Κι ο Ολυμπιακός το 2013 είχε Σπανούλη-Λο-Χαϊνς και άλλους 2-3 επιπέδου καλού για Ευρωλιγκά (Περπέρογλου-Άντιτς-Παπανικολάου που αμόλαγε τρίποντα αβέρτα τοτε) και πήρε άνετα την ευρωλίγκα.Έχεις και φέτος 3 παίκτες top επιπεσου για ευρωλίγκα αλλά κανένας απ αυτούς δεν είναι κοντός να ξελασπώσει με σουτ και ενέργειες στα δύσκολα!Αν θα βάλουν το χέρι στη τσέπη να το αλλάξουν αυτό καλώς αλλιώς πάμε για "υπερβάσεις" πάλι και να τρυπάμε ταβάνια άμα προκρινόμαστε f4.....
Ολυμπιακός- Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2023-2024
Συντονιστής: Captains
- Jimmyrogue84
- Reactions: 552
- Προειδοποιήσεις:
0
Ολα τα σχόλια που υποστήριζουν ότι ο Ολυμπιακός βρήκε τα τελευταία 2 χρόνια εναν ΠΑΟ χώμα και βασίλεψε στην Ελλάδα βγαίνοντας καβάλα στ άλογο μόνο και μόνο με τις συμμετοχές στα f4 ενω οι άλλοι ήταν προτελευταίοι είναι απόλυτα εύστοχα.Με τα refuse to lose, together we fight και τα τα ενωτικά κλίματα μπορει να παραμένεις σε ενα top επίπεδο αλλά αυτό δε σε κάνει και πρωταθλητή.Το ιδανικό είναι η ενότητα παίκτες με ρόλους για ευρωλιγκά και να χεις και 2-3 παικταράδες να κάνουν αυτά που έκαναν Σλούκας-Ναν-Λεζόρ στα play off - final 4.
Κι ο Ολυμπιακός το 2013 είχε Σπανούλη-Λο-Χαϊνς και άλλους 2-3 επιπέδου καλού για Ευρωλιγκά (Περπέρογλου-Άντιτς-Παπανικολάου που αμόλαγε τρίποντα αβέρτα τοτε) και πήρε άνετα την ευρωλίγκα.Έχεις και φέτος 3 παίκτες top επιπεσου για ευρωλίγκα αλλά κανένας απ αυτούς δεν είναι κοντός να ξελασπώσει με σουτ και ενέργειες στα δύσκολα!Αν θα βάλουν το χέρι στη τσέπη να το αλλάξουν αυτό καλώς αλλιώς πάμε για "υπερβάσεις" πάλι και να τρυπάμε ταβάνια άμα προκρινόμαστε f4.....
1
1

- Boston1
- Reactions: 208
- Αγαπημένος παίκτης: Michael Jordan
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Boston Celtics
- Προειδοποιήσεις:
0
Μην τα παρατάς. Η φετινή χρονιά μας πήγε πολλά χρόνια πίσω αλλά μην ξεχνάς οτί ένα χόμπι είναι.kite26 έγραψε: ↑Δευ Μάιος 27, 2024 2:06 amΘέλω να μπω σε μια σπηλιά και να με βρουν μετά από 60 χρόνια. Δεν θέλω να ακούσω ξανά για μπασκετ, ποτέ ποτέ ποτέ. Απέκτησα μόνιμο ψυχολογικό πρόβλημα. Δεν μπορώ ούτε να ξανακάνω ανάλυση, ούτε να ξαναπώ για τον Ολυμπιακό ούτε τίποτα. Δεν είναι ότι είμαι θυμωμένος πλέον. Θέλω μόνο να πάω σε κάποια σπηλιά, στο διάστημα, σε άλλο πλανήτη, κάπου όπου να μην ακούω για μπασκετικό Ολυμπιακό. Δεν έχω κάτι άλλο να δώσω, προσπάθησα όσο μπόρεσα...Ζητάω μόνο έλεος...Νιώθω την ψυχή μου παγωμένη και ανήμπορη. Δεν το αντέχω...
Ας ελπίσουμε οτί ο ανταγωνισμός θα μας κάνει καλύτερους και η διοίκηση και ο προπονητής μας θα δουν την αλήθεια κατάματα. Οτί ο σταρ της πρωταθλήτριας Ευρώπης δεν μπορεί να είναι ο κόουτς. Οι παίκτες παίζουν κι όχι ο προπονητής.
1
1

- kite26
- Reactions: 1146
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Χαίρομαι που με καταλαβαίνεις. Και ξέρεις ποιο είναι το χειρότερο, το οποίο δε βλέπω να το θίγετε. Δεν έχουμε βάση καλών Ελλήνων παικτών. Τίποτα...Όλοι στον Παναθηναϊκό. Για παράδειγμα, βλέπεις ο Μαντζουκας είναι εκτός ροτεισον του ΠΑΟ. Χωσου! Αλλά βέβαια, ξέχασα δεν μπαίνουμε σε δημοπρασίες, ούτε σπάμε συμβόλαια. Το μεγαλύτερο πρόβλημα του Ολυμπιακού αυτή τη στιγμή ξέρεις ποιο είναι; Η διοίκησή του!80sLover έγραψε: ↑Δευ Μάιος 27, 2024 2:57 amΦιλε μου εχεις απολυτο δικιο...και εγω ετσι θα αισθανομουνα. Αλλα ακομα χειροτερα θα ηταν αν ηταν ο τελικος ΟΣΦΠ-ΠΑΟ...ως οπαδος σε καταλαβαινω απολυτα.kite26 έγραψε: ↑Δευ Μάιος 27, 2024 2:06 amΘέλω να μπω σε μια σπηλιά και να με βρουν μετά από 60 χρόνια. Δεν θέλω να ακούσω ξανά για μπασκετ, ποτέ ποτέ ποτέ. Απέκτησα μόνιμο ψυχολογικό πρόβλημα. Δεν μπορώ ούτε να ξανακάνω ανάλυση, ούτε να ξαναπώ για τον Ολυμπιακό ούτε τίποτα. Δεν είναι ότι είμαι θυμωμένος πλέον. Θέλω μόνο να πάω σε κάποια σπηλιά, στο διάστημα, σε άλλο πλανήτη, κάπου όπου να μην ακούω για μπασκετικό Ολυμπιακό. Δεν έχω κάτι άλλο να δώσω, προσπάθησα όσο μπόρεσα...Ζητάω μόνο έλεος...Νιώθω την ψυχή μου παγωμένη και ανήμπορη. Δεν το αντέχω...
0
Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!
- kite26
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Καλημέρα φίλε μου. Εγώ ένα ξέρω. Όταν παραβιάζεις τη λογική, θα επέλθει η Νέμεσις και θα τιμωρηθείς (τραυματισμός Έβανς). Καλά σας έκανε ο Σλούκας, πολύ καλά σας έκανε! Άντε εκεί πέρα στον Πειραιά, είστε τσακωμένοι με τη μπασκετική λογική. Ακόμη και στα πιο βασικά! Ότι δηλ για να κάνεις πράγματα, θες δυνατό άσσο. Οχιιιιι βέβαια, εμείς είμαστε πιο έξυπνοι, τριπλέτα πενταριων θέλαμε. Γιατί και οι τρεις τους έναν Λεσορ δεν κάνουν.Boston1 έγραψε: ↑Δευ Μάιος 27, 2024 4:16 amΜην τα παρατάς. Η φετινή χρονιά μας πήγε πολλά χρόνια πίσω αλλά μην ξεχνάς οτί ένα χόμπι είναι.kite26 έγραψε: ↑Δευ Μάιος 27, 2024 2:06 amΘέλω να μπω σε μια σπηλιά και να με βρουν μετά από 60 χρόνια. Δεν θέλω να ακούσω ξανά για μπασκετ, ποτέ ποτέ ποτέ. Απέκτησα μόνιμο ψυχολογικό πρόβλημα. Δεν μπορώ ούτε να ξανακάνω ανάλυση, ούτε να ξαναπώ για τον Ολυμπιακό ούτε τίποτα. Δεν είναι ότι είμαι θυμωμένος πλέον. Θέλω μόνο να πάω σε κάποια σπηλιά, στο διάστημα, σε άλλο πλανήτη, κάπου όπου να μην ακούω για μπασκετικό Ολυμπιακό. Δεν έχω κάτι άλλο να δώσω, προσπάθησα όσο μπόρεσα...Ζητάω μόνο έλεος...Νιώθω την ψυχή μου παγωμένη και ανήμπορη. Δεν το αντέχω...
Ας ελπίσουμε οτί ο ανταγωνισμός θα μας κάνει καλύτερους και η διοίκηση και ο προπονητής μας θα δουν την αλήθεια κατάματα. Οτί ο σταρ της πρωταθλήτριας Ευρώπης δεν μπορεί να είναι ο κόουτς. Οι παίκτες παίζουν κι όχι ο προπονητής.
0
Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!
- karamelitsa
- Reactions: 1102
- Αγαπημένος παίκτης: Ζιοβάνι
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
- Προειδοποιήσεις:
1
- karamelitsa
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Έτσι είναι γιατί λεμε για τα guards, ναι είδαμε και την περίφημη frontline μας, ο Λεσορ μόνος του είναι καλύτερος από όλους τους δικούς μας ψηλούς…..να κάνουμε ακόμα μια αυξισουλα στον Φαλ δεν παίρνει πολλά το παιδί…kite26 έγραψε: ↑Δευ Μάιος 27, 2024 7:53 amΚαλημέρα φίλε μου. Εγώ ένα ξέρω. Όταν παραβιάζεις τη λογική, θα επέλθει η Νέμεσις και θα τιμωρηθείς (τραυματισμός Έβανς). Καλά σας έκανε ο Σλούκας, πολύ καλά σας έκανε! Άντε εκεί πέρα στον Πειραιά, είστε τσακωμένοι με τη μπασκετική λογική. Ακόμη και στα πιο βασικά! Ότι δηλ για να κάνεις πράγματα, θες δυνατό άσσο. Οχιιιιι βέβαια, εμείς είμαστε πιο έξυπνοι, τριπλέτα πενταριων θέλαμε. Γιατί και οι τρεις τους έναν Λεσορ δεν κάνουν.Boston1 έγραψε: ↑Δευ Μάιος 27, 2024 4:16 am
Μην τα παρατάς. Η φετινή χρονιά μας πήγε πολλά χρόνια πίσω αλλά μην ξεχνάς οτί ένα χόμπι είναι.
Για τον Ασσο τα είπαμε….οκ δεν μπορούσες να συμβιώσεις μαζί του, δεν το καταλαβαίνω μεν αλλά οκ, ε αφού δεν μπορείς με τον Σλουκα τι έκανες για να τον αντικαταστήσεις;; Που είναι ο παικταράς που πήρες;
Να πω την αλήθεια ειδικά μετά και το χτεσινό το πήρα απόφαση, οι ΑΦΟΙ είναι σε έναν βαθμό κάτι σαν τον Αλαφούζο του Παναθηναϊκού στο ποδόσφαιρο, θα κάνουν κάποια πράγματα αν βγουν καλώς αν όχι δεν πάμε παρακάτω. Νιώθω επίσης ότι τώρα που ενισχύθηκε και ο Παναθηναϊκός και το πρωτάθλημα δύσκολα θα το ξαναπάρουμε….απο φέτος μάλιστα, έχουν και πλεονέκτημα έδρας, έχουν το κίνητρο, έχουν αυτοπεποίθηση, έχουν καλύτερους Guards και ειδικά αν έρθει και καμία σκούπα μας βλέπω να έχουμε μαύρο καλοκαίρι….
0
- Conan1982
- Reactions: 3558
- Αγαπημένος παίκτης: JO Morant, Luka Doncic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Για μένα κακώς συσχετίζουμε το τι έκανε ο Παναθηναϊκός με το τι κάνει ο Ολυμπιακός.
Αυτό που έκανε ο Παναθηναϊκός με τον τρόπο που το έκανε, με τις μεγάλες νίκες στην διάρκεια της σεζόν (να θυμίσω Μονακό, Ρέαλ), με τον τρόπο που κέρδισε εμφατικά στον τελικό είναι ένα σπουδαίο κατόρθωμα, ικανότητα, θέληση, δίψα για τίτλο από όλους λίγη τύχη ίσως; Είναι ένα κατόρθωμα και του αξίζουν συγχαρητήρια που κατάφερε να χτυπήσει την Ρεάλ στο δικό της παιχνίδια (την επίθεση) και συγχρόνως να την στραγγαλίσει αμυντικά.
Αυτό δεν αναιρεί όλη την πορεία της ομάδας μας αυτά τα χρόνια, δεν αναιρεί το γεγονός ότι σχεδόν πάντα με μικρό μπάτζετ κάνουεμε υπέρβαση, δεν αναιρεί ότι πέρυσι καταφέραμα να παίξουμε τόσο όμορφο μπάσκετ. Φέτος χάσαμε παίκτες, δεν μας βγήκαν οι μεταγραφές, παίξαμε κατά διαστήματα ως και αποκρουστικό μπάσκετ και φτάσαμε παρ' όλα αυτά στο F4 και το παλέψαμε στο σημείο που μπορούσαμε. Αυτήν την σταθερότητα, την διάρκεια, τις χαρές που μας έχει δώσει η ομάδα δεν μπορούμε να τις μηδενίζουμε, θα έρθει και η κούπα κάποια στιγμή. Να το πάω και ένα βήμα παραπέρα, θα ανταλάσσατε όλα αυτά τα χρόνια από την τελευταία κούπα ως τώρα με τις αντίστοιχες πορείες που έχει κάνει ο Παναθηναϊκός απλώς για μια κούπα;
Το ότι ο Μπαρτζώκας δεν θέλει παίκτες στυλ Ναν όταν τον περιμέναμε όλο το καλοκαίρι απλώς αυταπόδεικτα δεν στέκει.
Το ότι φέτος παρουσιάστηκαν όλα τα προβλήματα και οι αδυναμίες που έχει η ομάδα είναι γεγονός, το ότι θέλουμε δομικές αλλαγές, σκόρες και σουτέρ είναι ένα γεγονός ανεξάρτητο με το ότι ο Παναθηναϊκός δίκαια το σήκωσε.
Ο Έβανς ήταν μια κάποια λύση, δεν θα μας έλυνε όμως ένας παίκτης όλα τα προβλήματα, η ομάδα έχει την τεχνογνωσία, ίσως ξυπνήσει και ο εγωισμός των Αγγελόπουλων και ανεβάσουν και το μπάτζετ ποιος ξέρει, κι εγώ είμαι απογοητευμένος από την πορεία της ομάδας και την εικόνα που παρουσίασε φέτος αλλά δεν ήλθε το τέλος του κόσμου, η ιστορία δείχνει ότι 1-2 κινήσεις μπορούν να αλλάξουν μια ομάδα. Εδώ θα είμαστε να δούμε τι θα γίνει το καλοκαίρι.
Αυτό που έκανε ο Παναθηναϊκός με τον τρόπο που το έκανε, με τις μεγάλες νίκες στην διάρκεια της σεζόν (να θυμίσω Μονακό, Ρέαλ), με τον τρόπο που κέρδισε εμφατικά στον τελικό είναι ένα σπουδαίο κατόρθωμα, ικανότητα, θέληση, δίψα για τίτλο από όλους λίγη τύχη ίσως; Είναι ένα κατόρθωμα και του αξίζουν συγχαρητήρια που κατάφερε να χτυπήσει την Ρεάλ στο δικό της παιχνίδια (την επίθεση) και συγχρόνως να την στραγγαλίσει αμυντικά.
Αυτό δεν αναιρεί όλη την πορεία της ομάδας μας αυτά τα χρόνια, δεν αναιρεί το γεγονός ότι σχεδόν πάντα με μικρό μπάτζετ κάνουεμε υπέρβαση, δεν αναιρεί ότι πέρυσι καταφέραμα να παίξουμε τόσο όμορφο μπάσκετ. Φέτος χάσαμε παίκτες, δεν μας βγήκαν οι μεταγραφές, παίξαμε κατά διαστήματα ως και αποκρουστικό μπάσκετ και φτάσαμε παρ' όλα αυτά στο F4 και το παλέψαμε στο σημείο που μπορούσαμε. Αυτήν την σταθερότητα, την διάρκεια, τις χαρές που μας έχει δώσει η ομάδα δεν μπορούμε να τις μηδενίζουμε, θα έρθει και η κούπα κάποια στιγμή. Να το πάω και ένα βήμα παραπέρα, θα ανταλάσσατε όλα αυτά τα χρόνια από την τελευταία κούπα ως τώρα με τις αντίστοιχες πορείες που έχει κάνει ο Παναθηναϊκός απλώς για μια κούπα;
Το ότι ο Μπαρτζώκας δεν θέλει παίκτες στυλ Ναν όταν τον περιμέναμε όλο το καλοκαίρι απλώς αυταπόδεικτα δεν στέκει.
Το ότι φέτος παρουσιάστηκαν όλα τα προβλήματα και οι αδυναμίες που έχει η ομάδα είναι γεγονός, το ότι θέλουμε δομικές αλλαγές, σκόρες και σουτέρ είναι ένα γεγονός ανεξάρτητο με το ότι ο Παναθηναϊκός δίκαια το σήκωσε.
Ο Έβανς ήταν μια κάποια λύση, δεν θα μας έλυνε όμως ένας παίκτης όλα τα προβλήματα, η ομάδα έχει την τεχνογνωσία, ίσως ξυπνήσει και ο εγωισμός των Αγγελόπουλων και ανεβάσουν και το μπάτζετ ποιος ξέρει, κι εγώ είμαι απογοητευμένος από την πορεία της ομάδας και την εικόνα που παρουσίασε φέτος αλλά δεν ήλθε το τέλος του κόσμου, η ιστορία δείχνει ότι 1-2 κινήσεις μπορούν να αλλάξουν μια ομάδα. Εδώ θα είμαστε να δούμε τι θα γίνει το καλοκαίρι.
1
1

- karamelitsa
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Καλώς ή κακώς στην Ελλάδα στο μπάσκετ υπάρχουν 2 ομάδες και όλα μετριούνται και με βάση τι κάνει ο αντίπαλος. Για τον Έβανς που τόσα ακούστηκαν να με συμπαθάτε, αλλά δεν αρκεί, όλη η καριέρα του είναι μια χρόνια στην Ζαλγκίρις σε ομάδα χωρίς στόχους. Πέρα από το ότι μάλλον με ότι παρθένο άνθρωπος μας τελείωσε τουλάχιστον για φέτος.Conan1982 έγραψε: ↑Δευ Μάιος 27, 2024 8:38 amΓια μένα κακώς συσχετίζουμε το τι έκανε ο Παναθηναϊκός με το τι κάνει ο Ολυμπιακός.
Επίσης δεν είναι τόσο εύκολο να γυρίσει ο τροχός, ο Παναθηναϊκός και καλύτερο κορμο Ελλήνων έχει και ουσιαστικά με 2 κινήσεις καλές μας τελειώνει και για του χρόνου. Αν βρει ένα καλο back up του Λεσορ και άλλο ενα καλο backup του Σλουκα Ασσο τελος…
Εμείς αν δεν αυξησουν σημαντικά το Budget οι ΑΦΟΙ, να χτυπήσουμε παικταράδες, να μπούμε και σε πλειστηριασμους κλπ. Δεν σωζόμαστε. Θελουμε τουλάχιστον 2 παικταράδες στα guards ιδανικά 2 από τους Έβανς, Μπραουν, Μισιτς, James, Πόρτερ κλπ….μονο αν πάρουμε 2 τέτοιους ίσως να έχουμε τύχη του χρόνου….ειναι ίσως ώρα να ρισκάρουμε π.χ. Με τον Πόρτερ τι έχουμε να χάσουμε άλλωστε;;;
Αυτο που με στεναχωρεί είναι ότι οι 2 μεγάλοι πρωταγωνιστές του Παναθηναϊκού εχτές Σλούκας και Ναν θα μπορούσαν άνετα να τους είχαμε εμείς φέτος και να είμαστε εμείς στην θέση τους εχτές…εμένα προσωπικα με πονάει αυτο και το χρεώνω στην διοίκηση και στον προπονητής μας, χωρίς βέβαια αφορισμούς, γκάφα ολκής ήταν, αλλά τώρα θα δούμε αυτο το καλοκαίρι αν πραγματικά θέλουν να πάμε μπροστά, αν πεισμωσανε. Ο κόσμος πήρε τα πανάκριβα διαρκείας πέρυσι παρόλο την απογοήτευση με την Ρεάλ και παρόλο ότι παιζουμε σε γήπεδο αχούρι…η σειρά τους τώρα να μας δείξουν ότι το θέλουν, μέχρι και οι δηλώσεις των άλλων μετά από τέτοιο θρίαμβο είναι γεμάτες ειρωνίες από τον πρόεδρο έως και τους παίκτες….αν δεν σε τσαντίζει αυτο και αν δεν βγεις να απαντήσεις με πράξεις και έργα άμεσα, άστο καλύτερα…..
0
- kite26
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Είπα σε ανάρτησή μου πέρσυ το καλοκαίρι αν δεν κάνω λάθος, ότι ο το πεπρωμένο του Σπανούλη είναι να αναλάβει Ολυμπιακό και Εθνική ομάδα. Μέχρι να συμβεί αυτό, δε θα δούμε σοβαρό Ελληνικό κορμό και θα τη βγάλουμε με Λαρεντζάκηδες. Πρώτα από όλα, προέχει η επένδυση σε Έλληνες, μετά θα έρθουν οι επιτυχίες. Οι Ναν, Λεσορ, Πίτερς,κτλ έπονται. Δεν ξέρω, αυτό το πιστεύω ολόψυχα. Και όχι μόνο από θέμα κανονισμών. Πρώτα από όλα, οι Έλληνες είναι αυτοί που θα ματώσουν, που θα δώσουν και την ψυχή τους στο παρκέ. Οι άλλοι είναι πληρωμένοι μαχητές, ό,τι και να λέμε. Δε λέω ότι δε γουστάρει ο Λεσορ να παίζει για τον ΠΑΟ, ή ο Κανααν για εμάς πχ, αλλά όπως και να το κάνουμε για τους Έλληνες είναι αλλιώς. Τέλεια και παύλα. Τα περί κομμουνιστικού μπάσκετ και τα λοιπά γραφικά, είναι να είχαμε να λέγαμε. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες, και αυτά του τύπου δεν υπάρχουν καλοί Έλληνες παίκτες δεν τα ακουω. Να πληρώσεις καλά να σου έρθουν οι καλοί. Το μπάτζετ χρειάζεται να αυξηθεί από όποια οπτική γωνία και να το δεις.Conan1982 έγραψε: ↑Δευ Μάιος 27, 2024 8:38 amΓια μένα κακώς συσχετίζουμε το τι έκανε ο Παναθηναϊκός με το τι κάνει ο Ολυμπιακός.
0
- Coach Periklis
- Reactions: 2264
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης , Kobe Bryant
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Επειδή βλέπω έχετε ακόμα ελπίδες για Αφους Μπαρτζώκα ή αμφιβολίες για το πώς θα πάει του χρόνου
Γεώργιος Μπαρτζώκας 26 Μαϊου 2024
Θα ήθελα να ιδρύσω μία κουλτούρα στον Ολυμπιακό, που συμπεριλαμβάνει τον αλτρουισμό και την ενότητα. Κάτι πάνω από το ταλέντο και το μεγάλο μπάτζετ. Και χαίρομαι που έχουμε την αγκαλιά των οπαδών. Πολλοί έμειναν να χειροκροτήσουν την ομάδα. Είμαι χαρούμενος για αυτό.
Η φιλοσοφία μου αλλάζει κάθε χρόνο. Μπορείς να κοιτάξεις στην αγορά για παίκτες που ταιριάζουν στο σύστημά σου, ωστόσο μπορεί να μην είναι εφικτό να έρθουν. Πιστεύω ότι η σταθερότητα είναι πολύ σημαντική. Να έχεις έναν πυρήνα παικτών και να κάνεις μερικές προσθήκες. Η φιλοσοφία μου είναι αυτή. Δεν μπορείς να βασιστείς σε έναν αστέρα. Πιστεύω ότι χρειάζεσαι καλούς παίκτες, αλλά το πιο σημαντικό είναι πώς ένα γκρουπ παικτών μπορεί να ενωθεί. Το μπάσκετ αλλάζει, αλλά αυτό που μένει ίδιο είναι ότι πρέπει να κολλήσουν οι παίκτες μεταξύ τους».
0
"ο Ολυμπιακός δεν αγοράζεται, είναι κάτι τεράστιο, είναι μία ιδέα"
- j-kidd13
- Reactions: 1725
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Jordan,Kidd,Kobe,T-mac
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Επειδη ακουω διαφορα,και απο φιλους που μιλαγα χθες, καλο ειναι να μην μηδενιζετε τα παντα.
Ο αλλος χθες μου εκραζε τον Φαλ,ελεγε οτι ο Ολυμπιακος παιζει χωρις σεντερ στην επιθεση και εκραζε που τον ανανεωσαν με αυτα τα λεφτα.
Λαθη εχουν γινει,και ο Ολυμπιακος θελει ενισχυση και αλλαγες,αλλα η δουλεια που εχει γινει στην ομαδα εδω και 3-4 χρονια ισως ειναι η τοπ στην ευρωπη,και αλλη μια φορα ηταν στο f4.
Ο αλλος χθες μου εκραζε τον Φαλ,ελεγε οτι ο Ολυμπιακος παιζει χωρις σεντερ στην επιθεση και εκραζε που τον ανανεωσαν με αυτα τα λεφτα.
Λαθη εχουν γινει,και ο Ολυμπιακος θελει ενισχυση και αλλαγες,αλλα η δουλεια που εχει γινει στην ομαδα εδω και 3-4 χρονια ισως ειναι η τοπ στην ευρωπη,και αλλη μια φορα ηταν στο f4.
1
1

- karamelitsa
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Ε καλά κρασιά τότε, επειδή παρακολουθώ και NBA ας δει ο Μπαρτζωκας π.χ. Πως άλλαξε το Dallas με το που πήγε ένας ακόμα star ο Irving, άλλος κόσμος θα πει κάποιος αλλά κάποια πράγματα φαίνονται και εκεί. Και ναι δυστυχώς τις κούπες τις παίρνουν οι αστέρες, από το Jordan, τον Magic κλπ. Μέχρι στην Ευρώπη του Σπανούλη, του Ριβερς, του Διαμαντίδη, του Γιασικεβίτσιους, του Μισιτς, του Μπγντανοβιτς κλπ….ενα κοινό έχουν όλες οι ομάδες που φτάνουν στην κορυφή, παικταράδες σταρ κυρίως στα Guards…Με guard σαν τον Γουοκαπ δεν πας μπροστά….δεν λέω ότι δεν είναι χρήσιμοι και αυτοί, απλά είναι για να συμπληρώνουν τους σταρ….δες παράδειγμα τον Παναθηναϊκό φέτος, είχε τον Ναν και τον Σλουκα στα guards σταρς και το Γκραντ σε ρόλο Γουοκαπ έπαιζε αμυναρες και σκόραρε καλύτερα από τον Γουοκαπ θα έλεγα.Coach Periklis έγραψε: ↑Δευ Μάιος 27, 2024 9:14 amΕπειδή βλέπω έχετε ακόμα ελπίδες για Αφους Μπαρτζώκα ή αμφιβολίες για το πώς θα πάει του χρόνου
Γεώργιος Μπαρτζώκας 26 Μαϊου 2024Θα ήθελα να ιδρύσω μία κουλτούρα στον Ολυμπιακό, που συμπεριλαμβάνει τον αλτρουισμό και την ενότητα. Κάτι πάνω από το ταλέντο και το μεγάλο μπάτζετ. Και χαίρομαι που έχουμε την αγκαλιά των οπαδών. Πολλοί έμειναν να χειροκροτήσουν την ομάδα. Είμαι χαρούμενος για αυτό.
Η φιλοσοφία μου αλλάζει κάθε χρόνο. Μπορείς να κοιτάξεις στην αγορά για παίκτες που ταιριάζουν στο σύστημά σου, ωστόσο μπορεί να μην είναι εφικτό να έρθουν. Πιστεύω ότι η σταθερότητα είναι πολύ σημαντική. Να έχεις έναν πυρήνα παικτών και να κάνεις μερικές προσθήκες. Η φιλοσοφία μου είναι αυτή. Δεν μπορείς να βασιστείς σε έναν αστέρα. Πιστεύω ότι χρειάζεσαι καλούς παίκτες, αλλά το πιο σημαντικό είναι πώς ένα γκρουπ παικτών μπορεί να ενωθεί. Το μπάσκετ αλλάζει, αλλά αυτό που μένει ίδιο είναι ότι πρέπει να κολλήσουν οι παίκτες μεταξύ τους».
Αν δεν αναθεωρήσουν άμεσα την λογική τους και ο Μπαρτζωκας και οι ΑΦΟΙ, αυτο που ζήσαμε αυτο το τριήμερο δεν θα είναι η εξαίρεση αλλά το συνηθισμένο που θα τρώμε κάθε χρόνο. Ο Παναθηναϊκός με το ΟΑΚΑ δικό του ήρθε δυστυχώς για εμάς για να μείνει. Έχει λεφτά, έχει γήπεδο, έχει κορυφαίο προπονητή, έχει κορμό Ελλήνων, εχει σταρς και έχει και συνολικά άστρο, αν δεν αλλάξουμε μυαλά άμεσα ΤΩΡΑ προβλέπω να έρχονται μαύρα χρόνια για το τμήμα μπάσκετ μας.
0
- karamelitsa
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Ναι μόνο που μιλώντας προσωπικα δεν μου φτάνει να πάω στο F4 και να βάλω λάβαρο στο Σεφ για συμμετοχή, στο F4 πας να το σηκώσεις, παιζουμε αυτο το παιχνίδι για να κερδίζουμε και όχι για να περνάμε την ώρα μας.j-kidd13 έγραψε: ↑Δευ Μάιος 27, 2024 9:21 amΕπειδη ακουω διαφορα,και απο φιλους που μιλαγα χθες, καλο ειναι να μην μηδενιζετε τα παντα.
Και ναι έχει δίκιο ο φίλος σου για τον Φαλ, του δώσαμε ένα καράβι λεφτά και δεν μπορεί να ποστάρει ούτε τον τάπα Καμπατσο εχτές. Δεν γίνεται να δίνεις ένα βουνο λεφτά στους 2 ψηλούς σου και να παίζεις μετά με Guards τον Γουοκαπ και τον Κανναν…ε προφανώς έχεις κάνει κάτι λάθος στις προτεραιότητες σου
0
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος karamelitsa την Δευ Μάιος 27, 2024 9:39 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- kite26
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Η πιθανότητα να πάρεις μόνο παικταράδες και να τους κολλήσεις μεταξύ τους; Τι όχι; Κοστίζει ε;karamelitsa έγραψε: ↑Δευ Μάιος 27, 2024 9:30 amΕ καλά κρασιά τότε, επειδή παρακολουθώ και NBA ας δει ο Μπαρτζωκας π.χ. Πως άλλαξε το Dallas με το που πήγε ένας ακόμα star ο Irving, άλλος κόσμος θα πει κάποιος αλλά κάποια πράγματα φαίνονται και εκεί. Και ναι δυστυχώς τις κούπες τις παίρνουν οι αστέρες, από το Jordan, τον Magic κλπ. Μέχρι στην Ευρώπη του Σπανούλη, του Ριβερς, του Διαμαντίδη, του Γιασικεβίτσιους, του Μισιτς, του Μπγντανοβιτς κλπ….ενα κοινό έχουν όλες οι ομάδες που φτάνουν στην κορυφή, παικταράδες σταρ κυρίως στα Guards…Με guard σαν τον Γουοκαπ δεν πας μπροστά….δεν λέω ότι δεν είναι χρήσιμοι και αυτοί, απλά είναι για να συμπληρώνουν τους σταρ….δες παράδειγμα τον Παναθηναϊκό φέτος, είχε τον Ναν και τον Σλουκα στα guards σταρς και το Γκραντ σε ρόλο Γουοκαπ έπαιζε αμυναρες και σκόραρε καλύτερα από τον Γουοκαπ θα έλεγα.Coach Periklis έγραψε: ↑Δευ Μάιος 27, 2024 9:14 amΕπειδή βλέπω έχετε ακόμα ελπίδες για Αφους Μπαρτζώκα ή αμφιβολίες για το πώς θα πάει του χρόνου
Αν δεν αναθεωρήσουν άμεσα την λογική τους και ο Μπαρτζωκας και οι ΑΦΟΙ, αυτο που ζήσαμε αυτο το τριήμερο δεν θα είναι η εξαίρεση αλλά το συνηθισμένο που θα τρώμε κάθε χρόνο. Ο Παναθηναϊκός με το ΟΑΚΑ δικό του ήρθε δυστυχώς για εμάς για να μείνει. Έχει λεφτά, έχει γήπεδο, έχει κορυφαίο προπονητή, έχει κορμό Ελλήνων, εχει σταρς και έχει και συνολικά άστρο, αν δεν αλλάξουμε μυαλά άμεσα ΤΩΡΑ προβλέπω να έρχονται μαύρα χρόνια για το τμήμα μπάσκετ μας.
0
- Coach Periklis
- Reactions: 2264
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης , Kobe Bryant
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Μπα, εμείς για το πρωτάθλημα πάμε και Ευρωλίγκα για τη συμμετοχή νομίζω ήταν σαφής ο αρχηγός χθεςkaramelitsa έγραψε: ↑Δευ Μάιος 27, 2024 9:34 am
Ναι μόνο που μιλώντας προσωπικα δεν μου φτάνει να πάω στο F4 και να βάλω λάβαρο στο Σεφ για συμμετοχή, στο F4 πας να το σηκώσεις, παιζουμε αυτο το παιχνίδι για να κερδίζουμε και όχι για να περνάμε την ώρα μας.
Let's have some fun, έλεγαν πριν το μικρό τελικό
Κι εγώ κι εσύ κοιμηθηκαμε 05:00 το χάραμα και είμαστε πάλι να βγει ο μήνας
1
1

"ο Ολυμπιακός δεν αγοράζεται, είναι κάτι τεράστιο, είναι μία ιδέα"