Ολυμπιακός - Αγωνιστικά 2023-2024 (Α1 ΕΣΑΚΕ, Κύπελλο, Φιλικά, Toυρνουά)

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
Coach Periklis

allstar
Reactions: 2254
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης , Kobe Bryant
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 0

Τρί Μάιος 14, 2024 8:45 pm

ΑΝ και λάθος τοπικ , αντικειμενικά ο Χουαντσο φέτος κάνει μέτρια σεζον

Σεβόμενος απόλυτα ότι το παιδί δεν βρήκε ρυθμό, έλειψε 2 μήνες με τραυματισμό συν τα πρόσφατα θέματα κλπ κλπ

Για το ΝΒΑ δεν μου καίγεται καρφί , όπως δεν καίγεται καρφί και σε αυτούς για τον κάθε MVP της Ευρωλίγκας εκτός κι αν ο αθλητής είναι generational talent οπως ο Λουκα ματζικ Ντονσιτς

1
1 Εικόνα
"ο Ολυμπιακός δεν αγοράζεται, είναι κάτι τεράστιο, είναι μία ιδέα"
TakeshyKurosawa1

allstar
Reactions: 1502
Αγαπημένος παίκτης: Vasilis Spanoulis
Προειδοποιήσεις: 2

Τρί Μάιος 14, 2024 9:40 pm

Ο Βεζέκνοφ είναι καλύτερος παίχτης από τον Χουάντσο γιατί οι επιθετικές του δυνατότητες είναι πολύ μεγαλύτερες. Θέλει και αυτός χρόνο για να φανεί στον αγώνα και στους Σακραμέντο δεν έχει την ευκαιρία. Δεν ξέρω αν μπορεί να κάνει μία αξιολογή καριέρα στο NBA και αυτό αν τον στηρίξουν. Κρατάμε πισινή γιατί μπορεί να γυρίσει και να μην είναι ο ίδιος παίχτης ξανά..
Ένα σχετικά αξιόλογος παίχτης NBA που να έχει το χαρακτηριστικό του σουτέρ σκόρερ βλέπε Ναν εδώ βγαίνει MVP. Δεν υπάρχει περίπτωση να αποτύχει σαν μεταγραφή.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
reignman

allstar
Reactions: 3187
Αγαπημένος παίκτης: delete me
Αγαπημένη ομάδα: Chicago-Bulls
Προειδοποιήσεις: 1

Τρί Μάιος 14, 2024 9:56 pm

from day 1 ο Σασα ηταν καλυτερος σαν ταλεντο. Το μονο που ειχε ο Χουαντσο ηταν ταχα μου κορμι και αθλητικα προσοντα και η πιθανοτητα και ελπιδα οτι ΙΣΩΣ καποια μερα το ταλεντο του φτασει το σωμα του, για αυτο και εγινε draft, σε αντιθεση με τον αδερφο του δεν ειχε τιποτα το ιδιαιτερο οταν εκανε την εμφανιση του.

Στις μικρες εθνικες και μικρες ηλικιες ο ενας ηταν παιχτης της σειρας (αγνωστοι ηταν αυτοι που του ετρωγαν το χρονο στις μικρες εθνικες) και ο αλλος επαιρνε MVP σε ανδρικη λιγκα.

0
BillyPao

allstar
Reactions: 2390
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 4

Τρί Μάιος 14, 2024 10:00 pm

reignman έγραψε:
Τρί Μάιος 14, 2024 9:56 pm
from day 1 ο Σασα ηταν καλυτερος σαν ταλεντο. Το μονο που ειχε ο Χουαντσο ηταν ταχα μου κορμι και αθλητικα προσοντα και η πιθανοτητα και ελπιδα οτι ΙΣΩΣ καποια μερα το ταλεντο του φτασει το σωμα του, για αυτο και εγινε draft, σε αντιθεση με τον αδερφο του δεν ειχε τιποτα το ιδιαιτερο οταν εκανε την εμφανιση του.

Στις μικρες εθνικες και μικρες ηλικιες ο ενας ηταν παιχτης της σειρας (αγνωστοι ηταν αυτοι που του ετρωγαν το χρονο στις μικρες εθνικες) και ο αλλος επαιρνε MVP σε ανδρικη λιγκα.
Ευτυχώς που οι Ισπανοί δεν έχουν την ίδια γνώμη με σένα, κάτι παραπάνω θα ξέρουν...

1
1 Εικόνα
assistant

nba
Reactions: 1709
Αγαπημένος παίκτης: Isiah Thomas

Τετ Μάιος 15, 2024 1:46 pm

Ελπιζω σαν 7ος ξενος σημερα να αποκλειστει ο Γκος.......ηδη ηταν θαυμα που εβγαλε σειρα 5 αγωνων,ας μην κυνηγαμε την τυχη μας τον βαζουμε να τρεχει αριστερα-δεξια στις Ροδους κτλ.......και οι υπολοιποι στο ρελαντι κανα 15λεπτο-20λεπτο.......το νου σας,10 μερες εμειναν.......

0
TakeshyKurosawa1

allstar

Τετ Μάιος 15, 2024 1:54 pm

Coach Periklis έγραψε:
Τρί Μάιος 14, 2024 8:45 pm
ΑΝ και λάθος τοπικ , αντικειμενικά ο Χουαντσο φέτος κάνει μέτρια σεζον

Σεβόμενος απόλυτα ότι το παιδί δεν βρήκε ρυθμό, έλειψε 2 μήνες με τραυματισμό συν τα πρόσφατα θέματα κλπ κλπ

Για το ΝΒΑ δεν μου καίγεται καρφί , όπως δεν καίγεται καρφί και σε αυτούς για τον κάθε MVP της Ευρωλίγκας εκτός κι αν ο αθλητής είναι generational talent οπως ο Λουκα ματζικ Ντονσιτς
MVP της ευρωλίγκας εκεί είναι εντελώς μέτριος παίχτης έτσι κι αλλιώς.. Δεν είναι ότι δεν τους καίγεται καρφάκι.

0
tarp7

allstar
Reactions: 2120

Τετ Μάιος 15, 2024 8:03 pm

TakeshyKurosawa1 έγραψε:
Τρί Μάιος 14, 2024 8:14 pm
Sharp Shooter έγραψε:
Τρί Μάιος 14, 2024 6:06 pm
Και από ποτε είναι κριτήριο τα νούμερα στο ΝΒΑ;

Έχουν ερθει και παίκτες με κάτι τρελά νούμερα από το ΝΒΑ και μόλις παίξαν Ευρώπη γέλαγαν και τα σπυριά της μπάλας.
Για πες μου περιπτώσεις? Πραγματικά δεν μου έρχεται στο μυαλό κάτι.. Μου λες για τρελά νούμερα που εδώ έπαθαν κοκομπλοκο.

Ρον αρτεστ, Τομ τσειμπερς, αμαρε στουνταμαιρ, φαριντ, φερελ,

0
Άβαταρ μέλους
pan24

Moderator
Reactions: 2544
Αγαπημένη ομάδα: Milwaukee-Bucks

Τετ Μάιος 15, 2024 8:31 pm

tarp7 έγραψε:
TakeshyKurosawa1 έγραψε:

Για πες μου περιπτώσεις? Πραγματικά δεν μου έρχεται στο μυαλό κάτι.. Μου λες για τρελά νούμερα που εδώ έπαθαν κοκομπλοκο.

Κοίτα οι 3 πρώτοι ήρθαν στα 34-35+ Ευρώπη οπότε μιλάμε για τα τελευταία συντάξιμα.
Ο Φαρίντ πήγε ΤΣΣΚΑ το 2021 στα 32 του αλλά ήταν ήδη εκτός nba από το 2019, πιο πριν ήταν Κίνα και Πουέρτο Ρίκο, ίσως τραυματισμοί ή κάτι εξωαγωνιστικό.

Ο Φέρελ ισχύει αλλά δεν είχε και τίποτα τρελά νούμερα στο nba.
Ήρθε Ευρώπη το 2021-2022, το 2019-2020 είχε στο nba 4,5 πόντους και το 2020-2021 5,5 πόντους παίζοντας μόνο 10 παιχνίδια.
Και συνολικά σαν νούμερα καριέρας 7,7 πόντους και 2,3 ασσίστ είχε δεν ήταν ποτέ σταρ εκεί.

2
2 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
reignman

allstar
Reactions: 3187
Αγαπημένος παίκτης: delete me
Αγαπημένη ομάδα: Chicago-Bulls
Προειδοποιήσεις: 1

Τετ Μάιος 15, 2024 8:35 pm

περαν του αμαρε και του chambers (που δεν τον θυμαμαι στην ευρωπη) κανεις δεν ειχε τρελα νουμερα. ο αρτεστ ηταν πολυ καλος παιχτης αλλα δεν ειχε τρελα νουμερα στο νβα. οι αλλοι ηταν ρολιστες.

o αρτεστ οταν πηγε στην ιταλια στα 35 για κανα εξτρα φραγκο ηταν αρκετα καλος. 15 ποντακια με πολυ καλα ποσοστα FG & 3p. προφανως δεν πηγε για να νικησει ή για να παιξει μπασκετ. για το ευκολο ακοπο μαρουλακι για 8-10 παιχνιδια πηγε.

Ο Αμαρε απο το 11 ή 12 με τον τραυματισμο στη μεση δεν ειχε ξανα καλα νουμερα στο ΝΒΑ. Δυσκολα θα εβγαζε νουμερα στην Ευρωπη καθως μεγαλο μερος του παιχνιδιου του βασιζοταν στην αθλητικοτητα του. ποσο ηταν οταν πηγε στο ισραηλ? νομιζω ειχε παρει και ποσοστο της χαποελ?

ο φαριντ ηταν απλα ενας πολυ καλος ριμπαουντερ που πηδουσε ψηλα , χωρις τις λομπες του γιοκιτς ηταν αλλος ενας αθλητικος ψηλος.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
GK_23

allstar
Reactions: 2525
Αγαπημένος παίκτης: SGA, Andrew Bogut

Τετ Μάιος 15, 2024 9:16 pm

reignman έγραψε:
Τετ Μάιος 15, 2024 8:35 pm
περαν του αμαρε και του chambers (που δεν τον θυμαμαι στην ευρωπη) κανεις δεν ειχε τρελα νουμερα. ο αρτεστ ηταν πολυ καλος παιχτης αλλα δεν ειχε τρελα νουμερα στο νβα. οι αλλοι ηταν ρολιστες.
Ούτε εγώ θυμάμαι τον Chambers στην Ευρώπη παρόλο που είμαι στα δεύτερα ...άντα :D

Ο φίλος όμως έχει δίκιο, ο Chambers έπαιξε στη Μακάμπι τη σεζόν 1995-96 σε ηλικία 36 ετών.

Σε αυτό όμως που δεν έχει δίκιο είναι στο ότι ο Chambers έπαθε κοκομπλόκο...

https://basket.co.il/player.asp?PlayerId=7571&lang=en

0
TakeshyKurosawa1

allstar

Τετ Μάιος 15, 2024 10:09 pm

tarp7 έγραψε:
TakeshyKurosawa1 έγραψε:

Ήρθαν εδώ τελειωμένοι από το NBA φίλε όταν είχαν πέσει τρελά τα στατιστικά τους εκεί είτε ως πρώην παίχτες! Ο Τσέιμπερς βλέπω αν και στα τελειώματα έκανε λίγους παππάδες και εδώ.. Είναι σαν να λέμε ότι ο Κεμπά απέτυχε στην Ευρώπη χαχα.

0
Άβαταρ μέλους
Quincy

allstar
Reactions: 1002
Αγαπημένος παίκτης: A. Iverson
Αγαπημένη ομάδα: Milwaukee-Bucks

Πέμ Μάιος 16, 2024 9:15 am

TakeshyKurosawa1 έγραψε:
Τρί Μάιος 14, 2024 9:40 pm
Ο Βεζέκνοφ είναι καλύτερος παίχτης από τον Χουάντσο γιατί οι επιθετικές του δυνατότητες είναι πολύ μεγαλύτερες. Θέλει και αυτός χρόνο για να φανεί στον αγώνα και στους Σακραμέντο δεν έχει την ευκαιρία. Δεν ξέρω αν μπορεί να κάνει μία αξιολογή καριέρα στο NBA και αυτό αν τον στηρίξουν. Κρατάμε πισινή γιατί μπορεί να γυρίσει και να μην είναι ο ίδιος παίχτης ξανά..
Ένα σχετικά αξιόλογος παίχτης NBA που να έχει το χαρακτηριστικό του σουτέρ σκόρερ βλέπε Ναν εδώ βγαίνει MVP. Δεν υπάρχει περίπτωση να αποτύχει σαν μεταγραφή.
Το σκεφτόμουν κι εγώ αυτές τις μέρες. Υπάρχει γενικά το φαινόμενο τα τελευταία χρόνια να βλέπουμε Αμερικανούς που στις ΗΠΑ είναι one of many (βλ Τζέιμς, Λαρκιν, Ναν, κλαιμπερν Μπράουν κλπ) να είναι πρωταγωνιστές στη λίγκα. Κι αυτό επειδή η συντριπτική πλειοψηφία των τοπ Ευρωπαίων παίζει στο ΝΒΑ, κάτι που δεν συνέβαινε στο πρόσφατο παρελθόν. Ειδικά με τις επιτυχίες Γιοκιτς, Γιάννη, Λουκα ανοίγουν οι πόρτες για οποιον υπάρχει η υποψία πως μπορεί να πιάσει εκεί, όπως του Σάσα πχ.

0
Bradayrton

Reactions: 2
Αγαπημένος παίκτης: Barkley

Πέμ Μάιος 16, 2024 10:56 am

basket72 έγραψε:
Παρ Σεπ 08, 2023 11:19 am
Τραυματίστηκε ο Πίτερς μαθαίνω.

Άλλοθι έχει κοιτάξει να έχει ο Δαίδαλος; :P :peace:
Οι μισοί δεν πατάνε καν παρκέ. Μακράν ανώτερος ο Ολυμπιακός στη φροντ λάιν.

0
assistant

nba
Reactions: 1709
Αγαπημένος παίκτης: Isiah Thomas

Πέμ Μάιος 16, 2024 7:37 pm

https://www.sport24.gr/basket/ethniki-g ... 16249.html

Ξεκουραση ο Φαλ αυτο το καλοκαιρι..........

0
Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions: 3556
Αγαπημένος παίκτης: JO Morant, Luka Doncic

Σάβ Μάιος 18, 2024 9:40 am

assistant77 έγραψε:
Πέμ Μάιος 16, 2024 7:37 pm
https://www.sport24.gr/basket/ethniki-g ... 16249.html

Ξεκουραση ο Φαλ αυτο το καλοκαιρι..........
Πολύ καλό νέο για την ομάδα. είχε ταλαιπωρηθεί ο Φαλ πολύ 2 χρόνια τώρα να παίζει συνεχώς, φέτος που θα τελειώσουν και νωρίτερα οι υποχρεώσεις λόγο προολυμπιακών θα είναι η ευκαιρία να εμφανιστεί το φθινόπωρο σε τοπ κατάσταση.
Πέρυσι είχαμε και τους 2 ψηλούς που είχαμε στο Παγκόσμιο, ΄φετος (υποθέτωντας ότι τον κρατάμε ) θα έχουμε τουλάχιστον το δίδυμο Φαλ, Ράιτ έτοιμους από την αρχή της σεζόν. .

0
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”