Ολυμπιακός- Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2023-2024

Συντονιστής: Captains

Rice

senior
Reactions: 341
Προειδοποιήσεις: 0

Δευ Μάιος 27, 2024 12:22 pm

Ο Φαλ είναι καλός παίχτης,ειδικά στην άμυνα η βοήθεια που δίνει είναι πολύ μεγάλη.Επιθετικα δεν είναι κάτι το φοβερό αλλά έχει πολύ καλή πάσα και με τους περισσότερους σέντερ δεν έχει πρόβλημα.Ομως απέναντι στο Ταβαρεζ έχει θέμα,τον φοβάται υπερβολικά και είναι σαν να παίζουμε με 4.Αυτο όμως το γνωρίζαμε και πριν τον ημιτελικό και θα έπρεπε να υπάρχει κάποιο άλλο πλάνο.

Ο Μιλουτινοφ από την άλλη είναι ο καλύτερος μας ριμπάουντερ αλλά φέτος δείχνει βαρύς και στην άμυνα δεν τα πάει καλά.Ειναι και επιρρεπής στους τραυματισμούς.

Η αλήθεια είναι ότι όταν ο ποιοτικοτερος σου γκαρντ είναι ο γυαλινος Γκος δεν είσαι για πολλά.Το φώναζαν πολλοί από την αρχή της χρονιάς ο κοουτς πίστευε κάτι άλλο και δική του είναι η ευθύνη για αυτό το ρόστερ.

0
TakeshyKurosawa1

allstar
Reactions: 1502
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Vasilis Spanoulis
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 2

Δευ Μάιος 27, 2024 12:24 pm

Rice έγραψε:
Δευ Μάιος 27, 2024 12:22 pm
Ο Φαλ είναι καλός παίχτης,ειδικά στην άμυνα η βοήθεια που δίνει είναι πολύ μεγάλη.Επιθετικα δεν είναι κάτι το φοβερό αλλά έχει πολύ καλή πάσα και με τους περισσότερους σέντερ δεν έχει πρόβλημα.Ομως απέναντι στο Ταβαρεζ έχει θέμα,τον φοβάται υπερβολικά και είναι σαν να παίζουμε με 4.Αυτο όμως το γνωρίζαμε και πριν τον ημιτελικό και θα έπρεπε να υπάρχει κάποιο άλλο πλάνο.

Ο Μιλουτινοφ από την άλλη είναι ο καλύτερος μας ριμπάουντερ αλλά φέτος δείχνει βαρύς και στην άμυνα δεν τα πάει καλά.Ειναι και επιρρεπής στους τραυματισμούς.

Η αλήθεια είναι ότι όταν ο ποιοτικοτερος σου γκαρντ είναι ο γυαλινος Γκος δεν είσαι για πολλά.Το φώναζαν πολλοί από την αρχή της χρονιάς ο κοουτς πίστευε κάτι άλλο και δική του είναι η ευθύνη για αυτό το ρόστερ.
Ο κόουτς υποτίμησε τον Σλούκα γενικά και υπερεκτίμησε Κάναν,Γουόκαπ και Γκος. Νόμιζε ότι με Γκος μπορεί να καλύψει το κενό του Σλούκα!

0
Άβαταρ μέλους
Coach Periklis

allstar
Reactions: 2263
Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης , Kobe Bryant

Δευ Μάιος 27, 2024 12:25 pm

TakeshyKurosawa1 έγραψε:
Δευ Μάιος 27, 2024 12:17 pm

Αν κάναμε υπέρβαση και για Καλάθη έπρεπε να το κλείσουμε το μαγαζάκι πραγματικά. Για παίχτη χωρίς σουτ δεν δίνεις για κανέναν λόγο πολλά λεφτά! Γιατί προφανώς και θα σε οδηγήσει στην αποτυχία!
Ε , έτσι λέγανε οι σπουδαίοι insiders τι να κάνω :P

0
"ο Ολυμπιακός δεν αγοράζεται, είναι κάτι τεράστιο, είναι μία ιδέα"
Heisenberg

euroleague
Reactions: 1241
Αγαπημένος παίκτης: Gary Payton

Δευ Μάιος 27, 2024 12:27 pm

λετε ολοι για πορτερ. ειναι διαθεσιμος? γιατι νομιζω οτι ειχε δηλωσει οτι δεν θα παει σε αλλη ελληνικη ομαδα.
αν ειναι διαθεσιμος αρπαξτε τον.

Ηδη πρεπει να μιλανε με παικτες μετα και τον τραυματισμο εβανς. κρυφα αλλα να μιλανε.
καποιες μετακινησεις εχουν ηδη δρομολογηθει απο τις αλλες ομαδες.
απο τωρα κλεινουν καποια deals.ξυπνηστε.
Γκος καναν μακ κισικι μπραζ σικμα πρεπει να πουνε αντιο.
θελεις 3 παικτες στο 1 2 3 που να κεντανε. οτιδηποτε λιγοτερο σημαινει λευκη πετσετα.
Προσεγγιστε Βενζεκοφ απο τωρα δωστε του χρημα και πλανο μπας και ερθει απο τωρα ή απο Γεναρη.
κινηστε γη και ουρανο
ξυπνηστε Νταλτονς!!!!!!!!
και συ μπαρτζωκα δεν εισαι σε αιρεση χιπηδων στην Σουηδια. τι δηλωσεις ειναι αυτες την μερα που ο αλλος σηκωσε το 7ο. το κερατο μου.
εντοπισε παικτες που θα κανουν την διαφορα. σου εβαλε τα γυαλια ο Τουρκος.
ελεος με τους ρολιστες σου. Το βλεπει και ο τυφλος τι χρειαζεται η ομαδα για το κατι παραπανω.
πεισμωσε. τι ολυμπιακος λες οτι εισαι. Δες το λιγο εγωιστικα τελοσπαντων.

2
2 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
kite26

nba
Reactions: 1143
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues
Προειδοποιήσεις: 1

Δευ Μάιος 27, 2024 12:28 pm

Το αξιόπιστο μακρινό σουτ στο σύγχρονο μπάσκετ είναι το παν. Τι να κάνουμε τώρα; Όσοι κράζουμε έχουμε λόγο. Περάσανε οι εποχές της Λιμόζ ανεπιστρεπτί. Κάπου κουράστηκα να λέω τα αυτονόητα, αλλά για το συγκεκριμένο τμήμα, δεν είναι!

0
Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!
Elvetos

a1greece
Reactions: 648
Αγαπημένος παίκτης: ΔΔ
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star

Δευ Μάιος 27, 2024 12:31 pm

Παρακαλουθώ το συγκεκριμένο thread εδώ και καιρό - δεν έχω άμεσο ενδιαφέρον βέβαια καθότι δεν με πολυνοιαζουν οι κινήσεις του Ολυμπιακού. Βλέπω αυτή την πίκρα που υπάρχει γύρω απο τον Σλούκα, και το γεγονός οτι άφησε τον Ολυμπιακό μετά απο 8 χρόνια. Βλέπω και τις συνεντεύξεις τύπου του Σλούκα, και ιδιαίτερα την χθεσινή - - και ο τύπος βγάζει ξεκάθαρο μίσος ενάντιον του Ολυμπιακού. Επειδή πραγματικά δεν μου δίνει την εντύπωση οτι έχει τον χαρακτήρα του Σπανούλη, εσείς δεν αναρωτιέστε πως κατάφερε η διοίκηση και ο προπονητής του Ολυμπιακού να κάνουν αυτό τον άνθρωπο να αισθάνεται έτσι και να βγάζει τέτοιο μίσος? Δηλαδή, βλέπω κατηγορείτε τον Σλούκα, αλλά ειλικρινά, αν είχε γίνει κάτι τέτοιο στην ομάδα μου, εγώ θα κατηγορούσα πρώτα διοίκηση και προπονητή, και μετά τον αθλητή.

0
Άβαταρ μέλους
Coach Periklis

allstar
Reactions: 2263
Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης , Kobe Bryant

Δευ Μάιος 27, 2024 12:32 pm

kite26 έγραψε:
Το αξιόπιστο μακρινό σουτ στο σύγχρονο μπάσκετ είναι το παν. Τι να κάνουμε τώρα; Όσοι κράζουμε έχουμε λόγο. Περάσανε οι εποχές της Λιμόζ ανεπιστρεπτί. Κάπου κουράστηκα να λέω τα αυτονόητα, αλλά για το συγκεκριμένο τμήμα, δεν είναι!
Σαν αίρεση μαρτύρων του Ιεχωβά είμαστε . Ζούμε σε άλλη εποχή , δεν θέλουμε ρε παιδί μου. Against modern basketball

2
2 Εικόνα
"ο Ολυμπιακός δεν αγοράζεται, είναι κάτι τεράστιο, είναι μία ιδέα"
Elvetos

a1greece
Reactions: 648
Αγαπημένος παίκτης: ΔΔ
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star

Δευ Μάιος 27, 2024 12:36 pm

Coach Periklis έγραψε:
Δευ Μάιος 27, 2024 12:32 pm
kite26 έγραψε:
Σαν αίρεση μαρτύρων του Ιεχωβά είμαστε . Ζούμε σε άλλη εποχή , δεν θέλουμε ρε παιδί. Against modern basketball
παίδες είναι απλό. Ένα αξιόπιστο 40% στο τρίποντο, έχει expected value 1.2 (0.4*3) πόντους ανα προσπάθεια. Για να συμφέρει να πας σε προσπάθεια 2 πόντων, θα πρέπει να γνωρίζεις οτι το σύστημα σου οδηγεί σε ποσοστό ευστοχίας μεγαλύτερη του 60% (0.6*2=1.2). Για αυτό και ομάδες με καλούς σουτέρ έχουν συστήματα που τους βγάζουν ελεύθερους για 3, και επιδιώκουν συνεχώς να πηγαίνουν μόνο σε σουτ τριών πόντων. Μόνο dominant centers έχουν ποσοστα στο δίποντο >60%

0
Jamesharden13

senior
Reactions: 236
Αγαπημένος παίκτης: Span,hackett,law

Δευ Μάιος 27, 2024 12:40 pm

παιδια για τον θεο μην γινει παλι το ιδιο λαθος με ναν για τον θεοοο!!!!ο εβανς πρεπει να ερθει οποσδηποτε ειναι ιδανικο φιτ.Η ομαδα πηγε φ4 ναι ειναι αποτυχια η χρονια ετσι οπω,ς εξελιχθηκε αλλα η ομαδα εχει ποιοτητα να τα παει καλα μεχρι τον νοεμβρη-δεκεμβρη χωρις τον εβανς και μετα να επιστρεψει.Δεν πρεπει να χαθει αυτος ο παιχτης.Προσθηκη εβανς,ντορσει αντι κανααν αναγκαστικα για τα διαβατηρια αν και θα τον ηθελα σαν τρελος τον κανααν με εβανς διπλα του και ανταλλαγη μπραζτεικις ρογκαβοπουλου η αν παμε για υπερβαση και παρουμε 3d τριαρη αντι μπραζτεικις και η ομαδα θα ειναι 1 σκαλι πανω με αυτες τις κινησεις.ΟΜΩΣ ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ Η ΟΜΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΛΗ ΠΗΓΕ Φ4 ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΤΕΞΕΙ ΜΕΧΡΙ ΝΟΕΜΒΡΗ ΔΕΚΕΜΒΡΗ ΧΩΡΙΣ ΕΒΑΝΣ...ΟΧΙ ΠΑΛΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΛΑΘΟΣ ΜΕ ΝΑΝ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Sokos

euroleague
Reactions: 550
Αγαπημένος παίκτης: Vince Carter

Δευ Μάιος 27, 2024 12:49 pm

Elvetos έγραψε:
Παρακαλουθώ το συγκεκριμένο thread εδώ και καιρό - δεν έχω άμεσο ενδιαφέρον βέβαια καθότι δεν με πολυνοιαζουν οι κινήσεις του Ολυμπιακού. Βλέπω αυτή την πίκρα που υπάρχει γύρω απο τον Σλούκα, και το γεγονός οτι άφησε τον Ολυμπιακό μετά απο 8 χρόνια. Βλέπω και τις συνεντεύξεις τύπου του Σλούκα, και ιδιαίτερα την χθεσινή - - και ο τύπος βγάζει ξεκάθαρο μίσος ενάντιον του Ολυμπιακού. Επειδή πραγματικά δεν μου δίνει την εντύπωση οτι έχει τον χαρακτήρα του Σπανούλη, εσείς δεν αναρωτιέστε πως κατάφερε η διοίκηση και ο προπονητής του Ολυμπιακού να κάνουν αυτό τον άνθρωπο να αισθάνεται έτσι και να βγάζει τέτοιο μίσος? Δηλαδή, βλέπω κατηγορείτε τον Σλούκα, αλλά ειλικρινά, αν είχε γίνει κάτι τέτοιο στην ομάδα μου, εγώ θα κατηγορούσα πρώτα διοίκηση και προπονητή, και μετά τον αθλητή.

Δεν μπορούμε να ξέρουμε ούτε τι ακριβώς γινόταν μεταξύ Σλούκα και Μπαρτζώκα, ούτε τι ειπώθηκε στις συζητήσεις με τους Αγγελόπουλους. Από την στιγμή που είχε ραγίσει το γυαλί, καλώς έφυγε κατ' εμέ. Δεν θα μπορούσε να βγει η χρονιά αλλιώς.

Οι δηλώσεις του πάντως πέρυσι κατά την διάρκεια των play offs για ηγέτες, χρόνο συμμετοχής κτλ είναι ξεκάθαρο φάουλ δικό του. Δεν είναι δικαιολογία ούτε η σχέση του με τον Μπαρτζώκα, ούτε οτιδήποτε άλλο πιθανώς να του έφταιγε.

Εκ του αποτελέσματος δικαιώθηκε για την απόφασή του. Πήγε στον αιώνιο αντίπαλο, έκανε ματσάρες στον τελικό και στα play offs και συνέδεσε το όνομά του με την επίστροφή στην κορυφή από την απόλυτη ανυποληψία. Κατά την γνώμη μου βέβαια, ούτε τώρα είναι ο καλύτερος παίκτης της ομάδας του, αλλά δεν έχει και ιδιαίτερη σημασία.

1
1 Εικόνα
Heisenberg

euroleague
Reactions: 1241
Αγαπημένος παίκτης: Gary Payton

Δευ Μάιος 27, 2024 12:49 pm

φιλε ο Εβανς θα γυρισει στην καλυτερη Γεναρη. 2ο τραυματισμος σε 1,5 χρονο καθως ειχε και ρηξη αχιλλειου τενοντα περσι. και πες οτι γυριζει Γεναρη ποσο γρηγορα θα βρει τον καλο του εαυτο και θα βρει ρυθμο.ζησε μαη μου. θα εχει χαθει η χρονια.τι συζηταμε τωρα. παμε για αλλον ασσο και βλεπουμε τι θα κανουμε με Εβανς.

0
Άβαταρ μέλους
Sokos

euroleague
Reactions: 550
Αγαπημένος παίκτης: Vince Carter

Δευ Μάιος 27, 2024 12:51 pm

Jamesharden13 έγραψε:
Δευ Μάιος 27, 2024 12:40 pm
παιδια για τον θεο μην γινει παλι το ιδιο λαθος με ναν για τον θεοοο!!!!ο εβανς πρεπει να ερθει οποσδηποτε ειναι ιδανικο φιτ.Η ομαδα πηγε φ4 ναι ειναι αποτυχια η χρονια ετσι οπω,ς εξελιχθηκε αλλα η ομαδα εχει ποιοτητα να τα παει καλα μεχρι τον νοεμβρη-δεκεμβρη χωρις τον εβανς και μετα να επιστρεψει.Δεν πρεπει να χαθει αυτος ο παιχτης.Προσθηκη εβανς,ντορσει αντι κανααν αναγκαστικα για τα διαβατηρια αν και θα τον ηθελα σαν τρελος τον κανααν με εβανς διπλα του και ανταλλαγη μπραζτεικις ρογκαβοπουλου η αν παμε για υπερβαση και παρουμε 3d τριαρη αντι μπραζτεικις και η ομαδα θα ειναι 1 σκαλι πανω με αυτες τις κινησεις.ΟΜΩΣ ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ Η ΟΜΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΛΗ ΠΗΓΕ Φ4 ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΤΕΞΕΙ ΜΕΧΡΙ ΝΟΕΜΒΡΗ ΔΕΚΕΜΒΡΗ ΧΩΡΙΣ ΕΒΑΝΣ...ΟΧΙ ΠΑΛΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΛΑΘΟΣ ΜΕ ΝΑΝ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ
Δεν ξέρουμε καν σε τι κατάσταση θα ναι ο Evans όταν επιστρέψει. Θα ναι τεράστιο ρίσκο να τον περιμένουμε όλοι σαν μεσσία μετά από τραυματισμό. Δεν μιλάμε για τον Durant.

0
Άβαταρ μέλους
karamelitsa

euroleague
Reactions: 1102
Αγαπημένος παίκτης: Ζιοβάνι
Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός

Δευ Μάιος 27, 2024 12:51 pm

Elvetos έγραψε:
Η Διοίκηση του Ολυμπιακού δεν νομίζω ότι φταίει και δεν νομίζω ότι και ο Σλούκας έχει κάτι εναντίων των Αγγελόπουλων, αν είχαν θέμα δεν θα συζήταγαν το καλοκαίρι 3 ώρες, με τον Μπαρτζώκα έχει θέμα, ο Σλούκας θεωρώ ότι ήθελε να κάτσει απλά ήθελε με τους δικούς του όρους, π.χ. να είναι αρχηγός, να παίζει περισσότερο να τον θεωρεί ο προπονητής του ηγέτη, να παίρνει πιο πολλές αποφάσεις μέσα στον αγωνιστικό χώρο χωρίς τόσες παρεμβάσεις στον ίδιο από τον κόουτς κλπ. Ε ο Μπαρτζώκας δεν συμφωνούσε και κάπου τα σπάσανε, τώρα που πήρε και την κούπα και με MVP νομίζω πιο πολύ χάρηκε που ''την είπε'' στον Μπατζώκα παρά ότι πήρε την κούπα. Και απο τα σχόλια αρκετών Παναθηναικών ακόμα και του προέδρου του Παναθηναικού μάλλον πιο πολύ τους νοιάζει αυτό.

Προφανώς έγιναν λάθη εκατέρωθεν, και εκ των υστέρων όλοι ξέρουμε τι θα μπορούσε να αλλάξει...προσωπικά το λάθος για μένα του Μπαρτζώκα δεν ήταν ότι τα έσπασε με τον Σλούκα άλλα αφού το έκανε δεν φρόντισε να έχει έτοιμη την ενναλακτική λύση...π.χ. έναν James ή Nan να είχε πάρει τώρα αυτή την στιγμή μπορεί να λέγαμε άλλα...δυστυχώς έτσι είναι ο αθλητισμός μια λάθος απόφαση μπορεί να τα αλλάξει όλα.

0
80sLover
Reactions:

Δευ Μάιος 27, 2024 1:01 pm

Τελικα ξερουμε τι ακριβως επαθε ο Εβανς?

assistant

nba
Reactions: 1718
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Isiah Thomas

Δευ Μάιος 27, 2024 1:04 pm

10 σελιδες για το θριαμβο του Παο(sorry καποιες τις προσπερασα....);;;;;;;;ειμαι στο τοπικ των μεταγραφων της ομαδας μου;;;;;;;;;μπραβο παντως θελω να πω στους συν-φιλαθλους μου για την ψυχραιμη ματια τους στα πραγματα......

ΥΓ Μπαρτζωκα ετοιμασου.......ξερεις εσυ.

0
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”