Αν ειναι να ερθει ο ακατανομαστος, καλυτερα να παει ο Μητογλου στο 5 και να ερθει στο 4 κανενας Μονεκε η Σενγκελια
Παναθηναϊκός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2023-2024
Συντονιστής: Captains
Αν ειναι να ερθει ο ακατανομαστος, καλυτερα να παει ο Μητογλου στο 5 και να ερθει στο 4 κανενας Μονεκε η Σενγκελια
Για 15 λεπτα ανα ματς Ιμπακα αντι Πολωνου ειναι οτι καλυτερο θα μπορουσαμε να ζητησουμε αυτη τη στιγμη.
Και Πολωνος δανεικος καπου 1 χρονο μπας και παρει μπρος.
Επισης πολλα θα κριθουν και απο τους τελικους φετος. Αν μας παρουν αμπαριζα οι ΦΑλ, Μιλουτινφ, Ραιτ τοτε δε θα εχει επιλογη ο Αταμαν θα παει για κατι καλο
Και Πολωνος δανεικος καπου 1 χρονο μπας και παρει μπρος.
Επισης πολλα θα κριθουν και απο τους τελικους φετος. Αν μας παρουν αμπαριζα οι ΦΑλ, Μιλουτινφ, Ραιτ τοτε δε θα εχει επιλογη ο Αταμαν θα παει για κατι καλο
0
- xomitsious
- Reactions: 640
- Αγαπημένη θέση: PF
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
-
- Reactions: 824
- Αγαπημένη θέση: PG
- Προειδοποιήσεις:
1
Όσο τον παρακολούθησα τον ιμπακα φέτος διαπίστωσα ότι το ιμπακτ αμυντικά όταν αυτός είναι μέσα είναι τεράστιο. Επίσης διαπίστωσα ότι λόγω ηλικίας δεν αντέχει να παίζει σε τόσο υψηλές εντάσεις για παρά πολύ. Ο συγκεκριμένος σε 15 μπορεί και να είναι πρωταγωνιστής. Μετά δεν έχει ανάσες.xomitsious έγραψε: ↑Τρί Μάιος 28, 2024 9:42 amΣτην εκπομπή του Χουπφελαζ, που αρέσει ο Ιμπακα, ανέφερε ότι ο παίκτης ζητάει πρωταγωνιστικό ρόλο (βασικός δηλαδή) και αυτό το κάνει πιο δύσκολο.
Τώρα αν άλλαξε γνώμη λόγω του έβδομου, μακάρι.
Όσο για Παπαγιάννη, το καλό του είναι ότι επιτρέπει ερχομό Χεζονια με παραμονή Χουάντσο.
0
- xomitsious
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Εγώ μαζί σου.Phys87 έγραψε: ↑Τρί Μάιος 28, 2024 9:51 amΌσο τον παρακολούθησα τον ιμπακα φέτος διαπίστωσα ότι το ιμπακτ αμυντικά όταν αυτός είναι μέσα είναι τεράστιο. Επίσης διαπίστωσα ότι λόγω ηλικίας δεν αντέχει να παίζει σε τόσο υψηλές εντάσεις για παρά πολύ. Ο συγκεκριμένος σε 15 μπορεί και να είναι πρωταγωνιστής. Μετά δεν έχει ανάσες.xomitsious έγραψε: ↑Τρί Μάιος 28, 2024 9:42 amΣτην εκπομπή του Χουπφελαζ, που αρέσει ο Ιμπακα, ανέφερε ότι ο παίκτης ζητάει πρωταγωνιστικό ρόλο (βασικός δηλαδή) και αυτό το κάνει πιο δύσκολο.
Τώρα αν άλλαξε γνώμη λόγω του έβδομου, μακάρι.
Όσο για Παπαγιάννη, το καλό του είναι ότι επιτρέπει ερχομό Χεζονια με παραμονή Χουάντσο.
Τώρα αν ο παίκτης θέλει ομάδα που θα παίζει βασικός δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι.
Έχω γράψει πολλές φορές ότι είναι η 1η μου επιλογή. Ελπίζω, το γεγονός ότι θα παίζει στον πρωταθλητή Ευρώπης να τον ψήσει.
Πάντως αν είναι μαζί με Παπαγιάννη να έρθει και ο Χεζονια (γιατί το αποκλείω να πάμε με 6 ξένους) εγώ είμαι μέσα.
0
Με Ιμπακα και εναν καλο ασσο στη θεση του βιλντοζα ειμαστε πληρης .
Δε χρειαζεται τιποτα παραπανω η ομαδα να χαλαει τις ισορροπιες
( Αν ο βιλντοζα ηταν σοβαρος θα ηθελα ακομα και να μεινει αλλα με τετοια νοοτροπια που εχει ... Στον τελικο ειδε κουπα και συμπατριωτη καμπατσο απεναντι και λεει ας παιξω και λιγο αμυνα )
( Αν ο βιλντοζα ηταν σοβαρος θα ηθελα ακομα και να μεινει αλλα με τετοια νοοτροπια που εχει ... Στον τελικο ειδε κουπα και συμπατριωτη καμπατσο απεναντι και λεει ας παιξω και λιγο αμυνα )
0
- τουλουμπα
- Reactions: 3926
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
καλα δεν εκανε και κατι φοβεροslok έγραψε: ↑Τρί Μάιος 28, 2024 9:59 amΜε Ιμπακα και εναν καλο ασσο στη θεση του βιλντοζα ειμαστε πληρης .
δεν γινεται να εχουμε εναν παιχτη στο ροστερ για να παιζει μια αμυνα τον χρονο
ο βιλντοζα οτι και να κανει παραπανω αν κανει στους τελικους πρεπει να φυγει
οπως και ο πολωνος
1
1

xomitsious έγραψε: ↑Τρί Μάιος 28, 2024 9:58 amΕγώ μαζί σου.Phys87 έγραψε: ↑Τρί Μάιος 28, 2024 9:51 am
Όσο τον παρακολούθησα τον ιμπακα φέτος διαπίστωσα ότι το ιμπακτ αμυντικά όταν αυτός είναι μέσα είναι τεράστιο. Επίσης διαπίστωσα ότι λόγω ηλικίας δεν αντέχει να παίζει σε τόσο υψηλές εντάσεις για παρά πολύ. Ο συγκεκριμένος σε 15 μπορεί και να είναι πρωταγωνιστής. Μετά δεν έχει ανάσες.
Τώρα αν ο παίκτης θέλει ομάδα που θα παίζει βασικός δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι.
Έχω γράψει πολλές φορές ότι είναι η 1η μου επιλογή. Ελπίζω, το γεγονός ότι θα παίζει στον πρωταθλητή Ευρώπης να τον ψήσει.
Πάντως αν είναι μαζί με Παπαγιάννη να έρθει και ο Χεζονια (γιατί το αποκλείω να πάμε με 6 ξένους) εγώ είμαι μέσα.
Για να θελεις να παιζεις βασικος πρεπει να αντεχεις. Ουτε ο Σλουκας αντεχει πχ.
Το ξερει και ο ιδιος οτι δεν αντεχει οποτε η επιλογη του αν θελει κατι τετοιο ειναι να μεινει σε καποια μικρη ευρωλιγκατη ομαδα χωρις στοχους
0
Το νοημα ειναι οτι δε θες τιποτα παραπανω απο δυο καλους συμπληρωματικους (ενταξει ο ασσος μπορει να ειναι και απο το πανω ραφι) παιχτες στη θεση αυτων των δυο. Ουτε τριαρια ουτε τεσσαριατουλουμπα έγραψε: ↑Τρί Μάιος 28, 2024 10:00 amκαλα δεν εκανε και κατι φοβεροslok έγραψε: ↑Τρί Μάιος 28, 2024 9:59 amΜε Ιμπακα και εναν καλο ασσο στη θεση του βιλντοζα ειμαστε πληρης .
δεν γινεται να εχουμε εναν παιχτη στο ροστερ για να παιζει μια αμυνα τον χρονο
ο βιλντοζα οτι και να κανει παραπανω αν κανει στους τελικους πρεπει να φυγει
οπως και ο πολωνος
Οταν εχεις μια ομαδα που σε πηγε μεχρι τελους δε ταραζεις τις ισορροπιες αλλα προσθετεις εκει που ποναει.
Για μενα ο Χεζονια θα στη χαλασει
0
-
- Reactions: 1453
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Vasilis Spanoulis
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
- τουλουμπα
- Reactions: 3926
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
σιγα μην στην χαλασει ο χεζονιαslok έγραψε: ↑Τρί Μάιος 28, 2024 10:03 am
Το νοημα ειναι οτι δε θες τιποτα παραπανω απο δυο καλους συμπληρωματικους (ενταξει ο ασσος μπορει να ειναι και απο το πανω ραφι) παιχτες στη θεση αυτων των δυο. Ουτε τριαρια ουτε τεσσαρια
Οταν εχεις μια ομαδα που σε πηγε μεχρι τελους δε ταραζεις τις ισορροπιες αλλα προσθετεις εκει που ποναει.
Για μενα ο Χεζονια θα στη χαλασει
η ομαδα χρειαζεται 3αρι με μεγεθος οπως εδειξε η πορεια
αν δεν ειχαμε τον παπαπετρου τον γκριγκονις θα τον ειχαν κανει γιογιο και δεν θα περνουσαμε την μακαμπι
ε του χρονου θα εχουμε βασικο τον χεζονια και αναπληρωματικο τον παπαπετρου
τωρα θα μου πεις τι θα κανουμε τον γκριγκονις που θα τον βολεψουμε
ας προσεχαν να μην τον ανανεωναν για 3 χρονια κιολας
ας τον εχουν να κανει τιποτα ρεπα στην α1 εξαλλου και τον χεζονια να μην παρουμε παλι ο παπαπετρου θα εχει τον ρολο του βασικου και ο γκριγκονις θα παιζει λιγο οπως επαιξε στα πλευ οφ και στο φ4
0
-
- Reactions: 824
- Αγαπημένη θέση: PG
- Προειδοποιήσεις:
1
Έτσι είναι, ή πρώτος στο χωριό ή δευτερος στην πόλη. Αν θέλει ο κύριος ιμπακα να παίξει για τους πρωταθλητές πρέπει να είναι πίσω απο τον Λεσορτ. Διαφορετικά θα συνεχίσει σε ομάδα τύπου Μπάγερν. Βέβαια μια κίνηση τύπου ιμπακα θα έκανε πολύ καλό στον Κώστα, καθώς θα μάθαινε δίπλα του μπασκετακι. Αλλά το κυριο μέλημα σε τέτοιες περιπτώσεις είναι να διατηρηθούν οι ισορροπίες.
Τώρα όσον αφορά το δίδυμο Χεζονια μαζί με παπαγιαννη. Είναι πάλι ζήτημα ισορροπιών. Ο Παπαπετρου θα πρέπει να παραγκωνιστεί ή ο Γκριγκονις. Αν έρθει ο Χεζονια θα έρθει για να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο. Ο Παπαπετρου που είδα απο τα πλέι Οφ και ύστερα δεν του αξίζει ο παραγκωνισμός. Καλος χρυσός ο Χεζονια, αλλά οι ισορροπίες είναι πάνω απολα.
Ακόμα θυμάμαι ότι όταν η Εφες πήρε τον Κλαιμπερν και χάθηκαν οι ισορροπίες στα αποδυτήρια, η Εφες δεν μπήκε στα πλέι Οφ, ενώ θεωρητικά είχε το καλύτερο ρόστερ επι εποχής Αταμαν. Κύριο μέλημα πρέπει να είναι οι ισορροπίες κατά την γνώμη μου
Τώρα όσον αφορά το δίδυμο Χεζονια μαζί με παπαγιαννη. Είναι πάλι ζήτημα ισορροπιών. Ο Παπαπετρου θα πρέπει να παραγκωνιστεί ή ο Γκριγκονις. Αν έρθει ο Χεζονια θα έρθει για να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο. Ο Παπαπετρου που είδα απο τα πλέι Οφ και ύστερα δεν του αξίζει ο παραγκωνισμός. Καλος χρυσός ο Χεζονια, αλλά οι ισορροπίες είναι πάνω απολα.
Ακόμα θυμάμαι ότι όταν η Εφες πήρε τον Κλαιμπερν και χάθηκαν οι ισορροπίες στα αποδυτήρια, η Εφες δεν μπήκε στα πλέι Οφ, ενώ θεωρητικά είχε το καλύτερο ρόστερ επι εποχής Αταμαν. Κύριο μέλημα πρέπει να είναι οι ισορροπίες κατά την γνώμη μου
1
1

- xomitsious
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Το θέμα του Βιλντοζα, όπως είπες, είναι η νοοτροπία. Ο παίκτης έπαιξε καλά στον τελικό γιατί κατάλαβε επιτέλους που βρίσκεται και τι διακυβευεται.slok έγραψε: ↑Τρί Μάιος 28, 2024 9:59 amΜε Ιμπακα και εναν καλο ασσο στη θεση του βιλντοζα ειμαστε πληρης .
Αν είναι κάτι που μπορεί να αλλάξει τη νοοτροπία ενός παίκτη είναι ο Ευρωπαϊκός τίτλος πάντως.
Εγώ είμαι θετικός στα να μείνει. Θα τον άλλαζα μόνο για Μισιτς.
Και ο Λορέντζο δε θα με χαλαγε αλλά το τρελό μπάι άουτ της Μακάμπι, η αποζημίωση του Βιλντοζα και το γεγονός ότι εκτός πλευ οφφ ο Μπράουν έκανε πολύ μέτρια σεζόν δε με ενθουσιαζουν
0