Euroleague Final Four 2024, Real Madrid vs Olympiacos Piraeus (Semi-Final)
Συντονιστής: Captains
-
- Reactions: 1502
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Vasilis Spanoulis
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
0
-
- Reactions: 1293
- Προειδοποιήσεις:
1
Το πιο σημαντικο στοιχειο ειναι να μας μπουνε τα πρωτα δυο-τρια ελευθερα σουτ. Πολυ σημαντικο να μην αφησουμε παιχτες οπως ο Μουσα ο Χεζονια και Ο Γιαμπουσελε να μας κανουν ζημια.
Θεωρω οτι τα γκαρντ τους δεν ειναι κατι φοβερο πλην καμπατσο που για μενα δεν εκανε καμια διαστημικη σεζον. Ειναι ολοι παικταραδες προχωρημενης ηλικιας και μπορουμε να τους περιορισουμε.
Τα φοργουορντς τους ειναι πιο δυσκολο να τα αντιμετωπισεις λογω υψους ή ογκου. Οποτε αν καταφερουμε και τα περιορισουμε θα μας κανει αφεντικο του ματς.
Στα σεντερ με 4 εξαιρετικα ποιοτικους παικτες ουσιαστικα στη δωδεκαδα μας να μπορουν να παιξουν τη θεση δεν φοβαμε το διδυμο Ταβαρες Πουαριε οσο περυσι.
Θεωρω οτι τα γκαρντ τους δεν ειναι κατι φοβερο πλην καμπατσο που για μενα δεν εκανε καμια διαστημικη σεζον. Ειναι ολοι παικταραδες προχωρημενης ηλικιας και μπορουμε να τους περιορισουμε.
Τα φοργουορντς τους ειναι πιο δυσκολο να τα αντιμετωπισεις λογω υψους ή ογκου. Οποτε αν καταφερουμε και τα περιορισουμε θα μας κανει αφεντικο του ματς.
Στα σεντερ με 4 εξαιρετικα ποιοτικους παικτες ουσιαστικα στη δωδεκαδα μας να μπορουν να παιξουν τη θεση δεν φοβαμε το διδυμο Ταβαρες Πουαριε οσο περυσι.
0
- eddiedimitris
- Reactions: 669
- Αγαπημένος παίκτης: Galis
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Το να υποστηρίζουν οι οπαδοί μας τους τουρκους το θεωρω ξεφτίλα...Στην τελικη αν δε τους βγαινει να υποστηρίξουν την ελληνική ομαδα ας κανουν τουμπεκι...
Σημασια εχει να κερδίζεις εσυ τον αντιπαλο οχι αλλοι...
Κατα τα αλλα προφανως η Ρεάλ ριναι το φαβορι...Μούσα,Χαζονια,Γιαμπουζελε δεν ειναι ευκολο να αντιμετωπιστούν
Κατα τα αλλα προφανως η Ρεάλ ριναι το φαβορι...Μούσα,Χαζονια,Γιαμπουζελε δεν ειναι ευκολο να αντιμετωπιστούν
1
1

-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
Γιατί παίζει Ελλάδα-Τουρκία? Υποστηρίζω Φενέρ γιατί είμαι Ολυμπιακός αλλά και γιατί την προτιμώ σαν αντίπαλο από τον ΠΑΟ.eddiedimitris έγραψε: ↑Τετ Μάιος 22, 2024 9:35 pmΤο να υποστηρίζουν οι οπαδοί μας τους τουρκους το θεωρω ξεφτίλα...Στην τελικη αν δε τους βγαινει να υποστηρίξουν την ελληνική ομαδα ας κανουν τουμπεκι...
3
3

Ξεκαθαρο φαβορι η ρεαλ, λογω και της διαφορας δυναμικοτητας των 2 ροστερ. Πολλα θα κριθουν απο τον τροπο που θα σφυριξουν οι διαιτητες. Ο οσφπ προφανως δεν μπορει να ακολουθησει σε γρηγορο ρυθμο και υψηλο σκορ, οποτε θα παει οπως πηγε ολη τη χρονια με οδηγο τη σκληρη αμυνα. Αν οι διαιτητες δεν δειξουν ανοχη και σφυριζουν πολλες επαφες, τοτε δεν εχει πολλες ελπιδες. Σε καθε περιπτωση θα πρεπει να παει πανω απο του 75-80 ποντους, η ρεαλ δεν θα πεσει χαμηλοτερα. Για να γινει αυτο φυσικα θα πρεπει να εμφανιστουν επιθετικα τα γκαρντ του και ειδικα ο γουοκαπ. Φετος που δεν θα εχει τον σλουκα και θα ειναι ο ηγετης της περιφερειας θα πρεπει να κανει κατι καλυτερο απο το περσινο 0+0 σε ημιτελικο και τελικο αντιστοιχα
0
TakeshyKurosawa1 έγραψε: ↑Τετ Μάιος 22, 2024 9:37 pmΓιατί παίζει Ελλάδα-Τουρκία? Υποστηρίζω Φενέρ γιατί είμαι Ολυμπιακός αλλά και γιατί την προτιμώ σαν αντίπαλο από τον ΠΑΟ.eddiedimitris έγραψε: ↑Τετ Μάιος 22, 2024 9:35 pmΤο να υποστηρίζουν οι οπαδοί μας τους τουρκους το θεωρω ξεφτίλα...Στην τελικη αν δε τους βγαινει να υποστηρίξουν την ελληνική ομαδα ας κανουν τουμπεκι...
Ετσι ειναι συμφωνω απολυτα
Παω στοιχημα πως σε ολη τη βαρκελωνη θα εχουν στηθει ο Μπατσελοναιοι την Παρασκευη να υποστηριξουν τη συμπατριωτισσα Ρεαλ
0
Κι εγω ρεαλ, γιατι ειμαστε αδελφοποιημενοι με τους οπαδους της. Λογικο μου φαινεται. Οι οπαδοι της φενερ στον τελικο παντως θα ειναι σιγουρα εναντιον του παναθηναϊκου λογω του αταμαν.TakeshyKurosawa1 έγραψε: ↑Τετ Μάιος 22, 2024 9:37 pmΓιατί παίζει Ελλάδα-Τουρκία? Υποστηρίζω Φενέρ γιατί είμαι Ολυμπιακός αλλά και γιατί την προτιμώ σαν αντίπαλο από τον ΠΑΟ.eddiedimitris έγραψε: ↑Τετ Μάιος 22, 2024 9:35 pmΤο να υποστηρίζουν οι οπαδοί μας τους τουρκους το θεωρω ξεφτίλα...Στην τελικη αν δε τους βγαινει να υποστηρίξουν την ελληνική ομαδα ας κανουν τουμπεκι...
1
1

-
- Reactions: 1340
- Αγαπημένη θέση: PG
- Προειδοποιήσεις:
3
Ούτε τα πρώτα 2-3 σουτ (μάλλον) θα μπουν, ούτε είναι σίγουρο ότι θα υπερισχύσει στους ψηλούς ο Ολυμπιακός.
Θυμηθείτε τι γράφατε ότι πρέπει να γίνει για να περάσει στο 5ο ματς ο Ολυμπιακός με την Μπαρτσελόνα, δεν έγινε σχεδόν τίποτα από αυτά κι όμως βρήκε τρόπο ο Ολυμπιακός να περάσει.
Πολύ ειδικό ματς. Δεν ξέρεις πως θα εξελιχθεί.
Μάλλον καταλαβαίνεις πάνω κάτω πως, αλλά θα βρει πάλι τον τρόπο ο Μπαρτζώκας και ο Ολυμπιακός
Θυμηθείτε τι γράφατε ότι πρέπει να γίνει για να περάσει στο 5ο ματς ο Ολυμπιακός με την Μπαρτσελόνα, δεν έγινε σχεδόν τίποτα από αυτά κι όμως βρήκε τρόπο ο Ολυμπιακός να περάσει.
Πολύ ειδικό ματς. Δεν ξέρεις πως θα εξελιχθεί.
Μάλλον καταλαβαίνεις πάνω κάτω πως, αλλά θα βρει πάλι τον τρόπο ο Μπαρτζώκας και ο Ολυμπιακός

0
-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
χαχα ναι έτσι είναι. Οι Ισπανοί βέβαια είναι λιγότερο φανατισμένοι γιατί έχουν και το ποδόσφαιρο.slok έγραψε: ↑Τετ Μάιος 22, 2024 9:44 pmTakeshyKurosawa1 έγραψε: ↑Τετ Μάιος 22, 2024 9:37 pm
Γιατί παίζει Ελλάδα-Τουρκία? Υποστηρίζω Φενέρ γιατί είμαι Ολυμπιακός αλλά και γιατί την προτιμώ σαν αντίπαλο από τον ΠΑΟ.
Ετσι ειναι συμφωνω απολυτα
Παω στοιχημα πως σε ολη τη βαρκελωνη θα εχουν στηθει ο Μπατσελοναιοι την Παρασκευη να υποστηριξουν τη συμπατριωτισσα Ρεαλ
0
Oσο και να το παιζουμε ανωτεροι η καζουρα στους απεναντι αν εσυ κερδισεις και οι αλλοι χασουν ειναι η μιση χαρα, απο μικροι που πηγαιναμε στο σχολειο.TakeshyKurosawa1 έγραψε: ↑Τετ Μάιος 22, 2024 9:48 pmχαχα ναι έτσι είναι. Οι Ισπανοί βέβαια είναι λιγότερο φανατισμένοι γιατί έχουν και το ποδόσφαιρο.
Και για να πω την αληθεια δε το βρισκω τοξικο αυτο , πλακα εχει (οταν γινεται σε λογικα πλαισια βεβαια)
2
1
1

- karamelitsa
- Reactions: 1101
- Αγαπημένος παίκτης: Ζιοβάνι
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
- Προειδοποιήσεις:
1
Παιδιά ο κόσμος στην εξέδρα δεν παίζει σχεδόν κανένα ρόλο, μιλάμε για επαγγελματίες αθλητές με εμπειρία που έχουν πάιξει σε ένα σωρό εχθρικά γήπεδα, οι έδρες όπως ειδαμε και στα Play offs σπάνε για πλάκα πλέον, αν έπαιζαν ρόλο ο Ολυμπιακός στην Σερβία (όπως ειπώθηκε άλλωστε) θα το είχε πάρει για πλάκα.
Για τον αγώνα δεν χωράνε προβλέψεις, ένα ματς είναι και όλα μπορούν να συμβούν, το μόνο σίγουρο είναι ότι εμείς σαν Ολυμπιακός θα τα δώσουμε όλα και αν χάσουμε θα είναι στα σημεία, αυτό το πιστευώ. Από εκει και πέρα κρατάω μικρό καλάθι μεν άλλα ελπίζω για το καλύτερο....
Για τον αγώνα δεν χωράνε προβλέψεις, ένα ματς είναι και όλα μπορούν να συμβούν, το μόνο σίγουρο είναι ότι εμείς σαν Ολυμπιακός θα τα δώσουμε όλα και αν χάσουμε θα είναι στα σημεία, αυτό το πιστευώ. Από εκει και πέρα κρατάω μικρό καλάθι μεν άλλα ελπίζω για το καλύτερο....
1
1

-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
Προφανώς φίλε. Γι αυτό υπάρχουν οι σύλλογοι, αλλιώς θα είχαμε μόνο εθνικές! Αυτό γίνετια και με τους παίχτες πχ Μέσι-Ρονάλντο και άλλες προσωπικότητες που έχουν διχάσει μέχρι και εθνικές λόγω συλλόγων βλέπε Μαραντόνα στην Ιταλία.slok έγραψε: ↑Τετ Μάιος 22, 2024 9:53 pmOσο και να το παιζουμε ανωτεροι η καζουρα στους απεναντι αν εσυ κερδισεις και οι αλλοι χασουν ειναι η μιση χαρα, απο μικροι που πηγαιναμε στο σχολειο.TakeshyKurosawa1 έγραψε: ↑Τετ Μάιος 22, 2024 9:48 pm
χαχα ναι έτσι είναι. Οι Ισπανοί βέβαια είναι λιγότερο φανατισμένοι γιατί έχουν και το ποδόσφαιρο.
Και για να πω την αληθεια δε το βρισκω τοξικο αυτο , πλακα εχει (οταν γινεται σε λογικα πλαισια βεβαια)
1
1

-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
Παίζει ρόλο στην τσίτα, το πάθος, την ενέργεια και στην ψυχολογία.karamelitsa έγραψε: ↑Τετ Μάιος 22, 2024 9:53 pmΠαιδιά ο κόσμος στην εξέδρα δεν παίζει σχεδόν κανένα ρόλο, μιλάμε για επαγγελματίες αθλητές με εμπειρία που έχουν πάιξει σε ένα σωρό εχθρικά γήπεδα, οι έδρες όπως ειδαμε και στα Play offs σπάνε για πλάκα πλέον, αν έπαιζαν ρόλο ο Ολυμπιακός στην Σερβία (όπως ειπώθηκε άλλωστε) θα το είχε πάρει για πλάκα.
0
-
- Reactions: 1293
- Προειδοποιήσεις:
1
Εγω παλι δεν βλεπω κανενα φοβερο και τρομερο ροστερ της Ρεαλ. Για μενα επαιξε διαστημικο μπασκετ στην αρχη της σεζον σε συγκριση κε τους αλλους γιατι ειχε τον ιδιο κορμο και προσθεσε τον παικταρα τον καμπατσο αλλα και παικτες που ηταν ηδη μεγαλοι περυσι ειναι ενα χρονο μεγαλυτεροι. Ασε που πέρυσι ειχαν και πολυ μεγαλυτερο βαθος με ραντολφ, κορνελι και χαγκα.
Ποιους παικτες εχει ενεργους φετος;
Στα γκαρντ:
Καμπαταο, Γιουλ, Σερχιο, Αμπαλντε, Αλοκεν, Κοζερ
Στα φοργουορντ: Μουσα, Χεζονια , Ντεκ, Φερναντες και Γιαμπουσελε
Σεντερ: Ταβαρες, Πουαριε, Ντγιε.
Δηλαδη εκτος απο καμπατσο και ηξερες οτι το παιχνιδι δεν θα κρινοταν στο σουτ και σε αυτη την ηλικια ποιον παικτη της Ρεαλ θα επαιρνες για να αντικαταστησεις τον Γουοκαπ, τον Γκος, τον Καναν ή τον Μακκισικ
Αντιστοιχα ο Παο τον Ναν, τον Σλουκα, τον Γκραντ, τον Γκριγκονις;
Της Φενερ: Ο ντορσει, ο Γουιλμπεκιν, Ο καλαθης, Ο Γουντουριτς
Εγω οσο κυνικο για την μεγαλη καριερα του Γιουλ, του Κοζερ και του σερχιο εγω δεν θα επαιρνα κανεναν σε αυτο το σταδιο. Σε φαιναλ φορ οκ η εμπειρια τους ειναι αλλο επιπεδο αλλα εγω προτιμω την τετραδα των αλλω ομαδων.
Στα φοργουορντ εχει Μουσα, Ντεκ, Χεζονια, Φερναντες, Γιαμπουσελε. Εκει οι δυο ειναι μειον (ντεκ, φερναντες) οποτε παει μονο με 3 παικτες
Στους ψηλους: Ταβαρες και Πουαριε παικταραδες και οι δυο.
Το φοβερο ροστερ εγω δεν το βλεπω. Μπορει και να ειμαι στραβος φυσικα αλλα εγω δεν ηλεπω την υπεροχη του ροστερ. Μονο την Φενερ θεωρω υπερπληρη και αυτη στου ψηλους μειονεκτει απεναντι σε δυο ομαδες.
Ποιους παικτες εχει ενεργους φετος;
Στα γκαρντ:
Καμπαταο, Γιουλ, Σερχιο, Αμπαλντε, Αλοκεν, Κοζερ
Στα φοργουορντ: Μουσα, Χεζονια , Ντεκ, Φερναντες και Γιαμπουσελε
Σεντερ: Ταβαρες, Πουαριε, Ντγιε.
Δηλαδη εκτος απο καμπατσο και ηξερες οτι το παιχνιδι δεν θα κρινοταν στο σουτ και σε αυτη την ηλικια ποιον παικτη της Ρεαλ θα επαιρνες για να αντικαταστησεις τον Γουοκαπ, τον Γκος, τον Καναν ή τον Μακκισικ
Αντιστοιχα ο Παο τον Ναν, τον Σλουκα, τον Γκραντ, τον Γκριγκονις;
Της Φενερ: Ο ντορσει, ο Γουιλμπεκιν, Ο καλαθης, Ο Γουντουριτς
Εγω οσο κυνικο για την μεγαλη καριερα του Γιουλ, του Κοζερ και του σερχιο εγω δεν θα επαιρνα κανεναν σε αυτο το σταδιο. Σε φαιναλ φορ οκ η εμπειρια τους ειναι αλλο επιπεδο αλλα εγω προτιμω την τετραδα των αλλω ομαδων.
Στα φοργουορντ εχει Μουσα, Ντεκ, Χεζονια, Φερναντες, Γιαμπουσελε. Εκει οι δυο ειναι μειον (ντεκ, φερναντες) οποτε παει μονο με 3 παικτες
Στους ψηλους: Ταβαρες και Πουαριε παικταραδες και οι δυο.
Το φοβερο ροστερ εγω δεν το βλεπω. Μπορει και να ειμαι στραβος φυσικα αλλα εγω δεν ηλεπω την υπεροχη του ροστερ. Μονο την Φενερ θεωρω υπερπληρη και αυτη στου ψηλους μειονεκτει απεναντι σε δυο ομαδες.
0
- nikolas_asteri
- Reactions: 3002
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0