οπως δεν ειναι 10-12 αλλα κοντα στα 15, ετσι δεν ειναι και του παναθηναικου 20 αλλα κοντα στα 17 (τα καθαρα συμβολαια και μονο παικτων και προπονητη)shaq7 έγραψε: ↑Δευ Μάιος 27, 2024 8:04 pmθελοντας και μη το μπατζετ θα το ανεβασουν η θα φυγουν η θα φερουν συμπαικτη..Αλλιως θα χουμε σπασιματα στο γηπεδο συλλαλητηρια οπως κανουν για τον αλαφουζο και αλλα τετοια ομορφα..Υπαρχει περιπτωση να στηριξουν τους αφους αν συνεχισουν με 10-12εκ οταν ο αλλος εβαλε 20 και το πηρε?Εγω λεω καμια.. Δεν ξερω αν εχουν καταλαβει ποσο κομβικο ηταν οτι ο δπγ πηρε ευρωλιγκα με την πρωτη που εβαλε χρηματα..TuTiS έγραψε: ↑Δευ Μάιος 27, 2024 7:55 pm
Προτιμότερο είναι τότε να πουν παιδιά θα ακολουθήσουμε περίοδο λιτότητας και οποίος πιστός προσέλθει και παράλληλα να είναι ανοικτοί σε συμπαίκτες στο διοικητικό σχήμα της ομάδας (αν και αμφιβάλλω με τον καρεκλοκένταυρο Σκινδήλια). Πάντως πολύ φοβάμαι ότι όλο το πρότζεκτ έκανε τον κύκλο του και θα είναι ζόρικη η επόμενη ημέρα.
Εντωμεταξυ δεν πανε και πολλα χρονια αποταν γινοντουσαν τα ιδια,εκτος και εχετε ξεχασει τι γινοταν τα προηγουμενα χρονια..
Ολυμπιακός- Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2023-2024
Συντονιστής: Captains
- reignman
- Reactions: 2921
- Αγαπημένος παίκτης: delete me
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
0
- karamelitsa
- Reactions: 954
- Αγαπημένος παίκτης: Ζιοβάνι
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
- Προειδοποιήσεις:
1
Έτσι ακριβώς, τεραστια χαμένη ευκαιρία θα είχαμε σίγουρα άλλες 1-2 Ευρωλίγκες αν τους πλαισιώνανε καλύτερα.,…ότι έγινε έγινε βέβαια…απλά προσωπικα δεν μπορώ να επιστρέψω εκεί που είμασταν προ δεκαετίας, δεν θα το αντέξω να ξαναβλέπω τον Παναθηναϊκό να σαρώνει τρόπαια και εμείς να ειμαστε κομπάρσος..TakeshyKurosawa1 έγραψε: ↑Δευ Μάιος 27, 2024 8:56 pmΑυτά τα χρόνια που ζήσαμε δεν τα αλλάζουμε με τίποτα γενικά! Ήταν η πιο κυρίαρχη 10ετία του μπασκετικού Ολυμπιακού!
Μπορούσαμε να πάρουμε και άλλα τρόπαια σε αυτά τα χρόνια! Δεν εκμεταλευτήκαμε την κυριαρχία των Σπαν και Πρίντεζη πλαισιώνοντας τους με παιχταράδες.. Έπαιζαν με Πέρκινς,Κατσίβελη,Ρόμπερτς,Στρόμπερι κλπ. Φέραμε λίγους πραγματικά καλούς παίχτες όπως Λοτζέσκι,Ντάνστον,Χάκετ(που δεν αξιοποιήθηκε) και δεν μου έρχεται κάποιος άλλος.
0
-
- Reactions: 1445
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Vasilis Spanoulis
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
Δεν γίνεται να τους φτάσουμε φίλε. Είναι μεγαλύτερο όνομα στο μπάσκετ ο ΠΑΟ. Είναι σαν το Ρεάλ- Μπαρτσελόνα!karamelitsa έγραψε: ↑Δευ Μάιος 27, 2024 8:57 pmΕννοώ ότι έδωσε λεφτά πραγματικά και ασχολήθηκε πραγματικά φέτος και το πήρε κατευθείαν, ενώ εμείς παλεύουμε 3 χρόνια….lefpan έγραψε: ↑Δευ Μάιος 27, 2024 8:46 pm
"Με το καλημέρα" δεν το καταλαβαίνω τι σημαίνει.
Ο Παναθηναϊκός είχε να δει Φ4 δεκατρία χρόνια, στα οποία εμείς πήραμε 2 κούπες και πήγαμε σε 3 τελικούς χώρια τα σκέτα Φ4.
Αλλάζεις την πορεία αυτή με την φετινή κούπα του Παναθηναϊκού;
Ωραίο το ερώτημα, το είχε θέσει ο Κόναν, αλλά κανείς δεν ασχολήθηκε.
Το ερώτημα του Κόναν είναι καθαρά φιλολογικό, για τον ίδιο λόγο ότι πάντα οι φίλαθλοι κοιτάζουν το τώρα…με αυτή την λογική π.χ.. στην μπάλα ας μην κατέβουμε για καμία δεκαριά χρόνια στο πρωτάθλημα, ποτέ δεν θα μας φτάσει κανένας…..
Φυσικά προτιμώ το δικό μας από του Παναθηναϊκού αυτά τα 13 χρόνια, αλλά γιατί βάλαμε 13 χρόνια γιατί μας βόλεψε;; Αν το βάλλω συνολικά από το 1992 που ασχολουμε σοβαρά με το μπάσκετ και επειδή τότε οι αιώνιοι το πήραν σοβαρά, σαφώς και η συνολική πορεία του Παναθηναϊκού τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη είναι πολύ καλύτερη από εμάς σε τρόπαια….εως και καμία σχέση,..μόνο τα συνολικά τρόπαια να δεις Ελλάδα και Ευρώπη είναι υπερδιπλάσια….με πονάει που το λέω και το λέω ειλικρινά αλλά αυτή είναι η αλήθεια…απλά είχα το όνειρο ότι με τις ομάδες που είχαμε φτιάξει αυτά τα χρόνια θα τους πλησιάζαμε σε Ευρωπαϊκά τρόπαια, αν παίρναμε δηλαδή 1-2 Ευρωλίγκας ακόμα, αλλά δυστυχώς αυτοί πήγαν στις 7 αντί να πάμε εμείς στις 4-5 που το αξίζαμε αυτά τα χρόνια…
0
- karamelitsa
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Με τις αυξήσεις Φαλ κλπ. Απόκτηση Πετρουσεφ μέσα στην χρόνια, δεν νομίζω ότι απέχουμε και τόσο πολύ στα συμβόλαια με τον Παναθηναϊκό, λίγο παραπάνω είναι φέτος, δεν ξέρω αν θα ανοίξει η ψαλίδα του χρόνου….απλα φέτος τα ξόδεψαν πολύ καλύτερα από εμάς σε παίκτες που ξέρουν να βάζουν την μπάλα στο καλάθι και κυρίως στα guards που εκεί είναι όλο το ζουμί.reignman έγραψε: ↑Δευ Μάιος 27, 2024 9:00 pmοπως δεν ειναι 10-12 αλλα κοντα στα 15, ετσι δεν ειναι και του παναθηναικου 20 αλλα κοντα στα 17 (τα καθαρα συμβολαια και μονο παικτων και προπονητη)shaq7 έγραψε: ↑Δευ Μάιος 27, 2024 8:04 pm
θελοντας και μη το μπατζετ θα το ανεβασουν η θα φυγουν η θα φερουν συμπαικτη..Αλλιως θα χουμε σπασιματα στο γηπεδο συλλαλητηρια οπως κανουν για τον αλαφουζο και αλλα τετοια ομορφα..Υπαρχει περιπτωση να στηριξουν τους αφους αν συνεχισουν με 10-12εκ οταν ο αλλος εβαλε 20 και το πηρε?Εγω λεω καμια.. Δεν ξερω αν εχουν καταλαβει ποσο κομβικο ηταν οτι ο δπγ πηρε ευρωλιγκα με την πρωτη που εβαλε χρηματα..
Εντωμεταξυ δεν πανε και πολλα χρονια αποταν γινοντουσαν τα ιδια,εκτος και εχετε ξεχασει τι γινοταν τα προηγουμενα χρονια..
0
- karamelitsa
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Άσε με βρε παιδάκι μου να έχω όνειρα…τσάμπα είναι…χαχαTakeshyKurosawa1 έγραψε: ↑Δευ Μάιος 27, 2024 9:01 pmΔεν γίνεται να τους φτάσουμε φίλε. Είναι μεγαλύτερο όνομα στο μπάσκετ ο ΠΑΟ. Είναι σαν το Ρεάλ- Μπαρτσελόνα!karamelitsa έγραψε: ↑Δευ Μάιος 27, 2024 8:57 pm
Εννοώ ότι έδωσε λεφτά πραγματικά και ασχολήθηκε πραγματικά φέτος και το πήρε κατευθείαν, ενώ εμείς παλεύουμε 3 χρόνια….
Το ερώτημα του Κόναν είναι καθαρά φιλολογικό, για τον ίδιο λόγο ότι πάντα οι φίλαθλοι κοιτάζουν το τώρα…με αυτή την λογική π.χ.. στην μπάλα ας μην κατέβουμε για καμία δεκαριά χρόνια στο πρωτάθλημα, ποτέ δεν θα μας φτάσει κανένας…..
Φυσικά προτιμώ το δικό μας από του Παναθηναϊκού αυτά τα 13 χρόνια, αλλά γιατί βάλαμε 13 χρόνια γιατί μας βόλεψε;; Αν το βάλλω συνολικά από το 1992 που ασχολουμε σοβαρά με το μπάσκετ και επειδή τότε οι αιώνιοι το πήραν σοβαρά, σαφώς και η συνολική πορεία του Παναθηναϊκού τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη είναι πολύ καλύτερη από εμάς σε τρόπαια….εως και καμία σχέση,..μόνο τα συνολικά τρόπαια να δεις Ελλάδα και Ευρώπη είναι υπερδιπλάσια….με πονάει που το λέω και το λέω ειλικρινά αλλά αυτή είναι η αλήθεια…απλά είχα το όνειρο ότι με τις ομάδες που είχαμε φτιάξει αυτά τα χρόνια θα τους πλησιάζαμε σε Ευρωπαϊκά τρόπαια, αν παίρναμε δηλαδή 1-2 Ευρωλίγκας ακόμα, αλλά δυστυχώς αυτοί πήγαν στις 7 αντί να πάμε εμείς στις 4-5 που το αξίζαμε αυτά τα χρόνια…
0
-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
- karamelitsa
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Θέλω και ελπίζω να το πάρουμε το πρωτάθλημα θα είναι μεγάλο μπουσταρισμα για την ομάδα και τον κόσμο που είναι πικραμένος,…υπάρχει και κίνητρο νομίζω και για τους παίκτες μας να τους νικήσουν….TakeshyKurosawa1 έγραψε: ↑Δευ Μάιος 27, 2024 9:07 pmΤο πρωτάθλημα δεν θα έρθει εύκολα για τον ΠΑΟ. Εγώ περιμένω κάποιο άδειασμα και 3-2 στο ΟΑΚΑ. Εκτός αν μπούμε χεσμένοι επειδή κέρδισαν τη Ρεάλ..
Ο Σλούκας μάλιστα τόνισε ότι ο μεγάλος στόχος φέτος είναι το πρωτάθλημα, μόνο τυχαίο δεν ήταν αυτο που είπε….το θέλουν και αυτοί…
0
- lefpan
- Reactions: 1919
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Ζάρκο, Fast Eddie
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
4
Βάλαμε 13 χρόνια όχι γιατί μας βόλεψε, αλλά γιατί τόσο κρατάει το my way, η μείωση του μπάτζετ του Ολυμπιακού.karamelitsa έγραψε: ↑Δευ Μάιος 27, 2024 8:57 pm
Μέχρι τότε τα σκάγαμε χοντρά κι εμείς, ασχέτως αν δεν κάναμε τις σωστές κινήσεις.
Οπότε, αυτά που γράφεις παραπάνω ενισχύουν τη δική μου άποψη, αφού μετά τη μείωση του μπάτζετ (my way) πήγαμε εντυπωσιακά καλύτερα από τότε που τα σκάγαμε αλόγιστα.
1
1

I never thought there were corners in time
Till I was told to stand in one
Till I was told to stand in one
-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
Προφανώς και το θέλουν για να είναι undisputed! Εμείς το 2013 δεν είμασταν και πιστεύω το θυμόμαστε όλοι εκείνο το φιάσκο. Έλειπε ο Λο βέβαια..karamelitsa έγραψε: ↑Δευ Μάιος 27, 2024 9:17 pmΘέλω και ελπίζω να το πάρουμε το πρωτάθλημα θα είναι μεγάλο μπουσταρισμα για την ομάδα και τον κόσμο που είναι πικραμένος,…υπάρχει και κίνητρο νομίζω και για τους παίκτες μας να τους νικήσουν….TakeshyKurosawa1 έγραψε: ↑Δευ Μάιος 27, 2024 9:07 pmΤο πρωτάθλημα δεν θα έρθει εύκολα για τον ΠΑΟ. Εγώ περιμένω κάποιο άδειασμα και 3-2 στο ΟΑΚΑ. Εκτός αν μπούμε χεσμένοι επειδή κέρδισαν τη Ρεάλ..
Ο Σλούκας μάλιστα τόνισε ότι ο μεγάλος στόχος φέτος είναι το πρωτάθλημα, μόνο τυχαίο δεν ήταν αυτο που είπε….το θέλουν και αυτοί…
0
Αγαπητοί συνοπαδοι ,
Μετά από το final 4 και τερματίζοντας στην τρίτη θέση θέλω να σας κάνω την εξής ερωτηση:
Απαντήστε παντελονάτα με το χέρι στην καρδιά:
Η διαδικασία αφορισμού και εκμηδενισμου της ομάδας από κάποιους από εμάς κατά παντός υπευθύνου (πρόεδροι, κόουτς, παίκτες κτλ)
Οφείλεται επειδή χάσαμε με κακή εμφάνιση από Ρεαλ ή επειδή μας έτσουξε παραπάνω επειδή το πήρε ο αιώνιος??????
Αν δηλαδή σας έλεγαν να βγούμε τρίτοι στην Ευρώπη και να πάρουμε εγχώριους τίτλους δεν θα το αγοράζατε στην αρχη της σεζόν?????
Ξέρω πως μιλάω υποθετικά μα πάρα την πίκρα η ομάδα θέλει στήριξη τώρα στα δύσκολα....
Τι να πει και ο Ομπραντοβιτς ο άμπαλος στην Παρτιζαν???? Εκτός play off και σκούπα 0-3....
Στην πυραααααααα
Μετά από το final 4 και τερματίζοντας στην τρίτη θέση θέλω να σας κάνω την εξής ερωτηση:
Η διαδικασία αφορισμού και εκμηδενισμου της ομάδας από κάποιους από εμάς κατά παντός υπευθύνου (πρόεδροι, κόουτς, παίκτες κτλ)
Οφείλεται επειδή χάσαμε με κακή εμφάνιση από Ρεαλ ή επειδή μας έτσουξε παραπάνω επειδή το πήρε ο αιώνιος??????
Αν δηλαδή σας έλεγαν να βγούμε τρίτοι στην Ευρώπη και να πάρουμε εγχώριους τίτλους δεν θα το αγοράζατε στην αρχη της σεζόν?????
Ξέρω πως μιλάω υποθετικά μα πάρα την πίκρα η ομάδα θέλει στήριξη τώρα στα δύσκολα....
Τι να πει και ο Ομπραντοβιτς ο άμπαλος στην Παρτιζαν???? Εκτός play off και σκούπα 0-3....
Στην πυραααααααα
1
1

- karamelitsa
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Θα σου πω ειλικρινά, με το πως τελείωσε η χρόνια πέρυσι όχι δεν θα το αγόραζα, γιατί ήθελα και θέλω την κούπα, αλλά με το που είδα τι γίνεται με τις μεταγραφές και το πως ενισχύεται ο Παναθηναϊκός θα σου έλεγα πες μου που υπογράφω!!!melagis έγραψε: ↑Δευ Μάιος 27, 2024 9:43 pmΑγαπητοί συνοπαδοι ,
Στην πυραααααααα
Για το F4 για μένα είναι και τα 2….στεναχωρια επειδή χάσαμε από την Ρεάλ αλλά και στεναχώρια ότι το πήρε ο Παναθηναϊκός και μάλιστα με MVP τον Σλουκα που σε εμάς δεν έκανε ούτε μια τέτοια εμφάνιση σε F4 με την φανέλα μας….οποτε ναι είναι συνολικό , πικράθηκα, σήμερα στην δουλειά ήμουν στα μαύρα μεσάνυχτα, μέχρι και συνάδελφος βαζελος με είδε πως είμαι και δεν είχε το κουράγιο ούτε πλάκα να μου κάνει…μου είπε έλα μωρέ το μπάσκετ τώρα θα πάρετε το Ευρωπαϊκό στην μπάλα την Τετάρτη και θα τα ξεχάσετε όλα…
1
1

- karamelitsa
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Ας ελπίσουμε λοιπόν να κάνουμε και εμείς το ίδιο φέτος…άντε και με ένα 3-2 μια χαρά θα είμαι…TakeshyKurosawa1 έγραψε: ↑Δευ Μάιος 27, 2024 9:41 pmΠροφανώς και το θέλουν για να είναι undisputed! Εμείς το 2013 δεν είμασταν και πιστεύω το θυμόμαστε όλοι εκείνο το φιάσκο. Έλειπε ο Λο βέβαια..karamelitsa έγραψε: ↑Δευ Μάιος 27, 2024 9:17 pm
Θέλω και ελπίζω να το πάρουμε το πρωτάθλημα θα είναι μεγάλο μπουσταρισμα για την ομάδα και τον κόσμο που είναι πικραμένος,…υπάρχει και κίνητρο νομίζω και για τους παίκτες μας να τους νικήσουν….
0
Δεν χρειαζεται Παντελονατη απαντηση...ειναι εκ των πραγματων ο χειροτερος Εφιαλτης που θα μπορουσε να εχει ενας μπασκετικος οπαδος του ΟΣΦΠ. Να ξεφτιλιστει αγωνιστικα στο πρωτο 20 λεπτο απο την ΡΕΑΛ...και μετα να ερχεται ο ΠΑΟ στον τελικο και να την Ξεφτιλιζει στο δευτερο 20 λεπτο , να παιρνει το 7ο Ευρωπαικο με Ηγετη και Αρχηγο τον Σλουκα...και ολη η Εξεδρα να λεει " Παιξτε σκακι οε οε οε" και να ανγκαστει ο ΟΣΦΠ να τα μαζεψει νωριτερα και να φυγει απο το ξενοδοχειο γιατι σε λιγο θα ερχονταν οι θριαμβευτες!!!! Υπαρχει χειροτερος εφιαλτης απο αυτο???melagis έγραψε: ↑Δευ Μάιος 27, 2024 9:43 pmΑγαπητοί συνοπαδοι ,
Στην πυραααααααα
Οπως ηταν για μας το Σουτ του Σπανουλη στη μαπα του Διαμαντιδη ατο τελευταιο παιχνιδι του Μητσου.
Αυτα ειναι αυτονοητα...εγω την Πεμπτη πριν το Φ4 ειπα στην γυναικα μου δεν με.νοιαζει αν χασουμε εμεις γτ δεν εχουμε πολλες Ελπιδες ΑΛΛΑ αν περασει την Ρεαλ ο ΟΣΦΠ και καρδισει ειτε εμας ειτε την Φενερ και παρει ο Μπαρτζωκας ευρωπαικο δεν θελω να μου μιλας για μια βδομαδα.
- kein
- Reactions: 619
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Ένα ντέρμπι αιωνίων ποτέ δεν είναι αδιάφορο και ποτέ σχεδόν δεν είναι προβλέψιμο, ας το χαρούμε.TakeshyKurosawa1 έγραψε: ↑Δευ Μάιος 27, 2024 9:07 pmΤο πρωτάθλημα δεν θα έρθει εύκολα για τον ΠΑΟ. Εγώ περιμένω κάποιο άδειασμα και 3-2 στο ΟΑΚΑ. Εκτός αν μπούμε χεσμένοι επειδή κέρδισαν τη Ρεάλ..
1
1

11/4/1996 : Paris - 20/4/2000 : Thessaloniki
5/5/2002 : Bologna - 6/5/2007 : Athens - 3/5/2009 : Berlin
8/5/2011 : Barcelona - 26/5/2024 : Berlin
- karamelitsa
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Σου έχω χειρότερο, να περνάγαμε την Ρεάλ και να χάναμε στον τελικό από τον Παναθηναϊκό με ηγέτη τον Σλουκα, αυτο δεν θα το άντεχα….και να πω την αλήθεια ο λόγος που την παλεύω ακόμα είναι περίεργος η μπάλα καθώς περιμένω τον τελικό την Τετάρτη, αν δεν υπήρχε αυτο δεν θα έγραφα καν στο νημα και θα είχα πάρει τα βουνά τώρα….80sLover έγραψε: ↑Δευ Μάιος 27, 2024 9:55 pmΔεν χρειαζεται Παντελονατη απαντηση...ειναι εκ των πραγματων ο χειροτερος Εφιαλτης που θα μπορουσε να εχει ενας μπασκετικος οπαδος του ΟΣΦΠ. Να ξεφτιλιστει αγωνιστικα στο πρωτο 20 λεπτο απο την ΡΕΑΛ...και μετα να ερχεται ο ΠΑΟ στον τελικο και να την Ξεφτιλιζει στο δευτερο 20 λεπτο , να παιρνει το 7ο Ευρωπαικο με Ηγετη και Αρχηγο τον Σλουκα...και ολη η Εξεδρα να λεει " Παιξτε σκακι οε οε οε" και να ανγκαστει ο ΟΣΦΠ να τα μαζεψει νωριτερα και να φυγει απο το ξενοδοχειο γιατι σε λιγο θα ερχονταν οι θριαμβευτες!!!! Υπαρχει χειροτερος εφιαλτης απο αυτο???melagis έγραψε: ↑Δευ Μάιος 27, 2024 9:43 pmΑγαπητοί συνοπαδοι ,
Στην πυραααααααα
Οπως ηταν για μας το Σουτ του Σπανουλη στη μαπα του Διαμαντιδη ατο τελευταιο παιχνιδι του Μητσου.
Αυτα ειναι αυτονοητα...εγω την Πεμπτη πριν το Φ4 ειπα στην γυναικα μου δεν με.νοιαζει αν χασουμε εμεις γτ δεν εχουμε πολλες Ελπιδες ΑΛΛΑ αν περασει την Ρεαλ ο ΟΣΦΠ και καρδισει ειτε εμας ειτε την Φενερ και παρει ο Μπαρτζωκας ευρωπαικο δεν θελω να μου μιλας για μια βδομαδα.
0