Παναθηναϊκός - Προτάσεις για ρόστερ και μεταγραφές 2024-2025
Συντονιστής: Captains
-
- Reactions: 532
- Αγαπημένος παίκτης: Αλβερτης
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
0
-
- Reactions: 891
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Doncic
- Προειδοποιήσεις:
5
-
- Reactions: 221
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
Aν έχουμε κάνει πρόταση στον Κορκμαζ τότε πάμε 100% και για 3αρι.Και αν είναι και παιχταράς ακριβός στο 3 τότε μάλλον θα φοβομαστε ότι θα φύγει ο Ναν.Λιγο είδα από τον τουρκο,πολύ καλό τριποντο και πολλές και καλες πάσες !!!!!!!Πολυ δραστήριος, κινητικος και φιλότιμος στην άμυνα.Λατρευει τους ανοιχτούς χώρους και ίσως ενα 5αρι με μακρινό σουτ θα του έδινε χώρο στην ρακέτα για μπουκες
Απογοήτευση αν δεν κάνουμε προσφορα σε Βεζενκοφ.Ο Ισπανός έχει και θέματα τραυματισμών κλπ κλπ Χρήμα υπάρχει.
Αίσθηση μου ότι ψαχνόμαστε πλέον για 3 προσθήκες όλες από ΝΒΑ.Θα τραβήξει χρονικά το θέμα και δεν είναι καλό.
Απογοήτευση αν δεν κάνουμε προσφορα σε Βεζενκοφ.Ο Ισπανός έχει και θέματα τραυματισμών κλπ κλπ Χρήμα υπάρχει.
Αίσθηση μου ότι ψαχνόμαστε πλέον για 3 προσθήκες όλες από ΝΒΑ.Θα τραβήξει χρονικά το θέμα και δεν είναι καλό.
0
- pan24
- Reactions: 2425
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Αν ο Ναν μείνει και μείνουν και όλοι οι άλλοι πλην Βιλντόζα-Μπάλτσε μόνο το 5αρι είναι που έχουμε ανάγκη να κλείσουμε σχετικά γρήγορα.EXASFAIROS13 έγραψε: ↑Κυρ Ιουν 02, 2024 4:45 pmAν έχουμε κάνει πρόταση στον Κορκμαζ τότε πάμε 100% και για 3αρι.Και αν είναι και παιχταράς ακριβός στο 3 τότε μάλλον θα φοβομαστε ότι θα φύγει ο Ναν.Λιγο είδα από τον τουρκο,πολύ καλό τριποντο και πολλές και καλες πάσες !!!!!!!Πολυ δραστήριος, κινητικος και φιλότιμος στην άμυνα.Λατρευει τους ανοιχτούς χώρους και ίσως ενα 5αρι με μακρινό σουτ θα του έδινε χώρο στην ρακέτα για μπουκες
Στους κοντούς με Ναν,Σλούκα, Γκράντ έχουμε μια ασφάλεια και μπορούμε να περιμένουμε για τον άλλο κοντό μέχρι και τις αρχές της προετοιμασίας.
Για επιπλέον φόργουορντ μπορούμε να περιμένουμε ακόμα περισσότερο, και να μην αποκτηθεί κανένας και να περιμένουμε μην υπάρξει καμιά ευκαιρία μέσα στην χρονιά δεν είναι θέμα.
Αν ο Ναν δεν μείνει τότε είναι που βιαζόμαστε και ίσως αλλάξει όλη η λογική της περιφέρειας ανάλογα και τι θα υπάρχει διαθέσιμο.
Σίγουρα θα το προσπαθήσουμε για Βεζένκοφ αλλά για να κάνουμε προσφορά πρέπει πρώτα να μείνει ελεύθερος και πιθανότατα αυτό δεν θα γίνει το φετινό καλοκαίρι.
0
-
- Reactions: 2342
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Στα μεταγραφικά του ΠΑΟ αν και δεν έχει αλλάξει κάτι, είχα κάποιες σκέψεις... Η ομάδα κοιτάει άσο και σέντερ, μάλλον και ένα forward (εκτός του Hezonja βγήκαν φήμες και για τον Korkmaz). Για τη θέση "5" δεν χρειάζεται ούτε άγχος, ούτε βιασύνη, υπάρχουν πάρα πολλές καλές επιλογές και τις έχουμε αναφέρει όλες εδώ (Bitadze, Queta, Theis, Thiemann, κλπ). Η επιλογή του γκαρντ όμως είναι σπαζοκεφαλιά. Από παντού ζωγραφίζεται πως θέλουμε έναν παίχτη με μέγεθος, με πολύ καλό playmaking και καλό pull up με μια ντρίμπλα αμέσως μετα το σκριν (σαν να περιγράφουμε τον Vildoza είναι στο μεταξύ, αλλά είπαμε, ο Αργεντινός υπολείπεται σε πνευματικό επίπεδο). Άλλοι τέτοιοι παίχτες είναι ο Lorenzo Brown που όμως δήλωσε πως θα παραμείνει κάτοικος Ισραήλ και φυσικά ο Micic που όμως η περίπτωση του αργεί πολύ, εικάζω πως δεν θα μείνει ελεύθερος απτο ΝΒΑ μέσα στο 2024 και ακριβώς λόγω της κατάστασης αυτης με τον Vasilje, όποιον περιφερειακό και να πάρουμε πρέπει να τον υπογράψουμε με συμβόλαιο 1+1, όχι κλειστό 2ετες ή 3ετες για να μπλέκουμε μετά πάλι με ρήτρες αποδέσμευσης. Το σκεπτικό πίσω απο το 1+1 είναι ότι αν έρθει ο Micic μετά θα περισσεύει ο παίχτης που θα υπογράψουμε μέσα στον επόμενο μήνα, όμως ούτε το ωμό μονοετές βολεύει γιατί μπορεί τελικά ο Σέρβος να μην έρθει ή και να ρθει, μπορεί μέχρι το επόμενο καλοκαίρι να θέλει να φύγει ο Nunn, άρα και πάλι να τον χρειαζόμαστε.
Όσον αφορά, τώρα, τα χαρακτηριστικά του αθλητή που ψάχνουμε, παίχτες όπως ηταν κάποτε ο Granger πχ δεν υπάρχουν πλέον, τουλάχιστον διαθέσιμοι, μια επιλογή ειναι ο McIntyre που αρέσει σε πολλούς εδώ μέσα, αλλά ο Ataman δεν πρόκειται ποτέ να επέλεγε άσουτο παίχτη, ΠΟΤΕ ΟΜΩΣ! Αν το δεχόταν, θα έπαιρνε τον Καλαθη στη τελική που έχει και το διαβατήριο (για να χωρέσει κι ο Hezonja και να μην μπλέξουμε με Παπαγιάννη) και κάνει τα ίδια με τον McIntyre, αλλά σε ομάδα που μπήκε Final-4, όχι στα Play-in, είναι δηλαδή δοκιμασμένος σε πολυ πιο υψηλό επίπεδο και εχει τα ίδια pros & cons με τον Cody. Άρα να τον ξεχνάμε λέω εγω τον Αμερικάνο.
Εγώ έχω ψιλοαποδεχθεί πως ο γκαρντ που θα ρθει δεν θα είναι καθαρός άσος, αλλά combo, για αυτό και σκέφτομαι πως μια καλή επιλογή παίχτη (πλην του Lundberg που κι αυτός μαρέσει) θα ήταν ο Jordan Loyd! Παίχτης που έχει αποδεχθεί τόσα χρόνια δίπλα στον Mike James να έχει έναν πιο δεύτερο ρόλο και ταυτόχρονα όμως παίχτης που μπορεί να σε κουβαλήσει τα βράδια που ο Σλούκας δεν θα είναι "εκεί". Άλλωστε, την ξέρει καλά την θέση του άσου, τόσο από το πέρασμα του από τη Valencia, όσο (και κυρίως) από τη Zenit, όπου και αποτέλεσε τον βασικό playmaker του Τσάβι για σχεδόν 1,5 χρόνο. Τι λέτε? Μας κάνει? Μπορεί και να λέω βλακείες, δεν ξέρω...
Όσον αφορά, τώρα, τα χαρακτηριστικά του αθλητή που ψάχνουμε, παίχτες όπως ηταν κάποτε ο Granger πχ δεν υπάρχουν πλέον, τουλάχιστον διαθέσιμοι, μια επιλογή ειναι ο McIntyre που αρέσει σε πολλούς εδώ μέσα, αλλά ο Ataman δεν πρόκειται ποτέ να επέλεγε άσουτο παίχτη, ΠΟΤΕ ΟΜΩΣ! Αν το δεχόταν, θα έπαιρνε τον Καλαθη στη τελική που έχει και το διαβατήριο (για να χωρέσει κι ο Hezonja και να μην μπλέξουμε με Παπαγιάννη) και κάνει τα ίδια με τον McIntyre, αλλά σε ομάδα που μπήκε Final-4, όχι στα Play-in, είναι δηλαδή δοκιμασμένος σε πολυ πιο υψηλό επίπεδο και εχει τα ίδια pros & cons με τον Cody. Άρα να τον ξεχνάμε λέω εγω τον Αμερικάνο.
Εγώ έχω ψιλοαποδεχθεί πως ο γκαρντ που θα ρθει δεν θα είναι καθαρός άσος, αλλά combo, για αυτό και σκέφτομαι πως μια καλή επιλογή παίχτη (πλην του Lundberg που κι αυτός μαρέσει) θα ήταν ο Jordan Loyd! Παίχτης που έχει αποδεχθεί τόσα χρόνια δίπλα στον Mike James να έχει έναν πιο δεύτερο ρόλο και ταυτόχρονα όμως παίχτης που μπορεί να σε κουβαλήσει τα βράδια που ο Σλούκας δεν θα είναι "εκεί". Άλλωστε, την ξέρει καλά την θέση του άσου, τόσο από το πέρασμα του από τη Valencia, όσο (και κυρίως) από τη Zenit, όπου και αποτέλεσε τον βασικό playmaker του Τσάβι για σχεδόν 1,5 χρόνο. Τι λέτε? Μας κάνει? Μπορεί και να λέω βλακείες, δεν ξέρω...
0
- xomitsious
- Reactions: 640
- Αγαπημένη θέση: PF
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
-
- Reactions: 2316
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
4
Ισχύει ότι γενικά τα δημοσιεύματα που προέρχονται από την Τουρκία συχνά είναι αναξιόπιστα.xomitsious έγραψε: ↑Κυρ Ιουν 02, 2024 11:41 pmΡε παιδιά, είμαι ο μόνος που πιστεύει ότι το δημοσίευμα των Τούρκων για τον Κορκμαζ είναι μουφα?
Σε φάση το παλικάρι μας που σφάζονται στα πόδια του Ρεάλ ΠΑΟ και Μπάρτσα.
Λέει ότι του προσφέραμε και συμβόλαιο, ούτε καν για απλό ενδιαφέρον. Δε θα μας είχαν πει τίποτα οι πορτοκαλί?
1
1

- yorgos
- Reactions: 4237
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Στηβ Νας
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Ακριβώς, ο Μήτογλου πια είναι αργός, ειδικά έτσι όπως αλλάζει και η Ευρωλίγκα. Ο Λεσόρ δε θα έλεγα ότι κλέβει στην άμυνα, δίνει ό,τι έχει και δεν εχει, αλλά του λείπει αντίληψη, πάντα έτσι ήταν, ένας μέτριος αμυντικός. Όχι κακός, αλλά σίγουρα ΄όχι καλός.pan24 έγραψε: ↑Σάβ Ιουν 01, 2024 8:29 pmΕξηγείται γιατί είναι αρκετά αργός, ειδικά στα πλάγια βήματα.HackerBaby έγραψε: ↑Σάβ Ιουν 01, 2024 3:13 pmΤο θέμα της κακης άμυνας του Μήτογλου δεν εξηγείται. Ο παίκτης έχει το σώμα ,μακριά άκρα, ταχύτητα κτλπ να παίξει καλή άμυνα.
Ούτε τόσο κακή αντίληψη φαίνεται να έχει στο γήπεδο. Πραγματικά είναι ανεξήγητο γιατί χάνεται συνέχεια
Έχει βάλει όγκο και αυτό τον έχει κάνει καλύτερο κοντά στο καλάθι αλλά δεν στρίβει.
Επίσης και αυτός και ο Λεσόρ δίνουν την εντύπωση ότι εστιάζουν περισσότερο στην επίθεση και στην άμυνα "κλέβουν" για να έχουν ενέργεια μπροστά.
Ίσως όχι τυχαίο ότι και οι 2 στις πρώτες τους χρονιές στην Ευρωλίγκα συστήθηκαν και βρήκαν χρόνο ως πολύ καλοί αμυντικοί αλλά τώρα πλέον κατά γενική μολογία δεν παίζουν άμυνα.
0
Αρκτικός Κύκλος, Σιβηρία, Ταταρστάν, Βόλγας, Καύκασος κι άλλα κομμάτια της μητέρας Ρωσίας
tinyurl.com/2axatenv
tinyurl.com/2axatenv
- yorgos
- Reactions: 4237
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Στηβ Νας
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Διαβάζω ότι η διοίκηση της Μπαρτσελόνα πιέζει για διοργάνωση Φ4, αν είναι έτσι θα ρίξει σίγουρα χρήμα γιατί έτσι όπως είναι δεν πάει πουθενά, σκοπίστηκε πριν λίγες ώρες από τη Ρεάλ εντός εν μέσω αποδοκιμασιών. Πολύ χρημα θα ρίξει και η Εφές. Η Φενέρ θυμίζω ότι πέρσι έριξε χρήμα για το Νέτο, άλλο αν τραυματίστηκε και δεν έπαιξε ποτέ, πρέπει να έχει λεφτά στην άκρη κι αυτή.
Αυτή που έχασε το σπόνσορά της και θα ξεπουλήσει λογικά είναι η Μπολόνια. Ήδη από πέρυσι έριξε πολύ το μπάτζετ,, άλλο αν έκανε μαγικά ο Μπάνκι.
Αυτή που έχασε το σπόνσορά της και θα ξεπουλήσει λογικά είναι η Μπολόνια. Ήδη από πέρυσι έριξε πολύ το μπάτζετ,, άλλο αν έκανε μαγικά ο Μπάνκι.
1
1

Αρκτικός Κύκλος, Σιβηρία, Ταταρστάν, Βόλγας, Καύκασος κι άλλα κομμάτια της μητέρας Ρωσίας
tinyurl.com/2axatenv
tinyurl.com/2axatenv
-
- Reactions: 1449
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Vasilis Spanoulis
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
0
-
- Reactions: 891
- Αγαπημένος παίκτης: Doncic
- Προειδοποιήσεις:
5
- xomitsious
- Reactions: 640
- Αγαπημένη θέση: PF
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
-
- Reactions: 89
- Αγαπημένη θέση: PG, PF
- Αγαπημένος παίκτης: BODIROGA
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Τον Λιουντμπεργκ τον σκέφτηκα και εγώ, αλλά νομιζω είναι περίεργος χαρακτήρας δεν ξέρω αν μπορεί να αποδεχτεί τον ρόλο που θα του δωθεί. Όσο για το λουντ νομιζω θέλει κάποιον με περισσότερο playmaking abilities.JohnnyPao έγραψε: ↑Κυρ Ιουν 02, 2024 11:19 pmΣτα μεταγραφικά του ΠΑΟ αν και δεν έχει αλλάξει κάτι, είχα κάποιες σκέψεις... Η ομάδα κοιτάει άσο και σέντερ, μάλλον και ένα forward (εκτός του Hezonja βγήκαν φήμες και για τον Korkmaz). Για τη θέση "5" δεν χρειάζεται ούτε άγχος, ούτε βιασύνη, υπάρχουν πάρα πολλές καλές επιλογές και τις έχουμε αναφέρει όλες εδώ (Bitadze, Queta, Theis, Thiemann, κλπ). Η επιλογή του γκαρντ όμως είναι σπαζοκεφαλιά. Από παντού ζωγραφίζεται πως θέλουμε έναν παίχτη με μέγεθος, με πολύ καλό playmaking και καλό pull up με μια ντρίμπλα αμέσως μετα το σκριν (σαν να περιγράφουμε τον Vildoza είναι στο μεταξύ, αλλά είπαμε, ο Αργεντινός υπολείπεται σε πνευματικό επίπεδο). Άλλοι τέτοιοι παίχτες είναι ο Lorenzo Brown που όμως δήλωσε πως θα παραμείνει κάτοικος Ισραήλ και φυσικά ο Micic που όμως η περίπτωση του αργεί πολύ, εικάζω πως δεν θα μείνει ελεύθερος απτο ΝΒΑ μέσα στο 2024 και ακριβώς λόγω της κατάστασης αυτης με τον Vasilje, όποιον περιφερειακό και να πάρουμε πρέπει να τον υπογράψουμε με συμβόλαιο 1+1, όχι κλειστό 2ετες ή 3ετες για να μπλέκουμε μετά πάλι με ρήτρες αποδέσμευσης. Το σκεπτικό πίσω απο το 1+1 είναι ότι αν έρθει ο Micic μετά θα περισσεύει ο παίχτης που θα υπογράψουμε μέσα στον επόμενο μήνα, όμως ούτε το ωμό μονοετές βολεύει γιατί μπορεί τελικά ο Σέρβος να μην έρθει ή και να ρθει, μπορεί μέχρι το επόμενο καλοκαίρι να θέλει να φύγει ο Nunn, άρα και πάλι να τον χρειαζόμαστε.
0
Αν ο Χουαντσο ήταν συνεπής στο τρίποντο θα ήταν το βασικό μας 4αρι φέτος.
Ο παίκτης πέρα από άμυνα έχει υψηλό μπασκετικό iq, αν παρατηρήσει κάποιος πως κινείται και πως βλέπει το γήπεδο θα καταλάβει.
Εξελίξεις στα μεταγραφικά θα έχουμε όπως είναι φυσιολογικό, μετά το τέλος της σεζόν.
Προσωπικά θέλω πολύ το Χεζονια στην ομάδα, είναι παίκτης Αταμαν 100%.
Ο παίκτης πέρα από άμυνα έχει υψηλό μπασκετικό iq, αν παρατηρήσει κάποιος πως κινείται και πως βλέπει το γήπεδο θα καταλάβει.
Εξελίξεις στα μεταγραφικά θα έχουμε όπως είναι φυσιολογικό, μετά το τέλος της σεζόν.
Προσωπικά θέλω πολύ το Χεζονια στην ομάδα, είναι παίκτης Αταμαν 100%.
0