Ολυμπιακός- Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2023-2024

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
Coach Periklis

allstar
Reactions: 2265
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης , Kobe Bryant
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 0

Δευ Μάιος 27, 2024 1:33 am

karamelitsa έγραψε:
Δευ Μάιος 27, 2024 1:31 am
Παιδιά πείτε με γκρινιάρη αυτο που ξέρω είναι ότι μετά το 2013 πήγαμε 5 F4 και γυρίσαμε πικραμένοι, και ο Παναθηναϊκός πήγε μια και γύρισε με την κούπα….μετα εγώ φταίω που είμαι γκρινιάρης;;;
όχι είσαι πανηγυρτζής , οπαδός της νίκης και καλομαθημένος . Να κάτσεις να τρως τα σκατά σαν άντρας ρε :wink: :P

2
2 Εικόνα
"ο Ολυμπιακός δεν αγοράζεται, είναι κάτι τεράστιο, είναι μία ιδέα"
Άβαταρ μέλους
chainsaw

euroleague
Reactions: 952
Προειδοποιήσεις: 5

Δευ Μάιος 27, 2024 1:36 am

Jimmyrogue84 έγραψε:
Αυτό που έκανε ο αίωνιος είναι άθλος φέτος!
Τι έκανε;Μέσα σε 10 μήνες αλλάζοντας το 75% του ρόστερ καταφερε κι έγινε ομάδα με ξεκάθαρους ρόλους και πρωταγωνιστές!Κατέκτησε αμέσως την ευρωλίγκα, οχι του χρόνου ή του παραχρόνου.
Εγω λοιπόν που είμαι Ολυμπιακός αλλά δε φοράω κόκκινα γυαλιά δε θα συνεχίσω να μετράω f4 πια, έχουμε πάει πόσες φορές απ το 2013 και μετά, τα χουμε δει και γυρνάμε με άδεια χέρια όντας μια ομάδα με χαμηλό μπάτζετ που πάντα κάτι της λείπει....Φέτος δεν είχαμε πρωταγωνιστές επιθετικά!Εναν Πίτερς είχαμε μόνο κι απο κει και πέρα λίγο ο ενας λίγο ο άλλος είχαμε διαφορετικούς παίκτες στο σκοράρισμα....
Ο Μπαρτζώκας δε γουστάρει τις ντίβες στην ομάδα δε νοιώθει άνετα με παίκτες στυλ Σλούκα, Ναν ούτε με Σπανούλη δεν ένοιωθε άνετος!
Ο Σλούκας δυστυχώς πάντως τον διέψευσε στα κρίσιμα τελευταία!
Θες να πας f4 και να σηκώσεις τη κούπα;;;;Απλά τα πράγματα: Πάρε 1 κοντό να τα μπουμπουνάει και να μη μασάει τπτ όταν κολλάει η ομάδα, πάρε κι ενα back up του απ το πάνω ράφι επίσης και προχώρα!
Η φιλοσοφία γεμίζω με ρολίστες την ομάδα και σε κάθε ματς θα χω κάποιον διαφορετικό να με ξεκολλάει επειδή έχουν φιλότιμο και τσούκου τσούκου θα κάνω πρωταθλητισμό πεθαίνει σιγά σιγά....
Έχεις παίκτες πρωταγωνιστές να βαράνε επιθετικά με winner mentality;Θα πάρεις τίτλους!Δεν έχεις;Μέτρα συμμετοχές και μίλα για υπερβάσεις....
Είδαμε και πέρυσι που είχαμε πρωταγωνιστές και winners... Να τα δώσουν τα φραγκα, να φέρουν νέους ηγέτες. Την κούπα όμως δεν στην εγγυάται κανείς. Είμαστε λουζερς; Τι να πω, μπορεί

0
Άβαταρ μέλους
prime7

euroleague
Reactions: 947

Δευ Μάιος 27, 2024 1:37 am

karamelitsa έγραψε:
Παιδιά πείτε με γκρινιάρη αυτο που ξέρω είναι ότι μετά το 2013 πήγαμε 5 F4 και γυρίσαμε πικραμένοι, και ο Παναθηναϊκός πήγε μια και γύρισε με την κούπα….μετα εγώ φταίω που είμαι γκρινιάρης;;;
Έχει άστρο και μεγαλύτερη φανέλα ο Παναθηναϊκός φίλε. Βάση αποτελεσμάτων πάντα. Ένα λάθος που κάναμε σαν σύλλογος είναι να δικαιολογουμε πάντα την ήττα. Βλέπε τα 2 Final 4 που χάσαμε στην Πόλη και στην Μαδρίτη ότι και καλά παίζαμε στις έδρες τους. Είχες τον μεγαλύτερο παίκτη της ιστορίας σου και τον είχες να παίζει με τον Πετγουει. Με το φετινό όπου έχουμε την ιστορία με τον Σλούκα,τον Dpg κτλπ είναι η ώρα η διοίκηση και ο προπονητής να μάθουν από τα λάθη τους και όχι να δικαιολογούνται ότι είχαμε τραυματισμούς και ότι η Ρεάλ έχει 40 μύρια Μπάτζετ.

2
2 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
karamelitsa

euroleague
Reactions: 1103
Αγαπημένος παίκτης: Ζιοβάνι
Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
Προειδοποιήσεις: 1

Δευ Μάιος 27, 2024 1:38 am

prime7 έγραψε:
Δευ Μάιος 27, 2024 1:30 am
Εντωμεταξυ μέσα σε όλα τραυματίστηκε και ο Έβανς 🤣🤣🤣🤣 Μιλάμε τρομερό 3ημερο να είσαι Ολυμπιακός. Χάσαμε και την κούπα στο Χάντμπολ.

Αν έχανε ο Παναθηναϊκός σήμερα θα είχαμε πολλές πιθανότητες για πρωτάθλημα. Τώρα με την ψυχολογία που έχουν και με αυτή που εμείς δεν έχουμε,δύσκολα τα πράγματα έως ακατόρθωτα.
Προσωπικα δεν θα δω τους τελικούς στο Μπάσκετ, δεν θα το αντέξω. Για φέτος τελείωσα. Από το καλοκαίρι και ανάλογα με τις κινήσεις που θα κανουμε θα το ξανασκεφτώ. Με χαλάει αυτο που γίνεται και με το σημερινό ήρθε το τελειωτικό χτύπημα, το ποδόσφαιρο το έχω παρατήσει πολλά χρόνια ενώ είχα και διαρκείας παλιότερα, νομίζω ήρθε ώρα να αφήσω και το μπάσκετ, θα δώσω ισως μόνο μια τελευταία ευκαιρία και μόνο αν δω όπως ειπα σοβαρές μεταγραφικές κινήσεις και όχι αλλά καλά παιδιά και μπεταντζιδες….

Εδώ οι άλλοι πήραν κούπα και αν δεις σχόλια Dpg και Σλουκα το πρώτο που τους νοιάζει είναι να την πουν στον Ολυμπιακό και να σφάξουν με το γάντι ….οποτε όχι δεν θέλω να έχω σχέση με ένα τέτοιο άθλημα πλέον.

1
1 Εικόνα
TakeshyKurosawa1

allstar
Reactions: 1502
Αγαπημένος παίκτης: Vasilis Spanoulis
Προειδοποιήσεις: 2

Παιδιά δεν θέλω να γίνομαι γραφικός αλλά για την κούπα θέλει κυρίως clutchness. Οι Έλληνες και οι Ισπανοί το έχουν αυτό στα ευρωπαικά παρκέ. Σέρβοι,Ισπανοί,Γάλλοι,Κροάτες ακόμα και Γερμανοί,Ιταλοί τα πραγματικά μεγάλα ονόματα που έχουν κλατσνες τα στέλουν NBA. Μόνο εμείς δεν εξάγουμε και οι Λιθουανοί που έχουν χρόνια να βγάλουν όνομα!

0
Άβαταρ μέλους
chainsaw

euroleague

Δευ Μάιος 27, 2024 1:41 am

prime7 έγραψε:
Δευ Μάιος 27, 2024 1:37 am
karamelitsa έγραψε:
Έχει άστρο και μεγαλύτερη φανέλα ο Παναθηναϊκός φίλε. Βάση αποτελεσμάτων πάντα. Ένα λάθος που κάναμε σαν σύλλογος είναι να δικαιολογουμε πάντα την ήττα. Βλέπε τα 2 Final 4 που χάσαμε στην Πόλη και στην Μαδρίτη ότι και καλά παίζαμε στις έδρες τους. Είχες τον μεγαλύτερο παίκτη της ιστορίας σου και τον είχες να παίζει με τον Πετγουει. Με το φετινό όπου έχουμε την ιστορία με τον Σλούκα,τον Dpg κτλπ είναι η ώρα η διοίκηση και ο προπονητής να μάθουν από τα λάθη τους και όχι να δικαιολογούνται ότι είχαμε τραυματισμούς και ότι η Ρεάλ έχει 40 μύρια Μπάτζετ.
Και μετά παίξαμε σε δική μας έδρα σχεδόν και το χάσαμε χαχαχα. Τι να πεις; Γενικά, πολύ στρουθοκαμηλισμος και λίγες πράξεις

2
2 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Jimmyrogue84

euroleague
Reactions: 552

Δευ Μάιος 27, 2024 1:41 am

karamelitsa έγραψε:
Οχι βέβαια, η πραγματικότητα είναι εμεις έχουμε τη φιλοσοφία πάω με φιλότιμους κι ομαδικούς παίκτες και πεθαίνω παλεύοντας....Οι άλλοι πήραν 2 παικταράδες κάνα δυο άλλους απ το πάνω ράφι και φτιάξανε νοοτροπία νικητή.

0
Άβαταρ μέλους
chainsaw

euroleague

Δευ Μάιος 27, 2024 1:42 am

karamelitsa έγραψε:
prime7 έγραψε:
Εντωμεταξυ μέσα σε όλα τραυματίστηκε και ο Έβανς 🤣🤣🤣🤣 Μιλάμε τρομερό 3ημερο να είσαι Ολυμπιακός. Χάσαμε και την κούπα στο Χάντμπολ.

Αν έχανε ο Παναθηναϊκός σήμερα θα είχαμε πολλές πιθανότητες για πρωτάθλημα. Τώρα με την ψυχολογία που έχουν και με αυτή που εμείς δεν έχουμε,δύσκολα τα πράγματα έως ακατόρθωτα.
Εδώ οι άλλοι πήραν κούπα και αν δεις σχόλια Dpg και Σλουκα το πρώτο που τους νοιάζει είναι να την πουν στον Ολυμπιακό και να σφάξουν με το γάντι ….οποτε όχι δεν θέλω να έχω σχέση με ένα τέτοιο άθλημα πλέον.
Τι είπε ο Σλούκας σήμερα;

0
Άβαταρ μέλους
prime7

euroleague
Reactions: 947

karamelitsa έγραψε:
prime7 έγραψε:

Προσωπικα δεν θα δω τους τελικούς στο Μπάσκετ, δεν θα το αντέξω. Για φέτος τελείωσα. Από το καλοκαίρι και ανάλογα με τις κινήσεις που θα κανουμε θα το ξανασκεφτώ. Με χαλάει αυτο που γίνεται και με το σημερινό ήρθε το τελειωτικό χτύπημα, το ποδόσφαιρο το έχω παρατήσει πολλά χρόνια ενώ είχα και διαρκείας παλιότερα, νομίζω ήρθε ώρα να αφήσω και το μπάσκετ, θα δώσω ισως μόνο μια τελευταία ευκαιρία και μόνο αν δω όπως ειπα σοβαρές μεταγραφικές κινήσεις και όχι αλλά καλά παιδιά και μπεταντζιδες….

Σεβαστή η άποψη σου αλλά διαφωνώ. Τον δαφνοστεφανωμένο δεν θα τον αφήσω ποτέ ακόμα και τοπικό να παίζει. Αλλά άμα σε επηρεάζει τόσο πολύ στην ζωή σου τότε καλά θα κάνεις να μην ξανά ασχοληθείς 🙂

0
Άβαταρ μέλους
Coach Periklis

allstar
Reactions: 2265
Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης , Kobe Bryant

Δευ Μάιος 27, 2024 1:44 am

karamelitsa έγραψε:
[

Να πας να πάρεις διαρκε'ιας από τώρα ρε!!! Τι Ολυμπιακός είσαι ??? Από αυριο κιολας στις 10:00 να είσαι τικετμαστερ για τις νεες προνομιακές αυξήσεις

ακους εκεί θα περιμένεις να δεις

και φανέλα Γουοκαπ αυριο πρωι πρωί . Αχάριστε

έλα σορρυ, σε πήρα αμπαριζα ....ξέρεις ότι κάνω χιούμορ :P :mrgreen: , δεμ βγα'ινει αλλιως η νυχτα

1
1 Εικόνα
"ο Ολυμπιακός δεν αγοράζεται, είναι κάτι τεράστιο, είναι μία ιδέα"
TakeshyKurosawa1

allstar

Δευ Μάιος 27, 2024 1:44 am

Τους βγήκαν και παιχτάκια γενικά. Ο Γκραντ αυτή τη στιγμή είναι καλύτερος του Γουόκαπ. Παίζει άμυνα ίδιου επιπέδου και επιθετικά είναι εμφανώς ανώτερος. Ο Λεσόρτ αναδείχθηκε σε καλύτερο ψηλό της διοργάνωσης. Πήραν Ναν που είναι ο καλύτερος εκτελεστής στην Ευρώπη. Και ο Μήτογλου βγήκε λίρα 1000 όχι 100. Ακόμα και τον Καλαιτζάκη τον έκανε ο Αταμάν παίχτη ευρωλίγκας με ρόλο.

0
Άβαταρ μέλους
Jimmyrogue84

euroleague
Reactions: 552

Δευ Μάιος 27, 2024 1:47 am

chainsaw έγραψε:
Jimmyrogue84 έγραψε:
Αυτό που έκανε ο αίωνιος είναι άθλος φέτος!
Τι έκανε;Μέσα σε 10 μήνες αλλάζοντας το 75% του ρόστερ καταφερε κι έγινε ομάδα με ξεκάθαρους ρόλους και πρωταγωνιστές!Κατέκτησε αμέσως την ευρωλίγκα, οχι του χρόνου ή του παραχρόνου.
Εγω λοιπόν που είμαι Ολυμπιακός αλλά δε φοράω κόκκινα γυαλιά δε θα συνεχίσω να μετράω f4 πια, έχουμε πάει πόσες φορές απ το 2013 και μετά, τα χουμε δει και γυρνάμε με άδεια χέρια όντας μια ομάδα με χαμηλό μπάτζετ που πάντα κάτι της λείπει....Φέτος δεν είχαμε πρωταγωνιστές επιθετικά!Εναν Πίτερς είχαμε μόνο κι απο κει και πέρα λίγο ο ενας λίγο ο άλλος είχαμε διαφορετικούς παίκτες στο σκοράρισμα....
Ο Μπαρτζώκας δε γουστάρει τις ντίβες στην ομάδα δε νοιώθει άνετα με παίκτες στυλ Σλούκα, Ναν ούτε με Σπανούλη δεν ένοιωθε άνετος!
Ο Σλούκας δυστυχώς πάντως τον διέψευσε στα κρίσιμα τελευταία!
Θες να πας f4 και να σηκώσεις τη κούπα;;;;Απλά τα πράγματα: Πάρε 1 κοντό να τα μπουμπουνάει και να μη μασάει τπτ όταν κολλάει η ομάδα, πάρε κι ενα back up του απ το πάνω ράφι επίσης και προχώρα!
Η φιλοσοφία γεμίζω με ρολίστες την ομάδα και σε κάθε ματς θα χω κάποιον διαφορετικό να με ξεκολλάει επειδή έχουν φιλότιμο και τσούκου τσούκου θα κάνω πρωταθλητισμό πεθαίνει σιγά σιγά....
Έχεις παίκτες πρωταγωνιστές να βαράνε επιθετικά με winner mentality;Θα πάρεις τίτλους!Δεν έχεις;Μέτρα συμμετοχές και μίλα για υπερβάσεις....
Είδαμε και πέρυσι που είχαμε πρωταγωνιστές και winners... Να τα δώσουν τα φραγκα, να φέρουν νέους ηγέτες. Την κούπα όμως δεν στην εγγυάται κανείς. Είμαστε λουζερς; Τι να πω, μπορεί
Μπορει ναι....Το περσινό ήταν αυτοκτονία, όλο το ματς μπροστά και στο τέλος σφαλιάρα.Είχαμε Βεζένκοβ πέρσι και Σλούκα και πάλι άλλοι δεν υπήρχαν....με εναν κοντό πρωταγωνίστη ακόμα θα το χαμε σηκώσει φυσικά....Όσο ξεκινας το χτίσιμο του ροστερ κοιτώντας πρώτα το "φιλότιμο" και την ομαδική αμυντική δουλειά μια ζωη για υπερβάσεις θα μιλάς...

0
Άβαταρ μέλους
reignman

allstar
Reactions: 3190
Αγαπημένος παίκτης: delete me
Αγαπημένη ομάδα: Chicago-Bulls

chainsaw έγραψε:
karamelitsa έγραψε:

Eμεις ξεραμε οτι η ρεαλ μπαινει πολυ δυνατα στο παιχνιδι, επρεπε να μεινουμε κοντα. Οπως ειπα πριν ο Ολυμπιακος εκανε το λαθος με κακες επιλογες στην επιθεση και εδωσε ανοιχτο γηπεδο στη ρεαλ, εφυγε 20-25 ποντους , στον ημιτελικο 20 ποντοι ειναι πολυ δυσκολο να γυρισει, απο εκει και περα προσπαθησε το γυρισε αλλα ηταν πολυ αργα. εμεις μειναμε κοντα στο σκορ (και μετα δεν καταλαβα πως εκλεισε) και το γυρισαμε

0
Άβαταρ μέλους
karamelitsa

euroleague
Reactions: 1103
Αγαπημένος παίκτης: Ζιοβάνι
Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός

Δευ Μάιος 27, 2024 1:51 am

chainsaw έγραψε:
karamelitsa έγραψε:

¨´ Να πας από τον Ολυμπιακό στον Παναθηναϊκό και να πάρεις κούπα;; Δεν υπάρχει καλύτερη ιστορία.´´´

0
TakeshyKurosawa1

allstar

Δευ Μάιος 27, 2024 1:59 am

Jimmyrogue84 έγραψε:
chainsaw έγραψε:

Μπορει ναι....Το περσινό ήταν αυτοκτονία, όλο το ματς μπροστά και στο τέλος σφαλιάρα.Είχαμε Βεζένκοβ πέρσι και Σλούκα και πάλι άλλοι δεν υπήρχαν....με εναν κοντό πρωταγωνίστη ακόμα θα το χαμε σηκώσει φυσικά....Όσο ξεκινας το χτίσιμο του ροστερ κοιτώντας πρώτα το "φιλότιμο" και την ομαδική αμυντική δουλειά μια ζωη για υπερβάσεις θα μιλάς...
Τίμιους αμυντικούς παίρνουμε ούτε καν αμυντικάρες. Επιθετικά κακούς και τίμιους αμυντικούς με τσαγανό και πάθος.

0
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”