Ολυμπιακός- Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2023-2024

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
chainsaw

euroleague
Reactions: 893
Προειδοποιήσεις: 4

Σάβ Μάιος 25, 2024 11:14 pm

Ο Ντορσευ δεν είναι κάποιο στοίχημα. Τον είδαμε στα μέρη μας και είδαμε τι μπορεί να κάνει. Ήταν κάτι παραπάνω από καλός . Έκανε το ΟΑΚΑ δεύτερο σπίτι του, όπως έγραψε και στο Twitter :P και στον ημιτελικό με την Εφές τράβηξε την ομάδα, όταν πήγαινε το ματς να ξεφύγει εντελώς.

Η πορεία του στην Φενέρ με αφήνει παγερά αδιάφορο. Είναι κοινό μυστικό οτι δεν έχει ταιριάξει εκεί.

Σοβαρά, βρείτε μου αλλο γκαρντ που να είναι προσιτός, σε καλή κατάσταση και ανώτερος του Ντορσευ αποδεδειγμένα. Ο Τζέιμς βαδίζει στα 35, ο Λαρκιν τη μισή σεζόν είναι τραυματίας. Άλλος που να έχει ήδη παίξει σε ομάδα φ4 δεν μου έρχεται.

2
2 Εικόνα
Eleos

sophomore
Reactions: 42
Αγαπημένος παίκτης: Canaan
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 1

Σάβ Μάιος 25, 2024 11:30 pm

chainsaw έγραψε:
Ο Ντορσευ δεν είναι κάποιο στοίχημα. Τον είδαμε στα μέρη μας και είδαμε τι μπορεί να κάνει. Ήταν κάτι παραπάνω από καλός . Έκανε το ΟΑΚΑ δεύτερο σπίτι του, όπως έγραψε και στο Twitter :P και στον ημιτελικό με την Εφές τράβηξε την ομάδα, όταν πήγαινε το ματς να ξεφύγει εντελώς.

Η πορεία του στην Φενέρ με αφήνει παγερά αδιάφορο. Είναι κοινό μυστικό οτι δεν έχει ταιριάξει εκεί.

Σοβαρά, βρείτε μου αλλο γκαρντ που να είναι προσιτός, σε καλή κατάσταση και ανώτερος του Ντορσευ αποδεδειγμένα. Ο Τζέιμς βαδίζει στα 35, ο Λαρκιν τη μισή σεζόν είναι τραυματίας. Άλλος που να έχει ήδη παίξει σε ομάδα φ4 δεν μου έρχεται.
Εγώ ξερω οτι με την Φενέρ ήταν ο καλυτερος παικτης του Παο. Τραγικός στην δημιουργία, στο σουτ στην άμυνα. Αντιθέτως ο Πόρτερ του ΠΑΟΚ χωρίς να έχει παιξει μπάσκετ 1 χρόνο και με κουτσους για συμπαίκτες έκανε πλακιτσα. Χαρακτηριστικά σε μια φάση παιρνει ριμπάουντ και σπριντάρει και αφήνει σαν σταματημενους Καλαϊτζακη, μητογλου, Αντετοκούνμπο.

Και δεν είναι ότι βάζει καλάθια αλλα διαβάζει άριστα το παιχνιδι. Μπάσιμο και άψογες πασες στον ψηλό ή στις γωνίες. Και παει και στα ριμπάουντ αμυντικά και επιθετικά. Αν δεν τον θέλουν στο NBA θα είναι έγκλημα να μην κάνουμε κίνηση.

Έβανς, πορτερ και Βεζένκοφ ή κάποιο καλό 3αρι και ειμαστε Αχτυπητοι. Τρεις κινήσεις. Πρέπει να ανέβει το μπατζετ όμως.

Θα φυγει και ο Κανααν οπότε μένουμε εναν σουτέρ τον Πιτερς που και αυτός δεν δημιουργεί αλλά κάνει σουτ από σκριν. Γουοκαπ, Γκος, Πόρτερ, Έβανς, Πιτερς, Παπ, Πετρουσεφ, Μιλου, Φαλ, Ράιτ, Λαρε, Βεζένκοφ

Στα πιτς Μήτρου, Μακισικ για ενδεχόμενους τραυματίες

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
eddiedimitris

a1greece
Reactions: 611
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Galis
Προειδοποιήσεις: 1

Σάβ Μάιος 25, 2024 11:34 pm

vulkanraven έγραψε:
Σάβ Μάιος 25, 2024 2:34 pm
eddiedimitris έγραψε:
Σάβ Μάιος 25, 2024 11:11 am
1)Ανανεωση 3ετιας στον Μπαρτζώκα

2)Έρχονται Εβανς-Ντορσει-Παπαγιαννης-Ρογκαβοπουλος-Βεζενκοφ-Τζεκιρι

3)Φεύγουν Σικμα-Μπραζντεικις-Μιλουτινοφ-Κειναν-Ραιτ-Λουντζης

Όσον αφορά τη διαφορά στο μπάτζετ βγες στον κόσμο και πες αυξάνω Χ πόσο τα εισιτήρια αλλά πάω να κάνω γερές μεταγραφές με μέλλον και ελληνικά διαβατήρια

Νέτα Σκέτα
Συγχωρέστε τα γαλλικά μου αλλά wtf???
Σικμα-Μπραζντεικις ας αποχωρήσουν. Άντε και Κάνααν-Λουντζης. Αλλά Μιλού και κυρίως, Ράιτ από που κι ως που; Ειδικά ο Ράιτ που είναι 24 και εξελιξιμος θα είναι τεράστιο έγκλημα αν δεν παραμείνει.
Λοιπον αρχικα δεν ειμαι προπονητης

Απο κει και περα υπαρχει σοβαρότατο θεμα με τα διαβατήρια ...Εκτος και αν πηραμε αποφαση οτι δε μας ενδιαφερει το πρωταθλημα και δεν ασχολούμαστε...Φετος στα ματς με Παναθηναϊκό ειμαστε ετσι κι αλλιως με χαμηλού ταλέντου παίκτες θα πρεπει να αφησουμε εξω και εναν απο Κειναν-Μακισικ η Γκος...
Στα πλαίσια αυτα σκέφτηκα το απο πανω...Θεωρω πως front line με Φαλ-Παπαγιανννη-Τζεκιρι-Βεζενκοφ-Πετρουσεφ ειναι ανώτερη απο αυτη που εχουμε τωρα...και ναι ο Τζέκιρι οσο τον εχω δει θεωρω οτι ειναι πολυ πιο ετοιμος απ το Ραιτ...
Οσον αφορα το Μιλουτινοφ περα απ το οτι δεν ειναι καθολου σταθερός αναλογως κοστους βλεπω μεγαλη σιγουριά οτι θα μεινει πολλα χρονια...απο που προκυπτει αυτο?Δηκαδη αν το επομενο καλοκαιρι του κανουν μια προταση 2+ θα μεινει?

Οσον αφορα τον Ντορσει παλι το διαβατηριο ειναι το θεμα ,σιγουρα δεν ειναι ο παικταράς που θα παρει την ομαδα πανω του αλλα σε συνδυασμο με Έβανς θα ειναι σημαντική αναβαθμιση σε σχεση με τωρα

0
Άβαταρ μέλους
chainsaw

euroleague

Σάβ Μάιος 25, 2024 11:48 pm

Eleos έγραψε:
Σάβ Μάιος 25, 2024 11:30 pm
chainsaw έγραψε:

Εγώ ξερω οτι με την Φενέρ ήταν ο καλυτερος παικτης του Παο. Τραγικός στην δημιουργία, στο σουτ στην άμυνα. Αντιθέτως ο Πόρτερ του ΠΑΟΚ χωρίς να έχει παιξει μπάσκετ 1 χρόνο και με κουτσους για συμπαίκτες έκανε πλακιτσα. Χαρακτηριστικά σε μια φάση παιρνει ριμπάουντ και σπριντάρει και αφήνει σαν σταματημενους Καλαϊτζακη, μητογλου, Αντετοκούνμπο.

Και δεν είναι ότι βάζει καλάθια αλλα διαβάζει άριστα το παιχνιδι. Μπάσιμο και άψογες πασες στον ψηλό ή στις γωνίες. Και παει και στα ριμπάουντ αμυντικά και επιθετικά. Αν δεν τον θέλουν στο NBA θα είναι έγκλημα να μην κάνουμε κίνηση.

Έβανς, πορτερ και Βεζένκοφ ή κάποιο καλό 3αρι και ειμαστε Αχτυπητοι. Τρεις κινήσεις. Πρέπει να ανέβει το μπατζετ όμως.

Θα φυγει και ο Κανααν οπότε μένουμε εναν σουτέρ τον Πιτερς που και αυτός δεν δημιουργεί αλλά κάνει σουτ από σκριν. Γουοκαπ, Γκος, Πόρτερ, Έβανς, Πιτερς, Παπ, Πετρουσεφ, Μιλου, Φαλ, Ράιτ, Λαρε, Βεζένκοφ

Στα πιτς Μήτρου, Μακισικ για ενδεχόμενους τραυματίες
Καταρχήν που κολλάει ο Πορτερ; Σε άλλη θέση παίζει.

Από εκει και περα...συγκρίνεις ένα ματς Α1 με έναν ημιτελικό ευρωλιγκας; Σε λίγο θα μας πεις ότι ο ΠΑΟΚ είναι καλύτερη ομάδα από τη Φενέρ. Ο Πόρτερ και ο κάθε Πόρτερ πρέπει να φαει πολλά ψωμιά στο ευρωπαϊκό μπάσκετ και στο υψηλότερο επίπεδο για να δείξουν τι αξίζουν. Πέρα από το θέμα του χαρακτήρα δηλαδή. Το σίγουρο είναι ότι δεν μπορείς να στηρίξεις τη χρονιά σου πάνω του. Σαν επένδυση ας έρθει. Αν πιστεύουν ότι έχει όρεξη να δουλέψει.

Δεν ταιριάζουν όλοι οι παίκτες σε όλες τις ομάδες . Τέλος.

0
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος chainsaw την Σάβ Μάιος 25, 2024 11:51 pm, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
assistant

nba
Reactions: 1661
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Isiah Thomas
Προειδοποιήσεις: 2

Σάβ Μάιος 25, 2024 11:48 pm

eddiedimitris έγραψε:
Σάβ Μάιος 25, 2024 11:34 pm
vulkanraven έγραψε:
Σάβ Μάιος 25, 2024 2:34 pm

Συγχωρέστε τα γαλλικά μου αλλά wtf???
Σικμα-Μπραζντεικις ας αποχωρήσουν. Άντε και Κάνααν-Λουντζης. Αλλά Μιλού και κυρίως, Ράιτ από που κι ως που; Ειδικά ο Ράιτ που είναι 24 και εξελιξιμος θα είναι τεράστιο έγκλημα αν δεν παραμείνει.
Λοιπον αρχικα δεν ειμαι προπονητης

Απο κει και περα υπαρχει σοβαρότατο θεμα με τα διαβατήρια ...Εκτος και αν πηραμε αποφαση οτι δε μας ενδιαφερει το πρωταθλημα και δεν ασχολούμαστε...Φετος στα ματς με Παναθηναϊκό ειμαστε ετσι κι αλλιως με χαμηλού ταλέντου παίκτες θα πρεπει να αφησουμε εξω και εναν απο Κειναν-Μακισικ η Γκος...
Στα πλαίσια αυτα σκέφτηκα το απο πανω...Θεωρω πως front line με Φαλ-Παπαγιανννη-Τζεκιρι-Βεζενκοφ-Πετρουσεφ ειναι ανώτερη απο αυτη που εχουμε τωρα...και ναι ο Τζέκιρι οσο τον εχω δει θεωρω οτι ειναι πολυ πιο ετοιμος απ το Ραιτ...
Οσον αφορα το Μιλουτινοφ περα απ το οτι δεν ειναι καθολου σταθερός αναλογως κοστους βλεπω μεγαλη σιγουριά οτι θα μεινει πολλα χρονια...απο που προκυπτει αυτο?Δηκαδη αν το επομενο καλοκαιρι του κανουν μια προταση 2+ θα μεινει?

Οσον αφορα τον Ντορσει παλι το διαβατηριο ειναι το θεμα ,σιγουρα δεν ειναι ο παικταράς που θα παρει την ομαδα πανω του αλλα σε συνδυασμο με Έβανς θα ειναι σημαντική αναβαθμιση σε σχεση με τωρα
Φιλε μου εχω την ισχυρη πεποιθηση οτι ουτε η μαμα του Τζεκιρι δε θα αλλαζε το Ραιτ με το γιο της.......

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
lefpan

nba
Reactions: 1919
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Ζάρκο, Fast Eddie

Σάβ Μάιος 25, 2024 11:54 pm

Βλέποντας τη φετινή χρονιά, με τα καλά της και τα κακά της, πιστεύω πως του χρόνου η ομάδα πρέπει να κινηθεί κάπως έτσι:

1) Να διαθέτει 8 το πολύ ξένους. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να μην ανανεώσει σε κάποιους παίκτες και επίσης να "σπάσει" συμβόλαια, κάτι που δεν το συνηθίζει, αλλά πρέπει να γίνει.
Με μεγάλη μου λύπη, πιστεύω πως δεν πρέπει να ανανεώσει ο Κάνααν, όχι γιατί δεν αξίζει ως παίκτης, αλλά για να είμαστε μέσα στον περιορισμό των 8 ξένων με την καλύτερη δυνατή σύνθεση.
Αυτονόητη η λύση συνεργασίας με τον Σίκμα.
Πρέπει με κάποιο τρόπο να "σπάσει" το συμβόλαιο του Μπραζντέικις. Ιδανικά, αυτό να γίνει συναινετικά και αφού βρεθεί ενδιαφερόμενη ομάδα. Ας χάσουμε και λίγα χρήματα.
Με, επίσης, μεγάλη μου λύπη, πιστεύω πως πρέπει να φύγει ένας από την τριάδα των 5αριών μας, αφού ο Πετρούσεφ μπορεί άνετα να καλύψει και αυτή τη θέση. Φαλ δεν φεύγει αφού ανανέωσε, οπότε μένουν ή ο Μιλού ή ο Ράιτ.
Ιδανικά για μένα θα είναι να βρεθεί ομάδα να συνεχίσει συναινετικά την καριέρα του ο Μιλού, μολονότι είναι ο ποιοτικότερος ψηλός μας. Όμως, η ανανέωση του Φαλ έχει στενέψει τα περιθώρια, οπότε πιό λογικό (;) ακούγεται να φύγει ο καλύτερος ψηλός μας (Μιλού) που έχει ίδιο παιχνίδι με Φαλ, και να μείνει ο κατώτερος Ράιτ που, όμως, έχει διαφορετικά χαρακτηριστικά που δίνουν πλουραλισμό στο παιχνίδι μας.
Αν δεν είναι εφικτό να φύγει αναίμακτα ο Μιλού, τότε αναγκαστικά πάμε σε αποδέσμευση Ράιτ (δυστυχώς).
Η προσωπική μου άποψη για το θέμα των ψηλών είναι ότι βιαστήκαμε να ανανεώσουμε (και μάλιστα μέχρι το 2027) τον Φαλ. Αλλά, ό γέγονε, γέγονε!
Μετά από όλα τα παραπάνω μένουμε με 6 ξένους (Γκος, Μακίσικ, Πίτερς, Πετρούσεφ, Φαλ και Μιλού/Ράιτ), οπότε άνετα πάμε για να πάρουμε ακόμα 2 βαρβάτους ξένους.

2) Ακούγεται ότι έχουμε συμφωνήσει με Έβανς. Αν αυτό αληθεύει και επαληθευθεί, τότε μένει ακόμα να κάνουμε μία προσθήκη ξένου, που πιστεύω πως πρέπει να γίνει υποχρεωτικότατα στο 3. Κόλσον και Σιλντς είναι καλές περιπτώσεις ξένων. Και ο Ρογκαβόπουλος από Έλληνες, ο οποίος μελλοντικά θα πάρει τη θέση του Παπ.
Η περίπτωση Ντόρσεϊ είναι καλή λόγω διαβατηρίου, αλλά όχι με πάνω από 1 μύριο.

3) Οπότε διαμορφώνεται μιά 12άδα ευρωλίγκας κάπως έτσι:
Ουόκαπ--Γκος
Έβανς--Λαρεντζάκης--Μακίσικ ή Ντόρσεϊ
Κόλσον ή Σιλντς--Παπ--Ρογκαβόπουλος
Πίτερς--Πετρούσεφ
Φαλ--Ράιτ ή Μιλουτίνοφ

4) Αν τύχει και αποφασίσει να γυρίσει από του χρόνου ο Βεζένκοφ, εννοείται ότι του δίνουμε όσα θέλει (και μπορεί να βρει αλλού στην Ευρώπη) και τον χώνουμε αμέσως στο ρόστερ.
Ποιός θα βγει από τη 12άδα; Θα το δούμε τότε...

0
I never thought there were corners in time
Till I was told to stand in one
Άβαταρ μέλους
chainsaw

euroleague

Κυρ Μάιος 26, 2024 12:08 am

Μόνο εγώ δε βλέπω πρόβλημα στο να έχουμε πολλούς ξένους εκτός Α1; Εφόσον είναι βοηθητικοί στο ρόστερ, αποδέχονται τον ρόλο τους και ξέρουν ήδη την ομάδα (δε χρειάζονται χρόνο προσαρμογής). Ο στόχος είναι να έχουμε όσο το δυνατόν καλυτερη ομάδα για την Ευρώπη. End of story

2
2 Εικόνα
assistant

nba
Reactions: 1661
Αγαπημένος παίκτης: Isiah Thomas
Προειδοποιήσεις: 2

Κυρ Μάιος 26, 2024 12:36 am

lefpan έγραψε:
Σάβ Μάιος 25, 2024 11:54 pm
Βλέποντας τη φετινή χρονιά, με τα καλά της και τα κακά της, πιστεύω πως του χρόνου η ομάδα πρέπει να κινηθεί κάπως έτσι:

1) Να διαθέτει 8 το πολύ ξένους. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να μην ανανεώσει σε κάποιους παίκτες και επίσης να "σπάσει" συμβόλαια, κάτι που δεν το συνηθίζει, αλλά πρέπει να γίνει.
Με μεγάλη μου λύπη, πιστεύω πως δεν πρέπει να ανανεώσει ο Κάνααν, όχι γιατί δεν αξίζει ως παίκτης, αλλά για να είμαστε μέσα στον περιορισμό των 8 ξένων με την καλύτερη δυνατή σύνθεση.
Αυτονόητη η λύση συνεργασίας με τον Σίκμα.
Πρέπει με κάποιο τρόπο να "σπάσει" το συμβόλαιο του Μπραζντέικις. Ιδανικά, αυτό να γίνει συναινετικά και αφού βρεθεί ενδιαφερόμενη ομάδα. Ας χάσουμε και λίγα χρήματα.
Με, επίσης, μεγάλη μου λύπη, πιστεύω πως πρέπει να φύγει ένας από την τριάδα των 5αριών μας, αφού ο Πετρούσεφ μπορεί άνετα να καλύψει και αυτή τη θέση. Φαλ δεν φεύγει αφού ανανέωσε, οπότε μένουν ή ο Μιλού ή ο Ράιτ.
Ιδανικά για μένα θα είναι να βρεθεί ομάδα να συνεχίσει συναινετικά την καριέρα του ο Μιλού, μολονότι είναι ο ποιοτικότερος ψηλός μας. Όμως, η ανανέωση του Φαλ έχει στενέψει τα περιθώρια, οπότε πιό λογικό (;) ακούγεται να φύγει ο καλύτερος ψηλός μας (Μιλού) που έχει ίδιο παιχνίδι με Φαλ, και να μείνει ο κατώτερος Ράιτ που, όμως, έχει διαφορετικά χαρακτηριστικά που δίνουν πλουραλισμό στο παιχνίδι μας.
Αν δεν είναι εφικτό να φύγει αναίμακτα ο Μιλού, τότε αναγκαστικά πάμε σε αποδέσμευση Ράιτ (δυστυχώς).
Η προσωπική μου άποψη για το θέμα των ψηλών είναι ότι βιαστήκαμε να ανανεώσουμε (και μάλιστα μέχρι το 2027) τον Φαλ. Αλλά, ό γέγονε, γέγονε!
Μετά από όλα τα παραπάνω μένουμε με 6 ξένους (Γκος, Μακίσικ, Πίτερς, Πετρούσεφ, Φαλ και Μιλού/Ράιτ), οπότε άνετα πάμε για να πάρουμε ακόμα 2 βαρβάτους ξένους.

2) Ακούγεται ότι έχουμε συμφωνήσει με Έβανς. Αν αυτό αληθεύει και επαληθευθεί, τότε μένει ακόμα να κάνουμε μία προσθήκη ξένου, που πιστεύω πως πρέπει να γίνει υποχρεωτικότατα στο 3. Κόλσον και Σιλντς είναι καλές περιπτώσεις ξένων. Και ο Ρογκαβόπουλος από Έλληνες, ο οποίος μελλοντικά θα πάρει τη θέση του Παπ.
Η περίπτωση Ντόρσεϊ είναι καλή λόγω διαβατηρίου, αλλά όχι με πάνω από 1 μύριο.

3) Οπότε διαμορφώνεται μιά 12άδα ευρωλίγκας κάπως έτσι:
Ουόκαπ--Γκος
Έβανς--Λαρεντζάκης--Μακίσικ ή Ντόρσεϊ
Κόλσον ή Σιλντς--Παπ--Ρογκαβόπουλος
Πίτερς--Πετρούσεφ
Φαλ--Ράιτ ή Μιλουτίνοφ

4) Αν τύχει και αποφασίσει να γυρίσει από του χρόνου ο Βεζένκοφ, εννοείται ότι του δίνουμε όσα θέλει (και μπορεί να βρει αλλού στην Ευρώπη) και τον χώνουμε αμέσως στο ρόστερ.
Ποιός θα βγει από τη 12άδα; Θα το δούμε τότε...
αδερφε δε συμφωνω μαζι σου.....εγω δε θα θυσιαζα Μιλου ή Ραιτ που ειναι και σε πολυ καλη ηλικια για να εχουμε 8 ξενους......αν σωνει και ντε πρεπει να εχουμε τοσους θα θυσιαζα Σακ που ειναι και 35αρης......αν και πολυ φοβαμαι οτι στο τελος για χαρη του Σακ θα θυσιασουμε τη μεταγραφη βασικου 3αριου......στο ροστερ που εγραψες εχεις 4 ψηλους,δε βγαινει η χρονια με τοσους.....

θελουμε 5 ψηλους ξενους κι απο εναν πολυ καλο στις αλλες 3 θεσεις......+Σακ που ειναι ο ερωτας του Μπαρτζωκα.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
lefpan

nba
Reactions: 1919
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Ζάρκο, Fast Eddie

Κυρ Μάιος 26, 2024 12:54 am

assistant77 έγραψε:
Κυρ Μάιος 26, 2024 12:36 am
αδερφε δε συμφωνω μαζι σου.....εγω δε θα θυσιαζα Μιλου ή Ραιτ που ειναι και σε πολυ καλη ηλικια για να εχουμε 8 ξενους......αν σωνει και ντε πρεπει να εχουμε τοσους θα θυσιαζα Σακ που ειναι και 35αρης......αν και πολυ φοβαμαι οτι στο τελος για χαρη του Σακ θα θυσιασουμε τη μεταγραφη βασικου 3αριου......στο ροστερ που εγραψες εχεις 4 ψηλους,δε βγαινει η χρονια με τοσους.....

θελουμε 5 ψηλους ξενους κι απο εναν πολυ καλο στις αλλες 3 θεσεις......+Σακ που ειναι ο ερωτας του Μπαρτζωκα.
Θεώρησα ότι ο Σακ δεν φεύγει, καθόσον αυτό έχω καταλάβει.
Τριάρι χρειαζόμαστε από πρόπερσι!!!
Με 4 ψηλούς, ο ένας εκ των οποίων ο Πετρούσεφ, και με Παπ ή Ρόγκα να κατεβαίνουν, αν χρειαστεί, και στο 4, κουτσοβγαίνει η χρονιά.
Δεν θα θυσίαζα το 3άρι για 5ο ψηλό.

Βέβαια, μπορούμε να έχουμε και τους τρεις ψηλούς μας όπως είναι τώρα, να πάμε με 9 ξένους, αλλά με ειδική συμφωνία ότι ο ένας ψηλός (κατά προτίμηση ο Φαλ) θα παίζει μόνο στην ευρωλίγκα.

0
I never thought there were corners in time
Till I was told to stand in one
80sLover
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 0

Κυρ Μάιος 26, 2024 12:59 am

Ο ΟΣΦΠ πηρε Ραιτ επειδη τραυματιστηκε ο Μιλου οχι επειδη υπηρχε στο αρχικο η μετεπειτα πλανο...
Οποτε για την καινουρια χρονια ενας ψηλος βασει πλανου πρεπει να μεινει εκτος...οσο καλος και να ειναι...τοσο απλο

Και επειδη ο Μιλου εχει ιδια χαρακτηριατικα με Φαλ πανω κατω, πρεπει να φυγει ενας απο τους δυο...αλλιως πρεπει να φυγει ο Ραιτ.
Ουτε ο Καναν ειναι κακος παικτης...αλλα δεν γινεται να ανανεωσει λογω διαβατηριου και ισως ειναι καπως αδικο για τον παικτη...το ιδιο και ο Μακισικ...ειναι παικτες που εχουν προσφερει με σχετικα χαμηλα συμβολαια...ΑΛΛΑ με αυτους δεν μπορεις να κανεις το βημα παραπανω.

Εκτος και αν ο ΟΣΦΠ παρατησει τελειως την Α1 και φτιαξει ομαδα για Ευρωλιγκα, οποτε μπορει να εχει και 11 ξενους

Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions: 3929
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 3

Κυρ Μάιος 26, 2024 1:24 am

80sLover έγραψε:
Κυρ Μάιος 26, 2024 12:59 am
Ο ΟΣΦΠ πηρε Ραιτ επειδη τραυματιστηκε ο Μιλου οχι επειδη υπηρχε στο αρχικο η μετεπειτα πλανο...
Οποτε για την καινουρια χρονια ενας ψηλος βασει πλανου πρεπει να μεινει εκτος...οσο καλος και να ειναι...τοσο απλο

Και επειδη ο Μιλου εχει ιδια χαρακτηριατικα με Φαλ πανω κατω, πρεπει να φυγει ενας απο τους δυο...αλλιως πρεπει να φυγει ο Ραιτ.
Ουτε ο Καναν ειναι κακος παικτης...αλλα δεν γινεται να ανανεωσει λογω διαβατηριου και ισως ειναι καπως αδικο για τον παικτη...το ιδιο και ο Μακισικ...ειναι παικτες που εχουν προσφερει με σχετικα χαμηλα συμβολαια...ΑΛΛΑ με αυτους δεν μπορεις να κανεις το βημα παραπανω.

Εκτος και αν ο ΟΣΦΠ παρατησει τελειως την Α1 και φτιαξει ομαδα για Ευρωλιγκα, οποτε μπορει να εχει και 11 ξενους
αν κρατησουν και τους 3 αυτον που θα φαει η μαρμαγκα θα ειναι ο ραιτ
δεν γινεται να αφησεις εκτος παιχτες με 1.8 συμβολαιο
οποτε ο ραιτ θα παιζει τιποτα χασομερια στην α1 και θα ουσιαστικα θα παρακαλαει να τραυματιστει καποιος συμπαιχτης του ωστε να παρει χρονο στην ευρωλιγκα που αυτο ειναι που ενδιαφερει τον καθε παιχτη οχι η α1
και ολα αυτα υπο την προυποθεση οτι ο πετρουσεφ θα παιζει μονιμα στο 4 αν τον βαζει και λιγο στο 5 τοτε ο ραιτ θα γινει σκουπιστης παγκου και χειροκροτητης στυλ μπαλτσεροφσκι

0
Άβαταρ μέλους
nikolakias

junior
Reactions: 330
Αγαπημένος παίκτης: Tim Duncan, Steve Nash
Αγαπημένη ομάδα: San Antonio

Κυρ Μάιος 26, 2024 1:59 am

Ο Βεζένκοφ αν έρθει το θεωρώ δεδομένο ότι θα υπάρξει πλειστηριασμός για την απόκτησή του και, ως γνωστόν, εμείς ως «υπεράνω» θα απέχουμε από επιλογή. Εσείς πιστεύετε ότι ο Βεζένκοφ θα επιστρέψει σε μας λόγω ρομαντισμού (γιατί μόνο ρομαντισμό προσφέρει μια ομάδα που δε μπαίνει σε πλειστηριασμούς); Εγώ όχι. Αν ήταν ρομαντικός θα είχε μείνει πέρσι να ξεπληρώσει την ομάδα με εκ νέου προσπάθεια για τον τίτλο της Ευρωλίγκας για τα σουτ που βάραγε στον τελικό 2 λεπτά πριν τη λήξη και στο +7 από τα 8 μέτρα. Αντ' αυτού επέλεξε να πάει στο Αμέρικα και να είναι η τριτο-τέταρτη αλλαγή στο "4".

Σχετικά με τον Πόρτερ τώρα: διάβασα παραπάνω σχόλιο φίλου που λέει πως ο Πόρτερ πρέπει να δοκιμαστεί πρώτα στο ευρωπαϊκό μπάσκετ πριν του τάξουμε γη και ύδωρ ενώ ο τύπος είχε μ.ό. 20 πόντων στο NBA. Δεν ξέρω αν έχει γίνει αντιληπτό οπότε ας γραφτεί πάλι: ο τύπος, αν είχε τα μυαλά μέσα στο κεφάλι του, ήταν καραμπινάτα ταλέντο all-star επιπέδου...

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Sokos

euroleague
Reactions: 517
Αγαπημένος παίκτης: Vince Carter

Κυρ Μάιος 26, 2024 2:26 am

O Wright μπορεί να ήρθε επειδή τραυματίστηκε ο Milutinov αλλά προσέφερε αθλητικότητα που μας έλειπε πάρα πολύ. Προσαρμόστηκε πολύ γρήγορα και έδειξε πολύ καλά σημάδια. Θα ναι έγκλημα να τον αφήσουμε να φύγει τώρα. Λογικά θα ναι ακόμα καλύτερος την επόμενη σεζόν. Είναι σε φοβερή ηλικία και παίρνει και λίγα χρήματα.

Μια χαρά αφήνεις ακριβό παίκτη εκτός αν θες. Ο Vuldoza παίρνει 1.8 και σκουπίζει πάγκο ένα χρόνο τώρα. Απλά στον ΠΑΟ δεν αποτελεί τόσο μεγάλο κομμάτι του μπατζετ. Για μας είναι όντως πολυτέλεια να έχουμε 3,5 εκατομμύρια για δυο ψηλούς.

0
Άβαταρ μέλους
prime7

euroleague
Reactions: 834

Κυρ Μάιος 26, 2024 2:35 am

Ο Γκος πρέπει να μείνει ; Όταν παίζει είναι καλός και πολλές φορές καθοριστικός δεν λέω. Όμως έχει φανεί ότι όταν καίει η μπάλα δεν μπορεί στα τελευταία λεπτά και την μισή χρόνια είναι τραυματίας. Προσωπικά Γκος,Κάναν,Σικμα,Μπράζ θέλω να αποχωρήσουν από την ομάδα. Σακ να μείνει μόνο για Ευρωλίγκα. Στους ψηλούς τους γουστάρω και τους 3 που έχουμε αλλά όντως κάποιος πρέπει να αποχωρήσει. Και μάλλον το καλύτερο θα ήταν ο Μιλου εφόσον ο Φαλ ανανέωσε. Και για να μην έχουμε 2 ίδιους παίκτες αλλά και να πέσουν σε άλλη θέση τα χρήματα που περνει ο Νικόλας. Αν βρίσκονταν και τπτ Έλληνες της προκοπής θα έδιωχνα και Λαρεντζάκη/Λουτζη/Long. Στα μεγάλα ματς δεν προσφέρουν τπτ και ο μόνος λόγος είναι τα διαβατήρια που μένουν.

Walkup,Fall,Peters,Pap,Sak,Petrusev, Wright είναι οι μόνοι που πραγματικά θέλω να μείνουν στην ομάδα αλλά και αυτοί με διαφορετικούς ρόλους.

Θωμάς να παίζει και να κάνει αυτά που πρέπει,άμυνα και οργάνωση.Οχι να βαράει τούβλα.
Παπ μόνο από αλλαγή για κάνα 15λεπτο και να ξεκουράζει το νέο 3αρι που επιβάλλεται να αποκτηθεί και θα έχει φονικό τρίποντο.

Ωραία τα γράφω αλλά πιστεύω οι Γκος,Λάρι,Λονγκ και ίσως Μιλου να μείνουν τελικά. Ακόμα και έτσι αν αποκτηθούν 2 παίκτες που θα ματώνουν το διχτακι αλλάζει όλη η ομάδα. Και πέρα από την ουσία ν κατακτήσουμε επιτέλους μια Ευρωλίγκα να δούμε μια λίγο θέαμα επιτέλους. Φέτος πόνεσαν τα ματια μας με το αμυντικό στυλ όλη την ώρα.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
georbap

a1greece

Κυρ Μάιος 26, 2024 11:23 am

Η ομάδα έχει τον κατάλληλο προπονητή και τους ανθρώπους που γνωρίζουν τι χρειάζεται ο Ολυμπιακός από την νέα σεζόν.
Έχω τις προτιμήσεις μου σε κάποια ονόματα όπως όλοι άλλωστε, αλλά έχω εμπιστοσύνη σε αυτούς που καταφέρνουν τα τελευταία χρόνια να κρατούν την ομάδα στην elite της Ευρώπης άσχετα από τις όποιες δυσκολίες.
Μόνο ένα μεγάλο παράπονο έχω και ελπίζω φέτος τα πράγματα να είναι διαφορετικά.
Το παράπονο αυτό σχετίζεται με το επικοινωνιακό κομμάτι του Συλλόγου.
Ορθώς σε κάθε ευκαιρία ο coach, οι παίκτες και όσοι βρίσκονται μέσα στην ομάδα, αναφέρονται στην συγκινητική στήριξη του κόσμου, που ομολογουμένως έχει αγκαλιάσει με πολύ όμορφο τρόπο αυτή την προσπάθεια και το απέδειξε για ακόμα μία φορά με τη προσέλευση και το θερμό χειροκρότημα στο Βερολίνο , παρά το 3ο συνεχόμενο f4 που δεν έφερε το πολυπόθητο αποτέλεσμα.
Πρέπει λοιπόν από φέτος το καλοκαίρι να είναι πολύ πιο άμεση η επικοινωνία ομάδας και κόσμου και να μην μείνει η διοίκηση σε μεμονωμένες ανακοινώσεις στην χάση και στην φέξη δημιουργώντας ανασφάλεια στο κοινό.
Όλο το περασμένο καλοκαίρι βομβαρδίστηκε ο κόσμος από δεκάδες δημοσιεύματα που έφερναν τον έναν και τον άλλον στην ομάδα , για παίκτες που είναι ήδη κλεισμένοι και γενικά δημιουργούσαν μια σύγχυση (ίσως και εσκεμμένη) στον κόσμο, που στην συνέχεια μεταφράστηκε σε πίεση προς την ομάδα και τον προπονητή. Ας προστατέψουν φέτος την ομάδα από τους απανταχού "καλοπροαίρετους" δημοσιογράφους που εκμεταλλευόμενοι την δίψα του κόσμου , αράδιαζαν ονόματα με το τσουβάλι προκειμένου να έχουν επισκεψιμότητα στα άρθρα τους.
Πρέπει επιτέλους να αλλάξει κάτι , διότι όσο επιμένουν σε αυτή την τακτική εχεμύθειας , τόσο θα βρίσκεσαι χώρος να δημιουργηθούν θέματα από όσους δεν θέλουν του καλό του Ολυμπιακού.

ΥΓ. Φέτος ξεκινήσαμε νωρίς με την περίπτωση Έβανς και έπεται συνέχεια.

0
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”