Το λίγο πάνω από 73% που είχε πέρυσι στις βολές ήταν πάνω από τον μέσο όρο καριέρας του στην Ευρωλίγκα, που είναι περίπου στο 65%. Το περίπου 60% που έχει φέτος πρέπει να συγκρίνεται με τον μέσο όρο καριέρας του, όχι με μια μεμονωμένη σεζόν.
Euroleague 2023-2024 Playoffs (2) Panathinaikos vs (7) Maccabi Tel Aviv
Συντονιστής: Captains
-
- Reactions: 2645
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
0
-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
Πολύ απλοϊκή και υποτιμητική θα χαρακτήριζα την προσέγγιση σου για τον φετινό Παναθηναϊκό. Δεν είμαστε ομάδα 3-4 ετών για να έχουμε αυτοματισμούς και εξελιγμένες συνεργασίες. Αλλά μάλλον είσαι και εσύ που εκείνους που χαλάστηκαν με τη χθεσινή πρόκριση.Eleos έγραψε: ↑Τετ Μάιος 08, 2024 1:11 pmΑυτό που έκανε ο Παο δεν βγαζει νοημα. Καινούργια ομάδα με χαμηλό ροτέισον 7 παικτων χωρίς συστήματα περα απο ενα απλό pick and roll , στηριζόμενη απλά στο ταλέντο κάποιων εξαιρετικών παικτων όπως ο Ναν. Δεκάδες φάσεις με Ναν και Σλουκα να κρατάνε την μπάλα και απλά να σουτάρουν τρίποντο στο ένας εναντίον ενός
Για την Μακάμπι ακουγαμε ότι παιζει αναρχα αλλά εγώ στα playoffs είδα μια καλοδουλεμενη ομάδα με πολλα συστήματα. Pick and roll, inside game, κίνηση χωρίς την μπάλα, διαδοχικά σκριν, στην άμυνα δουλεμενη ζώνη κ.τ.λ
Μαζί με την Ρεάλ ειναι το φαβορί. Αν μπουν τα τρίποντα θα το σηκώσει κιόλας. Συστήματα δεν υπάρχουν.
0
- nikolas_asteri
- Reactions: 3403
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Μα η φετινή σεζόν του ρίχνει τον μέσο όρο

Αν βγάλεις τον Παναθηναικό (και την σεζόν στην Μακάμπι ως πολύ μικρή) το ποσοστό του είναι ~69%. Άρα συγκρίνουμε αυτό με το φετινό 60% και είναι πολύ σημαντική διαφορά.
0

- yorgos
- Reactions: 4308
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Στηβ Νας
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Πήγα κι εγώ στο ματς εχθές και ήμουν και στα μεθεόρτια με τους παίκτες, τον ντιπιτζή και τους παρατρεχάμενους.
Μερικά άσχετα σημεία από χθες κι όχι μόνο:
- Να είμαι ειλικρινής περίμενα καλύτερη ατμόσφαιρα, έχουμε ζήσει κι εποχές που ήταν και τα δύο πέταλα όρθια, με 6-7 οργανωτές κλπ κλπ. Έχει αλλάξει το γήπεδο, έχει γίνει πιο κυριλέ, καλό αυτό γιατί πια έχουμε λιγότερες καφρίλες, αλλά η ατμόσφαιρα δε συγκρίνεται ούτε καν με τα 2000s, ούτε σε ντεσιμπέλ ούτε σε παλμό ούτε τίποτε. ΚΑλά, δε συζητάω για Γλυφάδες και Τάφους του Ινδού.
- Πολλές (νέες) γυναίκες στο γήπεδο πια (για καλό το λέω, να βλέπουμε και καμία κωλάθρα, όχι μόνο Νέστορα, Ντόκεν και Μπισμπίκη, συγγνώμη που δεν είμαι συμπεριληπτικός, είμαι γέροντας)
- Όλη τη χρονιά την άλλαξε ο Ναν, που είναιτανάν (καλό ε; ) για το μπάσκετ Αταμάν, δηλαδή με ελευθερία στα γκαρντ να κάνει ό,τι θέλει, με προσωπική φάση άπιαστη για Ευρώπη.
- Ήμουν εντελώς λάθος για το Σλούκα. Περίμενα μέτρια χρονιά (όπως ξεκίνησε δηλαδή) και τραβηγμένες προσπάθειες από το overtry να δικαιολογήσει το υπερτιμημένο του συμβόλαιο. Τελικώς ο τύπος παίζει με πιο πολύ πάθος από τον Αλβέρτη αλλά το μυαλό του είναι εκεί κι έχει κάνει φοβερή δουλειά με το σώμα του, δε φαίνεται η ηλικία του καθόλου. Με ξφτίλισε και μπράβο του.
-- Στην αρχή της χρονιάς είχα προβλέψει ότι τα φαβορί για Φ4 είναι (με σειρά) η Ρεάλ, η Μονακό, η Μακάμπι και ο Ολυμπιακός. Δεν πήγα κι άσχημα (θα δούμε και σήμερα) αλλά προ Ναν ο Παναθηναϊκός ήταν μέτριος και φυσικά δεν ξέραμε τα όσα θα γίνουν σε Ισραήλ και Γάζα. Ειδικά για τη Μακάμπι, έπαιξε πιο σωστά από τον Παναθηναϊκό όλη τη σειρά (ακόμη και χθες στο πρώτο 25λεπτο) παρά τις απουσίες, φοβερά ομαδική ομάδα για τόσο ατομικό ταλέντο, πολύ ωραίοι στην επίθεση. Της στοίχισε ο τρόπος που σφύριζαν στο δεύτερο (άργησε να το πάρει χαμπάρι ο Παναθηναϊκός ότι μπορούσε να παίξει πιο physical) και φυσικά η απώλεια Μπόλντγουιν και η έδρα. Πολύ αξιόλογη ομάδα και για μένα το χειρότερο φιτ (μαζί με τη Μονακό) για τον Παναθηναϊκό που έχει θέματα με αθλητικές ομάδες και στην άμυνα στη ρακέτα (πολύ κακή δουλειά εκεί, ώρες-ώρες νομίζεις ότι δεν υπάρχει κανείς στο ζωγραφιστό).
- Κι αν αποκλειόταν η ομάδα η χρονιά θα ήταν 100% επιτυχημένη. Ολοκαίνουργια ομάδα όπου μοιραία κάποιες επιλογές δε θα βγουν.
- Πολύ καλό κλίμα στην ομάδα γενικώς. Έχει πάρει και καλά παιδιά (ο Αταμάν τα προσέχει αυτά και καλά κάνει), περίεργος είναι μόνο ο Βιλντόσα (αποκτήθηκε προ Αταμάν θυμίζω) κι ο Γκριγκόνις που είναι περίεργο αγόρι αλλά πείσμωσε, παρότι του είπαν να φύγει επέμεινε, δούλεψε, έχασε το Ευρωμπάσκετ για να δουλέψει το σώμα του κι έδειξε τι παιχτούρα είναι. Κάποιες αστοχίες στο ρόστερ εννοείται πως θα υπήρχαν, ελάχιστες φορές στην ιστορία βγαίνουν όλα (πχ Μπαρτζώκας στη Λοκό).
- Αξίζει ένα μπράβο στη διοίκηση για όλο το οργανωτικό κομμάτι. Από του χρόνου μας τελειώνει και η viva και ξεκινάει συνεργασία με την ticketmaster οπότε θα υπάρχουν και νέες δυνατότητες και θα εκλείψουν κάποιες αστοχίες, αλλά η εμπειρία πια στο ΟΑΚΑ είναι φοβερή. Δε μου αρέσουν μόνο τα τραγουδάκια που πάνε να καπελώσουν την κερκίδα, αλλά είμαι παλαιάς κοπής (από αυτούς που φώναζαν "βγάλτε έξω τις πουτάνες" όταν πρωτομπήκαν τσιρλίντερς και τις έδιωξε η διοίκηση). Να γράψω κι ένα δημόσιο μπράβο στον κύριο Σεραφείμ, ξέρει αυτός, φοβερή δουλειά κι εξυπηρέτηση.
- Πολλοί ξεχνάνε ότι ο ΔΠΓ έχει συμπάικτη φέτος και μάλιστα με πολλά λεφτά. Πάρα πολλά λεφτά.
- O Aταμάν μόλις του ζητούσε καμιά γκομενίτσα να βγάλουν φωτό έλαμπε (ο τύπος γενικά λατρεύει την έκθεση). Ε πριν από μένα πήγαν, 2-3-4 μοντέλες σκάω κι εγώ μύτη ύπουλα του λέω "εντάξει δεν έχω ποδάρες, αλλά θα βγάλεις και μια μαζί μου;". Ε έσκασε στα γέλια. Ο ΛΕσόρτ δεν υπάρχει, ήταν με τον κόσμο έξω από τα αποδυτήρια και φώναζε "βουντού-βουντού" για κανένα δεκάλεπτο, κάνει ντους, πάει στο lounge με τους δικούς του (νταμάρια και οι δύο, ο πατέρας του φέρνει στο Ντομινίκ) , ξαναέκανε βουντού-βουντού, έβγαλε φωτογραφίες με όλους, κάνει να φύγει, κατεβαίνει τις σκάλες... κι επιστρέφει με φόρα "έλα παιδιά πάμε άλλο ένα βουντού-βουντού"!. Κάτι είχαμε καταλάβει από την Παρτιζάν, το παιδί ζει για τον κόσμο και μπράβο του.
- Γκραντ επαγγελματίας με ήθος, αυτό που περιμένεις από σταρ του ΝΒΑ: δεν άφησε άτομο με ειδικές ανάγκες και παιδάκι που να μην τους αφιερώσει χρόνο, όπως κάποτε ο Κοχ που περνούσε και χαιρετούσε έναν-έναν όσους ήταν σε καροτσάκι. Ωραίος τύπος και στη συζήτηση. Μπορούσης θεούλης, ακομπλεξάριστος, πολύ προσιτός.
- Ο δρόμος για τον τελικό είναι ανοιχτός, προσωπικά προτιμώ Φενέρ από Μονακό, που έχει κορμιά να μας δυσκολέψει σε άμυνα κι επίθεση κι επίσης παίζουν πολύ ομαδικά (σε αντίθεση με μας). Νομίζω (και νόμιζα σε όλη τη σειρά) ότι θα περάσει η Μονακό πάντως. Σίγουρα πιο εύκολη διασταύρωση από την "επαγγελματία" Ρεάλ πάντως.
- Το πλεονέκτημα έδρας συνεπάγεται ναι,και σφυρίγματα. Δε μου αρέσει, αλλά έτσι είναι, υπάρχει λόγος που δε σπάει εύκολα (ποτέ μέχρι στιγμής) σε 5ο ματς. Δε λέω ότι είναι προκανονισμένο, λέω ότι στην Ευρώπη ασυναίσθητα ή μη έτσι λειτουργεί, το είδαμε και χθες, ειδικά σε κάτι έδρες τύπου ΟΑΚΑ.
- Για τον Ολυμπιακό θα τα πούμε στο εκεί τόπικ.
- Όσο θυμάμαι ότι ήταν να πάρουμε Μπράουν και κάποιοι μηδενιστές γκρίνιαζαν (το καλοκαίρι πριν πάρει ένα Ευρωμπάσκετ μόνος του) που ζητούσε 800 και τελικά πήραμε αν θυμάμαι καλά το Νέντοβιτς
στη θέση του, μου έρχεται να πέσω από το μπαλκόνι ή να πηδηχτώ από το παράθυρο. Ο καλύτερος στη θέση του στην Ευρώπη, για μένα πια πάνω και από τον Καμπάτσο, με ανάσες από Μπόλντγουιν και επιμερισμό φόρτου στο σκορ ίσως και να ήταν αλλιώς τα πράγματα.
- Εγώ το σλουκα τον είδα να πιάνει το μηρό στην 3η περίοδο και να κουτσαίνει, όχι τη γάμπα πάντως. Καλά, λεπτομέρεια.
- Ο κόσμος πια βλέπει πολύ περισσότερο μπάσκετ. Πάντα ο Παναθηναϊκός είχε πολύ περισσότερο μπασκετικό κοινό από τις άλλες δυο του κέντρου, από την εποχή του Τάφου του Ινδού, αλλά ακόμη είναι μπασκετικοί του Παναθηναϊκού. Θέλω να πω βλέπουν τα ματς της ομαδας τους και μόνο, οι φαν "του προϊόντος της Ευρωλίγκας" καθαρά είμαστε ελάχιστοι, ελαχιστότατοι. Για μένα το κορυφαίο πρωτάθλημα παγκοσμίως δεν υπάρχει ως προϊόν και κάθε χρόνο και καλύτερα και ναι, το κόνσεπτ ήταν Μπερτομέου και αντιτάχθηκαν πολλοί που σήμερα το έκαναν σημαία. Άντε να ενωθούν ακι οι δυο μικρές διοργανώσεις, να δούμε και το θέμα ανόδου/υποβιβασμού να τελειοποιηθεί. Ο Παναθηναϊκός πια (και 3-4 ακόμη) είναι πολύ κοντά στην κερδοφορία, που μόνο υγεία σημαίνει.
- Μεγάλη υπόθεση ότι ο Παναθηναϊκός έχει ελληνικό κορμό. Που λογικά θα μεγαλώσει του χρόνου. Σλούκας-Καλαϊτζάκης-Μήτογλου-Παπαπέτρου-Κώστας έχουν ρόλο, θα δούμε τι θα γίνει με Ματζούκα, λογικά θα παίξει Ρογκαβόπουλος για κάποιον από τους δυο μεγάλους και Μωραϊτηδες υπάρχουν αρκετούτσικοι, ίσως δούμε Ντόρσεϊ, λύσεις υπάρχουν αν έχεις λεφτά και δίνεις την εικόνα σοβαρού πρότζεκτ.
Μερικά άσχετα σημεία από χθες κι όχι μόνο:
- Να είμαι ειλικρινής περίμενα καλύτερη ατμόσφαιρα, έχουμε ζήσει κι εποχές που ήταν και τα δύο πέταλα όρθια, με 6-7 οργανωτές κλπ κλπ. Έχει αλλάξει το γήπεδο, έχει γίνει πιο κυριλέ, καλό αυτό γιατί πια έχουμε λιγότερες καφρίλες, αλλά η ατμόσφαιρα δε συγκρίνεται ούτε καν με τα 2000s, ούτε σε ντεσιμπέλ ούτε σε παλμό ούτε τίποτε. ΚΑλά, δε συζητάω για Γλυφάδες και Τάφους του Ινδού.
- Πολλές (νέες) γυναίκες στο γήπεδο πια (για καλό το λέω, να βλέπουμε και καμία κωλάθρα, όχι μόνο Νέστορα, Ντόκεν και Μπισμπίκη, συγγνώμη που δεν είμαι συμπεριληπτικός, είμαι γέροντας)
- Όλη τη χρονιά την άλλαξε ο Ναν, που είναιτανάν (καλό ε; ) για το μπάσκετ Αταμάν, δηλαδή με ελευθερία στα γκαρντ να κάνει ό,τι θέλει, με προσωπική φάση άπιαστη για Ευρώπη.
- Ήμουν εντελώς λάθος για το Σλούκα. Περίμενα μέτρια χρονιά (όπως ξεκίνησε δηλαδή) και τραβηγμένες προσπάθειες από το overtry να δικαιολογήσει το υπερτιμημένο του συμβόλαιο. Τελικώς ο τύπος παίζει με πιο πολύ πάθος από τον Αλβέρτη αλλά το μυαλό του είναι εκεί κι έχει κάνει φοβερή δουλειά με το σώμα του, δε φαίνεται η ηλικία του καθόλου. Με ξφτίλισε και μπράβο του.
-- Στην αρχή της χρονιάς είχα προβλέψει ότι τα φαβορί για Φ4 είναι (με σειρά) η Ρεάλ, η Μονακό, η Μακάμπι και ο Ολυμπιακός. Δεν πήγα κι άσχημα (θα δούμε και σήμερα) αλλά προ Ναν ο Παναθηναϊκός ήταν μέτριος και φυσικά δεν ξέραμε τα όσα θα γίνουν σε Ισραήλ και Γάζα. Ειδικά για τη Μακάμπι, έπαιξε πιο σωστά από τον Παναθηναϊκό όλη τη σειρά (ακόμη και χθες στο πρώτο 25λεπτο) παρά τις απουσίες, φοβερά ομαδική ομάδα για τόσο ατομικό ταλέντο, πολύ ωραίοι στην επίθεση. Της στοίχισε ο τρόπος που σφύριζαν στο δεύτερο (άργησε να το πάρει χαμπάρι ο Παναθηναϊκός ότι μπορούσε να παίξει πιο physical) και φυσικά η απώλεια Μπόλντγουιν και η έδρα. Πολύ αξιόλογη ομάδα και για μένα το χειρότερο φιτ (μαζί με τη Μονακό) για τον Παναθηναϊκό που έχει θέματα με αθλητικές ομάδες και στην άμυνα στη ρακέτα (πολύ κακή δουλειά εκεί, ώρες-ώρες νομίζεις ότι δεν υπάρχει κανείς στο ζωγραφιστό).
- Κι αν αποκλειόταν η ομάδα η χρονιά θα ήταν 100% επιτυχημένη. Ολοκαίνουργια ομάδα όπου μοιραία κάποιες επιλογές δε θα βγουν.
- Πολύ καλό κλίμα στην ομάδα γενικώς. Έχει πάρει και καλά παιδιά (ο Αταμάν τα προσέχει αυτά και καλά κάνει), περίεργος είναι μόνο ο Βιλντόσα (αποκτήθηκε προ Αταμάν θυμίζω) κι ο Γκριγκόνις που είναι περίεργο αγόρι αλλά πείσμωσε, παρότι του είπαν να φύγει επέμεινε, δούλεψε, έχασε το Ευρωμπάσκετ για να δουλέψει το σώμα του κι έδειξε τι παιχτούρα είναι. Κάποιες αστοχίες στο ρόστερ εννοείται πως θα υπήρχαν, ελάχιστες φορές στην ιστορία βγαίνουν όλα (πχ Μπαρτζώκας στη Λοκό).
- Αξίζει ένα μπράβο στη διοίκηση για όλο το οργανωτικό κομμάτι. Από του χρόνου μας τελειώνει και η viva και ξεκινάει συνεργασία με την ticketmaster οπότε θα υπάρχουν και νέες δυνατότητες και θα εκλείψουν κάποιες αστοχίες, αλλά η εμπειρία πια στο ΟΑΚΑ είναι φοβερή. Δε μου αρέσουν μόνο τα τραγουδάκια που πάνε να καπελώσουν την κερκίδα, αλλά είμαι παλαιάς κοπής (από αυτούς που φώναζαν "βγάλτε έξω τις πουτάνες" όταν πρωτομπήκαν τσιρλίντερς και τις έδιωξε η διοίκηση). Να γράψω κι ένα δημόσιο μπράβο στον κύριο Σεραφείμ, ξέρει αυτός, φοβερή δουλειά κι εξυπηρέτηση.
- Πολλοί ξεχνάνε ότι ο ΔΠΓ έχει συμπάικτη φέτος και μάλιστα με πολλά λεφτά. Πάρα πολλά λεφτά.
- O Aταμάν μόλις του ζητούσε καμιά γκομενίτσα να βγάλουν φωτό έλαμπε (ο τύπος γενικά λατρεύει την έκθεση). Ε πριν από μένα πήγαν, 2-3-4 μοντέλες σκάω κι εγώ μύτη ύπουλα του λέω "εντάξει δεν έχω ποδάρες, αλλά θα βγάλεις και μια μαζί μου;". Ε έσκασε στα γέλια. Ο ΛΕσόρτ δεν υπάρχει, ήταν με τον κόσμο έξω από τα αποδυτήρια και φώναζε "βουντού-βουντού" για κανένα δεκάλεπτο, κάνει ντους, πάει στο lounge με τους δικούς του (νταμάρια και οι δύο, ο πατέρας του φέρνει στο Ντομινίκ) , ξαναέκανε βουντού-βουντού, έβγαλε φωτογραφίες με όλους, κάνει να φύγει, κατεβαίνει τις σκάλες... κι επιστρέφει με φόρα "έλα παιδιά πάμε άλλο ένα βουντού-βουντού"!. Κάτι είχαμε καταλάβει από την Παρτιζάν, το παιδί ζει για τον κόσμο και μπράβο του.
- Γκραντ επαγγελματίας με ήθος, αυτό που περιμένεις από σταρ του ΝΒΑ: δεν άφησε άτομο με ειδικές ανάγκες και παιδάκι που να μην τους αφιερώσει χρόνο, όπως κάποτε ο Κοχ που περνούσε και χαιρετούσε έναν-έναν όσους ήταν σε καροτσάκι. Ωραίος τύπος και στη συζήτηση. Μπορούσης θεούλης, ακομπλεξάριστος, πολύ προσιτός.
- Ο δρόμος για τον τελικό είναι ανοιχτός, προσωπικά προτιμώ Φενέρ από Μονακό, που έχει κορμιά να μας δυσκολέψει σε άμυνα κι επίθεση κι επίσης παίζουν πολύ ομαδικά (σε αντίθεση με μας). Νομίζω (και νόμιζα σε όλη τη σειρά) ότι θα περάσει η Μονακό πάντως. Σίγουρα πιο εύκολη διασταύρωση από την "επαγγελματία" Ρεάλ πάντως.
- Το πλεονέκτημα έδρας συνεπάγεται ναι,και σφυρίγματα. Δε μου αρέσει, αλλά έτσι είναι, υπάρχει λόγος που δε σπάει εύκολα (ποτέ μέχρι στιγμής) σε 5ο ματς. Δε λέω ότι είναι προκανονισμένο, λέω ότι στην Ευρώπη ασυναίσθητα ή μη έτσι λειτουργεί, το είδαμε και χθες, ειδικά σε κάτι έδρες τύπου ΟΑΚΑ.
- Για τον Ολυμπιακό θα τα πούμε στο εκεί τόπικ.
- Όσο θυμάμαι ότι ήταν να πάρουμε Μπράουν και κάποιοι μηδενιστές γκρίνιαζαν (το καλοκαίρι πριν πάρει ένα Ευρωμπάσκετ μόνος του) που ζητούσε 800 και τελικά πήραμε αν θυμάμαι καλά το Νέντοβιτς

- Εγώ το σλουκα τον είδα να πιάνει το μηρό στην 3η περίοδο και να κουτσαίνει, όχι τη γάμπα πάντως. Καλά, λεπτομέρεια.
- Ο κόσμος πια βλέπει πολύ περισσότερο μπάσκετ. Πάντα ο Παναθηναϊκός είχε πολύ περισσότερο μπασκετικό κοινό από τις άλλες δυο του κέντρου, από την εποχή του Τάφου του Ινδού, αλλά ακόμη είναι μπασκετικοί του Παναθηναϊκού. Θέλω να πω βλέπουν τα ματς της ομαδας τους και μόνο, οι φαν "του προϊόντος της Ευρωλίγκας" καθαρά είμαστε ελάχιστοι, ελαχιστότατοι. Για μένα το κορυφαίο πρωτάθλημα παγκοσμίως δεν υπάρχει ως προϊόν και κάθε χρόνο και καλύτερα και ναι, το κόνσεπτ ήταν Μπερτομέου και αντιτάχθηκαν πολλοί που σήμερα το έκαναν σημαία. Άντε να ενωθούν ακι οι δυο μικρές διοργανώσεις, να δούμε και το θέμα ανόδου/υποβιβασμού να τελειοποιηθεί. Ο Παναθηναϊκός πια (και 3-4 ακόμη) είναι πολύ κοντά στην κερδοφορία, που μόνο υγεία σημαίνει.
- Μεγάλη υπόθεση ότι ο Παναθηναϊκός έχει ελληνικό κορμό. Που λογικά θα μεγαλώσει του χρόνου. Σλούκας-Καλαϊτζάκης-Μήτογλου-Παπαπέτρου-Κώστας έχουν ρόλο, θα δούμε τι θα γίνει με Ματζούκα, λογικά θα παίξει Ρογκαβόπουλος για κάποιον από τους δυο μεγάλους και Μωραϊτηδες υπάρχουν αρκετούτσικοι, ίσως δούμε Ντόρσεϊ, λύσεις υπάρχουν αν έχεις λεφτά και δίνεις την εικόνα σοβαρού πρότζεκτ.
4
2
2

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος yorgos την Τετ Μάιος 08, 2024 1:59 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
Η φετινή του σεζόν ρίχνει τον μέσο όρο του, αλλά όχι δραματικά. Από το 68% περίπου που είχε πριν από τη φετινή σεζόν, πήγε στο 65% ποσοστό καριέρας.nikolas_asteri έγραψε: ↑Τετ Μάιος 08, 2024 1:39 pmΜα η φετινή σεζόν του ρίχνει τον μέσο όρο![]()
Αν βγάλεις τον Παναθηναικό (και την σεζόν στην Μακάμπι ως πολύ μικρή) το ποσοστό του είναι ~69%. Άρα συγκρίνουμε αυτό με το φετινό 60% και είναι πολύ σημαντική διαφορά.
0
- nikolas_asteri
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Όχι νταξ, είναι σωστό το μήνυμα (με λάθος λόγια ίσως). Δεν χρειάζεται να έχουμε άλλο ένα πεδίο που οι γυναίκες προβάλλονται με λιγοστά ρούχα προς τέρψιν της συντριπτικά αρσενικής κερκίδας. Είναι λίγο παλαιολιθική ιδέα.
Άσχετο, αλλά οι Giants επίσης δεν έχουν cheerleaders και τους συμπαθώ παραπάνω γι'αυτό.
0

- yorgos
- Reactions: 4308
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Στηβ Νας
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
1
1

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος yorgos την Τετ Μάιος 08, 2024 1:59 pm, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
- nikolas_asteri
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Ναι η σύγκριση είναι 69% (όχι 68%, αν θέλεις να κάνεις τίμια στρογγυλοποίηση) με 61% όμως. Δεν μπορείς να μετράς τη φετινή χρονιά 2 φορές (μία μόνη της και μία στο ποσοστό καριέρας). Αν είναι να πεις κάτι για την πτώση που αναφέρεις είναι ότι μέσα σε μία χρονιά έριξε το ποσοστό καριέρας του κατά 4% που είναι τραγικό επίσηςBillyPao έγραψε: ↑Τετ Μάιος 08, 2024 1:55 pmΗ φετινή του σεζόν ρίχνει τον μέσο όρο του, αλλά όχι δραματικά. Από το 68% περίπου που είχε πριν από τη φετινή σεζόν, πήγε στο 65% ποσοστό καριέρας.nikolas_asteri έγραψε: ↑Τετ Μάιος 08, 2024 1:39 pm
Μα η φετινή σεζόν του ρίχνει τον μέσο όρο![]()

0

-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
Επειδή εκτέλεσε πολλές βολές φέτος έριξε το ποσοστό καριέρας του. Αν είχε το ίδιο ποσοστό με τις μισές εκτελεσμένες βολές, η πτώση θα ήταν πολύ μικρότερη. Γενικά όσο πιο πολλές προσπάθειες παίρνει ένας παίκτης σε μια κατηγορία σουτ, τόσο πιο δύσκολο είναι να διατηρεί την ευστοχία του. Π.χ. είναι άλλο να έχεις 90% στις βολές με 9/10 και άλλο 90% με 90/100.nikolas_asteri έγραψε: ↑Τετ Μάιος 08, 2024 1:58 pmΝαι η σύγκριση είναι 69% (όχι 68%, αν θέλεις να κάνεις τίμια στρογγυλοποίηση) με 61% όμως. Δεν μπορείς να μετράς τη φετινή χρονιά 2 φορές (μία μόνη της και μία στο ποσοστό καριέρας). Αν είναι να πεις κάτι για την πτώση που αναφέρεις είναι ότι μέσα σε μία χρονιά έριξε το ποσοστό καριέρας του κατά 4% που είναι τραγικό επίσης![]()
0
- nikolas_asteri
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Μα όλες τις προηγούμενες χρονιές έχει παραπάνω βολές απ'όσες έχει επιχειρήσει φέτος, δεν καταλαβαίνω ποιο είναι το θέμα. Δεν είναι ότι τις προηγούμενες χρονιές είχε 7/10. Είχε 212/309. Φέτος έχει 247 εκτελεσμένες, λιγότερες δηλαδή.BillyPao έγραψε: ↑Τετ Μάιος 08, 2024 2:05 pmΕπειδή εκτέλεσε πολλές βολές φέτος έριξε το ποσοστό καριέρας του. Αν είχε το ίδιο ποσοστό με τις μισές εκτελεσμένες βολές, η πτώση θα ήταν πολύ μικρότερη. Γενικά όσο πιο πολλές προσπάθειες παίρνει ένας παίκτης σε μια κατηγορία σουτ, τόσο πιο δύσκολο είναι να διατηρεί την ευστοχία του. Π.χ. είναι άλλο να έχεις 90% στις βολές με 9/10 και άλλο 90% με 90/100.nikolas_asteri έγραψε: ↑Τετ Μάιος 08, 2024 1:58 pm
Ναι η σύγκριση είναι 69% (όχι 68%, αν θέλεις να κάνεις τίμια στρογγυλοποίηση) με 61% όμως. Δεν μπορείς να μετράς τη φετινή χρονιά 2 φορές (μία μόνη της και μία στο ποσοστό καριέρας). Αν είναι να πεις κάτι για την πτώση που αναφέρεις είναι ότι μέσα σε μία χρονιά έριξε το ποσοστό καριέρας του κατά 4% που είναι τραγικό επίσης![]()
0

-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
Εννοώ ότι φέτος εκτέλεσε 247 βολές, όταν στις προηγούμενες 4 σεζόν του είχε εκτελέσει 325 βολές συνολικά. Δηλαδή καμία σεζόν δεν εκτέλεσε τόσες βολές όσες εκτέλεσε φέτος.nikolas_asteri έγραψε: ↑Τετ Μάιος 08, 2024 2:16 pmΜα όλες τις προηγούμενες χρονιές έχει παραπάνω βολές απ'όσες έχει επιχειρήσει φέτος, δεν καταλαβαίνω ποιο είναι το θέμα. Δεν είναι ότι τις προηγούμενες χρονιές είχε 7/10. Είχε 212/309. Φέτος έχει 247 εκτελεσμένες, λιγότερες δηλαδή.BillyPao έγραψε: ↑Τετ Μάιος 08, 2024 2:05 pm
Επειδή εκτέλεσε πολλές βολές φέτος έριξε το ποσοστό καριέρας του. Αν είχε το ίδιο ποσοστό με τις μισές εκτελεσμένες βολές, η πτώση θα ήταν πολύ μικρότερη. Γενικά όσο πιο πολλές προσπάθειες παίρνει ένας παίκτης σε μια κατηγορία σουτ, τόσο πιο δύσκολο είναι να διατηρεί την ευστοχία του. Π.χ. είναι άλλο να έχεις 90% στις βολές με 9/10 και άλλο 90% με 90/100.
0
- nikolas_asteri
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Ναι, και σε 325 βολές είχε 69% και φέτος σε 247 έχει 61%. Αυτό είναι πολύ μεγάλη πτώση. Και φυσικά σε 5 παιχνίδια στα πλειοφφ είχε 21/51 βολές, 41%. Αυτό με τι να το συγκρίνουμε ώστε να βρούμε δικαιολογία;BillyPao έγραψε: ↑Τετ Μάιος 08, 2024 2:31 pmΕννοώ ότι φέτος εκτέλεσε 247 βολές, όταν στις προηγούμενες 4 σεζόν του είχε εκτελέσει 325 βολές συνολικά. Δηλαδή καμία σεζόν δεν εκτέλεσε τόσες βολές όσες εκτέλεσε φέτος.nikolas_asteri έγραψε: ↑Τετ Μάιος 08, 2024 2:16 pm
Μα όλες τις προηγούμενες χρονιές έχει παραπάνω βολές απ'όσες έχει επιχειρήσει φέτος, δεν καταλαβαίνω ποιο είναι το θέμα. Δεν είναι ότι τις προηγούμενες χρονιές είχε 7/10. Είχε 212/309. Φέτος έχει 247 εκτελεσμένες, λιγότερες δηλαδή.
0