Ολυμπιακός- Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2023-2024

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
Coach Periklis

allstar
Reactions: 2264
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης , Kobe Bryant
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 0

Δευ Μάιος 27, 2024 1:59 am

Νταξει, τζάμπα μαλώναμε δυο μέρες

τουλάχιστον αυτός ο αρχηγός τα λέει, οι Αφοι βγαίνουν όταν πάμε καλά να πουν την κασέτα

να ξέρουμε κι εμείς να μην ελπίζουμε κάτι παραπάνω . Στόχος κάθε χρόνο μόνο το πρωτάθλημα και τα πλειοφς λοιπόν

παραδέχομαι το λάθος μου που περίμενα ένα ευρωπαϊκό , δεν είναι στα πλάνα μας

1
1 Εικόνα
"ο Ολυμπιακός δεν αγοράζεται, είναι κάτι τεράστιο, είναι μία ιδέα"
Άβαταρ μέλους
chainsaw

euroleague
Reactions: 952
Προειδοποιήσεις: 5

Δευ Μάιος 27, 2024 2:00 am

Coach Periklis έγραψε:
Δευ Μάιος 27, 2024 1:59 am
Νταξει, τζάμπα μαλώναμε δυο μέρες

τουλάχιστον αυτός ο αρχηγός τα λέει, οι Αφοι βγαίνουν όταν πάμε καλά να πουν την κασέτα

να ξέρουμε κι εμείς να μην ελπίζουμε κάτι παραπάνω . Στόχος κάθε χρόνο μόνο το πρωτάθλημα και τα πλειοφς λοιπόν

παραδέχομαι το λάθος μου που περίμενα ένα ευρωπαϊκό , δεν είναι στα πλάνα μας

Μωρέ ας το πάρουν το πρωτάθλημα και χαλάλι τους. Δεν το βλέπω όμως έτσι που πάνε.

0
Rebedierdos

senior
Reactions: 253
Αγαπημένη θέση: PF
Αγαπημένος παίκτης: Gevin Karner
Αγαπημένη ομάδα: Minnesota-timberwolves
Αγαπημένη ομάδα: LAC
Προειδοποιήσεις: 3

Δευ Μάιος 27, 2024 2:02 am

Κώστα το μεγαλύτερο μπάτζετ δεν κερδίζει παντα όπως φάνηκε και σήμερα άλλωστε.

1
1 Εικόνα
Ο πρώτος ειναι πρώτος , ο δεύτερος είναι τίποτα. :sorry:
Heisenberg

euroleague
Reactions: 1244
Αγαπημένος παίκτης: Gary Payton
Προειδοποιήσεις: 2

Δευ Μάιος 27, 2024 2:03 am

καταρρίφθηκε σημερα και η φιλοσοφια των αγγελοπουλων και του μπαρτζωκα και αυτος ο ολυμπιακος που ξεραμε πρεπει να αλλαξει νοοτροπια χτες.
Ο DPG τους ταπεινωσε. οτι και να λεμε.
ο μπαρτζωκας συνεχιζει το βιολι του να μιλαει για αποδυτηρια και για σταρ. σημερα κιολας.
Δεν καταλαβαινει οτι πηγε σε 3 φαιναλ φορ σερι και δεν πηρε τιποτα και οι αλλοι κανανε ομαδα μετα απο 12 χρονια και το πηραν ανετα με την πρωτη.
απλως ανεβαζοντας πολυ το μπατζετ.
Αν ειναι τοσο γαβρος οσο φαινεται θα επρεπε ηδηαπο εγωισμο να αρχισει να αναθεωρει γιατι σημερα μας το βουλωσαν για τα καλα. μονο ετσι να το δει φτανει.
Οι Αγγελοπουλοι επισης πρεπει να ανοιξουν την κανουλα.
Αλλιως οπως το ειπε και ο DPG θα μετραμε εμεις συμμετοχες και αυτοι ευρωλιγκες.

Δεν ξερω τι θα γινει στους τελικους αλλα και να παρουμε πρωταθλημα το 7ο δεν χωνεύεται και δεν αντισταθμιζεται.
Γενικως ωραια καμαρωναμε για τα χαμηλα μας μπατζετ μας και τις μεγαλες πορειες μας αλλα αυτο μας τελειωσε σημερα.
Αν δεν το χουν καταλαβει Διοικηση και προπονητης ας κατσουν στην μιζερια τους και να μετρανε συμμετοχες.
οσο για το ωραιο μπασκετ μας μια χαρα αμυναρα επαιξε ο βαζελος και επιθετικο μπασκετ.
που ημασταν εμεις προχτες με το κομμουνιστικο μας μπασκετ και την αμυναρα μας την ατοφια. μας γαζωσαν.
Αυτη η νοοτροπια της διοικησης παμε ταπεινα να δουμε τι μπορουμε να κανουμε εχει περασει στην ομαδα και στον οργανισμο.
οι αλλοι το θελανε σαν τρελοι και το πηραν. γιατι ειχαν βαλει στοχο εξαρχης την κουπα.
Δεν τους σταματησε κανεις.

Υ.Γ και για να μην παρεξηγηθω δεν λεω να αρχισουν να χωνουν λεφτα ανεξελεγκτα. καμια σχεση. αλλα να φυγουν απο την μεχρι τωρα μιζερη λογικη τους και να ανεβασουν το μπατζετ τοσο ωστε να μην ειμαστε οι φτωχοι συγγενεις που περιμενουν θαυματα αλλα να εχουμε το κατι παραπανω που διαρκως μας λειπει.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Coach Periklis

allstar

Δευ Μάιος 27, 2024 2:03 am

Θυμάμαι όσα είχες πει κι ακόμα ελπίζω σε κάτι ....

Αλλιώς ονειρευόμαστε τον Ολυμπιακό

Καλό ξημέρωμα

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
kite26

nba
Reactions: 1146
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues
Προειδοποιήσεις: 1

Δευ Μάιος 27, 2024 2:06 am

Θέλω να μπω σε μια σπηλιά και να με βρουν μετά από 60 χρόνια. Δεν θέλω να ακούσω ξανά για μπασκετ, ποτέ ποτέ ποτέ. Απέκτησα μόνιμο ψυχολογικό πρόβλημα. Δεν μπορώ ούτε να ξανακάνω ανάλυση, ούτε να ξαναπώ για τον Ολυμπιακό ούτε τίποτα. Δεν είναι ότι είμαι θυμωμένος πλέον. Θέλω μόνο να πάω σε κάποια σπηλιά, στο διάστημα, σε άλλο πλανήτη, κάπου όπου να μην ακούω για μπασκετικό Ολυμπιακό. Δεν έχω κάτι άλλο να δώσω, προσπάθησα όσο μπόρεσα...Ζητάω μόνο έλεος...Νιώθω την ψυχή μου παγωμένη και ανήμπορη. Δεν το αντέχω...

3
2 Εικόνα 1 Εικόνα
Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!
Gll2912

Reactions: 18
Αγαπημένος παίκτης: Eddie Curry
Αγαπημένη ομάδα: Supersonics Seatle

Δευ Μάιος 27, 2024 2:20 am

Ο Ολυμπιακός δεν είναι απλά μία ομάδα στην Euroleague. Είναι για χρόνια ένα διαφορετικό υπόδειγμα. Σε οργανωτικό και αγωνιστικό επίπεδο.
Οποιαδήποτε ομάδα -από αυτές που προκρίθηκαν στο F4 – και να κέρδιζε την φετινή χρονιά θα επιβεβαίωνε μία δεδομένη «συνταγή»: Μπάτζετ 3, 4 δεκάδων εκατομμυρίων παίκτες εγνωσμένης αξίας (stars) + ένας ικανότατος προπονητής = Τρόπαιο κατά 70% (συμβόλαιο δεν έχει κανείς).
Σε περίπτωση που ο Ολυμπιακός έπαιρνε (ειδικά) φέτος την Euroleague δεν θα μιλούσαμε για κατάκτηση ενός τροπαίου, αλλά για μια ριζική ανατροπή νοοτροπιών στην διοργάνωση και στο ευρωπαϊκό μπάσκετ γενικότερα.
Με αυτό θέλω να επισημάνω ότι ο Ολυμπιακός (άθελά του ίσως) έχει – αντικειμενικά- έναν στόχο μεγαλύτερου εύρους από κάθε αντίπαλο, τον οποίο, προφανώς, δεν πέτυχε φέτος. Όμως η μέχρι στιγμής σταθερότητά του στις κορυφαίες τετράδες δείχνει ότι είναι δυνατόν να συμβεί.
Νομίζω ότι αξίζει τον κόπο να στηρίξει κανείς αυτό το εγχείρημα. Ιδίως από την στιγμή που στην «διαδρομή» προσφέρει μεγάλες συγκινήσεις αν αναγνωρίσει κανείς την ιδιαιτερότητά του.
Όχι γιατί το εγχείρημα μπορεί να «εγγυηθεί κούπες», τουναντίον θα έλεγα. Όμως αν δικαιωθεί έστω άπαξ θα γράψει ιστορία και δεν μπορεί παρά να έχει συνέχεια. Θα είναι από αυτές τις «κούπες» που θα μνημονεύονται για δεκαετίες ολόκληρες.
Για να μην φύγω (εντελώς) από το topic νομίζω ότι σε αυτή την λογική πρέπει να διαμορφωθεί η μεταγραφική τακτική.
Με παίκτες μεγαλύτερης ποιότητας (ποιός μπορεί να πει όχι σε αυτό;) αλλά με κριτήριο την συμβολή τους στο είδος του μπάσκετ που παίζει ο Ολυμπιακός.
Το οποίο είναι ένα μπάσκετ που μπορεί να γίνει ταυτοτικό για το ευρωπαϊκό μπάσκετ και το βγάλει από τον ρόλο του «προκρίνω παίχτες για να μετακομίζουν στις ΗΠΑ» .
Θα έδινα έμφαση στην περιφέρεια στις θέσεις «1» και «3». Αναζητώντας το να αξιοποιηθεί στο έπακρο η ισχυρή frontline. Για ονόματα έχουμε όλο το καλοκαίρι...

3
2 Εικόνα 1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Coach Periklis

allstar

Δευ Μάιος 27, 2024 2:28 am

Μετά και το από πάνω σχόλιο που είναι όμορφο και εύστοχο στο τι ήθελε να κάνει ο Ολυμπιακός

Και σε συνδυασμό με τις δηλώσεις Μπαρτζώκα ότι θα ήθελε να ιδρύσει μία κουλτούρα στον Ολυμπιακό, που συμπεριλαμβάνει τον αλτρουισμό και την ενότητα

Σε συνδυασμό με τις δηλώσεις Παπανικολάου που ποσταρα πιο πάνω

Βάλε και τις δηλώσεις Αγγελόπουλων 10+ χρόνια τώρα

Ε, το πήρα απόφαση

Ο Ολυμπιακός σαν οργανισμός ή εγώ μεμονωμένα σαν άνθρωπος είναι ( ή είμαι εγώ ) ΝΤΕΛΟΥΛΟΥ

καμία σωτηρία

Ή υπάρχει και μας κάνει δοκιμασία ο σατανάς και πρέπει να πιούμε όλα τα πικρά ποτήρια πριν

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
brandon_roy

a1greece
Reactions: 571

Δευ Μάιος 27, 2024 2:34 am

kite26 έγραψε:
Θέλω να μπω σε μια σπηλιά και να με βρουν μετά από 60 χρόνια. Δεν θέλω να ακούσω ξανά για μπασκετ, ποτέ ποτέ ποτέ. Απέκτησα μόνιμο ψυχολογικό πρόβλημα. Δεν μπορώ ούτε να ξανακάνω ανάλυση, ούτε να ξαναπώ για τον Ολυμπιακό ούτε τίποτα. Δεν είναι ότι είμαι θυμωμένος πλέον. Θέλω μόνο να πάω σε κάποια σπηλιά, στο διάστημα, σε άλλο πλανήτη, κάπου όπου να μην ακούω για μπασκετικό Ολυμπιακό. Δεν έχω κάτι άλλο να δώσω, προσπάθησα όσο μπόρεσα...Ζητάω μόνο έλεος...Νιώθω την ψυχή μου παγωμένη και ανήμπορη. Δεν το αντέχω...
Δεν ξέρω αν μιλάς σοβαρά, αλλά κουλ ρε φίλε, ένα άθλημα είναι - θα γυρίσει και ο τροχός όπως γύρισε φέτος για μας. Δλδ εμείς 13 χρόνια που ήμασταν στη σφαλιάρα έπρεπε να το χουμε ρίξει στα βαρια.

0
Heisenberg

euroleague
Reactions: 1244
Αγαπημένος παίκτης: Gary Payton
Προειδοποιήσεις: 2

Δευ Μάιος 27, 2024 2:36 am

Gll2912 έγραψε:
Δευ Μάιος 27, 2024 2:20 am
Ο Ολυμπιακός δεν είναι απλά μία ομάδα στην Euroleague. Είναι για χρόνια ένα διαφορετικό υπόδειγμα. Σε οργανωτικό και αγωνιστικό επίπεδο.
Οποιαδήποτε ομάδα -από αυτές που προκρίθηκαν στο F4 – και να κέρδιζε την φετινή χρονιά θα επιβεβαίωνε μία δεδομένη «συνταγή»: Μπάτζετ 3, 4 δεκάδων εκατομμυρίων παίκτες εγνωσμένης αξίας (stars) + ένας ικανότατος προπονητής = Τρόπαιο κατά 70% (συμβόλαιο δεν έχει κανείς).
Σε περίπτωση που ο Ολυμπιακός έπαιρνε (ειδικά) φέτος την Euroleague δεν θα μιλούσαμε για κατάκτηση ενός τροπαίου, αλλά για μια ριζική ανατροπή νοοτροπιών στην διοργάνωση και στο ευρωπαϊκό μπάσκετ γενικότερα.
Με αυτό θέλω να επισημάνω ότι ο Ολυμπιακός (άθελά του ίσως) έχει – αντικειμενικά- έναν στόχο μεγαλύτερου εύρους από κάθε αντίπαλο, τον οποίο, προφανώς, δεν πέτυχε φέτος. Όμως η μέχρι στιγμής σταθερότητά του στις κορυφαίες τετράδες δείχνει ότι είναι δυνατόν να συμβεί.
Νομίζω ότι αξίζει τον κόπο να στηρίξει κανείς αυτό το εγχείρημα. Ιδίως από την στιγμή που στην «διαδρομή» προσφέρει μεγάλες συγκινήσεις αν αναγνωρίσει κανείς την ιδιαιτερότητά του.
Όχι γιατί το εγχείρημα μπορεί να «εγγυηθεί κούπες», τουναντίον θα έλεγα. Όμως αν δικαιωθεί έστω άπαξ θα γράψει ιστορία και δεν μπορεί παρά να έχει συνέχεια. Θα είναι από αυτές τις «κούπες» που θα μνημονεύονται για δεκαετίες ολόκληρες.
Για να μην φύγω (εντελώς) από το topic νομίζω ότι σε αυτή την λογική πρέπει να διαμορφωθεί η μεταγραφική τακτική.
Με παίκτες μεγαλύτερης ποιότητας (ποιός μπορεί να πει όχι σε αυτό;) αλλά με κριτήριο την συμβολή τους στο είδος του μπάσκετ που παίζει ο Ολυμπιακός.
Το οποίο είναι ένα μπάσκετ που μπορεί να γίνει ταυτοτικό για το ευρωπαϊκό μπάσκετ και το βγάλει από τον ρόλο του «προκρίνω παίχτες για να μετακομίζουν στις ΗΠΑ» .
Θα έδινα έμφαση στην περιφέρεια στις θέσεις «1» και «3». Αναζητώντας το να αξιοποιηθεί στο έπακρο η ισχυρή frontline. Για ονόματα έχουμε όλο το καλοκαίρι...
Ωραια και ρομαντικα ολα αυτα ομως το 3 στα 13 ειναι μιση δικαιωση και το εγχειρημα το στηριξαμε οσο μπορουσαμε.ποτε περιμενουμε να δικαιωθει δηλαδη? Το μπασκετ του ολυμπιακου σαν προθεση και αγωνιστικη προσεγγιση μπορει να ειναι πολυ σωστο το πως το στηριζει και το πως παει να το καταφέρει εχει κουρασει πια. Μας προσπερασαν τα γεγονοτα. Τερμα το ομαδικο μπασκετ με ρολιστες και με λαγους απο καπελα.
Δεν θα καταφερει τιποτα αλλο αν συνεχισει ετσι.
Αναθεωρηση και αναπροσαρμογη χωρις να παμε σε ακροτητες.

1
1 Εικόνα
lukadoncic
Reactions:

Δευ Μάιος 27, 2024 2:48 am

γνωρίζουμε όλοι πόσο μετράει η ευρωλίγκα, αλλά ρεαλιστικά το 3-ήμερο του φ4 είναι θέμα (κυρίως) συγκυριακής φόρμας..αυτή είναι και η ομορφιά κόντρα στη λογική του best of five…η ομάδα φέτος έξυσε το ταβάνι της, ξεπέρασε τον ομολογουμένως κακό εαυτό της και τώρα πρέπει να ανασυνταχθεί…οι δηλώσεις των ανθρώπων του Πάο στo περιθώριο των πανηγυρισμών θα πρέπει να την πεισμώσουν, να βάλουν το κεφάλι κάτω και να σκεφτούν πολύ σοβαρά το πρωτάθλημα και στη συνέχεια τις κινήσεις της off-season..με έναν Ντούντα στο τιμόνι ή έναν Σπανούλη στα αποδυτήρια δεν θα αγχωνόμουν, τώρα θεωρώ πιθανή και την κατάρρευση…

ως προς την αλλαγή του μπάσκετ και το τι πρεσβεύουμε, θεωρώ πως έχουμε πέσει στην παγίδα και ζούμε τα απόνερα της λαμπερής παρουσίας του Βασίλη στην ομάδα..ήταν τέτοιο το μεγαλείο του και το impact, το οποίο φέρνοντας αποτελέσματα κάλυπτε εγκλήματα της διοίκησης και των προπονητών σε επίπεδο σχεδιασμού..
όσο και αν ο coach την έχει δει ο Πεπ της καλαθοσφαίρισης, όσο και αν οι αφοί βιώνουν στιγμές απέραντου μεγαλείου και βαυκαλίζονται για τα μικρά μπάτζετ, το τόπι που παίζεται με τα χέρια οι περισσότεροι το βλέπουμε γιατί γουστάρουμε τύπους σαν τον kill bill, τον διαμαντίδη, τον curry, τον ντόνσιτς, τον μισιτς, τον Γιουλ κ.ά…………να την παστελώνουν, να σπάνε τους αστραγάλους του αντιπάλου με τις ντρίμπλες τους ή να κόβουν την άμυνα με τις πάσες τους…τα σοβαρά μέσα βλέπε basketnews, το έθιξαν το ζήτημα της έλλειψης σταρ στον μπαρτζώκα..δεν ξέρω ποιόν μπορούμε να πάρουμε φέτος, αλλά παίκτες πάντα θα υπάρχουν-αρκεί να μην υπάρχουν στενά μυαλα και καβούρια στην τσέπη…αργά ή γρήγορα αν συνεχιστεί η φάση ο κόσμος θα ξενερώσει και θα εγκαταλείψει την ομάδα..

Επόμενοι στόχοι, παλεύουμε το πρωτάθλημα με ότι έχουμε και μπορούμε και η διοίκηση δουλέυει τις κινήσεις για του χρόνου..πρέπει άμεσα να υπάρξει ενημέρωση για το σεφ(πέρα από μισόλογα των ρεπόρτερ)…ποιος το καθεστώς, ποια τα επόμενα βήματα κλπ…

80sLover
Reactions:

Δευ Μάιος 27, 2024 2:57 am

kite26 έγραψε:
Φιλε μου εχεις απολυτο δικιο...και εγω ετσι θα αισθανομουνα. Αλλα ακομα χειροτερα θα ηταν αν ηταν ο τελικος ΟΣΦΠ-ΠΑΟ...ως οπαδος σε καταλαβαινω απολυτα.

Άβαταρ μέλους
Coach Periklis

allstar

Δευ Μάιος 27, 2024 3:09 am

lukadoncic έγραψε:
αργά ή γρήγορα αν συνεχιστεί η φάση ο κόσμος θα ξενερώσει και θα εγκαταλείψει την ομάδα..

Επόμενοι στόχοι, παλεύουμε το πρωτάθλημα με ότι έχουμε και μπορούμε και η διοίκηση δουλέυει τις κινήσεις για του χρόνου..πρέπει άμεσα να υπάρξει ενημέρωση για το σεφ(πέρα από μισόλογα των ρεπόρτερ)…ποιος το καθεστώς, ποια τα επόμενα βήματα κλπ…
Βούτυρο στο ψωμί των αφων . Δεν είναι ΔΠΓ να πεισμωσουν, θα τους κάνουμε και χάρη και δεν θα βάλουν ευρώ

Για το ΣΕΦ θα πληρώσει ο οπαδός αυξημένα διαρκειας και θα λυποθυμαει από τη ζέστη και θα σιχαίνεται να πάει τουαλέτα μην κολλήσει ηπατίτιδα A B C D

Δεν περιμένω κάτι πλέον , είναι ξεκάθαρα άλλου όλοι τους

3
3 Εικόνα
80sLover
Reactions:

Δευ Μάιος 27, 2024 3:17 am

Ουτε ο κοσμος του ΟΣΦΠ αξιζει κατι παραπανω...οταν μετα την προκρηση της ομαδας στο Φ4 μεσα στην Βαρκελωνη ησασταν 200 ατομα με την ΑΕΚ...και ο ΠΑΟ ειχε 10.000 με τον Προμηθεα...ολοι πρεπει να κανουν την αυτοκριτικη τους. :cool:

TuTiS

junior
Reactions: 96
Αγαπημένος παίκτης: VSpan

Δευ Μάιος 27, 2024 3:22 am

Coach Periklis έγραψε:
Δευ Μάιος 27, 2024 3:09 am
lukadoncic έγραψε:
αργά ή γρήγορα αν συνεχιστεί η φάση ο κόσμος θα ξενερώσει και θα εγκαταλείψει την ομάδα..

Βούτυρο στο ψωμί των αφων . Δεν είναι ΔΠΓ να πεισμωσουν, θα τους κάνουμε και χάρη και δεν θα βάλουν ευρώ

Για το ΣΕΦ θα πληρώσει ο οπαδός αυξημένα διαρκειας και θα λυποθυμαει από τη ζέστη και θα σιχαίνεται να πάει τουαλέτα μην κολλήσει ηπατίτιδα A B C D

Δεν περιμένω κάτι πλέον , είναι ξεκάθαρα άλλου όλοι τους
Πραγματικά πιστεύω ότι είχαν πάρει τρομερή πίστωση χρόνου από την ανυπαρξία του ΠΑΟ και απλά τους βόλευε στο να μην βάζουν το χέρι στην τσέπη περνώντας το moto «my way». Δεν ξέρω αλλά πολύ το φοβάμαι ότι θα υπάρχει καυτό καλοκαίρι και μετεγγραφικά αλλά πολύ πιθανώς και διοικητικά. Η γκρίνια φέρνει γκρίνια και σε πιθανή περίπτωση που φάμε καμία σκούπα στο πρωτάθλημα δύσκολα τα πράγματα.

0
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”