Ολυμπιακός- Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2023-2024
Συντονιστής: Captains
- Coach Periklis
- Reactions: 2043
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης , Kobe Bryant
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
0
"ο Ολυμπιακός δεν αγοράζεται, είναι κάτι τεράστιο, είναι μία ιδέα"
-
- Reactions: 1445
- Αγαπημένος παίκτης: Vasilis Spanoulis
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
- karamelitsa
- Reactions: 954
- Αγαπημένος παίκτης: Ζιοβάνι
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
- Προειδοποιήσεις:
1
Eχεις δίκιο για τις δηλώσεις...για τον κόσμο το είπες, μετά την ήττα με την Ρεάλ πέρυσι που μας στοίχισε σε όλους μας, ο κόσμος συνέχισε να αγκαλιάζει την ομάδα, αγόρασε όλα τα διαρκείας σε υψηλότερες τιμές μάλιστα σε ένα γήπεδο αχούρι που ούτε κλιματισμό δεν έχει...ο κόσμος στηρίζει και θα στηρίζει άλλα μην πατας συνεχώς στην τρέλα του και την καψούρα του, γιατί ειδικά ο κόσμος του Ολυμπιακού δεν είναι χαζός, το ΣΚ αυτό δέχτηκε ένα τεράστιο πλήγμα στο χέρι της ομάδας είναι να το αλλάξει με έργα και πράξεις.Coach Periklis έγραψε: ↑Δευ Μάιος 27, 2024 3:53 pmοι δηλώσεις έγιναν μετά τον μικρο τελικό, όχι μετά την κατάκτηση του ΠΑΟ , ας δούμε αν και κρατάω μικρό καλάθι
όσον αφορά το αν οι οπαδοί είναι σε θέση να αποδεχτούν μια τέτοια προσέγγιση , η απάντηση νομίζω είναι εμφανής τα τελευταία 2 χρόνια ( ίσως και 3 )
0
Νομίζω ότι κατάλαβαν τι πρέπει να κάνουν. Δεν γινόταν να βγουν να δηλώσουν «πάει τελειώσαμε καταστραφήκαμε».
Αν το δεις εντελώς ψυχρά, επιτυχία ήταν όντως, δεν ήμασταν για παραπάνω μετά την ποιοτική υποβάθμιση του περσινού ρόστερ. Το μεγάλο παράπονο είναι γιατί έγινε αυτό αντί για την αναβάθμιση που θα μας εκτόξευε πιθανώς.
Τέλος πάντων, τώρα που ο αντίπαλος δεν είναι στις τελευταίες θέσεις της EL και δεν τον κερδίζουμε με κάθε τρόπο στην Ελλάδα (ίσα ίσα που για εμένα ξεκινα σαν φαβορί για back to back EL και φυσικά στην Α1), λογικά θα υπάρξει πίεση να γίνουμε πιο ανταγωνιστικοί. Μπορεί να μας βγει και σε καλό αυτό το Φ4 στην συνέχεια.
Αν το δεις εντελώς ψυχρά, επιτυχία ήταν όντως, δεν ήμασταν για παραπάνω μετά την ποιοτική υποβάθμιση του περσινού ρόστερ. Το μεγάλο παράπονο είναι γιατί έγινε αυτό αντί για την αναβάθμιση που θα μας εκτόξευε πιθανώς.
Τέλος πάντων, τώρα που ο αντίπαλος δεν είναι στις τελευταίες θέσεις της EL και δεν τον κερδίζουμε με κάθε τρόπο στην Ελλάδα (ίσα ίσα που για εμένα ξεκινα σαν φαβορί για back to back EL και φυσικά στην Α1), λογικά θα υπάρξει πίεση να γίνουμε πιο ανταγωνιστικοί. Μπορεί να μας βγει και σε καλό αυτό το Φ4 στην συνέχεια.
1
1

- karamelitsa
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Κάποιοι παίκτες θέλουν χώρο να λάμψουν, τέτοιες περιπτώσεις είναι και ο Σπανούλης και ο Σλούκας, όταν πέφτεις σε τέτοιες περιπτώσεις βάζεις λίγο πίσω τον εγωισμό και κοιτάς ποιο είναι το συμφέρον της ομάδας....εμείς δεν το κάναμε και δεν είχαμε και εναλλακτική, αγαπάμε Μπαρτζώκα άλλα όπως και να το κάνουμε έγινε μεγάλη γκάφα με τον Σλούκα το καλοκαίρι άλλα και το ότι δεν τον αντικαταστήσαμε ποτέ ουσιαστικά.TakeshyKurosawa1 έγραψε: ↑Δευ Μάιος 27, 2024 3:53 pmΤο λάθος του Μπαρτζώκα είναι ότι δεν συμπεριέλαβε στο σύνολο που δημιούργησε προσωπικότητα και clutchness. Αυτό είναι που δίνει τις κούπες. Γενικά ο Σλούκας είναι περίπτωση Σπανούλη από την ανάποδη σε πιο μεγάλη ηλικία. Έπαιξε το μπάσκετ καριέρας του στον ΠΑΟ.
0
- lefpan
- Reactions: 1919
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Ζάρκο, Fast Eddie
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
4
Οι άστοχες δηλώσεις, που λες, δεν είναι καθόλου άστοχες. Είναι ακριβώς το πνεύμα του Ολυμπιακού, όπως εκφράζεται από τον προπονητή και από τον αρχηγό.karamelitsa έγραψε: ↑Δευ Μάιος 27, 2024 3:46 pm...άλλα να με συμπαθάς από τις άστοχες δηλώσεις τόσο του Μπαρτζώκα όσο και του Παπανικολάου νιώθω ότι δεν έχουν πάρει χαμπάρι τι έγινε ή απλά δεν τους νοιάζει...ελπίζω πραγματικά το ελπιζω να κάνω λάθος, και τα παθήματα να έγιναν μαθήματα.....
Αν δεν αρέσουν σε κάποιους, τι να κάνουμε;
Αυτοί εκφράζουν τη φιλοσοφία της ομάδας, όχι ο καραμελίτσας και ο λεφπάν.
0
I never thought there were corners in time
Till I was told to stand in one
- lefpan
- Reactions: 1919
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Ζάρκο, Fast Eddie
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
4
Να δούμε πόσα χρόνια θα τσαμπουνάμε την "γκάφα" με τον Σλούκα και το ότι τον έδιωξε ο Μπαρτζώκας.karamelitsa έγραψε: ↑Δευ Μάιος 27, 2024 4:00 pmΚάποιοι παίκτες θέλουν χώρο να λάμψουν, τέτοιες περιπτώσεις είναι και ο Σπανούλης και ο Σλούκας, όταν πέφτεις σε τέτοιες περιπτώσεις βάζεις λίγο πίσω τον εγωισμό και κοιτάς ποιο είναι το συμφέρον της ομάδας....εμείς δεν το κάναμε και δεν είχαμε και εναλλακτική, αγαπάμε Μπαρτζώκα άλλα όπως και να το κάνουμε έγινε μεγάλη γκάφα με τον Σλούκα το καλοκαίρι άλλα και το ότι δεν τον αντικαταστήσαμε ποτέ ουσιαστικά.
Πάρτε το χαμπάρι: Ο Σλούκας ήθελε να φύγει και έφυγε. Και μάλιστα χωρίς να το εμφανίσει ως δική του επιλογή. Για δεύτερη φορά.
Όλα τα άλλα είναι να είχαμε να λέγαμε.
0
I never thought there were corners in time
-
- Reactions: 891
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Doncic
- Προειδοποιήσεις:
5
Δίκιο έχετε ρε παιδιά, αλλά γιατί να πρέπει να είστε μόνιμα υπόδειγμα ενός τέτοιου πειράματος? Γιατί να μην αλλάξει δηλαδή και να παρθούν 2-3 σταρς ?lefpan έγραψε: ↑Δευ Μάιος 27, 2024 3:14 pmΚατ' αρχάς, θα ήθελα να σου δώσω ένα μεγάλο up thumb για την ανάρτησή σου, που είναι πραγματική όαση μέσα σε όλον αυτόν τον ορυμαγδό κλάψας και αφορισμών που κυριαρχούν στο τόπικ.Gll2912 έγραψε: ↑Δευ Μάιος 27, 2024 2:20 amΟ Ολυμπιακός δεν είναι απλά μία ομάδα στην Euroleague. Είναι για χρόνια ένα διαφορετικό υπόδειγμα. Σε οργανωτικό και αγωνιστικό επίπεδο.
Οποιαδήποτε ομάδα -από αυτές που προκρίθηκαν στο F4 – και να κέρδιζε την φετινή χρονιά θα επιβεβαίωνε μία δεδομένη «συνταγή»: Μπάτζετ 3, 4 δεκάδων εκατομμυρίων παίκτες εγνωσμένης αξίας (stars) + ένας ικανότατος προπονητής = Τρόπαιο κατά 70% (συμβόλαιο δεν έχει κανείς).
Σε περίπτωση που ο Ολυμπιακός έπαιρνε (ειδικά) φέτος την Euroleague δεν θα μιλούσαμε για κατάκτηση ενός τροπαίου, αλλά για μια ριζική ανατροπή νοοτροπιών στην διοργάνωση και στο ευρωπαϊκό μπάσκετ γενικότερα.
Με αυτό θέλω να επισημάνω ότι ο Ολυμπιακός (άθελά του ίσως) έχει – αντικειμενικά- έναν στόχο μεγαλύτερου εύρους από κάθε αντίπαλο, τον οποίο, προφανώς, δεν πέτυχε φέτος. Όμως η μέχρι στιγμής σταθερότητά του στις κορυφαίες τετράδες δείχνει ότι είναι δυνατόν να συμβεί.
Νομίζω ότι αξίζει τον κόπο να στηρίξει κανείς αυτό το εγχείρημα. Ιδίως από την στιγμή που στην «διαδρομή» προσφέρει μεγάλες συγκινήσεις αν αναγνωρίσει κανείς την ιδιαιτερότητά του.
Όχι γιατί το εγχείρημα μπορεί να «εγγυηθεί κούπες», τουναντίον θα έλεγα. Όμως αν δικαιωθεί έστω άπαξ θα γράψει ιστορία και δεν μπορεί παρά να έχει συνέχεια. Θα είναι από αυτές τις «κούπες» που θα μνημονεύονται για δεκαετίες ολόκληρες.
Για να μην φύγω (εντελώς) από το topic νομίζω ότι σε αυτή την λογική πρέπει να διαμορφωθεί η μεταγραφική τακτική.
Με παίκτες μεγαλύτερης ποιότητας (ποιός μπορεί να πει όχι σε αυτό;) αλλά με κριτήριο την συμβολή τους στο είδος του μπάσκετ που παίζει ο Ολυμπιακός.
Το οποίο είναι ένα μπάσκετ που μπορεί να γίνει ταυτοτικό για το ευρωπαϊκό μπάσκετ και το βγάλει από τον ρόλο του «προκρίνω παίχτες για να μετακομίζουν στις ΗΠΑ» .
Θα έδινα έμφαση στην περιφέρεια στις θέσεις «1» και «3». Αναζητώντας το να αξιοποιηθεί στο έπακρο η ισχυρή frontline. Για ονόματα έχουμε όλο το καλοκαίρι...
Το μόνο που θα ήθελα να συμπληρώσω είναι ότι για τα τελευταία 3 χρόνια ο Ολυμπιακός του Μπαρτζώκα αποτελεί πράγματι ένα διαφορετικό υπόδειγμα και σε επίπεδο παιχνιδιού, καθαρά αγωνιστικά. Ο Μπαρτζώκας έχει λανσάρει (έχει πατεντάρει θα μπορούσα να πω) ένα τρόπο παιχνιδιού όπου η πάσα υπερισχύει της ντρίμπλας. Αυτό που πολλοί εδώ μέσα το αναφέρουν ειρωνικά ως "κομμουνιστικό μπάσκετ". Με αυτό το μοντέλο ο άνθρωπος κατάφερε 3 χρόνια τώρα να βγάλει από τη μύγα ξύγκι! Και αυτό όσοι ξέρουν από μπάσκετ του το αναγνωρίζουν (δεν τον έβγαλαν τυχαία οι συνάδελφοί του δυό χρονιές συνεχόμενα προπονητή της χρονιάς).
Αυτό ο Ολυμπιακός πρέπει να το κρατήσει και να χτίσει πάνω εκεί. Δεν θέλει πολύ: 2-3 διορθωτικές κινήσεις στοχευμένες με καλούς παίκτες και η ομάδα είναι έτοιμη για μεγάλα πράγματα (όπως ήταν και πέρυσι, που κυριαρχούσε στην Ευρώπη). Η κατάκτηση της κούπας θα έλθει και με αυτόν τον τρόπο, και θα είναι πιό γλυκειά από την "κλασσική συνταγή" (μπάτζετ 30+ εκ. με παίκτες εγνωσμένης αξίας).
Η ερώτηση είναι: οι οπαδοί του είναι σε θέση να αποδεχτούν μιά τέτοια προσέγγιση; Σε αυτό έχω σοβαρότατες επιφυλάξεις.
Και πάλι, μπράβο για την ανάρτησή σου!
Ποιος είναι ο στόχος στην τελική να το σηκώσουμε με το ελάχιστον δυνατό μπάτζετ?
Εάν αυτός είναι ο στόχος οκ να το προσπαθήσετε. Εμένα πάλι ποιο πολύ εγωισμός του Μπαρτζώκα μου φαίνονται όλα αυτά για να είμαι ειλικρινής , ότι είμαι τόσο μάγκας που θα πάω να το πάρω έτσι με τους δικούς μου όρους .
0
- karamelitsa
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Δεν έχει νόημα πλέον άλλα δεν έχω την ίδια άποψη, αλλιώς δεν θα πήγαινε στο ραντεβού με τους Αφους και δεν θα καθότανε 3-4 ώρες...ενώ λόγω δουλειάς ξέρω από το περιβάλλον του Dpg ότι ο Σλούκας ήταν αρνητικός να έρθει στον Παναθηναικό και το φοβόταν όωπς και η σύζυγός του, το πολύ ψηστήρι, ο ρόλος του, και φυσικά τα λεφτά τον έκαναν να αλλάξει γνώμη. Στην τελική οκ έφυγε όπως έφυγε, πάει αυτό, εμεις τι κάναμε για να τον αντικαταστήσουμε?? Ποιον πήραμε στην θέση του στο ίδιο επίπεδο?lefpan έγραψε: ↑Δευ Μάιος 27, 2024 4:11 pmΝα δούμε πόσα χρόνια θα τσαμπουνάμε την "γκάφα" με τον Σλούκα και το ότι τον έδιωξε ο Μπαρτζώκας.karamelitsa έγραψε: ↑Δευ Μάιος 27, 2024 4:00 pmΚάποιοι παίκτες θέλουν χώρο να λάμψουν, τέτοιες περιπτώσεις είναι και ο Σπανούλης και ο Σλούκας, όταν πέφτεις σε τέτοιες περιπτώσεις βάζεις λίγο πίσω τον εγωισμό και κοιτάς ποιο είναι το συμφέρον της ομάδας....εμείς δεν το κάναμε και δεν είχαμε και εναλλακτική, αγαπάμε Μπαρτζώκα άλλα όπως και να το κάνουμε έγινε μεγάλη γκάφα με τον Σλούκα το καλοκαίρι άλλα και το ότι δεν τον αντικαταστήσαμε ποτέ ουσιαστικά.
Πάρτε το χαμπάρι: Ο Σλούκας ήθελε να φύγει και έφυγε. Και μάλιστα χωρίς να το εμφανίσει ως δική του επιλογή. Για δεύτερη φορά.
Όλα τα άλλα είναι να είχαμε να λέγαμε.
0
- Coach Periklis
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Γιατί είμαστε ΓαλάτεςHackerBaby έγραψε: ↑Δευ Μάιος 27, 2024 4:13 pm
Δίκιο έχετε ρε παιδιά, αλλά γιατί να πρέπει να είστε μόνιμα υπόδειγμα ενός τέτοιου πειράματος? Γιατί να μην αλλάξει δηλαδή και να παρθούν 2-3 σταρς ?
Ποιος είναι ο στόχος στην τελική να το σηκώσουμε με το ελάχιστον δυνατό μπάτζετ?
Εάν αυτός είναι ο στόχος οκ να το προσπαθήσετε. Εμένα πάλι ποιο πολύ εγωισμός του Μπαρτζώκα μου φαίνονται όλα αυτά για να είμαι ειλικρινής , ότι είμαι τόσο μάγκας που θα πάω να το πάρω έτσι με τους δικούς μου όρους .
0
-
- Reactions: 28
- Αγαπημένος παίκτης: Hakeem
- Προειδοποιήσεις:
0
Μαγκιά του του Μπαρτζώκα να έχει δικό του αγωνιστικό μοντέλο, και είναι δικαίωμα του Ολυμπιακού να ορίζει την επιτυχία ο ίδιος όπως την αντιλαμβάνεται σαν οργανισμός.
Απλά καλό θα ήταν να υπάρχει ένα μέτρο στην υπερβολή, ότι ο Μπαρτζώκας θα αλλάξει ας πούμε τα δήθεν κακως κείμενα του ευρωπαϊκού μπάσκετ.
Διότι αν δεν υπήρχε ο covid η Εφές θα είχε τρία συνεχόμενα τρόπαια (όσα δηλαδή έχει σύνολο ο Ολυμπιακός) με το δικό της "my way". Ούτε τον Λαρκιν ούτε τον Μίσιτς αγόρασε ως σούπερσταρς, απλά όταν έπιασαν ΑΥΤΟ το status, τους πλήρωσε για να τους κρατήσει (κι αυτό όσο κι αν ενοχλεί εμάς που μεγαλώσαμε με ελληνικές ταινίες για φτωχά πλην τίμια παιδιά) δείχνει μαγκιά της διοίκησης της. Διότι εμένα σαν Παναθηναϊκό με χάλασε πολύ όταν ο ΔΓ δεν πλήρωνε Τζέημς, Σινγκλετον να μείνουν και έλεγε στον Τσάβι "ή Νικ ή Μάικ".
Αναφορικά με το ομαδικό μπάσκετ, παιδιά μέχρι και ο Πόποβιτς μπορεί να καταλάβει ότι χρειάζεται και σούπερσταρς για να πετύχει (για το διάστημα που μεσολάβησε από τη φυγή του Leonard μέχρι τον ερχομό του Κτήνους της Αποκάλυψης που είναι ο Γουέμπι μπορεί ο καθένας να βγάλει συμπεράσματα)
Λοιπόν ο Ολυμπιακός πέρσι έπαιξε μπασκεταρα όχι μόνο λόγω Μπαρτζώκα αλλά και επειδή είχε τον MVP της διοργάνωσης στο ρόστερ του (συν τον παίκτη που βγήκε F4 MVP την επόμενη χρονιά)
Η αμέσως επόμενη καλύτερη ομάδα του Μπαρτζώκα ήταν η Λοκο με Ντιλεινι και Ράντολφ.
Απλά καλό θα ήταν να υπάρχει ένα μέτρο στην υπερβολή, ότι ο Μπαρτζώκας θα αλλάξει ας πούμε τα δήθεν κακως κείμενα του ευρωπαϊκού μπάσκετ.
Διότι αν δεν υπήρχε ο covid η Εφές θα είχε τρία συνεχόμενα τρόπαια (όσα δηλαδή έχει σύνολο ο Ολυμπιακός) με το δικό της "my way". Ούτε τον Λαρκιν ούτε τον Μίσιτς αγόρασε ως σούπερσταρς, απλά όταν έπιασαν ΑΥΤΟ το status, τους πλήρωσε για να τους κρατήσει (κι αυτό όσο κι αν ενοχλεί εμάς που μεγαλώσαμε με ελληνικές ταινίες για φτωχά πλην τίμια παιδιά) δείχνει μαγκιά της διοίκησης της. Διότι εμένα σαν Παναθηναϊκό με χάλασε πολύ όταν ο ΔΓ δεν πλήρωνε Τζέημς, Σινγκλετον να μείνουν και έλεγε στον Τσάβι "ή Νικ ή Μάικ".
Αναφορικά με το ομαδικό μπάσκετ, παιδιά μέχρι και ο Πόποβιτς μπορεί να καταλάβει ότι χρειάζεται και σούπερσταρς για να πετύχει (για το διάστημα που μεσολάβησε από τη φυγή του Leonard μέχρι τον ερχομό του Κτήνους της Αποκάλυψης που είναι ο Γουέμπι μπορεί ο καθένας να βγάλει συμπεράσματα)
Λοιπόν ο Ολυμπιακός πέρσι έπαιξε μπασκεταρα όχι μόνο λόγω Μπαρτζώκα αλλά και επειδή είχε τον MVP της διοργάνωσης στο ρόστερ του (συν τον παίκτη που βγήκε F4 MVP την επόμενη χρονιά)
Η αμέσως επόμενη καλύτερη ομάδα του Μπαρτζώκα ήταν η Λοκο με Ντιλεινι και Ράντολφ.
3
3

- karamelitsa
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Ε μα αυτό λέμε φίλε μου, καμία ομάδα δεν πήγε μπροστά χωρίς σταρς, και ειδικά στα Guards....από ότι φαίνεται οι μόνοι που δεν το καταλαβαίνουν είναι οι Αφοι και ο Μπαρτζώκας, ελπίζω πραγματικά ελπίζω να αναθεωρήσουν μετά από αυτό το ΣΚ. Ο Ολυμπιακός έχει έναν εξαιρετικό προπονητή με τρομερές δυνατότητες και έναν κορμό παικτών πολύ δυνατό, για αυτό και πήγε και πάλι στο F4...άλλα φαίνεται ότι κάτι λείπει, αυτό το κερασάκι που θα της δώσει την κούπα....με τον κορμό που έχουμε με 2 πάικτες ποιοτικούς που έχουν το 1 Vs 1 μπορουν να φτάσουν την κορυφή...εκτός τι να πω εαν έχουν βάλει στοίχημα με τον εαυτό τους ότι θα πάρουμε Ευρωλίγκα με το my way, χωρίς σταρς και χωρίς μεγάλα Budget και ας κάνουμε και άλλα 20 χρόνια και ας χάσουμε και άλλα 10 F4....Two way player έγραψε: ↑Δευ Μάιος 27, 2024 4:29 pmΜαγκιά του του Μπαρτζώκα να έχει δικό του αγωνιστικό μοντέλο, και είναι δικαίωμα του Ολυμπιακού να ορίζει την επιτυχία ο ίδιος όπως την αντιλαμβάνεται σαν οργανισμός.
0
-
- Reactions: 824
- Αγαπημένη θέση: PG
- Προειδοποιήσεις:
1
Ο Σλούκας έφυγε γιατί στον Ολυμπιακό πάντα λογίζονταν ως ο καλύτερος εκτός παίχτης. Ποτέ δεν έγινε αρχηγός, είναι ο Παπανικολάου, και ποτέ δεν έγινε ηγέτης ήταν ο Βεζενκοφ και παλιότερα ο Σπανουλης. Ήθελε το χρίσμα, δεν του το δώσατε, και ήθελε να φύγει. Ήθελε κάτι παραπάνω στην καριέρα του απο καλύτερος εκτός παίχτης. Έφτασε 34 και χρίσμα δεν πήρε ενώ τα έκανε όλα σωστά. Να θυμίσω ότι ο Σλούκας έφυγε για μια τριετία, αλλά και ο Παπανικολάου έφυγε μόλις έσκασε η πρόταση της Μπαρτσελονα.
0
- Coach Periklis
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Και ο Πρίντεζης έφυγε
Τον Παπανικολάου παίζει να τον πήγαν χειροπόδαρα στο αεροδρόμιο όταν τους έδωσε 1Μ buyout η Μπαρτσελόνα. Τους έχω ικανούς
Μετά έκανε ένα πέρασμα από ΝΒΑ και γύρισε να παίξει μπάσκετ
Όπως και να έχει δεν είναι ίδιες συνθήκες όλες και δεν καταλαβαίνω που αποσκοπεί και έχει ειπωθεί 2 φορές
Τον Παπανικολάου παίζει να τον πήγαν χειροπόδαρα στο αεροδρόμιο όταν τους έδωσε 1Μ buyout η Μπαρτσελόνα. Τους έχω ικανούς
Μετά έκανε ένα πέρασμα από ΝΒΑ και γύρισε να παίξει μπάσκετ
Όπως και να έχει δεν είναι ίδιες συνθήκες όλες και δεν καταλαβαίνω που αποσκοπεί και έχει ειπωθεί 2 φορές
0
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Coach Periklis την Δευ Μάιος 27, 2024 4:48 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- reignman
- Reactions: 2921
- Αγαπημένος παίκτης: delete me
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
τον παπανικολαου τον πουλησε 1.5εκ ο ολυμπιακος.Phys87 έγραψε: ↑Δευ Μάιος 27, 2024 4:43 pmΟ Σλούκας έφυγε γιατί στον Ολυμπιακό πάντα λογίζονταν ως ο καλύτερος εκτός παίχτης. Ποτέ δεν έγινε αρχηγός, είναι ο Παπανικολάου, και ποτέ δεν έγινε ηγέτης ήταν ο Βεζενκοφ και παλιότερα ο Σπανουλης. Ήθελε το χρίσμα, δεν του το δώσατε, και ήθελε να φύγει. Ήθελε κάτι παραπάνω στην καριέρα του απο καλύτερος εκτός παίχτης. Έφτασε 34 και χρίσμα δεν πήρε ενώ τα έκανε όλα σωστά. Να θυμίσω ότι ο Σλούκας έφυγε για μια τριετία, αλλά και ο Παπανικολάου έφυγε μόλις έσκασε η πρόταση της Μπαρτσελονα.
απο ελληνες που ηταν χρονια στην ομαδα μονο πριντεζης και σλουκας την εκαναν.
τον σλουκα τον καταλαβαινω ηταν πολλα τα λεφτα αλλα και το status/αναγνωριση που αποζητουσε με μανια απο τον ολυμπιακο και δεν το κατακτουσε.
στην περιπτωση του γιωργαρα ψυχαρα ολυμπιακαρα αν θυμαμαι καλα ηταν κανα 200αρι ή 300αρι συνολικα παραπανω σε 3ετες συμβολαιο.
1
1