Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2024-2025
Συντονιστής: Captains
-
- Reactions: 1445
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Vasilis Spanoulis
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
Ο Μπαρτζώκας ένα μεγάλο μειονέκτημα που έχει είναι ότι δεν αλλάζει εύκολα τις πεντάδες ανάλογα με τη δυναμικότητα των παιχτών αλλά έχει βρέξει χιονίσει first και second unit. Ο Σλούκας πολλές φορές δεν έπαιζε για μεγάλη διάρκεια με τους καλύτερους. Το βλέπουμε και τώρα ασχέτου απόδοσης παιχτών μέσα στον αγώνα για παράδειγμα στο πρώτο ημίχρονο, στο δεύτερο θα ξεκινήσει πάλι ντε και καλά με αυτούς που έχει το εξελάκι!
1
1

-
- Reactions: 648
- Αγαπημένος παίκτης: ΔΔ
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Όπως ο dpg, έτσι και οι Αφοί δεν θέλουν να βάλουν μια απο την τσέπη τους. Για αυτό και έχουν δημιουργήσει αυτό το hype, γύρω απο το myway κτλπ, γιατί θέλουν να το πλασάρουν ως επιλογή επειδή πιστεύουν σε αυτό, ενώ η αλήθεια είναι διαφορετική.
Τα έσοδα του Παναθηναικού, λόγω εισητηρίων (μπορεί να είναι τα ακριβότερα στην Ευρώπη), τηλεοπτικών, χορηγών, γηπέδου, κτλπ κτλπ, είναι πολύ περισσότερα σε σχέση με τα αντίστοιχα του Ολυμπιακού. Ο μέσος Παναθηναικός είναι επίσης πιο εύπορος σε σχέση με τον μέσο Ολυμπιακό (έφυγαν 10κ διαρκείας με μέση τιμή 1000 ευρώ σε μερικές ώρες, αδιανόητο για Ελληνικά δεδομένα. Τόσο μαύρο παίζει στην Ελλάδα? - επειδή λείπω και 10 χρόνια). Αυτό κάνει τον Παναθηναικό να έχει μεγαλύτερο potential υπο καθεστώς εσόδων-εξόδων, εάν το τμήμα μάρκετινγκ δουλέψει σωστά, και το προιόν λανσαριστεί όπως πρέπει. Μου φαίνεται πολύ εύκολο με σωστή διαχείρηση του προιόντος ο Παναθηναικός να φτάσει τα 40 μύρια έσοδα το χρόνο, και σταδιακά σε βάθος χρόνου να πάει στα 50, με άνοιγμα και στο εξωτερικό. Στα μάτια μου το potential του Ολυμπιακού στο μπάσκετ αυτή τη στιγμή είναι μικρότερο απο του Παναθηναικού, με βάση την παραπάνω ανάλυση. Ενδέχεται να κάνω λάθος βέβαια, δεν είμαι απόλυτος.
Τα έσοδα του Παναθηναικού, λόγω εισητηρίων (μπορεί να είναι τα ακριβότερα στην Ευρώπη), τηλεοπτικών, χορηγών, γηπέδου, κτλπ κτλπ, είναι πολύ περισσότερα σε σχέση με τα αντίστοιχα του Ολυμπιακού. Ο μέσος Παναθηναικός είναι επίσης πιο εύπορος σε σχέση με τον μέσο Ολυμπιακό (έφυγαν 10κ διαρκείας με μέση τιμή 1000 ευρώ σε μερικές ώρες, αδιανόητο για Ελληνικά δεδομένα. Τόσο μαύρο παίζει στην Ελλάδα? - επειδή λείπω και 10 χρόνια). Αυτό κάνει τον Παναθηναικό να έχει μεγαλύτερο potential υπο καθεστώς εσόδων-εξόδων, εάν το τμήμα μάρκετινγκ δουλέψει σωστά, και το προιόν λανσαριστεί όπως πρέπει. Μου φαίνεται πολύ εύκολο με σωστή διαχείρηση του προιόντος ο Παναθηναικός να φτάσει τα 40 μύρια έσοδα το χρόνο, και σταδιακά σε βάθος χρόνου να πάει στα 50, με άνοιγμα και στο εξωτερικό. Στα μάτια μου το potential του Ολυμπιακού στο μπάσκετ αυτή τη στιγμή είναι μικρότερο απο του Παναθηναικού, με βάση την παραπάνω ανάλυση. Ενδέχεται να κάνω λάθος βέβαια, δεν είμαι απόλυτος.
1
1

- coach blue
- Reactions: 1026
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
-
- Reactions: 465
- Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
- Προειδοποιήσεις:
5
Χαλάρωσε. Τα έσοδα από τα διαρκείας του παο αν βγάλεις την εφορία είναι το πολύ 5.000.000. βάλε και όλα τα άλλα άντε να έχει 20.000.000 έσοδα. Δεν πάει παραπάνω στο μπάσκετ. Άντε να σου βάλω αν το τέντωσω πολύ 25. Που αν βάλεις εφορία και λειτουργικά έξοδα τόσο πρέπει να ήταν το μπάτζετ του παο άντε ελάχιστα παραπάνω.Elvetos έγραψε: ↑Τρί Μάιος 28, 2024 8:12 pmΌπως ο dpg, έτσι και οι Αφοί δεν θέλουν να βάλουν μια απο την τσέπη τους. Για αυτό και έχουν δημιουργήσει αυτό το hype, γύρω απο το myway κτλπ, γιατί θέλουν να το πλασάρουν ως επιλογή επειδή πιστεύουν σε αυτό, ενώ η αλήθεια είναι διαφορετική.
1
1

- Coach Periklis
- Reactions: 2043
- Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης , Kobe Bryant
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Πρέπει να έχουμε μια συλλογική συνοχή σε αυτά που λέμε όμως
Αν ο Τζέιμς δεν μας κάνει γιατί είναι 34 , ο Κλαιμπερν γιατί μας κάνει στα 34 ;; Αν ο Σλούκας έκανε τελικό ΜVP στα 34 γιατί όχι και ο Τζέιμς;;;
Και στο κάτω κάτω ξέρετε κάτι ; Έχουμε θέσει στόχους για την επόμενη σεζόν και συζητάμε για παίκτες ;;
Γιατί εγώ για πρωτάθλημα διάβασα και να μπαίνουμε πλέι-οφ;;; Σας είπε κανείς για Ευρωλίγκα το 2025 και θέλετε Μάικ Τζέιμς;;
Πλειοφς μπαίνεις και χωρίς Τζέιμς
Πρωτάθλημα είναι ειδικών συνθηκών μπορεί και να το κλέψεις , εδώ τον Μπαρτζώκα τον κέρδιζε ο Μπατίστα και κάτι ανήλικα
Και για να κλείσω με τον δικό μου μοναδικό τρόπο, 39χρονος Λεμπρον Τζέιμς free agent σύμφωνα με τον ατζέντη του . Τζέιμς είναι, είναι καλό
Αν ο Τζέιμς δεν μας κάνει γιατί είναι 34 , ο Κλαιμπερν γιατί μας κάνει στα 34 ;; Αν ο Σλούκας έκανε τελικό ΜVP στα 34 γιατί όχι και ο Τζέιμς;;;
Και στο κάτω κάτω ξέρετε κάτι ; Έχουμε θέσει στόχους για την επόμενη σεζόν και συζητάμε για παίκτες ;;
Γιατί εγώ για πρωτάθλημα διάβασα και να μπαίνουμε πλέι-οφ;;; Σας είπε κανείς για Ευρωλίγκα το 2025 και θέλετε Μάικ Τζέιμς;;
Πρωτάθλημα είναι ειδικών συνθηκών μπορεί και να το κλέψεις , εδώ τον Μπαρτζώκα τον κέρδιζε ο Μπατίστα και κάτι ανήλικα
Και για να κλείσω με τον δικό μου μοναδικό τρόπο, 39χρονος Λεμπρον Τζέιμς free agent σύμφωνα με τον ατζέντη του . Τζέιμς είναι, είναι καλό
1
1

"ο Ολυμπιακός δεν αγοράζεται, είναι κάτι τεράστιο, είναι μία ιδέα"
-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Δεν πάει έτσι φίλε επιχείρηση είναι. Αν δηλώνει έξοδα μεγαλύτερα απο τα έσοδα, αυτά δεν φορολογούνται. Η διαφορά εσόδων-εξόδων εάν είναι θετική φορολογείται.WeRuleThisLand έγραψε: ↑Τρί Μάιος 28, 2024 8:18 pmΧαλάρωσε. Τα έσοδα από τα διαρκείας του παο αν βγάλεις την εφορία είναι το πολύ 5.000.000. βάλε και όλα τα άλλα άντε να έχει 20.000.000 έσοδα. Δεν πάει παραπάνω στο μπάσκετ. Άντε να σου βάλω αν το τέντωσω πολύ 25. Που αν βάλεις εφορία και λειτουργικά έξοδα τόσο πρέπει να ήταν το μπάτζετ του παο άντε ελάχιστα παραπάνω.Elvetos έγραψε: ↑Τρί Μάιος 28, 2024 8:12 pmΌπως ο dpg, έτσι και οι Αφοί δεν θέλουν να βάλουν μια απο την τσέπη τους. Για αυτό και έχουν δημιουργήσει αυτό το hype, γύρω απο το myway κτλπ, γιατί θέλουν να το πλασάρουν ως επιλογή επειδή πιστεύουν σε αυτό, ενώ η αλήθεια είναι διαφορετική.
0
Μόνο και μόνο το γήπεδο είναι μεγάλο πλεονέκτημα. Εξτρα χωρητικοτητα 4-5 χιλιάδων θέσεων. Μιλάμε για χρήμα τώρα. Συν φυσικά το γεγονός ότι του ανήκει το γήπεδο και δε χρειάζεται να δίνει ποσοστό των εσοδων στο δήμο. Δεν έχουν γίνει γνωστά τα οικονομικά δεδομένα άλλων χρήσεων του γηπέδου, οπότε σε αυτό το κομμάτι δεν μπορούμε να πούμε περισσότερα.Elvetos έγραψε: ↑Τρί Μάιος 28, 2024 8:12 pmΌπως ο dpg, έτσι και οι Αφοί δεν θέλουν να βάλουν μια απο την τσέπη τους. Για αυτό και έχουν δημιουργήσει αυτό το hype, γύρω απο το myway κτλπ, γιατί θέλουν να το πλασάρουν ως επιλογή επειδή πιστεύουν σε αυτό, ενώ η αλήθεια είναι διαφορετική.
Από κει και πέρα σίγουρα και ο κόσμος του ΠΑΟ είναι πιο κοντά στην ομάδα. Ο Ολυμπιακός δυστυχώς δε μαζεύει κοσμο στα μικρά ματς. Αυτό καταλήγει σε μια διαφορά τουλάχιστον 2 μυρίων σε έσοδα, με πρόχειρους υπολογισμούς. Συνολικά αν μετρήσουμε και τη διαφορά εσόδων από τα sold out, μιλάμε σίγουρα για 4-5 μυρία.
Στα υπόλοιπα να σου πω την αλήθεια δε βλέπω διαφορά. Και ο Ολυμπιακός είναι καλό brand, έχει χορηγίες 2 μύρια από την bwin κλπ απ
Επικοινωνιακά έχει δημιουργηθεί ένα τέλειο hype γύρω από το ΟΑΚΑ και τον ΠΑΟ. Δηλαδή οκ, όσα happenings και να γίνονται, ο κόσμος στο τέλος μπάσκετ πάει να δει.
0
Τα χρήματα της ΑΜΚ που θα γινει ύστερα για να καλύψει τη διαφορά, δε θα φορολογηθουν;Elvetos έγραψε: ↑Τρί Μάιος 28, 2024 8:23 pmΔεν πάει έτσι φίλε επιχείρηση είναι. Αν δηλώνει έξοδα μεγαλύτερα απο τα έσοδα, αυτά δεν φορολογούνται. Η διαφορά εσόδων-εξόδων εάν είναι θετική φορολογείται.WeRuleThisLand έγραψε: ↑Τρί Μάιος 28, 2024 8:18 pm
Χαλάρωσε. Τα έσοδα από τα διαρκείας του παο αν βγάλεις την εφορία είναι το πολύ 5.000.000. βάλε και όλα τα άλλα άντε να έχει 20.000.000 έσοδα. Δεν πάει παραπάνω στο μπάσκετ. Άντε να σου βάλω αν το τέντωσω πολύ 25. Που αν βάλεις εφορία και λειτουργικά έξοδα τόσο πρέπει να ήταν το μπάτζετ του παο άντε ελάχιστα παραπάνω.
0
-
- Reactions: 1445
- Αγαπημένος παίκτης: Vasilis Spanoulis
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
Μας κέρδιζε με Μπλουμς και Μπατίστα γιατί ούτε εμείς είχαμε ομάδα χαχα. Δεν είναι οι ειδικές συνθήκες. Τότε είμασταν περισσότερο ομάδα παίχτη.. Ο Τζέιμς μπορεί άνετα το mvp τη νέα σεζόν. Δεν θα είναι πέντε χρόνια γηρεότερος. Από mvp της σεζόν έρχεται.. Αλλά σίγουρα θα αξιώσει πάρα πολλά λεφτά και οι Αγγελόπουλοι θα ψάξουν για κάτι άλλο. Πολλά θα εξαρτηθούν από το πρωτάθλημα. Πραγματικά δεν ξέρω πως θα διαχειριστεί ο Μπαρτζώκας το πιθανό χάσιμο του πρωταθλήματος.Coach Periklis έγραψε: ↑Τρί Μάιος 28, 2024 8:19 pmΠρέπει να έχουμε μια συλλογική συνοχή σε αυτά που λέμε όμως
0
- shaq7
- Reactions: 5637
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Το οτι ο μεσος παναθηναικος ειναι πιο ευπορος απο που προκυπτει? Ζητανε Ε9 οταν ειναι να διαλεξεις ομαδα? Δεν στεκει απο που και να το πιασεις ειδικα επειδη ολυμπιακοι ειναι τεραστιο ποσοστο σε ολη την ελλαδα..Αυτο που ισχυει ειναι οτι οι ολυμπιακοι πρωτα θα παρουν διαρκειας στο ποδοσφαιρο (εκει να δεις τι τιμες παιζουν ) και μετα σε ολα τα αλλα..Οι παναθηναικοι καλως η κακως αν εχουν λεφτα για ενα διαρκειας θα πανε στο μπασκετ γιατι η ποδοσφαιρικη ομαδα εχει τα χαλια της.Elvetos έγραψε: ↑Τρί Μάιος 28, 2024 8:12 pmΌπως ο dpg, έτσι και οι Αφοί δεν θέλουν να βάλουν μια απο την τσέπη τους. Για αυτό και έχουν δημιουργήσει αυτό το hype, γύρω απο το myway κτλπ, γιατί θέλουν να το πλασάρουν ως επιλογή επειδή πιστεύουν σε αυτό, ενώ η αλήθεια είναι διαφορετική.
Βεβαια και παλι σολντ αουτ ειχαμε στα διαρκειας στο μπασκετ και ρεκορ με συνεχομενα σολντ αουτ.
40 μυρια εσοδα ειχαν μονο οι ποδοσφαιρικες ομαδες που παιρναν τα 25 του τσουλου.. Το μπασκετ ειναι ενα αθλημα που ασχολουνται 5 χωρες και μαλιστα οχι σαν πρωτο αθλημα,εδω δεν γινεται να βγουν γενικα με κερδος,οχι να λεμε και ευκολο 40εκ εσοδα..Εδω για κατακτηση ευρωλιγκας αντε να παρετε 1.5εκ,τα ποσα ειναι αστεια.
3
3

Εκείνο το καταραμένο ματς κυπέλλου κέρδισε με τον Μπατίστα ρε παιδιά. Οκ. Στους τελικούς ήρθε φυσιολογικά η σκούπα. Και μάλιστα εύκολα μετά το πρώτο ματς. Με φοβερή εμφάνιση Σλουκα παρεπιπτόντως πριν φύγει για τη Φενερ.TakeshyKurosawa1 έγραψε: ↑Τρί Μάιος 28, 2024 8:29 pmΜας κέρδιζε με Μπλουμς και Μπατίστα γιατί ούτε εμείς είχαμε ομάδα χαχα. Δεν είναι οι ειδικές συνθήκες. Τότε είμασταν περισσότερο ομάδα παίχτη.. Ο Τζέιμς μπορεί άνετα το mvp τη νέα σεζόν. Δεν θα είναι πέντε χρόνια γηρεότερος. Από mvp της σεζόν έρχεται.. Αλλά σίγουρα θα αξιώσει πάρα πολλά λεφτά και οι Αγγελόπουλοι θα ψάξουν για κάτι άλλο. Πολλά θα εξαρτηθούν από το πρωτάθλημα. Πραγματικά δεν ξέρω πως θα διαχειριστεί ο Μπαρτζώκας το πιθανό χάσιμο του πρωταθλήματος.Coach Periklis έγραψε: ↑Τρί Μάιος 28, 2024 8:19 pmΠρέπει να έχουμε μια συλλογική συνοχή σε αυτά που λέμε όμως
0
-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Νομίζω οτι τα έσοδα απο τα εισητήρια φέτος θα είναι κάπου στα 15-20 εκατομμύρια, για να βάλουμε και ένα εύρος. Μπορείς να υπολογίσεις του Ολυμπιακού? Ναι η μεγαλύτερη διαφορά είναι απο τα εισητήρια.chainsaw έγραψε: ↑Τρί Μάιος 28, 2024 8:25 pmΜόνο και μόνο το γήπεδο είναι μεγάλο πλεονέκτημα. Εξτρα χωρητικοτητα 4-5 χιλιάδων θέσεων. Μιλάμε για χρήμα τώρα. Συν φυσικά το γεγονός ότι του ανήκει το γήπεδο και δε χρειάζεται να δίνει ποσοστό των εσοδων στο δήμο. Δεν έχουν γίνει γνωστά τα οικονομικά δεδομένα άλλων χρήσεων του γηπέδου, οπότε σε αυτό το κομμάτι δεν μπορούμε να πούμε περισσότερα.Elvetos έγραψε: ↑Τρί Μάιος 28, 2024 8:12 pmΌπως ο dpg, έτσι και οι Αφοί δεν θέλουν να βάλουν μια απο την τσέπη τους. Για αυτό και έχουν δημιουργήσει αυτό το hype, γύρω απο το myway κτλπ, γιατί θέλουν να το πλασάρουν ως επιλογή επειδή πιστεύουν σε αυτό, ενώ η αλήθεια είναι διαφορετική.
Από κει και πέρα σίγουρα και ο κόσμος του ΠΑΟ είναι πιο κοντά στην ομάδα. Ο Ολυμπιακός δυστυχώς δε μαζεύει κοσμο στα μικρά ματς. Αυτό καταλήγει σε μια διαφορά τουλάχιστον 2 μυρίων σε έσοδα, με πρόχειρους υπολογισμούς. Συνολικά αν μετρήσουμε και τη διαφορά εσόδων από τα sold out, μιλάμε σίγουρα για 4-5 μυρία.
Στα υπόλοιπα να σου πω την αλήθεια δε βλέπω διαφορά. Και ο Ολυμπιακός είναι καλό brand, έχει χορηγίες 2 μύρια από την bwin κλπ απ
Επικοινωνιακά έχει δημιουργηθεί ένα τέλειο hype γύρω από το ΟΑΚΑ και τον ΠΑΟ. Δηλαδή οκ, όσα happenings και να γίνονται, ο κόσμος στο τέλος μπάσκετ πάει να δει.
0
Το 20 μου φαίνεται λίγο υπερβολικο. Είχα κάνει κάτι υπολογισμούς πρόσφατα για τον Παναθηναϊκο με μεσο όρο εισητηριου 50 ευρω. Όλα μαζι έβγαιναν περιπου 13-14 μύρια. Ξέρεις ότι περίπου το 1/4 είναι φορος, έτσι; Ο Ολυμπιακός έχει 3-4 μύρια λιγότερα έσοδα. Τόσο βγαίνει. Χωρίς κρατήσεις προς το δήμο. Δεν ξέρω τι μπορεί να δίνουν ακόμα στη διοίκηση του ΣΕΦElvetos έγραψε: ↑Τρί Μάιος 28, 2024 8:36 pmΝομίζω οτι τα έσοδα απο τα εισητήρια φέτος θα είναι κάπου στα 15-20 εκατομμύρια, για να βάλουμε και ένα εύρος. Μπορείς να υπολογίσεις του Ολυμπιακού? Ναι η μεγαλύτερη διαφορά είναι απο τα εισητήρια.chainsaw έγραψε: ↑Τρί Μάιος 28, 2024 8:25 pm
Μόνο και μόνο το γήπεδο είναι μεγάλο πλεονέκτημα. Εξτρα χωρητικοτητα 4-5 χιλιάδων θέσεων. Μιλάμε για χρήμα τώρα. Συν φυσικά το γεγονός ότι του ανήκει το γήπεδο και δε χρειάζεται να δίνει ποσοστό των εσοδων στο δήμο. Δεν έχουν γίνει γνωστά τα οικονομικά δεδομένα άλλων χρήσεων του γηπέδου, οπότε σε αυτό το κομμάτι δεν μπορούμε να πούμε περισσότερα.
0
- Coach Periklis
- Reactions: 2043
- Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης , Kobe Bryant
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Είναι πιο περίπλοκο βρε παιδιά, μην στέκεστε στα εισιτήρια μόνο
Και μην κοιτάτε αυστηρά πόσοι είναι διατεθειμένοι να πηγαίνουν 3 φορές την εβδομάδα ΣΕΦ ( επειδή κάπου αναφέρθηκε ότι είναι πιο πιστός ο λαός του ΠΑΟ ). Τα διαρκείας έχουν ξεπουληθεί είτε έχει 200 άτομα με την ΑΕΚ είτε 12.000
Ο Παναθηναικός μάλλον όντως έχει λίγο μεγαλύτερα έσοδα φέτος ή από φέτος. Έχει και χορηγό στο όνομα , τεράστιο οικονομικό μπουστ με το φτωχό μου το μυαλό
Το ιδιόκτητο πλέον ΟΑΚΑ σαφώς επίσης κάνει διαφορα και δεν είναι μόνο τα εισιτήρια το κέρδος
Για αυτό και χθες έγραψα οτι χίλιες φορές να έχουμε δικό μας ΣΕΦ, να γίνει ανακαίνιση και επέκταση, να γίνει και ανθρώπινο κι ας ξεχάσουμε τον Τζέιμς
Μετά παίζεις αλλιώς μπαλιτσα οικονομικά . Του αλλάζεις και όνομα με έναν χορηγό αξιοπρεπή πχ
Είναι πάντως πολύπλευρο και πιο πολύπλοκο
Και μην κοιτάτε αυστηρά πόσοι είναι διατεθειμένοι να πηγαίνουν 3 φορές την εβδομάδα ΣΕΦ ( επειδή κάπου αναφέρθηκε ότι είναι πιο πιστός ο λαός του ΠΑΟ ). Τα διαρκείας έχουν ξεπουληθεί είτε έχει 200 άτομα με την ΑΕΚ είτε 12.000
Ο Παναθηναικός μάλλον όντως έχει λίγο μεγαλύτερα έσοδα φέτος ή από φέτος. Έχει και χορηγό στο όνομα , τεράστιο οικονομικό μπουστ με το φτωχό μου το μυαλό
Το ιδιόκτητο πλέον ΟΑΚΑ σαφώς επίσης κάνει διαφορα και δεν είναι μόνο τα εισιτήρια το κέρδος
Για αυτό και χθες έγραψα οτι χίλιες φορές να έχουμε δικό μας ΣΕΦ, να γίνει ανακαίνιση και επέκταση, να γίνει και ανθρώπινο κι ας ξεχάσουμε τον Τζέιμς
Μετά παίζεις αλλιώς μπαλιτσα οικονομικά . Του αλλάζεις και όνομα με έναν χορηγό αξιοπρεπή πχ
Είναι πάντως πολύπλευρο και πιο πολύπλοκο
3
3

"ο Ολυμπιακός δεν αγοράζεται, είναι κάτι τεράστιο, είναι μία ιδέα"
Όντως αν χάσει το πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός, η πίεση θα είναι αφόρητη για του χρόνου. Όπως τα είπε προχθές ο shaq7 είναι. Προβλέπεται δύσκολη η κατάσταση τα επόμενα χρόνια έτσι και δεν πέσει χρήμα και παμε με το σκληρό κομμουνιστικό μοντέλο. Ή εν πάσει περίπτωση δεν μπει πολύ ταλέντο στην ομάδα με κάποιον περίεργο τρόπο. Έρθει κάνας ομογενής παικταρας από τις ΗΠΑ ξέρω'γω ή γυρίσει ο Σάσα ή κάνει σεζόν καριέρας ο Πετρουσεφ.
1
1