Σίγουρα πρέπει να ξεκινήσουμε από το τελευταίο. Να μην μας ξεφύγουν στο σκορ διότι δεν το μαζεύεις μετά.pan24 έγραψε: ↑Σάβ Μάιος 25, 2024 11:43 amΑπό αυτά που είδαμε χτες αλλά και γενικά τον τελευταίο καιρό, θα προτιμήσει να βάλει 25 λεπτά τον Καλαιτζάκη παρά να βάλει μέσα τον Βιλντόζα.nikkal έγραψε: ↑Σάβ Μάιος 25, 2024 10:01 amΤελικά δεν κινδυνεψαμε ούτε στιγμή από την Φενέρ. Η αλήθεια είναι πως περίμενα υψηλότερο βαθμό δυσκολίας, αλλά ευτυχως αυτό δεν προέκυψε.
Ο Σλούκας δεν είναι σε καλή κατάσταση και φάνηκε χθες αυτό...
Το αυριανό παιχνίδι νομίζω πως είναι 70-30 υπέρ της Ρεάλ. Προφανώς και χρειάζονται υπερβάσεις και συγκυρίες για να κερδίσουμε.
Προσωπικά, έχω περιέργεια για τα παρακάτω:
1) Ποιος θα μαρκάρει τον Μούσα, που χθες κάποια στιγμή έπαιξε στο 2.
2) Εάν θα πάρει χρόνο ο Βιλντόζα, ελέω ανέτοιμου Σλούκα.
3) Ποιος θα πάει πάνω στον Γιαμπουσέλε.
Η αλήθεια είναι πως θα πρέπει να πνίξουμε τα γκαρντ των Ισπανών (γεγονός δύσκολο), ενώ παράλληλα θα χρειαστούμε υψηλά ποσοστά ευστοχίας.
Δύσκολη εξίσωση...
Το γεγονός, όμως, πως πάμε στο ματς ως αουτσάιντερ, θα πρέπει να αποφορτίσει την ομάδα. Ας παίξουμε έξυπνα και ό,τι προκύψει.
Καλή μας επιτυχία!
Μόνο αυτός και ο Μπάλτσε δεν πάτησαν παρκέ.
Όταν είναι μέσα ο Μούσα στο 2 νομίζω πάνω του θα έχουμε Γκράντ, με Ναν πάνω στον όποιο άσσο.
Γκριγκόνις πάνω σε Ρούντι-Κοζέρ και αναγκαστικά Παπαπέτρου ή και λίγο Χουάντσο στο 3 όταν είναι εκεί ο Χεζόνια.
Παρόμοια και για το 4 όταν παίζει 4 ο Χεζόνια, ο Μήτογλου δεν μπορεί με τίποτα να τον ακολουθήσει.
Ο Μήτογλου αμυντικά και με τον Γιαμπουσέλε θα έχει θέμα όταν παίζει στην περιφέρεια αλλά τουλάχιστον τον ματσάρει σε δύναμη-όγκο κοντά στο καλάθι.
Όταν είναι μέσα ο Σλούκας αναγκαστικά θα πηγαίνει σε Σέρχι ή Γιούλ αν είναι μέσα που λόγω ηλικίας δεν έχουν την αθλητικότητα να τον χτυπήσουν σε ταχύτητα/δύναμη, με όποιον άλλο είναι ένα μεγάλο μισματς στην άμυνα.
Ο μεγαλύτερος μου φόβος είναι ότι για να κερδίσεις την Ρεάλ πρέπει να βάλεις πάνω από 85 πόντους, όποτε έχασε η Ρεάλ ήταν επειδή έφαγε πάνω από 90. Οκ αν τύχει να τα σπάνε και ελεύθεροι κλπ μπορείς να τους κρατήσεις και στους 75 αλλά εκεί περιμένεις θαύμα και τύχη. Για να φτάσουμε τόσο ψηλά στο σκορ όμως θέλουμε πολύ καλό Σλούκα και σε σκορ και σε δημιουργία. Χωρίς αυτό, και να βάλει 30 πόντους ο Ναν και 20 ο Λεσόρ δεν βγαίνουν τα νούμερα για τους 85.
Επίσης και η Ρεάλ, αν πούμε ότι ο Καμπάτσο θα πάει στον Ναν δεν έχουν άλλο ελιτ περιφερειακό αμυντικό οπότε ο Σλούκας θα βρει χώρους.
Πρέπει να λύσουμε και το πρόβλημα Ταβάρες και είναι δύσκολη η εξίσωση. Με Μήτογλου στο 5 ίσως τον τραβήξεις προς το τρίποντο αλλά χάνεις τους πόντους του Λεσόρ.
Προφανώς φαβορί η Ρεάλ και θα χρειαστεί πολύ καλό παιχνίδι από εμάς σε συνδυασμό με μέτρια μέρα της Ρεάλ.
Όμως ένα παιχνίδι είναι, όλα γίνονται.
Το σημαντικό είναι να μην τους αφήσουμε ποτέ να ανοίξουν διαφορά, όπως είδαμε και χτες είναι πολύ εύκολο σε ένα 3-4λεπτο που μπαίνουν όλα να πάει 15-20 πόντους και μετά δεν γυρίζεις.
Πάνω στον Καμπατσο βάζεις εκ περιτροπής Γκραντ και Ναν κι ετσι του κόβεις το court vision λόγω ύψους.
Στον Μούσα λογικά εναλλάξ Καλαϊτζάκη και Γκραντ.
Χεζόνια ματσαρεις με Παπαπέτρου και μάλλον και με Ερνανγκόμεθ.
Τον Γιαμπουσέλε τον παίζει ο Μήτογλου σε δύναμη, αλλά φοβάμαι πως δεν θα τον προλαβαίνει στην περιφέρεια.
Θα δείξει...
Το ξαναγράφω... Το μόνο που θα πρέπει να κάνουμε είναι να διεκδικήσουμε το ποσοστό που μας αναλογει. Και να μην μπούμε στην λογική "επιτυχία ως εδώ, άθλος, από 17η στην 2η θέση, ανίκητη η Ρεάλ" κλπ.
Προφανώς και είναι τεράστιο επίτευγμα αυτό που έγινε, αλλά θα πρέπει να το ξεχάσουμε και να παίξουμε το παιχνίδι μας.