Συντονιστής: Captains
Αν είχαμε τον Βεζένκοφ τώρα θα είχε βάλει ήδη μια 15αρα και θα είμασταν κοντά, τώρα έχουμε τον Πίτερς που είχε ενοχληθεί μάλιστα που δεν έπαιξε πέρυσι στον τελικό, κάρμα, με την ίδια ομάδα πάλι σε F4 για να τον δώ τώρα!!reignman έγραψε: ↑Παρ Μάιος 24, 2024 11:21 pmστο μεταξυ πυροβολο την ανεβαζουμε πυροβολο την κατεβαζουμε... αλλα στο ροστερ η μονη διαφορα που υπαρχει σε σχεση με περσι ειναι ο καμπατσο... ο οποιος για την ωρα ειναι pedestrian.
και περσι για 39 λεπτα τους ειχαμε κατω και τους χτυπουσαμε.
βεβαια βεζενκοφ και καναν εβαλαν 50 ποντους.
Καλά μην το λες 5 επιθετικά έχει η Ρεάλ και εμείς 2 αμυντικά. Δεν είναι ότι ξαφνικά αρχίσαμε να προσπάθουμε στα ριμπάουντ πάλι κοιμόμαστε.Quincy έγραψε: ↑Παρ Μάιος 24, 2024 11:18 pmΕ άμα τα βάλανε όλα τι ριμπάουντ να πάρειςkaramelitsa έγραψε: ↑Παρ Μάιος 24, 2024 11:16 pmΣτο μεταξύ φάγαμε 56 πόντους και πήραμε μόλις 6 ριμπάουντ στο ημίχρονο!! Δεν πρέπει να έχω ξαναδεί τέτοια στατιστική!!
Πέρα από τα Guard οι ψηλοί μας κυριολεκτικά τι κάνουν?? Φαλ και Μιλουτίνοφ 1,6εκ. έκαστος και σήμερα είναι και οι 2 για τα μπάζα....ειλικρινά πέρα από τον συγκινητικό Μακίσικ και τον Κάναν που το προσπαθεί οι άλλοι, όλοι τους είναι σε άλλο γήπεδο...
το θεμα ειναι πως κανεις απο τους κοντους μας δεν ειναι... δημιουργικος. σεταρισμενα πλεις καποιες φορες τα παιζουν.βήματα εκτός φάσης έγραψε: ↑Παρ Μάιος 24, 2024 11:22 pmΗ frontline είναι μια χαρά. Το πρόβλημα ξεκινάει από τη backcourt. Οι κοντοί φτιάχνουν το παιχνίδι, πασάρουν και οι ψηλοί σκοράρουν.
Εγω πιστευω οτι δεν ειναι τοσο υπερομαδα η ρεαλ. Αλλα εχει παικτες με καρυδια που και τους καινουργιους τους το μετεδωσαν σε απιστευτο βαθμο. Μπαινει ο χρζονια πεταει 3 αχαστος, ο κουσα αλλα 2 μετα μπαινουν οι γιουλ ροντριγκες και ο κοζερ και πετανε απο δυο. Αν δεν τους σπασει εστω και λιγο το τσαγανο δεν εχεις τυχη σε παιχνιδια τετοιου βεληνεκους.manj13 έγραψε: ↑Παρ Μάιος 24, 2024 11:22 pmΝα εχεις Καμπατσο βασικο...Νατσο αλλαγη ... Γιουλ στον παγκο για τα ''καστανα'' και Κοζερ για ποικιλια.....Χεζονια με Γιαμπουσελε και ολιγον απο Ρουντι για φινετσατες πινελιες.....Ταβαρες με αλλαγη Πουαριε....τον Ντεκ σε ρολο Καρολ ....και να ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΕΣ αυτους να βρουτν ρυθμο.....Ας δει το ματς ο Αταμαν γιατι εχει πιθανοτητες απ το ονομα του να μεινει την Κυριακη μονο το ΑΜΑΝ.....Γιατι καπου δεν υπαρχει Πεκοβιτς....λειπει ο Μητσος... ο Σαρας με τον Σπανουλη ειναι κοουτς...ο Νικολας Αμερικα...Ο Αλβερτης θεατης....ο Φωτσης δεν αφησε τον Ηλισιακο....κι ο Χατζηβρετας αγνοειται.....![]()
![]()
Ακριβώς αυτό σκεφτόμουν κι εγώ τώρα. Απλά να είχαμε Ρίβερς αντί για Γουοκαπ μέσα.Coach Periklis έγραψε: ↑Παρ Μάιος 24, 2024 11:29 pmΠόσους πόντους έχει ο Γουοκαπ σε 3 Φ4 άραγε ;
Εντιτ : Ρίβερς μπες μέσα σε παρακαλώ
Θα αφηνε ο Μπαρτζωκας τον Ριβερς να κανει αυτα που εκανε στη Ρωμη???nikolakias έγραψε: ↑Παρ Μάιος 24, 2024 11:31 pmΑκριβώς αυτό σκεφτόμουν κι εγώ τώρα. Απλά να είχαμε Ρίβερς αντί για Γουοκαπ μέσα.Coach Periklis έγραψε: ↑Παρ Μάιος 24, 2024 11:29 pmΠόσους πόντους έχει ο Γουοκαπ σε 3 Φ4 άραγε ;
Εντιτ : Ρίβερς μπες μέσα σε παρακαλώ