Eastern Conference Finals - Boston Celtics vs Indiana Pacers

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

allstar
Reactions: 3403
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks
Προειδοποιήσεις: 0

Κυρ Μάιος 26, 2024 1:37 pm

Διάβασα ένα πολύ εύστοχο και αστείο tweet που έλεγε

"Jayson Tatum is a generational player when he remembers that he's 6'10"".

Είναι τόσο τόσο κοντά στην αλήθεια! Αυτός ο τύπος όποτε δεν προσπαθεί να μιμηθεί τον Kobe είναι τόσο επιδραστικός στο παιχνίδι της ομάδας του.

2
2 Εικόνα
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
ggr

allstar
Reactions: 235
Αγαπημένη θέση: SF, PF
Αγαπημένος παίκτης: Φ.Χριστοδούλου
Αγαπημένη ομάδα: Panionios
Αγαπημένη ομάδα: Πανιώνιος, Detroit Pistons

Κυρ Μάιος 26, 2024 1:57 pm

Αν τον μιμηθεί στο mentality, θα είναι πρωταθλητής φέτος .

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

allstar

Κυρ Μάιος 26, 2024 3:55 pm

NBAer2356 έγραψε:
Κυρ Μάιος 26, 2024 8:34 am
Γενικά είναι μία ομάδα που μπορεί να μην είναι σκληρή και να έχει "καλούπι" για postseason αλλά προσωπικά χαίρομαι να την βλέπω και δεν καταλαβαίνω το "hate" που τρώει απλά και μόνο επειδή απέκλεισε τους Bucks που έχουν συμπάθεια οι Έλληνες λόγω Γιάννη ή τους Knicks που παραδοσιακά υποστηρίζει πολύς κόσμος. Ο "εριστικός Haliburton που προκαλεί συνέχεια" (που αντιμετώπισε τα "καλά παιδιά" Beverley και Di Vincenzo ας πούμε για τους οποίους δεν ακούμε το παραμικρό) έχει γίνει persona non grata για τους πάντες και δεν εννοώ εδώ στο φόρουμ αλλά και στην Αμερική και από φίλους/συγγενείς που παρακολουθούν. Ο ίδιος Haliburton τον οποίο αποθέωναν για το πόσο "διασκεδαστικό" μπάσκετ παίζει με την εθνική το προηγούμενο καλοκαίρι και πριν κυρίως το All Star Game αφού μετά τραυματίστηκε και μάλλον άργησε να συνέλθει.
Κανείς δεν νοιάζεται που απέκλεισαν τους Μπακς. Και να σου πω την αλήθεια, (προσωπικά) δεν με νοιάζει που προχώρησαν βρίσκοντας πολλές ομάδες με τραυματίες. Πιστεύω ότι όντως είναι κομμάτι του αθλητισμού. Όμως, αφού άρχισε τα σπαστικά ο Rick για τα small market teams και τώρα το γυρνάνε το παραμυθάκι όταν πριν η φάση ήταν "Doesn’t matter who’s hurt, you play the game and live with the results" ε να φάνε σκούπα να ηρεμήσουν. Μην ξεχάσει να φέρει και φουτεράκι :)

1
1 Εικόνα
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
NBAer2356

sophomore
Reactions: 69
Αγαπημένος παίκτης: Shawn Kemp
Αγαπημένη ομάδα: Seattle Supersonics

Κυρ Μάιος 26, 2024 4:31 pm

nikolas_asteri έγραψε:
NBAer2356 έγραψε:
Κυρ Μάιος 26, 2024 8:34 am
Γενικά είναι μία ομάδα που μπορεί να μην είναι σκληρή και να έχει "καλούπι" για postseason αλλά προσωπικά χαίρομαι να την βλέπω και δεν καταλαβαίνω το "hate" που τρώει απλά και μόνο επειδή απέκλεισε τους Bucks που έχουν συμπάθεια οι Έλληνες λόγω Γιάννη ή τους Knicks που παραδοσιακά υποστηρίζει πολύς κόσμος. Ο "εριστικός Haliburton που προκαλεί συνέχεια" (που αντιμετώπισε τα "καλά παιδιά" Beverley και Di Vincenzo ας πούμε για τους οποίους δεν ακούμε το παραμικρό) έχει γίνει persona non grata για τους πάντες και δεν εννοώ εδώ στο φόρουμ αλλά και στην Αμερική και από φίλους/συγγενείς που παρακολουθούν. Ο ίδιος Haliburton τον οποίο αποθέωναν για το πόσο "διασκεδαστικό" μπάσκετ παίζει με την εθνική το προηγούμενο καλοκαίρι και πριν κυρίως το All Star Game αφού μετά τραυματίστηκε και μάλλον άργησε να συνέλθει.
Κανείς δεν νοιάζεται που απέκλεισαν τους Μπακς. Και να σου πω την αλήθεια, (προσωπικά) δεν με νοιάζει που προχώρησαν βρίσκοντας πολλές ομάδες με τραυματίες. Πιστεύω ότι όντως είναι κομμάτι του αθλητισμού. Όμως, αφού άρχισε τα σπαστικά ο Rick για τα small market teams και τώρα το γυρνάνε το παραμυθάκι όταν πριν η φάση ήταν "Doesn’t matter who’s hurt, you play the game and live with the results" ε να φάνε σκούπα να ηρεμήσουν. Μην ξεχάσει να φέρει και φουτεράκι :)
Κάνεις λάθος, νοιάζονται, όπως ναιάζεσαι που απέκλεισαν τους Knicks παρά τη φριχτή διαιτησία στο πρώτο ματς. Όταν ο DDV χτύπησε τον Myles Turner στα αχαμνά και μετά πουλούσε και τσαμπουκά βγήκε εδώ να παραπονεθεί κανείς πως είναι εριστικός; Όχι... αν ήταν Pacer όμως ο "Δόντης" τώρα θα γράφατε όλοι "καλά να πάθει" κτλ. Κι ο Hart τσαμπουκά πουλάει πολλές φορές και καλά του έκανε ο Reggie Miller που τον τρόλλαρε μετά το game 7. Όλοι εσείς λοιπόν που είστε μεροληπτικοί γιατί είστε Bucks Knicks και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο, έχετε βγάλει τους Pacers "αντιπαθητικούς", ε για τους ουδέτερους δεν είναι έτσι τα πράγματα, πως να το κάνουμε; Είναι μία ομάδα χωρίς βεντέτες, χωρίς ιδιαίτερη προβολή που δεν παίζει βρώμικα και μπράβο της που έφτασε τόσο μακριά και παρουσιάζεται ανταγωνιστική κόντρα στο απόλυτο θηρίο της Ανατολής.

Τα ίδια είχαμε στη Δύση με το Denver να τρώει τρελό hate γιατί απέκλεισε τον "Βασιλιά" οπότε οι οπαδοί των Lakers κι ακόμα χειρότερα οι "Λεμπρονικοί" έβγαλαν το άχτι τους με την πρόκριση των Wolves. Ντροπή στους κακούς Nuggets που δεν έκατσαν να χάσουν 4 ματς ενώ βρισκόντουσαν συνέχεια πίσω στο σκορ.

Εγώ απλά έκανα αντιπαράθεση πως το γεγονός πως οι Celtics απέκλεισαν επίσης λειψές ομάδες πέρασε στο ντούκου ενώ η Indiana έφτασε μέχρι εδώ λόγω των απουσιών των αντίπαλών της. Α και στην παρούσα σειρά μια χαρά τα πάει η διαιτησία με το "big market", κάποια πράγματα δεν αλλάζουν ποτέ στο NBA. Δεν "σφάζουν" την Indiana αλλά δεν είναι και 50-50.

Σε κάποια στιγμή λέει ο Reddick νομίζω πως οι Pacers έχουν 7 παίκτες με διψήφιο αριθμό πόντως στα playoff κι αυτό έχει ξανασυμβεί 2 φορές στην ιστορία μόνο με τις 2 ομάδες στο τέλος να παίρνουν το πρωτάθλημα στο τέλος. Σε εκείνο το σημείο βέβαια ήταν αρκετά μπροστά στο σκορ οι Pacers αλλά μετά την ήτα είναι σχεδόν απίθανο να ξανασυμβεί ενώ μπορεί ο Toppin να έπεσε σε μονοψήφιο μέσο όρο μετά την χθεσινή του εμφάνιση. Αυτός ο McConnell και οι 5 βασικοί είναι η 7άδα.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

allstar

Κυρ Μάιος 26, 2024 4:48 pm

NBAer2356 έγραψε:
nikolas_asteri έγραψε:

Κάνεις λάθος, νοιάζονται, όπως ναιάζεσαι που απέκλεισαν τους Knicks παρά τη φριχτή διαιτησία στο πρώτο ματς. Όταν ο DDV χτύπησε τον Myles Turner στα αχαμνά και μετά πουλούσε και τσαμπουκά βγήκε εδώ να παραπονεθεί κανείς πως είναι εριστικός; Όχι... αν ήταν Pacer όμως ο "Δόντης" τώρα θα γράφατε όλοι "καλά να πάθει" κτλ. Κι ο Hart τσαμπουκά πουλάει πολλές φορές και καλά του έκανε ο Reggie Miller που τον τρόλλαρε μετά το game 7. Όλοι εσείς λοιπόν που είστε μεροληπτικοί γιατί είστε Bucks Knicks και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο, έχετε βγάλει τους Pacers "αντιπαθητικούς", ε για τους ουδέτερους δεν είναι έτσι τα πράγματα, πως να το κάνουμε; Είναι μία ομάδα χωρίς βεντέτες, χωρίς ιδιαίτερη προβολή που δεν παίζει βρώμικα και μπράβο της που έφτασε τόσο μακριά και παρουσιάζεται ανταγωνιστική κόντρα στο απόλυτο θηρίο της Ανατολής.

Τα ίδια είχαμε στη Δύση με το Denver να τρώει τρελό hate γιατί απέκλεισε τον "Βασιλιά" οπότε οι οπαδοί των Lakers κι ακόμα χειρότερα οι "Λεμπρονικοί" έβγαλαν το άχτι τους με την πρόκριση των Wolves. Ντροπή στους κακούς Nuggets που δεν έκατσαν να χάσουν 4 ματς ενώ βρισκόντουσαν συνέχεια πίσω στο σκορ.

Εγώ απλά έκανα αντιπαράθεση πως το γεγονός πως οι Celtics απέκλεισαν επίσης λειψές ομάδες πέρασε στο ντούκου ενώ η Indiana έφτασε μέχρι εδώ λόγω των απουσιών των αντίπαλών της. Α και στην παρούσα σειρά μια χαρά τα πάει η διαιτησία με το "big market", κάποια πράγματα δεν αλλάζουν ποτέ στο NBA. Δεν "σφάζουν" την Indiana αλλά δεν είναι και 50-50.

Σε κάποια στιγμή λέει ο Reddick νομίζω πως οι Pacers έχουν 7 παίκτες με διψήφιο αριθμό πόντως στα playoff κι αυτό έχει ξανασυμβεί 2 φορές στην ιστορία μόνο με τις 2 ομάδες στο τέλος να παίρνουν το πρωτάθλημα στο τέλος. Σε εκείνο το σημείο βέβαια ήταν αρκετά μπροστά στο σκορ οι Pacers αλλά μετά την ήτα είναι σχεδόν απίθανο να ξανασυμβεί ενώ μπορεί ο Toppin να έπεσε σε μονοψήφιο μέσο όρο μετά την χθεσινή του εμφάνιση. Αυτός ο McConnell και οι 5 βασικοί είναι η 7άδα.
Δεν είσαι καθόλου σωστός στην εκτίμηση σου. Επίσης μπλέκεις διάφορα θέματα και έχεις διάφορες υποθέσεις που δεν είναι απαραίτητα αλήθεια αν και τις παρουσιάσεις ως τέτοιες.

Πρώτον, εμένα σαν Νικόλα δεν με πείραξε ντιπ που έχασαν οι Νικς. Είπα ένα "φτου" και συνέχισα τη ζωή μου. Γενικά ο επαγγελματικός αθλητισμός δεν με επηρεάζει τόσο πολύ.

Δεύτερον, αλλιώς αντιμετωπίζονται οι superstars και αλλιώς παίκτες τύπου DDV. Είπα εγώ ότι δεν έκανε καλα που τους τρόλλαρε ο Μίλλερ; Που ο Μίλλερ είναι σχολιαστής ε; Όχι ο συναθλητής τους.

Παρουσιάζεις μια μεριά της Ιντιάνα που είναι μεν αλήθεια αλλά δεν είναι και η μόνη. Υπάρχει και η άλλη που είπα με την γκρίνια για το small market και τα double standards. Να μην έκαιγε το χαρτί τόσο γρήγορα ο Ρικ, να το έπαιζε τώρα :D Οκ, και οι Σελτικς πέτυχαν ομάδες με τραυματισμούς αλλά όπως είπε και κάποιος παραπάνω έκαναν quick work, δεν αγκομάχησαν δείχοντας την διαφορά στο επίπεδο.

Γενικά δεν ξέρω γιατί σε πείραξε τόσο πολύ που κράζουμε Ιντιάνα. Αν έχεις οικογένεια εκεί ή κάτι τέτοιο πάω πάσο και να σου πούμε και συγγνώμη αλλά αλλιώς τι φάση;

2
2 Εικόνα
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
ggr

allstar

Κυρ Μάιος 26, 2024 5:11 pm

nikolas_asteri έγραψε:
NBAer2356 έγραψε:

Δεν είσαι καθόλου σωστός στην εκτίμηση σου. Επίσης μπλέκεις διάφορα θέματα και έχεις διάφορες υποθέσεις που δεν είναι απαραίτητα αλήθεια αν και τις παρουσιάσεις ως τέτοιες.

Πρώτον, εμένα σαν Νικόλα δεν με πείραξε ντιπ που έχασαν οι Νικς. Είπα ένα "φτου" και συνέχισα τη ζωή μου. Γενικά ο επαγγελματικός αθλητισμός δεν με επηρεάζει τόσο πολύ.

Δεύτερον, αλλιώς αντιμετωπίζονται οι superstars και αλλιώς παίκτες τύπου DDV. Είπα εγώ ότι δεν έκανε καλα που τους τρόλλαρε ο Μίλλερ; Που ο Μίλλερ είναι σχολιαστής ε; Όχι ο συναθλητής τους.

Παρουσιάζεις μια μεριά της Ιντιάνα που είναι μεν αλήθεια αλλά δεν είναι και η μόνη. Υπάρχει και η άλλη που είπα με την γκρίνια για το small market και τα double standards. Να μην έκαιγε το χαρτί τόσο γρήγορα ο Ρικ, να το έπαιζε τώρα :D Οκ, και οι Σελτικς πέτυχαν ομάδες με τραυματισμούς αλλά όπως είπε και κάποιος παραπάνω έκαναν quick work, δεν αγκομάχησαν δείχοντας την διαφορά στο επίπεδο.

Γενικά δεν ξέρω γιατί σε πείραξε τόσο πολύ που κράζουμε Ιντιάνα. Αν έχεις οικογένεια εκεί ή κάτι τέτοιο πάω πάσο και να σου πούμε και συγγνώμη αλλά αλλιώς τι φάση;
Ακριβώς. Το πρόβλημα με την Ιντιάνα, πέρα από το υφακι και τα φουτερακια του σταρ της, είναι η διαρκής κλαψα για τα small market και τη διαιτησία. Έστελνε βίντεο, έκανε δηλώσεις και τα σχετικά. Συγγνώμη, αλλά αυτό είναι losers mentality. Η ομάδα που υποστηρίζω (Ντιτρόιτ) προέρχεται από μικρή αγορά και έχασε τους τελικούς του 1988 με αμφισβητούμενο φάουλ στο έκτο ματς. Ε και; Γύρισε την επόμενη χρονιά και πήρε εμφατικά τον τίτλο, δεν κλαφτηκε. Οι δύο από τους τρεις τίτλους της είναι απέναντι στους Lakers, δεν τους εμπόδισε το small market να κερδίσουν. Το Σαν Αντόνιο τα ίδια, 5 τίτλους πήρε. Το Ντάλας του 2011 διέλυσε τους πρωταθλητές και το Miami, κανείς δεν το εκραξε. Οπότε, οι δικαιολογίες περί small market και τα σχετικά δεν ισχύουν.
Στη σειρά Νικς - Ιντιάνα ήθελα να περάσει η Νέα Υόρκη, επειδή μου αρέσουν οι hard nosed ομάδες. Αν οι Pacers έπαιζαν έτσι, θα υποστήριζα αυτούς. Θα ήθελα να δω τη Βοστώνη απέναντι στη σκληραδα των Νικς αλλά με τόσους τραυματισμούς που είχαν, θα ήταν ντιπ μάπα η σειρά.

2
2 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
ssoulliss

champion
Reactions: 784
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Φάνης Χριστοδούλου
Αγαπημένη ομάδα: Detroit-Pistons

Κυρ Μάιος 26, 2024 5:54 pm

Τη συγκεκριμμένη ομάδα των Pacers την "πάω" γιατί δείχνουν πράγματα στο παρκέ και έχουν προοδεύσει άπαντες μέσα στη σεζόν, για αυτό έγραψα πριν λίγες ημέρες ότι ήρθαν για να μείνουν. Δεν έχει καμμία σχέση π.χ. ο παίκτης Toppin και το πως αξιοποιείται από τον Carlisle σε σχέση με πως τον χρησιμοποιούσε ο Thibodeau. Χωρίς να έχει αλλάξει ο ρόλος του - πάλι από τον πάγκο έρχεται -δίνει το μέγιστο στην ομάδα του, την ίδια ώρα που πέρυσι διακοσμούσε βιντεάκια του Shaqtin' a Fool.

Ο Haliburton ας πούμε ότι έχει υφάκι, μήπως δεν έχει υφάκι ο Doncic; Μήπως δεν έχει υφάκι ο Jokic; o Edwards; ο Butler; και πόσοι άλλοι. Το υφάκι δεν πάει αναλογικά με πόσους τίτλους ή πόσες συμμετοχές σε All-Star games έχεις ή σε πρώτες πεντάδες, είναι να το έχεις και μέσα σου. Πιθανόν λοιπόν ο Haliburton να το έχει, ώστόσο αυτή τη στιγμή που μιλάμε είναι ο καλύτερος PG στο πρωτάθλημα, είναι ο μόνος (άντε να είναι άλλος ένας ή δύο) που οργανώνει άψογα πρώτα και μετά εκτελεί. Λείπει αυτό από τη λίγκα και θα είναι κρίμα να στραβώσει αυτή η ιστορία, όπως δείχνει τα τελευταία χρόνια π.χ. να στραβώνει η φάση με τον Morant.

Και 2 τελευταία πραγματάκια. Για τον Carlisle τα είπε παραπάνω ο SteveNashidis έτσι είναι, να συμπληρώσω ότι είχε γραφτεί πρόπερσι πως στο Dallas είχε κακή συμπεριφορά προς τους παίκτες με αποκορύφωμα τη συμπεριφορά τους στον Marjanovic (ντροπή ρε Rick :P ), κάτι που χάλασε και τη σχέση του με τον Doncic και με τη διοίκηση. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι μόλις έφυγε από εμάς (Pistons), ήρθε ο Brown - άλλη περιπτωσάρα και αυτός - και αμέσως πήραμε πρωτάθλημα, θα παίρναμε και δεύτερο αλλά ας όψεται ο Horry και το βρωμόχερο του! :P

Το δεύτερο είναι μια σκέψη για τους Pacers. Φανταστείτε αντί του Siakam - μια χαρά είναι ο Pascal - τον Γιάννη με το ρόστερ όπως είναι τώρα!!! :shot:

0
Άβαταρ μέλους
NBAer2356

sophomore

Δευ Μάιος 27, 2024 7:58 am

nikolas_asteri έγραψε:
NBAer2356 έγραψε:

Η φάση είναι πως κράζετε "σταχτοπούτες" αντί να κράζετε (όχι εσύ...οι "ουδέτεροι") Knicks, Celtics και τα σχετικά, τις μεγάλες αγορές και τις "αβανταδόρικες ομάδες" Το να "άντε τώρα να φάει σκούπα η Indiana να τελειώνουμε" είναι ενδεικτικό σχόλιο, όχι δικό σου. Απλά εγώ κάνω τον αντίλογο γιατί άλλοι μη φιλικά προσκείμενοι στους Knicks (εσύ και ο ggr) δεν πολυπαίρνουν θέση. Δεν είμαι φαν της Indiana ούτε καμίας ομάδας οπότε πιστεύω βλέπω τα πράγματα πιο αντικειμενικά στη συγκεκριμένη περίπτωση.

Σχετικά με DDV πχ δε θα τον έπαιρνε να τα κάνει αυτά ως μέλος "μικρής αγοράς", δεν τα έκανε στους Bucks/Kings άρχισε να τα ψιλοκάνει στους Warriors και πλέον το έχει τερματίσει στους Knicks. Ναι ανέβηκε κι αγωνιστικά αλλά αυτό δε σημαίνει πως δεν είναι λιγάκι "τσόγλανος" για να το πω αλλιώς.

Αυτό με τον Miller το ανέφερα πρώτον γιατί πήγε ο Hart και του είπε πως τον βρίζουν την ώρα του αγώνα και δεύτερον γιατί πέσανε όλοι να τον φάνε τον Miller μετά το ποστ του, όχι εσύ προσωπικά.

Τι χαρτί να κάψει ο Carlisle ακριβώς; Στο πρώτο ματς σφάχτηκε, συγκρατήθηκε και του βγήκε στο δεύτερο ματς η αντίδραση ετεροχρονισμένα. Μπορεί και να μην έφτανε ποτέ στον τελικό της περιφέρειας αν δεν έκανε εκείνες τις δηλώσεις.

Γενικά σε ουδέτερες καταστάσεις πάντα μου αρέσει να υποστηρίζω το αουτσάιντερ, δεν επιβάλω κανέναν να κάνει το ίδιο, απλά αντιδρώ που στη συγκεκριμένη περίπτωση οι Pacers τρώνε εδώ μέσα αλλά και γενικότερα τόσο hate λες και είναι τα bad boys των Pistons ξέρω γω ή οι Γερμανοί στην "απόδραση των 11". Κι έφερα ως παράδειγμα τους Nuggets που έτυχαν παρόμοιας αντιμετώπισης από τους Lakers/Λεμπρονικούς, όχι εδώ στην ομάδα αλλά γενικότερα, και ο αποκλεισμός τους θεωρήθηκε "θεία δίκη" για κάποιο λόγο που μόνο αυτοί ξέρουν.

Άλλοι το βλέπουν οπαδικά βάλλοντας κατά των Pacers, αλλά εγώ πληρώνω τη νύφη κι έχω "οικογενειακά" οκ... εσύ πιστεύεις πως προχθές πχ θα μπορούσε κάποιος να γράψει "άντε τώρα να φάει μια 20άρα ο Παναθηναϊκός από τη Ρεάλ να τελειώνουμε;" σε αντίστοιχο νήμα της Ευρωλίγκας; Αλλά ποιος νοιάζεται για τους Pacers άλλωστε... αυτή είναι για σένα "σωστή νοοτροπία", οκ κατάλαβα, δεν θα το συνεχίσω θα αρκεστώ σε καθαρά αγωνιστικές αναλύσεις χωρίς "ευχές και κατάρες".

0
Άβαταρ μέλους
ggr

allstar

Δευ Μάιος 27, 2024 9:33 am

NBAer2356 έγραψε:
Δευ Μάιος 27, 2024 7:58 am
nikolas_asteri έγραψε:

Η φάση είναι πως κράζετε "σταχτοπούτες" αντί να κράζετε (όχι εσύ...οι "ουδέτεροι") Knicks, Celtics και τα σχετικά, τις μεγάλες αγορές και τις "αβανταδόρικες ομάδες" Το να "άντε τώρα να φάει σκούπα η Indiana να τελειώνουμε" είναι ενδεικτικό σχόλιο, όχι δικό σου. Απλά εγώ κάνω τον αντίλογο γιατί άλλοι μη φιλικά προσκείμενοι στους Knicks (εσύ και ο ggr) δεν πολυπαίρνουν θέση. Δεν είμαι φαν της Indiana ούτε καμίας ομάδας οπότε πιστεύω βλέπω τα πράγματα πιο αντικειμενικά στη συγκεκριμένη περίπτωση.

Σχετικά με DDV πχ δε θα τον έπαιρνε να τα κάνει αυτά ως μέλος "μικρής αγοράς", δεν τα έκανε στους Bucks/Kings άρχισε να τα ψιλοκάνει στους Warriors και πλέον το έχει τερματίσει στους Knicks. Ναι ανέβηκε κι αγωνιστικά αλλά αυτό δε σημαίνει πως δεν είναι λιγάκι "τσόγλανος" για να το πω αλλιώς.

Αυτό με τον Miller το ανέφερα πρώτον γιατί πήγε ο Hart και του είπε πως τον βρίζουν την ώρα του αγώνα και δεύτερον γιατί πέσανε όλοι να τον φάνε τον Miller μετά το ποστ του, όχι εσύ προσωπικά.

Τι χαρτί να κάψει ο Carlisle ακριβώς; Στο πρώτο ματς σφάχτηκε, συγκρατήθηκε και του βγήκε στο δεύτερο ματς η αντίδραση ετεροχρονισμένα. Μπορεί και να μην έφτανε ποτέ στον τελικό της περιφέρειας αν δεν έκανε εκείνες τις δηλώσεις.

Γενικά σε ουδέτερες καταστάσεις πάντα μου αρέσει να υποστηρίζω το αουτσάιντερ, δεν επιβάλω κανέναν να κάνει το ίδιο, απλά αντιδρώ που στη συγκεκριμένη περίπτωση οι Pacers τρώνε εδώ μέσα αλλά και γενικότερα τόσο hate λες και είναι τα bad boys των Pistons ξέρω γω ή οι Γερμανοί στην "απόδραση των 11". Κι έφερα ως παράδειγμα τους Nuggets που έτυχαν παρόμοιας αντιμετώπισης από τους Lakers/Λεμπρονικούς, όχι εδώ στην ομάδα αλλά γενικότερα, και ο αποκλεισμός τους θεωρήθηκε "θεία δίκη" για κάποιο λόγο που μόνο αυτοί ξέρουν.

Άλλοι το βλέπουν οπαδικά βάλλοντας κατά των Pacers, αλλά εγώ πληρώνω τη νύφη κι έχω "οικογενειακά" οκ... εσύ πιστεύεις πως προχθές πχ θα μπορούσε κάποιος να γράψει "άντε τώρα να φάει μια 20άρα ο Παναθηναϊκός από τη Ρεάλ να τελειώνουμε;" σε αντίστοιχο νήμα της Ευρωλίγκας; Αλλά ποιος νοιάζεται για τους Pacers άλλωστε... αυτή είναι για σένα "σωστή νοοτροπία", οκ κατάλαβα, δεν θα το συνεχίσω θα αρκεστώ σε καθαρά αγωνιστικές αναλύσεις χωρίς "ευχές και κατάρες".
Καθόλου αντικειμενικός δεν είσαι από τη στιγμή που μιλάς για αβανταδορικες ομάδες. Γιατί δηλαδή να κραξιυμε ντε και καλά μια ομάδα επειδή εδρεύει στο Λ. Α., τη Νέα Υόρκη, το Σικάγο ή τη Βοστώνη; Επειδή έχει πολλά πρωταθλήματα; Σου εξήγησα γιατί μου άρεσε η φετινή Νέα Υόρκη, επειδή απλούστατα παίζει το στυλ μπάσκετ που μου αρέσει. Και στην τελική, ως φαν του ΝΒΑ, γιατί να κραξω τους Lakers ή τους Celtics, όταν έχουν παρουσιάσει τόσες ομαδαρες και ουσιαστικά χάρη σε αυτούς βλέπουμε ακόμη ΝΒΑ; Αν δεις ντοκιμαντέρ, θα διαπιστώσεις πως η κόντρα τους έσωσε στην κυριολεξία το πρωτάθλημα τη δεκαετία του '80. Δεν είπα να το παίρνουν κάθε χρόνο, αυτό οι Αμερικάνοι το έχουν καταφέρει. Ίσα ίσα, θέλω να είναι καλοί και να τους νικά μια ομάδα προς τον τίτλο, θεωρώ πως της δίνει περισσότερη αίγλη. Μου αρέσει που οι Pistons ήταν αυτοί που "εκθρονισαν" αυτούς τους δύο.
Φίλε μου, αν έχεις καλή ομάδα και είσαι τυχερός, θα πάρεις πρωτάθλημα όπου κι αν εδρεύεις. Οι κλάψες και τα σενάρια περί small market είναι losers mentality, σ' το είπα και πιο πάνω. Αν ήταν έτσι, η Νέα Υόρκη θα είχε σαρώσει τα πρωταθλήματα.
Γνώμη για τη φετινή Ιντιάνα δεν αλλάζω και ελπίζω να σκουπιστει. Αν δε σου αρέσει μην το διαβάζεις αλλά δεν χρειάζεται να είσαι επιθετικός στα σχόλια.

0
Άβαταρ μέλους
NBAer2356

sophomore

Δευ Μάιος 27, 2024 12:27 pm

ggr έγραψε:

Γνώμη για τη φετινή Ιντιάνα δεν αλλάζω και ελπίζω να σκουπιστει. Αν δε σου αρέσει μην το διαβάζεις αλλά δεν χρειάζεται να είσαι επιθετικός στα σχόλια.
Λοιπόν για να το τελειώνουμε το θέμα, καταρχάς δεκτή η άποψη σου αλλά είναι (όπως και η δικιά μου) υποκειμενική και έχει να κάνει με τον αποκλεισμό των Knicks σε μεγάλο βαθμό έστω.
Πώς γίνεται μόνο εγώ να είμαι επιθετικός βέβαια δεν το καταλαβαίνω, όταν δλδ δέχεται επίθεση η Indiana με ειρωνείες κτλ όλα αυτά δεν είναι ούτε επίθεση και είναι και αντικειμενικά;

Τοοοοοοοοοοσο πολύ πειράζει που ένας αγνός φίλαθλος του NBA θέλει να δει 7 ματσάρες τελικούς περιφέρειας (οκ στην Ανατολή 2 από τα 3 ήταν ματσάρες ως τώρα, το 2ο ήταν εύκολη νίκη) αλλά το "αντικειμενικό" είναι να δούμε μόνο 4, σωστά; Οκ κατανοητό!!!

0
Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

allstar

Δευ Μάιος 27, 2024 12:35 pm

NBAer2356 έγραψε:
Δευ Μάιος 27, 2024 12:27 pm
ggr έγραψε:

Λοιπόν για να το τελειώνουμε το θέμα, καταρχάς δεκτή η άποψη σου αλλά είναι (όπως και η δικιά μου) υποκειμενική και έχει να κάνει με τον αποκλεισμό των Knicks σε μεγάλο βαθμό έστω.
Πώς γίνεται μόνο εγώ να είμαι επιθετικός βέβαια δεν το καταλαβαίνω, όταν δλδ δέχεται επίθεση η Indiana με ειρωνείες κτλ όλα αυτά δεν είναι ούτε επίθεση και είναι και αντικειμενικά;

Τοοοοοοοοοοσο πολύ πειράζει που ένας αγνός φίλαθλος του NBA θέλει να δει 7 ματσάρες τελικούς περιφέρειας (οκ στην Ανατολή 2 από τα 3 ήταν ματσάρες ως τώρα, το 2ο ήταν εύκολη νίκη) αλλά το "αντικειμενικό" είναι να δούμε μόνο 4, σωστά; Οκ κατανοητό!!!
Είναι άλλο το να είσαι επιθετικός προς μία ομάδα που είναι στην άλλη άκρη της γης και χωρίς τίποτα βαμμένους οπαδούς εδώ και άλλο το να είσαι επιθετικός στα λεγόμενα σου σε συνομιλητές. Είναι εντελώς διαφορετική η δυναμική. Αυτά που μπορεί να λέμε για την (κάθε) Ιντιάνα εδώ, ίσως να μην πάμε να τα αμολύσουμε στα τοπικς Ολυ/Παο γιατί θα είναι μπουρλότο. Όπως έγραψα και πιο πάνω, αν έχεις θιγεί, οκ να ζητήσω συγγνώμη και να προσέχω παραπάνω. Μπορεί αυτός να είναι ο τρόπος σου και να μην είσαι έτσι, μπορεί να παρερμηνεύεται ο γραπτός λόγος (συμβαίνει) αλλά αφού είσαι και καινούριος και δεν γνωριζόμαστε, θέλει και μια περίοδο προσαρμογής να μάθουμε ο ένας τον άλλο μέσα από μια χούφτα ποστς.

2
2 Εικόνα
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
ggr

allstar

Δευ Μάιος 27, 2024 12:36 pm

Επιθετικός προς τους άλλους εννοούσα. Δε σου μιλάμε άσχημα, οπότε να είσαι λιγότερο επιθετικός. Και όχι, η άποψη μου δεν έχει να κάνει με τον αποκλεισμό των Knicks. Σκασιλα μου στην τελική, δεν πληρώνομαι από αυτούς. Όπως λοιπόν εσύ θες να δεις ματσαρες, εγώ δε γουστάρω να βλέπω υφακια, όταν έχουν προκύψει οι επιτυχίες από συγκυρίες και όχι από ικανότητα.

0
Άβαταρ μέλους
NBAer2356

sophomore

Δευ Μάιος 27, 2024 12:59 pm

Δεν είμαι οπαδός της Indiana, απλά ήθελα να υπερασπιστώ την επίθεση που δέχεται από εσάς, οκ λάθος μου... προχωράμε, συγνώμη αν θίχτηκε κάποιος!

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
ggr

allstar

Δευ Μάιος 27, 2024 1:26 pm

Κι από μένα συγγνώμη αν παρανοησα κάτι. Πάντως να ξέρεις ότι τα ίδια θα έλεγα κι από την ανάποδη, αν δηλαδή είχε τραυματιστεί η μισή Ιντιάνα και πουλούσαν υφακι οι Knicks μετά.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
NBAer2356

sophomore

Δευ Μάιος 27, 2024 1:49 pm

Στα αγωνιστικά... ο Porzingis που υποτίθεται θα επέστρεφε στο 4ο ματς σύμφωνα με τον Woj πριν μερικές μέρες, μάλλον αναθεώρησαν πιο πολύ για να τον προφυλάξουν και θα απουσιάσει και από το επόμενο ματς. Στο μεταξύ το ρόστερ των Celtics στα playoffs έχει αρκετούς ψηλούς παρά την απουσία του Λετονού και του Kornet που είναι "questionable" παρόλα αυτά ο Mazzulla προτιμάει χαμηλό σχήμα συνήθως μη βάζοντας καθόλου τον Queta έχοντας Horford αρχικά και Tillman ή Brissett ως αλλαγές να έρχονται από τον πάγκο που δεν είναι και "πρώτα κορμιά". Οι Pacers το εκμεταλλεύτηκαν αυτό προχθές στο πρώτο κυρίως ημίχρονο, δεν ξέρω αν θα επιχειρήσουν να κάνουν το ίδιο και στο επόμενο ματς.

Ο Haliburton παραμένει αμφίβολος και έχω την αίσθηση πως αν απουσιάσει που είναι και το πιο πιθανό δε θα ξεκινήσει πάλι ο Sheppard στη θέση του αλλά είτε ο McConnell είτε θα γίνει αλχημεία με τον Nembhard στον άσο, τον Nesmith στο "2" και τον Toppin ή τον McDermott βασικό για να είναι πιο απειλητικοί από το τρίποντο που τα έσπασαν στο Game 3. Δεν κατάλαβα γιατί ο Carlisle ήταν τόσο πολύ εκνευρισμένος από τη μία και πεπεισμένος από την άλλη πως θα το πάρουν το 4ο παιχνίδι, δεν είμαι σίγουρος αν άφησε υπόνοιες για τη διαιτησία ή απλά ηταν δυσαρεστημένος που έχασαν -ένα ακόμα- δικό τους παιχνίδι με λάθος επιλογές στις τελευταίες κατοχές.

0
Απάντηση

Επιστροφή στο “2023-2024 Regular Season + Playoffs”