Ισχυει......τους φερνει ολους ο Μπαρτζωκας στο δρομο του Θεου........τουλουμπα έγραψε: ↑Τρί Ιουν 04, 2024 6:30 pmκοιτα αυτα ισχυουν οσο ειναι στις υπολοιπες ομαδεςcoach blue έγραψε: ↑Τρί Ιουν 04, 2024 4:42 pm
Μάλιστα επειδή είναι ασταθής γενικώς περιμένουμε και Τζέιμς για να τα καψουνε στα σίγουρα![]()
![]()
οταν ερθει καποιος στον οσφπ κανει μεταμοσχευση χαρακτηρα και παυει να ειναι παλιοχαρακτηρας![]()
Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2024-2025
Συντονιστής: Captains
-
- Reactions: 1731
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Isiah Thomas
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
0
- Conan1982
- Reactions: 3558
- Αγαπημένος παίκτης: JO Morant, Luka Doncic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Λέτε να φέρει στο ίσιο δρόμο και αυτό το καλό παιδί αλλά ελαφρώς παραστρατημένο και αδικημένο που έπαιξε λίγο στον ΠΑΟΚ και τα πήγε καλούτσικα; Έναν Πόρτερ νομίζω.assistant77 έγραψε: ↑Τρί Ιουν 04, 2024 6:37 pmΙσχυει......τους φερνει ολους ο Μπαρτζωκας στο δρομο του Θεου........
2
2

- Coach Periklis
- Reactions: 2266
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης , Kobe Bryant
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Μια χαρά ο Ντόρσεϊ
Το διαβατήριο είναι απαραίτητο δεν μπορείς να κάνεις και πολλά ούτε να κριτικάρεις
Ένας κανααν είναι με διαβατήριο. Ίσως καλύτερο παιδί γενικότερα ο Ησαΐας αλλά δεν πάμε για γαμπρούς
Με έναν μαέστρο στα γκαρντ σαν τον Τζέιμς, ΑΑΑΑΝ ΕΡΘΕΙ και ένα 3ρι μαζί με Παπανικολάου θα είμαστε καλύτεροι από φέτος
Σάσα ξεχαστε τον
Το διαβατήριο είναι απαραίτητο δεν μπορείς να κάνεις και πολλά ούτε να κριτικάρεις
Ένας κανααν είναι με διαβατήριο. Ίσως καλύτερο παιδί γενικότερα ο Ησαΐας αλλά δεν πάμε για γαμπρούς
Με έναν μαέστρο στα γκαρντ σαν τον Τζέιμς, ΑΑΑΑΝ ΕΡΘΕΙ και ένα 3ρι μαζί με Παπανικολάου θα είμαστε καλύτεροι από φέτος
Σάσα ξεχαστε τον
0
"ο Ολυμπιακός δεν αγοράζεται, είναι κάτι τεράστιο, είναι μία ιδέα"
-
- Reactions: 465
- Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
- Προειδοποιήσεις:
5
- Boston1
- Reactions: 210
- Αγαπημένος παίκτης: Michael Jordan
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Boston Celtics
- Προειδοποιήσεις:
0
Η ομάδα μας δε χρειάζεται πολλές προσθήκες για να είναι ανταγωνιστική και του χρόνου και μάλιστα με υψηλότερες βλέψεις. Έχουμε ένα δουλεμένο σύνολο που έχει χημεία, με σκληρή άμυνα και χαρακτήρα πρωταθλητή. Με ένα-δύο γκαρντ και ένα SF που θα μπορούν να σκοράρουν και να μην πετάνε τούβλα, θα είμαστε ένα επίπεδο πάνω.
Καταλαβαίνω οτί το success story του ΠΑΟ μας έχει πειράξει τους περισσότερους (εμένα σίγουρα κι ευτυχώς η ποδοσφαιρική επιτυχία μου έδωσε μεγάλη χαρά) αλλά έτσι είναι το Φ4. Γι’αυτό θα προτιμούσα σειρά αγώνων να καθορίζουν τον πρωταθλητή. Τουλάχιστον πέρσι θα είχαμε στεφθεί πρωταθλητές κατά πάσα πιθανότητα.
Καταλαβαίνω οτί το success story του ΠΑΟ μας έχει πειράξει τους περισσότερους (εμένα σίγουρα κι ευτυχώς η ποδοσφαιρική επιτυχία μου έδωσε μεγάλη χαρά) αλλά έτσι είναι το Φ4. Γι’αυτό θα προτιμούσα σειρά αγώνων να καθορίζουν τον πρωταθλητή. Τουλάχιστον πέρσι θα είχαμε στεφθεί πρωταθλητές κατά πάσα πιθανότητα.
1
1

-
- Reactions: 465
- Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
- Προειδοποιήσεις:
5
Όχι μου αρέσει το φάιναλ φορ και όλο αυτό το 3 ήμερο μπάσκετ και ας μην το πάρω. Χωρίς φάιναλ φορ χάνεται η μαγεία του μπάσκετ και της έκπληξης.Boston1 έγραψε: ↑Τρί Ιουν 04, 2024 7:43 pmΗ ομάδα μας δε χρειάζεται πολλές προσθήκες για να είναι ανταγωνιστική και του χρόνου και μάλιστα με υψηλότερες βλέψεις. Έχουμε ένα δουλεμένο σύνολο που έχει χημεία, με σκληρή άμυνα και χαρακτήρα πρωταθλητή. Με ένα-δύο γκαρντ και ένα SF που θα μπορούν να σκοράρουν και να μην πετάνε τούβλα, θα είμαστε ένα επίπεδο πάνω.
Πέρσι μπορεί να το παίρναμε σε σειρά αγώνων γιατί ήμασταν εμφανώς καλύτεροι σαν ομάδα αλλά π.χ δεν θα το το παίρναμε σε σειρά αγώνων απέναντι στην ΤΣΣΚΑ το 2012.
Για μένα από όσα φάιναλ φορ χάσαμε σε 2 ήμασταν φαβορί και έπρεπε να πάρουμε την κούπα. Στο Τελ Αβίβ και πέρσι στη Λιθουανία.
Στα υπόλοιπα που χάσαμε ήμασταν ξεκάθαρα outsider
0
-
- Reactions: 1502
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Vasilis Spanoulis
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
Αξίζει το ρίσκο με Πόρτερ. Αν βγει θα έχουμε αυτομάτως την καλύτερη περιφέρεια στην Ευρώπη με έναν χερά ακόμα για συμπλήρωμα. Ο Πόρτερ είναι δυνατός και αμυντικά και στο ριμπάουντ γενικά είναι all around παίχτης! value for money αν έρθει. Είναι τεράστια ευκαιρία. Όποιος παίρνει ρίσκο μπορεί να κερδίσει πολλά, αλλιώς στοχεύεις σε πιο ασφαλή και μικρότερα αποτελέσματα!
1
1

- coach blue
- Reactions: 1385
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
- reignman
- Reactions: 3190
- Αγαπημένος παίκτης: delete me
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
ναι και εγω εκλεισα τα 38 και οδευω στα 50. σε 12 χρονια.
οπως και αυτος σε 11.5 μηνες.
1
1

- nikolakias
- Reactions: 374
- Αγαπημένος παίκτης: Tim Duncan, Steve Nash
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: San Antonio
- Προειδοποιήσεις:
0
Εγώ αναρωτιέμαι γιατί σε κανένα ρεπορτάζ δεν ακούγεται το όνομα του Πόρτερ. Λες κι έχει λέπρα ο άνθρωπος, ο οποίος για όσο έπαιξε στον ΠΑΟΚ έβγαλε μάτια. Έχει γούστο να παίζει κάτι και απλά να τηρείται σιγή ιχθύος κατά τη συνήθεια του Ολυμπιακού που μεταγραφικά, μέχρι να γίνει το μπαμ, είναι σφίγγες.
0
-
- Reactions: 253
- Αγαπημένη θέση: PF
- Αγαπημένος παίκτης: Gevin Karner
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: LAC
- Προειδοποιήσεις:
3