Στην περίοδο της καραντίνας που έληξε 4 Μάη οι κουβέντες κυμαινόταν στα ίδια με τώρα. Ο πήχης ανέβηκε στα τέλη Μάη και από τις αρχές Ιούνη όταν και βγήκε ότι ο Σλούκας είναι κλεισμένος.
Οι προτάσεις σε Ντιλέινι και Καλάθη έγιναν. Την πρώτη την επιβεβαίωσε ο ίδιος ο παίκτης κάπου τον Μαΐο και τη δεύτερη την επιβεβαίωσε εμμέσως πλην σαφώς ο μάνατζερ του σε συνέντευξη του.
Σχετικά με τις μεταγραφές, έχω κι εγώ την αίσθηση/ελπίδα ότι δεν έχουν ολοκληρωθεί.
Επειδή όμως χθες (κι άλλη φορά) είπες ότι ο Μπαρτζώκας ξέρει πολύ περισσότερο μπάσκετ από εμάς (ή κάτι τέτοιο) σχετικά με την παραμονή Βεζένκοφ, ήθελα να σε ρωτήσω αν αυτό μπορεί να ισχύει μόνο για την παραμονή του Βούλγαρου PF ή αν έχει καθολική ισχύ και να καλύπτει όλες τις φετινές μεταγραφές (π΄χ τον Μάρτιν

Εγώ βέβαια δεν το χρησιμοποιώ ποτέ ξεκομμένο ως επιχείρημα, γιατί υπεισέρχονται κι άλλοι παράγοντς στον σχεδιασμό ενός ρόστερ. Αλλιώς όλοι οι προπονητές ροστεράρες θα φτιάχναν καθότι ξέρουν όλοι τους ( πέραν τρανταχτώς εξαιρέσεων που απλώς επιβεβαιώνουν τον κανόνα) περισσότερο μπάσκετ από εμάς.
Ένα τέτοιο χτυπητό παράδειγμα είναι ο Πασκουάλ ας πούμε. Ξέρει όσο μπάσκετ ξέρουμε όλοι μας (σχηματικά...) κι όμως έχει διαχρονικό πρόβλημα στη στελέχωση.