Ολυμπιακός- Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2023-2024
Συντονιστής: Captains
- Coach Periklis
- Reactions: 2263
- Δημοσιεύσεις: 4040
- Εγγραφή: Τρί Μάιος 27, 2014 3:03 am
- Τοποθεσία: Νέα Φιλαδέλφεια
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης , Kobe Bryant
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
1
1

"ο Ολυμπιακός δεν αγοράζεται, είναι κάτι τεράστιο, είναι μία ιδέα"
-
- Reactions: 236
- Δημοσιεύσεις: 329
- Εγγραφή: Τρί Μάιος 16, 2023 3:08 am
- Τοποθεσία: Thessaloniki
- Αγαπημένος παίκτης: Span,hackett,law
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
απο νοεμρβη μεχρι γεναρη θα γυρισει.Δηλαδη αν ειναι ετομος τον φλεβαρη μας χαλαει?Η ομαδα ξαναλεω πηγε φαιναλ φορ και εχει παρει το κυπελλο μην τα μειωνουμε ολα δεν ειμαστε η χειροτερη ομαδα της ευρωπης μπορει ναι μεν η χρονια να ειναι αποτυχια ετσι οπως ηρθαν τα πραγματα αλλα εχουμε ποιοτητα να παμε μεχρι χριστουγεννα.Αν ειναι να παμε σε αλλον παιχτη ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΑΞΙΖΕΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΤΕΞΩ ΠΑΛΙ ΝΑ ΧΑΣΩ ΕΒΑΝΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΕΡΩ ΕΝΑΝ ΜΠΡΑΖΤΕΙΚΙΣ ΣΤΟ ΑΣΣΟ ΔΥΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΛΕΒΑΡΗ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΤΟΝ ΕΒΑΝΣ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ 20ΑΡΕΣHeisenberg έγραψε: ↑Δευ Μάιος 27, 2024 12:49 pmφιλε ο Εβανς θα γυρισει στην καλυτερη Γεναρη. 2ο τραυματισμος σε 1,5 χρονο καθως ειχε και ρηξη αχιλλειου τενοντα περσι. και πες οτι γυριζει Γεναρη ποσο γρηγορα θα βρει τον καλο του εαυτο και θα βρει ρυθμο.ζησε μαη μου. θα εχει χαθει η χρονια.τι συζηταμε τωρα. παμε για αλλον ασσο και βλεπουμε τι θα κανουμε με Εβανς.
0
-
- Reactions: 648
- Δημοσιεύσεις: 923
- Εγγραφή: Πέμ Μάιος 02, 2024 8:15 pm
- Αγαπημένος παίκτης: ΔΔ
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Απο την συνέντευξη τύπου, θα συμφωνήσω μαζί σου οτι σίγουρα μεγάλο μέρος της χαράς του, οφείλεται στο γεγονός οτι την είπε στον Μπαρτζώκα; αυτό είναι ξεκάθαρο.karamelitsa έγραψε: ↑Δευ Μάιος 27, 2024 12:51 pmΗ Διοίκηση του Ολυμπιακού δεν νομίζω ότι φταίει και δεν νομίζω ότι και ο Σλούκας έχει κάτι εναντίων των Αγγελόπουλων, αν είχαν θέμα δεν θα συζήταγαν το καλοκαίρι 3 ώρες, με τον Μπαρτζώκα έχει θέμα, ο Σλούκας θεωρώ ότι ήθελε να κάτσει απλά ήθελε με τους δικούς του όρους, π.χ. να είναι αρχηγός, να παίζει περισσότερο να τον θεωρεί ο προπονητής του ηγέτη, να παίρνει πιο πολλές αποφάσεις μέσα στον αγωνιστικό χώρο χωρίς τόσες παρεμβάσεις στον ίδιο από τον κόουτς κλπ. Ε ο Μπαρτζώκας δεν συμφωνούσε και κάπου τα σπάσανε, τώρα που πήρε και την κούπα και με MVP νομίζω πιο πολύ χάρηκε που ''την είπε'' στον Μπατζώκα παρά ότι πήρε την κούπα. Και απο τα σχόλια αρκετών Παναθηναικών ακόμα και του προέδρου του Παναθηναικού μάλλον πιο πολύ τους νοιάζει αυτό.Elvetos έγραψε: ↑Δευ Μάιος 27, 2024 12:31 pmΠαρακαλουθώ το συγκεκριμένο thread εδώ και καιρό - δεν έχω άμεσο ενδιαφέρον βέβαια καθότι δεν με πολυνοιαζουν οι κινήσεις του Ολυμπιακού. Βλέπω αυτή την πίκρα που υπάρχει γύρω απο τον Σλούκα, και το γεγονός οτι άφησε τον Ολυμπιακό μετά απο 8 χρόνια. Βλέπω και τις συνεντεύξεις τύπου του Σλούκα, και ιδιαίτερα την χθεσινή - - και ο τύπος βγάζει ξεκάθαρο μίσος ενάντιον του Ολυμπιακού. Επειδή πραγματικά δεν μου δίνει την εντύπωση οτι έχει τον χαρακτήρα του Σπανούλη, εσείς δεν αναρωτιέστε πως κατάφερε η διοίκηση και ο προπονητής του Ολυμπιακού να κάνουν αυτό τον άνθρωπο να αισθάνεται έτσι και να βγάζει τέτοιο μίσος? Δηλαδή, βλέπω κατηγορείτε τον Σλούκα, αλλά ειλικρινά, αν είχε γίνει κάτι τέτοιο στην ομάδα μου, εγώ θα κατηγορούσα πρώτα διοίκηση και προπονητή, και μετά τον αθλητή.
Προφανώς έγιναν λάθη εκατέρωθεν, και εκ των υστέρων όλοι ξέρουμε τι θα μπορούσε να αλλάξει...προσωπικά το λάθος για μένα του Μπαρτζώκα δεν ήταν ότι τα έσπασε με τον Σλούκα άλλα αφού το έκανε δεν φρόντισε να έχει έτοιμη την ενναλακτική λύση...π.χ. έναν James ή Nan να είχε πάρει τώρα αυτή την στιγμή μπορεί να λέγαμε άλλα...δυστυχώς έτσι είναι ο αθλητισμός μια λάθος απόφαση μπορεί να τα αλλάξει όλα.
Σχετικά με το δεύτερο σκέλος της απάντησης σου όμως, αν ο Μπαρτζώκας όντως δεν δίνει σε τέτοιους παίκτες την ελευθερία που θέλουν, τι σε κάνει να πιστεύεις οτι ο Ναν ή ο James θα στέριωναν σε αυτήν την
ομάδα.
0
-
- Reactions: 1502
- Δημοσιεύσεις: 3608
- Εγγραφή: Δευ Μάιος 31, 2021 1:13 pm
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Vasilis Spanoulis
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
Και να θέλουν δεν το ξανακάνουν αυτό γιατί θα χάσουν τον κόσμο. Θα φέρουμε καλό παίχτη που δεν θα είναι ο Έβανς λόγω του τραυματισμού του. Εγώ πιστεύω γη και ύδωρ για Τζέιμς ή Μίσιτς εκτός αν παίξει στην πιάτσα και κάνας άλλος αμερικάνος τύπου Ναν σε ικανότητες! Κάποιο ρίσκο επίσης με Πόρτερ θα ήταν καλό!Jamesharden13 έγραψε: ↑Δευ Μάιος 27, 2024 1:10 pmαπο νοεμρβη μεχρι γεναρη θα γυρισει.Δηλαδη αν ειναι ετομος τον φλεβαρη μας χαλαει?Η ομαδα ξαναλεω πηγε φαιναλ φορ και εχει παρει το κυπελλο μην τα μειωνουμε ολα δεν ειμαστε η χειροτερη ομαδα της ευρωπης μπορει ναι μεν η χρονια να ειναι αποτυχια ετσι οπως ηρθαν τα πραγματα αλλα εχουμε ποιοτητα να παμε μεχρι χριστουγεννα.Αν ειναι να παμε σε αλλον παιχτη ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΑΞΙΖΕΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΤΕΞΩ ΠΑΛΙ ΝΑ ΧΑΣΩ ΕΒΑΝΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΕΡΩ ΕΝΑΝ ΜΠΡΑΖΤΕΙΚΙΣ ΣΤΟ ΑΣΣΟ ΔΥΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΛΕΒΑΡΗ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΤΟΝ ΕΒΑΝΣ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ 20ΑΡΕΣHeisenberg έγραψε: ↑Δευ Μάιος 27, 2024 12:49 pmφιλε ο Εβανς θα γυρισει στην καλυτερη Γεναρη. 2ο τραυματισμος σε 1,5 χρονο καθως ειχε και ρηξη αχιλλειου τενοντα περσι. και πες οτι γυριζει Γεναρη ποσο γρηγορα θα βρει τον καλο του εαυτο και θα βρει ρυθμο.ζησε μαη μου. θα εχει χαθει η χρονια.τι συζηταμε τωρα. παμε για αλλον ασσο και βλεπουμε τι θα κανουμε με Εβανς.
1
1

- karamelitsa
- Reactions: 1102
- Δημοσιεύσεις: 1817
- Εγγραφή: Τρί Ιούλ 18, 2023 11:58 am
- Τοποθεσία: Athens
- Αγαπημένος παίκτης: Ζιοβάνι
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
- Προειδοποιήσεις:
1
Γιατί μας πείραξε βρε συ, ειδικά με τον τρόπο που ήρθε με 2 παίκτες που θα μπορούσαν να τους έχουμε στο δυναμικό μας φέτος. Μετά το χτεσινό οι περισσότεροι είναι δύσκολο να μείνουμε ψύχραιμοι, όσοι τα καταφέρνουν μπράβο τους και το εννοώ, μακάρι να το μπορούσα και εγώ. Ανοίγω αθλητικές αποιστοσελίδες και μου έρχεται ειλικρινά να ξεράσω, παρακολουθώ τον Ολυμπιακό στο μπάσκετ από το 1991...το χτεσινό μαζί με το περσυνό με τον Γιούλ είναι ότι χειρότερο έχω νιώσει ποτέ όσον αφοράσ το μπάσκετ...αν πέρυσι που έμεινε ''σοβαρό'' τραύμα μετά την ήττα με την Ρεάλ, βλέποντας τον Σλούκα να κάνει παπάδες εχτές και να σηκώνει την κούπα με αποτελείωσε...θα το ξεπεράσω φυσικά εν καιρό, άλλα δύσκολα θα το ξεχάσω.assistant77 έγραψε: ↑Δευ Μάιος 27, 2024 1:04 pm10 σελιδες για το θριαμβο του Παο(sorry καποιες τις προσπερασα....);;;;;;;;ειμαι στο τοπικ των μεταγραφων της ομαδας μου;;;;;;;;;μπραβο παντως θελω να πω στους συν-φιλαθλους μου για την ψυχραιμη ματια τους στα πραγματα......
ΥΓ Μπαρτζωκα ετοιμασου.......ξερεις εσυ.
0
- karamelitsa
- Reactions: 1102
- Δημοσιεύσεις: 1817
- Εγγραφή: Τρί Ιούλ 18, 2023 11:58 am
- Τοποθεσία: Athens
- Αγαπημένος παίκτης: Ζιοβάνι
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
- Προειδοποιήσεις:
1
Εδώ την πάλεψε με τον Σπανούλη, που είναι δύσκολος χαρακτήρας, σε κάθε περίπτωση οι άνθρωποι αλλάζουμε, το χτεσινό ελπίζω και ευχομαι να έγινε μάθημα και στον Μπαρτζώκα, επειδή κάτι μας δούλεψε κάποια στιγμή δεν σημαίνει ότι θα μας δουλεύει πάντα....από τα λάθη μαθαίνουμε και βελτιωνόμαστε.Elvetos έγραψε: ↑Δευ Μάιος 27, 2024 1:13 pmΑπο την συνέντευξη τύπου, θα συμφωνήσω μαζί σου οτι σίγουρα μεγάλο μέρος της χαράς του, οφείλεται στο γεγονός οτι την είπε στον Μπαρτζώκα; αυτό είναι ξεκάθαρο.karamelitsa έγραψε: ↑Δευ Μάιος 27, 2024 12:51 pm
Η Διοίκηση του Ολυμπιακού δεν νομίζω ότι φταίει και δεν νομίζω ότι και ο Σλούκας έχει κάτι εναντίων των Αγγελόπουλων, αν είχαν θέμα δεν θα συζήταγαν το καλοκαίρι 3 ώρες, με τον Μπαρτζώκα έχει θέμα, ο Σλούκας θεωρώ ότι ήθελε να κάτσει απλά ήθελε με τους δικούς του όρους, π.χ. να είναι αρχηγός, να παίζει περισσότερο να τον θεωρεί ο προπονητής του ηγέτη, να παίρνει πιο πολλές αποφάσεις μέσα στον αγωνιστικό χώρο χωρίς τόσες παρεμβάσεις στον ίδιο από τον κόουτς κλπ. Ε ο Μπαρτζώκας δεν συμφωνούσε και κάπου τα σπάσανε, τώρα που πήρε και την κούπα και με MVP νομίζω πιο πολύ χάρηκε που ''την είπε'' στον Μπατζώκα παρά ότι πήρε την κούπα. Και απο τα σχόλια αρκετών Παναθηναικών ακόμα και του προέδρου του Παναθηναικού μάλλον πιο πολύ τους νοιάζει αυτό.
Προφανώς έγιναν λάθη εκατέρωθεν, και εκ των υστέρων όλοι ξέρουμε τι θα μπορούσε να αλλάξει...προσωπικά το λάθος για μένα του Μπαρτζώκα δεν ήταν ότι τα έσπασε με τον Σλούκα άλλα αφού το έκανε δεν φρόντισε να έχει έτοιμη την ενναλακτική λύση...π.χ. έναν James ή Nan να είχε πάρει τώρα αυτή την στιγμή μπορεί να λέγαμε άλλα...δυστυχώς έτσι είναι ο αθλητισμός μια λάθος απόφαση μπορεί να τα αλλάξει όλα.
Σχετικά με το δεύτερο σκέλος της απάντησης σου όμως, αν ο Μπαρτζώκας όντως δεν δίνει σε τέτοιους παίκτες την ελευθερία που θέλουν, τι σε κάνει να πιστεύεις οτι ο Ναν ή ο James θα στέριωναν σε αυτήν την
ομάδα.
0
-
- Reactions: 1502
- Δημοσιεύσεις: 3608
- Εγγραφή: Δευ Μάιος 31, 2021 1:13 pm
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Vasilis Spanoulis
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
Aυτος ειχε πει και καλα περυσι οτι θα ηθελε να παιξει στον Ολυμπιακο. Ελαφρα την καρδια βεβαια.TakeshyKurosawa1 έγραψε: ↑Δευ Μάιος 27, 2024 1:23 pmΒγήκε δημοσίευμα από gazzetta που είναι το καλύτερο σάιτ ότι κοιτάμε Φουρνιέ μαζί με Βιλερμπάν! Αν είναι αλήθεια και μας πάρουν τον παίχτη η Βιλερμπάν ας το κλείσουμε το μαγαζάκι!
Εννοειται οτι μας τελειωνει ο Εβανς. Πλακα κανετε; Ακομα και να επιστρεψει νωρις, ποιος σου εγγυαται οτι δε θα ξανασακατευτει; Παικτης που εχει περασει 2 φορες σκληρο τραυματισμο, σημαινει οτι ειναι επιρρεπης.
0
- karamelitsa
- Reactions: 1102
- Δημοσιεύσεις: 1817
- Εγγραφή: Τρί Ιούλ 18, 2023 11:58 am
- Τοποθεσία: Athens
- Αγαπημένος παίκτης: Ζιοβάνι
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
- Προειδοποιήσεις:
1
O Φουρνιέ τα τελευταία 2 χρόνια έχει πέσει αρκετά στο NBA, προφανώς μάλλον αρχίζει και κοιτάζει και Ευρώπη, έχει εκφραστεί κολακευτικά στο παρελθόν για την ομάδα μας, οπότε αν βγει στην αγορά τον παίρνεις ΕΧΤΕΣ!!!TakeshyKurosawa1 έγραψε: ↑Δευ Μάιος 27, 2024 1:23 pmΒγήκε δημοσίευμα από gazzetta που είναι το καλύτερο σάιτ ότι κοιτάμε Φουρνιέ μαζί με Βιλερμπάν! Αν είναι αλήθεια και μας πάρουν τον παίχτη η Βιλερμπάν ας το κλείσουμε το μαγαζάκι!
0
-
- Reactions: 1241
- Δημοσιεύσεις: 1046
- Εγγραφή: Πέμ Ιούλ 13, 2023 12:42 pm
- Τοποθεσία: Αθήνα
- Αγαπημένος παίκτης: Gary Payton
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
- Coach Periklis
- Reactions: 2263
- Δημοσιεύσεις: 4040
- Εγγραφή: Τρί Μάιος 27, 2014 3:03 am
- Τοποθεσία: Νέα Φιλαδέλφεια
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης , Kobe Bryant
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
ΞεκινήσαμεTakeshyKurosawa1 έγραψε: ↑Δευ Μάιος 27, 2024 1:23 pmΒγήκε δημοσίευμα από gazzetta που είναι το καλύτερο σάιτ ότι κοιτάμε Φουρνιέ μαζί με Βιλερμπάν! Αν είναι αλήθεια και μας πάρουν τον παίχτη η Βιλερμπάν ας το κλείσουμε το μαγαζάκι!

Με ρεγουλα οι δόσεις μονάχα
Υπέρβαση μόνο για Φουρνιε. Το πήραν πάνω τους οι Αγγελόπουλοι. Αν δεν κάτσει θα κοιτάξουν για Ελαιζα Μήτρου Λονγκ
3
3

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Coach Periklis την Δευ Μάιος 27, 2024 1:43 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
"ο Ολυμπιακός δεν αγοράζεται, είναι κάτι τεράστιο, είναι μία ιδέα"
-
- Reactions: 1502
- Δημοσιεύσεις: 3608
- Εγγραφή: Δευ Μάιος 31, 2021 1:13 pm
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Vasilis Spanoulis
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
Θα φανεί με τη Γαλλία σε τι φόρμα είναι. Μιλάμε για παίχτη που έριχνε εικοσάρες στο NBA. Είναι εμφανώς καλύτερος παίχτης από τον Ναν στα καλά του. Κουβάλησε και τη Γαλλία πόσες φορές. Για μένα αν είναι καλά το ρισκάρεις και τον κλείνεις μαζί με τον Πόρτερ που θα σου βγει πιο οικονομικά τώρα κιόλας.karamelitsa έγραψε: ↑Δευ Μάιος 27, 2024 1:29 pmO Φουρνιέ τα τελευταία 2 χρόνια έχει πέσει αρκετά στο NBA, προφανώς μάλλον αρχίζει και κοιτάζει και Ευρώπη, έχει εκφραστεί κολακευτικά στο παρελθόν για την ομάδα μας, οπότε αν βγει στην αγορά τον παίρνεις ΕΧΤΕΣ!!!TakeshyKurosawa1 έγραψε: ↑Δευ Μάιος 27, 2024 1:23 pmΒγήκε δημοσίευμα από gazzetta που είναι το καλύτερο σάιτ ότι κοιτάμε Φουρνιέ μαζί με Βιλερμπάν! Αν είναι αλήθεια και μας πάρουν τον παίχτη η Βιλερμπάν ας το κλείσουμε το μαγαζάκι!
0
-
- Reactions: 891
- Δημοσιεύσεις: 1398
- Εγγραφή: Σάβ Σεπ 22, 2012 7:51 pm
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Doncic
- Προειδοποιήσεις:
5
Πολύ καλός παίκτης ο Φουρνιερ αλλά δεν ήταν ποτέ καλύτερος παίκτης του Ναν στα καλύτερα του.TakeshyKurosawa1 έγραψε: ↑Δευ Μάιος 27, 2024 1:41 pmΘα φανεί με τη Γαλλία σε τι φόρμα είναι. Μιλάμε για παίχτη που έριχνε εικοσάρες στο NBA. Είναι εμφανώς καλύτερος παίχτης από τον Ναν στα καλά του. Κουβάλησε και τη Γαλλία πόσες φορές. Για μένα αν είναι καλά το ρισκάρεις και τον κλείνεις μαζί με τον Πόρτερ που θα σου βγει πιο οικονομικά τώρα κιόλας.karamelitsa έγραψε: ↑Δευ Μάιος 27, 2024 1:29 pm
O Φουρνιέ τα τελευταία 2 χρόνια έχει πέσει αρκετά στο NBA, προφανώς μάλλον αρχίζει και κοιτάζει και Ευρώπη, έχει εκφραστεί κολακευτικά στο παρελθόν για την ομάδα μας, οπότε αν βγει στην αγορά τον παίρνεις ΕΧΤΕΣ!!!
1
1

-
- Reactions: 1718
- Δημοσιεύσεις: 2549
- Εγγραφή: Τρί Ιουν 21, 2022 10:42 am
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Isiah Thomas
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
αυτο που σε πειραξε φιλε μου(κι οχι μονο εσενα φυσικα)ειναι οτι το σηκωσε ο Παο,οχι η εικονα της ομαδας σου και η αποδοση της.....ΑΝ ο Παο ηταν παλι 16ος θα συζηταγαμε εδω μεσα για τη μεγαλη υπερβαση της ομαδας μας που παροτι εχασε τον καλυτερο παιχτη και MVP της λιγκας(για το Σλουκα ουτε καν θα θυμομασταν φυσικα)και παρα τις τεραστιες αντιξοοτητες μες στη χρονια καταφερε να ειναι παλι με διπλο break στο φαιναλ-4 οπου επεσε στο μεγαθηριο πανω κι αποκλειστηκε.......λεω λαθος;;;;;;;;;karamelitsa έγραψε: ↑Δευ Μάιος 27, 2024 1:16 pmΓιατί μας πείραξε βρε συ, ειδικά με τον τρόπο που ήρθε με 2 παίκτες που θα μπορούσαν να τους έχουμε στο δυναμικό μας φέτος. Μετά το χτεσινό οι περισσότεροι είναι δύσκολο να μείνουμε ψύχραιμοι, όσοι τα καταφέρνουν μπράβο τους και το εννοώ, μακάρι να το μπορούσα και εγώ. Ανοίγω αθλητικές αποιστοσελίδες και μου έρχεται ειλικρινά να ξεράσω, παρακολουθώ τον Ολυμπιακό στο μπάσκετ από το 1991...το χτεσινό μαζί με το περσυνό με τον Γιούλ είναι ότι χειρότερο έχω νιώσει ποτέ όσον αφοράσ το μπάσκετ...αν πέρυσι που έμεινε ''σοβαρό'' τραύμα μετά την ήττα με την Ρεάλ, βλέποντας τον Σλούκα να κάνει παπάδες εχτές και να σηκώνει την κούπα με αποτελείωσε...θα το ξεπεράσω φυσικά εν καιρό, άλλα δύσκολα θα το ξεχάσω.assistant77 έγραψε: ↑Δευ Μάιος 27, 2024 1:04 pm10 σελιδες για το θριαμβο του Παο(sorry καποιες τις προσπερασα....);;;;;;;;ειμαι στο τοπικ των μεταγραφων της ομαδας μου;;;;;;;;;μπραβο παντως θελω να πω στους συν-φιλαθλους μου για την ψυχραιμη ματια τους στα πραγματα......
ΥΓ Μπαρτζωκα ετοιμασου.......ξερεις εσυ.
1
1

- Sharp Shooter
- Reactions: 1087
- Δημοσιεύσεις: 744
- Εγγραφή: Τρί Ιούλ 10, 2018 8:08 pm
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Nashty
- Προειδοποιήσεις:
0
Θα ήθελα να σταθώ σε αυτό. Συμφωνώ απόλυτα. Όσο κι αν μας πονάει που πήρε ο αιώνιος την κούπα, είναι μιας πρώτης τάξης ευκαιρία να γίνουμε κι εμείς, χωρίς μιζέριες και δικαιολογίες, ισχυρότεροι.coach blue έγραψε: ↑Δευ Μάιος 27, 2024 12:10 pmΤο οτι το πηρε ο παναθηναικος ειναι δωρο ωστε να μην κρυφτουν αυτα τα προβληματα κατω απο το χαλακι . Θα ηταν βολικο για την ομαδα μας να το παρει η ρεαλ . Θα λεγαμε οτι ηταν ανικητη αφου κερδισε και τον τελικο .
Επίσης δεν ξέρω αν το έχει πει και κανεις αλλά σε όλες τις Ευρωλιγκες που πήραμε διαδεχτήκαμε τον Παναθηναϊκό στο θρόνο.
1996 ο Παο και μετά εμείς, το 1997
2011 ο Παο και μετά εμείς το 2012 και μάλιστα με back to back το 2013
2024 ο Παο, λέτε να ξαναγίνει το 2025..;
Ειναι λογικό να υπάρχει κατήφεια και μεγάλη απογοήτευση, αλλά η ομάδα μας ΕΙΝΑΙ καλή και αρκούν δυο τρεις προσεκτικές και ποιοτικές κινήσεις για να διεκδικήσουμε με καλές προοπτικές την Ευρωλίγκα του 2025. Μακαρι να βαλουν όλοι μυαλό.
1
1

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Sharp Shooter την Δευ Μάιος 27, 2024 1:53 pm, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
“Maybe now you could say I didn't play a second, but in five years, you guys are going to forget. In ten years I'll still be a champion. In 20 years I'll tell my kids I probably started, and in 30 years I'll probably tell them I got the MVP.”