Ξεχασες και το αλλο: "Ειναι η τεταρτη ευρωλιγκα για μενα, εχω περασει μονος μου πολλες ομαδες ηδη..."karamelitsa έγραψε: ↑Τρί Μάιος 28, 2024 4:20 pmΧωρίς ψάξιμο και μόνο από το τελευταίο ΣΚ, θα σου πω ότι ... δεν ανέφερε ''το να φύγεις από τον ένα αιώνιο να πας στον άλλο και να πάρεις κούπα; τρομερή ιστορία'' άλλα ''Από τον Ολυμπιακό στον Παναθηναϊκό και να πάρεις την κούπα; Δεν υπάρχει καλύτερη ιστορία''....προφανώς το άλλαξες γιατί δεν σε βολευει??nikolas_asteri έγραψε: ↑Τρί Μάιος 28, 2024 3:51 pmΠάντως εγώ δεν καταλαβαίνω από που προκύπτει ότι ο Σλούκας πετάει μπηχτές και ασχολείται με τον Ολυμπιακό. Είπε ο άνθρωπος "Το πρωτάθλημα είναι ο βασικός μας στόχος" και έπεσαν να τον φάνε ότι έχει κομπλέξ και πρόβλημα με τον Ολυμπιακό. Δεν είναι λογικό στην αρχή της χρονιάς να τέθηκε το πρωτάθλημα σαν βασικός στόχος; Οκ, έκατσε και η Ευρωλίγκα στην πορεία αλλά νομίζω πως το καλοκαίρι όταν μαζεύτηκαν, πρώτο μέλημα ήταν η επάνοδος στην εσωτερική κυριαρχία. Εξαιρετική η Ευρωλίγκα αλλά για να γίνεις βασιλιάς στη ζούγκλα πρέπει να σκοτώσεις το λιοντάρι, τι να κάνουμε;
Μετά, ποστάρετε κάτι βίντεο με καρτούν φωνές από πίσω και αντί να σκεφτείτε με τη μία ότι δεν υπάρχει περίπτωση να το είπε αυτό ο άνθρωπος, το παίρνετε σαν hypothetical και χτίζετε γνώμη πάνω σε αυτό. Ε σιγά σιγά ψάχνοντας μία πρόταση εδώ, μία πρόταση εκεί, μία περίπου ερμηνεία από τη μία, ένα ψέμα από την άλλη, τον έχετε βγάλει κωλόπαιδο τον άνθρωπο απλά μέσα στο κεφάλι σας.
Λέει στη συνέντευξη τύπου "το να φύγεις από τον ένα αιώνιο να πας στον άλλο και να πάρεις κούπα; τρομερή ιστορία" και πάλι του τη πέφτετε "α δεν σέβεται την ομάδα που έτρωγε ψωμί" κλπ. Είπε τίποτα αρνητικό για τον Ολυμπιακό; Δεν σας καταλαβαίνω.
Νομίζω δεν έχει πει τίποτα αρνητικό κατά της ομάδας και απλά όποτε αναφέρεται στον Ολυμπιακό ή σε διοργάνωση που συμμετέχει ο Ολυμπιακός για κάποιο λόγο νομίζετε ότι κάνει κάποια επίθεση, ότι έχει κρυφά νοήματα και άλλα τέτοια κολπατζίδικα.![]()
Αλλο ένα για δες τι είπε παρακάτω φωτογραφίζοντας ουσιααστικά τον Γουόκαπ που ήταν 2 χρόνια συμπαίκτες..
https://x.com/the8thman_/status/1794861398427881531
Εχει πει πάρα μα πάρα πολλά, κάποια άμεσα κάποια έμεσα, σχεδόν πάντα όμως όπως και ο DPG ότι δηλώνει έιναι άμεση ή έμμεση αναφορά στον Ολυμπιακό....δεν είμαστε τρελοί, τα λέει....
Σε δηλωσεις μπροστα σε καμερα, οχι σε μια στιγμη που μπορει να διερρευσε, ενω η καμερα εγραφε. Αυτο ισως να μην ειπωθηκε

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο