Φυσικά και σουτάρει ο Φόστερ

Στο κολέγιο (από εκεί τον θυμάμαι εγώ) είχε πάνω από 6 προσπάθειες για τρίποντο ανά παιχνίδι και ποσοστό καριέρας 37%. Σε μία ομάδα όπου θα παίρνει πιο μετρημένα και καλά σουτ, είναι εν δυνάμει σουτέρ του 40%.
Τα θέματα με αυτόν είναι δύο.
Πρώτον, να έχει αφήσει οριστικά πίσω κάτι προβλήματα συμπεριφοράς των κολεγιακών του ημερών, είναι άλλωστε 25 πλέον και όχι 19.
Δεύτερον, το αν μπορεί να σταθεί ως ηγέτης στην περιφερειακή γραμμή του Παναθηναϊκού. Για εμένα δεν μπορεί, ακόμα και στον νέο Παναθηναϊκό που πιθανότατα θα έχει χαμηλότερους στόχους από τα προηγούμενα χρόνια. Αλλά ως η αλλαγή από τον πάγκο που θα μπαίνει και θα αλλάζει τον ρυθμό παίρνοντας πάνω του προσπάθειες χωρίς να το πολυσκέφτεται (κάτι σαν αυτό που προσπάθησε ανεπιτυχώς να κάνει ο Ολυμπιακός με τον Πάντερ δηλαδή) είναι πάρα πολύ ενδιαφέρουσα περίπτωση.
Για εμένα ο Παναθηναϊκός χρειάζεται έναν ηγέτη στο "1" και έναν καλό ρολίστα στο "2" να ξεκινάει δίπλα του. Και από τον πάγκο να έρχεται ο Φόστερ και ένας τίμιος backup pg. Το θέμα είναι ότι κάποιος από όλους αυτούς θα πρέπει να είναι και Έλληνας, και δεν μου πολυβγαίνει έτσι μετά