Eastern Conference Semifinal Round - New York Knicks (2) vs (6) Indiana Pacers

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
ggr

allstar
Reactions:
Δημοσιεύσεις: 4297
Εγγραφή: Τετ Φεβ 23, 2011 3:57 pm
Τοποθεσία: Φθιώτιδα
Αγαπημένη θέση: SF, PF
Αγαπημένος παίκτης: Φ.Χριστοδούλου
Αγαπημένη ομάδα: Panionios
Αγαπημένη ομάδα: Πανιώνιος, Detroit Pistons
Προειδοποιήσεις: 0

Σάβ Μάιος 18, 2024 9:37 am

gourgou έγραψε:
Σάβ Μάιος 18, 2024 8:14 am
O Hurt από αγκωνιά τραυματίστηκε. Εγώ πάλι κάπου συμφωνώ με όλους σας και κάπου διαφωνώ. Το μικρό ροτέσιον έχει και θετικά αποτελέσματα και αρνητικά. Στα θετικά περιλαμβάνω το γεγονός ότι η "τυφλή" εμπιστοσύνη του προπονητή προς τους παίχτες τονώνει την αυτοπεποίθησή τους με αποτέλεσμα αυτοί να μπορούν να αποδώσουν στο μέγιστο, ενίοτε και παραπάνω από τις πραγματικές δυνατότητές τους. Επίσης συντάσσομαι εν μέρει με όσους ισχυρίζονται ότι μόνο ο αυξημένος χρόνος δεν είναι αιτία τραυματισμών. Για τους τραυματισμούς υπάρχει ένα σύνολο παραγόντων όπως η ηλικία, η φυσική κατάσταση, προϋπάρχον αθώος τραυματισμός-ενόχληση με κίνδυνο υποτροπής, γενετικοί παράγοντες κλπ. όπου σίγουρα ο αυξημένος χρόνος και ένταση μπορούν να οδηγήσουν σε τραυματισμό. Αλλά ο χρόνος από μόνος του δεν είναι αρκετός σαν αιτία τραυματισμών.
Βέβαια δεν πρέπει να εξετάζουμε τον χρόνο μόνο σε συνδυασμό με τραυματισμούς, αλλά θα πρέπει να εξετάζουμε και τον χρόνο σε σχέση με την μέγιστη απόδοση ενός αθλητή και από πότε αυτή αρχίζει και φθίνει είτε βραχυπρόθεσμα είτε μακροπρόθεσμα. Υπάρχει μία πληθώρα επιστημόνων που ασχολείται με βιομετρικές αναλύσεις αθλητών και μάλιστα πολλοί αθλητικοί οργανισμοί σε διάφορα αθλήματα τους έχουν εντάξει στο προπονητικό επιτελείο. Το σίγουρο πάντως, στην περίπτωση του Θιμπς είναι ότι δεν έχει καμία σχέση με εργοφυσιολόγους, εργομέτρες κλπ. ή μάλλον τους μισεί. Το ίδιο συμβαίνει και με τον επιστήθιο φίλο του Ντοκ Ρίβερς, ο οποίος θα μείνει στην ιστορία ως ο μεγαλύτερος τσόκερ προπονητής αφού χρεώνεται απίστευτες ανατροπές τόσο παιχνιδιών όσο και σειρών, πληρώνοντας μάλλον την εμμονή του στο μικρό ροτέσιον.
Και κάτι τελευταίο, σχετικά με την αναφορά του reignman περί μικρότερου γηπέδου. Μολονότι μου άρεσε η τοποθέτηση και η επιχειρηματολογία του με έβαλε σε δεύτερες σκέψεις, ωστόσο θα θέσω την αντίθετη άποψη για την συζήτηση. Πιστεύω ότι το γήπεδο είναι πολύ μεγαλύτερο από ότι ήταν, καθότι οι παίχτες κινούνται πολύ περισσότερο και εναλλάσσουν πολύ περισσότερες θέσεις από ότι παλαιότερα που ο κάθε ένας έπαιρνε μία συγκεκριμένη θέση και περίμενε τον σταρ να "ξεφορτωθεί" την μπάλα. Βέβαια όλα σχετικά είναι αφού και τότε υπήρχαν ομάδες που έπαιζαν με αρκετή κίνηση στην επίθεση αλλά και τώρα υπάρχουν ομάδες στατικές.
Σου απαντώ στο τελευταίο σκέλος. Έχεις κι εσύ δίκιο, απλά στο παρελθόν οι ομάδες που έπαιζαν πιο γρήγορα δεν είχαν τύχη στα πλέι οφ. Εξαίρεση οι Lakers των 80's αλλά με τι παίχτες. Το παιχνίδι βασιζόταν αρκετά στο ποσταρισμα τότε και η καταπόνηση ήταν άλλου τύπου (αγκωνιες, σπρωξίματα κτλ.)

Άβαταρ μέλους
NBAer2356

 sophomore
Reactions:
Δημοσιεύσεις: 61
Εγγραφή: Παρ Απρ 26, 2024 7:16 pm
Αγαπημένος παίκτης: Shawn Kemp
Αγαπημένη ομάδα: Seattle Supersonics
Προειδοποιήσεις: 0

Σάβ Μάιος 18, 2024 9:58 am

Οι Pacers παίζουν γρήγορα πέρα από το ότι είναι το στυλ παιχνιδιού τους, για να καταπονήσουν τους Knicks που έχουν μικρό και σφιχτό rotation λόγω των απουσιών. Ο Carlisle έχει παραπάνω παίκτες που έρχονται από τον πάγκο παίζοντας παραπάνω χρόνο (ειδικά οι Toppin, McConnell) και ξεκουράζει τους βασικούς για παραπάνω ώρα. Πάντως μέχρι τώρα σε όλα τα ματς που κέρδισαν συμπεριλαμβανομένης και της σειράς με τους Sixers οι Knicks δεν έμειναν από δυνάμεις στο τέλος, θα το καταφέρουν αυτό για άλλη μια φορά μεθαύριο άραγε;

Επίσης σχετικά με τα "νορμάλ" λεπτά συμμετοχής στα πινακάκια που ποσταρίστηκαν πριν κάποιες μέρες, μπορεί έτσι να φαίνεται στη σεζόν αλλά μετά το All Star Game έσφιξε πολύ το rotation και μαζευόντουσαν τα "40ρια" για τους βασικούς, υποτροπίασε ο Anunoby, πήγε να γυρίσει νωρίτερα του αναμενομένου ο Randle κι έπαθε μεγαλύτερη ζημιά κτλ κτλ.

Ακόμα και τώρα θεωρούν όλη δεδομένη τη συμμετοχή του Hart "επειδή είναι game 7" χωρίς να υπάρχουν λεπτομέρειες για τη σοβαρότητα του τραυματισμού του. Τα ίδια είπε ο Thibs, τα ίδια και οι συμπαίκτες του. Για το καλό του ελπίζω όλα να πάνε καλά αλλά να περάσει η Indiana που σε μένα είναι πιο συμπαθητική ομάδα και δεν αντέχω να βλέπω στα media τύπους σαν το Stephen Smith -τον ας πούμε δημοσιογράφο όχι τον βετεράνο γκαρντ των Hawks- μετά από νίκες των ΝεοΥορκέζων.

Άβαταρ μέλους
SteveNashidis

Site Admin
Reactions:
Δημοσιεύσεις: 9958
Εγγραφή: Τρί Σεπ 21, 2010 2:36 am
Τοποθεσία: Arizona
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Steve Nash, Devin Booker
Αγαπημένη ομάδα: Phoenix-Suns
Αγαπημένη ομάδα: Εθνική Ελλάδας
Προειδοποιήσεις: 0

Σάβ Μάιος 18, 2024 10:51 am

Όλοι πονάνε στους Νικς και όλοι λένε για ατυχία.
Δεν είναι. Είναι σταδιακή αποδόμηση της ενέργειας όλων των βασικών παικτών στο κάκιστο rotation του Τιμπς και δυστυχώς θα μείνει μια πικρία για την πολύ καλή φετινή χρονιά της ομάδας.
Μακάρι να περάσουν οι Νικς. Πάντως οι Πέισερς έχουν πετύχει τους πάντες τραυματίες. Είναι και καλή στρατηγική να έχεις το παιχνίδι σε ρυθμό 130 πόντων γιατί σε 7 game δε θα αντέξουν. Βέβαια το 7ο game δεν ειναι απλό παιχνίδι και δεν πάει εύκολα στα 130 .
Εν αναμονή με τις 2 σειράρες Min-Den, NY-Ind

Steve Nash. 2× NBA ΜVP (2005, 2006)SSOL- Seven Second or Less Len - 2006-07 : True champions
Εικόνα
Basketforum Fantasy Champion 2025-26🏆
Άβαταρ μέλους
ggr

allstar
Reactions:
Δημοσιεύσεις: 4297
Εγγραφή: Τετ Φεβ 23, 2011 3:57 pm
Τοποθεσία: Φθιώτιδα
Αγαπημένη θέση: SF, PF
Αγαπημένος παίκτης: Φ.Χριστοδούλου
Αγαπημένη ομάδα: Panionios
Αγαπημένη ομάδα: Πανιώνιος, Detroit Pistons
Προειδοποιήσεις: 0

Σάβ Μάιος 18, 2024 12:33 pm

Οι βασικοί έπαιξαν παραπάνω λεπτά μετά το all star game, γιατί υπήρξαν τραυματισμοί, όχι λόγω κόπωσης, και παιζόταν η κατάταξη της ομάδας. Ο Robinson είχε τραυματιστεί πιο πριν και όχι από καταπόνηση. Κάθε χρόνο κάτι παθαίνει, προφανώς είναι επιρρεπής. Και ο. Amare το ίδιο ήταν. Δυστυχώς, κάποια σώματα είναι πιο ευαίσθητα από άλλα. Ο Randle χτύπησε στον αγώνα με τους Heat προσπαθώντας να αποφύγει το επιθετικό φάουλ στον Jaquez. Τον πήγαν συντηρητικά και με ενδυνάμωση, είδαν ότι δεν μπορούσε να γυρίσει και αποφασίστηκε η εγχείρηση. Ο Anunoby είχε θέμα στον αγκώνα, χωρίς να παίζει εξοντωτικά. Πιθανότατα, πήγαινε να δημιουργηθεί κάτι στο Τορόντο και έσκασε στους Knicks. Και τις υπόλοιπες χρονιές στους Raptors έχανε αγώνες. Τον άφησαν να αποθεραπευτεί. Αποκτήθηκαν οι Bogdanovic, Burks για να ενισχυθεί ο πάγκος. Ο πρώτος έπαιζε, ο δεύτερος " έχτιζε" όταν έπαιζε. Ήταν κακός στην κανονική περίοδο. Είχαν λοιπόν δύο επιλογές: ή θα άνοιγαν το rotation με κίνδυνο να κατακρυλησουν στην βαθμολογία, ή θα το εσφιγγαν αναγκαστικά για να μείνουν ψηλά. Επέλεξαν το δεύτερο. Αναγκαστικά, έβγαλαν τη σεζόν με 7-8 παίχτες. Ελπίζω να περάσουν, το αξίζουν περισσότερο από την Ιντιάνα, που έβρισκε τραυματίες τους πάντες.

Άβαταρ μέλους
GK_23

 champion
Reactions:
Δημοσιεύσεις: 5187
Εγγραφή: Τρί Απρ 07, 2009 1:20 am
Τοποθεσία: Patras, Greece
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: SGA, Andrew Bogut
Προειδοποιήσεις: 0

Σάβ Μάιος 18, 2024 12:56 pm

Μπορεί και να έχουν δίκιο όσοι υποστηρίζουν ότι για τους τραυματισμούς των Knicks φταίει το rotation του Thibs αλλά οι Pacers δεν έπεισαν ούτε με τους Bucks (που έπαιξαν χωρίς τους 2 καλύτερους παίκτες τους) και δεν πείθουν ούτε στη σειρά με την Νέα Υόρκη. Με τους Γιάννη και Lillard υγιείς, η Indiana θα έκανε διακοπές τώρα.

Άβαταρ μέλους
ggr

allstar
Reactions:
Δημοσιεύσεις: 4297
Εγγραφή: Τετ Φεβ 23, 2011 3:57 pm
Τοποθεσία: Φθιώτιδα
Αγαπημένη θέση: SF, PF
Αγαπημένος παίκτης: Φ.Χριστοδούλου
Αγαπημένη ομάδα: Panionios
Αγαπημένη ομάδα: Πανιώνιος, Detroit Pistons
Προειδοποιήσεις: 0

Σάβ Μάιος 18, 2024 1:03 pm

GK_23 έγραψε:
Σάβ Μάιος 18, 2024 12:56 pm
Μπορεί και να έχουν δίκιο όσοι υποστηρίζουν ότι για τους τραυματισμούς των Knicks φταίει το rotation του Thibs αλλά οι Pacers δεν έπεισαν ούτε με τους Bucks (που έπαιξαν χωρίς τους 2 καλύτερους παίκτες τους) και δεν πείθουν ούτε στη σειρά με την Νέα Υόρκη. Με τους Γιάννη και Lillard υγιείς, η Indiana θα έκανε διακοπές τώρα.
Ακριβώς. Θυμίζουν τους Hawks του 2021. Όχι μόνο στάθηκαν τυχεροί, διαμαρτύρονταν και για τη διαιτησία. Δεν μου έκανε βέβαια εντύπωση, διαχρονικά ήταν γκρινιάρηδες και στα 90's και στις μάχες με το Ντιτρόιτ και το Μαϊάμι αργότερα. Θα ήθελα να τους " σκουπίσουν" οι Celtics, αν περάσουν.

Άβαταρ μέλους
ggr

allstar
Reactions:
Δημοσιεύσεις: 4297
Εγγραφή: Τετ Φεβ 23, 2011 3:57 pm
Τοποθεσία: Φθιώτιδα
Αγαπημένη θέση: SF, PF
Αγαπημένος παίκτης: Φ.Χριστοδούλου
Αγαπημένη ομάδα: Panionios
Αγαπημένη ομάδα: Πανιώνιος, Detroit Pistons
Προειδοποιήσεις: 0

Σάβ Μάιος 18, 2024 9:25 pm

NBAer2356 έγραψε:
Σάβ Μάιος 18, 2024 7:27 am
Αλλά ναι δε φταίει εκείνος, φταίνει οι τεμπέληδες παίκτες που τον καταψηφίζουν...
Η νοοτροπία των σημερινών παιχτών, είτε θέλουμε να το παραδεχτούμε είτε όχι, έχει αλλάξει σε σχέση με το παρελθόν. Σε αυτό έχει παίξει ρόλο και η κατακόρυφη αύξηση των αμοιβών, καθώς και η γενικότερη νοοτροπία της κοινωνίας στην οποία ζουν. Επίσης, δεν ταιριάζουν όλοι οι παίκτες σε όλες τις κουλτούρες/ ομάδες και φυσικά καλύτερη γνώμη για κάποιον έχεις όταν τον ζήσεις. Σκέψου ότι αυτό γίνεται σε όλες τις δουλειές. Σε μένα, που έχω αλλάξει πολλές φορές εργασιακό περιβάλλον, μου έχει τύχει πολλές φορές. Ούτε οι παίχτες του είναι μαζοχιστες και τον υπερασπίζονται. Στη σημερινή εποχή θα τον είχαν κράξει σίγουρα και οι ίδιοι, αν κάτι τους ενοχλούσε πολύ. Το ίδιο και οι παράγοντες της ομάδας. Μην ξεχνάς ότι πέρσι ήταν υποψήφιος για απόλυση μετά την μέτρια αρχή.

Η μεταμόρφωση που επέφερε στην ομάδα ήταν ριζική από την αρχή. Δεν νομίζω ότι άλλος προπονητής θα οδηγούσε στα πλέι οφ την ομάδα του 2021. Είναι εργατικός, προετοιμάζεται λεπτομερέστατα για κάθε παιχνίδι αλλά κάποιες φορές " κολλάει" και επιμένει παραπάνω στο πλάνο κατά την διάρκεια του αγώνα. Εκεί χάνει για μένα και φάνηκε στην περσινή σειρά με τους Χιτ. Σε σχέση με το παρελθόν, έχει βελτιωθεί κάπως στο επιθετικό κομμάτι. Θεωρώ ότι είναι στο τοπ 3 των προπονητών της Ανατολής. Πρώτο βάζω τον Spoelstra και δεύτερο τον Carlisle.
Και μιας και ανεφερα τον Spoelstra, δες το Μαϊάμι. Είναι η πιο επιτυχημένη ομάδα της Ανατολής στη μετά Τζόρνταν εποχή. Έχει μια κουλτούρα σκληρή, αφού την θεμελίωσε ο Pat Riley. Ταιριάζουν όλοι οι παίκτες εκεί; Φυσικά όχι, η πλειοψηφία δεν μπορεί να την ακολουθήσει. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν λειτουργεί . Όταν πήραν τον Σάκ, τον αδυνάτισαν, αλλά μετά τον τίτλο άρχισε να "κλέβει" στις προπονήσεις και έφυγε. Ο ίδιος το έχει πει. Οι Butler και Wade όμως κόλλησαν τέλεια και πόσοι άλλοι παίχτες έχουν διακριθεί εκεί αλλά έχουν πατώσει αλλού.
Δεν ταιριάζουν όλοι παντού λοιπόν.

fklmta77

 junior
Reactions:
Δημοσιεύσεις: 200
Εγγραφή: Κυρ Μάιος 19, 2024 5:39 pm
Τοποθεσία: LAMIA
Αγαπημένος παίκτης: KAWHI
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 0

Κυρ Μάιος 19, 2024 6:29 pm

Εν αναμονή του game 7, μία πρόβλεψη. Οι Νικς θα περάσουν έστω κ δύσκολα αλλά από εκεί και έπειτα, τους περιμένει η σκούπα των Σέλτικς. Ξεζουμισμένοι κ εξουθενωμένοι από το τραγικό rotation του Θιμποντό, οι Νικς θα είναι μεγάλη έκπληξη να πάρουν ένα ματς, απέναντι σε μια ομάδα πολύ πιο φρέσκια, σχεδόν ξεκούραστη κ με πολύ περισσότερες λύσεις -κυρίως, για να μην πω αποκλειστικά, στη περιφέρεια, πάντως.

Άβαταρ μέλους
ggr

allstar
Reactions:
Δημοσιεύσεις: 4297
Εγγραφή: Τετ Φεβ 23, 2011 3:57 pm
Τοποθεσία: Φθιώτιδα
Αγαπημένη θέση: SF, PF
Αγαπημένος παίκτης: Φ.Χριστοδούλου
Αγαπημένη ομάδα: Panionios
Αγαπημένη ομάδα: Πανιώνιος, Detroit Pistons
Προειδοποιήσεις: 0

Κυρ Μάιος 19, 2024 6:44 pm

fklmta77 έγραψε:
Κυρ Μάιος 19, 2024 6:29 pm
Εν αναμονή του game 7, μία πρόβλεψη. Οι Νικς θα περάσουν έστω κ δύσκολα αλλά από εκεί και έπειτα, τους περιμένει η σκούπα των Σέλτικς. Ξεζουμισμένοι κ εξουθενωμένοι από το τραγικό rotation του Θιμποντό, οι Νικς θα είναι μεγάλη έκπληξη να πάρουν ένα ματς, απέναντι σε μια ομάδα πολύ πιο φρέσκια, σχεδόν ξεκούραστη κ με πολύ περισσότερες λύσεις -κυρίως, για να μην πω αποκλειστικά, στη περιφέρεια, πάντως.
Η λογική αυτό λέει, με το 4-1 να είναι το πιο πιθανό, αν περάσουν. Όμως ποτέ δεν ξέρεις. Είναι σκληρή ομάδα, οι Celtics δεν θα έχουν τον Λετονο στην αρχή, μπορεί να κλέψουν κάνα παιχνίδι ακόμη. Τέλος, όποια ομάδα κι αν περάσει, θα έχει μεγάλο προβάδισμα στη μάχη των πάγκων, αφού και οι δύο είναι πολύ καλύτεροι από τον Μαζουλα.

Άβαταρ μέλους
mixalisgate7

 champion
Reactions:
Δημοσιεύσεις: 6702
Εγγραφή: Τρί Δεκ 04, 2012 1:08 am
Αγαπημένος παίκτης: Michael Jordan
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 0

Κυρ Μάιος 19, 2024 7:17 pm

Οι OG Anunoby και Josh Hart μάλλον θα παίξουν στο έβδομο ματς.



Άβαταρ μέλους
mixalisgate7

 champion
Reactions:
Δημοσιεύσεις: 6702
Εγγραφή: Τρί Δεκ 04, 2012 1:08 am
Αγαπημένος παίκτης: Michael Jordan
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 0

Κυρ Μάιος 19, 2024 10:16 pm

Θα παίξουν και οι δυο.



Άβαταρ μέλους
ggr

allstar
Reactions:
Δημοσιεύσεις: 4297
Εγγραφή: Τετ Φεβ 23, 2011 3:57 pm
Τοποθεσία: Φθιώτιδα
Αγαπημένη θέση: SF, PF
Αγαπημένος παίκτης: Φ.Χριστοδούλου
Αγαπημένη ομάδα: Panionios
Αγαπημένη ομάδα: Πανιώνιος, Detroit Pistons
Προειδοποιήσεις: 0

Κυρ Μάιος 19, 2024 11:15 pm

Τρομερή ευστοχία η Ιντιάνα μέχρι στιγμής. Αν συνεχίσει έτσι, προβλέπω ο Brunson να ζήσει αυτό που έγινε το 2022... απ'την άλλη μεριά.

Άβαταρ μέλους
SteveNashidis

Site Admin
Reactions:
Δημοσιεύσεις: 9958
Εγγραφή: Τρί Σεπ 21, 2010 2:36 am
Τοποθεσία: Arizona
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Steve Nash, Devin Booker
Αγαπημένη ομάδα: Phoenix-Suns
Αγαπημένη ομάδα: Εθνική Ελλάδας
Προειδοποιήσεις: 0

Κυρ Μάιος 19, 2024 11:19 pm

ggr έγραψε:
Κυρ Μάιος 19, 2024 11:15 pm
Τρομερή ευστοχία η Ιντιάνα μέχρι στιγμής.
Είναι απίστευτο πως δεν νιώθουν την πίεση του game 7 και έχουν ήδη 39 πόντους στο πρώτο δωδεκάλεπτο.
76% ποσοστό 👀
Ήσυχο το Γκάρντεν μέχρι στιγμής

Steve Nash. 2× NBA ΜVP (2005, 2006)SSOL- Seven Second or Less Len - 2006-07 : True champions
Εικόνα
Basketforum Fantasy Champion 2025-26🏆
Άβαταρ μέλους
ggr

allstar
Reactions:
Δημοσιεύσεις: 4297
Εγγραφή: Τετ Φεβ 23, 2011 3:57 pm
Τοποθεσία: Φθιώτιδα
Αγαπημένη θέση: SF, PF
Αγαπημένος παίκτης: Φ.Χριστοδούλου
Αγαπημένη ομάδα: Panionios
Αγαπημένη ομάδα: Πανιώνιος, Detroit Pistons
Προειδοποιήσεις: 0

Κυρ Μάιος 19, 2024 11:30 pm

SteveNashidis έγραψε:
Κυρ Μάιος 19, 2024 11:19 pm
ggr έγραψε:
Κυρ Μάιος 19, 2024 11:15 pm
Τρομερή ευστοχία η Ιντιάνα μέχρι στιγμής.
Είναι απίστευτο πως δεν νιώθουν την πίεση του game 7 και έχουν ήδη 39 πόντους στο πρώτο δωδεκάλεπτο.
76% ποσοστό 👀
Ήσυχο το Γκάρντεν μέχρι στιγμής
Είναι εξωπραγματική η ευστοχία αλλά δεν είναι πυρηνική φυσική. Η άμυνα των Knicks είναι ασυντονιστη και η επίθεση μονοδιάστατη. Η Ιντιάνα εφαρμόζει το πλάνο της.

Άβαταρ μέλους
ggr

allstar
Reactions:
Δημοσιεύσεις: 4297
Εγγραφή: Τετ Φεβ 23, 2011 3:57 pm
Τοποθεσία: Φθιώτιδα
Αγαπημένη θέση: SF, PF
Αγαπημένος παίκτης: Φ.Χριστοδούλου
Αγαπημένη ομάδα: Panionios
Αγαπημένη ομάδα: Πανιώνιος, Detroit Pistons
Προειδοποιήσεις: 0

Κυρ Μάιος 19, 2024 11:48 pm

Πήγε να δώσει ενέργεια ο πάγκος αλλά η διαφορά έχει κολλήσει. Ο Brunson είναι κακός σήμερα.Η Ιντιάνα σουτάρει με 70 τοις εκατό :shock: στο ημίχρονο. Η Νέα Υόρκη χρειάστηκε 15 λεπτά για να ξυπνήσει. Περίμενα ντέρμπι να ευχαριστηθω αλλά είναι ανάλατο το αποτέλεσμα, όπως τα δύο περσινά game 7 των Celtics.

Απάντηση

Επιστροφή στο “2023-2024 Regular Season + Playoffs”