Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2024-2025

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions: 3284
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: JO Morant, Luka Doncic
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 0

Τρί Μάιος 28, 2024 1:50 pm

Giwrgos_AEK έγραψε:
Τρί Μάιος 28, 2024 1:42 pm
Kρις Τζόουνς της Βαλένθια θέλeτε;

https://www.sdna.gr/mpasket/1202183_o-o ... -balenthia

Μ' αρέσουν οι παίκτες που είναι efficiency και που μπορούν να σκοράρουν και με drive, μπορεί να οργανώσει, σκοράρει, εμένα μου κάνει και αν εξαιρέσουμε το ελληνικό διαβατήριο τον προτιμώ από τον Ντόρσεϊ, δεν είναι όμως και στο ίδιο επίπεδο με τον James.

0
assistant

nba
Reactions: 1659
Αγαπημένος παίκτης: Isiah Thomas
Προειδοποιήσεις: 2

Τρί Μάιος 28, 2024 1:51 pm

fotis vlachopoulos έγραψε:
Τρί Μάιος 28, 2024 12:57 pm
Coach Periklis έγραψε:
Τρί Μάιος 28, 2024 12:49 pm

Εσύ δεν είσαι φαρμακοποιός ή θυμάμαι λάθος ; Βοήθησε την κατάσταση ρε φίλε :P

Έχει τεράστια σημασία σε αυτή την ξενερα - πίκρα το πώς μπήκαμε στο παρκέ με τη Ρεάλ

Εννοείται λέγαμε ότι πάμε να κάνουμε κάτι εξαιρετικά δύσκολο . Το έκανε ο ΠΑΟ να μοιάζει εύκολο

Ήταν δύο χτυπήματα για αυτό βοηθα
χωρις να θελω να κανω διαφημιση σε προιον (δεν ξερω αν αντιτιθεται στους ορους του φορουμ ) αλλα ακομα κι αν ειναι να το φαω το φαουλ για να βοηθησω συμφορουμιτη χαλαλι το φαουλακι , rescue remedy φιλε τεσσερις σταγονιτσες κατω απο τη γλωσσα τεσσερις φορες την ημερα , ενδεδειγμενο για πασας μορφης σοκ και αντιμετωπιση στρεσσογονου καταστασεως και φυσικα το οτι εμενα μου περασε η ξενερα πιο γρηγορα δνε σημαινει οτι ολοι πρεπει να ειναι τοσο ζεν οσο εγω στην συγκεκριμενη περιπτωση ,οποτε κατανοω πληρως την φαση που βρισκεσαι. απλα κοιτα να ηρεμησεις ,ολοι μας σταναχωρηθηκαμε για την ομαδα μας αλλα ειπαμε κουλ .
Για να βοηθησω κι εγω και για να μην μπει καποιος σε ασκοπα εξοδα θα πω οτι για καποιους απο εδω 4 σταγονες rescue δε θα κανει τιποτα.......και ολοκληρο το μπουκαλι να κατεβαασουν δε θα το ΄΄ακουσουν΄΄καν.......ασε που αυτο ειναι για εκτακτη αγχωδη διαταραχη,ενω στην περιπτωση μας ειναι φανερο οτι καποιοι ειναι στα ορια της καταθλιψης.....

Εγω απ τη μερια μου θα προτεινω ενηλικες ανθρωποι που δε βγαζουν λεφτα απο καποιο αθλημα,να σταματησουν να ασχολουνται με τον επαγγελματικο αθλητισμο αν τους χαλαει τοσο πολυ.......μη φτασουμε σαν τον αλλον καπου στο Βολο που επαθε ανακοπη κατα τη διαρκεια του τελικου......

0
Άβαταρ μέλους
Coach Periklis

allstar
Reactions: 2043
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης , Kobe Bryant

Τρί Μάιος 28, 2024 1:53 pm

Ούτε μια μέρα δεν κράτησε αυτό με Τζέιμς Φουρνιε και λοιπούς πανωραφηδες ; :mrgreen:

Ξεκινάμε να είμαστε κομπλέ ΠΑΛΙ με τους Κρις Τζόουνς αυτού του κόσμου;;

Δεν υπάρχει κάτι άλλο να με καλύψει εκτός από TOP TIER

0
"ο Ολυμπιακός δεν αγοράζεται, είναι κάτι τεράστιο, είναι μία ιδέα"
assistant

nba

Τρί Μάιος 28, 2024 1:54 pm

Giwrgos_AEK έγραψε:
Τρί Μάιος 28, 2024 1:42 pm
Kρις Τζόουνς της Βαλένθια θέλeτε;

https://www.sdna.gr/mpasket/1202183_o-o ... -balenthia

ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ..........

0
Άβαταρ μέλους
Coach Periklis

allstar

Τρί Μάιος 28, 2024 1:57 pm

assistant77 έγραψε:
Τρί Μάιος 28, 2024 1:51 pm

Για να βοηθησω κι εγω και για να μην μπει καποιος σε ασκοπα εξοδα θα πω οτι για καποιους απο εδω 4 σταγονες rescue δε θα κανει τιποτα.......και ολοκληρο το μπουκαλι να κατεβαασουν δε θα το ΄΄ακουσουν΄΄καν.......ασε που αυτο ειναι για εκτακτη αγχωδη διαταραχη,ενω στην περιπτωση μας ειναι φανερο οτι καποιοι ειναι στα ορια της καταθλιψης.....

Εγω απ τη μερια μου θα προτεινω ενηλικες ανθρωποι που δε βγαζουν λεφτα απο καποιο αθλημα,να σταματησουν να ασχολουνται με τον επαγγελματικο αθλητισμο αν τους χαλαει τοσο πολυ.......μη φτασουμε σαν τον αλλον καπου στο Βολο που επαθε ανακοπη κατα τη διαρκεια του τελικου......
Νταξει δεν βγήκαμε να κοπαναμε και κάδους σκουπιδιών σαν τον οπαδό του Άρη στο βίντεο

Πλάκα κάνουμε από ένα σημείο και μετά , κουλ κι εσείς κι εμείς

Πάλι μικροαστοί ξυπνήσαμε οι περισσότεροι είτε με Ευρωλίγκα είτε με την ήττα στον ημιτελικό. Το ξέρουμε

Τρίτη έφτασε , τι γυρίσαμε στην καυλαντα.

Η σεζόν τελείωσε Κυριακή βράδυ . Οι τελικοί θα είναι τόσο άρρωστοι που σαφώς εγώ δεν ασχολούμαι

2
2 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 5637
Αγαπημένη θέση: SG, C
Προειδοποιήσεις: 1

Τρί Μάιος 28, 2024 2:03 pm

Δεν έχει λογική η κίνηση για Τζοόυνς .. συμπληρωματικούς έχουμε ..μαρεσει σαν παίκτης αλλά είναι επιπέδου γκος στην καλύτερη.. Αν δεν έρθει τοπ γκαρντ πάλι θα ξέρουμε ότι έχουμε ταβάνι την φιλική συμμετοχή στο φ4.

Ελπίζω καν να μην ισχύει γιατί πάει να πει ότι κοιτάμε για πολύ χαμηλότερα ράφια από τον Έβανς αντί για ψηλότερα.

Πάρτε τον Πόρτερ να τελειώνουμε.

0
TakeshyKurosawa1

allstar
Reactions: 1444
Αγαπημένος παίκτης: Vasilis Spanoulis

Τρί Μάιος 28, 2024 2:08 pm

Και Τζέημς και Πόρτερ. Έναν διψασμένο για τίτλο και έναν αυτοκαταστροφικο wannabe all star του nba

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Coach Periklis

allstar

Τρί Μάιος 28, 2024 2:10 pm

Σφυγμομετρήσεις είναι αυτές

Μια μέρα Τζέιμς, μια μέρα Τζόουνς

Στο τέλος πας σε παίκτες τύπου Γκος που είναι ο ορισμός του ενδιάμεσου μπας και κάποιοι πουν πάλι καλά

Χθεσινοι είμαστε;; Τόσες πικρές έχουμε φάει

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
SteveNashidis

Site Admin
Reactions: 3654
Αγαπημένος παίκτης: Steve Nash, Devin Booker
Αγαπημένη ομάδα: Phoenix-Suns

Τρί Μάιος 28, 2024 2:12 pm

Γεμίσατε ήδη 2 σελίδες. :shock: :o :o :o :o
Ζεστά τα πράγματα φέτος μεταγραφικώς.

Mike James ο πρώτος ή/και μοναδικός στόχος.
Μετά τα υπόλοιπα!

1
1 Εικόνα
Steve Nash. 2× NBA ΜVP (2005, 2006)SSOL- Seven Second or Less Len - 2006-07 : True champions
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Sokos

euroleague
Reactions: 502
Αγαπημένος παίκτης: Vince Carter

Τρί Μάιος 28, 2024 2:16 pm

Και να κλείσουμε James & Porter, δεν πρόκειται να τους δούμε μαζί. Πιστεύω θα σκοτωθούν από την προετοιμασία και θα γίνουν τα αποδυτήρια ΜΜΑ.

Αν κοιτάμε προς Valencia, μήπως να κυνηγούσαμε Ojeleye? Νομίζω ανανέωσε, αλλά αν είναι να μείνει εκτος euroleague η ομάδα του ίσως να υπάρχει κάποια ρήτρα.

1
1 Εικόνα
assistant

nba

Τρί Μάιος 28, 2024 2:22 pm

SteveNashidis έγραψε:

Μετά τα υπόλοιπα!
Καλα δυο μεταγραφες ψαχνουμε,δε θα ναι και το πιο καυτο καλοκαιρι.....απλα ειχαμε ενα πολυ ασχημο 96ωρο και γι αυτο ολη η πρεμουρα.......

Αυτος ο Μιχαλιουκ παρεμπιπτοντως μπασκετ δε θελει να παιξει;;;;;;;εχει βγαλει σπυρια ο απαυτος του τοση ωρα καθισιο.......και ειναι ταμαμ για Ευρωπη....

Μιχαλιουκ και Τζειμς λοιπον προεδροι αλλιως πουλατε και ......

0
Penguin

junior
Reactions: 55
Αγαπημένη θέση: PG, SG
Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός

Τρί Μάιος 28, 2024 2:26 pm

Μεγάλη ατυχία με Εβανς πάντως.Δεν περιμενω καμιά μεγάλη αλλαγή στην τακτική που ακολουθούμε στις μεταγραφές. Θα δούμε και ποιοι θα μείνουν. Ισως Ντορσει, εκτός από Εβανς, να είχαν προχωρήσει οι επαφές.

0
pk13

euroleague
Reactions: 132

Τρί Μάιος 28, 2024 2:28 pm

Τεράστια ατυχία ο τραυματισμός Έβανς για τον Ολυμπιακό. Νομίζω οτι ήταν ιδανικό φιτ για το μπασκετ Μπαρτζωκα και πολύ coachable ενώ θα έδινε και την δυνατότητα να κλείσει το ροστερ με Ντορσει αντί Κάναν και Ρογκαβοπουλο αντί Μπραζντεικις για να μειωθεί και ο αριθμός των ξένων. Τώρα μπλέκεται το πράγμα.

Επειδη ο Τζειμς μοιαζει η πιο δημοφιλής επιλογή, θα του δίνατε αν ήταν στο χέρι σας κλειστό τριετές για να έρθει? Γιατί με αυτό τον δελεάζει η Μονακό.

0
Heisenberg

a1greece
Reactions: 1088
Αγαπημένος παίκτης: Gary Payton
Προειδοποιήσεις: 1

Τρί Μάιος 28, 2024 2:32 pm

assistant77 έγραψε:
Τρί Μάιος 28, 2024 2:22 pm
SteveNashidis έγραψε:

Μετά τα υπόλοιπα!
Καλα δυο μεταγραφες ψαχνουμε,δε θα ναι και το πιο καυτο καλοκαιρι.....απλα ειχαμε ενα πολυ ασχημο 96ωρο και γι αυτο ολη η πρεμουρα.......

Αυτος ο Μιχαλιουκ παρεμπιπτοντως μπασκετ δε θελει να παιξει;;;;;;;εχει βγαλει σπυρια ο απαυτος του τοση ωρα καθισιο.......και ειναι ταμαμ για Ευρωπη....

Μιχαλιουκ και Τζειμς λοιπον προεδροι αλλιως πουλατε και ......
Τελευταια φορα που επαιξε Ο Μιχαλιουκ πολυ και φανηκε ηταν στις 15 απριλιου οπου ειχε βαλει 26 ποντους με 6 στα 8 τριποντα.
εκτοτε γυαλιζε παγκο. στα τελευταια 5 παιχνιδια επαιξε συνολο 17 λεπτα και σκοραρε 1 τριποντο.

0
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Heisenberg την Τρί Μάιος 28, 2024 2:33 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Penguin

junior
Reactions: 55
Αγαπημένη θέση: PG, SG
Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός

Τρί Μάιος 28, 2024 2:33 pm

pk13 έγραψε:
Τρί Μάιος 28, 2024 2:28 pm
Τεράστια ατυχία ο τραυματισμός Έβανς για τον Ολυμπιακό. Νομίζω οτι ήταν ιδανικό φιτ για το μπασκετ Μπαρτζωκα και πολύ coachable ενώ θα έδινε και την δυνατότητα να κλείσει το ροστερ με Ντορσει αντί Κάναν και Ρογκαβοπουλο αντί Μπραζντεικις για να μειωθεί και ο αριθμός των ξένων. Τώρα μπλέκεται το πράγμα.

Επειδη ο Τζειμς μοιαζει η πιο δημοφιλής επιλογή, θα του δίνατε αν ήταν στο χέρι σας κλειστό τριετές για να έρθει? Γιατί με αυτό τον δελεάζει η Μονακό.
Οντως το πράγμα έχει μπλεχτεί.
Δεν ξέρω για τριετές. Πέρυσι υπηρχε παντως η επαφή. Μακαρι και φέτος. Με Τζειμς και Ντορσει μια χαρά.

0
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”