Παναθηναϊκός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2023-2024
Συντονιστής: Captains
- nikolas_asteri
- Reactions: 3051
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
1
1

τουλουμπα έγραψε: ↑Σάβ Μάιος 11, 2024 2:25 pmσε αυτην την εκπομπη ειχε βγει ο γκαγκαλουδης και σε κατασταση κρασοκατανυξης ειπε οτι εχει κλεισει ο ταβαρεςnikolas_asteri έγραψε: ↑Σάβ Μάιος 11, 2024 2:22 pm
Δεν ξέρω που το άκουσες αλλά έκατσα και είδα το "Πάρε Βάλε" και απλά είπε ότι ο Μπράουν αρέσει πολύ και συζητιέται μέσα στον Παναθηναικό. Δεν είπε τίποτα για ανταλλαγή (σε αυτή την εκπομπή τουλάχιστον).
Εδώ με timestamp:
![]()
![]()
![]()
![]()
Ναι αλλα ο Κοτζιας το διεψευσε...
Γενικα ο Τολης ειναι σε καθημερινη επαφη με την Pravda και ξερει πραγματα...
Το ακουσα και εγω αυτο για υον Λεσρο και γελαει ο κοσμος.. δεν νομιζω να ισχυουν αυτα...δεν νομιζω να θελει ο Λεσορ να παιζει 38 λεπτα και να τον ξεφτιλιζει ο καθε Ραιτ και να χανει 10 βολες σε καθε παιχνιδι...
Δυστυχως πολυ φοβαμαι οτι πανε σιγα σιγα να μας πλασαρουν καναν Παπαγιαννη και θα γελαει και το παρδαλο κατσικι με την καταντια μας...και πρωτος απ ολους ο Φαλ.
- τουλουμπα
- Reactions: 4516
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
συγκεκριμενα για μπραουν το θεωρω απιθανο εκτος αν ειναι ο μονος τροπος για να τον αφησει ελευθερο η μακαμπιnikolas_asteri έγραψε: ↑Σάβ Μάιος 11, 2024 2:28 pm
Εντάξει η έκφραση του είναι πάρα πολύ γενική "Στον παναθηναικό αρέσει ο Μπραουν"...ναι οκ σιγά το νέο, σε όλους αρέσει ο Μπράουν![]()
Βέβαια κάτι που έχει νόημα (που λέει ο Κοτζιάς) είναι ότι αν είναι να φύγει θα πέσουν σαν κοράκια πάνω του οι ισπανικές λόγω διαβατηρίου.
οπως η τσσκα τον γκριγκονις που το ν αφηνε να φυγει μονο αν ερχοταν στον παο και οχι στην ισπανια που ηθελε να παει
με ελευθερη επιλογη ο μπραουν δεν εχει απολυτως κανενα κερδος να ερθει στον παο αντι να παει στην ρεαλ
0
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος τουλουμπα την Σάβ Μάιος 11, 2024 2:38 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- τουλουμπα
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
και εγω νομιζω οτι ειναι παπατζιλικια αυτα για τον λεσορ και απλα τα λενε για να μας ερθει πιο ευκολα κανας παπαγιαννης η κανας παρομοιας αξιας που θα μας κουβαλησουν80sLover έγραψε: ↑Σάβ Μάιος 11, 2024 2:32 pm
Το ακουσα και εγω αυτο για υον Λεσρο και γελαει ο κοσμος.. δεν νομιζω να ισχυουν αυτα...δεν νομιζω να θελει ο Λεσορ να παιζει 38 λεπτα και να τον ξεφτιλιζει ο καθε Ραιτ και να χανει 10 βολες σε καθε παιχνιδι...
Δυστυχως πολυ φοβαμαι οτι πανε σιγα σιγα να μας πλασαρουν καναν Παπαγιαννη και θα γελαει και το παρδαλο κατσικι με την καταντια μας...και πρωτος απ ολους ο Φαλ.
εγω αν μπορουσα να απαντησω στον κομισαριο οταν ειπε οτι θα ζητησει να φυγει ο λεσορ θα του ελεγαν μακαρι να παιρναμε τον μοτλει στην θεση του
ταβαρες μοτλει μπομπατο
0
-
- Reactions: 2428
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
4
Θα έρθει σέντερ παρόμοιου επιπέδου με τον Λεσόρ, που προφανώς δεν μπορούμε να ξέρουμε από τώρα ποιος θα είναι. Αυτό είναι και το φυσιολογικό, δεν μπορούμε να πάρουμε Ταβάρες και να παίζει 15 λεπτά ο Λεσόρ. Τα άλλα περί Παπαγιάννη είναι απλά υποθέσεις που φτιάχνετε για να γκρινιάξετε.τουλουμπα έγραψε: ↑Σάβ Μάιος 11, 2024 2:37 pmκαι εγω νομιζω οτι ειναι παπατζιλικια αυτα για τον λεσορ και απλα τα λενε για να μας ερθει πιο ευκολα κανας παπαγιαννης η κανας παρομοιας αξιας που θα μας κουβαλησουν80sLover έγραψε: ↑Σάβ Μάιος 11, 2024 2:32 pm
εγω αν μπορουσα να απαντησω στον κομισαριο οταν ειπε οτι θα ζητησει να φυγει ο λεσορ θα του ελεγαν μακαρι να παιρναμε τον μοτλει στην θεση του
ταβαρες μοτλει μπομπατο
1
1

-
- Reactions: 1734
- Αγαπημένος παίκτης: Isiah Thomas
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
Ο Παο χρειαζετια βαρβατο γκαρ που να μπορει να παιξει και με Σλουκα και με Ναν στην ιδια 5αδα.....αυτοι οι τρεις θα μοιραζονται το χρονο στα κρισιμα και οταν ειναι υγιεις και θα πανε λιγο πιο πισω στο ροτεισον Γκραντ και Γκριγκονις.....
Στη θεση 3 χρειαζεται και θα ερθει ο Χεζονια με τον Παπι και τον Καλαιτζακη απο πισω του....
Στη θεση 5 δεν ειναι αναγκη να ειναι ο Ταβαρες αλλα χρειαζεστε ψηλο που να μη σε πιανει η ψυχη σου οταν τον σηκωνει ο αταμαν.....μπορει να ερθει ας πουμε ο Πουαριε που ειναι κι ελευθερος;;;;;;ταμαμ.....
3 μεταγραφες ειναι υπεραρκετες για το επομενο βημα....
Στη θεση 3 χρειαζεται και θα ερθει ο Χεζονια με τον Παπι και τον Καλαιτζακη απο πισω του....
Στη θεση 5 δεν ειναι αναγκη να ειναι ο Ταβαρες αλλα χρειαζεστε ψηλο που να μη σε πιανει η ψυχη σου οταν τον σηκωνει ο αταμαν.....μπορει να ερθει ας πουμε ο Πουαριε που ειναι κι ελευθερος;;;;;;ταμαμ.....
1
1

τουλουμπα έγραψε: ↑Σάβ Μάιος 11, 2024 2:37 pmκαι εγω νομιζω οτι ειναι παπατζιλικια αυτα για τον λεσορ και απλα τα λενε για να μας ερθει πιο ευκολα κανας παπαγιαννης η κανας παρομοιας αξιας που θα μας κουβαλησουν80sLover έγραψε: ↑Σάβ Μάιος 11, 2024 2:32 pm
ταβαρες μοτλει μπομπατο
Δεν υπαρχει περιπτωση να παρουμε 2ο ψηλο αξιας...παλι με τα ψεματα θα παμε...ελπιζω να διαψευστω ΑΛΛΑ απο αυτα που ακουω...
Μας βλεπω να ερχεται ο Φ4ατος Παπατζον
- τουλουμπα
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
το προβλημα ειναι οτι δεν χρειαζομαστε σεντερ επιπεδου λεσορ αλλα πολυ καλυτερο ειδικα αμυντικαBillyPao έγραψε: ↑Σάβ Μάιος 11, 2024 2:41 pm
Θα έρθει σέντερ παρόμοιου επιπέδου με τον Λεσόρ, που προφανώς δεν μπορούμε να ξέρουμε από τώρα ποιος θα είναι. Αυτό είναι και το φυσιολογικό, δεν μπορούμε να πάρουμε Ταβάρες και να παίζει 15 λεπτά ο Λεσόρ. Τα άλλα περί Παπαγιάννη είναι απλά υποθέσεις που φτιάχνετε για να γκρινιάξετε.
επιθετικα τον θεωρω οκ στην αμυνα μπαζει πολυ
πολυ θετικο επισης οτι δεν τραυματιζεται ευκολα και παντα παιζει με παθος
0
-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
4
Σωστά, γιατί υπάρχει μόνο ο Ταβάρες και μετά ο Παπαγιάννης. Ενδιάμεσες επιλογές για σένα δεν υπάρχουν...80sLover έγραψε: ↑Σάβ Μάιος 11, 2024 2:42 pmτουλουμπα έγραψε: ↑Σάβ Μάιος 11, 2024 2:37 pm
και εγω νομιζω οτι ειναι παπατζιλικια αυτα για τον λεσορ και απλα τα λενε για να μας ερθει πιο ευκολα κανας παπαγιαννης η κανας παρομοιας αξιας που θα μας κουβαλησουν
ταβαρες μοτλει μπομπατο
Δεν υπαρχει περιπτωση να παρουμε 2ο ψηλο αξιας...παλι με τα ψεματα θα παμε...ελπιζω να διαψευστω ΑΛΛΑ απο αυτα που ακουω...
Μας βλεπω να ερχεται ο Φ4ατος Παπατζον
0
-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
4
Προφανώς θα έρθει παίκτης που να αλληλοσυμπληρώνεται με τον Λεσόρ. Καλύτερο δεν χρειαζόμαστε, αλλά παρόμοιου επιπέδου.τουλουμπα έγραψε: ↑Σάβ Μάιος 11, 2024 2:44 pmτο προβλημα ειναι οτι δεν χρειαζομαστε σεντερ επιπεδου λεσορ αλλα πολυ καλυτερο ειδικα αμυντικαBillyPao έγραψε: ↑Σάβ Μάιος 11, 2024 2:41 pm
Θα έρθει σέντερ παρόμοιου επιπέδου με τον Λεσόρ, που προφανώς δεν μπορούμε να ξέρουμε από τώρα ποιος θα είναι. Αυτό είναι και το φυσιολογικό, δεν μπορούμε να πάρουμε Ταβάρες και να παίζει 15 λεπτά ο Λεσόρ. Τα άλλα περί Παπαγιάννη είναι απλά υποθέσεις που φτιάχνετε για να γκρινιάξετε.
επιθετικα τον θεωρω οκ στην αμυνα μπαζει πολυ
πολυ θετικο επισης οτι δεν τραυματιζεται ευκολα και παντα παιζει με παθος
0
- τουλουμπα
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
νομιζω οτι τοσες θα ειναι ανεξαρτητα απτο τι τιτλους θα παρουμεassistant77 έγραψε: ↑Σάβ Μάιος 11, 2024 2:42 pmΟ Παο χρειαζετια βαρβατο γκαρ που να μπορει να παιξει και με Σλουκα και με Ναν στην ιδια 5αδα.....αυτοι οι τρεις θα μοιραζονται το χρονο στα κρισιμα και οταν ειναι υγιεις και θα πανε λιγο πιο πισω στο ροτεισον Γκραντ και Γκριγκονις.....
θα φυγουν μπαλτσε βιλντοζα και θα παρουμε στις θεσεις τους παιχτες και ενα 3αρι(χεζονια)
δεν βλεπω καποια αλλη αλλαγη ουτε να φευγει καποιος εκτος απροοπτου
0
-
- Reactions: 1502
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Vasilis Spanoulis
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
-
- Reactions: 1502
- Αγαπημένη θέση: SG