Kώστας Σλούκας - Ο αρχηγός του ΠΑΟ

Συντονιστής: Captains

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
chainsaw

euroleague
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 3

Τρί Μάιος 28, 2024 4:38 pm

karamelitsa έγραψε:
Τρί Μάιος 28, 2024 4:20 pm
nikolas_asteri έγραψε:
Τρί Μάιος 28, 2024 3:51 pm
Πάντως εγώ δεν καταλαβαίνω από που προκύπτει ότι ο Σλούκας πετάει μπηχτές και ασχολείται με τον Ολυμπιακό. Είπε ο άνθρωπος "Το πρωτάθλημα είναι ο βασικός μας στόχος" και έπεσαν να τον φάνε ότι έχει κομπλέξ και πρόβλημα με τον Ολυμπιακό. Δεν είναι λογικό στην αρχή της χρονιάς να τέθηκε το πρωτάθλημα σαν βασικός στόχος; Οκ, έκατσε και η Ευρωλίγκα στην πορεία αλλά νομίζω πως το καλοκαίρι όταν μαζεύτηκαν, πρώτο μέλημα ήταν η επάνοδος στην εσωτερική κυριαρχία. Εξαιρετική η Ευρωλίγκα αλλά για να γίνεις βασιλιάς στη ζούγκλα πρέπει να σκοτώσεις το λιοντάρι, τι να κάνουμε;

Μετά, ποστάρετε κάτι βίντεο με καρτούν φωνές από πίσω και αντί να σκεφτείτε με τη μία ότι δεν υπάρχει περίπτωση να το είπε αυτό ο άνθρωπος, το παίρνετε σαν hypothetical και χτίζετε γνώμη πάνω σε αυτό. Ε σιγά σιγά ψάχνοντας μία πρόταση εδώ, μία πρόταση εκεί, μία περίπου ερμηνεία από τη μία, ένα ψέμα από την άλλη, τον έχετε βγάλει κωλόπαιδο τον άνθρωπο απλά μέσα στο κεφάλι σας.

Λέει στη συνέντευξη τύπου "το να φύγεις από τον ένα αιώνιο να πας στον άλλο και να πάρεις κούπα; τρομερή ιστορία" και πάλι του τη πέφτετε "α δεν σέβεται την ομάδα που έτρωγε ψωμί" κλπ. Είπε τίποτα αρνητικό για τον Ολυμπιακό; Δεν σας καταλαβαίνω.

Νομίζω δεν έχει πει τίποτα αρνητικό κατά της ομάδας και απλά όποτε αναφέρεται στον Ολυμπιακό ή σε διοργάνωση που συμμετέχει ο Ολυμπιακός για κάποιο λόγο νομίζετε ότι κάνει κάποια επίθεση, ότι έχει κρυφά νοήματα και άλλα τέτοια κολπατζίδικα. :mutombo:
Χωρίς ψάξιμο και μόνο από το τελευταίο ΣΚ, θα σου πω ότι ... δεν ανέφερε ''το να φύγεις από τον ένα αιώνιο να πας στον άλλο και να πάρεις κούπα; τρομερή ιστορία'' άλλα ''Από τον Ολυμπιακό στον Παναθηναϊκό και να πάρεις την κούπα; Δεν υπάρχει καλύτερη ιστορία''....προφανώς το άλλαξες γιατί δεν σε βολευει??

Αλλο ένα για δες τι είπε παρακάτω φωτογραφίζοντας ουσιααστικά τον Γουόκαπ που ήταν 2 χρόνια συμπαίκτες..
https://x.com/the8thman_/status/1794861398427881531

Εχει πει πάρα μα πάρα πολλά, κάποια άμεσα κάποια έμεσα, σχεδόν πάντα όμως όπως και ο DPG ότι δηλώνει έιναι άμεση ή έμμεση αναφορά στον Ολυμπιακό....δεν είμαστε τρελοί, τα λέει....
Ξεχασες και το αλλο: "Ειναι η τεταρτη ευρωλιγκα για μενα, εχω περασει μονος μου πολλες ομαδες ηδη..."
Σε δηλωσεις μπροστα σε καμερα, οχι σε μια στιγμη που μπορει να διερρευσε, ενω η καμερα εγραφε. Αυτο ισως να μην ειπωθηκε

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος chainsaw την Τρί Μάιος 28, 2024 4:41 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Heisenberg

euroleague
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Gary Payton
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 1

Τρί Μάιος 28, 2024 4:39 pm

karamelitsa έγραψε:
nikolas_asteri έγραψε:
Πάντως εγώ δεν καταλαβαίνω από που προκύπτει ότι ο Σλούκας πετάει μπηχτές και ασχολείται με τον Ολυμπιακό. Είπε ο άνθρωπος "Το πρωτάθλημα είναι ο βασικός μας στόχος" και έπεσαν να τον φάνε ότι έχει κομπλέξ και πρόβλημα με τον Ολυμπιακό. Δεν είναι λογικό στην αρχή της χρονιάς να τέθηκε το πρωτάθλημα σαν βασικός στόχος; Οκ, έκατσε και η Ευρωλίγκα στην πορεία αλλά νομίζω πως το καλοκαίρι όταν μαζεύτηκαν, πρώτο μέλημα ήταν η επάνοδος στην εσωτερική κυριαρχία. Εξαιρετική η Ευρωλίγκα αλλά για να γίνεις βασιλιάς στη ζούγκλα πρέπει να σκοτώσεις το λιοντάρι, τι να κάνουμε;

Μετά, ποστάρετε κάτι βίντεο με καρτούν φωνές από πίσω και αντί να σκεφτείτε με τη μία ότι δεν υπάρχει περίπτωση να το είπε αυτό ο άνθρωπος, το παίρνετε σαν hypothetical και χτίζετε γνώμη πάνω σε αυτό. Ε σιγά σιγά ψάχνοντας μία πρόταση εδώ, μία πρόταση εκεί, μία περίπου ερμηνεία από τη μία, ένα ψέμα από την άλλη, τον έχετε βγάλει κωλόπαιδο τον άνθρωπο απλά μέσα στο κεφάλι σας.

Λέει στη συνέντευξη τύπου "το να φύγεις από τον ένα αιώνιο να πας στον άλλο και να πάρεις κούπα; τρομερή ιστορία" και πάλι του τη πέφτετε "α δεν σέβεται την ομάδα που έτρωγε ψωμί" κλπ. Είπε τίποτα αρνητικό για τον Ολυμπιακό; Δεν σας καταλαβαίνω.

Νομίζω δεν έχει πει τίποτα αρνητικό κατά της ομάδας και απλά όποτε αναφέρεται στον Ολυμπιακό ή σε διοργάνωση που συμμετέχει ο Ολυμπιακός για κάποιο λόγο νομίζετε ότι κάνει κάποια επίθεση, ότι έχει κρυφά νοήματα και άλλα τέτοια κολπατζίδικα. :mutombo:
Χωρίς ψάξιμο και μόνο από το τελευταίο ΣΚ, θα σου πω ότι ... δεν ανέφερε ''το να φύγεις από τον ένα αιώνιο να πας στον άλλο και να πάρεις κούπα; τρομερή ιστορία'' άλλα ''Από τον Ολυμπιακό στον Παναθηναϊκό και να πάρεις την κούπα; Δεν υπάρχει καλύτερη ιστορία''....προφανώς το άλλαξες γιατί δεν σε βολευει??

Αλλο ένα για δες τι είπε παρακάτω φωτογραφίζοντας ουσιααστικά τον Γουόκαπ που ήταν 2 χρόνια συμπαίκτες..

Εχει πει πάρα μα πάρα πολλά, κάποια άμεσα κάποια έμεσα, σχεδόν πάντα όμως όπως και ο DPG ότι δηλώνει έιναι άμεση ή έμμεση αναφορά στον Ολυμπιακό....δεν είμαστε τρελοί, τα λέει....
Αυτο για τους γηγενεις ελληνες που ηθελε να εχει στον Παναθηναικο ειναι ευθυς υπαινιγμος.
κανονικους ελληνες λεει με ελληνικη καρδια .χαχαχα οχι σαν τον Γουοκαπ και τον Ντορσει....

Ο dpg σε ευγενικη και κοσμια μορφη ειναι. πλακα μου κανετε.

Υ.Γ κυνηγημενος δεν εφυγε απο πουθενα. κανεις δεν τον κυνηγησε. αυτος εδειξε ξενερωμενος που πηρε πρωταθλημα περσι και ηταν σαν να ηταν σε κηδεια.
Να τον κυνηγησουν οι συμπαικτες του επρεπε με τετοια μουτρα.

Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

champion
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks
Προειδοποιήσεις: 0

Τρί Μάιος 28, 2024 4:41 pm

karamelitsa έγραψε:
nikolas_asteri έγραψε:

"Με βολεύει"; Έλα τώρα, λολ :D Ναι, είπε τις ομάδες με το όνομα τους. Δεν έγραψα αυτό που είπε, έγραψα μία ερμηνεία που δεν κρύβει κακία. Αν δεν τις έλεγε με όνομα θα έλεγες "κοίτα τον κερατά που αφήνει υπονοούμενα"; Το σχόλιο για τους "γηγενείς" Έλληνες γιατί να μην έχει να κάνει με αυτό που λέμε συχνά ότι οι ντόπιοι παίκτες είναι αυτοί που καταλαβαίνουν που παίζουν, δένονται με ομάδα και κερκίδα, δείχουν τον δρόμο στους ξένους κλπ. Γιατί να είναι ντε και καλά κάτι κακό για τον Walkup; Είπε να στηριχτούμε σε Έλληνες. Αυτόν τον ρημάδι τον ελληνικό κορμό τον αναφέρουμε 1400 φορές τη μέρα στα μεταγραφικά. Μήπως ας πούμε θα μπορούσε να έχει το benefit of the doubt;

Σου ζήτησα να μου δείξεις μία δήλωση που να μιλάει μειωτικά κατά του Ολυμπιακού. Αν είναι "πάρα μα πάρα πολλά" δεν νομίζω να σου είναι δύσκολο. Τον ΔΠΓ δεν χρειάζεται να τον αναφέρεις διότι για άλλο πρόσωπο μιλάμε.

Edit: Είδα τώρα και τα επόμενα ποστς. Οκ δεν θα κάτσω ένα ένα να εξηγώ γιατί φαντάζεστε πράγματα. Δεν χρειάζεται να μου στείλεις κάτι. Καλή καρδιά.

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
karamelitsa

nba
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Ζιοβάνι
Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός

Τρί Μάιος 28, 2024 4:43 pm

chainsaw έγραψε:
Τρί Μάιος 28, 2024 4:38 pm
karamelitsa έγραψε:

Ξεχασες και το αλλο: "Ειναι η τεταρτη ευρωλιγκα για μενα, εχω περασει μονος μου πολλες ομαδες ηδη..."
Σε δηλωσεις μπροστα σε καμερα, οχι σε καμερα που τον τραβαγε απλα. Αυτο ισως να μην ειπωθηκε
Μα για αυτό το λέω μέσα σε 2 μέρες πόσα είπε και πόσα άλλα δεν τα μάθαμε κιόλας....δεν τα βγάζουμε από το μυαλό μας, ο Σλούκας μαζί με τον Dpg ότι δηλώνουν έχει και ένα νόημα από πίσω πάντα κατά του Ολυμπιακού...άντε οκ ο DPG, άλλα ο Σλούκας?? Που έφαγε ψωμί και ανδρώθηκε σε αυτή την ομάδα για σχεδόν 10 χρόνια?? Οτι και αν του έκαναν δεν δικαιολογείται τέτοια συμπεριφορά...πας παρακάτω, είναι θέμα παιδείας, το έγραψα και άλλου, όταν δεν σέβεσαι την ίδια την ιστορία σου, δεν σέβεσαι πάνω από όλα τον ίδιο τον ευατό σου....

Άβαταρ μέλους
qspock

Honorary
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 1

Τρί Μάιος 28, 2024 4:44 pm

Εδω παντως ο Μπαρτζωκας λεει ξεκαθαρα πως ο Σλουκας ειχε θεμα με το χρονο συμμετοχης του

Απανταει στο στυλ ολοι οι παιχτες θελουν να παιζουν και τετοια, εχει μια γραφικη παρασταση λεει που δειχνει τραυματισμους (η οποια δειχνει ευπαθεια στα γκαρντ) και κοιταει αυτην για να μοιραζει το χρονο στους παιχτες...

Μετα το μπλοκακι λοιπον και το γραφημα.

Το θεμα ειναι πως καποιος πρεπει να αποφασιζει ποιοι θα παιζουν παραπανω και ποιοι οχι. Αυτος ειναι ο προπονητης.
Αμα ειναι ετσι, ο Σλουκας θα μοιραζοταν το χρονο με τον Μωραιτη φετος.
Το ποιος δικαιωθηκε και ποιος οχι το αφηνω στην κριση του καθενος.
Καλα εκανε κι εφυγε ο Σλουκας, ειχε πολλα να δωσει και δε του επιτρεποταν να το κανει. Ηταν ΑΔΙΚΟ.

Εγω, σαν ΦΙΛΑΘΛΟΣ του μπασκετ, εμεινα απολυτα ευχαριστημενος απο τη μετακινηση Σλουκα στον ΠΑΟ αφου απολαυσα μια ηγετικη φυσιογνωμια στο παρκε, εναν παιχτη που εξελιχθηκε κι αλλο και ηταν ασταματητος. Αρα ο Σλουκας δικαθωθηκε χιλια τα εκατο.

Ο Μπαρτσωκας, αν επαιρνε αλλον παιχτη επιπεδου Σλουκα, ισως δικαιωνοταν κι αυτος.
Απο τη στιγμη ομως που κατι τετοιο δεν εγινε, προφανως και δεν μπορει κανεις να πει οτι σωστα επραξε.

Τα αποτελεσματα μιλανε μονα τους. Οποιος δε τα βλεπει, δε θελει να τα δει. Γιατι ειναι ξεκαθαρα και δε σηκωνουν υποκειμενικη αποψη.

Δε μιλαω απο κανενα οπαδικο πρισμα του ΠΑΟ, μιλαω σαν ενας ανθρωπος που λατρευει το αθλημα και του αρεσε αυτο που ειδε φετος στην Ευρωλιγκα. Ειναι καλο ξερετε για το αθλημα αυτο, ανεβαινει, διαφημιζεται, ψυχαγωγει κανει τα μικρα παιδια να ασχοληθουν περισσοτερο.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος qspock την Τρί Μάιος 28, 2024 4:47 pm, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
chainsaw

euroleague
Reactions:

nikolas_asteri έγραψε:
karamelitsa έγραψε:

"Με βολεύει"; Έλα τώρα, λολ :D Ναι, είπε τις ομάδες με το όνομα τους. Δεν έγραψα αυτό που είπε, έγραψα μία ερμηνεία που δεν κρύβει κακία. Αν δεν τις έλεγε με όνομα θα έλεγες "κοίτα τον κερατά που αφήνει υπονοούμενα"; Το σχόλιο για τους "γηγενείς" Έλληνες γιατί να μην έχει να κάνει με αυτό που λέμε συχνά ότι οι ντόπιοι παίκτες είναι αυτοί που καταλαβαίνουν που παίζουν, δένονται με ομάδα και κερκίδα, δείχουν τον δρόμο στους ξένους κλπ. Γιατί να είναι ντε και καλά κάτι κακό για τον Walkup; Είπε να στηριχτούμε σε Έλληνες. Αυτόν τον ρημάδι τον ελληνικό κορμό τον αναφέρουμε 1400 φορές τη μέρα στα μεταγραφικά. Μήπως ας πούμε θα μπορούσε να έχει το benefit of the doubt;

Σου ζήτησα να μου δείξεις μία δήλωση που να μιλάει μειωτικά κατά του Ολυμπιακού. Αν είναι "πάρα μα πάρα πολλά" δεν νομίζω να σου είναι δύσκολο. Τον ΔΠΓ δεν χρειάζεται να τον αναφέρεις διότι για άλλο πρόσωπο μιλάμε.
Αυτο που ανεφερα στο προηγουμενο μηνυμα ειναι απλως η πιο κοσμια μορφη του "4 ο Σλουκι Λουκ, 3 ο Ολυμπιακος". Εκτος αν πιστευεις οτι τον νοιαζει που εχει περισσοτερες ευρωλιγκες απο την Αρμανι Μιλανο. Δηλωσε μπροστα σε καμερα, επαναλαμβανω

Υ.Γ 2 πηρε στον Ολυμπιακο, αλλα τελοσπαντων. Δε χρειαζεται καν αναλυση το θεμα.

Rebedierdos

senior
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PF
Αγαπημένος παίκτης: Gevin Karner
Αγαπημένη ομάδα: Minnesota-timberwolves
Αγαπημένη ομάδα: LAC

Τρί Μάιος 28, 2024 4:47 pm

Με τι ασχολείστε πια επιτέλους. Τι είπε ο Σλούκας ,τι δεν είπε , τι υπονοησε , τι δεν υπονοησε, πόσο % ξενερώμενις ήταν πόσο δεν ήταν κλπ κλπ λες και είναι κανένας κολλητός σας και σας προδωσε.
Κανέναν δεν τον νοιάζει αυτό όσο παίζει όπως προχτές και φέρνει κούπες ας είναι και το μεγαλύτερο κωλοπαιδο σε δέκα χρόνια δεν θα το θυμάται κανένας. Σε δέκα χρόνια όμως αν τα αστέρια είναι 8-9-10 κοκ όλοι θα το θυμούνται.

Ο πρώτος ειναι πρώτος , ο δεύτερος είναι τίποτα. :sorry:
Άβαταρ μέλους
karamelitsa

nba
Reactions:

Τρί Μάιος 28, 2024 4:48 pm

nikolas_asteri έγραψε:
karamelitsa έγραψε:

Edit: Είδα τώρα και τα επόμενα ποστς. Οκ δεν θα κάτσω ένα ένα να εξηγώ γιατί φαντάζεστε πράγματα. Δεν χρειάζεται να μου στείλεις κάτι. Καλή καρδιά.
Ελα τώρα ξαναάκουσε αυτό που είπε για τους Ελληνες και ακου προσεκτικά τι είπε, ο Σλούκας μια χαρά τις πετάει τις μπηχτές σε κάθε ευκαιρία έξυπνα και ωραία...οκ έχετε προφανώς άλλη άποψη ή τα βλέπετε αθώα...τίποτα δεν είναι στον αθλητισμό αθώο, ξέρει πολύ καλά τι λέει και σε ποιους αναφέρεται δεν είναι μωρό παιδί. Από εκει και πέρα πάμε παρακάτω, απλά απάντησα απλά στο σχόλιο που ανέφερες ότι δεν λέει τίποτα, που για μλένα συμβαίνει το ακριβώς αντίθετο..δεν είδα π.χ. τον Παπαπέτρου οπου και αυτός έπαιξε χρόνια στον Ολυμπιακό να πετάει μπηχτές ή τουλάχιστον δεν τον έχω δει εγώ.

Άβαταρ μέλους
chainsaw

euroleague
Reactions:

Τρί Μάιος 28, 2024 4:50 pm

qspock έγραψε:
Εδω παντως ο Μπαρτζωκας λεει ξεκαθαρα πως ο Σλουκας ειχε θεμα με το χρονο συμμετοχης του

Απανταει στο στυλ ολοι οι παιχτες θελουν να παιζουν και τετοια, εχει μια γραφικη παρασταση λεει που δειχνει τραυματισμους (η οποια δειχνει ευπαθεια στα γκαρντ) και κοιταει αυτην για να μοιραζει το χρονο στους παιχτες...

Το θεμα ειναι πως καποιος πρεπει να αποφασιζει ποιοι θα παιζουν παραπανω και ποιοι οχι.

Το ποιος δικαιωθηκε και ποιος οχι το αφηνω στην κρηση του καθενος.

Εγω, σαν ΦΙΛΑΘΛΟΣ του μπασκετ, εμεινα απολυτα ευχαριστημενος απο τη μετακινηση Σλουκα στον ΠΑΟ αφου απολαυσα μια ηγετικη φυσιογνωμια στο παρκε, εναν παιχτη που εξελιχθηκε κι αλλο και ηταν ασταματητος. Αρα ο Σλουκας δικαθωθηκε χιλια τα εκατο.

Ο Μπαρτσωκας, αν επαιρνε αλλον παιχτη επιπεδου Σλουκα, ισως δικαιωνοταν κι αυτος.
Απο τη στιγμη ομως που κατι τετοιο δεν εγινε, προφανως και δεν μπορει κανεις να πει οτι σωσυα επραξε.

Τα αποτελεσματα μιλανε μονα τους. Οποιος δε τα βλεπει, δε θελει να τα δει.

Και δε μιλαω απο το οπαδικο πρισμα του ΠΑΟ, μιλαω σαν ενας ανθρωπος που λατρευει το αθλημα και του αρεσε αυτο που ειδε φετος στην Ευρωλιγκα. Ειναι καλο ξερετε για το αθλημα αυτο, ανεβαινει, διαφημιζεται, ψυχαγωγει κανει τα μικρα παιδια να ασχοληθουν περισσοτερο.
Ρε παιδια. Ματια εχουμε και βλεπουμε. ΠΟυ εξελιχθηκε; Το ιδιο μπασκετ επαιζε και στον Ολυμπιακο.

Το απολαυσατε, γιατι πριν δεν υπηρχε ΤΙΠΟΤΑ στον παναθηναϊκο. Άλλα ετσι ειναι. Οταν κατι το εχεις δεδομενο και το βλεπεις καθε μερα, στο τελος το ξεχνας κιολας. Και εννοω την πορεια του Σλουκα στον Ολυμπιακο. Για το οτι εβαλε περυσι 6 ποντους στον τελικο και δε βγηκε MVP, δε χρειαζεται να φταιει καποιος. Απλα συνεβη. Στα πλει οφ εκανε μυθικα ματς. Εβαλε πολλα buzzer beater και στην κανονικη διαρκεια.

Οσο για τους τραυματισμους, σχετικο ειναι. Πριν 10 μερες ειχε παθει θλαση. Κανω λαθος; Ο Μπαρτζωκας και το τεχνικο τιμ καπου στηριχθηκε. Δεν το εβγαλαν απο το μυαλο τους, για να κοψουν το δρομο κανενος. Το προϊον τους προσπατευαν

ΑΠο το 4:00 και μετα. Ολα μονος του σχεδον

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος chainsaw την Τρί Μάιος 28, 2024 4:51 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
karamelitsa

nba
Reactions:

Τρί Μάιος 28, 2024 4:50 pm

Rebedierdos έγραψε:
Με τι ασχολείστε πια επιτέλους. Τι είπε ο Σλούκας ,τι δεν είπε , τι υπονοησε , τι δεν υπονοησε, πόσο % ξενερώμενις ήταν πόσο δεν ήταν κλπ κλπ λες και είναι κανένας κολλητός σας και σας προδωσε.
Κανέναν δεν τον νοιάζει αυτό όσο παίζει όπως προχτές και φέρνει κούπες ας είναι και το μεγαλύτερο κωλοπαιδο σε δέκα χρόνια δεν θα το θυμάται κανένας. Σε δέκα χρόνια όμως αν τα αστέρια είναι 8-9-10 κοκ όλοι θα το θυμούνται.
Σε αυτό έχεις δίκιο, ότι και να λέμε οι κούπες μετράνε στο τέλος και αυτά θα θυμόμαστε μετά από χρόνια....

Άβαταρ μέλους
chainsaw

euroleague
Reactions:

Τρί Μάιος 28, 2024 4:53 pm

Rebedierdos έγραψε:
Θα θυμομαστε οτι και τα αστερια του Ολυμπιακου ειναι 3, παρολο που ειχαμε για 3 χρονια τον ηγετη. Ολα να τα λεμε. Αν θελετε να το παμε ετσι δηλαδη

Rebedierdos

senior
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PF
Αγαπημένος παίκτης: Gevin Karner
Αγαπημένη ομάδα: Minnesota-timberwolves
Αγαπημένη ομάδα: LAC

Τρί Μάιος 28, 2024 4:55 pm

chainsaw έγραψε:
Τρί Μάιος 28, 2024 4:53 pm
Rebedierdos έγραψε:
Θα θυμομαστε οτι και τα αστερια του Ολυμπιακου ειναι 3, παρολο που ειχαμε για 3 χρονια τον ηγετη. Ολα να τα λεμε. Αν θελετε να το παμε ετσι δηλαδη
Ακριβώς , η υπογραφή μου τα λέει όλα.

Ο πρώτος ειναι πρώτος , ο δεύτερος είναι τίποτα. :sorry:
Άβαταρ μέλους
karamelitsa

nba
Reactions:

Τρί Μάιος 28, 2024 4:58 pm

qspock έγραψε:

Το θεμα ειναι πως καποιος πρεπει να αποφασιζει ποιοι θα παιζουν παραπανω και ποιοι οχι. Αυτος ειναι ο προπονητης.
Το ποιος δικαιωθηκε και ποιος οχι το αφηνω στην κριση του καθενος.
Καλα εκανε κι εφυγε ο Σλουκας, ειχε πολλα να δωσει και δε του επιτρεποταν να το κανει. Ηταν ΑΔΙΚΟ.

Απο τη στιγμη ομως που κατι τετοιο δεν εγινε, προφανως και δεν μπορει κανεις να πει οτι σωστα επραξε.

Τα αποτελεσματα μιλανε μονα τους. Οποιος δε τα βλεπει, δε θελει να τα δει. Γιατι ειναι ξεκαθαρα και δε σηκωνουν υποκειμενικη αποψη.

Δε μιλαω απο κανενα οπαδικο πρισμα του ΠΑΟ, μιλαω σαν ενας ανθρωπος που λατρευει το αθλημα και του αρεσε αυτο που ειδε φετος στην Ευρωλιγκα. Ειναι καλο ξερετε για το αθλημα αυτο, ανεβαινει, διαφημιζεται, ψυχαγωγει κανει τα μικρα παιδια να ασχοληθουν περισσοτερο.
Αν σου αρέσει το άθλημα και η Ευρωλίγκα όπως λες θα έπρεπε πάνω από όλα να απολαυσεις πέρυσι τον ολυμπιακό που έπαιξε μπάσκετ που είχαμε χρόνια να το δούμε στην Ευρώπη, άλλα προφανώς επειδή ήταν ο Ολυμπιακός δεν σου άρεσε, οπότε μεταξύ μας δεν μας πείθεις..!!

Κανένας Σλούκας δεν εξελίχθηκε, τα ίδια κάνει και φέτος όπως έκανε και πέρυσι στον Ολυμπιακό, ε οκ του βγήκε ένα ματς περισσότερο στο τελικό μπράβο του, άλλα από που βγαίνει το πόρισμα ότι βελτιώθηκε?

Προφανως επειδή η ομάδα σου το πήρε φέτος ξαφνικά έγινε φοβερή η Ευρωλίγκα, είναι καλό για το άθλημα, για τα μικρά παιδιά κλπ...συγνώμη δεν με πείθεις...οπαδός είσαι και εσύ όπως είμαι και εγώ και οι περισσότεροι εδώ μέσα, την ομάδα μας θέλουμε να βλέπουμε να κερδίζει και χεστήκαμε για τους άλλους και τι μπάσκετ παίζουνε.

TakeshyKurosawa1

allstar
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Vasilis Spanoulis
Προειδοποιήσεις: 2

Τρί Μάιος 28, 2024 5:00 pm

Το ρόστερ του Ολυμπιακού πέρσι και πρόπερσι είναι πιο φτωχό από το τωρινό του ΠΑΟ. Εμείς πέρα του Σλούκα είχαμε έναν Βέζενκοφ μόνο. Αυτοί έχουν την τριάδα Σλούκα-Ναν-Λεσορτ που έκαναν πλάκα φέτος στην Ευρώπη.

Άβαταρ μέλους
nikosvip

euroleague
Reactions:

Τρί Μάιος 28, 2024 5:01 pm

Ο Σλουκας όπως είπε κάποια στιγμή θα μιλήσει, μπορεί αυτό να είναι στο τέλος της καριέρας του πιθανότατα.

Θεωρώ πως το θέμα είναι ξεκάθαρα με το Μπαρτζωκα

Η ιστορία έδειξε ένα πράγμα, πως δικαιώθηκε!

Εδώ και 2 μήνες ήταν ηγετικος για τον Παναθηναϊκό και ραφτηκε το 7ο!

Απάντηση

Επιστροφή στο “Παναθηναϊκός”