Euroleague Final Four 2024, Panathinaikos AKTOR Athens vs Fenerbahce Beko Istanbul (Semi-Final)
Συντονιστής: Captains
- τουλουμπα
- Reactions: 4480
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
κανονικα συμμετεχει και αυτος και ο χουαντσο απο χτεςassistant77 έγραψε: ↑Τετ Μάιος 22, 2024 11:03 pmΣημερα ο Παο εκανε προπονηση;;;;;γιατι αν ο Σλουκας παει μετα απο 15 μερες θλαση με την προπονηση της Τριτης και το χαλαρωμα της παραμονης του αγωνα υπαρχει θεμα......
0
-
- Reactions: 1718
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Isiah Thomas
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
Μετραει πολυ με ποσες γεματες προπoνησεις θα παει........ξαναρωταω σημερα εγινε προπονηση;;;;;με μια προπονηση την Τριτη κι ενα ξεμουδιασμα αυριο την παραμονη του αγωνα 15 λεπτα θα μπορει να βγαλει σε πληρη ενταση.....τουλουμπα έγραψε: ↑Τετ Μάιος 22, 2024 11:15 pmκανονικα συμμετεχει και αυτος και ο χουαντσο απο χτεςassistant77 έγραψε: ↑Τετ Μάιος 22, 2024 11:03 pmΣημερα ο Παο εκανε προπονηση;;;;;γιατι αν ο Σλουκας παει μετα απο 15 μερες θλαση με την προπονηση της Τριτης και το χαλαρωμα της παραμονης του αγωνα υπαρχει θεμα......
0
- τουλουμπα
- Reactions: 4480
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
ειχαν βαλει μινι μπασκετα στο αεροπλανο και εριχνε σουτακιαassistant77 έγραψε: ↑Τετ Μάιος 22, 2024 11:49 pmΜετραει πολυ με ποσες γεματες προπoνησεις θα παει........ξαναρωταω σημερα εγινε προπονηση;;;;;με μια προπονηση την Τριτη κι ενα ξεμουδιασμα αυριο την παραμονη του αγωνα 15 λεπτα θα μπορει να βγαλει σε πληρη ενταση.....

3
3

Ντροπη στην Ευρωλιγκα και στην Γερμανικη αστυνομια...αλλα.κυριως στην Ευρωλιγκα...να ΠΑΕΙ ομαδα σε Φ4 Ευρωπαικης διοργανωσης και να μην υπαρχει αστυνομικη φυλαξη...και οχι μονο αυτο...οταν επιτελους φτανει η αστυνομια χειροδικουν κατα του Προπονητη της ομαδας.
Το θεμα ειναι παρα πολυ σοβαρο.
Πρεπει να το κανουμε τεραστιο θεμα ξεκινωντας απο αυριο στην πρες κονφερενς
Το θεμα ειναι παρα πολυ σοβαρο.
Πρεπει να το κανουμε τεραστιο θεμα ξεκινωντας απο αυριο στην πρες κονφερενς
-
- Reactions: 1718
- Αγαπημένος παίκτης: Isiah Thomas
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
ok.......τουλουμπα έγραψε: ↑Τετ Μάιος 22, 2024 11:59 pmειχαν βαλει μινι μπασκετα στο αεροπλανο και εριχνε σουτακιαassistant77 έγραψε: ↑Τετ Μάιος 22, 2024 11:49 pm
Μετραει πολυ με ποσες γεματες προπoνησεις θα παει........ξαναρωταω σημερα εγινε προπονηση;;;;;με μια προπονηση την Τριτη κι ενα ξεμουδιασμα αυριο την παραμονη του αγωνα 15 λεπτα θα μπορει να βγαλει σε πληρη ενταση.....![]()
![]()
1
1

-
- Reactions: 1361
- Προειδοποιήσεις:
3
- shaq7
- Reactions: 6644
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
νταξει θα πρεπε να το ειχαν σκεφτει αυτο αλλα δεν ειναι οτι κινδυνεψαν κιολας..10 γιωταδες τουρκοι ηταν μια φαπα να τους ριχνανε δεν ξανασηκωνοντουσαν..Εντωμεταξυ ειδατε πως ηταν αυτος που εβριζε τον λεσορ?
το ξυλο που εχουν να φανε οι καφροι καθε ομαδας ετσι και τους πιασουν οι γερμανοι παντως ουτε που το εχουν φανταστει...εκει δεν ειναι ελλαδα.

το ξυλο που εχουν να φανε οι καφροι καθε ομαδας ετσι και τους πιασουν οι γερμανοι παντως ουτε που το εχουν φανταστει...εκει δεν ειναι ελλαδα.
0
- Quincy
- Reactions: 1002
- Αγαπημένος παίκτης: A. Iverson
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Γιατί να μείνουμε στην αντίδραση του Αταμάν και του κάθε Αταμάν όταν πάει ο κάθε πουθενας και τον βρίζει; Εγώ θα το πήγαινα και παραπερα και θα έλεγα ότι αν έριχνε καμία μπουφλα ο λεσορτ πχ θα το φχαριστιομουν. Όπως είχε κάνει κάποτε ο Σχορτσιανίτης με έναν οπαδό της Μακάμπι.tokalytero3d έγραψε: ↑Πέμ Μάιος 23, 2024 1:33 amΠάλι θα αρχίσουν οι ανακοινώσεις τώρα για την Ευρωλίγκα; Καινούριο φάντασμα;
Κακώς ήταν εκεί οι οπαδοί αλλά η αντίδραση του αταμαν και γενικά της αποστολής ήταν "να χουμε να τσακωνόμαστε".
Θα μπορούσε να μην έχει γίνει τίποτα.
Τεσπα να δούμε τι θα δούμε και θα ακούσουμε πάλι.
Δεν ξέρω πόση ευθύνη έχει η Ευρωλίγκα. Σίγουρα δεν είναι δουλειά της να φρουρεί τις αποστολές. Αυτά είναι στην ευθύνη του διοργανωτή
0
-
- Reactions: 1298
- Προειδοποιήσεις:
1
Κοιτα ως Κυπριος απο οικογενεια αγνοουμενου, δεν θα υποστηριζα Τουρκικη ομαδα σε ποδοσφαιρο, τενις, μπασκετ, πιγκ πογκ σκακιου, δεν εχω παρακολουθησει ποτε τουρκικη τηλεοπτικη σειρα και δεν εχω πεταξει ποτε με τουρκικη αεροπορικη εταιρεια ακομη και αν τα εισητηρια ειχα. την μιση τιμη απο αλλες εταιριες.
Αυτο δεν σημαινει οτι το κανω ως εθνικιστης, ουτε γιατι μισω τον λαο της τουρκιας ουτε προσδοκω σε τουρκοφαγια. Στο ισραηλ ειχα και συναδελφο τουρκο και ειχαμε και πολυ καλη σχεση. Απλα δεν νιωθω καλα με τον εαυτο μου να τους υποστηριξω.
Τον Παο επι ζοτς οσο ημουν πιτσιρικι τον υποστηριζα στα φαιναλ φορ αν και Ολυμπιακος. Πλεον ενοοειται πως οχι γιατι και οι δυο ομαδες ειναι μεγαλα μεγεθη στο ευρωπαικο στερεωμα και δεν το θεωρω έπιτυχια. Ασε που πλην του ανταγωνισμου δεν επιρεαζεται η ομαδα μου. Και δεν θα τοκανω ουτε και τωρα που παιχουν με τουρκικη ομαδα. Ας νικησει ο καλυτερος σε αυτο το παιχνιδι. Το οτινθα χαρω γιατι το ελληνικο μπασκετ σε τελικο αιωνιων ναι αλλα θα ναι στιγμιαιο. Στο ποδοσφαιρο παντα υποστηριζω τις ελληνικες ομαδες γιατι η βαθμολογια της χωρας περιοριζει και την δικη μου ομαδα οποτε εκει ειναι αλλα τα δεδομενα
Αυτο δεν σημαινει οτι το κανω ως εθνικιστης, ουτε γιατι μισω τον λαο της τουρκιας ουτε προσδοκω σε τουρκοφαγια. Στο ισραηλ ειχα και συναδελφο τουρκο και ειχαμε και πολυ καλη σχεση. Απλα δεν νιωθω καλα με τον εαυτο μου να τους υποστηριξω.
Τον Παο επι ζοτς οσο ημουν πιτσιρικι τον υποστηριζα στα φαιναλ φορ αν και Ολυμπιακος. Πλεον ενοοειται πως οχι γιατι και οι δυο ομαδες ειναι μεγαλα μεγεθη στο ευρωπαικο στερεωμα και δεν το θεωρω έπιτυχια. Ασε που πλην του ανταγωνισμου δεν επιρεαζεται η ομαδα μου. Και δεν θα τοκανω ουτε και τωρα που παιχουν με τουρκικη ομαδα. Ας νικησει ο καλυτερος σε αυτο το παιχνιδι. Το οτινθα χαρω γιατι το ελληνικο μπασκετ σε τελικο αιωνιων ναι αλλα θα ναι στιγμιαιο. Στο ποδοσφαιρο παντα υποστηριζω τις ελληνικες ομαδες γιατι η βαθμολογια της χωρας περιοριζει και την δικη μου ομαδα οποτε εκει ειναι αλλα τα δεδομενα
0
- Conan1982
- Reactions: 3558
- Αγαπημένος παίκτης: JO Morant, Luka Doncic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Μάλλον δεν είχαν καταλάβει στο Βερολίνο με τι είδους οπαδούς έχουν να κάνουν τώρα. Εκτιμώ ότι δεν θα γίνει ξανά κάτι παρόμοιο.
Δεν ξέρω τι του έλεγαν του Αταμάν αλλά εγώ τον δικαιολογώ αν τον έβριζαν, δεν συμμερίζομαι την άποψη ότι οι παίκτες, προπονητές επειδή είναι επαγγελματίες, πληρώνονται κλπ είναι μέρος της δουλειάς τους να τους βρίζουν και αυτοί να παραμένουν αμέτοχοι. Τώρα για το πρακτικό του πράγματος νομίζω ότι πολύ φασαρία για το τίποτα. Πήγαν αυτοί οι ανεγκέφαλοι και έβριζαν, ο αστυνομικός έσπρωξε τον Αταμάν, ζήτησε συγγνώμη, ο Αταμάν το αποδέχτηκε. η Ευρωλίγκα ζήτησε συγγνώμη , η αστυνομία το ίδιο. Νομίζω ότι μπορούν οι ομάδες να επικεντρωθούν στα αγωνιστικά.
Δεν ξέρω τι του έλεγαν του Αταμάν αλλά εγώ τον δικαιολογώ αν τον έβριζαν, δεν συμμερίζομαι την άποψη ότι οι παίκτες, προπονητές επειδή είναι επαγγελματίες, πληρώνονται κλπ είναι μέρος της δουλειάς τους να τους βρίζουν και αυτοί να παραμένουν αμέτοχοι. Τώρα για το πρακτικό του πράγματος νομίζω ότι πολύ φασαρία για το τίποτα. Πήγαν αυτοί οι ανεγκέφαλοι και έβριζαν, ο αστυνομικός έσπρωξε τον Αταμάν, ζήτησε συγγνώμη, ο Αταμάν το αποδέχτηκε. η Ευρωλίγκα ζήτησε συγγνώμη , η αστυνομία το ίδιο. Νομίζω ότι μπορούν οι ομάδες να επικεντρωθούν στα αγωνιστικά.
1
1

- j-kidd13
- Reactions: 1725
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Jordan,Kidd,Kobe,T-mac
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Ετοιμος για τσαμπουκα ο Λεσορ,μακαρι να τον πεισμωσει το χθεσινο λιγο παραπανω μπας και βαλει καμια βολη και δεν δουμε παλι τιποτα αστεια 3 στις 14.
Ζορικο ματς, καθαρο 50-50, το ματς θα κριθει στα κλασικα τετριμμενα, οποιος ειναι σε καλυτερη βραδια,οπως βαλει τα μακρινα σουτ, οποιος παρει τα αμυντικα ριμπαουντ και δεν κανει χαζα λαθη.

Ζορικο ματς, καθαρο 50-50, το ματς θα κριθει στα κλασικα τετριμμενα, οποιος ειναι σε καλυτερη βραδια,οπως βαλει τα μακρινα σουτ, οποιος παρει τα αμυντικα ριμπαουντ και δεν κανει χαζα λαθη.
0