Euroleague Final Four 2024, Real Madrid vs Olympiacos Piraeus (Semi-Final)

Συντονιστής: Captains

assistant

nba
Reactions: 1709
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Isiah Thomas
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 2

Τετ Μάιος 22, 2024 6:10 pm

https://www.sport24.gr/basket/final-fou ... y-verolino

Για κυριαρχια των Ολυμπιακων στις εξεδρες του Βερολινου μιλαει ο Λεπενιωτης.....για να δουμε.....μεχρι την προηγουμενη βδομαδα υπηρχε η εικονα οτι οι φιλαθλοι του Παο θα ηταν περισσοτεροι και οτι φυσικα οι Φενεραιοι θα ηταν η πλειοψηφια.......ολα παιζουν το ρολο τους.

0
Άβαταρ μέλους
qspock

allstar
Reactions: 570
Προειδοποιήσεις: 0

Τετ Μάιος 22, 2024 6:16 pm

Εχει πολυ ενδιαφερον το παιχνιδι, οι 2 κορυφαιες σε ψηλους ομαδες, μια κορυφαια αμυνα απεναντι στην ποιτικοτερη επιθεση, και κυριως: Ενας αγωνας σκακι με μεγιστο ενδιαφερον!

65-35 η Ρεαλ, ειναι πολυ δυνατη φετος και δεν εχω καμια ορεξη υποτιμησης του Ολυμπιακου.
Ελπιζω να κυριαρχισει ο κοσμος και να παει στο 55-45.

ΥΓ:

Αυτο που θελω να τονισω ειναι η ταυτοχρονη παρουσια οπαδων απο ΠΑΟ και Ολυμπιακο. Αν συντονιστουν υπερ των ελληνικων ομαδων κερδιζουν και οι 2 το πλεονεκτημα της κερκιδας, κατι πολυ σημαντικο! Αυτο βεβαια προυποθετει κατι πρωτογνωρο για τα καφρικα ελληνικα δεδομενα...Γιατι ο,τι κανουν οι μεν στον πρωτο ημιτελικο θα κανουν και οι δε στο 2ο.

Ειναι μια σημαντικη λεπτομερεια.

Αν παλι και ως αναμενομενο συμπεριφερθουν τελειως καφρικα, τοτε θα εχουν και οι 2 μειονεκτημα της κερκιδας και πολυ πιθανως σε αυτη την περιπτωση να ανταμωσουν στον μικρο τελικο οι 2 ελληνικες ομαδες.

Σε αυτη την περιπτωση θα ειμαστε αξιοι της μοιρας μας...

0
Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

allstar
Reactions: 3002
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks

Τετ Μάιος 22, 2024 6:27 pm

qspock έγραψε:
Αυτο που θελω να τονισω ειναι η ταυτοχρονη παρουσια οπαδων απο ΠΑΟ και Ολυμπιακο. Αν συντονιστουν υπερ των ελληνικων ομαδων κερδιζουν και οι 2 το πλεονεκτημα της κερκιδας, κατι πολυ σημαντικο!
Πιο εύκολα θα γίνω draft στο ΝΒΑ μέσα στα επόμενα χρόνια.

3
3 Εικόνα
Εικόνα
80sLover
Reactions:

Τετ Μάιος 22, 2024 6:39 pm

:roofl: :roofl: :roofl: :roofl:

Φιλε μου να εισαι καλα...

Δηλαδη οι οπαδοι του ΠΑΟ θα υποστηριξουν Μπαρτζωκα, Μιστερ Λαρυ, Παπ κλπ και οι οπαδοι του ΟΣΦΠ τον Ηγετη- Σλουκα, τον Παπαπετρου Τον DPG, τον Αλβερτη που πηγε με την αποστολη κλπ...

Δεν ξερω αν θα υπαρξει εστω και ΕΝΑΣ απο τους 7000 Ελληνες που μπορει να βρεθουν στο Φ4 για να το κανει αυτο.

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 6618
Αγαπημένη θέση: SG, C

Τετ Μάιος 22, 2024 7:00 pm

Στα φ4 βεβαια πανε και νορμαλ φιλαθλοι ,εγω πχ αν πηγαινα με φιλο μου παναθηναικο θα μπορουσα να χειροκροταω στα καλαθια και να ειμαι υπερ του παο,δεν λεω να τραγουδαω παο εισαι η μαστουρα μου αλλα δεν θα μουν και υπερ της φενερ..Βεβαια αυτο με το να νικησει την μαχη της κερκιδας ειναι @@ μεντολες..ετσι να εχουμε να λεμε..δεν παιζει ρολο ουτε 1%..Αλλιως οταν ειχαμε παει 12χιλ στο βελιγραδι επρεπε να το ειχαμε σηκωσει πριν παιξουμε.

0
Άβαταρ μέλους
plo koon

euroleague
Reactions: 757
Αγαπημένος παίκτης: Papaloukas

Τετ Μάιος 22, 2024 7:37 pm

Δεν ξέρω για τον Παναθηναικό, αλλά ο Ολυμπιακός θα παίζει σχεδόν εντός έδρας. Δεν υπάρχει κανένας φίλαθλος του άλλου ημιτελικού που να θέλει τη Ρεάλ αντί του Ολυμπιακού. Κρίμα που δεν παίζουμε πρώτοι γιατί αν παίζαμε πρώτοι όλο το γήπεδο θα ήταν υπέρ μας.

0
:hammer: je suis jazz thrillos :hammer:
Άβαταρ μέλους
βήματα εκτός φάσης

a1greece
Reactions: 1699
Αγαπημένη ομάδα: Askatuak
Προειδοποιήσεις: 1

Τετ Μάιος 22, 2024 7:39 pm

53-47 υπέρ της Ρεάλ Μαδρίτης λόγω μεγαλύτερης πληρότητας των Μαδριλένων στο 3.

Κατά τα λοιπά, ο Ολυμπιακός όταν κατέβηκε σε άθλια κατάσταση με απουσίες (ουσιαστικά χωρίς σέντερ) τον Γενάρη στη Μαδρίτη παραλίγο να πάρει το διπλό ενώ μέχρι το 25ο λεπτό όλα τα δεδομένα έδειχναν για συντριβή. Τώρα που είναι σε τοπ φόρμα είναι εξαιρετικά επικίνδυνος. Έχει μαζί τον αέρα και τη φόρα του μαύρου αλόγου που του δίνει η πρόκριση με μπρέικ στο πέμπτο ματς μέσα στη Βαρκελώνη. Μιλάμε για νίκη-πρόκριση που δίνει τρομερή αυτοπεποίθηση στην ομάδα που την πετυχαίνει.

Παρεμπιπτόντως ισχύει ακριβώς το ίδιο και για τη Φενέρ.

1
1 Εικόνα
80sLover
Reactions:

Τετ Μάιος 22, 2024 7:42 pm

plo koon έγραψε:
Δεν ξέρω για τον Παναθηναικό, αλλά ο Ολυμπιακός θα παίζει σχεδόν εντός έδρας. Δεν υπάρχει κανένας φίλαθλος του άλλου ημιτελικού που να θέλει τη Ρεάλ αντί του Ολυμπιακού. Κρίμα που δεν παίζουμε πρώτοι γιατί αν παίζαμε πρώτοι όλο το γήπεδο θα ήταν υπέρ μας.
Οσοι παικτες του ΠΑΟ εχουν μιλησει θελουν τελικο με την Ρεαλ...κατι θα ξερουν παραπανω.

Και εγω θελω τελικο με Ρεαλ, για πολυ συγκεκριμενους λογους που αν τους παραθεσω θα ειμαι παλι εκτος πνευματος του Φορουμ :dribble:

Άβαταρ μέλους
plo koon

euroleague

Τετ Μάιος 22, 2024 7:50 pm

80sLover έγραψε:
Τετ Μάιος 22, 2024 7:42 pm
plo koon έγραψε:
Οσοι παικτες του ΠΑΟ εχουν μιλησει θελουν τελικο με την Ρεαλ...κατι θα ξερουν παραπανω.

Και εγω θελω τελικο με Ρεαλ, για πολυ συγκεκριμενους λογους που αν τους παραθεσω θα ειμαι παλι εκτος πνευματος του Φορουμ :dribble:
Ντάξει δεν έχει λογική αυτό.
Η υπερομάδα που έχει η Ρεάλ είναι δυσκολότερος αντίπαλος απέναντι στον φτωχό πλην τίμιο Ολυμπιακό.

0
Άβαταρ μέλους
Quincy

allstar
Reactions: 1002
Αγαπημένος παίκτης: A. Iverson
Αγαπημένη ομάδα: Milwaukee-Bucks

Τετ Μάιος 22, 2024 7:52 pm

Πως το βλέπετε το Μιλου vs Ταβαρες; Μπορεί να κάνει ζημιά εκεί ο Σέρβος; Αν απλά αλληλοεξουδετερωθούν προφανώς και παίρνει μεγάλο προβάδισμα νίκης η Ρεαλ

0
Άβαταρ μέλους
βήματα εκτός φάσης

a1greece
Reactions: 1699
Αγαπημένη ομάδα: Askatuak
Προειδοποιήσεις: 1

Τετ Μάιος 22, 2024 7:54 pm

Ο Ταβάρες θα αλληλοεξοντωθεί με τους Φαλ-Μίλου και μετά θα μπει ο Ράιτ να τελειώσει τη δουλειά! :Amen:

1
1 Εικόνα
assistant

nba
Reactions: 1709
Αγαπημένος παίκτης: Isiah Thomas

Τετ Μάιος 22, 2024 7:59 pm

qspock έγραψε:
Εχει πολυ ενδιαφερον το παιχνιδι, οι 2 κορυφαιες σε ψηλους ομαδες, μια κορυφαια αμυνα απεναντι στην ποιτικοτερη επιθεση, και κυριως: Ενας αγωνας σκακι με μεγιστο ενδιαφερον!

65-35 η Ρεαλ, ειναι πολυ δυνατη φετος και δεν εχω καμια ορεξη υποτιμησης του Ολυμπιακου.
Ελπιζω να κυριαρχισει ο κοσμος και να παει στο 55-45.

ΥΓ:

Αυτο που θελω να τονισω ειναι η ταυτοχρονη παρουσια οπαδων απο ΠΑΟ και Ολυμπιακο. Αν συντονιστουν υπερ των ελληνικων ομαδων κερδιζουν και οι 2 το πλεονεκτημα της κερκιδας, κατι πολυ σημαντικο! Αυτο βεβαια προυποθετει κατι πρωτογνωρο για τα καφρικα ελληνικα δεδομενα...Γιατι ο,τι κανουν οι μεν στον πρωτο ημιτελικο θα κανουν και οι δε στο 2ο.

Ειναι μια σημαντικη λεπτομερεια.

Αν παλι και ως αναμενομενο συμπεριφερθουν τελειως καφρικα, τοτε θα εχουν και οι 2 μειονεκτημα της κερκιδας και πολυ πιθανως σε αυτη την περιπτωση να ανταμωσουν στον μικρο τελικο οι 2 ελληνικες ομαδες.

Σε αυτη την περιπτωση θα ειμαστε αξιοι της μοιρας μας...
Το σεναριο που λες δε θα το προλαβουν ουτε τα δισεγγονα μας....το πιθανοτερο ειναι οτι οι Ολυμπιακοι θα συνασπιστουν με τους Τουρκους εναντιον του Παο με την ελπιδα οτι θα περασουν αυτοι τελικο και να εχουν κινητρο κι αυτοι στο 2ο ημιτελικο να στηριξουν Ολυ για να μην πεσουν πανω στη Ρεαλ....

0
Άβαταρ μέλους
plo koon

euroleague

Τετ Μάιος 22, 2024 8:13 pm

Ντάξει πάντως αν μετά από όσα έχουν γίνει και ειπωθεί αυτή τη χρονιά συναντηθούν Ολυμπιακός και ΠΑΟ στον μικρό τελικό θα είναι το πιο σουρεάλ σενάριο.

Δεν θα ξέρουν αν θα πρέπει να κερδίσουν ή να χάσουν.

0
WeRuleThisLand

a1greece
Reactions: 465
Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης
Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
Προειδοποιήσεις: 5

Τετ Μάιος 22, 2024 8:21 pm

[quote="plo koon" post_id=159494 time=1716396609 user_id=12323]
[quote=80sLover post_id=159493 time=1716396154 user_id=23087]

[/quote]

Ντάξει δεν έχει λογική αυτό.
Η υπερομάδα που έχει η Ρεάλ είναι δυσκολότερος αντίπαλος απέναντι στον φτωχό πλην τίμιο Ολυμπιακό.
[/quote]

Έχει λογική γιατί ο Ολυμπιακός θα τον καταπιεί τον παο όπως έκανε σε 2 τελικούς μέχρι τώρα. Η Ρεάλ είναι πιο soft και ταιριάζει στον παο. Ο Ολυμπιακός τον βραχυκυκλωνει με την υποδειγματική άμυνα με αλλαγές που παίζει και έχει βρεί τον τρόπο να βραχυκυκλωνει και τον Ναν δίνοντας του τον αριστερό διάδρομο και στέλνοντας τον πάνω στον Φαλ. Θα βάλει ο Ναν πάλι 16-20 πόντους αλλά θα γράψει και 5-6 λάθη στην στατιστική του.

Από την άλλη η Ρεάλ δεν ταιριάζει στον ΟΣΦΠ. Γιατί παίζει ζώνη του δίνει το σουτ αλλά δεν είναι αξιόπιστη ομάδα στο σουτ ο Ολυμπιακός. Αν παίξει αμυνα ζώνης με παο οι παίχτες του παο θα τα βάζουν.

0
WeRuleThisLand

a1greece
Reactions: 465
Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης
Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
Προειδοποιήσεις: 5

Τετ Μάιος 22, 2024 8:23 pm

Όσο αναφορά τους φιλάθλους. Πρώτος παίζει ο παο οπότε θα έχουμε κερκίδα δυνατή από Τούρκους και φιλάθλους του Ολυμπιακού κατά του παο.

Στο δεύτερο ματς θα εξαρτηθεί από το αποτέλεσμα. Αν κερδίσει ο παο οι φίλαθλοι του θα κάτσουν να δουν το άλλο μάτς στηρίζοντας την Ρεάλ και οι περισσότεροι Τούρκοι θα φύγουν ξενερωμενοι. Αν κερδίσει η Φενέρ θα γίνει το αντίστροφο. Οι περισσότεροι φίλαθλοι του παο θα αποχωρήσουν ξενερωμενοι.

0
Απάντηση

Επιστροφή στο “Euroleague Season 2023-2024”