίζω να αυτοκτονήσει η Μινεσότα. Λογικά, θα γίνει το 1-3 και θα περάσουν στα 5 ή 6 παιχνίδια.
Κατά 50% βγάζει πρωταθλητή αυτό το ματς (το άλλο 50% είναι η Βοστόνη που απογοητεύει πάντως με το Τζρου να κάνει πλέι οφ ΠΑυλογιώργη), πάμε για ξενύχτια λεβέντες.

Zάμπια, Ζιμπάμπουε, Μποτσουάνα
https://www.travelstories.gr/community ... %9F.71109/
Άβαταρ μέλους
ssoulliss

champion
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Φάνης Χριστοδούλου
Αγαπημένη ομάδα: Detroit-Pistons
Mood:

Δευ Μάιος 13, 2024 12:12 pm

Τέλεια εμφάνιση από τους Nuggets και δίκαιη νίκη με 115-107 κάνωντας το 2-2 και παίρνοντας πίσω το πλεονέκτημα έδρας. Ο Malone αποφάσισε να θωρακίσει με κάθε τρόπο τη ρακέτα του και να βγάλει εκτός ρυθμού τον Towns, κάτι το οποίο λειτούργησε. Μαγικός σήμερα ο Gordon με 11/12 σουτ, 6 ασίστ και τρομερό παιχνίδι στα μετόπισθεν όμως νομίζω ότι το φυτίλι δόθηκε από τους 2 παγκίτες στις αρχίες της δεύτερης περιόδου (Holiday και Jackson) όπου ευστόχησαν σε 4 συνεχόμενα τρίποντα και έδωσαν διψήφια διαφορά στην ομάδα τους. Από εκεί και ύστερα όλα λειτούργησαν ρολόι για τους πρωταθλητές και όσες προσπάθειες έγιναν από τον Edwards η διαφορά δεν έπεφτε ποτέ κάτω από τους 8-9 πόντους.

Η σειρά έχει δρόμο, καθώς πιστεύω ότι κάθε μια ομάδα έκανε το καλύτερο της παιχνίδι και από εδώ και μπρος θα δούμε μάχες. Στα 7 παιχνίδια τη βλέπω τη σειρά, θα ήθελα να περάσουν οι Timberwolves αλλά αυτή τη στιγμή όλα δείχνουν Nuggets.

* Μαγικός και ο Edwards -μα τι κάνει αυτό το παιδί!!!! :o . Ο Σέρβος "απα-τέω" :P πάλι έκανε τα δικά του και ήταν εξαιρετικός, αντίθετα ο Murray ήταν έτσι-και-έτσι όμως έβαλε την τριποντάρα από το κέντρο και έδωσε ψυχολογία στην ομάδα. Ο Alexander-Walker βρέθηκε σε κακή ημέρα (για πρώτη φορά) κάτι που έκανε τη διαφορά στις second units.

Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

champion
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks

Δευ Μάιος 13, 2024 12:54 pm

ssoulliss έγραψε:
Δευ Μάιος 13, 2024 12:12 pm
Μαγικός σήμερα ο Gordon με 11/12 σουτ, 6 ασίστ και τρομερό παιχνίδι στα μετόπισθεν
Η Μινεσότα δεν άλλαξε κάτι νομίζω (είδα λίγο) απλά έβαλε τα ρημαδοσουτ σήμερα (ο Γκόρντον) και γι'αυτό κέρδισαν (οι Ναγκετς). Αν είχε κάνει το ίδιο στο πρώτο παιχνίδι θα είχαν κερδίσει imo. Δεν ξέρω αν γίνεται να στηρίζονται τόσο στη μέρα του Γκόρντον, ίσως χρειαστεί κάποιο έξτρα κόλπο. Πάνω που είπα ότι ίσως πρέπει να πιστέψω Μινεσότα, γίνεται το 0-2, 2-2 :oops:

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
ggr

allstar
Reactions:

Δευ Μάιος 13, 2024 1:50 pm

ggr έγραψε:
Μέσα έπεσα... :hammer:

Άβαταρ μέλους
GK_23

champion
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: SGA, Andrew Bogut

Δευ Μάιος 13, 2024 5:15 pm

GK_23 έγραψε:
Τετ Μάιος 08, 2024 12:43 am
Ξέρω τι λένε για την "καρδιά του πρωταθλητή" αλλά οι Wolves δείχνουν ασυναγώνιστοι τη δεδομένη στιγμή.
Καλύτερα να μασάω ... :roll:

Φοβερή αντίδραση από το Denver :bball:

Άβαταρ μέλους
kojito

Captain
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PF

Τετ Μάιος 15, 2024 12:27 pm

Τρομεροί Nuggets, εξωγήινος ο Jokic. Κάπου πήρε το μάτι μου ότι οι 70 από τους 112 πόντους που έβαλε χτες το Denver προήλθαν από τον ίδιο.

Η αλήθεια είναι ότι δεν περίμενα να βγάλουν τόσο άμεσα αντίδραση και με τόσο πειστικό τρόπο, αλλά φαίνεται πλέον ότι έχουν γυρίσει τον διακόπτη για τα καλά. Η σειρά έχει ακόμα δρόμο βέβαια και οι Wolves έχουν την ευκαιρία να την οδηγήσουν στο Game 7, αν και με την φόρα που έχουν πάρει οι Nuggets δεν θα μου έκανε εντύπωση αν κάνουν άλλο ένα break και την τελειώσουν νωρίτερα. Οι Wolves έχουν 3 σερί ματς που έχουν δεχτεί πάνω από 110 πόντους, ενώ στα 6 προηγούμενα των play-offs (4 με Suns και 2 με Nuggets) αυτό είχε συμβεί μόνο μια φορά.

Άβαταρ μέλους
ssoulliss

champion
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Φάνης Χριστοδούλου
Αγαπημένη ομάδα: Detroit-Pistons
Mood:

Τετ Μάιος 15, 2024 12:51 pm

kojito έγραψε:
Τετ Μάιος 15, 2024 12:27 pm
Τρομεροί Nuggets, εξωγήινος ο Jokic. Κάπου πήρε το μάτι μου ότι οι 70 από τους 112 πόντους που έβαλε χτες το Denver προήλθαν από τον ίδιο.

Η αλήθεια είναι ότι δεν περίμενα να βγάλουν τόσο άμεσα αντίδραση και με τόσο πειστικό τρόπο, αλλά φαίνεται πλέον ότι έχουν γυρίσει τον διακόπτη για τα καλά. Η σειρά έχει ακόμα δρόμο βέβαια και οι Wolves έχουν την ευκαιρία να την οδηγήσουν στο Game 7, αν και με την φόρα που έχουν πάρει οι Nuggets δεν θα μου έκανε εντύπωση αν κάνουν άλλο ένα break και την τελειώσουν νωρίτερα. Οι Wolves έχουν 3 σερί ματς που έχουν δεχτεί πάνω από 110 πόντους, ενώ στα 6 προηγούμενα των play-offs (4 με Suns και 2 με Nuggets) αυτό είχε συμβεί μόνο μια φορά.
Πολύ ψυχωμένη η εμφάνιση των Nuggets με κλειδί πάλι τον Gordon. Ναι μεν ο Jokic έκανε παπάδες :shot: όμως η σειρά έχει αλλάξει από τη στιγμή που ο Malone πήρε την μπάλα από τα χέρα του Murray και έβαλε περισσότερο στο παιχνίδι τον Gordon, το μαρτυρούν άλλωστε και οι ασσίστς του. Από εκεί και ύστερα ο Kaldwell-Pope ήταν πολύ καλός, ο Braun το ίδιο και χωρίς πολλά πολλά έφτασαν στη νίκη.

Αρνητικός ο Edwards, χωρίς ενέργεια και με συνεχόμενα λάθη. Καλύτερος συνολικά ο...Gobert :roulette: και αυτό λέει πολλά για το πως ήταν η απόδοση των Timberwolves, που είχαν τη διακαιολογία της - τελευταίας στιγμής - απουσίας του Conley (να γιατί χωρίς PG δεν πας πουθενά, ας κοντεύει και 40). Ο Towns είχε καλές στιγμές όμως φορτώθηκε με φάουλ, χτύπησε και λίγο στο γόνατο και σε συνδυασμό με την πολύ δυνατή άμυνα των Nuggets δεν πολυφάνηκε.

Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

champion
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks

Τετ Μάιος 15, 2024 12:58 pm

Όσο καλοί και να είναι οι Γουλβς, δεν θα κερδίσουν τους Ναγκετς με τόση μικρή παραγωγικότητα από Εντουαρντς (εκτός αν γίνουν διάφορα άλλα ταυτόχρονα). Ειδικά σε μία τέτοια μέρα του Νικόλα.

Οι Τιμπς συνεχίζουν το "κόλπο" που τους έδωσε τις δύο πρώτες νίκες αλλά νομίζω πάλιωσε και πλέον το διαβάζει σαν ανοιχτό βιβλίο ο Σέρβος Σαμπόνις. Επίσης, οι Νάγκετς χρησιμοποιούν ένα μικρό τρικ (δεν ξέρω σε τι βαθμό το έχουν χρησιμοποιήσει στο παρελθόν) που δίνουν αρκετά την μπάλα στον Γκόρντον για να την κατεβάζει με αποτέλεσμα:
1. Να υπάρχει εξαρχής mismatch αν προσπαθήσουν να βάλουν κάποιον "κοντό" να τον μαρκάρει.
2. Να είναι πολύ μακριά από τη ρακέτα ο Γκομπέρ αν τον μαρκάρει.
2. Ο Μάρει μετά το bullying που έφαγε στα 2 πρώτα παιχνίδια μπαίνει πλέον ξεκούραστος και χαλαρός σαν primary ballhandler στις τέταρτες περιόδους.

Ο Γιόκιτς έφαγε πάάάρα πολύ ξύλο από τον Γκομπέρ όποτε τον έβρισκε 1-1. Ο Γάλλος προσπάθησε, προσπάθησε αλλά ο τύπος του έβαζε το ένα χορευτικό πίσω από το άλλο. Τρομερός, λατρεία. Σε κάποια φάση ο Τάουνς βγήκε και ο Γκομπέρ κάνει νόημα στον Anderson να μαρκάρει τον Γιόκιτς...DPOTY σου λέει :roll: Από την άλλη τι να κάνει; Δεν του είχε βγάλει ούτε μισή άμυνα :D

Edit: Έγραφα ανάλυση τη ίδια ώρα με ssouliss :bblove:

Εικόνα
Απάντηση

Επιστροφή στο “2023-2024 Regular Season + Playoffs”