Θέλει λίγο δουλειά ώστε να στηθεί η σωστή πλατφόρμα για να γίνεται αυτό (ή να χρησιμοποιηθεί κάποια έτοιμη που θα τρώει λεφτά -σε βλέπω Ticketmaster

Συντονιστής: Captains
Γενικότερα είναι περισσότερο αποτελεσματικό νομίζω το "καρότο" από το "μαστίγιο", πρέπει να είναι και ελκυστικό το διαρκείας, θα χτυπάει λίγο άσχημα να τιμωρείς τον άλλο που πήρε το διαρκείας αντί να τον επιβραβεύεις με κάποιον τρόπο. Τελείως θεωρητική συζήτηση βέβαια.nikolas_asteri έγραψε: ↑Τρί Μάιος 14, 2024 12:46 pmΔεν νομίζω ότι είναι τόσο παράλογο να πωλείται το εισιτήριο με κάποιους «κανόνες». Αν ξέχασες να δηλώσεις, τι να κάνουμε; Μάλλον θα θυμηθείς την επόμενη φορά
Θέλει λίγο δουλειά ώστε να στηθεί η σωστή πλατφόρμα για να γίνεται αυτό (ή να χρησιμοποιηθεί κάποια έτοιμη που θα τρώει λεφτά -σε βλέπω Ticketmaster) μακαρι στα πλαίσια του “ΟΑΚΑ experience” να γίνει κάποια στιγμή και κάτι τέτοιο.
Ναι ακριβώς, δεν μπορεί να είναι τιμωρητικό προς αυτούς που αγόρασαν διαρκείας, αλλά να δίνεται κάποιο κίνητρο ούτως ώστε να μην μένει ένα εισιτήριο αχρησιμοποίητο στο σπίτι. Όπως λέει και ο Νικόλας βέβαια, χρειάζεται μια σοβαρή πλατφόρμα εξυπηρέτησης αλλά δεν μου φαίνεται και ιδιαίτερα πολύπλοκο.Conan1982 έγραψε: ↑Τρί Μάιος 14, 2024 12:36 pmΑλλά φαντάζομαι θα έπρεπε να δώσεις κάποιο κίνητρο σ' αυτούς που έχουν τα διαρκείας. από την στιγμή που έχουν πληρώσει το διαρκείας φαντάζομαι δεν μπορείς να τους αποκλείσεις από το ματς, υποχρεώνοντας τους να δηλώνουν αν παρευρευθούν (και αν το ξεχάσουν;), εκτός αν βγάλεις εισιτήρια 2 ταχυτήτων, 1 ακριβό χωρίς υποχρέωση δήλωσης παρουσίας και 1 φθηνότερο μεν αλλά που θα μπαίνεις να δηλώνεις αν πας στο παιχνίδι. Πρακτικά δεν ξέρω έτσι σε τι επιλογές θα οδηγηθεί ο καθένας, πιθανότατα όλοι θα επιλέγουν το φθηνότερο.Gino_Bill έγραψε: ↑Τρί Μάιος 14, 2024 11:41 am
Ανεπίσημα αυτό γίνεται στο ποδόσφαιρο στην Αγγλία δεκαετίες τώρα, unregulated βέβαια. Δηλαδή παραχωρείς το διαρκείας σου σε κάποιον άλλο με το αντίστοιχο τίμημα βέβαια. Πρακτικά για μια περίοδο ήταν και ο μόνος τρόπος να δεις τα μεγάλα ματς. Δεν βρίσκω λόγο να μην μπορεί να γίνει και επίσημα μέσω της ΚΑΕ. Ίσα-ίσα, win win για όλους είναι.
Το άλλο είναι να δίνεις κινητρο να δηλώσεις αν δεν πας, να βγαίνει το εισιτήριο σου προς διάθεση για τον συγκεκριμένο αγώνα και αν πωληθεί ένα ποσοστό από την πώληση να μεταφέρεται ως πίστωση σε σένα για την αγορά των εισιτηρίων διαρκείας της επόμενης σεζόν.
Δλδ πλήρωσε ο άλλος το διαρκείας, σου έδωσε τα λεφτά προκαταβολικά και θα τον έχεις και στην τσίτα για το αν πάει η όχι.nikolas_asteri έγραψε: ↑Τρί Μάιος 14, 2024 12:46 pmΔεν νομίζω ότι είναι τόσο παράλογο να πωλείται το εισιτήριο με κάποιους «κανόνες». Αν ξέχασες να δηλώσεις, τι να κάνουμε; Μάλλον θα θυμηθείς την επόμενη φορά
Θέλει λίγο δουλειά ώστε να στηθεί η σωστή πλατφόρμα για να γίνεται αυτό (ή να χρησιμοποιηθεί κάποια έτοιμη που θα τρώει λεφτά -σε βλέπω Ticketmaster) μακαρι στα πλαίσια του “ΟΑΚΑ experience” να γίνει κάποια στιγμή και κάτι τέτοιο.
Αν δεν θέλεις να είσαι στην τσίτα μπορείς απλά να δηλώσεις ότι θα πας, δεν είναι τόσο περίπλοκο στα μάτια μου. Θα χάσεις βέβαια την ευκαιρία να «πληρωθείς».N.I.2022 έγραψε: ↑Τρί Μάιος 14, 2024 1:20 pmΔλδ πλήρωσε ο άλλος το διαρκείας, σου έδωσε τα λεφτά προκαταβολικά και θα τον έχεις και στην τσίτα για το αν πάει η όχι.![]()
Αγοράζεις το διάρκειας σου στην τιμής που σου θέτει η ομάδα και πρέπει να μπορείς να το κάνεις ότι θέλεις μέσα από κάποιους κανόνες.
Πιστεύω ότι πρέπει να είναι στην διάθεση του καθενός κατόχου διαρκείας μέσα από ένα καθορισμένο τρόπο να διαθέτει το διαρκείας του όπως θέλει σε οποιον θελει, την στιγμή που για τον έναν η άλλο τρόπο δεν θα πάει σε κάποιον αγώνα.
θα πρέπει με έναν απλό τρόπο διαδυχτικά μέσα από το site της ομάδας να παραχωρείς εσύ ονομαστικά το διαρκείας σου σε όποιον θέλεις για αγώνα που δεν θα πας ή να το διαθέτεις (εσύ) στην ομάδα να το βγάλει στην κυκλοφορία και να παρεις το σχετικό καθορισμένο αντίτιμο αν αυτό διατεθεί.
Αυτό γίνετε στο εξωτερικό (Αγγλία…κλπ) και είναι και ο μόνος τρόπος και για τα εταιρικά διαρκείας που μια τα παίρνει ο ένας μια ο άλλος.
Χθες ένα άρθρο έλεγε για το μισό γήπεδο περίπου.
Ευχαριστώ. Όσο για το PDF, εγώ το άνοιξα από κινητό και φαίνεται κανονικά.nikolas_asteri έγραψε: ↑Τετ Μάιος 15, 2024 3:19 pmΧθες ένα άρθρο έλεγε για το μισό γήπεδο περίπου.
Εντωμεταξύ έχουν βγάλει αυτό το pdf με πληροφορίες: https://www.paobc.gr/sites/default/file ... 2025_0.pdf που μάλλον είναι κάποια παρουσίαση exported σε pdf γιατί τα μισά πράγματα δεν φαίνονται![]()
Έχεις δίκιο, φταίει ο viewer μου. Βιάστηκα να μιλήσωBillyPao έγραψε: ↑Τετ Μάιος 15, 2024 3:22 pmΕυχαριστώ. Όσο για το PDF, εγώ το άνοιξα από κινητό και φαίνεται κανονικά.nikolas_asteri έγραψε: ↑Τετ Μάιος 15, 2024 3:19 pm
Χθες ένα άρθρο έλεγε για το μισό γήπεδο περίπου.
Εντωμεταξύ έχουν βγάλει αυτό το pdf με πληροφορίες: https://www.paobc.gr/sites/default/file ... 2025_0.pdf που μάλλον είναι κάποια παρουσίαση exported σε pdf γιατί τα μισά πράγματα δεν φαίνονται![]()