Καλημέρα, αυτή είναι η αλήθεια, με το μπάσκετ που παίζαμε φέτος δεν το αξίζαμε, παρ' όλα αυτά καταφέραμε να βρεθούμε στο Φ4, επίσης δεν αξίζαμε να νικήσουμε την Ρεάλ και δεν φτάσαμε και ποτέ κοντά στο να το κάνουμε. Οι δηλώσεις του Μπαρτζώκα μπορεί να μην μας αρέσουν αλλά είναι η αλήθεια αυτήν την στιγμή, δεν ήρθαμε ως φαβορί σ' αυτό το Φ4 και δεν μπορείς να χαρακτηρίσεις λούζερ μια ομάδα που τρύπησε το ταβάνι της και πάλεψε όσο μπορούσε, όπως είναι τα πράγματα είναι επιτυχία η συμμετοχή στο Φ4 και θα ήταν καταπληκτικό να σηκώσουμε την κούπα όταν δεν τα καταφέραμε τις 2 προηγούμενες χρονιές που είχαμε καλύτερη ομάδα. Δεν ανακαλύψαμε σήμερα ότι οι γκαρντ μας δεν είναι ποιοτικοί, ότι η ομάδα δυσκολεύεται να σκοράρει, απλώς δεν μπορούσαμε να παίξουμε άμυνα στην Ρεάλ σήμερα.Rice έγραψε: ↑Σάβ Μάιος 25, 2024 7:37 amΦέτος δεν αξίζαμε κούπα,πολύ κακό μπάσκετ σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς.
Ο Φάλ απέναντι στο Ταβαρεζ πάντα έτσι παίζει,τον φοβάται και δεν μπορεί να κάνει το παιχνίδι του,ίσως επρεπε να δοκιμαστεί ο Πετρουσεφ στο 5 για να τον τραβήξει λίγο εκτός ρακέτας.
Ο Γουοκαπ πολύ κακός εδώ και πολύ καιρό,όμως ο Τόμας είναι ένας ρολίστας πολυτελείας κακώς ο κοουτς πίστεψε ότι θα γίνει floor general και σκόρερ φέτος,του φόρτωσε ευθύνες που απλά δεν μπορεί να σηκώσει.
Γκάφα της χρονιάς η απόκτηση του Μπραζντεικις,δεν είναι κακός παίχτης αλλά σε μας είναι απλά τραγικός μακάρι να τον κάνουν τράμπα με τον Ρογκα και να τον ξεφορτωθούμε.
Για του χρόνου θελουμε Έβανς,Ντορσευ και Ρογκα και να φύγουν Κανααν,Μπραζ και Σικμα.
Θεωρώ υπερβολή για μια ομάδα με το μπατζετ του Ολυμπιακού να έχει 4 ξένους Σέντερ και οι δυο από αυτούς να παίρνουν πάνω απο 1,5 m.Γνώμη μου είναι ότι ο Μιλουτινοφ δεν πρέπει να παραμείνει στην ομάδα .
Για τον αγώνα δεν ξέρω αν υπάρχουν πολλά να πούμε, απάντησαν σε κάθε καλάθι μας, σκόραραν όποτε χρειαζόταν με ευκολία, έδωσαν σουτ στον Γουόκαπ, ο Ταβάρες ήταν φόβητρο πίσω, δεν υπήρχε κάπου που να ξεχωρίσουμε.
Ο Καναάν, οκ, έβαλε τα 2 τρίποντα αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν έκανε και κάτι άλλο για να παίξει λίγο παραπάνω, δεν μπόρεσε να δημιουργήσει τα δικά του σουτ, όπως δεν κάνει συνήθως, η μόνη μου ένσταση είναι ότι θα μπορούσε να παίξει παραπάνω ο Πετρούσεφ στο 5 και να μας δώσει περισσότερη ευελιξία στην επίθεση, για την άμυνα όμως δεν ξέρω πως θα λειτουργούσε.