Παναθηναικός - Επικαιρότητα

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
Quincy

allstar
Reactions: 1002
Αγαπημένος παίκτης: A. Iverson
Αγαπημένη ομάδα: Milwaukee-Bucks
Προειδοποιήσεις: 0

Παρ Μάιος 10, 2024 1:04 pm

τουλουμπα έγραψε:
Παρ Μάιος 10, 2024 11:36 am
Conan1982 έγραψε:
Παρ Μάιος 10, 2024 11:21 am

Ήταν τόσο ακριβά τα εισιτήρια φέτος στον Παναθηναϊκό, το έχω διαβάσει αλλά δεν έχω ακριβώς αίσθηση. πόσο είχαν συνήθως οι 2 φθηνότερες κατηγορίες εισιτηρίων;
στην ευρωλιγκα ηταν πανακριβα
νομιζω δεβ υπηρχε πιο φτηνο απο 40 ευρω
ο μ.ο σιγουρα ηταν παραπανω απο 50 ευρω
τρελη κονομα

Ναι αλλά πας και βλέπεις Ναν, όχι Πάρις Λι. Δίκαιο νομίζω

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

allstar
Reactions: 3061
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks

Παρ Μάιος 10, 2024 1:15 pm

Quincy έγραψε:
Παρ Μάιος 10, 2024 1:04 pm
τουλουμπα έγραψε:
Παρ Μάιος 10, 2024 11:36 am

στην ευρωλιγκα ηταν πανακριβα
νομιζω δεβ υπηρχε πιο φτηνο απο 40 ευρω
ο μ.ο σιγουρα ηταν παραπανω απο 50 ευρω
τρελη κονομα

Ναι αλλά πας και βλέπεις Ναν, όχι Πάρις Λι. Δίκαιο νομίζω
Εξαρτάται. Δεν υπάρχει μοναδική απάντηση σε αυτό και έχει να κάνει προφανώς με πολλούς παράγοντες (οικονομικής φύσης, βλέπε supply demand και άλλα τέτοια επιστημονικά) αλλά η αλήθεια είναι πως με αυτές τις τιμές και τα λεφτά που ξέρω πως βγάζουν μερικοί άνθρωποι, το γήπεδο για αυτούς και το παιδί τους θα ήταν ζόρικο κόστος για τον μήνα. Προφανώς μπορείς να πεις "δεν είναι φιλόπτωχο ταμείο ο Παναθηναικός" και θα έχεις δίκιο. Δεν έχω κάποια λύση σε αυτό αλλά ούτε μπορώ να πω ότι είναι δίκαιο.

0
Εικόνα
80sLover
Reactions:

Παρ Μάιος 10, 2024 1:38 pm

Καθε φορα που εμπαινα στην πλατφορμα για εισιτηριο του ΠΑΟ...το minimum που εβρισκα ηταν 80 ευρω για 2 ατομα.
Μου εκανε τεραστια εντυπωση που με αυτες τις τιμες εγιναν τοσα σολντ αουτ...
Μιλαμε για να πας με την γυναικα σου 2 ωρες σε ενα παιχνιδι μπασκετ επρεπε να δινεις 100 και 150 ευρω μινιμουμ...
Δηλαδη αντι να πας σε 3-4 παιχνιδια , με τα ιδια λεφτα, παιρνεις μια 65 αρα TV Samsung βαζεις και Euroleague TV...και τα βλεπεις απο τον καναπε σου με την Πιτσα σου και την ησυχια σου.

Με 800 ευρω που παιρνει ο κοσμος στην Ελλαδα μου φαινεται τουλαχιστον ανεξηγητο να εγιναν τοσα σολντ αουτ.
Και ειναι και ο λογος που πιστευω οτι αν συνεχιστει αυτο του χρονου δεν θα μπορει να παρακολουθησει ο κοσμος...εκτος και αν ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ...εκει παω πασο

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος 80sLover την Παρ Μάιος 10, 2024 1:42 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
BillyPao

champion
Reactions: 2434
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 4

Παρ Μάιος 10, 2024 1:41 pm

80sLover έγραψε:
Καθε φορα που εμπαινα στην πλατφορμα για εισιτηριο του ΠΑΟ...το minimum που εβρισκα ηταν 80 ευρω για 2 ατομα.
Μιλαμε για να πας με την γυναικα σου 2 ωρες σε ενα παιχνιδι μπασκετ επρεπε να δινεις 100 και 150 ευρω μινιμουμ...
Με 800 ευρω που παιρνει ο κοσμος στην Ελλαδα μου φαινεται τουλαχιστον ανεξηηητο να εγιναν τοσα σολντ αουτ.
Και ειναι και ο λογος που πιστευω οτι αν συνεχιστει αυτο του χρονου δεν θα μπορει να παρακολουθησει ο κοσμος...εκτος και αν ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ...εκει παω πασο
Δεν παίρνουν όλοι 800 ευρώ, υπάρχουν κάποιοι που κάνουν οικονομίες για καιρό για να πάνε σε ένα "καλό" παιχνίδι, άλλοι δεν έχουν αλλά για να πάνε γήπεδο βρίσκουν κλπ.

0
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions: 4526
Προειδοποιήσεις: 3

Παρ Μάιος 10, 2024 1:47 pm

80sLover έγραψε:
Δηλαδη αντι να πας σε 3-4 παιχνιδια , με τα ιδια λεφτα, παιρνεις μια 65 αρα TV Samsung βαζεις και Euroleague TV...και τα βλεπεις απο τον καναπε σου με την Πιτσα σου και την ησυχια σου.

Με 800 ευρω που παιρνει ο κοσμος στην Ελλαδα μου φαινεται τουλαχιστον ανεξηγητο να εγιναν τοσα σολντ αουτ.
μπορεις να πας σε επιλεκτικα παιχνιδια στην ευρωλιγκα ειναι πολυ δυσκολο να μπορει να πηγαινει καποιος σε ολα
της α1 παντως ειναι φτηνα τα εισιτηρια 10 ευρω εχει για σημερα πχ

0
BillyPao

champion

Παρ Μάιος 10, 2024 1:56 pm

τουλουμπα έγραψε:
80sLover έγραψε:

μπορεις να πας σε επιλεκτικα παιχνιδια στην ευρωλιγκα ειναι πολυ δυσκολο να μπορει να πηγαινει καποιος σε ολα
Έχει έκπτωση για σήμερα, γενική είσοδος 7 ευρώ.

1
1 Εικόνα
80sLover
Reactions:

Παρ Μάιος 10, 2024 1:58 pm

τουλουμπα έγραψε:
80sLover έγραψε:

Εμενα μου λεει συνεχεια η γυναικα μου να πηγαινουμε γηπεδο...οχι επειδη ειναι οπαδος αλλα επειδη περσι με τον ΟΣΦΠ που ειχαμε παει στην Ευρωλιγκα την ειχε δειξει η TV :roofl:

Εγω απο την αλλη πηρα την 65αρα TV εβαλα Euroleague TV ( που ειναι παρα πολυ καλο προιον VALUE FOR MONEY) και καθομαι ανετα στον καναπε μου..και να μην τα δω λαιβ τα παιχνιδια τα βλεπω σε επαναληψη.

Να δωσω στον DPG για 3 παιχνιδια οσο κανει ενα διαρκειας στην Ελλαδα του 2024 δεν υπαρχει περιπτωση φιλε μου

Αντε μονη εξαιρεση τα παιχνιδια με τον Μπαρτζωκα :dribble:

Άβαταρ μέλους
golitog7

nba
Reactions: 1859
Αγαπημένη θέση: Bench
Αγαπημένος παίκτης: Spanoulis, Diamantidis
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 1

Παρ Μάιος 10, 2024 1:59 pm

Μη βγάζετε συμπέρασμα από την πρώτη χρονιά. Μετά από τόσα χρόνια προσμονής υπήρξε μεγάλο Hype με τις μεταγραφές, τις σλουκιάδες κτλ και είναι λογικό να γεμίζει το γήπεδο ακόμα και με αυτές τις τιμές. Όμως αυτό προφανώς δεν θα συνεχιστεί για πολλά χρόνια διότι η οικονομική κατάσταση του μέσου έλλληνα πράγματι δεν είναι για 100.- ευρώ τη βδομάδα ακόμα και το μήνα. Αν συνεχίσουν να είναι αυτές οι τιμές πιστεύω κάποια στιγμή θα ισσοροπήσει το πράγμα και θα γεμίζει στα μεγάλα ματς και στα ντέρμπι με τον οσφπ και στα υπόλοιπα 50% μπορεί και παρακάτω.

2
2 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions: 4526
Προειδοποιήσεις: 3

Παρ Μάιος 10, 2024 2:07 pm

80sLover έγραψε:
τουλουμπα έγραψε:

Εμενα μου λεει συνεχεια η γυναικα μου να πηγαινουμε γηπεδο...οχι επειδη ειναι οπαδος αλλα επειδη περσι με τον ΟΣΦΠ που ειχαμε παει στην Ευρωλιγκα την ειχε δειξει η TV :roofl:

Εγω απο την αλλη πηρα την 65αρα TV εβαλα Euroleague TV ( που ειναι παρα πολυ καλο προιον VALUE FOR MONEY) και καθομαι ανετα στον καναπε μου..και να μην τα δω λαιβ τα παιχνιδια τα βλεπω σε επαναληψη.

Να δωσω στον DPG για 3 παιχνιδια οσο κανει ενα διαρκειας στην Ελλαδα του 2024 δεν υπαρχει περιπτωση φιλε μου

οι γυναικες κοστιζουν δεν σου φταιει ο δγ σε αυτο :mrgreen:
οπως σε μια ταινια με τον βουτσα που πηγαινε ενας και του ζηταγε δανεικα και του ελεγε παντα μην παντρευτεις ποτε θα χτυπας το κεφαλι σου στο τοιχο,καληνυχτα σας :mrgreen:

0
80sLover
Reactions:

Παρ Μάιος 10, 2024 2:13 pm

τουλουμπα έγραψε:
Παρ Μάιος 10, 2024 2:07 pm
80sLover έγραψε:

οι γυναικες κοστιζουν δεν σου φταιει ο δγ σε αυτο :mrgreen:
οπως σε μια ταινια με τον βουτσα που πηγαινε ενας και του ζηταγε δανεικα και του ελεγε παντα μην παντρευτεις ποτε θα χτυπας το κεφαλι σου στο τοιχο,καληνυχτα σας :mrgreen:

Οτι μας τα τρωνε οι γυναικες το ξερουμε...αλλα οχι να μας τα τρωει και ο DPG και να φωμαζει οτι εβαλε και 10Μ απο πανω :mrgreen:

Άβαταρ μέλους
qspock

allstar
Reactions: 570

Παρ Μάιος 10, 2024 4:44 pm

Σεβασμος στον Προεδρο. Το αξιζει, αυτος εφερε την ομαδα εδω, αυτος εκανες τις κινησεις αυτος βαζει τα λεφτα.

Η απληστια εκνευριζει και δυστυχως η δικη μας σαν λαος δεν εχει ορια...

Δε γινεται μετα απο την απολυτη επιτυχια του να τον βριζει καποιος γιατι δε του βρηκε εισιτηρια. Του την εδωσε του προεδρου, να μη το πει? Τα βιντεακια ειναι για να περναει την ωρα του, να ξεδινει και να βγαζει και ειδησεις. Καλα κανει και ειναι και πολυ αρεστος με αυτα.
Οταν ο προεδρος μιλαει ολοι τον ακουνε γιατι παντα λεει κατι ενδιαφερον. Ειτε ειναι μαζι του ειτε οχι, τον ακουνε ολοι.

Εκτος απο τα της ομαδας στα οποια ειναι ΜΕΓΙΣΤΗ βλακεια να του προσαψει καποιος οτιδηποτε, τα εχει πει εξω απο τα δοντια τα τελευταια χρονια για πολλα θεματα και καλα κανει. Τα περισσοτερα δημοσια προσωπα τη σημερινη εποχη ή τα παιρνουν ή ειναι κοτες ή και τα 2. Αυτος δεν μασαει. Και ειναι μεσα στα πραγματα, εκτος αν καποιος νομιζει το αντιθετο, οποτε αυτος ο καποιος ειναι τουλαχιστον αφελης.

Μαγκια του και δικαιωμα του να λεει ο,τι θελει. Το εχει κερδισει. Απο πολλες πλευρες, οχι μονον της ομαδας...

0
nikkal

euroleague
Reactions: 482
Αγαπημένη θέση: C
Αγαπημένος παίκτης: Stojan Vrankovic

Παρ Μάιος 10, 2024 4:50 pm

Conan1982 έγραψε:
Παρ Μάιος 10, 2024 11:21 am
80sLover έγραψε:
Παρ Μάιος 10, 2024 12:23 am

Εισιτηρια Ευρωλιγκας
299.000 Χ 50 ευρω ( μεσος ορος και λιγο βαζω) = 15.000.000
Ήταν τόσο ακριβά τα εισιτήρια φέτος στον Παναθηναϊκό, το έχω διαβάσει αλλά δεν έχω ακριβώς αίσθηση. πόσο είχαν συνήθως οι 2 φθηνότερες κατηγορίες εισιτηρίων;
Στην rs το φθηνότερο εισιτήριο κοστιζε 25€ στα ας τα πούμε πρώτης κατηγορίας παιχνίδια (πχ με Ρεάλ) και νομίζω 20€ στα δεύτερης κατηγορίας.
Επίσης, κάθε Δευτέρα είχε 10% εκπτωση, οπότε εάν τα αγόραζες τότε διαμορφώνονταν στα 22,5 και 18 αντιστοιχα.
Στα po το φθηνότερο είχε 40€ και φυσικά δεν έπαιζε η έκπτωση.
Επίσης, να ξέρετε πως σε δεύτερης κατηγορίας παιχνίδια (πχ με Άλμπα), είχαν γινει κάποιες συμφωνίες με παιδικές ομάδες μπάσκετ ανα την επικράτεια και τους έδιναν δωρεάν εισιτήρια. Έτσι μάζεψε κόσμο σε αρκετά αδιάφορα παιχνίδια (καθώς τα παιδιά με τους γονείς τους είχαν ως μοναδικό κόστος την μετακίνηση, που γινόταν με λεωφορείο και ετσι τους εβγαινε οικονομικά).

0
80sLover
Reactions:

Παρ Μάιος 10, 2024 7:05 pm

Δεν ακουγεται τιποτα για τους τραυματισμους Σλουκα και Χουαντσο...και δεν ειναι καλο αυτο...
Η Pravda ειπε οτι εχθες θα εκαναν μαγνητικη και οι δυο...ακομα σιωπη ομως

BillyPao

champion

Παρ Μάιος 10, 2024 7:14 pm

80sLover έγραψε:
Παρ Μάιος 10, 2024 7:05 pm
Δεν ακουγεται τιποτα για τους τραυματισμους Σλουκα και Χουαντσο...και δεν ειναι καλο αυτο...
Η Pravda ειπε οτι εχθες θα εκαναν μαγνητικη και οι δυο...ακομα σιωπη ομως
Δεν είναι η 1η φορά, έχει ξανασυμβεί να μην υπάρχει ενημέρωση για τραυματισμούς.

0
Άβαταρ μέλους
kein

a1greece
Reactions: 796

Παρ Μάιος 10, 2024 8:07 pm

Θλάση έχουν και οι δύο (ο Σλούκας πιο ελαφριά), βγήκε σχετικό άρθρο στο SDNA πριν κάνα μισάωρο.

https://www.sdna.gr/mpasket/1196663_thl ... final-four

0
:bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball:
11/4/1996 : Paris - 20/4/2000 : Thessaloniki
5/5/2002 : Bologna - 6/5/2007 : Athens - 3/5/2009 : Berlin
8/5/2011 : Barcelona - 26/5/2024 : Berlin
Απάντηση

Επιστροφή στο “Παναθηναϊκός”