Μα αυτο ειναι που με εξοργίζει, από τον Μπαρτζωκα μέχρι τον αρχηγό μας βγάλανε προχτές μια κλάψα, μοιρολατρεία και ηττοπάθεια, αντί να πεισμώσουν και να πουν πως έως εδώ, τέλος, του χρόνου πάμε να τους σκίσουμε όλους και θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας για αυτο, βγαίνουν και λένε αρλούμπες που δεν ταιριάζουν με την δυναμική και την ιστορία του συλλόγου μας. Όλο το βράδυ έμεινα ξάγρυπνος και στριφογύριζα στο κρεβάτι και αυτοι πάνε για το fun….μπραβο κερδίσαμε την Φενερ στον μικρό τελικό, να βάλουμε λάβρο και για αυτο;;Coach Periklis έγραψε: ↑Δευ Μάιος 27, 2024 9:42 amΜπα, εμείς για το πρωτάθλημα πάμε και Ευρωλίγκα για τη συμμετοχή νομίζω ήταν σαφής ο αρχηγός χθεςkaramelitsa έγραψε: ↑Δευ Μάιος 27, 2024 9:34 am
Ναι μόνο που μιλώντας προσωπικα δεν μου φτάνει να πάω στο F4 και να βάλω λάβαρο στο Σεφ για συμμετοχή, στο F4 πας να το σηκώσεις, παιζουμε αυτο το παιχνίδι για να κερδίζουμε και όχι για να περνάμε την ώρα μας.
Let's have some fun, έλεγαν πριν το μικρό τελικό
Κι εγώ κι εσύ κοιμηθηκαμε 05:00 το χάραμα και είμαστε πάλι να βγει ο μήνας
Και το πρωτάθλημα, μη πω τι θα πάρουμε…ναι πήραμε τα 2 τελευταία με έναν ανύπαρκτο Παναθηναϊκό, για να δούμε φέτος τι θα γίνει που έχουμε και μειονέκτημα έδρας. Στο πρωτάθλημα πάντως φέτος 3-0 μας έχουν και φοβάμαι μην γίνει και 6-0.
Εγώ το ξαναλέω αν δεν πάρουν 2 παικταράδες στα guard του στιλ James, Micic, Evan’s, Brown , Porter κλπ. Τα ίδια θα έχουμε και του χρόνου και ψάχνουμε πάλι τι μας έφταιξε.