2019-2021-Oλυμπιακός-Προτάσεις για ρόστερ

Συντονιστής: Captains

basket72
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 0

Τρί Ιούλ 07, 2020 10:31 am

Redfly έγραψε:
Τρί Ιούλ 07, 2020 2:36 am

Αν και δεν εχει κλεισει το ροστερ, παντου η συζητηση γινεται πλεον με χαμηλοτερα στανταρ σε σχεση με τη περιοδο της καραντινας. Ακουγεται για μια ακομα μεταγραφη, για να δουμε....
Στην περίοδο της καραντίνας που έληξε 4 Μάη οι κουβέντες κυμαινόταν στα ίδια με τώρα. Ο πήχης ανέβηκε στα τέλη Μάη και από τις αρχές Ιούνη όταν και βγήκε ότι ο Σλούκας είναι κλεισμένος.

Οι προτάσεις σε Ντιλέινι και Καλάθη έγιναν. Την πρώτη την επιβεβαίωσε ο ίδιος ο παίκτης κάπου τον Μαΐο και τη δεύτερη την επιβεβαίωσε εμμέσως πλην σαφώς ο μάνατζερ του σε συνέντευξη του.

Σχετικά με τις μεταγραφές, έχω κι εγώ την αίσθηση/ελπίδα ότι δεν έχουν ολοκληρωθεί.

Επειδή όμως χθες (κι άλλη φορά) είπες ότι ο Μπαρτζώκας ξέρει πολύ περισσότερο μπάσκετ από εμάς (ή κάτι τέτοιο) σχετικά με την παραμονή Βεζένκοφ, ήθελα να σε ρωτήσω αν αυτό μπορεί να ισχύει μόνο για την παραμονή του Βούλγαρου PF ή αν έχει καθολική ισχύ και να καλύπτει όλες τις φετινές μεταγραφές (π΄χ τον Μάρτιν :)
Εγώ βέβαια δεν το χρησιμοποιώ ποτέ ξεκομμένο ως επιχείρημα, γιατί υπεισέρχονται κι άλλοι παράγοντς στον σχεδιασμό ενός ρόστερ. Αλλιώς όλοι οι προπονητές ροστεράρες θα φτιάχναν καθότι ξέρουν όλοι τους ( πέραν τρανταχτώς εξαιρέσεων που απλώς επιβεβαιώνουν τον κανόνα) περισσότερο μπάσκετ από εμάς.
Ένα τέτοιο χτυπητό παράδειγμα είναι ο Πασκουάλ ας πούμε. Ξέρει όσο μπάσκετ ξέρουμε όλοι μας (σχηματικά...) κι όμως έχει διαχρονικό πρόβλημα στη στελέχωση.

Άβαταρ μέλους
pan24

Moderator
Reactions: 2615
Αγαπημένη ομάδα: Milwaukee-Bucks

Τρί Ιούλ 07, 2020 11:52 am

basket72 έγραψε:
Τρί Ιούλ 07, 2020 10:31 am
Redfly έγραψε:
Τρί Ιούλ 07, 2020 2:36 am

Αν και δεν εχει κλεισει το ροστερ, παντου η συζητηση γινεται πλεον με χαμηλοτερα στανταρ σε σχεση με τη περιοδο της καραντινας. Ακουγεται για μια ακομα μεταγραφη, για να δουμε....
Οι προτάσεις σε Ντιλέινι και Καλάθη έγιναν. Την πρώτη την επιβεβαίωσε ο ίδιος ο παίκτης κάπου τον Μαΐο και τη δεύτερη την επιβεβαίωσε εμμέσως πλην σαφώς ο μάνατζερ του σε συνέντευξη του.

Σχετικά με τις μεταγραφές, έχω κι εγώ την αίσθηση/ελπίδα ότι δεν έχουν ολοκληρωθεί.

Επειδή όμως χθες (κι άλλη φορά) είπες ότι ο Μπαρτζώκας ξέρει πολύ περισσότερο μπάσκετ από εμάς
Οι προτάσεις έγιναν το θέμα είναι αν όντως έγιναν ή έγιναν...για να γίνουν.
Δηλαδή το καλοκαίρι του 2021 ο Γιάννης Αντετοκούνμπο θα είναι ελεύθερος.
Αν οι ΑΦΟΙ ή ο ΔΓ(κάνοντας τη μεγάλη επιστροφή) κάνουν πρόταση στο Γιάννη θα πούμε εντάξει έκαναν πρόταση, τι να κάνουμε δεν τον έφεραν αρα οκ ας πάμε με τον Θανάση;
Εννοώ ότι μερικές φορές η πρόταση δεν έχει νόημα, δηλαδή αν πεις στον Ντιλέινι έλα με 1 εκ πρόταση είναι αλλά ξέρεις ότι δεν πρόκειται να τη δεχτεί.

Ο Μπαρτζώκας κι ο κάθε προπονητής ξέρει τι είναι το ιδανικό αλλά συμβιβάζεται με ότι μπορεί να πάρει το μπάτζετ του.

Συμφωνώ ότι θα κάνετε κι άλλες κινήσεις,μάλλον κατά Οκτώβρη-Νοέμβρη που θα υπάρξουν οι κομμένοι από nba και θα έχει κι ο Μπαρτζώκας μια καλή εικόνα σε ποια θέση έχει θέμα

Για Σλούκα πιστεύω ότι από τη στιγμή που έφυγε από τη Φενέρ ο Ζοτς οι πιθανότητες είναι υπέρ σας(ένα 70-30 ας πούμε) όχι 50-50 όπως ήταν για εμένα πριν φύγει αλλά και τότε δεν το θεωρώ και σίγουρο.
Είτε κάπου κολλάει είτε κάτι άλλο περιμένει αλλιώς θα είχε ανακοινωθεί ή έστω αποδεσμευθεί
Πως έγινε με τον Καλάθη που έφυγε αμέσως, πως έγινε με τον Ντατόμε στη Φενέρ επίσης που μόλις συμφώνησε με την Αρμάνι αποδεσμεύθηκε την επόμενη μέρα, πως θα γίνει με τον Βέσελυ αν κάνει κίνηση η Μπαρτσελόνα.

Όμως πάμε μέσα Ιουλίου και όσο περνάει ο καιρός αν στραβώσει το πράγμα και να είναι διαθέσιμα τα λεφτά του να δοθούν αλλού ούτε παίκτες τοπ επιπέδου στο 1 θα είναι διαθέσιμοι ούτε θα υπάρχουν άλλες ανοιχτές θέσεις στο ρόστερ να μοιραστεί το ποσό

0
basket72
Reactions:

Τρί Ιούλ 07, 2020 12:05 pm

pan24 έγραψε:

Αν οι ΑΦΟΙ ή ο ΔΓ(κάνοντας τη μεγάλη επιστροφή) κάνουν πρόταση στο Γιάννη θα πούμε εντάξει έκαναν πρόταση, τι να κάνουμε δεν τον έφεραν αρα οκ ας πάμε με τον Θανάση;
Εννοώ ότι μερικές φορές η πρόταση δεν έχει νόημα, δηλαδή αν πεις στον Ντιλέινι έλα με 1 εκ πρόταση είναι αλλά ξέρεις ότι δεν πρόκειται να τη δεχτεί.

Ο Μπαρτζώκας κι ο κάθε προπονητής ξέρει τι είναι το ιδανικό αλλά συμβιβάζεται με ότι μπορεί να πάρει το μπάτζετ του.

Συμφωνώ ότι θα κάνετε κι άλλες κινήσεις,μάλλον κατά Οκτώβρη-Νοέμβρη που θα υπάρξουν οι κομμένοι από nba και θα έχει κι ο Μπαρτζώκας μια καλή εικόνα σε ποια θέση έχει θέμα

Για Σλούκα πιστεύω ότι από τη στιγμή που έφυγε από τη Φενέρ ο Ζοτς οι πιθανότητες είναι υπέρ σας(ένα 70-30 ας πούμε) όχι 50-50 όπως ήταν για εμένα πριν φύγει αλλά και τότε δεν το θεωρώ και σίγουρο.
Είτε κάπου κολλάει είτε κάτι άλλο περιμένει αλλιώς θα είχε ανακοινωθεί ή έστω αποδεσμευθεί
Πως έγινε με τον Καλάθη που έφυγε αμέσως, πως έγινε με τον Ντατόμε στη Φενέρ επίσης που μόλις συμφώνησε με την Αρμάνι αποδεσμεύθηκε την επόμενη μέρα, πως θα γίνει με τον Βέσελυ αν κάνει κίνηση η Μπαρτσελόνα.

Όμως πάμε μέσα Ιουλίου και όσο περνάει ο καιρός αν στραβώσει το πράγμα και να είναι διαθέσιμα τα λεφτά του να δοθούν αλλού ούτε παίκτες τοπ επιπέδου στο 1 θα είναι διαθέσιμοι ούτε θα υπάρχουν άλλες ανοιχτές θέσεις στο ρόστερ να μοιραστεί το ποσό

Σχετικά με τις προτάσεις τις φετινές μπορεί να έχεις δίκιο. Μπορεί κι όχι. Κάπου στη μέση είναι η αλήθεια κι αυτό κατά προσέγγιση και σε επίπεδο εικασίας, πάντα.

Αντίθετα είμαι σίγουρος ότι η περσινή πρόταση στον Σλούκα έγινε για να γίνει. Κι αυτό αποδεικνύεται σε σχέση με τους άλλους παίκτες που έφεραν. Όλοι σε κάθοδο, καρα-στοιχήματα και 2 καλοί από το Τσάμπιονς το Λιγκ. (Ρούμπιτ, Πάντερ).

Φέτος έχουμε πάρει τον Χάρισοον που τον θέλαν καλές ως και τοπ ομάδες, τον Μάρτιν που χρόνο με τον χρόνο ανεβαίνει σταθερά τα επίπεδα. Συν τους 2 χειμερινούς. Τον Τζένκινς δεν μπορώ να τον υπερασπιστώ παραπάνω. Θεωρώ όμως λάθος ότι δεν πάρθηκε επιπλέον άσσος και ότι πήξαμε στα 2ρια και τα 3αρια.

Για τον Σλούκα τα έγραψα και στο άλλο νήμα. Είναι περίπλοκη η κατάσταση με τη Φενέρ. Αν είχε μείνει ελεύθερος και ΔΕΝ ΕΙΧΕ ανακοινωθεί σε 1-2 μέρες( ή και ώρες ακόμα) από τον Ολυμπιακό τότε θα είχε βάση αυτό που λες, περί άλλων υποψηφίων.

Το παράδειγμα με τον Γιάννη καταλαβαίνεις κι εσύ ότι δεν μπορεί να σταθεί στην κουβέντα μας, ούτε και καθ΄υπερβολήν. Για τον Ντιλέινι και τον Καλάθη μιλάμε (των 1.8 εκ.).
Εγώ πιστεύω ότι είδαν φως και μπήκαν οι Αφοί. Δεν το πολυπίστεψαν και δεν καιγόταν.

Η μεγάλη απάτη έγινε πέρσι. Εκεί συμφωνώ. Ήταν τότε που κάναν τη μία πατάτα μετά την άλλη.
Φέτος το έχουν μαζέψει πολύ, ειδικά με την υπογραφή Μπαρτζώκα. Στο κομμάτι της διαχείρισης της όλης ιστορίας με το "μέχρι τέλους¨ παραμένουν έκθετοι στα μάτια μου, όπως έχω ξαναπεί. Άλλο αυτό όμως.

basket72
Reactions:

Τρί Ιούλ 07, 2020 12:15 pm

berry έγραψε:
Τρί Ιούλ 07, 2020 12:00 pm
παντως γενικα την φετινη λογικη δεν την καταλαβαινω . εχεις μπατζετ γυρω στα 7,5 μυρια απο τα οποια τουλαχιστον 1,5 (20% !!! ) το δινεις για εναν παικτη και τον πλαισιωνεις με παικτες δευτερης κατηγοριας

τον σλουκα παιρνουμε οχι τον γουεστμπρουκ

θελαμε τουλαχιστον εναν σταρ ακομα .

και παλι ομαδα που θα παλευει 8αδα . και θα μαστε ευχαριστημενοι αν μπει ,μεχρι εκει

καλα αμα δεν ερθει ο σλουκι γινομαστε επισημα επιπεδο γερμανικων
Ο Σλούκας θα έρθει ως ο ηγέτης για την επόμενη 3τία μίνιμουμ. Θεωρώ ότι είναι απολύτως απαραίτητη ως κίνηση, άσχετα αν δεν είναι ηγέτης τύπου Ντιλέινι π.χ (δεν αναφέρω τον Σπανούλη, γιατί είναι πέραν συγκρίσεων).

Είναι όμως Έλληνας κι έχει ξαναπαίξει στην ομάδα κι επιπλέον θέλει να γυρίσει στη χώρα του και τους δικούς του (κυρίως το δεύτερο).

Σίγουρα, η όλη κίνηση συγκεντρώνει και χαρακτηριστικά επικοινωνιακών παιχνιδιών από πλευράς Αγγελόπουλων κι αυτό δεν μπορεί να μας χαροποιεί.

Επιπλέον, έχεις δίκιο ότι θα χρειαζόταν ένας ακόμα καλός σκόρερ δίπλα του. Εγγυημένος από την Ευρωλίγκα εννοώ, μιας και ο Χάρισσον πάρθηκε ως τέτοιος αλλά παραμένει ερωτηματικό η μετάβασή του από το eurocup και την τουρκική λίγκα, στην Ευρωλίγκα.

Για μένα το λάθος είναι στον συνωστισμό στις 2 θέσεις των πλαγίων (τον Τζένκκινς τόσα χρόνια ως 2/κόμπο τον βλέπω πιο πολύ) και στο 4 με Βεζένκοφ - Ζαν Σαρλ αντί Γκίλ ή έστω Πόιθρες - Σμιτς με περίπου τα ίδια λεφτά.

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 6879
Αγαπημένη θέση: SG, C
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 1

Τρί Ιούλ 07, 2020 12:35 pm

Εγω παλι θεωρω οτι πρεπει να απολυθει αυτος που κανει το επικοινωνιακο κομματι στην ομαδα..

Πρωτα βαζουν τους κολαουζους της ομαδας να λενε για 5εκ για 3 παικτες,για 3αδες σλουκα-καλαθη-γκιλ,για οτι παμε για 2 σουπερ ντουπερ γκαρντ κτλ για να δικαιολογησουν οτι στους ψηλους θα εχουμε μπατζετ τυροπιτας αφου ολο το μπατζετ θα πεσει στους κοντους..Η προταση στον καλαθη ηταν απλα για να γινει,δεν μπορουσαν να τον πληρωσουν με το μπατζετ που εχουμε και απλα του ειπαν για 1+1 που ξεραν οτι θα αρνηθει..

Τελικα αφου εχουν ανεβασει τοσο τις προσδοκιες και ο κοσμος αρχιζει να βριζει στα σοσιαλ οτι τον κοροιδευουν αφου ο καλαθης γινεται τζενκινς , ο μπροκχοφ χαρισον και ο γκιλ λιβιο ,αρχιζουν τα κλεψαμε τον χαρισον απο την τσσκα,τον σλουκα απο την ρεαλ( ενω εχει ηδη υπογραψει εδω και ενα μηνα) και τον βεζενκοφ που ηταν τοσο δυσκολο τελικα να υπογραψει παροτι ειχε ερθει ηδη αυτος που θα παιζει απο πισω του!!Βγαζουμε και ειδηση με αντικαταστατες του βεζε που η δεν γεμιζουν το ματι η δεν κολλανε στο ροστερ,οποτε λεμε ουφ παλι καλα που εκλεισε...Τελικα τι εγινε συνολικα?εχουμε αρκετα μειωμενο μπατζετ ακομα και σε σχεση με την προηγουμενη σεζον..

Ο καπαζογλου ειχε πει στην συνεντευξη στο σπορτ24 οτι του φαινεται περιεργο το ποσο πολυ νοιαζονται για το επικοινωνιακο στις μεταγραφες οι ελληνικες ομαδες ..
Γινεται πολλα χρονια το ιδιο σκηνικο αυτο,στον παο παλι ακολουθουν αναποδη στρατηγικη,ριχνουν τις απαιτησεις στα ταρταρα και μετα γινεται ηρωας ο προεδρος που τελικα κανει το κατι παραπανω ...εκει βεβαια προτιμουν να ριχνουν και χρημα στην μεση της σεζον σε αντιθεση με μας.

3
3 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Redfly

euroleague
Reactions: 401
Αγαπημένος παίκτης: Clyde the Glide
Αγαπημένη ομάδα: Protland-Trail-Blazers

Τρί Ιούλ 07, 2020 12:47 pm

Aπ οτι ακουγεται, οι τουρκοι θελουν να τον αποδεσμευσουν χωρις να πληρωσουν τα δεδουλευμένα και ο σλουκας δε θελει (και καλα κανει) να τα χαρίσει. Φημες ειναι βεβαια αυτά,.

Τώρα αν για τον Μπαρτζω, αν καποιος εδω αισθανεται ότι ξερει περισσοτερο μπασκετ εγω δεν εχω προβλημα. Ομοιως και για τον Πασκουαλ ή τον Μπλατ, αν καποιος θεωρει οτι φτιαχνει καλυτερο ροστερ απο τον τσαβι πχ (που είναι το βασικό κομματι της δουλειας του προπονητη) παλι δεν εχω προβλημα. Αυτο που δεν ξερουμε εμεις εδω και δε θα μαθουμε ποτε, είναι το μπατζετ με το οποιο ξεκιναει ο προπονητης να κανει τη στελεχωση. Πολλες φορες ξεκιναει και με αλλο μπατζετ απο ότι τελικα είναι το διαθεσημο. Δεν ξερουμε τα συμβολαια, ολα οσα ακουμε είναι φημες, όπως φήμες είναι και τα 600 χιλ του βεζε που προσωπικα χαρηκα που θελει τετοιο στυλ παικτη ο κοουτς. Οι αφοι φετος εκαναν μια ελαφρια αποκατασταση του κακου ονοματος που εχει ο ολυμπιακος στη πιατσα. Δεν ήταν μονο τα περσινα, αλλά κυριως τα προπερσινα που γκρεμιστηκε ολοκληρη ομαδα.
Για τις αλλες αποφασεις του μεχρι τελους παλι ξερουμε λιγοτερα απο αυτα που πρεπει για να κρινουμε σωστά. Υπαρχουν φανατικοι υποστηρικτές και των δυο απόψεων (υπερ ή κατα), προσωπικα με χαλαει που δεν εχουν βρει αλλη λιγκα να παιξουν. Το μελλον του ελληνικού μπασκετ ετσι και αλλοιως, μετα απο τα κλειστα συμβολαια σε ευρωλιγκα που εχουν υπογραψει οι δυο μεγαλοι, πρέπει να το καθορισουν οι υπολοιπες ομαδες της Α1. Με τοσες επιτυχιες τα τελευταια 20 χρόνια, κανονικα θα έπρεπε να παιζω καθε απογευμα μπασκετ με τον παπου μου. Ο σπανουλης και ο διαμαντιδης δεν μπορεσαν να εχουν την επιδραση που θα επρεπε στους νεους όπως είχε ο Γκαλης και ο Γιαννακης, χωρις βεβαια να φταινε οι παικτες. Τώρα που έρχονται τα δυσκολα χρονια σε ομαδικο επιπεδο έχουμε να δουμε ακομα πολλά.

0
Άβαταρ μέλους
pan24

Moderator

Τρί Ιούλ 07, 2020 12:50 pm

basket72 έγραψε:
Τρί Ιούλ 07, 2020 12:05 pm
pan24 έγραψε:

Σχετικά με τις προτάσεις τις φετινές μπορεί να έχεις δίκιο. Μπορεί κι όχι. Κάπου στη μέση είναι η αλήθεια κι αυτό κατά προσέγγιση και σε επίπεδο εικασίας, πάντα.

Αντίθετα είμαι σίγουρος ότι η περσινή πρόταση στον Σλούκα έγινε για να γίνει. Κι αυτό αποδεικνύεται σε σχέση με τους άλλους παίκτες που έφεραν. Όλοι σε κάθοδο, καρα-στοιχήματα και 2 καλοί από το Τσάμπιονς το Λιγκ. (Ρούμπιτ, Πάντερ).

Φέτος έχουμε πάρει τον Χάρισοον που τον θέλαν καλές ως και τοπ ομάδες, τον Μάρτιν που χρόνο με τον χρόνο ανεβαίνει σταθερά τα επίπεδα. Συν τους 2 χειμερινούς. Τον Τζένκινς δεν μπορώ να τον υπερασπιστώ παραπάνω. Θεωρώ όμως λάθος ότι δεν πάρθηκε επιπλέον άσσος και ότι πήξαμε στα 2ρια και τα 3αρια.

Για τον Σλούκα τα έγραψα και στο άλλο νήμα. Είναι περίπλοκη η κατάσταση με τη Φενέρ. Αν είχε μείνει ελεύθερος και ΔΕΝ ΕΙΧΕ ανακοινωθεί σε 1-2 μέρες( ή και ώρες ακόμα) από τον Ολυμπιακό τότε θα είχε βάση αυτό που λες, περί άλλων υποψηφίων.

Το παράδειγμα με τον Γιάννη καταλαβαίνεις κι εσύ ότι δεν μπορεί να σταθεί στην κουβέντα μας, ούτε και καθ΄υπερβολήν. Για τον Ντιλέινι και τον Καλάθη μιλάμε (των 1.8 εκ.).
Εγώ πιστεύω ότι είδαν φως και μπήκαν οι Αφοί. Δεν το πολυπίστεψαν και δεν καιγόταν.

Η μεγάλη απάτη έγινε πέρσι. Εκεί συμφωνώ. Ήταν τότε που κάναν τη μία πατάτα μετά την άλλη.
Φέτος το έχουν μαζέψει πολύ, ειδικά με την υπογραφή Μπαρτζώκα. Στο κομμάτι της διαχείρισης της όλης ιστορίας με το "μέχρι τέλους¨ παραμένουν έκθετοι στα μάτια μου, όπως έχω ξαναπεί. Άλλο αυτό όμως.
Συμφωνώ για πέρσι και γενικά συμφωνώ για φέτος πέρα από τις τρανταχτές περιπτώσεις.
Το παράδειγμα με Γιάννη καθ'υπερβολή προφανώς αλλά όταν μιλάμε για δίδυμο Σλούκα με Καλάθη ή Ντιλέινι που το δίδυμο αυτό θα κόστιζε 3,5 ή λίγο πιο πάνω και στην καλύτερη καταλήγει με Σλούκα-Χάρισον που πολύ καλό αλλά θα κοστίσει το πολύ 2,5. Ειδικά όταν η διαφορά δεν πάει σε κάτι ακριβό αλλού και παίρνεις Τζένκινς, Ζαν Σαρλ των 300-400 χιλιάδων έκαστος.
Ή αν ισχύει ότι η πρόταση στον Καλάθη ήταν 1+1, δε νομίζω κάποιος αυτού του επιπέδου να το δεχόταν ποτέ.

Για Σλούκα δεν μπορώ να ξέρω τι γίνεται αλλά ο Ντατόμε πχ που θέλησε να φύγει έφυγε στα γρήγορα.
Ο Σλούκας ειδικά αν έχει συμφωνήσει από τόσο νωρίς όσο γράφεται θα είχε βρει τρόπο να μείνει ελεύθερος ως τώρα θεωρώ. Κι από όταν ο Ζοτς ανακοίνωσε ότι αποχωρεί, αν περίμενε αυτό, έχουν περάσει 2 εβδομάδες

0
RipCity

champion
Reactions: 347
Twitter: @ioannisdiam

Τρί Ιούλ 07, 2020 12:59 pm

Αν πάντως οι γνωστοί insiders πέσουν μέσα ο Σλούκας θα ανακοινωθεί μέσα σε αυτή την εβδομάδα και πιθανότατα αύριο. Αν λέω..

0
basket72
Reactions:

Τρί Ιούλ 07, 2020 1:01 pm

pan24 έγραψε:
Τρί Ιούλ 07, 2020 12:50 pm

Για Σλούκα δεν μπορώ να ξέρω τι γίνεται αλλά ο Ντατόμε πχ που θέλησε να φύγει έφυγε στα γρήγορα.
Ο Σλούκας ειδικά αν έχει συμφωνήσει από τόσο νωρίς όσο γράφεται θα είχε βρει τρόπο να μείνει ελεύθερος ως τώρα θεωρώ. Κι από όταν ο Ζοτς ανακοίνωσε ότι αποχωρεί, αν περίμενε αυτό, έχουν περάσει 2 εβδομάδες
Έχει λογική να έχει κάποιος τις αμφιβολίες του μετά την υπόθεση Ντατόμε. Από την άλλη υπάρχει η αντίστοιχη Βέσελι που κι αυτή αργεί.

Αυτό όμως δεν έχει να κάνει με άλλες ομάδες αλλά με το τρέχον συμβόλαιο με τους Τούρκους που βρίσκονται σε δεινή θέση τόσο οικονομικά όσο κι επικοινωνιακά και προσπαθούν να μαζέψουν τα ...σχεδόν ασυμάζευτα.

Ο Ντατόμε είναι πιθανόν να τους χάρισε πιο εύκολα, τα χρωστούμενα. Εξάλλου δεν έχει το γκελ που έχει ο Σλούκας στους οπαδούς της Φενέρ και θα παλέψουν πιο πολύ την υπόθεσή του Κώστα όπως κι αυτή του Βέσελι.

Άβαταρ μέλους
pan24

Moderator

Τρί Ιούλ 07, 2020 1:18 pm

Από tweet Βάρλα πριν λίγο:
‼️Jan Vesely and Nando De Colo are DEFINITELY staying with Fenerbahce despite the rumors. No very clear picture yet or a specific timetable on what the decision will be on Kostas Sloukas
Αν καταλαβαίνω καλά αυτούς τους κρατάνε με κάθε κόστος, δηλαδή ακόμα και χωρίς μείωση ή δέχτηκαν μείωση και μένουν

0
Άβαταρ μέλους
verycoco

junior
Reactions: 20
Αγαπημένη θέση: Bench
Αγαπημένος παίκτης: Che

Τρί Ιούλ 07, 2020 1:21 pm

Ο Βάρλας έγραψε ότι δεν είναι ακόμα ξεκάθαρη η εικόνα για Σλουκα. Δε ξέρω κάθε καλοκαίρι κουράζει η υπόθεση αλλά. Πέρσι ήταν φιάσκο το όλο ενδιαφέρον δεν υπήρχε κανένα κίνητρο για να έρθει ο παίκτης.

Θα ήταν πολύ ωραίο και Ολυμπιακός 12-15 αν ανακοινωνε η ομάδα σήμερα βεζε αύριο Χάρισον μεθαύριο Σλουκα και Παρασκευή Σπαν ακριβώς 10 χρόνια μετά :drunk:

0
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος verycoco την Τρί Ιούλ 07, 2020 1:36 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
μαζί με την ομάδα μεγαλώνουμε και εμεις...
RipCity

champion
Reactions: 347
Twitter: @ioannisdiam

Τρί Ιούλ 07, 2020 1:30 pm

Ως φιτ δεν ήταν καθόλου καλό το Σλούκας/Ντε Κολό. Πολύ θετικό που έμεινε ο πανάκριβος Ντε Κολό. Ακόμη πιο κοντά στην επιστροφή ο Σλούκι Λουκ.

0
Stavros83

junior
Reactions: 51
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Igor Kudelin
Προειδοποιήσεις: 5

Τρί Ιούλ 07, 2020 1:36 pm

Πάλι καλά που μένει ο Ντε Κολό.
Άντε να τελειώνουμε με Σλούκα γιατί άρχισε να κουράζει.

0
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 6879
Αγαπημένη θέση: SG, C
Προειδοποιήσεις: 1

Τρί Ιούλ 07, 2020 1:37 pm

Εμενα κατι μου λεει οτι τωρα που χαρηκαν οι τουρκοι που μενουν ντε κολο-βεσελι αυριο-μεθαυριο θα ανακοινωθει ο σλουκας και μετα ο σπανουλης..

0
Άβαταρ μέλους
ssoulliss

champion
Reactions: 749
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Φάνης Χριστοδούλου
Αγαπημένη ομάδα: Detroit-Pistons

Τρί Ιούλ 07, 2020 1:40 pm

Θα ήθελα να βάλω κάποια δεδομένα στη συζήτηση.

Πρώτον δεν ακούγεται κάπου ότι η Fener ψάχνει για πρωτοκλασσάτο PG. Αυτό έχει άμεση σχέση με τον Σλούκα. Το NBA δεν βοηθάει ώστε να βρεθεί παίκτης από εκεί εκτός και αν ακυρωθεί η σεζόν. Πάντως στην Ευρώπη διαθέσιμοι παικταράδες στον άσο δεν υπάρχουν. Άρα η Fener μπορεί να πάει σε μεσαία λύση από κανα Eurocup ή από το πρωτάθλημα της. Πόσοι το πιστεύουν αυτό; Εγώ πάντως όχι.

Δεύτερον στο team του Ολυμπιακού υπάρχει παλιος αρθρογράφος συγκεκριμμένου εκδοτικού συγκροτήματος. Αν ισχύει ότι ο συνεργάτης του Μπαρτζώκα δίνει τις ειδήσεις στο συγκεκριμένο δημοσιογραφικό μπλοκ τότε ή έχει σωστή ενημέρωση όποτε ο παίκτης θα έρθει ή δεν έχει και τους τις δίνει για να έχουν κλικς. :banghead:

Τρίτον ο δημοσιογράφος του αντίπαλου εκδοτικού μπλοκ που έγραψε για 5μύρρια σε 3 παίκτες μπορεί να είναι καλό παιδί αλλά άντε να μην πω τίποτα περισσότερο και είναι μεσημέρι :@#$: :mrgreen: .

Υ.Γ. Υπάρχει και ένα ακόμη ενδεχόμενο, οι ίδιοι οι παίχτες να δίνουν τις "πληροφορίες" αυτές. :secret:

0
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”