Παναθηναϊκός vs Ολυμπιακός, τελικοί Basket League 2023-24 (Game 1)

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
βήματα εκτός φάσης

euroleague
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Askatuak
Προειδοποιήσεις: 0

Πέμ Ιουν 06, 2024 12:19 am

Πολύ συγκεντρωμένος ο Ολυμπιακός στο ματς, κατάφερε να επιβάλλει τον ρυθμό του εκμεταλλευόμενος εμφατικά την ποιότητά του στο 5. Κάποια στιγμή στο τέλος του τρίτου δεκαλέπτου το στατιστικό πόντοι μέσα στη ρακέτα ήταν κάτι του στυλ 10κάτι - 40κάτι. Μιλάμε για χαοτική διαφορά που έδειξε και την τακτική του Μπαρτζώκα με την οποία ήταν διατεθειμένος να ζήσει ή να πεθάνει σήμερα.

Σημαντική η συνεισφορά του Γκος στο πρώτο ημίχρονο όπου έτρεξε την ομάδα με με περισσότερη αυτοσυγκέντρωση και αποτελεσματικότητα από τον Ελληνοτεξανό.

Στο ξεκίνημα του τρίτου δεκαλέπτου η ιδέα του Αταμάν να ρίξει τον Καλαϊτζάκη πάνω στον Γουόκαπ αποδείχτηκε καταστροφική και έκρινε κατά κάποιο τρόπο το παιχνίδι αφού ο Ολυμπιακός βρήκε εύκολο σκορ από την κακή άμυνα και τα γρήγορα φάουλ του και έχτισε σημαντική διψήφια διαφορά. Μετά από αυτό όπως ήταν αναμενόμενο έκλεισε τελείως το ροτέισον του Παναθηναϊκού.

Σημαντικό για τον Ολυμπιακό ότι κατεβαίνει στο game 2 με τους δύο (wannabe) μπόμπερ του ψιλοξεκούραστους. :mrgreen:
Ο Πίτερς σε ρόλο σποτ είναι στα νερά του και μπορεί να είναι χρήσιμος. Ο Κάναν από την άλλη δείχνει διαρκώς το αγωνιστικό του ταβάνι και αποδεικνύει ότι είναι η μια απο΄τις βασικές αιτίες που ο Ολυμπιακός φτάνει στην πηγή αλλά δεν μπορεί να πιεί νερό στην Ευρωλίγκα.

Όπώς έγραφα πριν το ματς και ακόμη περισσότερο μετά το αποψινό και ανεξάρτητα από το τι θα γίνει στη συνέχεια με την κατάκτηση ή την απώλεια του εγχώριου τίτλου, ο Ολυμπιακός δείχνει ότι χρειάζεται μια σημαντική ένεση ταλέντου δύο παικτών το ελάχιστο-τρεις το ιδανικό) στην περιφέρεια για να είναι και του χρόνου στο φάιναλ φορ με μεγάλες πιθανότητες να κατακτήσει τον τίτλο. Κάνουν μπαμ οι κινήσεις που πρέπει να γίνουν στην off-season για να τον εκτοξεύσουν και δε νομίζω ότι ο Μπαρτζώκας και η διοίκηση θα αφήσουν την ευκαιρία να πάει χαμένη.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος βήματα εκτός φάσης την Πέμ Ιουν 06, 2024 12:20 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Elvetos

a1greece
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: ΔΔ
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star

Πέμ Ιουν 06, 2024 12:19 am

SteveNashidis έγραψε:
Πέμ Ιουν 06, 2024 12:03 am
karamelitsa έγραψε:
Τετ Ιουν 05, 2024 11:59 pm

Προσωπικά είμαι ο πρώτος που θα γκρινιάξει για την ομάδα και το έχω κάνει δεκάδες φορές, άλλα δεν μπορώ να διαβάζω υπερβολές ειδικά από άτομα που ΄΄εντελώς τυχαία΄΄ εμφανίστηκαν μετά το Ευρωπαϊκό του Παναθηναϊκού.
Καλώς εμφανίστηκαν στο φόρουμ οι φίλοι του ΠΑΟ μετά το Ευρωπαικό. Ας ρίξουμε τους τόνους και μιλήσουμε για τα μπασκετικά γεγονότα του αγώνα.
Πρίν το φ4 έκανα το πρώτο μου ποστ.

Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Ja Morant, Luka Doncic
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Mood:

Πέμ Ιουν 06, 2024 12:23 am

Παιδιά αφήστε τα προσωπικά, είναι καλοδεχούμενοι όλοι όσοι θέλουν να συζητάνε για μπάσκετ ή οποιο άλλο θέμα του φόρουμ τους άρεσει και να λένε ελεύθερα τις απόψεις τους αρκεί να προσπαθούν να τηρούν το πνεύμα και τους κανονισμούς του φόρουμ, ούτε χρειάζεται να απολογείται κάποιος για το πότε ή πόσο συχνά γράφει.
Ας συνεχίσουμε στα του μπάσκετ.

TakeshyKurosawa1

allstar
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Vasilis Spanoulis
Προειδοποιήσεις: 2

Πέμ Ιουν 06, 2024 12:24 am

Γουόκαπ-Γκος-Μακίσικ-Πετρουσέφ-Μίλου! Αυτή είναι η πεντάδα που πρέπει να έχει τη μπακέτα στο χέρι.. Ο Παπ δεν σκοράρει με αίτηση και αυτό δημιουργεί το μειονέκτημα του αιώνα.. Ο Πίτερς δεν ξέρω αν μπορεί στα κρίσιμα και επιπλέον χάνει αμυντικά και στο ριμπάουντ!

Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

champion
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks

Πέμ Ιουν 06, 2024 12:25 am

Κοιτάξτε πάντως δεν έχει πάρα πολύ άδικο σε αυτό που λέει ο Ελβετός. Όποτε εμείς (οι τελοσπάντων πιο μετριοπαθείς) Παναθηναικοί γράφουμε κάτι που είναι πρακτικά "κατά" της ομάδας μας, είτε αυτό είναι να αναγνωρίσουμε κάποια ανωτερότητα στον Ολυμπιακό, είτε να πούμε κάτι κατά του Γιαννακόπουλου, είτε να παραδεχθούμε αστοχίες (ειδικά σε συμπεριφορές) παικτών/προπονητών μας, γίνεται κουβεντούλα χαλαρά, είμαστε μία ωραία ατμόσφαιρα συμφωνούν διάφοροι Ολυμπιακοί, τραγουδάμε κουμπαγιά κλπ. Αν όμως τύχει και πούμε τίποτα που είναι λίγο κατά του Ολυμπιακού τότε υπάρχει μια παγωμάρα. ΦΥΣΙΚΑ, το ίδιο ισχύει και από την άλλη μεριά, απλά εγώ γράφω για το δικό μου βίωμα.

Τώρα εδώ μετά από μία αρκετά πειστική νίκη του Ολυμπιακού διαβάζουμε όόόό,τι να'ναι σε φάση "Ορίστε που έλεγες ότι ο Παναθηναικός είναι καλύτερος, πάρτα", λες έχει κανένας κρυστάλλινη σφαίρα και ξέρει τι θα γίνει στο κάθε ματς. Εκατομμυριούχοι από το στοίχημα θα ήμασταν και θα αγοράζαμε κι εμείς ομάδα για το αουα. Δεν λέω για υπερβολές όπως ο συν-φορουμίτης με τις ενοχλητικά ανάποδες ανισότητες αλλά το να πει κάποιος "Πιστεύω έχουμε καλύτερα γκαρντ, ο Ολυμπιακός έχει μια έλλειψη στους ψηλούς κλπ, δίνω 70% στον Παναθηναικο" δεν καταλαβαίνω γιατί εκλαμβάνεται ως ασέβεια ή υπεροψία. Δεν λέω πως συμφωνώ, αλλά γίνεται μία εκτίμηση. Οκ, μπορεί να βγει λάθος.

Γράφετε τώρα εδώ "Σήκωσαν κεφάλι οι Παναθηναικοί μετά το 7ο (το οποίο το πήραν μόνο και μόνο επειδή τραυματίστηκε ο Μπαλντγουιν και επειδή ο Ολυμπιακός δεν διάλεξε Παναθηναικό στα πλειοφφ) και νομίζουν ότι είναι οι 96 Μπουλς" επειδή 2 άτομα σας τη βίδωσαν χωρίς να νιώθετε ότι είναι προσβλητικό σε μία μεγάλη μερίδα γραφόντων εδώ που ούτε δίνουν δικαίωμα, μιλάνε με σεβασμό και τουλάχιστον (ακόμα και αν είναι λάθος τελικά η εκτίμηση τους) προσπαθούν να τη βασίσουν σε αριθμούς και λογική.

Εικόνα
Elvetos

a1greece
Reactions:

Πέμ Ιουν 06, 2024 12:28 am

SteveNashidis έγραψε:
Πέμ Ιουν 06, 2024 12:09 am
shaq7 έγραψε:
Πέμ Ιουν 06, 2024 12:07 am

καλο ειναι να εμφανιζονται νεοι χρηστες..Το κακο ειναι μολις μπαναρεται ο αυτοκρατωρ να γινεται αυτοκρατωρ 13,μετα δυναστης και παει λεγοντας..Δεν λεω οτι ο ελβετος ειναι αυτος,αλλος ειναι.. αλλα βαζω στοιχημα οτι θελετε οτι οπου να ναι θα διαβασουμε Π Α Ν Α Θ Η Ν Α Ι Κ Ο Σ και οσφπ.. :roofl:
Εχουν ταυτοποιηθεί 2 account, από τον ίδιο χρήστη :)
Αλλά και πάλι προσπαθούμε όλοι να κρατάμε επίπεδο μπασκετικό, ώστε να γίνεται ευχάριστη η κουβέντα εδώ.
Δυστυχώς ο φίλος δεν θα δεί ποτέ απο μεριάς μου αυτό που ιχυρίζεται. Όσο για το ποιός είμαι, εγώ έχω κάνει εγγραφή με το πραγματικό μου εμαιλ. ονομα.επώνυμο@..... Οι μοντς πολύ απλά μπορούν να γκουγκλάρουν το όνομα μου, και να δούν μέχρι και για ποιά εταιρεία δουλεύω. Δεν έχω να κρύψω κάτι.

Άβαταρ μέλους
Boston1

senior
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Michael Jordan
Αγαπημένη ομάδα: Boston Celtics

Συγχαρητήρια στην ομάδα μας και μπράβο στους παίκτες και τον προπονητή. Έδειξε αυτό που πολλοί πιστεύαμε. Οτί με λίγες μεταγραφές θα διεκδικήσουμε το ευρωπαϊκό και του χρόνου.
Καλά να είναι στην υγεία του ο Φαλ αλλά το αποψινό ματς έδειξε οτί μας κρατάει πίσω, ιδιαίτερα στην επίθεση. Πολύ στατικός παίκτης και επιθετικά ακίνδυνος. Θα έπρεπε να είναι αλλαγή του Μιλουτίνοφ.
Έχει πολύ δρόμο ακόμα η σειρά.

Άβαταρ μέλους
SteveNashidis

Site Admin
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Steve Nash, Devin Booker
Αγαπημένη ομάδα: Phoenix-Suns
Αγαπημένη ομάδα: Εθνική Ελλάδας

Πέμ Ιουν 06, 2024 12:30 am

Elvetos έγραψε:
SteveNashidis έγραψε:
Πέμ Ιουν 06, 2024 12:09 am

Εχουν ταυτοποιηθεί 2 account, από τον ίδιο χρήστη :)
Αλλά και πάλι προσπαθούμε όλοι να κρατάμε επίπεδο μπασκετικό, ώστε να γίνεται ευχάριστη η κουβέντα εδώ.
Δυστυχώς ο φίλος δεν θα δεί ποτέ απο μεριάς μου αυτό που ιχυρίζεται. Όσο για το ποιός είμαι, εγώ έχω κάνει εγγραφή με το πραγματικό μου εμαιλ. ονομα.επώνυμο@..... Οι μοντς πολύ απλά μπορούν να γκουγκλάρουν το όνομα μου, και να δούν μέχρι και για ποιά εταιρεία δουλεύω. Δεν έχω να κρύψω κάτι.
Φίλε μου δεν έγινε αναφορά σε εσένα. Δεν υπάρχει πρόθεση να δούμε ποιος είσαι ούτε θέλουμε πειστήρια . Συνέχισε να γράφεις ελεύθερα και μπασκετικά για την αγαπημένη σου ομάδα.

Steve Nash. 2× NBA ΜVP (2005, 2006)SSOL- Seven Second or Less Len - 2006-07 : True champions
Εικόνα
Basketforum Fantasy Champion 2025-26🏆
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, C

Πέμ Ιουν 06, 2024 12:31 am

Elvetos έγραψε:
Πέμ Ιουν 06, 2024 12:18 am
shaq7 έγραψε:
Τετ Ιουν 05, 2024 11:57 pm

γενικα λες πολλα πραγματα που πιστευεις μονο εσυ και δεν ισχυουν..οπως οτι οι παναθηναικοι ειναι εφοπλες,μενουν στο κολωνακι και οι ολυμπιακοι ειναι φτωχατζες και τελευταιοι..τελικα επειδη ηταν ακριβα τα εισιτηρια δεν κανατε καν σολντ αουτ σημερα η αν κανατε εγινε με τα χιλια ζορια..

Στο ματς με την ρεαλ ολοι λεγαμε 90-10 ειναι να το παρει η ρεαλ,εκει ειναι τα σχολια πηγαινε δες τα..Και οσοι λεγαν για νικη ολυμπιακου ηταν καθαρα στο μας το χρωσταει η μοιρα η να τους ρεψουμε στο ξυλο.

Δεν ελεγες μονο οτι εχει μεγαλυτερη ποιοτητα αλλα ελεγες οτι αντικειμενικα δεν συγκρινονται οι 7 βασικοι του παο λες και ο ολυμπιακος εχει παρει τον μπαμπη τον σουγια και τιποτα υδραυλικους στο 4-5..Η ξαφνικα εγινε ο παπαπετρου καλυτερος του παπανικολαου..

Τεσπα δεν ειναι επιθεση προς εσενα αλλα επειδη συνεχεια λες οτι ειναι φακτ οι αποψεις σου που μονο αυτο δεν ειναι ειπα να πω την πραγματικοτητα...
Για να δούμε τι πραγματικά έγραψα λοιπόν,
Παρουσιάζεις τον Ολυμπιακό σαν να έχει μεγαλύτερο βάθος απο τον Παναθηναικό. Η αλήθεια βέβαια είναι οτι οι πρωτοκλασάτοι παίκτες του Πάο είναι καλύτεροι απο όλους τους 6-7 αντίστοιχους του Ολυμπιακού, ενώ παίκτες όπως ο Βιλντόζα, Καλαιτζάκης, Παπαπέτρου (τους οποίους ξέχασες), είναι και αυτοί καλύτεροι απο τους αντίστοιχους στο rotation παίκτες του Ολυμπιακού. Αυτή τη στιγμή το rotation των δύο ομάδων είναι παρόμοιο, ενώ η ποιότητα των παικτών του Παο σαφώς ανώτερη. Αντικειμενικα.
[/quote]
Έγραψα οτι η ποιότητα των 6 7 παικτών του Παο είναι σαφώς ανώτερη του Ολυμπιακού, όχι οτι δεν συγκρίνονται. Βάση αριθμών ο Λεσόρ φέτος είναι πολύ καλύτερος του Μιλουτίνοφ. Επίσης Ο παπαπέτρου πρέπει να συγκριθεί με τον 8ο-9ο παίκτη σου στο rotation, οχι με το βασικό σου 3αρι.

Στο ματς με την Ρεαλ, κάνε ένα κόπο και μπες να δείς το thread. 50-50 έλεγε η πλειοψηφία των Ολυμπιακών.
Τώρα αυτό για τους εφόπλες, το ανακάλυψες, έκανα εκείνη την μέρα πολύ ξεκάθαρο ακριβώς τι έγραψα και πάνω σε τι βάση το έγραψα. Απλά, δεν θέλεις να το καταλάβεις, και γράφεις όπως και άλλοι, ότι θες.
[/quote]

Ναι οι αριθμοι του λεσσορ που επαιζε 45λεπτα με τους αριθμους του μιλου που ηταν τραυματιας την μιση σεζον και ειχε και φαλ ραιτ..πολυ δικαια συγκριση..και με τον σλουκα πλει μεικερ και τον αταμαν να παιζει ταιστε τον λεσορ.

Ο παπαπετρου ειναι το βασικο 3ρι ποιος ειναι?Αν εγινε 9ος παικτης ο παπαπετρου ποιοι ειναι οι 7 βασικοι που ειναι καλυτεροι?Δηλαδη το σαφως ανωτερη εχει μεγαλη διαφορα με το δε συγκρινονται..οκ εβαλα και αλλων σχολια μεσα που βγαζαν το σκυλι του βιλντοζα καλυτερο του καναν.

Καθε μερα εκει ημουν και εγραφα κιολας,δεν χρειαζεται να παω να ψαξω..ειμαι σιγουρος οτι εκτος απο τιποτα σχολια του λεφπαν και του ασσισταν που θα ελεγαν οτι θα τους παρουμε γιουρουσι ολοι οι αλλοι λεγαν 90-10..(τυχαια ειπα 2 χρηστες νομιζω αυτοι ηταν μονο αισιοδοξοι)

Ναι εγραψες οτι το διαβασες σε καποια ερευνα ( :roofl: ) ..Το ιδιο αξιοπιστο με το να πω εγω στην ελλαδα το 90% ειναι ολυμπιακοι γιατι καπου το ειδα.

Τεσπα δεν το συνεχιζω γιατι θα φανει οτι το παω προσωπικα..Εμενα αδιαφορα μου ειναι ολα αυτα και τα παιρνω και στον χαβαλε.

Επισης εγραψα ξεκαθαρα οτι δεν εννοω εσενα οτι εισαι ο δυναστης/αυτοκρατωρ/ομπραντοβιτσικος/ καμια 10ρια ακομα που δεν θυμαμαι.

tarp7

champion
Reactions:

Πέμ Ιουν 06, 2024 12:38 am

shaq7 έγραψε:
Πέμ Ιουν 06, 2024 12:31 am
Elvetos έγραψε:
Πέμ Ιουν 06, 2024 12:18 am

Για να δούμε τι πραγματικά έγραψα λοιπόν,
Παρουσιάζεις τον Ολυμπιακό σαν να έχει μεγαλύτερο βάθος απο τον Παναθηναικό. Η αλήθεια βέβαια είναι οτι οι πρωτοκλασάτοι παίκτες του Πάο είναι καλύτεροι απο όλους τους 6-7 αντίστοιχους του Ολυμπιακού, ενώ παίκτες όπως ο Βιλντόζα, Καλαιτζάκης, Παπαπέτρου (τους οποίους ξέχασες), είναι και αυτοί καλύτεροι απο τους αντίστοιχους στο rotation παίκτες του Ολυμπιακού. Αυτή τη στιγμή το rotation των δύο ομάδων είναι παρόμοιο, ενώ η ποιότητα των παικτών του Παο σαφώς ανώτερη. Αντικειμενικα.
Έγραψα οτι η ποιότητα των 6 7 παικτών του Παο είναι σαφώς ανώτερη του Ολυμπιακού, όχι οτι δεν συγκρίνονται. Βάση αριθμών ο Λεσόρ φέτος είναι πολύ καλύτερος του Μιλουτίνοφ. Επίσης Ο παπαπέτρου πρέπει να συγκριθεί με τον 8ο-9ο παίκτη σου στο rotation, οχι με το βασικό σου 3αρι.

Στο ματς με την Ρεαλ, κάνε ένα κόπο και μπες να δείς το thread. 50-50 έλεγε η πλειοψηφία των Ολυμπιακών.
Τώρα αυτό για τους εφόπλες, το ανακάλυψες, έκανα εκείνη την μέρα πολύ ξεκάθαρο ακριβώς τι έγραψα και πάνω σε τι βάση το έγραψα. Απλά, δεν θέλεις να το καταλάβεις, και γράφεις όπως και άλλοι, ότι θες.
[/quote]

Ναι οι αριθμοι του λεσσορ που επαιζε 45λεπτα με τους αριθμους του μιλου που ηταν τραυματιας την μιση σεζον και ειχε και φαλ ραιτ..πολυ δικαια συγκριση..και με τον σλουκα πλει μεικερ και τον αταμαν να παιζει ταιστε τον λεσορ.

Ο παπαπετρου ειναι το βασικο 3ρι ποιος ειναι?Αν εγινε 9ος παικτης ο παπαπετρου ποιοι ειναι οι 7 βασικοι που ειναι καλυτεροι?Δηλαδη το σαφως ανωτερη εχει μεγαλη διαφορα με το δε συγκρινονται..οκ εβαλα και αλλων σχολια μεσα που βγαζαν το σκυλι του βιλντοζα καλυτερο του καναν.

Καθε μερα εκει ημουν και εγραφα κιολας,δεν χρειαζεται να παω να ψαξω..ειμαι σιγουρος οτι εκτος απο τιποτα σχολια του λεφπαν και του ασσισταν που θα ελεγαν οτι θα τους παρουμε γιουρουσι ολοι οι αλλοι λεγαν 90-10..(τυχαια ειπα 2 χρηστες νομιζω αυτοι ηταν μονο αισιοδοξοι)

Ναι εγραψες οτι το διαβασες σε καποια ερευνα ( :roofl: ) ..Το ιδιο αξιοπιστο με το να πω εγω στην ελλαδα το 90% ειναι ολυμπιακοι γιατι καπου το ειδα.

Τεσπα δεν το συνεχιζω γιατι θα φανει οτι το παω προσωπικα..Εμενα αδιαφορα μου ειναι ολα αυτα και τα παιρνω και στον χαβαλε.

Επισης εγραψα ξεκαθαρα οτι δεν εννοω εσενα οτι εισαι ο δυναστης/αυτοκρατωρ/ομπραντοβιτσικος/ καμια 10ρια ακομα που δεν θυμαμαι.
[/quote]

Ο Μιλουτινοφ με τον Πετρουσεφ ήταν βασικά στελέχη της Εθνικής Σερβίας που πήγαν στο τελικό του μουντομπάσκετ απέναντι σε ομάδες με παίκτες από σταρ του ΝΒΑ.
Όπως κι εμείς δεν έχουμε ναν

Elvetos

a1greece
Reactions:

Πέμ Ιουν 06, 2024 12:38 am

nikolas_asteri έγραψε:
Πέμ Ιουν 06, 2024 12:25 am
Κοιτάξτε πάντως δεν έχει πάρα πολύ άδικο σε αυτό που λέει ο Ελβετός. Όποτε εμείς (οι τελοσπάντων πιο μετριοπαθείς) Παναθηναικοί γράφουμε κάτι που είναι πρακτικά "κατά" της ομάδας μας, είτε αυτό είναι να αναγνωρίσουμε κάποια ανωτερότητα στον Ολυμπιακό, είτε να πούμε κάτι κατά του Γιαννακόπουλου, είτε να παραδεχθούμε αστοχίες (ειδικά σε συμπεριφορές) παικτών/προπονητών μας, γίνεται κουβεντούλα χαλαρά, είμαστε μία ωραία ατμόσφαιρα συμφωνούν διάφοροι Ολυμπιακοί, τραγουδάμε κουμπαγιά κλπ. Αν όμως τύχει και πούμε τίποτα που είναι λίγο κατά του Ολυμπιακού τότε υπάρχει μια παγωμάρα. ΦΥΣΙΚΑ, το ίδιο ισχύει και από την άλλη μεριά, απλά εγώ γράφω για το δικό μου βίωμα.

Τώρα εδώ μετά από μία αρκετά πειστική νίκη του Ολυμπιακού διαβάζουμε όόόό,τι να'ναι σε φάση "Ορίστε που έλεγες ότι ο Παναθηναικός είναι καλύτερος, πάρτα", λες έχει κανένας κρυστάλλινη σφαίρα και ξέρει τι θα γίνει στο κάθε ματς. Εκατομμυριούχοι από το στοίχημα θα ήμασταν και θα αγοράζαμε κι εμείς ομάδα για το αουα. Δεν λέω για υπερβολές όπως ο συν-φορουμίτης με τις ενοχλητικά ανάποδες ανισότητες αλλά το να πει κάποιος "Πιστεύω έχουμε καλύτερα γκαρντ, ο Ολυμπιακός έχει μια έλλειψη στους ψηλούς κλπ, δίνω 70% στον Παναθηναικο" δεν καταλαβαίνω γιατί εκλαμβάνεται ως ασέβεια ή υπεροψία. Δεν λέω πως συμφωνώ, αλλά γίνεται μία εκτίμηση. Οκ, μπορεί να βγει λάθος.

Γράφετε τώρα εδώ "Σήκωσαν κεφάλι οι Παναθηναικοί μετά το 7ο (το οποίο το πήραν μόνο και μόνο επειδή τραυματίστηκε ο Μπαλντγουιν και επειδή ο Ολυμπιακός δεν διάλεξε Παναθηναικό στα πλειοφφ) και νομίζουν ότι είναι οι 96 Μπουλς" επειδή 2 άτομα σας τη βίδωσαν χωρίς να νιώθετε ότι είναι προσβλητικό σε μία μεγάλη μερίδα γραφόντων εδώ που ούτε δίνουν δικαίωμα, μιλάνε με σεβασμό και τουλάχιστον (ακόμα και αν είναι λάθος τελικά η εκτίμηση τους) προσπαθούν να τη βασίσουν σε αριθμούς και λογική.
Η αγορά, η οποία μπορείς να πεις οτι είναι οτι πιο κοντά σε αντικειμενική γνώμη υπάρχει την συγκεκριμένη στιγμή πάντα, έδινε 72-28 πριν το ματς. Εγώ τώρα μετά το πρώτο ματς και έχοντας απολέσει το πλεονέκτημα, δίνω 65-35 στον Ολυμπιακό, λόγω έδρας. Βασικά τα πάντα είναι το ματς στο Σεφ. Αν ο Ολυμπιακός πάρει αυτό το ματς, η σειρά τελείωσε.

HackerBaby

euroleague
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Doncic
Προειδοποιήσεις: 4

Πέμ Ιουν 06, 2024 12:40 am

Πάντως το 3-1 του Ντιπιτζι δεν γίνεται να έρθει. Πρέπει να πάρει 3 σερί ο Παναθηναϊκός με 2 break,μάλλον δε σκέφτηκε σωστά ο πρόεδρος..

TakeshyKurosawa1

allstar
Reactions:

Πέμ Ιουν 06, 2024 12:43 am

Έχουν μειονεκτήματα και οι παίχτες του ΠΑΟ. Μπορείς να τους χτυπάς στα πόδια. Αμυντικά εκεί έχουν θέμα..Ο Ολυμπιακός για καλή τους τύχη δεν έχει πολλούς που μπορούν να το κάνουν αυτό. Η Ρεάλ το ίδιο. Γενικά στο ευρωπαικό μπάσκετ πλέον σπανίζουν παίχτες που έχουν καλό ντράιβ..

Άβαταρ μέλους
yorgos

Honorary
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Στηβ Νας
Αγαπημένη ομάδα: Peristeri

Πέμ Ιουν 06, 2024 12:43 am

[/quote]
Δεν συμφωνώ. Για να έχεις μεγάλο μπάτζετ πρέπει να έχεις μεγάλα έσοδα. Προφανως ο Γιαννακόπουλος έχει αλλάξει τακτική και στοχεύει σ αυτό το κοινό που θα του φέρει περισσότερα εσοδα
[/quote]

Σωστά, και στο συγκεκριμένο ματς δεν του βγήκε. Όταν σε ματς υψηλού ενδιαφέροντος έχεις 35% απούλητα (και μάλιστα σε περίοδο γενικής ευεξίας) πούλησες τόσο ακριβά που είχες άδειες θέσεις και άρα διαφυγόντα κέρδη = λάθος τιμολογιακή πολιτική.

Zάμπια, Ζιμπάμπουε, Μποτσουάνα
https://www.travelstories.gr/community ... %9F.71109/
TakeshyKurosawa1

allstar
Reactions:

Πέμ Ιουν 06, 2024 12:44 am

HackerBaby έγραψε:
Πέμ Ιουν 06, 2024 12:40 am
Πάντως το 3-1 του Ντιπιτζι δεν γίνεται να έρθει. Πρέπει να πάρει 3 σερί ο Παναθηναϊκός με 2 break,μάλλον δε σκέφτηκε σωστά ο πρόεδρος..
Δύσκολο και για μένα να κάνετε δύο διπλά στο ΣΕΦ. Εκτός αν κερδίζετε σε κάποιο σημείο και μυριστούν ήττα και κάνουν επισόδεια.

Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παναθηναϊκός”