Euroleague 2023-2024 Playoffs (4) Barcelona FC vs (5) Olympiacos PIraeus

Συντονιστής: Captains

Αποτέλεσμα σειράς

Πρόκριση Ολυμπιακού 3-0
5
8%
Πρόκριση Ολυμπιακού 3-1
26
40%
Πρόκριση Ολυμπιακού 3-2
10
15%
Πρόκριση Μπαρτσελόνας 3-2
15
23%
Πρόκριση Μπαρτσελόνας 3-1
5
8%
Πρόκριση Μπαρτσελόνας 3-0
4
6%

Σύνολο ψήφων: 65
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 7252
Αγαπημένη θέση: SG, C
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 1

Πέμ Μάιος 09, 2024 1:15 am

80sLover έγραψε:
Πέμ Μάιος 09, 2024 1:02 am
Πιστευω με Ρεαλ φετος χωρις Σλουκα και Βεζενκοφ δεν εχει ο ΟΣΦΠ πιθανοτητες πανω απο 10%.
Ανετα θα κανει η Ρεαλ το Μπακ του Μπακ
και με την μπαρτσα 3-0 ειχες προβλεψει οποτε ισως εισαι το γουρι μας :roll: (νομιζω δηλαδη οτι εσυ ησουν δεν παιρνω και ορκο)

Η ρεαλ προφανως και ειναι το γκραντε φαβορι να το παρει αλλα αν υπαρχει μια ομαδα που μπορει να την κερδισει ειναι ο ολυμπιακος (αποψη μου)

2
2 Εικόνα
Christofis

euroleague
Reactions: 1466
Προειδοποιήσεις: 0

Πέμ Μάιος 09, 2024 1:16 am

Πριν ξεκινησουν τα play in ειχα πει πτι πο ομαδες του φαιναλ φορ θα ηταν ολυμπιακος παο φενερ ανατολου, δυο τουρκικες και 2 ελληνικες. Νομιζω ο οργασμος για την ευρωλιγκα απο πλευρας ζητησης εισητηριων και ατμοσφαιρας. Φυσικα η Ανατολου απεδειξε οτι ο μισιτς ηταν η διαφορα που την εκανε διαστημικη ομαδα επι αταμαν και οτι ο κλαιμπερν και η απωλεια του σιμον περισσοτερο την μπερδεψε 2 χρονια παρα την βοηθησε.

Τελος παντων επεσα μεσα στα 3/4. Ευχομαι εναν ελληνικο τελικο και ας νικησεο ο καλυτερος

Τωρα καποια αλλα θεματα:

Ο καλυτερος σεντερ της ευρωλιγκας μετα τον ταβαρες δεν μπορει να λογαριαζεται απο κανεναν απο εμας ως τριτος στην ιεραρχια. Ο φαλ ειναι εξαιρερικος αλλα στα πολυ δυσκολα κοιταει να ξεφορτωθει την μπαλα και τρεμουν τα ποδια του οσο και αν τον αγαπω σαν παικτη. Ο σακιλ οσες φορες και να θελετε ν φυγει αλλες τοσες θα σας αποδεικνυει οτο ειναι ο πιο καρυδατος ξενος παικτης που περασε απο αυτη την ομαδα. ευχομαι να κλεισει την καριερα του στην ομαδα μου εστω και αν εχουν περασει τα χρονια( που δεν απο οτι φαινεται )και ας χειροκροταει σαν θεατης. Αν δεν μας φανηκε η απωλεια του Πριντεζη, αν δεν μας φανηκε η απωλεια του Σπανουλη αυτη του παπανικολαου σε λιγα χρονια νομιζω θα ειναι δυσαναπληρωτη.

Η ομαδα ειναι τελεια, του χρονου και ετσι να μεινει αν και νομιζω 1-2 κινησεις θα γινουν θα ειναι πολυ καλυτερη. Φτανει να ειναι υγιεις. Φετος δεν ηταν απαντες παροντες χωρις καποιος να ειναι αμφιβολος ή να παιζει ανετοιμος ή να παιζει με ενεσεις ποτε για δυο σερι παιχνιδια.

Ομαδαρα τριτο σερι φαιναλ φορ!!! Ελπιζω τριτη και Φαρμακερη. Μπραβο σε ολα τα παιδια και μπραβο και στον αιωνιο. Αυτο που πετυχε ειναι αθλος αλλα εχει και ημερομηνια προαγγελιας την ημερα που υπογραψε και εφερε εκει η την παιχτουρα τον Ναν

2
1 Εικόνα 1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
kite26

nba
Reactions: 1292
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues

Πέμ Μάιος 09, 2024 1:23 am

Συγχαρητήρια στην ομάδα μας! Η ομάδα τώρα πάει ως αουτσάιντερ στον ημιτελικό και αυτο μόνο καλό μπορεί να μας κάνει. Θα είναι τελείως διαφορετικές οι συνθήκες με πέρσυ, αλλά σίγουρα υπάρχει η εκδίκηση στο πίσω μέρος του μυαλού όλων.
Είναι ασύλληπτο ότι αυτό που κατάφερε ο Μπαρτζώκας! Τι λέτε τώρα, με συνεχείς τραυματισμούς, μια καλοκαιρινή off-season σκέτο εφιάλτη, με Σίκμα μπροστάρη στο αρχικό σχήμα σε αρκετά ματς. Το μέγεθος αυτής της επιτυχίας δεν έχει ακόμη αναγνωρισθεί πλήρως. Και πας φάιναλ φορ με διαιτητικές σφαγές και στο τέλος σπας την έδρα στο πέμπτο ματς. Δεν περιγράφω άλλο!

1
1 Εικόνα
Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!
Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

allstar
Reactions: 3402
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks

Πέμ Μάιος 09, 2024 1:32 am

βήματα εκτός φάσης έγραψε:
Πέμ Μάιος 09, 2024 1:06 am
nikola_asteri αυτός είναι ο λόγος που αποδίδουν τα εύσημα στον Μπαρτζώκα οι περισσότεροι φίλοι της ομάδας. Το κατόρθωμα είναι μοναδικό. Κανονικά με αυτά τα οικονομικά μεγέθη που διαχειρίζεται για να στήσει το ρόστερ δεν είναι για να παίζει στο φάιναλ φορ μπακ του μπακ του μπακ, είναι για να παλεύει για την είσοδο στη δεκάδα και τα play-in. Κανονικά...
Μα το ήξερα ότι θα παρεξηγηθώ στο τέλος παρ'όλο που έβαλα όλους τους απαραίτητους αστερίσκους :D Τον Μπαρτζώκα τον θεωρώ κορυφαίο προπονητή, η μόνη μου ένσταση ήταν για το σημερινό παιχνίδι.

1
1 Εικόνα
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
karamelitsa

euroleague
Reactions: 1117
Αγαπημένος παίκτης: Ζιοβάνι
Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός

Πέμ Μάιος 09, 2024 1:34 am

Coach Periklis έγραψε:
Πέμ Μάιος 09, 2024 1:11 am
80sLover έγραψε:
Πιστευω με Ρεαλ φετος χωρις Σλουκα και Βεζενκοφ δεν εχει ο ΟΣΦΠ πιθανοτητες πανω απο 10%.
5% είχε πει το 2013 ο Σουτος στο ραδιόφωνο και το σηκώσαμε στο Λονδίνο και τον πέθανε στην καζουρα ο Αντύπας μετά . Μην μας χαλάς τα γούρια

5% έχουμε

Edit : @johnnyPao καλώς ή κακώς είμαστε ποδοσφαιρικός λαός , αυτό είναι γεγονός . Αύριο είναι το ματς του αιώνα για το σωματείο μας τι να κάνουμε , η αλήθεια είναι αυτή . Δεν έχει ξανασυμβεί να έχεις περισσότερες πιθανότητες να πάρεις ευρωπαϊκό στη μπάλα από ότι στο μπάσκετ. Κανένας ποτέ δεν θα μειώσει το ΕΠΟΣ , ΤΟ ΘΑΎΜΑ του Μπαρτζώκα, σκέψου ότι πολλοί από εμάς που δεν βλέπουμε πλέον καθόλου ποδόσφαιρο απο την Μακάμπι και μετά ασχοληθηκαμε ξανά με τα ευρωπαϊκά παιχνίδια

Παρόλα αυτά θεωρώ ότι το καταχαρηκαμε , δεν έχω φωνή προσωπικά και νιώθω ευφορία
Καλώς ή κακός έτσι είναι, μπάλα δεν βλέπω πολύ, αλλά το αυριανό είναι το ματς του αιώνα για την ποδοσφαιρική ομάδα….οποτε καπως όλοι μας ή έστω οι περισσότεροι το άγχος του αυριανού ματς καπως μας κρατάει σήμερα…θεωρώ πάντως ότι έχοντας πάει σε 3 σερί F4 παρόλο που δεν το έχουμε πάρει, κάπου ο κόσμος αρχίζει και το θεωρεί δεδομένο ή δεν τον ξαφνιάζει τόσο…π.χ. Ο Παναθηναϊκός εχτές που είχε να πάει 12 χρόνια F4 έγινε το έλα να δεις, από τον κόσμο, το ΟΑΚΑ, τα sites….χαμος παντού…σε εμάς καπως περνάει του στιλ, άλλη μια μέρα στην δουλειά…κακό μάθαμε βλέπεις με τον Μπαρτζωκα…χαχα

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion

Πέμ Μάιος 09, 2024 1:36 am

καποιος ελεγε πως θα περασει ο μιλου το τεστ υπηκοοτητας τις προαλλες..Αυτος ειναι πιο ελληνας και απο μας :roofl:

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
karamelitsa

euroleague

Πέμ Μάιος 09, 2024 1:37 am

nikolas_asteri έγραψε:
nikola_asteri αυτός είναι ο λόγος που αποδίδουν τα εύσημα στον Μπαρτζώκα οι περισσότεροι φίλοι της ομάδας. Το κατόρθωμα είναι μοναδικό. Κανονικά με αυτά τα οικονομικά μεγέθη που διαχειρίζεται για να στήσει το ρόστερ δεν είναι για να παίζει στο φάιναλ φορ μπακ του μπακ του μπακ, είναι για να παλεύει για την είσοδο στη δεκάδα και τα play-in. Κανονικά...
Μα το ήξερα ότι θα παρεξηγηθώ στο τέλος παρ'όλο που έβαλα όλους τους απαραίτητους αστερίσκους :D Τον Μπαρτζώκα τον θεωρώ κορυφαίο προπονητή, η μόνη μου ένσταση ήταν για το σημερινό παιχνίδι.
Κοίταξε, με αυτή την λογική πάντα οι παίκτες ξελασπώσουν τον προπονητή, απλά αν σκεφτείς έβαλε μέσα τους κατάλληλους και στις κατάλληλες θέσεις στο τέλος για να έρθει αυτο το αποτέλεσμα….στο τέλος της μέρας αν τα βάλουν οι παίκτες είναι μαγκιά του προπονητή, αν τα χάσουν φταίει αυτός που τους έβαλε….

Γενικότερα η μαγκιά του Μπαρτζωκα είναι ότι με αυτο το budget και αυτούς τους παίκτες πήγε την ομάδα 3ο σερί F4….ε αυτο δεν θα το έκανε κανένας άλλος.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Coach Periklis

allstar
Reactions: 2368
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης , Kobe Bryant

karamelitsa έγραψε:
.οποτε καπως όλοι μας ή έστω οι περισσότεροι το άγχος του αυριανού ματς καπως μας κρατάει σήμερα…
Εμένα σίγουρα όχι , είμαι σε μέθη από τη χαρά , αλλά είμαστε ποδοσφαιρικός λαός ξεκάθαρα

Ίσως φταίει και μια κάποια "αλαζονεία" ότι αν δεν πας Φ4 απέτυχες , όπως είπες κι εσύ

το έχω κι εγώ , είμαστε κακομαθημένοι πολλοί από εμάς

Σήμερα είναι μέρα χαράς , είμαστε Φ4 , 5% πιθανότητες :drunk:

1
1 Εικόνα
"ο Ολυμπιακός δεν αγοράζεται, είναι κάτι τεράστιο, είναι μία ιδέα"
Άβαταρ μέλους
karamelitsa

euroleague

Πέμ Μάιος 09, 2024 1:42 am

Coach Periklis έγραψε:
karamelitsa έγραψε:
.οποτε καπως όλοι μας ή έστω οι περισσότεροι το άγχος του αυριανού ματς καπως μας κρατάει σήμερα…
Εμένα σίγουρα όχι , είμαι σε μέθη από τη χαρά , αλλά είμαστε ποδοσφαιρικός λαός ξεκάθαρα

Ίσως φταίει και μια κάποια "αλαζονεία" ότι αν δεν πας Φ4 απέτυχες , όπως είπες κι εσύ

το έχω κι εγώ , είμαστε κακομαθημένοι πολλοί από εμάς

Σήμερα είναι μέρα χαράς , είμαστε Φ4 , 5% πιθανότητες :drunk:
Εννοείται ότι είμαστε κακομαθημένοι, αν χάναμε σήμερα να δεις τι θα γινόταν εδώ από τους περισσότερους από εμάς, τώρα όμως που πήγαμε F4 ακόμα και να το χάσουμε θα θεωρήσουμε την χρόνια επιτυχημένη.

Προφανώς θελουμε την κούπα, αλλά όπως και να το κανείς είναι μεγάλη επιτυχία να πας και F4.

0
Άβαταρ μέλους
βήματα εκτός φάσης

a1greece
Reactions: 1772
Αγαπημένη ομάδα: Askatuak

Πέμ Μάιος 09, 2024 1:43 am

nikolas_asteri έγραψε:
Μετά από μια τέτοια επιτυχία είναι λογικό να κοιτάμε τη μεγάλη εικόνα... :cool:

Και για το σημερινό, πάντως, ο Μπαρτζώκας κατάφερε να οδηγήσει το ματς εκεί που τον συνέφερε. Αργό παιχνίδι γιατί δεν έχει τους σκόρερ να ακολουθήσει σε συνθήκες 5ου ματς, συνεχής επαφή στο σκορ με τον αντίπαλο για να τον έχει σε κατάσταση άγχους και στο τέλος έχει την κατάλληλη πεντάδα μέσα στο παρκέ, όχι απαραίτητα την πιο ταλαντούχα, για να κάνει την αντεπίθεση και να κλέψει το ματσάκι σαν άλλος Αρσέν Λουπέν. Δεν είναι εύκολο να το κάνει, είναι μάλιστα τόσο σπάνιο που σε ένα σχόλιό μου παραπίσω ανέτρεξα στα πλέι-οφ της Α1 το 1993 και στον ημιτελικό με το σούπερ φαβορί ΠΑΟΚ (Κόρφας, Πρέλεβιτε, Λέβινγκστον, Μπάρλοου, Φασούλας) για να βρω κάτι αντίστοιχο όσον αφορά τη δυσκολία και τον τρόπο με τον οποίο ήρθε η νίκη και το μπρέικ.

0
80sLover
Reactions:

Πέμ Μάιος 09, 2024 1:44 am

shaq7 έγραψε:
80sLover έγραψε:
και με την μπαρτσα 3-0 ειχες προβλεψει οποτε ισως εισαι το γουρι μας :roll: (νομιζω δηλαδη οτι εσυ ησουν δεν παιρνω και ορκο)

Η ρεαλ προφανως και ειναι το γκραντε φαβορι να το παρει αλλα αν υπαρχει μια ομαδα που μπορει να την κερδισει ειναι ο ολυμπιακος (αποψη μου)
Δεν νομιζω ειχα πει εγω κατι τετοιο....
Εγω ελεγα οτι η Μπαρτσα ειναι η χειροτερη και πιο λουσερ ομαδα των πλει οφφ 😅😅
Το 10% δεν το λεω με την εννοια οτι θα χασει ο ΟΣΦΠ με 20 ποντους...το λεω οτι θα χασει. ΤΕΛΕΙΑ.
Ευκολα η δυσκολα. θα χασει γιατι δεν εχει κανεναν παικτη με Ταλεντο. Απο την αλλη η Ρεαλ ειναι πολυ ταλαντουχα ομαδα...και ακομα και Γιουλ και Τσατσο μπορουν να σου παρουν την φαση που θα σου κερδισει το παιχνιδι οπως εγινε περσι.

Άβαταρ μέλους
Coach Periklis

allstar
Reactions: 2368
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης , Kobe Bryant

Πέμ Μάιος 09, 2024 1:46 am

karamelitsa έγραψε:
Πέμ Μάιος 09, 2024 1:42 am

Εννοείται ότι είμαστε κακομαθημένοι, αν χάναμε σήμερα να δεις τι θα γινόταν εδώ από τους περισσότερους από εμάς, τώρα όμως που πήγαμε F4 ακόμα και να το χάσουμε θα θεωρήσουμε την χρόνια επιτυχημένη.

Προφανώς θελουμε την κούπα, αλλά όπως και να το κανείς είναι μεγάλη επιτυχία να πας και F4.
Η μόνη διαφορά φέτος ότι οπαδικα, θα πάμε Βερολίνο πολύ πιο ταπεινά και όχι καβάλα στ άλογο όπως το Κάουνας

Σημαντικό αυτό ίσως βγει και σε καλό και στην ομάδα

Αν και τους πρωταγωνιστές δεν τους φοβάμαι

0
"ο Ολυμπιακός δεν αγοράζεται, είναι κάτι τεράστιο, είναι μία ιδέα"
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion

Πέμ Μάιος 09, 2024 1:51 am

80sLover έγραψε:
shaq7 έγραψε:

Το 10% δεν το λεω με την εννοια οτι θα χασει ο ΟΣΦΠ με 20 ποντους...το λεω οτι θα χασει. ΤΕΛΕΙΑ.
Ευκολα η δυσκολα. θα χασει γιατι δεν εχει κανεναν παικτη με Ταλεντο. Απο την αλλη η Ρεαλ ειναι πολυ ταλαντουχα ομαδα...και ακομα και Γιουλ και Τσατσο μπορουν να σου παρουν την φαση που θα σου κερδισει το παιχνιδι οπως εγινε περσι.
οντως σε μπερδεψα με τον σουπαμανταρ :sorry:

Καλα το δεν εχουμε κανεναν παικτη με ταλεντο δεν ξερω κατα ποσο ισχυει,πχ το 4-5 μας πρεπει να ειναι καλυτερο και απο την ρεαλ.. ισχυει οτι η ρεαλ εχει καμπατσο μουσα που εμεις δεν εχουμε αλλα και τα γεροντια που στα κρισιμα ειναι λιρα 100,εμεις τωρα θα την παλεψουμε ομαδικα και οτι γινει.

0
Heisenberg

euroleague
Reactions: 1470
Αγαπημένος παίκτης: Gary Payton
Προειδοποιήσεις: 2

Λενε πολλοι για το ξυλο του Μπαρτζωκα. και σε κατι βοθροσαιτ,οχι τυχαιο. Σορρυ αυτο ο ολυμπιακος το κανει πιο εντονα μονο οταν δεν του βγαινει το παιχνιδι επιθετικα.
και καλα κανει. και παλι ομαδικο μπασκετ παιζει οπως και να χει.
Σαφως θα ηθελε περισσοτερη ποιοτητα στα γκαρντ(και θα την εχει του χρονου) αλλα και το δινουμε την μπαλα συνεχως σε εναν - δυο για να μας παρουν το παιχνίδι για ποιο λογο θεωρειται ας πουμε καλυτερο μπασκετ?

μας χρωστανε ενα καλο ματς καναν και πητερς μαζι οπως κανανε στην ρεγκουλαρ.
Ο πρωτος αν δεν χλατσαρει τωρα στο φ4 δυσκολα θα μεινει. κακα τα ψεμματα.

2
2 Εικόνα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Heisenberg την Πέμ Μάιος 09, 2024 1:56 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
80sLover
Reactions:

Πέμ Μάιος 09, 2024 1:55 am

shaq7 έγραψε:
80sLover έγραψε:

οντως σε μπερδεψα με τον σουπαμανταρ :sorry:

Καλα το δεν εχουμε κανεναν παικτη με ταλεντο δεν ξερω κατα ποσο ισχυει,πχ το 4-5 μας πρεπει να ειναι καλυτερο και απο την ρεαλ.. ισχυει οτι η ρεαλ εχει καμπατσο μουσα που εμεις δεν εχουμε αλλα και τα γεροντια που στα κρισιμα ειναι λιρα 100,εμεις τωρα θα την παλεψουμε ομαδικα και οτι γινει.
Ταλεεντο εννοω στο επιπεδο αυτων που αναφερεις...
Εννοειται οτι ΣΧΕΔΟΝ ολοι οι παικτες που παιζουν σε αυτο το επιπεδο εχουν καποιο ποσοστο ταλεντου 😅
Αλλα η Ρεαλ δεν ματσαρει σε ταλεντο με καμια ομαδα φετος...Περσι η Παρτιζαν που. Την ματσαρε στα πλει οφφ εχασε Λεσορ, Εξουμ και εμεινε μονο με Παντερ...φετος ο ΟΣΦΠ εχασε Σλουκα και βεζενκοφ που ηταν οι 2 πιο ταλαντουχοι παικτες που ειχε περσι.

Απάντηση

Επιστροφή στο “Euroleague Season 2023-2024”